Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 10:00

Hozzászólás a témához  [ 1052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Következő
SonyEricsson K790i/K800i: 3.2 megapixel AF + Xenon + EDGE/3G 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Bournie írta:
Wagner ur írta:
A MyPhoneExplorer pontosan mutatja a térerőt. A kijelzőn viszont még 58%-os térerő mellett is maximumot mutat nekem, ami lehet a majdnem béta fw hibája is.

Nekem is maximum térerőt mutat nagyon sokáig, R1ED001-el, és ez nem különösebben mondható betanak.
Közben átértékeltem a dolgot. -XXdB-ig (megfigyeléseim szerint -40dB körül van ez a határ) mutat maximum térerőt. Gondolom míg tökéletes hangot tud biztosítani. Tehát nem az számít, hogy valóban maximum-e, hanem a használhatóság határa a lényeg.

csüt. feb. 01, 2007 15:00
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
A szolgáltatói feliratot el lehet tüntetni valahogyan ennél a telónál?
Garancia-vesztéssel igen. (erről bővebben Trabit kérdezd) Viszont akkor már érdemes az egész telót átdolgozni. ;-)

csüt. feb. 01, 2007 14:50
arany tag

Hozzászólás 
Wagner ur írta:
A MyPhoneExplorer pontosan mutatja a térerőt. A kijelzőn viszont még 58%-os térerő mellett is maximumot mutat nekem, ami lehet a majdnem béta fw hibája is.

Nekem is maximum térerőt mutat nagyon sokáig, R1ED001-el, és ez nem különösebben mondható betanak.

csüt. feb. 01, 2007 14:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
A szolgáltatói feliratot el lehet tüntetni valahogyan ennél a telónál?

csüt. feb. 01, 2007 12:02
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
cooler21 írta:
tapasztalt valaki olyat, hogy rettentő rossz a hang egyes hívásoknál? mintha alagútból, gyenge térerő mellett beszélnék. aztán újrahíváskor telejsen jó. ezt 3szor csinálta most 2 nap alatt...
pipulok!

Én hálózati hibára tippelnék inkább...

csüt. feb. 01, 2007 11:41
platina tag

Hozzászólás 
én is arra gyanakodtam... akkor a kérdésem módosul: tapasztalt valaki hasonlót a voda hálózatán mostanában? (Bp)
és mivel itt félihg offtopic felteszem a voda gyal.ban is!

remélem igazad lesz Trabi TM!

csüt. feb. 01, 2007 11:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
cooler21 írta:
tapasztalt valaki olyat, hogy rettentő rossz a hang egyes hívásoknál? mintha alagútból, gyenge térerő mellett beszélnék. aztán újrahíváskor telejsen jó. ezt 3szor csinálta most 2 nap alatt...
pipulok!

Én hálózati hibára tippelnék inkább...

csüt. feb. 01, 2007 10:56
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
pipulok!

csüt. feb. 01, 2007 9:11
arany tag

Hozzászólás 
germinator írta:
Le tud valaki jáccani vele mpeg4, Cif/QVGA, 512kb/s videókat?(20-25fps). Egyáltalán le tud ekkorát jáccani? mp4-be mekora a max. (beállítás), amit még nézhetően visz?
A QVGA megy rajta. Egy 2 órás film pedig még ráfér egy 1 gigás kártyára.

csüt. feb. 01, 2007 4:28
arany tag

Hozzászólás 
OPi írta:
Outlook szinkronizáció mennyire megoldott és stabil? Naptár, névjegyzék, jegyzetek érdekelnek.

Köszi!
Mint minden ERICSSON, ez is jó. Viszont ha már szinkronizálni akarsz akkor a myphoneexplorert ajánlom. Egyrészt gyorsabb másrészt nagyon jó backup-ok készíthetők vele. Persze nincs benne naptár és mailt sem tudsz küldeni.

csüt. feb. 01, 2007 4:25
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Wagner ur írta:
Ezek szerint nem sok K800/K790 volt a kezedben.

Ez látod így van. Miért mitől annyira más a kijelzőt, a 3g-t, a fényképezőt és a java-t, leszámítva? Lehet veszek egyet. :-) Hol lehet annyiért 790-et kapni?

