Szerző |
Üzenet |
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
"Megszorító" intézkedések... Autóval is ösztönzik a lakásvásárlást
...én kérek elnézést...
|
kedd jan. 23, 2007 6:46 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Raven_ írta: u.i.: Létezik olyan eszköz, ami mindezeken felül egy USB-s háttértárat tud FTP-szerverként futtatni a helyi hálózaton? Ez kevésbé fontos, de ha nem sokkal drágább, akkor már ez se maradjon ki...
Ennek a kritériumnak ma már elég sok router megfelel. Ami biztosan, az az Asus WL szériájából több darab is. Pl. WL-500... darabok.
Üdv!
|
hétf. jan. 22, 2007 23:40 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
atwap írta: hát, ha vígasztal McLaca, még a kilencig sem jutottak el, szóval ez nem ezen múlik... pedig mint egyszer korábban is írtam, itt fél éve a tesztelésnél felhúzták nekem két hétre 6 megára, tehát technikailag a környék bírja, ez már tuti... Szintén munkatársi?
Amikor volt a 2 hetes tesztidőszak, az adsl sebességteszt eredményének printscreenjét elküldtem egy kollégámnak. Csak annyi volt a reakciója, hogy milyen profi photoshopos lettem... (nincs is nekem olyanom)
|
hétf. jan. 22, 2007 23:39 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Szeretném itthon szétosztani a netet, a következő felállásban:
Jelenleg egy AP-n keresztül csatalkozok a netkapcsolatot biztosító wireless hálózatra, az AP-re 1 db pc csatlakozik sima 10/100-as hálókártyával. A kapcsolat PPPoE rendszerben megy.
Szeretném 3 gépre szétosztani a netet: 1 maradna vezetékesen, 1 Wireless, illetve egy laptop felváltva wifi illetve ethernetkapcsolattal. Ha jól gondolom, egy wireless routerre van szükségem.
Milyen márkájú eszközben érdemes gondolkozni? Az elsődleges szempont a megbízhatóság lenne.
u.i.: Létezik olyan eszköz, ami mindezeken felül egy USB-s háttértárat tud FTP-szerverként futtatni a helyi hálózaton? Ez kevésbé fontos, de ha nem sokkal drágább, akkor már ez se maradjon ki...
|
hétf. jan. 22, 2007 23:35 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
A Bp-ről induló elvileg Kmétre 19.19-re érkező IC/gyorsvonat gázolt. Nem tudjátok hol? Ceglédre már nem érkezett meg. Azóta már talán elindult.
|
hétf. jan. 22, 2007 21:05 |
|
|
atwap
platina tag
|
hát, ha vígasztal McLaca, még a kilencig sem jutottak el, szóval ez nem ezen múlik...
pedig mint egyszer korábban is írtam, itt fél éve a tesztelésnél felhúzták nekem két hétre 6 megára, tehát technikailag a környék bírja, ez már tuti...
|
hétf. jan. 22, 2007 20:11 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Mázlisták...
Szolnok azt jelenti, félúton vannak, talán még januárban meg lesz.
Legalábbis az előző kettő mindig 3 héten belül megvolt.
Üdv!
|
hétf. jan. 22, 2007 19:13 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
ide is elért tegnap este. bár nem lett 8 megabit a 2-ből, csak olyan 5,5-6 körül mozog, de ezt annyira nem bánom. a feltöltés meg 512K stabilan
|
hétf. jan. 22, 2007 19:04 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Az éjjel hozzám is elért a sávszélességemelés.
|
hétf. jan. 22, 2007 18:52 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
BrOnZ írta: .gúnár. írta: BrOnZ írta: Ami pedig a továbbirányítást illeti: lehet, hogy így a telefon átalakul egy átjátszó reléállomássá? Igen, erről asszem régebben már beszélgettünk, hogy az egyes mobiltelefonok átjátszóként is működhetnének, és akkor nem kellenének bázisállomások. Igaz, akkor bikább aksik (és akkufreshek) kellenének. Na akkor ragozzuk tovább: 160 cm alatti userek csak telefon előfizetők horror percdíjért, az e feletti magasságúak pedig csökkentett díjon telefonálhatnak, mert ők effektíve hozzájárulnak a 100%-os lefedettséghez...
