|
Szerző |
Üzenet |
atwap
platina tag
|
tudna nekem segíteni abban valaki, hogy hol találok egy jó magyar vagy angol nyelvű nyomtatható php leírást?
http://www.php.net/manual/hu/introduction.php
ez egész jónak tűnik, csak az a baj, hogy lapozgatni kell, és nincs még nyomtatóbarát verzió sem, ami jól jönne. pár nap alatt kéne kicsit rendbekapnom magam php ügyben, és most minden perc számít, ezért ha valaki tud egy kész anyagot, ne tartsa vissza magát.
Tudom, boltba van egész jó, de most jelenleg nincs kedvem elmenni a boltba venni egy könyvet
|
szomb. feb. 03, 2007 0:15 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:33-kor.
|
pén. feb. 02, 2007 22:32 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Raven_ írta: Laca! Te feltetted a moddolt firmware-t (oleg) a routeredre, vagy az eredetivel használod? Ha feltetted, milyen a webes felülete? Be lehet rajta konfigurálni legalább alap dolgokat? Nem tettem fel, nem volt rá szükségem.
De úgy tudom, hogy ugyanúgy néz ki, mint az eredeti, csak a plusz funkciókkal.
Üdv!
|
pén. feb. 02, 2007 21:24 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Czumy írta: Komolyan mondom, Neked a legjobb. Írigyellek is érte - bár tudom, nem kimondottan illedő e cselekedet a részemről... Akkor Te egy igazi "békebeli plebános" vagy. Ööö, hmmm... mi is a pontos megszólítás, ill. a "beosztásod"?
Református lelkész vagyok.
Biztos vagy te benne? Van +/- oldala is a történetnek.
Te egy 8/10/12 órás műszak után hazamész és kész. Nekem tényleg 0-24-ben szolgálatkésznek kell lennem. A lakásom, az irodám.
Biztos nem irigykedsz, mikor -10 fokban temetek, ráadásul öngyilkost? Hmmm...
De vannak szép dolgok. Például idén szép kihívás lesz a templomépítés. Itt jegyzem meg, hogy adományokat a templom építésére elfogadunk. Részletek PÜ-ben.
|
pén. feb. 02, 2007 21:24 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
.gúnár. írta: kerelyfe írta: De jó, hogy nem Bp-i lakos vagyok és nem kell tömegközlekedés, vagy autó a munkábajáráshoz! Legmeszebb az óvoda van kb. 15 perc séta. Temető 10 perc, iskola 5 perc, templom meg az udvarban van.
De ha a munkahelyed megszűnne...
Ilyenről én még nem hallottam. Persze, lehet, hogy van/volt ilyenre is példa...
|
pén. feb. 02, 2007 20:54 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
kerelyfe írta: De jó, hogy nem Bp-i lakos vagyok és nem kell tömegközlekedés, vagy autó a munkábajáráshoz! Legmeszebb az óvoda van kb. 15 perc séta. Temető 10 perc, iskola 5 perc, templom meg az udvarban van.
De ha a munkahelyed megszűnne, akkor azért kevesebb lenne a lehetőséged a közelben, mint a fővárosban. Sajnos. Bár ez nyilván mindenhol így van valamilyen szinten, de Mo. nagyon Bp. központú.
|
pén. feb. 02, 2007 20:52 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
kerelyfe írta: De jó, hogy nem Bp-i lakos vagyok és nem kell tömegközlekedés, vagy autó a munkábajáráshoz! Legmeszebb az óvoda van kb. 15 perc séta. Temető 10 perc, iskola 5 perc, templom meg az udvarban van. Komolyan mondom, Neked a legjobb. Írigyellek is érte - bár tudom, nem kimondottan illedő e cselekedet a részemről... Akkor Te egy igazi "békebeli plebános" vagy. Ööö, hmmm... mi is a pontos megszólítás, ill. a "beosztásod"? kerelyfe írta: Hatalmas káosz lesz, ha lezárják a Thököly utatIdézet: Az InfoRádió értesülései szerint teljesen átrendezik a fővárosi 4-es metró építésének ütemtervét, ugyanis most jöttek rá a tervezők, hogy a Keleti pályaudvar - Bosnyák tér közötti alagútfúrás földszállító csilléi zavarnák a forgalmat az addigra elkészülő Etele tér - Keleti pályaudvar szakaszon. Egyes időszakokban például le lesz zárva a Thököly út, ami óriási dugókat eredményezhet.
