Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 08, 2025 15:22

Hozzászólás a témához  [ 1396 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Következő
Windows Vista (volt Longhorn) topic 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bár ezzel semmi újat nem mondtam...

pén. márc. 09, 2007 19:09
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na és persze az árról sem kéne megfeledkezni. Ha normális áron adnák, akkor nem lopná a felhasználók 80%-a. Persze, ott az OEM változat, csak ahhoz még valami hardvert is kell venni. A lényeg, hogy az árát nem a magyar bérekhez szabták, a hardver igényét pedig nem a mostani gépekhez.

pén. márc. 09, 2007 19:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
TargeT írta:
rittinger zoltán írta:
úgy tudom hogy az xp-t még 2009 forgalmazzák és támogatják frissítésekkel,addig meg a vistának lesz ideje kiforrni

Tovább fog élni az XP mint a Vista
A jelenlegi elképzelések szerint... :wink:

ez mért jó bill gécnek?

pén. márc. 09, 2007 18:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
úgy tudom hogy az xp-t még 2009 forgalmazzák és támogatják frissítésekkel,addig meg a vistának lesz ideje kiforrni

Tovább fog élni az XP mint a Vista
A jelenlegi elképzelések szerint... :wink:

pén. márc. 09, 2007 18:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
teljesen egyetértek TagreT-el
Idézet:
Media Player 11 is megjelent rá,

azt én már lassan három hónapja használom xp-n

Nekem meg a magyar mplayer még mindig tökéletesen megfelej Deje GUI-jával.

pén. márc. 09, 2007 18:35
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
teljesen egyetértek TagreT-el
Idézet:
Media Player 11 is megjelent rá,

azt én már lassan három hónapja használom xp-n

pén. márc. 09, 2007 18:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Salvatore Salvataggio írta:
Tényleg Vistások, mi az a többlet ami miatt nem XP-t haszáltok????????

Ez tényleg jó kérdés. Én sem váltanék rá állandóra, és nem az SP1 megjelenéséhez kötném, mint a cikk szerint az Intel.
A jelenlegi körülményeim között nem nyújt olyan többletet, ami az XP-t kidobásra ítélné.
Azt már kiismertem, és nincs problémám a biztonsági dolgaival sem. Egyrészt vannak, lesznekXP-hez hotfixek, meg egyéb védelmeim.
Sőt még akár az IE 7 és a Media Player 11 is megjelent rá, akinek az kellene. Meg a Desktop Search.
A Vistából nem hiányzik a titkosító, ki sem próbáltam.
Az UAC is inkább bosszúság lassan, mint biztonsági előny. De kikapcsolni sem akarom. Még.
A médiakezelő dolgaira se nagyon van szükségem.
Az XP-ben megszoktam az egérkattintgatást, itt meg vissza akarnak szoktatni a billentyűzet használatra keresésnél, programindításnál.
Nem rossz, de nem feltétlen mindig tetszetős eldobálni az egeret a billentyűzetért, majd viszont.
No és a jelenlegi gépemen nem igazán fut elég gyorsan, tehát csak gépcsere esetén jöhetne igazán szóba. Persze az MS és a IT ipar is ebben bízik.
Azért váltsak, mert tetszetős az ablakkezelő megjelenése a VGA kártya kihasználásával? Persze nem a Flip 3D-re gondolok.

pén. márc. 09, 2007 18:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Salvatore Salvataggio írta:
Úgy néz ki nem csak én várok a váltással! :lol:
http://www.sg.hu/cikkek/50936/az_intel_ ... tesere_var

ez várható is volt.úgy tudom hogy az xp-t még 2009 forgalmazzák és támogatják frissítésekkel,addig meg a vistának lesz ideje kiforrni

pén. márc. 09, 2007 16:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Úgy néz ki nem csak én várok a váltással! :lol:
http://www.sg.hu/cikkek/50936/az_intel_ ... tesere_var

pén. márc. 09, 2007 15:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
darthsith irta:
Idézet:
LOL
Szerinted mi a VISTA külalakja miatt váltottunk rá?

azt nem tudom hogy te mért váltottál,de azért még nem kéne temetni az xp-t.