Jaja, sőt, aki pincében lakik, annak fizetnie kell a felette lakó számláját, valamint áramhozzájárulást is kell fizetnie. A magasabban lakók pedig telefonhozzájárulásban részesülhetnek. Ez persze attól is függ, hogy ki hány sávos telefonkészüléket használ.
|
hétf. jan. 22, 2007 16:45 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
.gúnár. írta: BrOnZ írta: Ami pedig a továbbirányítást illeti: lehet, hogy így a telefon átalakul egy átjátszó reléállomássá? Igen, erről asszem régebben már beszélgettünk, hogy az egyes mobiltelefonok átjátszóként is működhetnének, és akkor nem kellenének bázisállomások. Igaz, akkor bikább aksik (és akkufreshek) kellenének. Na akkor ragozzuk tovább: 160 cm alatti userek csak telefon előfizetők horror percdíjért, az e feletti magasságúak pedig csökkentett díjon telefonálhatnak, mert ők effektíve hozzájárulnak a 100%-os lefedettséghez...
|
hétf. jan. 22, 2007 16:29 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
És még ők is hirdethetnek a Telecomban.
|
hétf. jan. 22, 2007 16:27 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
BrOnZ írta: Ami pedig a továbbirányítást illeti: lehet, hogy így a telefon átalakul egy átjátszó reléállomássá?
Igen, erről asszem régebben már beszélgettünk, hogy az egyes mobiltelefonok átjátszóként is működhetnének, és akkor nem kellenének bázisállomások. Igaz, akkor bikább aksik (és akkufreshek) kellenének.
|
hétf. jan. 22, 2007 16:16 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
.gúnár. írta: Hihi, megint előjött a nagy biznisz:
"A S-A3 egy új téreronövelo mobiltelefonhoz... S-A3 téreronövelovel a rossz vétel a múlté.... Mérete 2 x 1,5 x 0,1 cm minden mobiltelefonnal használható és a téreronövelovel a vétel min. 2 !! egységgel megno...
Használati útmutató:
Vegye ki az akkumulátort, az erosíto az akkumulátor alá lesz behelyezve, helyezze vissza az akut és máris kész! Ostobák! Itt a mégnagyobb biznisz: akkufress és térerőnövelő összaragasztva, emiatt az akku nem is fér be a telefonba, de nem is kell, mert full térerővel és megtakarított energiával működik a telefon. Na milyen? PÜ-ben megadom a számlaszámom, ahová lehet tejelni!
Szerk.: Kéééééész!!! Most olvasom: "...Az SA3 egy passzív erősítő egység, mely a mobitelefon belsejébe összegyűjthető kóbor rádiójelek vételét és annak továbbirányítását végzi, így növeli mobilja teljesítőképességét..."
Az esetleges RF túlvezérlést pedig egy aktív csillapító tartja kordában. De! Mégsem sugároz a Sláger Rádió hiába! Azzal is lehet térerőt növelni. (mármint a telefonba jutó kóBORossal...) Ami pedig a továbbirányítást illeti: lehet, hogy így a telefon átalakul egy átjátszó reléállomássá?
|
hétf. jan. 22, 2007 15:58 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Hihi, megint előjött a nagy biznisz:
"A S-A3 egy új téreronövelo mobiltelefonhoz...
S-A3 téreronövelovel a rossz vétel a múlté....
Mérete 2 x 1,5 x 0,1 cm minden mobiltelefonnal használható és
a téreronövelovel a vétel min. 2 !! egységgel megno...
Használati útmutató:
Vegye ki az akkumulátort, az erosíto az akkumulátor alá lesz behelyezve,
helyezze vissza az akut és máris kész!
