|
Szerző |
Üzenet |
nevergone
vas-tag
|
Köszönöm a segítségedet (valóban nem ismerjük egymást, nem vagyok túl aktív ezen a fórumon), igazából a kérdést nem is én vettem fel, hanem egy barátom kért meg rá, hogy hajtsak fel minél több információt a témával kapcsolatban.
A hozzászólásod elolvasása után már határozottabban mondhatom azt Neki, hogy mindenféle "házibarkács" módszerekkel nem kellene ennek nekiállni.
Köszönöm hasznos hozzászólásodat.
|
kedd ápr. 24, 2007 19:57 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
.Tian. írta: Nem igazán mobilos kérdésem lenne: hogyan lehet telefonvezeték végére csatlakozót varázsolni? Köszönöm a tippeket! Üdv: Tian
én a T-pontokban szoktam felrakatni.
|
kedd ápr. 24, 2007 16:24 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
bico1980 írta: Neked nem osztottam lapot kisgyerek..gyagyás
kettőt kérnék!
|
kedd ápr. 24, 2007 16:23 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
vas tag írta: Tisztelettel kérdezném: Wifis Nokia telefont (pl E60) wifin hogyan lehet modemként használni? A telefonon a wifi rendben működik böngészni lehet saját böngészőjével, én viszont laptopon szeretném az internetet használni, úgy, hogy a telefon kapcsolódjon a wifi hálózathoz. Köszi. Szerintem olcsóbb, egyszerűbb, és nem utolsó sorban SOKKAL GYORSABB, ha veszel 4500 Ft-ért egy PCMCIA-Wifi adó-vevőt. Stabilabb is és nem merül a telefon vele.
Technikai bravúrként tuti meg lehet oldani, de ha van 80-100e Ft-od egy E60-ra, akkor szerintem van 4500 Ft-od egy PCMCIA kártyára is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika kedd ápr. 24, 2007 16:37-kor.
|
kedd ápr. 24, 2007 15:45 |
|
|
vas tag
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. feb. 05, 2005 23:44 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: ócskavastelep
|
Tisztelettel kérdezném: Wifis Nokia telefont (pl E60) wifin hogyan lehet modemként használni?
A telefonon a wifi rendben működik böngészni lehet saját böngészőjével, én viszont laptopon szeretném az internetet használni, úgy, hogy a telefon kapcsolódjon a wifi hálózathoz. Köszi.
|
kedd ápr. 24, 2007 14:48 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Macika írta: Hályogkovács módjára tologatni a potikat és beírogatni értékeket meg csak egyvalamire jó, olyan szinten elsz.arni a telót, hogy a végén már hálózatot se fogjon, de ennek ellenére lemerüljön 5 óra alatt...
Ez igaz.
Ja, a 6680 részre már nem emlékeztem, hát 6680-at biztos nem fogok venni tesztelésre, de a boltban vannak BB5-ök, az egyiken majd kipróbálom, tönkre csak nem teszem...
|
kedd ápr. 24, 2007 13:44 |
|
|
Atos
arany tag
|
Macika írta: Ja, és mielőtt rákérdeznél, HW-s alkatrészcsere után is felrakják a tesztpadra, ami végigteszteli a készüléket.
Értem. Azért én beirattam a munkalapra, hogy nem kérek frissítést, aztán majd egy hét múlva kiderül
Köszi a kimerítő választ!
|
kedd ápr. 24, 2007 12:55 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Atos írta: Macika! (meg mindenki más)! Milyen realitása lehet annak, hogy a Nokia szerviz minden javítás után szoftvert frissít egy telefonon? Ma fogom bevinni az E50-esemet joystick javításra/cserére és az előzetes érdeklődésemre azt mondták a mintaboltban, hogy mivel nekik nincs hozzá joystickjuk, beküldik a központi szervizbe, de szoftvert is frissítenek rajta, ezért készítsek biztonsági másolatot. Mondom nekik, hogy előző nap frissítettem saját magam, ezért ezt nem kérném, de kötötték az ebet a karóhoz, hogy ez központi előírás, hogy minden féle javítás után kötelesek rajta szoftvert frissíteni. Valóban így van, azzal indítanak, hogy gyári alapállapotba flashelik a készüléket.