Nem lezárni, hanem végre-valahára felújítani kellene az egész utat!!!
Tényleg, azt tudja valaki, hogy a több millió köbméter földet hova teszik??
Egyébként ez is tipikusan magyar szervezés...
|
pén. feb. 02, 2007 20:46 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Sulla írta: mz írta: Czumy írta: Azért a helyiek ismerik már a szokást: picit megkoccolja a Humwee a lököst és máris tekerik jobbra a kormányt... Ne politizálj, mert kitiltanak! Ráadásul jobbra.
Sokat gondolkodom azon, hogy nekem is ilyennel kellene járnom Pesten... annyi a mazsola, meg a vasárnapi autós az utakon...
A legnagyobb volt a mai nap: parkoló, kb. 10 férőhely, 9 autóval. Ki áll be ferdén, félig a padkára tolatva, elöl kilógó orral?? Háperrrsze, hogy a Szuzukis...
Számtech nagyker, szintén parkolás: félig üres a parkoló. Ki parkol le a sarokra, közvetlen a kijárat mellé az épület sarkához?? Háperrrsze, hogy a Szuzukis...
|
pén. feb. 02, 2007 20:32 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
|
pén. feb. 02, 2007 20:30 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
De jó, hogy nem Bp-i lakos vagyok és nem kell tömegközlekedés, vagy autó a munkábajáráshoz! Legmeszebb az óvoda van kb. 15 perc séta. Temető 10 perc, iskola 5 perc, templom meg az udvarban van.
Hatalmas káosz lesz, ha lezárják a Thököly utat
Idézet: Az InfoRádió értesülései szerint teljesen átrendezik a fővárosi 4-es metró építésének ütemtervét, ugyanis most jöttek rá a tervezők, hogy a Keleti pályaudvar - Bosnyák tér közötti alagútfúrás földszállító csilléi zavarnák a forgalmat az addigra elkészülő Etele tér - Keleti pályaudvar szakaszon. Egyes időszakokban például le lesz zárva a Thököly út, ami óriási dugókat eredményezhet.
|
pén. feb. 02, 2007 20:26 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Megnyilt a bazár.
|
pén. feb. 02, 2007 20:23 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Kinyitottam újra, remélem, ennyi pihenés elég volt ahhoz, hogy mindenki továbbra is tartsa magát a fórumszabályokhoz.
És nem, NEM KÉRÜNK sem csak egy linket, csak egy verset, csak egy képet. Semmilyen formában nincs helye itt a politikának, aki mégis ilyen témában akar társalogni, tegye meg a másik több tucat fórumban, ahol lehet.
Szerk. Bocsánat, a nyitást elrontottam.
|
pén. feb. 02, 2007 17:37 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Szerintem tudjátok, miért zártam be.
Komolyan nem hiszem el, mintha 2 éveseknek magyarázná az ember a fórumszabályzatot...
|
pén. feb. 02, 2007 14:27 |
|
|
atwap
platina tag
|
biztos még a tavasszal felállított beléptetőkapukra van ráaplikálva
|
pén. feb. 02, 2007 14:15 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Al Bundy írta: Nem tudja valaki véletlenül, hogy az index-en az a "Kossuth téren jelenleg X ember demonstrál" flash mégis mi alapján mér? Most pl. a rendőrök számát mutatja? Adva van egy körülbelüli szám, és e körül a szám körül elég nagy szórással randomizál...
Legalábbis én direkt utánanéztem még az ősz folyamán párszor, és ezt tapasztaltam.
|
pén. feb. 02, 2007 14:13 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az index-en az a "Kossuth téren jelenleg X ember demonstrál" flash mégis mi alapján mér? Most pl. a rendőrök számát mutatja?
|
pén. feb. 02, 2007 13:59 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Laca! Te feltetted a moddolt firmware-t (oleg) a routeredre, vagy az eredetivel használod? Ha feltetted, milyen a webes felülete? Be lehet rajta konfigurálni legalább alap dolgokat?
|
pén. feb. 02, 2007 13:52 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
"Néhányan linzert, kekszet dobáltak a rendőrök felé."