Pláne annak a ténynek a tekintetében, hogy rengeteg helyen még most sem szeretnének win2000-ről váltani!!!

Tényleg Vistások, mi az a többlet ami miatt nem XP-t haszáltok????????

pén. márc. 09, 2007 15:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
darthsith irta:
Idézet:
LOL

azt nem tudom hogy te mért váltottál,de azért még nem kéne temetni az xp-t.

pén. márc. 09, 2007 13:14
ezüst tag

Hozzászólás 
[quote="TargeT"]:shock: :roll: Mostmár tényleg nem tudom követni. :wink: :lol:

Gondoltam hogy elveszted a szalat azert leirom lesarkazva .1Adtak egy USB kutyut ami ment xp-n sajat es win szoftal csak allandoan elveszitette a jelet es csak akkor alt vissza ha kihuztam es visszadugtam (ami ugye hosszu tavon tobb mint katasztrofa) vistaval nem mukodott es driver sincsen hozza. Megvettem az ASUS adaptert kitunoen mukodik visszacsatlakozik magatol de sajat szoftal nemmegy se vistan se xp-n .xp-n csak a win vezerlesevel mukodik vistan aval sem, azert irtam le hogy megis legalabb tudd miben probaltal segiteni . :) koszi.

pén. márc. 09, 2007 10:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
:shock: :roll: Mostmár tényleg nem tudom követni. :wink: :lol:
Nekem eddig úgy jött le a dolog, hogy a Senao USB kütyüvel Vistán nem jó a WiFi, csak XP-n.
Azután nem USB, hanem már Asus PCI, de ez sebaj.
Most meg kiderül, hogy mégsem csak Vistán nem jó, hanem már XP-n sem a gyári driverrel. :roll:
Na mindegy. Ha előfizető vagy, a szolgáltatódnak kellene valami supportot nyújtania, mert nagyon úgy néz ki, ő a hunyó, vagy valami speckó beállítása van.

pén. márc. 09, 2007 10:22
ezüst tag

Hozzászólás 
[quote="TargeT"]:roll: A te rendszered és netszolgáltatód valahogy sohasem értettem.

Valami valoszinuleg nemstimmel mert ha mondjuk XP-n probaltam az ASUS adapternek a sajat szoftverjet hasznalni detto ugyanazt produkalja mint vistan tehat elfogadja a SSID azonositot felig csatlakozik majd elakad a titkositasnal es elidozik akar fel napot is azonositassal de vegul csaknem csatlakozik, majd megunom es atvaltok hogy a WIN XP kezelje a kapcsolatot es egy-ket probalkozas utan beugrik es szepen mukodik mintha nemtortent volna semmi.Mar probaltam hogy kihivom a szolgaltatot es elnemengedem amig nem durrantja be a VISTAT de nemfoglalkozik vele mondvan hogy nincs driver az adapterjukhoz igy meg varnom kell , az ASUS adapterehez meg startbol nem ert milyen szakembereket alkalmaznak manapsag hisz nem egy nonem adapterol volna szo.

pén. márc. 09, 2007 9:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
:roll: A te rendszered és netszolgáltatód valahogy sohasem értettem.
Nálam vagy nem tudtam csatlakozni egyáltalán, és akkor híre hamva sem volt a WiFi hálónak, meg a jelszintnek.
Ha meg mostmár disconnect, akkor megint semmi, persze vissza tudok csatlakozni. De ez lehet hogy az SSID hiány miatt van.
De hogy nálad ez a felemás, félig csatlakozik, félig nem valahogy zavaros.
Mégiscsak a titkosító kódolással lehet valami, pláne hogy most emlegeti a hálózati kulcs hibáját.
A Vistában többféle WPA is választható, talán ezeket kellen végigpróbálnod TKIP-pel is és AES-sel is, mert a szolgáltató másképp, valószínűleg nem WPA-Personalban rádiózik. Vagy WPA2-vel, de azt meg mintha az adaptered nem tudná.
:hm: Bár szerintem ezeket már lezongoráztad.

pén. márc. 09, 2007 8:39
ezüst tag

Hozzászólás 
[quote="TargeT"]Drivert nem biztos, hogy a netszolgáltatódnak kellene adnia, bár talán neki is.