Guni
Egyrészt leírtad amiben a látványos eltéréseket észre lehet venni. Ezen kívül (bár meg csak egy K750-hez és egy D750-hez volt tartósabban szerencsém) határozottan gyorsabb tőlük. A 3G-t nem igazán használom mert nincs. Az EDGE tartósan 20kbps körüli (18-22) sebességet tud felénk. Amit a K750-ben nem találtam és a láma tulajok sem tudtak, az a T9 elmentett szavainak szerkesztési lehetősége. (Most is telóról írok.) A mailkliens nagyon jó. Akinek több kell vegyen operációsrendszerrel ellátott telót. Elsőre tök bénának éreztem magam, de nagyon hamar megszokhatóak a funkciógombok és kivételesen hasznosak is. A hangerőgombbal kapcsolatban lehet kifogásom. Kicsit jobban kiemelkedhetnének a rajtuk lévő dudorok. Ezen kívül hangos (82-86dB) környezetben halknak tűnik az R520 után. Gondolom mindenkinek más és más az elvárása egy telóval kapcsolatban. Bő 2 hónap után csak egy fw-frissítés lenne az igényem mert a pannon szerintem még most is az R1CC003-al adja ami elég koros jószág. (Az utolsó béta az R1CC002 volt) Az ára pedig . . . hmmm valamikor november elején kaptam egy 20e-s kedvezményt a pannontól. ;-)

Szerk: a joy ami furcsa dolgokat művelt. Az első 2 hétben vacakolt lefelé és jobbra, majd úgy gondolta, bejáratódott és azóta JÓ! Azért várom mikor adja meg magát. 2 éven belül lesz, ez tuti. :-D

csüt. feb. 01, 2007 4:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Wagner ur írta:
Ezek szerint nem sok K800/K790 volt a kezedben.

Ez látod így van. Miért mitől annyira más a kijelzőt, a 3g-t, a fényképezőt és a java-t, leszámítva? Lehet veszek egyet. :-) Hol lehet annyiért 790-et kapni?

Guni

szer. jan. 31, 2007 20:42
arany tag

Hozzászólás 
Akkora nagy az ÁR különbség?
Nekem nem kell 3G, mennyiért lehet K790-est venni?

szer. jan. 31, 2007 19:37
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Hát ár-érték arányban azt hiszem ki lehet jelenteni, hogy a K750 jobb. Ha nincs szükséged a 3g-re, akkor tulajdonképpen a K750 szinte mindent tud, amit egy K800, csak valamivel gyengébben, bár szerintem így is nagyon jól. A csak 176*220-as kijelző van benne, de szerintem azzal sincs semmi gond. Csak 2mp-es a kamera, de még így is az egyik legjobb a piacon. Nincs benne az új java rendszer, de végülis a régi is használható, stb, ilyesmik. Ráadásul a K750-be bagóért lehet memóriát szerezni kéz alatt.

Guni

Ezek szerint nem sok K800/K790 volt a kezedben. Mondjuk a "teljesen más" jelző közelít leginkább az eltérések leírására.
Persze, a menüben itt is 12 ikon van. És itt kell újragondolni az egészet.

Szerk: mivel a 3G-s lefedettség gyengébb az EDGE-nél (ezt talán más is írta már), így a K790-et vettem meg és 56e-ért nem is olyan rossz az az ár/érték arány. :wink:

Más. Eddig nem sokat játszottam telefonon, de tegnap lekaptam a VRally3D-t. Kész. Ilyet még telefonon nem láttam. (oprendszerest kivéve)

szer. jan. 31, 2007 19:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát ár-érték arányban azt hiszem ki lehet jelenteni, hogy a K750 jobb. Ha nincs szükséged a 3g-re, akkor tulajdonképpen a K750 szinte mindent tud, amit egy K800, csak valamivel gyengébben, bár szerintem így is nagyon jól. A csak 176*220-as kijelző van benne, de szerintem azzal sincs semmi gond. Csak 2mp-es a kamera, de még így is az egyik legjobb a piacon. Nincs benne az új java rendszer, de végülis a régi is használható, stb, ilyesmik. Ráadásul a K750-be bagóért lehet memóriát szerezni kéz alatt.

Guni

szer. jan. 31, 2007 17:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
mikike írta:
én azt szeretném tudni, mitől ilyen "népszerűtlen" ez a telefon?