Erre azért van szükség, mert rengeteg olyan alkalmazás van, ami a készülék paramétereit megváltoztathatja. Ezeket külön le kellene törölniük, de hát ez nonszensz elfoglaltság lenne, így mindig gyári alapállapotban adják vissza a készüléket, a tesztértékeik is ehhez vannak belőve.
Nagyon régen is így volt (a 6110-es időkben), szerintem így is fog maradni, van értelme a szabálynak...
Ja, és mielőtt rákérdeznél, HW-s alkatrészcsere után is felrakják a tesztpadra, ami végigteszteli a készüléket.
|
kedd ápr. 24, 2007 12:33 |
|
|
Atos
arany tag
|
Nagyon köszönöm a linket, hasznos volt! Könnyedén sikerült leszedni az előlapot.
Macika! (meg mindenki más)! Milyen realitása lehet annak, hogy a Nokia szerviz minden javítás után szoftvert frissít egy telefonon? Ma fogom bevinni az E50-esemet joystick javításra/cserére és az előzetes érdeklődésemre azt mondták a mintaboltban, hogy mivel nekik nincs hozzá joystickjuk, beküldik a központi szervizbe, de szoftvert is frissítenek rajta, ezért készítsek biztonsági másolatot. Mondom nekik, hogy előző nap frissítettem saját magam, ezért ezt nem kérném, de kötötték az ebet a karóhoz, hogy ez központi előírás, hogy minden féle javítás után kötelesek rajta szoftvert frissíteni.
|
kedd ápr. 24, 2007 8:08 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Trabi TM írta: Macika írta: Na szóval vaktában lövöldöztél, maradjunk annyiban. Bár lehet rosszul tudom, de a Nokia is azt a Phoenix SW-t használja, ami fut az én gépemen is, amiből az eredeti ugyan tényleg több 10 milla is lehet, Zulea változata viszont csak néhány 10e Ft, és ebből kiindulva írtam, amit írtam. Ha lesz egy kis szabadidőm, veszek egy óccsó' Nokiát, és ki fogom próbálni, hogy tudok-e vele ilyesmit csinálni, vagy sem, addig viszont elnézést kell kérjek, ha ott más SW-t használnak, és/vagy tényleg hülyeségeket írtam... PBB2-vel nem nagyon fogsz üzemelési paramétereket megváltoztatni, főleg nem egy 6680-as (BB5-ös) Nokiánál. Mert hogy erről volt szó a felvetésben...
Arról nem is beszélve, hogy ami megvan Nálad meg nálam ismeret, rutin, az egy hótt laikusban nincs meg, Te is nap mint nap tapasztalod, hányan sz.arják el a telójukat a viszonylag bolondbiztos free frissítéssel is, nemhogy ilyen bonyolult dolgokkal.
A 8800 már idézett átparaméterezése sem ment 'büntetlenül'. Ha Faraday-kalitka (márpedig az) HW-sen, akkor az marad átprogramozva is.
Hályogkovács módjára tologatni a potikat és beírogatni értékeket meg csak egyvalamire jó, olyan szinten elsz.arni a telót, hogy a végén már hálózatot se fogjon, de ennek ellenére lemerüljön 5 óra alatt...
|
kedd ápr. 24, 2007 0:48 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Macika írta: Na szóval vaktában lövöldöztél, maradjunk annyiban.
Bár lehet rosszul tudom, de a Nokia is azt a Phoenix SW-t használja, ami fut az én gépemen is, amiből az eredeti ugyan tényleg több 10 milla is lehet, Zulea változata viszont csak néhány 10e Ft, és ebből kiindulva írtam, amit írtam.