Kebzeld kivancsisagbol feltettem a vista 64 bittes verziojat es megprobaltam a netre csatlakozni es lam csatlakozik is de kitesz agy sarga szinu varn-t majd kiirja hogy "csatlakozva , acsatlakozas korlatozott a halozati kulcs hibas" marrrrr hogy lenne hibas ha xp-mukodik es hogyisvan ez 32 biten mashogy csatlakozik mint 64-en ? :shock:

pén. márc. 09, 2007 7:42
ezüst tag

Hozzászólás 
darthsith írta:
rittinger zoltán írta:
hello mindenki.most találtam egy érdekes dolgot.már olvastam és hallottam egy jópár olyan véleményt hogy tetszik a vista külalakja de megbánta hogy váltott és visszarakja az xp-t.erre van egy félmegoldás.a pcworld februári mellékletén van egy ruhacsere nevü könyvtár amiben olyan programok vannak amivel át lehet szabni az xp-nk külalakját a vista,a longhorn,sőt mac os x kinézetüvé.az újságcikk részletes segítséget ad az "átruházáshoz".gondoltam egyet most épp ráérek felraktam a vista trasformation pack-ot és lám tényleg olyan lett külsőre mint a vista.ezzel így még egy darabig kibirom.az igazira majd akkor váltok ha már frankón elterjedt és nem hallani vissza ilyen-olyan hibákról

LOL

Hat az itlevok kozzul nemhiszem hogy a kulalak miatt valtottak volna inkabb a nagyobb biztonsag kevesebb kiegeszito program stb, miatt ugyhogy ez az atoltosztetosdi nemigen jon be kiveve ha valaki azt szeretne hogy a meglevo op rendszere ugyanolyan tudas mellet sokkal tobb memoriat hasznaljon fel.

pén. márc. 09, 2007 7:33
platina tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
hello mindenki.most találtam egy érdekes dolgot.már olvastam és hallottam egy jópár olyan véleményt hogy tetszik a vista külalakja de megbánta hogy váltott és visszarakja az xp-t.erre van egy félmegoldás.a pcworld februári mellékletén van egy ruhacsere nevü könyvtár amiben olyan programok vannak amivel át lehet szabni az xp-nk külalakját a vista,a longhorn,sőt mac os x kinézetüvé.az újságcikk részletes segítséget ad az "átruházáshoz".gondoltam egyet most épp ráérek felraktam a vista trasformation pack-ot és lám tényleg olyan lett külsőre mint a vista.ezzel így még egy darabig kibirom.az igazira majd akkor váltok ha már frankón elterjedt és nem hallani vissza ilyen-olyan hibákról

LOL

pén. márc. 09, 2007 7:01
gyémánt tag

Hozzászólás 

pén. márc. 09, 2007 3:54
ezüst tag

Hozzászólás 
köszönöm! jó minden megy! :rulez:

csüt. márc. 08, 2007 18:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megoldottam, köszi! Nem tudom, mi volt a gond, de töröltem az összes hálózati kapcsolatot, majd újra beállítottam, és most már jó! Sőt, a win update-en is túl vagyok! :-)

csüt. márc. 08, 2007 18:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
rombolo írta:
Nem értem... Total meg nem jó.

A Totalt run as administratorként kell vagy érdemes indítani.
Ha így volt, akkor passz.
Ha más partícióról indítod, akkor meg hozzá kell adni a vistás usered a mappájához.

csüt. márc. 08, 2007 8:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Victorius írta:
atti2 írta:
Victorius írta:
Sziasztok!

Feltoltam a Vistát, s az istennek nem tudom belőni az internetet rajta! Megcsinálom a kapcsolatot, fel is csatlakozik, de a böngészőkben nem jön be semmilyen oldal!!! Próbáltam már mindent, s lassan szétvág az ideg...
Tanácstalan vagyok..Legújabb nforce driver van fent..Az egy dolog, hogy a sima hálókrátyát nem ismeri fel/nem telepíti, csak az alaplapit..Úgyhogy azt használom, pontosabban használnám...