Szvsz az ára miatt... :wink:

Bizony. Én is szemeztem vele elég sokáig, de az ára visszatartott, ugyanis iszonyú pénzekért adják, holott a tudása nem indokolná. Egy 3,2Mp kameráért pedig majd 80k sok.

szer. jan. 31, 2007 17:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
mikike írta:

Szvsz az ára miatt... :wink:

szer. jan. 31, 2007 17:00
arany tag

Hozzászólás 
A K750-es topikjai, mindenhol sokkal népszerűbbek. Mi a K790-el a gond?
Lassan szeretnék egy rendes kamerás telefont és nem tudom érdemes-e K790-re (ha kapható) költeni, vagy elég a jól bevált K750?

szer. jan. 31, 2007 16:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Fikasz írta:
Tudomásom szerint végül is csak a 3G szolgáltatásban különböznek, vagy van más is?

Így igaz, a K800-ban 3G van, a K790-ben pedig EDGE. Minden más ugyanaz, így a vaku is...

Szvsz a 3G hiánya elviselhető, a panninál ugyanis elég jó az EDGE lefedettség, így a wap/net sebességgel nem lesz gond, a videotelefonálásról meg le tud mondani azért az ember egyelőre... :wink:

szer. jan. 31, 2007 12:17
vas-tag

Hozzászólás K790 vagy K800
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék arrol, hogy Pannonos vagyok és most vennék egy K790-est. Valójában K800-ast vennék de a Pannon nem értékesít.
Tudomásom szerint végül is csak a 3G szolgáltatásban különböznek, vagy van más is? Esetleg a vaku vagy a Xenon fény...?
Ha valaki tudja kérem segítsen előre is köszönöm.
Üdv Fikasz

szer. jan. 31, 2007 11:30
arany tag

Hozzászólás 
Invader írta:
Most először van SE telcsim, egy K800i formájában, és van néhány kérdésem:

1. Hogyan tudom lementeni az üzeneteket (SMS,MMS) PC-re?

2. Csak nekem tűnik bizonytalannak (és akkor még szépen fogalmaztam) a mobilom bluetooth headset kezelése, vagy Ti is tapasztaltatok hasonlót?
Én naponta többször indítom újra a készüléket, mert nem mindig adja át a hívást a headsetre, de olyankor a készüléken sem hallok semmit. Egy Jabra BT620s és egy Nokia BH700 volt eddig a kísérleti alany, amivel nem megy megbízhatóan.

3. Ismertek olyan progit, amivel blogolni lehetne a telcsin történteket (üzenetek, képek, stb.), mint pl.: a Nokia LifeBlog?

4. Van valami progi, amivel üztenetet (SMS,MMS) küldhetek PC-ről a mobilon keresztül?

5. Tényleg nincs rá lehetőség -vagy csak nem találtam meg-, hogy kóddal lezárhassam a készüléket?

Asszem kezdésnek talán ennyi. :wink:

Előre is kösz az infókért!

1;4: A megoldás a MyPhonexplorer.
2: nem tapasztaltam ilyet. (K790; R1CC003)
5: nem tudok ilyenről.

Szerk: 5: nem a telefonzárra gondolsz véletlenül? Beállítások>Általános>Biztonság>Zárak>Telefon védelme (ha olyanra gondolsz, mint a 3410-en is volt, hogy a billentyűzárat egy kóddal lehetett feloldani, olyanról nem tudok)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wagner ur szer. jan. 31, 2007 19:26-kor.

csüt. jan. 25, 2007 5:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Tehát akkor egy filmet ha átkonvertálok akkor megtudom nézni normális minöségben???Ésmekkora egy két órás film átkonvertálva????

pén. jan. 19, 2007 10:38
arany tag

Hozzászólás 
BaziJoe írta:
Sziasztok érdekelne,hogy a video fájlokat el lehete forgatni lejátszáskor ugyhogy oldalt és teljesképernyöbe játsza le??? És milyen felbontásu videokat játszik és milyen minöségben szerintetek????

Igen, ha a fájlkezelőben nézed meg, akkor mielőtt elindítanád, van egy olyan opció, hogy vízszintes. 320x240 pixeles videókat játszik le 3gp vagy mp4 formátumban.

pén. jan. 19, 2007 10:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok érdekelne,hogy a video fájlokat el lehete forgatni lejátszáskor ugyhogy oldalt és teljesképernyöbe játsza le??? És milyen felbontásu videokat játszik és milyen minöségben szerintetek????

pén. jan. 19, 2007 10:25
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
germinator írta:
Az lehet, hogy ebben a telóban az infrához tették a piros LED-et?