Jobb, mint a macskakő...
|
pén. feb. 02, 2007 13:46 |
|
|
atwap
platina tag
|
ha polgári engedetlenségből lekeverek egy siskást a rendőrnek itt az utca végéban, akkor az oké???
|
pén. feb. 02, 2007 13:46 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
CineDOG írta: Vagy a kordonbontásra gondolsz?
Igen, arra. Csak nem akartam közvetlenül linkelni, kaptak már ilyesmiért írásjog megvonást itt.
|
pén. feb. 02, 2007 12:43 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Nem értem. Az oldallal minden oké.
Vagy a kordonbontásra gondolsz?
Ja, és megjött a gázszámlám... háromszorosa a tavalyinak.
Aszongyák, még nem adták meg a támogatást...
|
pén. feb. 02, 2007 12:38 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Na, b*sszus. Néhányan megint nagyon unatkoznak: http://www.index.hu
|
pén. feb. 02, 2007 12:33 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Lehet, hogy nagy baromságot kérdezek, de látom, hogy a Chello-s modemem a gép kikapcsolt állapotában is kommunikál a géppel (persze csak ha áram alatt van). Ezek szerint lehetséges valamilyen módon használni a hálózati ébresztés funkciót?
|
pén. feb. 02, 2007 12:16 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Sulla írta: mz írta: Czumy írta: Azért a helyiek ismerik már a szokást: picit megkoccolja a Humwee a lököst és máris tekerik jobbra a kormányt... Ne politizálj, mert kitiltanak! Ráadásul jobbra. kunc-kunc (nem politikus, hanem kunczogás volt... )
|
pén. feb. 02, 2007 11:42 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
skynet írta: BrOnZ írta: Szép... A világ "eszei" így autóznak... Imádnivalóak. azért mennek így, hogy rosszabb célpontot adjanak a tetõkön gépfegyverrel, esetleg bazookával rájuk váró kedves terroristáknak. ha lennék olyan hülye, hogy kimenjek Irakba, én is így vezetnék.
mármint azok szabadságharcosoknak, akik a "baráti" és "felszabadító" katonák pl. utcai ámokfutásának akarnak véget vetni?
|
pén. feb. 02, 2007 11:36 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
mz írta: Czumy írta: Azért a helyiek ismerik már a szokást: picit megkoccolja a Humwee a lököst és máris tekerik jobbra a kormányt... Ne politizálj, mert kitiltanak!
Ráadásul jobbra.
|
pén. feb. 02, 2007 10:28 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
McLaca írta: Egy Intel WLAN káryta van a notimban, nekem ezek vannak: Ad Hoc channel; Intel Throughput Enhancement; Mixed Mode protection; Power Management; Preamble Mode; Preferred Band; Roaming Agressiveness; Transmit Power; Wireless Mode. Drivert a PCI-os kártyához azt raktad fel, amit kaptál hozzá, vagy az elérhető legfrissebbet? Mert nekem voltak gondjaim eleinte a driverrel, de egy frissítés óta atomstabil a kapcsolat (előtte nagyon ingadozott). A notiban nekem is intel van, gondolom azért hasonlóak a beállítások (csak ez "b"-s).
A driver a CD-n hozzáadottat tettem fel, de a neten se találtam frissebbet (Asus wl-138G V2 a kártya, 3.100.64.0 az illesztőprogram-verzió).
|
pén. feb. 02, 2007 9:51 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Raven_ írta: Neked a wifi kártya tulajdonságlapján (az eszközkezelőben) hány beállítási menüpont van a "speciális" fülön? Egy Intel WLAN káryta van a notimban, nekem ezek vannak: Ad Hoc channel; Intel Throughput Enhancement; Mixed Mode protection; Power Management; Preamble Mode; Preferred Band; Roaming Agressiveness; Transmit Power; Wireless Mode.
Drivert a PCI-os kártyához azt raktad fel, amit kaptál hozzá, vagy az elérhető legfrissebbet?
Mert nekem voltak gondjaim eleinte a driverrel, de egy frissítés óta atomstabil a kapcsolat (előtte nagyon ingadozott).