Probald meg kikapcsolni a tuzfalat, mijen neted van ? Nekem nem sikerult csatlakozni, mar egy hete **** vele.

ADSL-em van. Kikapcsoltam, de úgy sem megy! Csak a csupasz win van fent.

IP cimet megnezted? Nezd meg a parancssorban mijen ip cimet ad ipconfig/all, mert lehetseges hogy semmilyet, nallam elofordult vagyis csak ez fordul elo mivel egyaltalan nemmukodik a net csak xp-n.

csüt. márc. 08, 2007 5:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
atti2 írta:
Victorius írta:
Sziasztok!

Feltoltam a Vistát, s az istennek nem tudom belőni az internetet rajta! Megcsinálom a kapcsolatot, fel is csatlakozik, de a böngészőkben nem jön be semmilyen oldal!!! Próbáltam már mindent, s lassan szétvág az ideg...
Tanácstalan vagyok..Legújabb nforce driver van fent..Az egy dolog, hogy a sima hálókrátyát nem ismeri fel/nem telepíti, csak az alaplapit..Úgyhogy azt használom, pontosabban használnám...

Probald meg kikapcsolni a tuzfalat, mijen neted van ? Nekem nem sikerult csatlakozni, mar egy hete **** vele.

ADSL-em van. Kikapcsoltam, de úgy sem megy! Csak a csupasz win van fent.

szer. márc. 07, 2007 20:38
ezüst tag

Hozzászólás 
32bit-es verzió. Defender vezérlöpultban azt irja nem elérhetö. beállitásánál egyépként minden jól van beállitva mindha menne is :)
Nem értem... Total meg nem jó. Nem enged semmit. irásvédett azt irja. Valamit szerintem be kellene állitani rajta, vagy a vistán.

szer. márc. 07, 2007 20:04
ezüst tag

Hozzászólás 
[quote="TargeT"]Drivert nem biztos, hogy a netszolgáltatódnak kellene adnia, bár talán neki is.

Azert nem hasznalom az USB kutyut amit adtak mert allandoan megszakadt vele a kapcsolat es sehogyan sem tudtam elerni hogy magatol visszainduljon mindig kikellet huzni es visszadugni ez nagyon maceras volt es vettem egy asus PCI-s adaptert amivel kitunoen mukodik xp-n a vista felismeri az adaptert ahogy mar teis tudod megjelenik csak nem csatlakozik en a drivert az USB-s kutyuhoz csak azert varom mert remenykedem hogy akkor az sem csatlakozik majd rendesen vistan es majd kenytelenek lesznek csinalni valamit ami rajtam is segiteni fog, csak ez nemtudom mikor fog bekovetkezni.Amugy koszi hogy probaltal segiteni, nem rajtad mulott.

szer. márc. 07, 2007 14:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Drivert nem biztos, hogy a netszolgáltatódnak kellene adnia, bár talán neki is.
Hanem inkább a Senao kütyüd gyártójának, ha a Vistában nincs benne.
De nem tudom, hogy nálad mi lehet a gond, mert ahogy emlékszem neked már látszik a WiFi háló, jelszint is volt, csak éppen valamiért csatlakozni nem tudsz.
Ennyiben talán nem is driver kérdés.
Először még nem is forszíroztam tippként az én egykori gondomat, vagy figyelmetlenségemet az SSID-vel, mert ellentétben veled nálam abszolút nem volt semmi. Se háló, se jelszint, mígnem végül csatlakozni tudtam. Ekkor lőn minden.
De jártam úgy, hogy a Vista a PCI kártyát szépen felismerte, használható volt, míg ugyanezen cég USB stickjét "csak" NDIS 802.11 wireless kütyünek ismeri fel, és valahogy nem volt jó.
Ha kedvem lesz, még próbálkozhatok.
Az is igaz, hogy az XP is csak Network Driver Interface Specificationként kezelné, csakhogy XP-re van gyári driver, a Vistára meg nem. Még...? :cry:
A helyzet egyébként az, hogy a PCI kártya hiába ad nagyobb jelszintet normál és közeli körülmények között, de az USB stick kevesebb zajt vesz fel :roll: és a vasbetonfalakon keresztül azonos vagy alig jobb jelszintet produkál, mint a PCI-s. A jobb zaj vagy ki tudja mi miatt általában mégis az USB-s jelez magasabb kapcsolódási sebességet.
De az 1 Mbithez végül is tökmindegy, csak ne szakadjon meg.