Igen, a SE-ok nagy részénél ott van, így ennél is...

Köszi, ezt nem is tudam, a 750i-nél még a bekapcsgombnál volt.

pén. jan. 05, 2007 14:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
germinator írta:
Az lehet, hogy ebben a telóban az infrához tették a piros LED-et?

Igen, a SE-ok nagy részénél ott van, így ennél is...

pén. jan. 05, 2007 11:43
arany tag

Hozzászólás 
Az lehet, hogy ebben a telóban az infrához tették a piros LED-et? Mert tegnap a Zenelejátszó indításakor egymás után újraindult, majd harmadjára meghalt. Azóta ha megpróbálom bekapcsolni, oldalt villog egy piros LED pár s-ig az infránál, és ennyi. szerviz.... :(

pén. jan. 05, 2007 10:15
platina tag

Hozzászólás 
siofok00 írta:
már ez is nyítható!!! www.davinciteam.com

50 euro each phone

kedd jan. 02, 2007 16:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Most először van SE telcsim, egy K800i formájában, és van néhány kérdésem:

1. Hogyan tudom lementeni az üzeneteket (SMS,MMS) PC-re?

2. Csak nekem tűnik bizonytalannak (és akkor még szépen fogalmaztam) a mobilom bluetooth headset kezelése, vagy Ti is tapasztaltatok hasonlót?
Én naponta többször indítom újra a készüléket, mert nem mindig adja át a hívást a headsetre, de olyankor a készüléken sem hallok semmit. Egy Jabra BT620s és egy Nokia BH700 volt eddig a kísérleti alany, amivel nem megy megbízhatóan.

3. Ismertek olyan progit, amivel blogolni lehetne a telcsin történteket (üzenetek, képek, stb.), mint pl.: a Nokia LifeBlog?

4. Van valami progi, amivel üztenetet (SMS,MMS) küldhetek PC-ről a mobilon keresztül?

5. Tényleg nincs rá lehetőség -vagy csak nem találtam meg-, hogy kóddal lezárhassam a készüléket?

Asszem kezdésnek talán ennyi. :wink:

Előre is kösz az infókért!

kedd jan. 02, 2007 13:21
arany tag

Hozzászólás 
már ez is nyítható!!! www.davinciteam.com

pén. dec. 29, 2006 11:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
lopici írta:

Nem.

Ez hiba volt.
Így nem tudod bizonyítani azt ami történt, marad minden úgy, ahogy most van.

csüt. dec. 28, 2006 11:16
ezüst tag

Hozzászólás 
blueye írta:
lopici írta:
Sikerült őt elérni. Kultúráltan elnézést kért és közölte, hogy téves kiértesítés történt, valamint kellemes karácsonyi ünnepeket kívánt! Ennyi.

Ilyen nincs. Ha elismerték, hogy szóltak, hogy menjél be az üzletbe és te feleslegesen mászkáltál, akkor függetlenül a kérésed jogosságától vissza kellett volna adniuk a pénzedet és vissza kellett volna állítaniuk az eredeti, vásárlás előtti, állapotot. Vettek fel erről jegyzőkönyvet?

Nem.

csüt. dec. 28, 2006 11:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
lopici írta:
Sikerült őt elérni. Kultúráltan elnézést kért és közölte, hogy téves kiértesítés történt, valamint kellemes karácsonyi ünnepeket kívánt! Ennyi.

Ilyen nincs. Ha elismerték, hogy szóltak, hogy menjél be az üzletbe és te feleslegesen mászkáltál, akkor függetlenül a kérésed jogosságától vissza kellett volna adniuk a pénzedet és vissza kellett volna állítaniuk az eredeti, vásárlás előtti, állapotot. Vettek fel erről jegyzőkönyvet?

csüt. dec. 28, 2006 10:21
ezüst tag

Hozzászólás 
lopici írta:
lopici írta:
Trabi TM írta:
A gyári hangokkal, vagy amiket felteszel rá?
Gyárival nálam is jó, tehát ha a gyárival rossz, akkor mehetsz visza pestre... :(

