Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 21:25

Hozzászólás a témához  [ 1429 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 29  Következő
Motorola MPx220 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
kingcorn írta:
csiky944 írta:
amark írta:
és szted azt honnan tudom beszerezni?

surrealról de oda nem lehet most regelni,éppen ezért,mert sokan kérték feltettem az spklubra, íme http://spklub.dox.hu/

Nekem egy szürke háttér jelenik meg és nem tölt le semmit.

frissítsd a java-t :wink:

csüt. ápr. 05, 2007 17:09
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
amark írta:
msn-en el tudom küldeni

Akkor majd leboltoljuk.

Köszi

csüt. ápr. 05, 2007 14:14
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
msn-en el tudom küldeni

csüt. ápr. 05, 2007 12:38
vas-tag

Hozzászólás 
csiky944 írta:
amark írta:

surrealról de oda nem lehet most regelni,éppen ezért,mert sokan kérték feltettem az spklubra, íme http://spklub.dox.hu/

Nekem egy szürke háttér jelenik meg és nem tölt le semmit.

csüt. ápr. 05, 2007 12:29
arany tag

Hozzászólás 
amark írta:
bocs! a kamera tényleg gyorsabban reagál
-30 mega szabad hely van a telefonon

registry beállításokat kell eszközölni és jobb lesz,az enyémen már használható minőségű lett

csüt. ápr. 05, 2007 12:03
ezüst tag

Hozzászólás 
bocs! a kamera tényleg gyorsabban reagál
-30 mega szabad hely van a telefonon

csüt. ápr. 05, 2007 11:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Sikerült!
ROM frissítés 3.51-re.(Ázsiai)
Ami eddig kiderült:
-külső kijelző jobb
-kamera sztem ugyanolyan
-nagyon kis vékony hangyabetűk a menüben->remélem ezen lehet segíteni
Szóval ha valakinek kell valamelyik összetevő(program, tel.inf, firmware)
vagy vmilyen kérdése van az msn-en megtalál.

csüt. ápr. 05, 2007 10:54
ezüst tag

Hozzászólás 
kremo írta:
az ébresztő meg nem fog megoldódni mindaddig amig magyar nyelvet akarsz használni, mindegy myilen romot teszel fel rá.

megoldódott kösz

csüt. ápr. 05, 2007 9:03
arany tag

Hozzászólás 
amark írta:
nem tuok hozzáférni a program adatbázishoz. A hangok meg egyebekhez igen. Mi lehet a baj? Azt írja ki hogy Unable to connect FTP directory

na,ebben a témában már én is csak kérdezni tudok :?
a ROM frissítés amúgy sikerült?

csüt. ápr. 05, 2007 7:56
ezüst tag

Hozzászólás 
nem tuok hozzáférni a program adatbázishoz. A hangok meg egyebekhez igen. Mi lehet a baj? Azt írja ki hogy Unable to connect FTP directory

szer. ápr. 04, 2007 19:44
arany tag

Hozzászólás 
az ébresztő meg nem fog megoldódni mindaddig amig magyar nyelvet akarsz használni, mindegy myilen romot teszel fel rá.

szer. ápr. 04, 2007 15:31
ezüst tag

Hozzászólás 
király kösz!

szer. ápr. 04, 2007 15:24
arany tag

Hozzászólás 
amark írta:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csiky944 szer. ápr. 04, 2007 15:30-kor.

szer. ápr. 04, 2007 15:18
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. ápr. 04, 2007 14:26
arany tag

Hozzászólás 
amark írta:
íííííí siker! illetve félsiker. Megvan az Upgrade Wizard(ez kell ugye?)
+felismeri a gép a kábelt
+már csak egy jó rom kéne
Lehetőleg egy olyat amire érdemes lecserélni ezt:(nemtom melyik érdekes)
Üzemeltető:0,70,5051,0
Gyártó:1,280,0,0
Microsoft:4,21,14326,0
Nyelv:0,120,6,0
Fájlrendszer:4,21,14326,0
Lécci vki küldjön egy jó romot! Előre is kösz!

igen az kell,a ROM pedig sztem a 3.51

szer. ápr. 04, 2007 14:23
ezüst tag

Hozzászólás 
íííííí siker! illetve félsiker. Megvan az Upgrade Wizard(ez kell ugye?)
+felismeri a gép a kábelt
+már csak egy jó rom kéne
Lehetőleg egy olyat amire érdemes lecserélni ezt:(nemtom melyik érdekes)
Üzemeltető:0,70,5051,0
Gyártó:1,280,0,0
Microsoft:4,21,14326,0
Nyelv:0,120,6,0
Fájlrendszer:4,21,14326,0
Lécci vki küldjön egy jó romot! Előre is kösz!

szer. ápr. 04, 2007 11:04
ezüst tag

Hozzászólás 
kipróbáltam az ébresztős dolgot, tényleg az volt a baj. Ki- és bekapcsolva: ezeket felcserélni, elég gáz.
Ha teszek új romot rá akkor ez is megoldódik nem?

szer. ápr. 04, 2007 10:54
ezüst tag

Hozzászólás 
ok a telefont sikerült összebarátkoztatni a géppel. Le van írva vhol h hogy kell frissíteni?

szer. ápr. 04, 2007 9:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Húúú, kábelekkel mennyit szivtam én is... Elöször lehal a töltö... és késöbb az adatkábel. Én is mozgattam egy darabig és ugy ment, de aztán végleg lehalt. Aztán haverom e398át ellopták és megkaptam az ő usbjét... azóta pöccre müxik minden!

