Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 7:14

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
ha az efi 10 ezret költött minden hónapban, jogos a korlátozás 30 ezer feletti hóközi forgalom esetén. Ha befizeti, annyival emelkedik a korábbi kerete.

Nalam mondjuk megnezne az automata a logokat, hogy kulfoldon van-e a delikvens, ha igen, akkor akkor a kulfoldrol hivott szam/ok/ passzolnak-e az elozo szamlain levo hivott szamokhoz, amennyiben mind a kettore igen a valasz, akkor hatalmas meglepetes tortent: kulfoldon van az elofizeto. Ki gondolta volna? Ha ketseg merul fel, akkor meg megemeljuk a telefont, es -esetleg adategyeztetessel- megkerdezzuk, hogy valoban az elofizeto hasznalja-e odakint a telefont es nem elloptak-e pl, majd pedig elnezest kerunk, es kellemes tovabbi ottartozkodast kivanunk. Esetleg mondjuk felhivjuk a figyelmet egy realisabb, mondjuk 50 ropis limitre, hogy elore tudjon gondoskodni majd ennek befizeteserol. De ez nyilvan tul europai lenne...

vas. márc. 18, 2007 19:43
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
A 16250 Ft az forgalom. Tehát ha az efi Vodafone 500-at használ, akkor a lebeszélt 500 percen túl kell még 16250 Ft-ban szolgáltatásokat igénybe vennie. 3 havi ciklusokban nézik a forgalmad, és ez alapján állítanak be egy átlagot, amely a te személyes hitelkereted, ami min. 16250 Ft. Akár akarod, akár nem, szerintem egyszer biztosan le lesz mindenki korlátozva, ha átlépi a 16250 Ft-ot.

A dologban inkább az a szörnyű, hogy az ÁSZF alapján számlafizetői számra nézik a 16250 Ft-ot. Tehát Az AAA Kft. 2 személyes flottájból ha ha Jolánka néni a cég clean up managere elküld egy darab SMS-t, miközben a Boss Hawaii-on nyaral, s ezzel átlépi a 16250 Ft-ot, akkor nem azért lettek lekorlátozva, mert roamingolnak, hanem mert elérték a limitet. Ja, hogy az pont Jolánka egyetlen SMS-e volt? Pech. A tételes számlamellékletból a forgalom alakulása időrendben nyomon követhető.

A "roaming közben lekorlátozunk"-esettel emiatt inkább egy olyan emberrel szeretnék beszélni, aki átélte.

vas. márc. 18, 2007 19:16
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Erre találták ki a forgalomfigyelési csoportot.

Te nem korlátoznád le az ügyfeleidet, ha túl sok a kintlevőségük?

Brutál számlánál biztosan. De 16 ezernél? Kicsinyes és komolytalan, hogy csak ennyit tud hitelezni a voda a havidíj fejében. (Merthogy azt pedig az ügyfél hitelezi nekik.) Ha meg nem tud hitelezni, akkor az nem is post-paid hanem pre-paid. Akkor mire föl a hitelképesség-vizsgálat, amikor új előfizetést köt az ember?

A kérdés nem is ez, hanem hogy a többi szolgáltatónál miért nem jön elő ugyanez a probléma? Te hallottál már olyat, hogy a T-mobilnál roaming közben hóközivel szívatnák az ügyfeleket?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kapasz vas. márc. 18, 2007 19:22-kor.

vas. márc. 18, 2007 18:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Erre találták ki a forgalomfigyelési csoportot.

Te nem korlátoznád le az ügyfeleidet, ha túl sok a kintlevőségük?

Éveken át 10 ezret fizet, aztán egyzer csak folyamatban van egy 30 ezres számla, és még nem értük el a számlazárás napját. Na ná, hogy lekorlátozom.

Hallottál már bizonyára a hitelkártyák működéséről. A jövedelmed 2-3 szorosát adják meg neked, nem a csillagos eget. Így ha az efi 10 ezret költött minden hónapban, jogos a korlátozás 30 ezer feletti hóközi forgalom esetén. Ha befizeti, annyival emelkedik a korábbi kerete.

vas. márc. 18, 2007 17:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Továbbá lehetőség van bármikor előleg befizetésére, ha tudjuk, hogy magasabb számlát fogunk generálni a szokásosnál.