Vissza is mentem ma délelőtt. MOM parki márkabolt, másfél órai vitatkozás eredménye: szervizbe utalás bevizsgálásra. Nagy ívben **** a 72 órás KÖTELEZŐ cseregaranciára! Indok: a márkabolti szervízes ügyintéző (dolgozó?) nem döntheti el a cserét, nincs jogosultsága. Nem is kellett volna gondolkoznia, itt a törvény ( Polgári Törvénykönyv 305-306 §. és a 151/2003 Kormányrendelet 7.§). Ezek a paragrafusok egyértelműen előírják, hogy KÖTELEZŐ kicserélni a 3 napon belüli meghibásodás miatt! Amúgy rendes volt a srác, kipróbált egy másik K800i-t is, bontatlant, persze, hogy az is recsegett! Tehát ha cserére is került volna sor, akkor sem járnék előrébb! Lehet, hogy valami szériahiba okozza a jelenséget?

Jó, semmi probléma! Jeleztem, hogy mivel nem tudják (vagy akarják ) vállalni a szerződésben vállaltakat, így elállok a szerződéstől! Bontsák fel a szerződést, adják vissza a 39 990 forintomat aztán maradjon minden úgy, ahogy múlt héten csütörtökig volt. Emiatt a készülék miatt írtam alá kétéves hűségnyilatkozatot egyéves tarifacsomag megtartással egy olyan előfizetésemre amelyen még sohasem volt hűség vállalva! Tájékoztattak, hogy ez nem fog menni! Na itt szakadt el bennem a cérna. Türelmes, kompromisszumra kész voltam eddig a pontig. Mindent ledokumentáltattam és eljöttem. Hazaérve a hatályos jogszabályokra hivatkozva panaszlevelemet megírtam a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnek, birkózzanak velük! Holnap kikérem a számhordozási engedélyemet tőlük másik 3 db előfizetésemre, aztán BYE-BYE!

Talán néhányszor átléptem ezen topic témáját és a VODAFONEGYALÁZÓBA kellett volna írnom, ezért elnézést kérek mindenkitől akit untattam, de így egy helyen kerek a történet.

Üdv: lopici

Dec. 20-án délután értesítettek, hogy mehetek a pénzemért, mert jogosnak találták a panaszomat. Pénz vissza, hűség felbontva, nem is kell sorba állnom, egyből menjek oda a szervízes sráchoz. Másnap nyitásra odamentem és ha nem velem történik az eset, el sem hiszem. Szervízes srác sehol, majd délre jön. A többiek nem tudnak semmit az ügyről, még az sem aki előző nap délután saját telefonjáról értesített (Renáta). Mondom, hívjuk már fel a szervízes srácot! Sikerült őt elérni. Kultúráltan elnézést kért és közölte, hogy téves kiértesítés történt, valamint kellemes karácsonyi ünnepeket kívánt! Ennyi.

Ezzel befejezték a tűréspróbát! Halkan közlöm, hogy nem sikerült. Ha máshogy nem, hát kivásárolom magamat ebből a rám erőltetett hűségnyilatkozatból!

Üdv:lopici

csüt. dec. 28, 2006 9:08
arany tag

Hozzászólás 
Le tud valaki jáccani vele mpeg4, Cif/QVGA, 512kb/s videókat?(20-25fps). Egyáltalán le tud ekkorát jáccani? mp4-be mekora a max. (beállítás), amit még nézhetően visz?

kedd dec. 26, 2006 22:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dobozzal vetted a telót, vagy lopott? Ha nem lopott, akkor bemehetsz a T-hez megkérdezni, hogy mibe fáj a tiltás feloldása.

kedd dec. 19, 2006 12:30
vas-tag

Hozzászólás készülék lock
a teló felismeri a kártyát, csak telefonálni sms-t küldeni nem tudok.
állítólag a t-mobile tud tiltást küldeni a készülékre...
hejj többet nem vásárolok az apronet.hu-n...
szóval ezt a tiltást kellene kiszedni

kedd dec. 19, 2006 12:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tudtommal kb egy éve tényleg elküldhetik bevizsgálásra és csak utána kötelesek kicserélni. Ez van...