Ha lesz egy kis szabadidőm, veszek egy óccsó' Nokiát, és ki fogom próbálni, hogy tudok-e vele ilyesmit csinálni, vagy sem, addig viszont elnézést kell kérjek, ha ott más SW-t használnak, és/vagy tényleg hülyeségeket írtam...
|
kedd ápr. 24, 2007 0:14 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Ezen a linken van egy videjó, nem tudom, mennyire akarod szétszedni, de ebben leszedik az előlapot, meg bekapcs gombot cserélnek benne:
http://nokiae50.info/articles/how-to-re ... -e50-video
Engem egy fekete e50 érdekelne mondjuk m600 cserével
|
hétf. ápr. 23, 2007 20:29 |
|
|
Macika
Moderátor
|
.Tian. írta: Nem igazán mobilos kérdésem lenne: hogyan lehet telefonvezeték végére csatlakozót varázsolni? Köszönöm a tippeket! Üdv: Tian Kapható külön csatlakozó és külön ún. krimpelő fogó célszerszámként ehhez.
Ugyanilyennel csinálják az RJ45-ös hálókábelt is, csak az kicsit szélesebb.
|
hétf. ápr. 23, 2007 20:27 |
|
|
Macika
Moderátor
|
bico1980 írta: Neked nem osztottam lapot kisgyerek..gyagyás Búcsúztunk...
|
hétf. ápr. 23, 2007 20:22 |
|
|
Atos
arany tag
|
Tud valaki Nokia E50 szétszerelési útmutatót vagy videót? Nagyon megköszönném!
|
hétf. ápr. 23, 2007 20:12 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
kerelyfe írta: Nekem osztasz? Vagy válaszolsz a kérdésemre?
Ne alacsonyodjatok le a szintjére, nem éri meg az energiát, hogy felhúzd magad rajta Mindenki hülye, csak ő a helikopáter, no
|
hétf. ápr. 23, 2007 20:10 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
.Tian. írta: Nem igazán mobilos kérdésem lenne: hogyan lehet telefonvezeték végére csatlakozót varázsolni? Köszönöm a tippeket! Üdv: Tian
Kell egy dugo, meg egy krimpelo, meg jo helyen kell leblankolni a kabelt. Krimpelo nelkul lehet esetleg probalkozni hogy a rez erintkezore felulrol raraksz egy csavarhuzot, es finoman racsapsz kalapaccsal. Nekem amikor nem volt szerszam es szukseg volt, sikerult mar igy lan-kabelt csinalnom
|
hétf. ápr. 23, 2007 20:01 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
Éljenek az 1.0-ás (l)userek!
|
hétf. ápr. 23, 2007 20:01 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Bucsuzkodj rovideletu nickedtol...
|
hétf. ápr. 23, 2007 19:57 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Nekem osztasz? Vagy válaszolsz a kérdésemre?
|
hétf. ápr. 23, 2007 19:00 |
|
|
.Tian.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 110 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Nem igazán mobilos kérdésem lenne:
hogyan lehet telefonvezeték végére csatlakozót varázsolni?
Köszönöm a tippeket!
Üdv:
Tian
|
hétf. ápr. 23, 2007 18:48 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
bico1980 írta: Neked nem osztottam lapot kisgyerek..gyagyás
hú de bicós vagy csak nem birkózósz.rt reggeliztél?ja amúgy 1980-ban születtél,ne osztogassál.akkor ki is itt a kisgyerek?
|
hétf. ápr. 23, 2007 18:37 |
|
|
Vendég
|
Neked nem osztottam lapot kisgyerek..gyagyás
|
hétf. ápr. 23, 2007 18:33 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
bico1980 írta: Előre is köszi a válaszokat.. Végülis olcsón megúsztad a butaságodat, csak 5800 Ft egy új akksi, 3 hónappal ezelőtt még majd a duplája volt...[/quote]Buta a jó k***a anyád...[/quote]
húha.ez egy kicst erős volt.ha már rádugtál valamit a telefonodra,amit mint írtad "nem kellett volna" amiről a mai napig nem tudtuk meg hogy mi is volt,akkor igenis buta vagy.de nagyon
és még az idézést se tudod rendesen használni.ejnye-bejnye
|
hétf. ápr. 23, 2007 18:18 |
|
|
Vendég
|
Előre is köszi a válaszokat..[/quote]Végülis olcsón megúsztad a butaságodat, csak 5800 Ft egy új akksi, 3 hónappal ezelőtt még majd a duplája volt...[/quote]Buta a jó k***a anyád...
|
hétf. ápr. 23, 2007 18:12 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Trabi TM írta: ...tehát nem kizárt, hogy Nokiánál is legyenek... Na szóval vaktában lövöldöztél, maradjunk annyiban.