Ára 2490 Ft, 2 db. 3990 Ft + 990 Ft posta költség.
További információért kattintson a http://www.mobitenna.com/hu
honlapra.
Üdvözlettel:
SA3 team"
(emilben kaptam)
|
hétf. jan. 22, 2007 15:35 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
T68m írta: (el kell, hogy áruljam, Gúnár et. ebben a hónapban megint késik a tagdíjfizetéssel... Enyje Gúnár et., nem lesz ennek így jó vége! )
Ahogy megérkezik a támogatás, rögtön fizetek.
|
hétf. jan. 22, 2007 13:47 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
kerelyfe írta: BrOnZ írta: kerelyfe írta: Gyilkosságnál is van elévülési idő? Van. ..... de az "én időmben" ez volt érvényben... És mennyit kaptál? Bocs, nem lehetett kihagyni. Megúsztam... Nálam nem merült fel releváns adat...
|
hétf. jan. 22, 2007 12:56 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Nekem anyukám a groupamánál dolgozik, így ott kötöttük 10 napra 4500 ft, vagyis naponta 450 ft. Ha a szervezőtől kértük volna, akkor 9 nap/4150 ft lett volna, szóval hasonló ár, de nem tudom, melyik biztosítónál.
Az fontos, hogy a biztosítás 0-24 óráig él, szóval ha 6 napra mentek és mondjuk a 6. nap reggel jöttök, de csak 5 napra kötitek, és pont akkor reggel történik valami...szóval sztem ne azon az 1 nap árán spóroljatok
|
hétf. jan. 22, 2007 12:09 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Síelősök!
Ti milyen biztosítást szoktatok kötni? Milyet érdemes és hol? (6 nap Szlovákia)
|
hétf. jan. 22, 2007 11:29 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
mz írta: Az Index ismét hozza a nagyokos feelinget bank témában. Kár, hogy nem olvasták el végig a kondíciókat, mert pl. a CIB Classicnál a kp. felvétel résznél mellélőttek, ugyanis van ott is ingyenes kp. felvételre lehetőség havonta 1-szer. http://index.hu/gazdasag/magyar/bank070122/Fizetett cikknek tűnik...
Jópár banknál kiemeli azt, amit más bank is tud, esetleg olcsóbban, ill. nem írja le teljeskörűen a költségeket (pl. CIB-nél az online számlacsomag 549Ft-os ára 149Ft-osra csökkentésének módját).
Üdv!
|
hétf. jan. 22, 2007 10:55 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Az Index ismét hozza a nagyokos feelinget bank témában. Kár, hogy nem olvasták el végig a kondíciókat, mert pl. a CIB Classicnál a kp. felvétel résznél mellélőttek, ugyanis van ott is ingyenes kp. felvételre lehetőség havonta 1-szer.
http://index.hu/gazdasag/magyar/bank070122/
|
hétf. jan. 22, 2007 10:12 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
BrOnZ írta: kerelyfe írta: Gyilkosságnál is van elévülési idő? Van. ..... de az "én időmben" ez volt érvényben...
És mennyit kaptál?
Bocs, nem lehetett kihagyni.
|
hétf. jan. 22, 2007 9:11 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
kerelyfe írta: Gyilkosságnál is van elévülési idő? Van. Az elévülési idő általában összefügg az adott cselekményért kiszabható maximális büntetési tétellel. Talán az emberiség elleni és a háborús bűntettek kivételek ez alól, de ebben nem vagyok biztos... Hogy mégis ezen elévülési idő után is nyomoznak egyes ügyekben, az annak a "joghézagnak" köszönhető, hogy az adott ügyben bármikor felmerülhet akár csak egyetlen releváns adat, és akkor újraindul az óra. Nem tudom, hogy a jogszabályok rengetegében ez a szisztéma változott-e, de az "én időmben" ez volt érvényben...