Üdv!
|
pén. feb. 02, 2007 9:43 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Czumy írta: Azért a helyiek ismerik már a szokást: picit megkoccolja a Humwee a lököst és máris tekerik jobbra a kormányt...
Ne politizálj, mert kitiltanak!
|
pén. feb. 02, 2007 9:28 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
McLaca írta: Viszont ha kábellel sem megy... Tévedés ne essék, kábellel tökéletes, csak wlanon sz.rakodik (utólag visszaolvasva tényleg az jön le belőle, ezért bele is szerkesztettem...Ezért is érdekes a dolog. Meg azért, mert a másik gépen kábellel és anélkül is tökéletes.
A linket köszi, már nézegettem, de akkor jobban elmélyedek benne.
Neked a wifi kártya tulajdonságlapján (az eszközkezelőben) hány beállítási menüpont van a "speciális" fülön? Nálam az a gond, hogy a laptopon csak 5 beállítási lehetőség van az "advanced" fülön (transmit power, data rate, extended channel mode, power management, preambe) (spec. fül nincs, itt gonolom ez felel meg annak), az asztali gépnél meg a sima windowsos beállítások (van vagy két tucat lehetőség, úgymint antenna diverzitás, IBSS, Barangolási döntés,RTS küszöb, hogy csak a "szebbeket" említsem).
Azért lett volna jó, ha ugyanazok a beállítási lehetőségek vannak, mert akkor simán kikopipészteltem volna a működő beállításokat.
|
pén. feb. 02, 2007 9:07 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:36-kor.
|
pén. feb. 02, 2007 9:06 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Hmm...
A külső antennát nem a térerő miatt gondoltam, hanem az elhelyezés miatt, fal melletti antennákkal sokszor gond van.
Viszont ha kábellel sem megy... akkor lehet a firm-ben valami, vagy a tűzfal.
Van egy Asus router fórum, ahol lehet olvasni - angolul - erről a kütyüről is, ami biztos, hogy elég finnyás a firmware frissítésre. Van már hozzá több moddolt firm is, de csak (nagyon) óvatosan...!
http://wl500g.info/
Üdv!
|
pén. feb. 02, 2007 8:58 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
McLaca írta: Az máááás... Az Asus kütyükhöz kapható külső antenna, lehet, hogy szükséged lesz rá, főleg, ha a PCI kártya antennája közel van a falhoz. Egyébként nem sub, hanem sima notim van, és bizony két éve minden nap min. 16 órát megy. Helyhiány... Nem a térerővel lesz a gond... Most itt van a PC 1 méterre a routertől (az általad említett 300Ft-os kábelen), de így sem megy igazán a dolog (szerk.: mármint innen sem megy wifivel, kábellel jó)... Most áttértem WPA-ról WEP-re, így egy picit jobb, de így is lemegy a sebesség 10 másodpercenként nullára...
Ellenben laptoppal még a szomszédból is rá lehet csatlakozni a routerre, minden gond nélkül.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Raven_ pén. feb. 02, 2007 9:10-kor.
|
pén. feb. 02, 2007 8:46 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Raven_ írta: McLaca írta: Képes voltál a fix helyen álló PC-be egy PCI WIFI kártyát venni egy 300Ft-os CAT.5E UTP kábel helyett??? Egyébként ha azonos csatornát használ a noti és a PCI kártya, lehet gond. No azért annyira elvetemült én sem vagyok, mint amilyennek elsőre látszik. Azért kellett a desktopba is wifi, mert a ház túloldalán ketyeg a masina, és a kábelezés nem lett volna túl "szép" megoldás, 3-4 szobán keresztül. Az máááás... Az Asus kütyükhöz kapható külső antenna, lehet, hogy szükséged lesz rá, főleg, ha a PCI kártya antennája közel van a falhoz. Egyébként nem sub, hanem sima notim van, és bizony két éve minden nap min. 16 órát megy. Helyhiány... mz írta: Én pedig a Coolon sasoltam a 24-et, abban nem lehet csalódni. Miért nem?
Aki akar ezt-azt a telefonjára, az nézzen szét itt (rakás gyári csengőhang is, +képek +témák):
http://www.gr3g.be/
Üdv!
|
pén. feb. 02, 2007 8:37 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:37-kor.
|
pén. feb. 02, 2007 8:06 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
kerelyfe írta: Ez a Kész átverés c. műsor tényleg kész átverés. Jól átverik a nézőt, aki vmi jó poénra éhezik. Hogy lehet ilyen szrt csinálni/leadni/fizetni érte? Mondjuk csak Kiszel Tündét és Garamit lehet így átverni. A néző meg kínjában sír........