A nevezett illető (nálunk doki nickkel fut) egy vidéki nagyváros műszaki egyetemének professzora, nem is próbálom felsorolni a titulusait, mert úgyis kihagynék belőle.
Ennek megfelelően nem szoftverbuheráló pattanásos kiskamasz, hanem a Nokiával együttműködő komoly szakember, aki Nokia GYÁRI, többtízmillióba kerülő HW/SW-eszközzel programozza a készülékeket.
Pont emiatt kérdeztem rá Nálad, hogy mit tudsz/gondolsz e témában, hogy legalább Te ne terjessz hülyeségeket.
Elismerem SE (és még sokminden más) telónál a mértékadó szakértelmedet, de pont ez kötelez arra, hogy ha valamiben nem vagy biztos, akkor hagyd meg azoknak a véleményformálást, aki pedig abban járatosak.
Köszönöm.
|
hétf. ápr. 23, 2007 14:55 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Re: Ukrajna
alien írta: Hello,
Van ötletetek, hol keressek rá, hogy Ukrajnaban milyen prepaid kártyát érdemes venni nyaraláshoz?
A szolgáltatók honlapján nem találtam angol nyelvű prepaid infót.
(Btv. Litvániában a legkisebb konstrukció: 500Ft-ból 400 lebeszélhető. Nemrossz)
Köszi!
Kárpátaljai ismerősöd nincs? Ők tudnának segíteni.
Ha nagyon elakadtál, szólj és körbe kérdezek.
|
hétf. ápr. 23, 2007 12:49 |
|
|
alien
vas-tag
|
Ukrajna
Hello,
Van ötletetek, hol keressek rá, hogy Ukrajnaban milyen prepaid kártyát érdemes venni nyaraláshoz?
A szolgáltatók honlapján nem találtam angol nyelvű prepaid infót.
(Btv. Litvániában a legkisebb konstrukció: 500Ft-ból 400 lebeszélhető. Nemrossz)
Köszi!
|
hétf. ápr. 23, 2007 12:35 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Macika írta: Azért azt kérhetném, hogy a nagy büdös általánosságok helyett valami konkrétumot is írj?
Nem véletlenül nem írtam, mint Te is tudod, nem a Nokia a fő profilom, nem is nagyon használok Nokia telót, így nem is szoktam ilyen beavatkozásokat csinálni...
Anno 8800-ról leírta egy nálam sokkal jobban hozzáértő forumtag, hogy hogyan is lehet a teló fogyasztását csökkenteni, apróbb beállításokkal, hogy az még ne menjen a minőség rovására. Bár nem olvastam el részletesen, mert annyira nem érdekelt a dolog, de gondolom a végfok, és a kijelző teljesítményét vette lejjebb, hogy az akku tovább bírja.
És akkor itt jön az, hogy újra csak általánosságban lehet írni, mert attól függően hol használod, lehet inkább a nagyobb végfok teljesítményre van szükséged (pl Vizsla, aki állandóan ilyen miatt panaszkodik, ha otthon van), vagy lehet az, hogy elég a kisebb végfok teljesítmény, pl az én bolti 1112-esem, ami ugye egész életében nem fog kimozdulni az üzletből, ahol full térerő van folyamatosan, ezért a teljesítményen jócskán lehetne még visszavenni, akkor is lenne folyamatos, normális térerő, de az akkum tovább bírná...
És akkor nem beszélve az apróbb dolgokról, pl a csengőhangszóró hangereje, mikrofon érzékenysége, rezgőmotor ereje, stb. Ezek mind egyformára vannak beállítva, de pl van akinek ennél jóval hangosabb csengés lenne jó, esetleg jóval erősebb rezgés, ez is attól függ, hogyan, és hol használod.
Most így éjszaka más nem jut eszembe hirtelen, de biztos vannak még dolgok, amit én jobban be tudnék állítani magamhoz, mint a Nokia szakemberei, mint átlag felhasználó.