szer. márc. 07, 2007 11:46
ezüst tag

Hozzászólás 
TargeT írta:
Nekem meg a hálózattal nem volt gondom, kb. ugyanaz kell mint XP-n. Persze jelszavas userrel és nem az XP-s egyszerű fájlmegosztással :!:

Amivel először zökkenő volt, az a wireless csatlakozás SSID broadcast nélkül, de írtam fentebb, hogy megoldható.

Nekem meg mindig sztrajkol a wi-fi kapcsolat mar letettem róla hogy mukodni fog ugydontottem hogy megvarom amig a szolgaltato elkesziti a nyomtatvanyt amiben leirjak hogyan lehet kapcsolodni vistaval csak nemtudom mikorra lesz keszen mert meg driveruk sincs az adapterjukhoz amit maskulonben en nem hasznalok mert egyszeruen nemjo semmire.

szer. márc. 07, 2007 11:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem meg a hálózattal nem volt gondom, kb. ugyanaz kell mint XP-n. Persze jelszavas userrel és nem az XP-s egyszerű fájlmegosztással :!:

Amivel először zökkenő volt, az a wireless csatlakozás SSID broadcast nélkül, de írtam fentebb, hogy megoldható.

szer. márc. 07, 2007 8:50
ezüst tag

Hozzászólás 
rombolo írta:
Hali
Felnyomtam a magyar utimate-et.
Problémák a követketök: total commandert felraktam a legujjabat.
Csak arra nem tudom használni amire való :lol:
File másolás,törlés,(mindegy milyen,mindegy honnan hova)könyvtárakakl ugyn ez, söt még CD-röl se tudtam felmásolni semmit! :D
exe.-et nem inditja el stb...
Mindent intézöböl vagy sajátgépböl lehet csak csinálni csak az engedélyezi és arra is rákérdez vagy 6x :evil:
A másik problémám hogy kellene egy **** antivirus+firewall ami kompatibilis. Eddig még nem találtam rá semmi jót.
A harmadig probléma az lenne hogy az ultimate extra szoláltatások miért nem müködnek? Pl defender stb...

Nekem kitunoen mukodott a total es nem a legujjab volt hanem egy regebbi valtozat melyik vista 32 vagy 64 bittes?

szer. márc. 07, 2007 8:38
platina tag

Hozzászólás 
rombolo írta:
Hali
File másolás,törlés,(mindegy milyen,mindegy honnan hova)könyvtárakakl ugyn ez, söt még CD-röl se tudtam felmásolni semmit! :D
A másik problémám hogy kellene egy **** antivirus+firewall ami kompatibilis. Eddig még nem találtam rá semmi jót.
A harmadig probléma az lenne hogy az ultimate extra szoláltatások miért nem müködnek? Pl defender stb...

Nekem a TC7.0 kiválóan működik.
NOD32 2.7 kitűnően megy,és nem kell FW mellé
AVAST HOME legfrisseb tökéletes, és nem kell FW mellé
defender a vezérlőpultból állítgatható

De nekem még mindig nem válaszolt senki...

kedd márc. 06, 2007 21:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali
Felnyomtam a magyar utimate-et.
Mindent intézöböl vagy sajátgépböl lehet csak csinálni csak az engedélyezi és arra is rákérdez vagy 6x :evil:

kedd márc. 06, 2007 21:30
platina tag

Hozzászólás 
Bermuda írta:
Sziasztok!