Amugy szerencsére már rég irtam a forumba, mert mostanában minden simán megy. Beleszoktam a telóba, és átálltam hétköznapi használatra. Sok zenét hallgatok, idönként videó, órákra irok bele worddel puskát, angol szótár szintén faintos, kamera meg végleg meghalt rajta(kontakt hiba). Az utobbit nem sajnálom mert amugy is **** képet csinált. Hááááth ennyi.

Aki tud új programról, játékról, témáról (ingyen...) az irjon, vagy küldjön linket!! THX

kedd ápr. 03, 2007 23:40
arany tag

Hozzászólás 
amark írta:
>>vagy lehet magyar nyelvű romot használ. ott meg a ki a be és fordítva. picit elszúrták a fordítást.
Úristen ilyen lehetséges?! krrr
kipróbálom
hmm szóval csak kábelen... és ha a kábelen nem érzékeli a gép h rádugtam+nem tölt akkor a kábel a **** ugye?

enyém is csinálja azt,olyankor megfogom a kábelt a telefonba csatlakozó részén és a telót így emelem meg,a kábelt fogva,na olyankor érzékeli, vagy egy kicsit erősebben dugom rá a kábelt a telóra,akkor menni szokott

hétf. ápr. 02, 2007 19:30
ezüst tag

Hozzászólás 
>>vagy lehet magyar nyelvű romot használ. ott meg a ki a be és fordítva. picit elszúrták a fordítást.
Úristen ilyen lehetséges?! krrr
kipróbálom
hmm szóval csak kábelen... és ha a kábelen nem érzékeli a gép h rádugtam+nem tölt akkor a kábel a **** ugye?

hétf. ápr. 02, 2007 17:56
arany tag

Hozzászólás 
csiky944 írta:
amark írta:
és van még egy problémám: nem ébreszt! Ébresztő: bekapcsolva, van hozzárendelve hang, a telefon órája is be van állítva, szal nem tudom. Emlékeztetőket állítgatok be minden este. :-)

kikapcsolt telónál nincs ébresztés,én azt javasom,hogy este lefekvés előtt miután beállítottad az ébresztést állj át flight mod-ra,h reggelig ne szívja az akksit annyira és még ébreszt is :wink:

vagy lehet magyar nyelvű romot használ. ott meg a ki a be és fordítva. picit elszúrták a fordítást.

hétf. ápr. 02, 2007 15:50
arany tag

Hozzászólás 
amark írta:
és van még egy problémám: nem ébreszt! Ébresztő: bekapcsolva, van hozzárendelve hang, a telefon órája is be van állítva, szal nem tudom. Emlékeztetőket állítgatok be minden este. :-)

kikapcsolt telónál nincs ébresztés,én azt javasom,hogy este lefekvés előtt miután beállítottad az ébresztést állj át flight mod-ra,h reggelig ne szívja az akksit annyira és még ébreszt is :wink:

hétf. ápr. 02, 2007 14:29
arany tag

Hozzászólás 
amark írta:
sziasztok! én eléggé új vok ebben a témában, szal van pár hülye kérdésem. ha frissíted a ROM-ot akkor mi változik(-hat)? lehet ROMot frissíteni BT-n, vagy csak usb kábelen? kösz: Márk

konkrétan lesznek benne újdonságok és a hibák naggyából ki vannak javítva az elzőhöz képest. Pl.: az 1.47-essel halkabb a teló és a kamera is csúnyább vmint Win media player 9-ese van,a 3.51-be 10-es media player van és telefonálásnál is jobb a hang.

ja és csak kábelen lehet frissíteni

hétf. ápr. 02, 2007 14:25
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. ápr. 02, 2007 9:31
ezüst tag

Hozzászólás 
sziasztok! én eléggé új vok ebben a témában, szal van pár hülye kérdésem. ha frissíted a ROM-ot akkor mi változik(-hat)? lehet ROMot frissíteni BT-n, vagy csak usb kábelen? kösz: Márk

hétf. ápr. 02, 2007 8:18
arany tag

Hozzászólás 
kremo írta:
én csináltam már szóval gyakorlatban is...