Az atlagjuzer meg azt mondja, hogy ha x eve elofizetojuk vagyok, es mindig rendesen fizetek, akkor menjenek a JQA-ba, es ne korlatozzanak le, amikor kulfoldon vagyok. Es akkor azt a reszt ki is hagytam, hogy az elofizeto esetleg akkor szembesul eleteben eloszor, hogy egyaltalan letezik hokozi szamla, mert mondjuk eddig fixen csak 10k huf alatt pofazott evek ota...

vas. márc. 18, 2007 17:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
kapasz írta:
Macika írta:
Húszmilliós bírságot kapott a Vodafone
2007. március 13.

"...bruttó 16.205 Ft – meg nem halad."

Hát igen, sokan meglepődnek, amikor mondjuk roaming közben hóközi befizetésre próbálják őket rávenni, meg azonnali faxolásra, stb. A többi szolgáltatónál ugyan miért nincs ez a probléma?

Az is megérne egy misét, hogy miért egyedül a vodafonnál 96 Ft a 21-es körzet felhívása, ráadásul percalapon, még az egyébként mp alapú csomagoknál is...
És a korábban mp-alapú - épp ezért 60 Ft-os percdíjú - City vajh miért maradt 60 Ft-os percdíjú azután is, hogy percalapú lett?

Más, kulturált szolgáltatónál csökkenteni szokták a percdíjakat, ha már felemelték HATVANSZOROSÁRA a számlázási egységet...
Az nem a City, hanem a sima VitaMAX (Regular).

vas. márc. 18, 2007 16:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Az elektronikus hírközlési szabályok nem zárják ki, hogy a szolgáltató a szolgáltatás értékhatárát rögzítse, de ezt az előfizető által szabadon választható és igénybe vehető külön szolgáltatásként kellett volna szerepeltetni az egyedi előfizetői szerződésben, a fogyasztók számára átlátható és egyértelmű módon.
Nem keveri az NHH a hívástiltás szolgátatással? Tudniillik az az, amelyikről az előfizető maga dönthet, hogy igénybe veszi-e, vagy sem.

A Pannonnál és a Westelenél se én döntöm el, mennyi a mobil és emelt díjas szolgáltatásokra felhasználható keretem, hanem a szolgáltató. Az üzletszabályzataikban is benne van, hogy hóközi korlátozrasra jogosultak, ha egy adott összeget elér a forgalom. És az összeg számszerűsítve szerepel.

Úgyhogy nem értem az NHH felháborodását.

Egy olyan megoldást elfogadhatónak találtam volna, ha X Ft-tal a határ elérése előtt figyelmeztetik egy automata szövegbemondással a hívásindítás előtt, vagy hogy egy automata felhívja és elmondja, mi a helyzet.

Roaming közben egyébként nem értem, hogy korlátozzák le. Minden számlában mindhárom szolgáltatónál az olvasható, hogy számlás romaing esetén a hívásforglami adatok később jutnak el a honos szolgáltatónkhoz, emiatt nem feltétlenül jelenik meg a legközlebbi számlában. Akkor roaming alapján hogy a rákba tudnak lekapcsolni? Ha mégis huzamosabb ideig tartózkodunk kint, és elérjük a limitet, akkor ne csodálkozzunk. Roaminggal még hamarabb elérhető, mint belföldi használat során. Továbbá lehetőség van bármikor előleg befizetésére, ha tudjuk, hogy magasabb számlát fogunk generálni a szokásosnál.

vas. márc. 18, 2007 16:15
Moderátor

Hozzászólás 
kapasz írta:
Macika írta:
2007. március 13.

Hát igen, sokan meglepődnek, amikor mondjuk roaming közben hóközi befizetésre próbálják őket rávenni, meg azonnali faxolásra, stb. A többi szolgáltatónál ugyan miért nincs ez a probléma?

Az is megérne egy misét, hogy miért egyedül a vodafonnál 96 Ft a 21-es körzet felhívása, ráadásul percalapon, még az egyébként mp alapú csomagoknál is...
És a korábban mp-alapú - épp ezért 60 Ft-os percdíjú - City vajh miért maradt 60 Ft-os percdíjú azután is, hogy percalapú lett?