Akkor nem bánom, hogy nem láttam. Helyette fórumoztam és Helyszínelőket néztem...
|
pén. feb. 02, 2007 7:55 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
McLaca írta: Képes voltál a fix helyen álló PC-be egy PCI WIFI kártyát venni egy 300Ft-os CAT.5E UTP kábel helyett??? Egyébként ha azonos csatornát használ a noti és a PCI kártya, lehet gond. No azért annyira elvetemült én sem vagyok, mint amilyennek elsőre látszik. Azért kellett a desktopba is wifi, mert a ház túloldalán ketyeg a masina, és a kábelezés nem lett volna túl "szép" megoldás, 3-4 szobán keresztül. Atos írta: Leírom, hogy mire használnám: napi 1-2 óra netezés, heti 1-2 óra Office, heti 10-20 óra letöltés, heti 1-2 dvd égetés. Ha jól sejtem ezek nem annyira erőforás igényesek, tehát belevághatok?! Ennyi használattal simán. Ami fontos, hogy ha nem kell a kakaó (pl. egész éjszakás letöltés), akkor procit, GPU-t, mindent a lehető legtakarékosabbra kell venni, akkor alig melegszik.
|
pén. feb. 02, 2007 0:14 |
|
|
Atos
arany tag
|
Raven_ írta: Szerintem csak akkor vállald be, ha nem használod túl sokat (túl sok = napi 6-8 óra, vagy több). Ha pl. hosszú ideig erőforrásigényes alkalmazásokat használsz rendszeresen, akkor a meleg tönkreteheti...
Leírom, hogy mire használnám: napi 1-2 óra netezés, heti 1-2 óra Office, heti 10-20 óra letöltés, heti 1-2 dvd égetés.
Ha jól sejtem ezek nem annyira erőforás igényesek, tehát belevághatok?!
|
csüt. feb. 01, 2007 23:31 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Ez a Kész átverés c. műsor tényleg kész átverés. Jól átverik a nézőt, aki vmi jó poénra éhezik. Hogy lehet ilyen szrt csinálni/leadni/fizetni érte? Mondjuk csak Kiszel Tündét és Garamit lehet így átverni. A néző meg kínjában sír........
|
csüt. feb. 01, 2007 22:27 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Raven_ írta: Más téma: Problémám van az itthoni net beállításával. A laptopon megy szépen minden, kb 5 perc konfigurálás után. Az asztali gépben a direkt a routerhez (asus wl500gP) vett asus PCI wifi kártya (WL-138gE) viszont nem muzsikál ilyen szépen. Képes voltál a fix helyen álló PC-be egy PCI WIFI kártyát venni egy 300Ft-os CAT.5E UTP kábel helyett???
Egyébként ha azonos csatornát használ a noti és a PCI kártya, lehet gond.
Üdv!
|
csüt. feb. 01, 2007 22:26 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Atos írta: Szerintetek érdemes lehet egy ilyen subnotebook-al kiváltani a pc-t? (Az árát most ne vegyük figyelembe!) Már van a háztartásban egy normál méretű laptop, de azt legtöbbször a párom használja. Szerintem csak akkor vállald be, ha nem használod túl sokat (túl sok = napi 6-8 óra, vagy több). Ha pl. hosszú ideig erőforrásigényes alkalmazásokat használsz rendszeresen, akkor a meleg tönkreteheti...
|
csüt. feb. 01, 2007 21:41 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
BrOnZ írta: Szép... A világ "eszei" így autóznak... Imádnivalóak.
Ááááh, és pont akkor lett vége a videónak, amikor szembe jött a traktor... Azért a helyiek ismerik már a szokást: picit megkoccolja a Humwee a lököst és máris tekerik jobbra a kormányt... de hogy még a buszt is bevállalta...