Senkinél nem lettek rosszabb minőségűek lejátszáskor a videók Vista telepítés után? VLC-vel is olyan pixelesek az AVIk :( 6600GT MSI Geforceom van, Nvidia 97.46-os vistadrájverrel

GF7600GS-jobb minőségűek a videók VISTA-n.Van 1-2 HD videóm.Azok is sokkal szebbek.

hétf. márc. 05, 2007 23:54
platina tag

Hozzászólás 
Helyi hálózaton hogy tom elérni az XP-s gépek megosztott tartalmát?
Egyáltalán, hogy érem el, hogy lássa helyi hálón az XP-s gépeket?

hétf. márc. 05, 2007 23:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Én már annak is örülnék, ha az AP-re rá cuppanna. Vagyunk 1 páran a hálózatba, de úgy látszik én vagyok a csoportból az első vistás. :-(

hétf. márc. 05, 2007 23:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Azirafael írta:
Sziasztok!
64bites vista bizniszt rktam a gépsasomra és nekem sem megy a Wlan! Látja az AP-ket, de nem hajlandó csatlakozni a hálózathoz. ugyanazokkal az IP beállításokkal xp alatt megy.
D-link G520 as kártyám van, a vista Athrosnak ismeri fel.
Titkosítást nem használunk. Nyílt hálózat. Ez lenne a problema?

En hatszazig levagyok titkositva ( mar a CIA is tollem kert tanacsot) megsem sikerul beizzitani a netet valahogy mindent felismer csak a kodot nemfogadja XP-n megy 1000-rel. :(

hétf. márc. 05, 2007 23:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Victorius írta:
Sziasztok!

hétf. márc. 05, 2007 23:07
platina tag

Hozzászólás 
Nero2001 írta:
darthsith írta:
Hogy a fenébe kell csökkenteni az ikonméretet az asztalon?
HELP

Asztal tetszőleges pontjára viszed az egérmutatót, ctrl lenyomva tart és az egér gőrgetőjével tudod állítani az ikonok méretét tetszőlegesen.

Üdv: Nero

Azt a leborult szivarvégit...
Ezt miért nem írta helpdesk?Fene essen beléjük

THX

hétf. márc. 05, 2007 22:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
64bites vista bizniszt rktam a gépsasomra és nekem sem megy a Wlan! Látja az AP-ket, de nem hajlandó csatlakozni a hálózathoz. ugyanazokkal az IP beállításokkal xp alatt megy.
D-link G520 as kártyám van, a vista Athrosnak ismeri fel.
Titkosítást nem használunk. Nyílt hálózat. Ez lenne a problema?

hétf. márc. 05, 2007 22:10
ezüst tag

Hozzászólás 
darthsith írta:
HELP

Asztal tetszőleges pontjára viszed az egérmutatót, ctrl lenyomva tart és az egér gőrgetőjével tudod állítani az ikonok méretét tetszőlegesen.

hétf. márc. 05, 2007 22:10
platina tag

Hozzászólás 
HELP

hétf. márc. 05, 2007 22:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

hétf. márc. 05, 2007 16:31
ezüst tag

Hozzászólás 
lacika1979 írta:
Helo találkozott valaki már ojannal hogy vista telepitése után a külső hdd -t nem ismeri fel a rendszer de minden egyéb külsö meghajtót igen. felismerte a külsö dvd irot is meg ijeneket csak a hdd-re irja ki hogy ismeretlen eszköz nincs valakinek valami tippje? elöre is kössz.

Szerintem driver problema milyen csipszett?

hétf. márc. 05, 2007 9:13
ezüst tag

Hozzászólás Radeon X1650 gond a vista alatt
Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy magyar 32-bit vista alatt nem lehet a az asztalt kiterjeszteni a tévére, hanem csak klonozni. Régebben, az eszközkezelőben 2 db Radeon vga volt látható, egy elsődleges és egy másodlagos. Most viszont bármit csinálok, csak egy van. Minden dríver fent van, ati catalyst center is. A jelenlegi driver: 7.1 catalyst, de a 7.2-sel is ezt csinálja. Alaplap: Asus P4C800-E deluxe. Valakinek lenne vmi ötlete?