Más, kulturált szolgáltatónál csökkenteni szokták a percdíjakat, ha már felemelték HATVANSZOROSÁRA a számlázási egységet...

vas. márc. 18, 2007 15:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Olvastam vmi olyan kozlemenyt is a heten valamelyik ujsagban, hogy az egyik tarifacsomagban a 0640-sek is percalapuak lesznek :shock: .

vas. márc. 18, 2007 12:27
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
2007. március 13.

vas. márc. 18, 2007 12:09
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
Macika írta:
TALÁN lassan-lassan észhez tér a cég,

Én már nem szoktam (igaz lehet, hogy csak nem merek) álmodozni...

vas. márc. 18, 2007 10:34
Moderátor

Hozzászólás 
2007. március 13.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság 14 millió forintra bírságolta a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt-t, mert az elmúlt évben több esetben is jogszabálysértő módon korlátozta előfizetőit a szolgáltatás igénybevételében, jelentette be az NHH. A hatóság további 6 millió forintos bírságot is kiszabott a társaságra, mert megsértette az előfizető panaszok kezelésére vonatkozó előírásokat is.

Az elmúlt évben több a számláját utólag fizető ügyfél is azzal a panasszal fordult az NHH-hoz, hogy a Vodafone az előfizetői szolgáltatást egy bizonyos összeghatár elérése után, külön értesítés nélkül korlátozta – azaz úgy egyirányosította az előfizetői hozzáférést, hogy az előfizető csak hívást fogadni tudott, de kezdeményezni nem. Az NHH a panaszokat egy összevont piacfelügyeleti eljárásban vizsgálta ki.

Az NHH elsőfokon, majd a Vodafone fellebbezése után másodfokon is megállapította, hogy a cég jogszabálysértő módon, egy az általános szerződési feltételekbe (ÁSZF) foglalt, de nem átlátható és nem objektív kitételre hivatkozva tiltotta le a híváskezdeményezést a panaszos ügyfelek esetében.

Az ÁSZF-ben szereplő feltétel szerint "a szolgáltató (függetlenül az Előfizető által használt SIM-kártyák számától) csak addig köteles a szolgáltatást nyújtani, amíg az Előfizető által igénybe vett szolgáltatás díjának még ki nem egyenlített része egy egyedileg megállapított összeghatárt – amely Előfizetőnként minimum bruttó 16.205 Ft – meg nem halad."

Az elektronikus hírközlési szabályok nem zárják ki, hogy a szolgáltató a szolgáltatás értékhatárát rögzítse, de ezt az előfizető által szabadon választható és igénybe vehető külön szolgáltatásként kellett volna szerepeltetni az egyedi előfizetői szerződésben, a fogyasztók számára átlátható és egyértelmű módon.

A piacfelügyeleti eljárás során az NHH azt is megállapította, hogy a Vodafone a vizsgált számlapanaszok közül több esetében is megsértette az előfizetői panaszok kivizsgálásának elektronikus hírközlésre vonatkozó szabályokat, valamint a cég saját általános szerződési feltételeiben rögzített szabályait is, mivel csak jelentős késedelemmel tájékoztatta a fogyasztókat a panasz kivizsgálásáról. A társaság az előírások értelmében köteles lett volna a hozzá beérkező számlapanaszokat 30 napon belül kivizsgálni és ennek eredményét – a fogyasztóvédelemről szóló törvény értelmében – a panaszosnak átadni, vagy 15 napon belül megküldeni.

A hatóság a bírságot az arányosság és fokozatosság elvének figyelembevételével vetette ki, miután korábban már jogerős és végrehajtható határozataiban már felhívta az előfizetői szolgáltatás korlátozására vonatkozó szabályok betartására, illetve határozatában kötelezte e tárgyban általános szerződési feltételei módosítására.

Az összesen 20 millió forintos bírság az Elektronikus hírközlési törvény (Eht) alapján maximálisan kivethető bírság 9,95 százaléka.