Ha már amerikás a téma:
mennyi igénytelen, buta nő(?) élhet odaát... lapozgatom a csatornákat a tv-n, az egyikben "Így készül a nő" c. remekbe b*szott műsor meg... benne egy 2 gyermekes anyuka (nyafogva): "hááááát, ha megcsináltatom a mellemet, akkor lesz önbizalamam végre és újra ki merek majd menni az emberek közé..." ( itt már lelökte az agyam a szíjat). Másik csatornán megy valami csajokról szóló szenny, benne viszonylag csinos szingli lányok, 0, azaz nulla IQ-val: "Igen, hát szerintem meg kell csináltatnom! Jajj, úgy izgulok. Aztán majd az olyan pasik is megfordulnak utánam, akik most még észre sem evsznek..." (utána egy idült, 48 fogas vigyor)! Hát ez remek!! Ennek a sok, primitív, hülye p*csának nem plasztikai sebész kell meg szilikon, hanem pszichiáter meg egy kis ész - meg valaki, aki elmondja neki, hogy szánalmasak egytől-egyig!!
Ha nem ismerném a barátnőmet és nem lenne húgom, még azt hinném, a mai csajok mind buták...
|
csüt. feb. 01, 2007 21:17 |
|
|
atwap
platina tag
|
720p - ez az úgynevezett 720p-s nagyfelbontású video, 720 a sorok száma, p hogy progresszív. itt kb 1 giga a 43 perc
HRHD - ez a High Resolution High Definition, tehát nagyfelbontású HDTV. ez 700 mega 43 percen
HDTV - ez általában HDTV ripet jelent, tehát hogy a HDTV rippelve van kb 360 mega, és a felbontása nem akkora mint a HDTV-nek!
DVDRIP - DVDrip, tehát a DVD-ből van rippelve a video kb 360 mega
valaki szerint a DVDrip jobb mint a HDTVrip. valakit az is zavar hogy van TV embléma. mondjuk az amerikai emblémák sokkal kisebbek is mint a magyarok...
én szökésből a HRHD-t nézem, abból van relatív jó forrásom, és még elfogadható a minősége is
|
csüt. feb. 01, 2007 18:53 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
atwap!
Légy szíves, magyarázd már el nekem a különbséget ezek között (ha lehet, tedd sorrendbe őket felbontás/méret ügyileg):
Idézet: Teljes első évad (DVDRip) Teljes első évad (HDTV) Teljes első évad (720p) Teljes elso évad (HRHD)
|
csüt. feb. 01, 2007 18:24 |
|
|
atwap
platina tag
|
én épp az s01e18-at szedem lefele HRHD-ben. már nagyon-nagyon kiváncsi vagyok hogyan fognak megszökni, meg kikkel, de most hogy egy kicsit előreolvastam itt, már legalább azt tudom hogy mikor, és hogy Abruzzi is megy velük. amúgy nekem T-Bag az egyik kedvenc karakterem
Az a rész ahol bemutatják az előzményeket, nagyon kemény
|
csüt. feb. 01, 2007 17:17 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
skynet írta: BrOnZ írta: Szép... A világ "eszei" így autóznak... Imádnivalóak. azért mennek így, hogy rosszabb célpontot adjanak a tetőkön gépfegyverrel, esetleg bazookával rájuk váró kedves terroristáknak. ha lennék olyan hülye, hogy kimenjek Irakba, én is így vezetnék.
Vagy csak túl sokat játszottak a GTA-val. .-)
|
csüt. feb. 01, 2007 15:44 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:37-kor.
|
csüt. feb. 01, 2007 13:10 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
mz írta: Hűha! Fejszével? Persze, ma az internet korában utána lehet nézni szinte mindennek, eddig valóban nem kerestem rá, csak meló közben rákérdeztem gyorsan. Találtam viszont egy oldalt, ahol "természetesen" emeltdíjas SMS-ért letölthető ez-az, de erre nem nevezek be, mert otthon nincs akkora sávszélesség, hogy érdemes lenne vele foglalkozni.
Az egyik itthoni nem hivatalos PB honlap
|
csüt. feb. 01, 2007 13:09 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
|
csüt. feb. 01, 2007 13:07 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Én a Heroest tudnám ajánlani mindenkinek jó szívvel, izgalmas, érdekes sorozat. Állítólag hamarosan adja valamelyik hazai tv is.
|
csüt. feb. 01, 2007 13:05 |
|
|