|
hétf. jan. 22, 2007 7:00 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
T68m írta: aki még nem tudná, a gúnár szerint k......a nem k.u.r.v.a., nem is k.ö.cs.ö.g.d.u.d.a, mert ezekkel a szavakkal semmi baja a fórumnak. Jelentése egy bizonyos ideológiai irányzatnak a tagja, képviselője, híve. (el kell, hogy áruljam, Gúnár et. ebben a hónapban megint késik a tagdíjfizetéssel... Enyje Gúnár et., nem lesz ennek így jó vége! ) Nos, ha jól sejtem, akkor ista lesz a végződés, és akkor kitalálom: csak karrierista lehet!
|
hétf. jan. 22, 2007 6:26 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
hmatyas írta: BrOnZ írta: One question: használ itten valaki Fujitsu Siemens Amilo Pro notebook-ot? igen.. amilo pro1000 most is éppen arról vagyok ha már itt tartunk nem tudsz hozzá valo dvd irót véletlenul? Hát azt sajna nem.. Ami nálam van, azzal is vannak fehér foltok...
|
hétf. jan. 22, 2007 6:25 |
|
|
atwap
platina tag
|
kerelyfe írta: Gyilkosságnál is van elévülési idő? Bár ezzel nem azt mondom, hogy ZI-t megölték. Nem mintha számítana.
JFK-nál is van/volt ugye, 50 év... vagy ott a titkosítás volt 50 év?
gondolom a Király nem volt olyan prominens személy, hogy 50 évet adjanak rá...
|
hétf. jan. 22, 2007 0:46 |
|
|
atwap
platina tag
|
Látta valaki a Naplót? a rokkant parkolókról volt szó benne... pontosabban a Pimasz úr rovatban volt, hogy odament emberekhez megmondani nekik, hogy ez rokkant parkoló. a legnagyobb amikor az egyik emberke ilyet szól: "nem tudok írni, olvasni..." ugye mondanom sem kell, hogy ki vezette azt a fos ződ 1300-as Ládát, amivel ráadásul nem is aprózta el, egyből két rokkant parkolót foglalt el a Tesco előtt...
a kérdésre, hogy akkor hogyan lett jogosítványa: az egy másik dolog...
érdekes, és tanulságos volt, sok szempontból. mindjárt lesz az ismétlés, esetleg érdemes megnézni (a 4. riport), vagy megnézni online, ha fenn lesz... jelenleg még csak a múlt heti van kinn.
|
hétf. jan. 22, 2007 0:37 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Leleplező könyvet ír Jimmy haláláról az egyetlen szemtanú
Idézet: A családon kívül egyetlen szemtanúja volt az esetnek, mégpedig Hulé Éva, aki eddig egyszer sem nyilatkozott, és vallomásaiban mindvégig alátámasztotta Zámbó Edit állításait. A hölgy azonban most úgy döntött könyvet ír a Király halálának körülményeiről. Nagy rejtély, hogy miért éppen Jimmy halála után 6 évvel határozott így? Amennyiben fontos információkat hallgatott el, akkor bűnpártolás miatt akár börtönbüntetést is kaphat. Azonban lehetséges az is, hogy kivárta míg az ügy elévül...
Gyilkosságnál is van elévülési idő?
Bár ezzel nem azt mondom, hogy ZI-t megölték. Nem mintha számítana.
|
vas. jan. 21, 2007 23:31 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
aki még nem tudná, a gúnár szerint k......a nem k.u.r.v.a., nem is k.ö.cs.ö.g.d.u.d.a, mert ezekkel a szavakkal semmi baja a fórumnak. Jelentése egy bizonyos ideológiai irányzatnak a tagja, képviselője, híve.
(el kell, hogy áruljam, Gúnár et. ebben a hónapban megint késik a tagdíjfizetéssel... Enyje Gúnár et., nem lesz ennek így jó vége! )
|
vas. jan. 21, 2007 21:59 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
BrOnZ írta: T68m írta: BrOnZ írta: One question: használ itten valaki Fujitsu Siemens Amilo Pro notebook-ot? Bronzi komám, vak vagy? Mondok egy rávezetõ viccet: - "Ó"-val kezdõdik, "n"-re végzõdik és nagyon szereti a szexet (sört)? - ??? - Ó, hát, én! Csak nem az a T-Onnyálas akciós kütyüd van? Akkor te vagy az én emberem!