Az NHH határozatában kötelezte a szolgáltatót, hogy a jogerőre emelkedésétől számított harminc napon belül törölje, vagy úgy módosítsa az általános szerződési feltételeinek mobil rádiótelefon szolgáltatás igénybevételét értékhatárhoz kötött rendelkezéseit, hogy annak feltételei megfeleljenek Eht-nek. A kötelezettség késedelmes betartása, vagy nem teljesítése esetén az NHH újabb bírságot vethet ki, melynek összege elérheti a szolgáltató előző üzleti évi nettó árbevételének 0,25%-át.

forrás: Jogi Fórum / NHH

Részemről gratulálok, TALÁN lassan-lassan észhez tér a cég, majd ha minden hónapban lesz valami bírság, amit ki kell fizetni...

Külön tetszik, hogy másodfokon is elkaszálták a céget.

vas. márc. 18, 2007 3:34
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
kapasz írta:
Holnap az origo.hu-n bárki kérdezhet Beck Györgytől, a vodafone új vezérigazgatójától.

A fene! És én ezt csak most látom... :( Pedig lett volna néhány kérdésem...

szer. márc. 14, 2007 18:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Holnap de., du., majd valamikor kiteszik, jellemzoen nem aznap szoktak.

kedd márc. 13, 2007 21:53
arany tag

Hozzászólás 
kapasz írta:
Holnap az origo.hu-n bárki kérdezhet Beck Györgytől, a vodafone új vezérigazgatójától.

Valahol meglehet talalni ezt a beszelgetest? Mert kb 10 perce nezem origo.hu de sehol nem talalom :S

kedd márc. 13, 2007 20:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
De mennyire szánalmas már? A 4%-os ÁFA-csökkentést benyelik. A lezárt RnR-okat, Duettet, lezárt Szupert percalapúsítják, éppúgy, mint a sima Businesst meg az örök életében mp alapú VitaMAX Regulart.

Ahelyett, hogy bevezetnének 2 db 500 Ft-os opciót, amivel az egyikkel 16 után fél áron lehetne hívni mindenkit, a másikkal meg csökkenteni lehetne a számlázási egységet 10 sec-re. És éppúgy halmozhatóak lennének a kedvezmények, mint a Kaméleonnál.

De nem, teremtsük meg Magyaroszág legdrágább, és legelfuseráltabb szolgáltatóját.

Nem baj, elvagyok én a 3,75 meg 7,5 Ft-os publikus percdíjammal 4 után...

kedd márc. 13, 2007 0:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Április 16-ától a Select percdíjai 20 és 30 Ft-ra emelkednek.

Még jó, hogy nem használom a Select karimat... :twisted:

hétf. márc. 12, 2007 23:53
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Április 16-ától a Select percdíjai 20 és 30 Ft-ra emelkednek.

hétf. márc. 12, 2007 23:46
arany tag

Hozzászólás 

hétf. márc. 12, 2007 21:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Egercsehi, Szűcs,Fedémes,,Nemti térségében (ma 10.00-14.00) között nulla ! (0) Vodafone térerő.

hétf. márc. 12, 2007 19:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://www.hwsw.hu/hirek/33077/Vodafone_20_millios%20birsag_elofizetoi_korlatozas.html

hétf. márc. 12, 2007 19:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Hitelbírálatnál a rendszer nem nézi, hogy ki volt a kapcsolattrtó, ki volt az aláírásra jogosult, tehát nem tényező depozit szempontjából, hogy egy és ugyanaz vagytok.

Vajon mit néz a hitelbírálati rendszer egyébként? Hány telefon lett a nevemre véve mondjuk vitamaxban, használják-e, volt-e számlás előfizetésem, volt-e tartozásom?

vas. márc. 11, 2007 19:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Hitelbírálatnál a rendszer nem nézi, hogy ki volt a kapcsolattrtó, ki volt az aláírásra jogosult, tehát nem tényező depozit szempontjából, hogy egy és ugyanaz vagytok.

Ezt értem, és nincs is ezzel gondom. Gondom azzal van, hogy a csaj "tény"ként közölte, hogy amennyiben "D" kategóriás készülékárat választok, az 40.000,-Ft/készülék depozittal jár. Holott mint kiderült, ez valszeg csak akkor van így, ha valamiért feketelistás vagyok a Vodánál. ( nem vagyok)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Apooca vas. márc. 11, 2007 19:37-kor.

vas. márc. 11, 2007 19:10
a fórum lelke

Hozzászólás 

vas. márc. 11, 2007 18:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Tényleg? És mit csinálsz akkor, ha még lenne hűség a kártyán? Kiperkáltatnád a régi előfizetővel a szerződésfelmondási díjat, hogy új telót vehessen az új ügyfél, új hűséggel?