Ha arra kértél konkrétumot, hogy kik ezek az emberek, azt passzolom, pont az első mondatom miatt, a Nokiák tuningolásába nem mentem bele soha, de tudom, hogy Siemensnél, Motorolánál, és Sony Ericssonál vannak ilyen lehetőségek, tehát nem kizárt, hogy Nokiánál is legyenek...
|
hétf. ápr. 23, 2007 1:01 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Mi az a valami amit rákötöttél?
|
vas. ápr. 22, 2007 21:51 |
|
|
Macika
Moderátor
|
bico1980 írta: Hali emberek.Laikusként kérdeznék. Van egy w810i Siny Ericcson mobiltelefonom,és asszem elcsesztem az akksit. Rákötöttem valamit amit szerintem nem kellett volna,és kikapcsolt.Vosszatudtam kapcsolni,de azóta 1 napot bír csak az akku. Teljesen **** a dolgot,vagy még lehet valahogy az akksit magához téríteni? Előre is köszi a válaszokat.. Végülis olcsón megúsztad a butaságodat, csak 5800 Ft egy új akksi, 3 hónappal ezelőtt még majd a duplája volt...
|
vas. ápr. 22, 2007 20:40 |
|
|
Vendég
|
Hali emberek.Laikusként kérdeznék.
Van egy w810i Siny Ericcson mobiltelefonom,és asszem elcsesztem az akksit.
Rákötöttem valamit amit szerintem nem kellett volna,és kikapcsolt.Vosszatudtam kapcsolni,de azóta 1 napot bír csak az akku.
Teljesen **** a dolgot,vagy még lehet valahogy az akksit magához téríteni?
Előre is köszi a válaszokat..
|
vas. ápr. 22, 2007 18:01 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Trabi TM írta: Pedig vannak ilyen emberek... Egyébként már csak azért is jobban be lehet lőni a telefon paramétereit (persze ha értünk hozzá), mert a gyárban egy teljesen általános beállítást kap a telefon, és nem egy Rád szabott beállítást. Ráadásul ahogy a Nokiát ismerem, azonos telefonok azonos beállítást kapnak, pedig a HW-ek hiába készülnek futószalagon, sajnos egész más értékeket mutatnak egymáshoz képest is. Persze abban egyetértek, hogy ehhez igen költséges eszközök szükségesek, de ettől még lehet találni sokkal jobb beállításokat, mint a gyári alap... Azért azt kérhetném, hogy a nagy büdös általánosságok helyett valami konkrétumot is írj?
Konkrétan mi az, amivel JOBBÁ tehető egy 6680-as beállítása???
|
vas. ápr. 22, 2007 14:58 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Macika írta: Egyébként sosem értettem meg azokat az embereket, akik azt hitték, hogy a Nokia szakembereinél jobban be tudják állítani egy készülék paramétereit. De ez már az én (magán) véleményem.
Pedig vannak ilyen emberek...
Egyébként már csak azért is jobban be lehet lőni a telefon paramétereit (persze ha értünk hozzá), mert a gyárban egy teljesen általános beállítást kap a telefon, és nem egy Rád szabott beállítást. Ráadásul ahogy a Nokiát ismerem, azonos telefonok azonos beállítást kapnak, pedig a HW-ek hiába készülnek futószalagon, sajnos egész más értékeket mutatnak egymáshoz képest is.
Persze abban egyetértek, hogy ehhez igen költséges eszközök szükségesek, de ettől még lehet találni sokkal jobb beállításokat, mint a gyári alap...
|
vas. ápr. 22, 2007 14:37 |
|
|
Macika
Moderátor
|
nevergone írta: Sziasztok...! Egy Nokia 6680 -as mobiltelefonhoz érdekelne szerviz-kézikönyv, mivel elég erősen elszennyeződött, és szét szeretnénk szedni a kitisztításhoz. Állítólag ugyanehhez a telefonhoz elérhető egy olyan "service-kit", amely segítségével a telefon működése a legapróbb részletekig állítható, pl. az antenna adó-vevő teljesítménye, de más, nem publikus "apróság" is. Általában ezt a programot szervízekben használják, de hiába túrom a világhálót, eddig érdemben nem találtam semmit. Tudnátok esetleg segíteni? Nem igazán ismerünk még (ezért ne haragudj a bizalmatlanságért), de elegendőnek tartod a felkészültségedet ahhoz, hogy ilyet szétszedjél?