De. Mondtam is neked! Bár a legutolsó szórólap szerint már egy újabb gépet akcióznak.
|
vas. jan. 21, 2007 21:53 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
A tageket /-rel tudod lezárni, úgy, mint itt a fórumban is. Szóval <b>szöveg</b>
|
vas. jan. 21, 2007 19:38 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Ha html-ben szöveget formázok, mi a dőlt és félkövér betű "ellenkódja"? Azaz van egy pársoros szöveg és szeretném azt, hogy csak a megszólítás legyen dőlt és félkövér, de ha beírom a megfelelő kódokat, akkor az egész szöveg dőltté és félkövérré válik, sima text helyett. Hogyan tudom lezárni a megzólítás után?
|
vas. jan. 21, 2007 19:27 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Al Bundy írta: .gúnár. írta: Nem, ha jól számoltam, megfelelő mennyiségű pontot tettem. De segítek, "u" valóban van benne. Értem én, de az írásjogommal is jóban vagyok...
Na én annyira nem aggódok a sajátomért.
|
vas. jan. 21, 2007 18:51 |
|
|
hmatyas
arany tag
|
BrOnZ írta: One question: használ itten valaki Fujitsu Siemens Amilo Pro notebook-ot?
igen.. amilo pro1000 most is éppen arról vagyok
ha már itt tartunk nem tudsz hozzá valo dvd irót véletlenul?
|
vas. jan. 21, 2007 18:14 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Szerencsére rájött magától, hogy nem kell az neki.
|
vas. jan. 21, 2007 17:47 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
kerelyfe írta: Elsőre nem akarok véleményt nyilvánítani, mert hitem szerint csak Jézus Krisztusnak jött be az, hogy: Kelj fel és járj!
Tehát véleményeket várok, ha lehet még holnap délelőttig, mert hamarosan válaszolni kell, hogy élnek-e a 60.000 ft ajándékkal.
Szerintem nagyon gyorsan beszéld le róla! Biztos vagyok benne, hogy nem érdemes megvenni.
Édesapámnak -igaz, hogy régebben vot- agyvérzés után visszamaradt mozgásszervi rehabilitációra megvettünk hasonló készüléket, jó borsos áron...semmit nem ért!!!
(A kórházban ugyanolyan készülékkel kezelték!)
|
vas. jan. 21, 2007 17:33 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
.gúnár. írta: Nem, ha jól számoltam, megfelelő mennyiségű pontot tettem. De segítek, "u" valóban van benne.
Értem én, de az írásjogommal is jóban vagyok...
|
vas. jan. 21, 2007 15:23 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Micuir írta: BrOnZ írta: One question: használ itten valaki Fujitsu Siemens Amilo Pro notebook-ot? Én csak sima Amilo-t. Az jó? Nem, de azért köszönöm szépen!
|
vas. jan. 21, 2007 15:16 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
T68m írta: BrOnZ írta: One question: használ itten valaki Fujitsu Siemens Amilo Pro notebook-ot? Bronzi komám, vak vagy? Mondok egy rávezető viccet: - "Ó"-val kezdődik, "n"-re végződik és nagyon szereti a szexet (sört)? - ??? - Ó, hát, én! Csak nem az a T-Onnyálas akciós kütyüd van? Akkor te vagy az én emberem!
|
vas. jan. 21, 2007 15:15 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Al Bundy írta: BrOnZ írta: .gúnár. írta: ifjú k........a barátom! T68m-et ismerve nem tudom, hogy mit kell a pontok helyére illeszteni, hogy a szöveg értelmes legyen... "urv":?:
Nem, ha jól számoltam, megfelelő mennyiségű pontot tettem. De segítek, "u" valóban van benne.
|
vas. jan. 21, 2007 12:59 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
BrOnZ írta: One question: használ itten valaki Fujitsu Siemens Amilo Pro notebook-ot?