Először is nincs, tehát most arról nem vitatkoznék, hogy mi lenne ha.
Másrészt a régi előfizető is én vagyok, csak cégesen, de a cég az enyém. Egyszerűen nincs kedvem az APEH felé jelőlgetni, elszámolni vitatkozni, magyarázkodni. De ennek semmi köze az esethez. Mellesleg nem azért csinálom hogy "anyagi hasznot" húzzak az egészbőll. Ezt a 3 hónapos dolgot én nem is tudtam, csak a 1270 mondta, hogy ha igénylem, ez is JÁR. Márpedig ha van ilyen, és kérhetem, akkor kérem. Mellesleg ez csak ma derült ki, miután a plázából visszajöttem, és ismét hívtam az ügyfélszolgákat. Ha simán ment volna minden, akkor abból kimaradok..

vas. márc. 11, 2007 18:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tényleg? És mit csinálsz akkor, ha még lenne hűség a kártyán? Kiperkáltatnád a régi előfizetővel a szerződésfelmondási díjat, hogy új telót vehessen az új ügyfél, új hűséggel?

vas. márc. 11, 2007 18:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Az Általános szerződési feltételek szerint "Új előfizetőnek" számítok amennyiben átiratom a számokat, tehát rám is kell vonatkoznia a kedvezménynek...
szerintem...

vas. márc. 11, 2007 17:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
A 3 havi díjmentes akció új előfizetőkre vonatkozik, meglévő postpaid bázis nem veheti igénybe. Ez benne van a Részvételi feltételekben. Hiába történik váltás üzletiről, egyénire. Ha mégis lehetsges, a 1270-en kérd, hogy tegyenek erről feljegyzést. Akkor kénytelenek megtenni.

Átírásnál pedig mindig kell depozitra számítani, még ha csak SIM only, akkor is.

Egyébként nekem a MOM Park kivételével, egyetlen bp.i- márkabolti kiszolgálás sem tetszik.

vas. márc. 11, 2007 17:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Aki teheti nagyívben kerülje el a Voda Duna Plazaban lévő ügyfélszolgálatát!!!
Röviden: Van két céges előfizetésem, aminél éppen lejárt a hűség, ezeket szerettem volna átiratni egyéni előfizetővé. Előtte felhívtam a 1270-et, elmondtam mit szeretnék, hogy működik a dolog? Készségesen elmagyarázták, vigyek egy aláírási címpéldányt, kitöltök egy nyomtatványt, amiben megnevezem kiknek a nevére mondok le az előfizetésról ill. a számról, majd új előfizetőnek minősül az, akinek a javára lemondtam, Minden kedvezmény, ami egy új előfizetőre vonatkozik, az jár ( fel is sorolta) , de azt vegyem figyelembe, hogy hitelbírálatra elküldik az adataimat, ahol megállapíthatnak valamekkor depositot, amit kikell fizetnem. Bementem a Duna Plázába, ahol kapásból, ennek az ellenkezőjét mondták, vagyis. Nem leszek "új előfizető" vagyis nem választhatom az egymás ingyen hívását, nem kapom meg a most bevezetett 3 hónap díjkedvezményt, és ha nem "B" kategóriás készüléket ill. díjcsomagot választok, akkor készülékenként 40.000,- Ft. depositot Kell fizetnem. Persze némileg felháborodtam, eljöttem, majd ismét felhívtam a 1270-et, ahol megerősítették, hogy a Duna Plázában tudják rosszul, és nyugodtan verjem az asztalt.............
Hétfőn vagy kedden visszamegyek, kíváncsi leszek.....

vas. márc. 11, 2007 16:34
vas-tag

Hozzászólás Vodafone...
Nekem akkor sem kellene a Vodafone ha ingyen adnák, sőt akkor sem ha fizetnének nekem, hogy telefonáljak.
Ezt nem fikázásból mondom, hanem tapasztalatból!