Előre is Thx!

vas. márc. 04, 2007 22:07
vas-tag

Hozzászólás 
http://srk.users.wss.hu/program.php

ez fizetös

vas. márc. 04, 2007 19:39
vas-tag

Hozzászólás 
Helo találkozott valaki már ojannal hogy vista telepitése után a külső hdd -t nem ismeri fel a rendszer de minden egyéb külsö meghajtót igen. felismerte a külsö dvd irot is meg ijeneket csak a hdd-re irja ki hogy ismeretlen eszköz nincs valakinek valami tippje? elöre is kössz.

vas. márc. 04, 2007 19:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Tényleg valaki bedobhatna egy letöltési linket Vista Ultimate magyarhoz. Lehet torrent ftp bármi...jöhet akár emilbe is ha valaki félös :D
köszi

szomb. márc. 03, 2007 18:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Szint Dátum és idő Forrás Eseményazonosító Feladatkategória
Információ 02.03.2007 21:40:03 Microsoft-Windows-Diagnostics-Networking 6100 (12) "Segítőosztály (L2Sec Helper Class) esemény:

A vezeték nélküli diagnosztika tájékoztató eseménye nyújt teljes tájékoztatást a munkamenetről.

Segítőosztály: 2. rétegbeli védelem
Állapot inicializálása: Sikeres

Diagnózis eredménye: Probléma állhat fenn

A kapcsolat adatainak diagnosztizálása folyik
Adapter GUID azonosítója: {626e508a-44f9-45a2-a65c-352483de148f}
Adapter neve: Broadcom 802.11g hálózati adapter
Adapter típusa: Natív WiFi
Profil: AtlasTelecom
SSID: AtlasTelecom
SSID hossza: 12
Kapcsolódás módja: Infra
Biztonság engedélyezve: Igen
Kapcsolatazonosító: 23
A biztonsági beállításokat a hardvergyártó biztosítja: Nem
A profil megfelel a hálózati követelményeknek: Igen
Előzetes társítás és társítás állapota: Sikeres
Biztonság és hitelesítés:
Beállított biztonsági típus: WPA 802.1X protokollal
Beállított titkosítási típus: TKIP
Biztonsági kapcsolódás állapota: Sikertelen, 0x0003800b
A fogadott biztonsági csomagok száma: 13
Az elküldött biztonsági csomagok száma: 11
802.1X protokoll: Igen
Hitelesítési identitás: Érvénytelen
Kapcsolatfelvétel IAS-kiszolgálóval: Igen
Az IAS-kiszolgáló támogatja az EAP-módszert: Ismeretlen
EAP típusa: 0
EAP-hiba: nincs
A 802.1x újraindításainak száma: 1
802.1X-hibák száma: 0
802.1X protokoll állapota: Sikertelen, 0x00000000
Kulcscsere inicializálva: Nem
Egyedi címzésű kulcsok fogadva: Nem
Csoportos címzésű kulcsok fogadva: Nem

Esemény részletessége:0"
Ez az esemenynaplo jelentese nemtudom segit vagy sem nekem csak aztunt fel hogy ifrakapcsolatnak erzekeli a wi-fi kartyat.

pén. márc. 02, 2007 21:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
TargeT írta:
Nekem az tűnt fel, illetve úgy emléxem, hogy az angol nyelvű verzió, mintha dupla méretű lett volna. :roll: (Most nincs itt egyik sem.)

Rosszul emlékeztem. Az angol nyelvű 397.472 kB, a magyar pedig 502.259 kB.
Valószínűleg a WAIK jutott eszembe.

pén. márc. 02, 2007 19:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Még egyet hozzátehetek: ha nincs broadcast SSID, a Vistán lehet vele szívni.
Hogy csak magamat említsem ebben a fórumban:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=748783#748783
Majd viszonylag hamar rá is jöttem.
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=748983#748983

De hogy egy külföldit is belinkeljek, igaz angolul van, és ott más baj (is) lehet.
http://forums.microsoft.com/TechNet/Sho ... &SiteID=17

pén. márc. 02, 2007 13:19
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1396 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Következő