A szoftveres buherációhoz viszont IGEN KOMOLY szervizes HW-háttér szükséges, amid BIZTOS, hogy nincs, hiszen ha lenne, akkor a HW-eszközökhöz automatikusan járó supportról letölthetnél minden szükséges dokumentációt.
Első körben olvasgasd sokat a www.gsmcity.de oldalt, ott MINDEN kérdésedre kapsz választ (mi is onnan informálódunk minden dologról). A .de végződés ellenére nem németül van, hanem angolul, tehát nem okozhat gondot (vagy ha igen, akkor a service manual megértése se menne, hiszen az csak angolul létezik).
Egyébként sosem értettem meg azokat az embereket, akik azt hitték, hogy a Nokia szakembereinél jobban be tudják állítani egy készülék paramétereit. De ez már az én (magán) véleményem.
Mellesleg a szervizekben valóban használják ezt a (Phoenix a neve) szervizszoftvert, csak azt hagytad ki a számításból, hogy a szoftver mögött van egy nagyjából 8-10 milliós szervizhardver is. Anélkül a szoftverrel rohadtul nem érsz semmit.
|
vas. ápr. 22, 2007 12:26 |
|
|
nevergone
vas-tag
|
Sziasztok...!
Egy Nokia 6680 -as mobiltelefonhoz érdekelne szervíz-kézikönyv, mivel elég erősen elszennyeződött, és szét szeretnénk szedni a kitisztításhoz.
Állítólag ugyanehhez a telefonhoz elérhető egy olyan "service-kit", amely segítségével a telefon működése a legapróbb részletekig állítható, pl. az antenna adó-vevő teljesítménye, de más, nem publikus "apróság" is. Általában ezt a programot szervízekben használják, de hiába túrom a világhálót, eddig érdemben nem találtam semmit.
Tudnátok esetleg segíteni?
|
vas. ápr. 22, 2007 8:41 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Nem indul, eddig ment. Epp ez a bajom, hosszu evek ota reggel meg este a vonaton ezt olvasom ujsag helyett, aztan most meg nagy semmi van
Koszi
|
csüt. ápr. 19, 2007 19:06 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
asdf_ írta: Pannonos waposok: -PannonWap fooldal hirek menupont mukodik? -wap.pgsm.hu/mti/index.wml mukodik? (Mar megszunt) atalanydijas csomaggal vagy mostani adatforgalmi csomagoskent probaltad? thx
Én most próbáltam ki djuice kártyásan, MobilAdat Start-tal egy Nokia 6670-en:
- mintha szét lenne esve csöppet az oldal (vagy én láttam régen )
- nem jön be, hibaüzit kapok ("az oldal nem áll rendelkezésre")
Ez az mti-s projekt nem indul valami jól...
|
szer. ápr. 18, 2007 22:12 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Pannonos waposok:
-PannonWap fooldal hirek menupont mukodik?
-wap.pgsm.hu/mti/index.wml mukodik?
(Mar megszunt) atalanydijas csomaggal vagy mostani adatforgalmi csomagoskent probaltad?
thx
|
szer. ápr. 18, 2007 21:41 |
|
|
Mobi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 189 Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
|
Macika írta: Mobi írta: Azt mondja el nekem valaki, hogy mitöl lehet az hogy az én 20-as T-Mobile-os számomra nem lehet külföldi hálóból SMS-t küldeni. (Egyéb T-Mobile-os számra megjönnek az üzenetek azokból a hálózatokból, úgyhogy nem ez a baj!) Ugye nem Franciaországból? Mert az tudott probléma, de az minden T-mobilost érint.
Nem Franciaország! Egyenlőre azt tapasztaltam hogy egyik külföldi hálóról sem jön meg (Kanadából-ból próbáltak a leggyakrabban).
|
szer. ápr. 18, 2007 10:10 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
T68m írta: aksiérintkező. Nem egyedi eset. Ezt leszámítva elég tartós teló.