Sajnos volt szerencsém megismerni a céget mind előfizetői, mind alkalmazotti szempontból és amilyen szemétségek vannak az alkalmazottakkal és előfizetőkkel szemben arra jobb nem is gondolni, és akkor még a használhatatlan és állandóan sz×r ügyfélszolgálati és számlázási rendszerről nem is beszélek...

vas. feb. 25, 2007 15:08
arany tag

Hozzászólás 
Már megint küldi a voda a szemetet.
Megint ezt az otthon tarifacsomagot akarják mindenáron eladni. :? :?
Lehet a házimobilomra fáj a foguk, de azt nem adom :!: :!: :twisted: :twisted:

kedd feb. 20, 2007 16:02
arany tag

Hozzászólás 
Természetesen igaz!
Én a hanghívásokra értettem. nekem csak arra kell a net hogy lejöjjenek a levelek, kis nézelődés. Egyébként vidéki vagyok. 3g pedig csak álom.

csüt. feb. 15, 2007 12:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
toky11 írta:
bocsi gyors írás hátránya, és a kakaoval borított bill.
legközelebb erre figyelek. :oops:
200 mega 3100 körüli
8 nap amit távol töltök 3100/31*8=800ft
de 8 nap alatt leszedhetem 200 megát akkor is 800ft.

Valamit félreértettél, én csak annyit mondtam, hogy igen, valóban olcsó, de ezért csak fapados netet kapsz: Vidéken még a betárcsázósnál is lassabb GPRS kapcsolatod van, Pesten pedig egy tré minõségû UMTS hálót használhatsz. Igaz drágábban, de a másik kettõnél van EDGE, ami a maga 220 kbps-jával össze sem hasonlítható a GPRS-el, a T-nél pedig van HSDPA, 3 megabittel! (Voda 3G: 386 kbps, már ahol van normális cella.)

én még azt sem állítanám, hogy a voda olcsóbb, ha valaki több, mint 500mb-ot forgalmaz.

csüt. feb. 15, 2007 11:23
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
toky11 írta:
200 mega 3100 körüli

Valamit félreértettél, én csak annyit mondtam, hogy igen, valóban olcsó, de ezért csak fapados netet kapsz: Vidéken még a betárcsázósnál is lassabb GPRS kapcsolatod van, Pesten pedig egy tré minőségű UMTS hálót használhatsz. Igaz drágábban, de a másik kettőnél van EDGE, ami a maga 220 kbps-jával össze sem hasonlítható a GPRS-el, a T-nél pedig van HSDPA, 3 megabittel! (Voda 3G: 386 kbps, már ahol van normális cella.)

szer. feb. 14, 2007 23:49
arany tag

Hozzászólás 
Ha már leálltak a 3G-vel legalább a nagységrendekkel olcsóbb EDGE-t megcsinálhatták volna....

szer. feb. 14, 2007 21:22
arany tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
toky11 írta:
-eléggé jo pl a net.

Aha, az ára... EDGE? Normális 3G? HSDPA?

200 mega 3100 körüli

szer. feb. 14, 2007 21:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
toky11 írta:
-eléggé jo pl a net.

Aha, az ára... EDGE? Normális 3G? HSDPA?

szer. feb. 14, 2007 20:17
arany tag

Hozzászólás 
Nézzétek,lehet hogy a vodával vannak gondok de:
- mióta átjöttem a T-töl a számlám fele annyi lett
- számhordozás kedvezményt 10000ft 2* irták jóvá(amit nem vontak le)
-eléggé jo pl a net. min 8 napot számláznak törthaviba fizeted ki.
-mobil otthon szerintem jó. tcom minimál csomag kiütve és ha faluban használod mint a mamám egész faluban mükszik. 80 éves jó neki. tudom merre jár. Ip telről hívom forintos dolog.
-olcsoak a telok
amit elszurtak:
- rendszerfrissitést /számlázást/. Ezt nem kellett volna. (szerintem)
-saját telefon soft.
-wapon fizetsz mindenért. itt viszont a tmobil wap a nyerő szeintem
Összeségében:
Nekem az ár számít. Miért mit kapok. Nekem bejött a voda. Tudom,hogy nem ide kellett volna irni de irtam hibát is.