Guni

hétf. dec. 18, 2006 17:01
ezüst tag

Hozzászólás 
lopici írta:
Trabi TM írta:
Gyárival nálam is jó, tehát ha a gyárival rossz, akkor mehetsz visza pestre... :(

Vissza is mentem ma délelőtt. MOM parki márkabolt, másfél órai vitatkozás eredménye: szervizbe utalás bevizsgálásra. Nagy ívben **** a 72 órás KÖTELEZŐ cseregaranciára! Indok: a márkabolti szervízes ügyintéző (dolgozó?) nem döntheti el a cserét, nincs jogosultsága. Nem is kellett volna gondolkoznia, itt a törvény ( Polgári Törvénykönyv 305-306 §. és a 151/2003 Kormányrendelet 7.§). Ezek a paragrafusok egyértelműen előírják, hogy KÖTELEZŐ kicserélni a 3 napon belüli meghibásodás miatt! Amúgy rendes volt a srác, kipróbált egy másik K800i-t is, bontatlant, persze, hogy az is recsegett! Tehát ha cserére is került volna sor, akkor sem járnék előrébb! Lehet, hogy valami szériahiba okozza a jelenséget?

Jó, semmi probléma! Jeleztem, hogy mivel nem tudják (vagy akarják ) vállalni a szerződésben vállaltakat, így elállok a szerződéstől! Bontsák fel a szerződést, adják vissza a 39 990 forintomat aztán maradjon minden úgy, ahogy múlt héten csütörtökig volt. Emiatt a készülék miatt írtam alá kétéves hűségnyilatkozatot egyéves tarifacsomag megtartással egy olyan előfizetésemre amelyen még sohasem volt hűség vállalva! Tájékoztattak, hogy ez nem fog menni! Na itt szakadt el bennem a cérna. Türelmes, kompromisszumra kész voltam eddig a pontig. Mindent ledokumentáltattam és eljöttem. Hazaérve a hatályos jogszabályokra hivatkozva panaszlevelemet megírtam a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnek, birkózzanak velük! Holnap kikérem a számhordozási engedélyemet tőlük másik 3 db előfizetésemre, aztán BYE-BYE!

Talán néhányszor átléptem ezen topic témáját és a VODAFONEGYALÁZÓBA kellett volna írnom, ezért elnézést kérek mindenkitől akit untattam, de így egy helyen kerek a történet.

Üdv: lopici

hétf. dec. 18, 2006 16:32
platina tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Milyen tiltást? Ha a telefonzárra gondolsz, annak semmi köze nincs a T-hez.

Guni

Szép kis telefont vehetett ha alapból készülékzáras... :roll:

hétf. dec. 18, 2006 15:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Milyen tiltást? Ha a telefonzárra gondolsz, annak semmi köze nincs a T-hez.

Guni

hétf. dec. 18, 2006 15:20
vas-tag

Hozzászólás k800i függetlenítés
Sziasztok!

Vettem az aponeten egy k800i-t és szeretném a t-mobilos tiltás kiütni.
Nem függetleníteni, hanem a készüléktiltást feloldani.
Tudtok segiteni?
bond500@freemail.hu

előre is köszi

hétf. dec. 18, 2006 14:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:

Gyárival. Én még nem töltöttem rá semmit.

szomb. dec. 16, 2006 17:15
a fórum lelke

Hozzászólás 

szomb. dec. 16, 2006 16:22
arany tag

Hozzászólás 
Nálam jó, úgyhogy szerviz.

szomb. dec. 16, 2006 15:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Új K800i tulajként a következőt tapasztaltam: csengőhangoknál a két leghangosabb állásban recseg és torzít a hangszóró. Találkoztatok ilyennel?

Üdv:lopici

szomb. dec. 16, 2006 14:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Outlook szinkronizáció mennyire megoldott és stabil? Naptár, névjegyzék, jegyzetek érdekelnek.

Köszi!

szomb. dec. 16, 2006 12:20
arany tag

Hozzászólás 
Nos arra már rájötten, hogy a rádió csippanás orvosolható, és van újabb T-s fw, csak SEUS-on még nem lehet frissíteni (meg új EROM). Várható a közeljövőben, hogy felkerül, vagy SE szerviz?

pén. dec. 15, 2006 20:16
arany tag

Hozzászólás 
Az mitől lehet ha videónál csúszik a hang?(a szg.-en nem csúszik)

csüt. dec. 14, 2006 21:13
arany tag

Hozzászólás 
Köszi!
Nemtudja vki véletlenül, a HBH-DS970-es sztereó blútúsz szettnek a fülese cserélhető? Mert nem szeretném azt eljáccani, hogy megveszem 20e Ft-ért, aztán 2 hónap múlva megtörik a kábel, és az egészet dobhatom ki...... :?

csüt. dec. 14, 2006 20:22
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Következő