Bronzi komám, vak vagy?
Mondok egy rávezető viccet:
- "Ó"-val kezdődik, "n"-re végződik és nagyon szereti a szexet (sört)?
- ???
- Ó, hát, én!
|
vas. jan. 21, 2007 12:34 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Én csak sima Amilo-t. Az jó?
|
vas. jan. 21, 2007 11:30 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
BrOnZ írta: .gúnár. írta: ifjú k........a barátom! T68m-et ismerve nem tudom, hogy mit kell a pontok helyére illeszteni, hogy a szöveg értelmes legyen...
"urv":?:
|
vas. jan. 21, 2007 11:26 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
.gúnár. írta: ifjú k........a barátom! T68m-et ismerve nem tudom, hogy mit kell a pontok helyére illeszteni, hogy a szöveg értelmes legyen...
|
vas. jan. 21, 2007 10:38 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Londelmor írta: ezt most kaptam emailben Idézet: Legközelebb, ha repülővel utazol, és a melletted ülő képtelen befogni a száját, akkor javaslom, hogy szép csendben húzd elő a laptopod a táskádból, nyitsd fel a képernyőt (úgy, hogy a szomszédod biztosan láthassa), és kattints erre a linkre.
Ez mekkora! Köszi!
|
vas. jan. 21, 2007 10:26 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
ezt most kaptam emailben
Idézet: Legközelebb, ha repülővel utazol, és a melletted ülő képtelen befogni a száját, akkor javaslom, hogy szép csendben húzd elő a laptopod a táskádból, nyitsd fel a képernyőt (úgy, hogy a szomszédod biztosan láthassa), és kattints erre a linkre.
|
vas. jan. 21, 2007 10:01 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
T68m írta: Enyje Gúnár et.! Te nem tudod, hogy nem szabad politizálni
Igaz, ifjú k........a barátom! De azért ennyi férjen már bele, most egy off topikban miről beszélgessünk? Ja, az időjárás: jövő hét elejére kiadós esőt jósolnak, aztán meg havat. Kiváncsi leszek.
|
vas. jan. 21, 2007 9:43 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
One question: használ itten valaki Fujitsu Siemens Amilo Pro notebook-ot?
|
vas. jan. 21, 2007 9:23 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
T68m: Gáz, de ez van.
|
vas. jan. 21, 2007 7:49 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
McLaca írta: Ha már Lenin... Kérdezik a szovjet kisfiút - Ki az apukád? - Ki lenne, hát Sztálin elvtárs! - Ki az anyukád? - Ki lenne, a nagy Szovjetunió! - Mi akarsz lennei, ha nagy leszel? - Árva!(Sy, ugye ezt még szabad? ) Üdv! Szerk.:Helyesírási hiba javítva...
Így szabad.
Úgy nem,
hogy ki az apukád?
valamilyen feri...
ki az anyukád?
valamilyen gábor...
mz: köszi, ismertem. Bár elég gáz, hogy már egy viccet is csak titokban lehet elmondani, jut eszembe:
Két ember viccet mesél a villamoson:
- Tudod mi a különbség Kína és Magyarország között?
- ???
- Kínai az ezer mosoly országa, Magyarország pedig kész röhej!
Mire megszólal egy harmadik:
- És tudja mi a különbség a villamos és maga közt?
- ???
- A villamos továbbmegy, maga pedig velemjön....
Egy bíró röhögve mondja a másiknak:
- Ma hallottam egy nagyon jó politikai viccet!
- Igen? Ennyire tetszett?
- Naná, öt évet szabtam ki érte!
Továbbra is két polgártárs viccet mesél, mire felnevet egy harmadik:
- Ez nagyon jó, felírom! Mi a neve? ...
|
vas. jan. 21, 2007 2:26 |
|
|