Az autonyereményről csak annyit:
kb 2,5mill a corsa de mekkora az esélyed? 300000:1 hez jobb mint a lotto nem? Szerintem.

szer. feb. 14, 2007 20:11
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
Trabi TM írta:
BNM írta:
Ezek szerint jobb bolond játékokkal hülyíteni a népet.

Gondolom jóval nyereségesebb mint a 3G kiépítése... :wink:

de koncesszióban milyen lefedettség/határidők vannak?

Van egy szolgáltató Magyarországon amelyiknek semmi sem számít....

szer. feb. 14, 2007 18:37
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
BNM írta:

de koncesszióban milyen lefedettség/határidők vannak?

szer. feb. 14, 2007 15:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
BNM írta:

szer. feb. 14, 2007 11:03
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
BNM írta:
Arról is kérhetnénk infot, hogy mikor lesz valami előrelépés a 3G-ben :?: :roll: :roll:

Sajnos nem. :(
Cégen belül is csak a ködösítés, meg az ígérgetés megy...

Valószínüleg nincs benne annyi pénz, hogy nekiálljanak nagy erőkkel a kiépítésnek, bár a Mobil Otthonban sincs, mégis erőltetik. :evil:

kedd feb. 13, 2007 22:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
BNM írta:
Arról is kérhetnénk infot, hogy mikor lesz valami előrelépés a 3G-ben :?: :roll: :roll:

Sajnos nem. :(
Cégen belül is csak a ködösítés, meg az ígérgetés megy...

Valószínüleg nincs benne annyi pénz, hogy nekiálljanak nagy erőkkel a kiépítésnek, bár a Mobil Otthonban sincs, mégis erőltetik. :evil:

kedd feb. 13, 2007 21:59
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
djsms írta:
de akkor hogy lehet 70 autó 70 nap alatt? vagy az autó több vagy a napok száma kevesebb!

80 autó van.
Azért 70-et reklámoznak, mert 70-et sorsolnak ki. A maradék 10 a 10 legtöbb SMS-t küldő useré lesz, persze a 10 legtöbbet küldő nagy esélyel nyer a napi sorsolásokon is, nem értem ezzel mi a problémátok, a vodának miért is lenne érdeke, hogy 1 ember csak 1-szer nyerjen, akkor az az ember több SMS-t nem küldene, ez szerintetek miért lenne jó a vodának?? :?

kedd feb. 13, 2007 21:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
djsms írta:
de akkor hogy lehet 70 autó 70 nap alatt? vagy az autó több vagy a napok száma kevesebb!

80 autó van.
Azért 70-et reklámoznak, mert 70-et sorsolnak ki. A maradék 10 a 10 legtöbb SMS-t küldő useré lesz, persze a 10 legtöbbet küldő nagy esélyel nyer a napi sorsolásokon is, nem értem ezzel mi a problémátok, a vodának miért is lenne érdeke, hogy 1 ember csak 1-szer nyerjen, akkor az az ember több SMS-t nem küldene, ez szerintetek miért lenne jó a vodának?? :?

kedd feb. 13, 2007 21:54
arany tag

Hozzászólás 
djsms írta:
BNM írta:
asdf_ írta:
Mondjuk az is fura, h napi 1 autot sorsolnak, aztan 2 napon is 2 nyertes van...

A vasárnapi plusz autó a legtöbb sms-t küldőnek automatikusan jár.

Nem tudom, hogy hogyan gondolják....de valahol az oldalon olvastam...

Mindegy én tartom magam és nem fogok ilyen hülye emelt díjas baromságokkal soha játszani.

kedd feb. 13, 2007 11:03
Moderátor

Hozzászólás 
BNM írta:
asdf_ írta:

kedd feb. 13, 2007 10:51
arany tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:

kedd feb. 13, 2007 10:28
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd feb. 13, 2007 10:01
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Majd jonnek es megmagyarazzak, hogy a juzer 6e sms-t kuldott...

Ez elképzelhető, de nem tisztességes sem az user sem a voda részéről, mivel így pénzért előnyhöz juthat akinek van pénze. Persze a vodának ez jó...

kedd feb. 13, 2007 9:33
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 152  Következő