Csere, vagy csak menjek neki smirglivel? Amugy tenyleg tartos, maholnap lesz 4 eves. Eddig 2 gumibillentyuzet, meg egy also csatlakozosor volt amit koltottem ra, sz'al jo biznisz volt
|
szer. ápr. 18, 2007 8:06 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
asdf_ írta: Nokia 3510 Minden elozmeny nelkul elkezdett csak ugy magatol kikapcsolgatni /a zsebemben, nem duma kozben, akksija jo, 4-5 napot siman megy/. Van valami tanacs, hogy mit nezzek meg rajta, vagy vegyem mar meg vegre a 6233-at?
aksiérintkező. Nem egyedi eset. Ezt leszámítva elég tartós teló.
|
szer. ápr. 18, 2007 1:57 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Utóbbi
|
kedd ápr. 17, 2007 22:05 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Nokia 3510
Minden elozmeny nelkul elkezdett csak ugy magatol kikapcsolgatni /a zsebemben, nem duma kozben, akksija jo, 4-5 napot siman megy/. Van valami tanacs, hogy mit nezzek meg rajta, vagy vegyem mar meg vegre a 6233-at?
|
kedd ápr. 17, 2007 21:04 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Mobi írta: Azt mondja el nekem valaki, hogy mitöl lehet az hogy az én 20-as T-Mobile-os számomra nem lehet külföldi hálóból SMS-t küldeni. (Egyéb T-Mobile-os számra megjönnek az üzenetek azokból a hálózatokból, úgyhogy nem ez a baj!) Ugye nem Franciaországból?
Mert az tudott probléma, de az minden T-mobilost érint.
|
kedd ápr. 17, 2007 15:09 |
|
|
Mobi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 189 Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
|
Azt mondja el nekem valaki, hogy mitöl lehet az hogy az én 20-as T-Mobile-os számomra nem lehet külföldi hálóból SMS-t küldeni. (Egyéb T-Mobile-os számra megjönnek az üzenetek azokból a hálózatokból, úgyhogy nem ez a baj!)
|
kedd ápr. 17, 2007 14:32 |
|
|
Edi
ezüst tag
|
Macika írta: Esetleg más szolgáltató kártyájával?
A Pannonnál pl. egyben van a WAP és a NET kapcsolat, általában ez segít.
Pannonos, úgyhogy kipróbálom a netes megoldást.
köszi!
|
hétf. ápr. 16, 2007 18:30 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Edi írta: Sziasztok!
Lenne egy különös kérdésem. Adott egy motorola w220-as telefon melyben nincs lehetőség kommunikációra más eszközzel. Elvileg nem lehet rá rakni,csak mid csengőhangot.
de alapból van benne 2 wav, amit be is lehet tenni csengőhangnak. A nokiákon működött, hogy wapról leszedtem az a cs.hangot amit kreáltam a pc-n, de a motorola azt írja ki, hogy hibás url.
Hogy tudnám a gépemen lévő wav-ot rávarázsolni a w220-amra?
Köszi! Esetleg más szolgáltató kártyájával?
A Pannonnál pl. egyben van a WAP és a NET kapcsolat, általában ez segít.
|
vas. ápr. 15, 2007 22:06 |
|
|
Edi
ezüst tag
|
Sziasztok!
Lenne egy különös kérdésem.
Adott egy motorola w220-as telefon melyben nincs lehetőség kommunikációra más eszközzel. Elvileg nem lehet rá rakni,csak mid csengőhangot.
de alapból van benne 2 wav, amit be is lehet tenni csengőhangnak.
A nokiákon működött, hogy wapról leszedtem az a cs.hangot amit kreáltam a pc-n, de a motorola azt írja ki, hogy hibás url.
Hogy tudnám a gépemen lévő wav-ot rávarázsolni a w220-amra?
Köszi!
|
vas. ápr. 15, 2007 22:01 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
ossa írta: a notim beépített kártyaolvasójával a gyári nokia microSD kártya tartalmát simán total commander F5 billentyűvel
így van.ez a legjobb megoldás.látod sikerült.hagyd a kábeles dolgot az is ugyanazt az eredményt produkálja csak körülményesebben
|
szomb. ápr. 14, 2007 20:29 |
|
|