Azért örülök, hogy nem léceltél le végleg.
:)

pén. márc. 30, 2007 21:25
arany tag

Hozzászólás 
én csináltam már szóval gyakorlatban is müködik.
abban meg nem vagyok biztos hogy nem fogja megoldani a gondot. PPC-n is volt hasonlo gond egy készülékkel és a 4 gb-s karival es felesbe particionálás ott megoldotta a dolgot.

csüt. márc. 29, 2007 5:26
ezüst tag

Hozzászólás 
kremo írta:
mi a gond? particionalni kéne memkarit?

tök eccerű.
fogsz egy win telot amin wm5 van, felrakod a wm5torage progit, amivel a memkarit lehet pendrivenak használni. azt aktivalod ugy hogy a "removable class" elölkiszeded a pipát, igy ha gépre dugod nem flash memonak hanem merevlemeznek latja a PC. innen meg már bármelyik pc-s lemezparticionalo program tudja kezelni es megcsinalni amit kell.

Kössz a tippet!
Már vagy 1 hete próbálom elcsípni haverom öccsét, hogy megcsináljuk ezt, de mivel még nem sikerült, így kénytelen voltam a hagyományos módszerrel próbálkozni. De jó, hogy írtad, hogy működik, mert eddig csak elméletben tudtam ezt, még nem próbáltam, viszont akkor ezentúl rámenősebb leszek. Bár nemrég olvastam, hogy a partícionálás sem segít az MPX220 2GB miniSD gondon... Hát kíváncsi vagyok.

csüt. márc. 29, 2007 1:51
arany tag

Hozzászólás 
mi a gond? particionalni kéne memkarit?

tök eccerű.
fogsz egy win telot amin wm5 van, felrakod a wm5torage progit, amivel a memkarit lehet pendrivenak használni. azt aktivalod ugy hogy a "removable class" elölkiszeded a pipát, igy ha gépre dugod nem flash memonak hanem merevlemeznek latja a PC. innen meg már bármelyik pc-s lemezparticionalo program tudja kezelni es megcsinalni amit kell.

szer. márc. 28, 2007 6:57
arany tag

Hozzászólás 
Krisi047 írta:
sziasztok!

abban kérném a segítségeteket, hogy ház kellene az mpx220amhoz. de az interneten nem nagyon találok, régebben láttam 8ért, de most már csak a Retek utcán van 15ért amit eléggé sokallok... ha tud valaki pesten, debrecenben vagy esetleg nyíregyházán ennél olcsóbb megoldást az írjon már nekem egy email a juventus1989@gmail.com ra. ja és elsősorban fekete ház érdekel :)
előre is köszönöm
bye

speedshop.hu?

hétf. márc. 26, 2007 17:46
arany tag

Hozzászólás 
sziasztok!

abban kérném a segítségeteket, hogy ház kellene az mpx220amhoz. de az interneten nem nagyon találok, régebben láttam 8ért, de most már csak a Retek utcán van 15ért amit eléggé sokallok... ha tud valaki pesten, debrecenben vagy esetleg nyíregyházán ennél olcsóbb megoldást az írjon már nekem egy email a juventus1989@gmail.com ra. ja és elsősorban fekete ház érdekel :)
előre is köszönöm
bye

hétf. márc. 26, 2007 17:06
arany tag

Hozzászólás 
Overmind0 írta:
...csak a diplomamunkám is írni kellene. :cry:

Háát, igen! Ez nehéz kérdés. Nem olyan könnyű letenni azt a telefont... Ismerem az érzést. :D

hétf. márc. 26, 2007 10:27
ezüst tag

Hozzászólás 
MarQs írta:
Ezzel csak az a gáz, hogy addig a cica, sőt a kutya se fog venni két gigás karit ehhez a telóhoz, amíg ki nem derül, hogy mi a pálya... vagy amíg le nem viszik 2 Huf-ra a memkártya árát. :D

De irigylem a kitartásod! Tényleg! Csak így tovább! A fiatalkori énemre emlékeztetsz. Hátha sikerül kibogoznod azt a gordiuszit...
Ha meg nem, maximum majd veszünk egy új smart telót. Pölö egy I-mate SP5m-et. 8)

Én annyi időt töltöttem már a probléma megoldásával, hogy anyagilag jobban megérte volna venni egy 2 gigás kártyát. Még akkor is ha pluszba veszek egyet, de mivel a Kingstone-t el tudom, így pláne jobban megérné. Na de akkor hol marad az élvezet? :lol:

Egyébként van egy tippem, hogy lehet parítcionálni a karit úgyhogy rajta vagyok az ügyön, csak a diplomamunkám is írni kellene. :cry:

vas. márc. 25, 2007 15:18
arany tag

Hozzászólás 
Overmind0 írta:
Üdv all!

Azt olvastam, hogy új memóriával amíg az ember nem formázza meg a legújabb szofttal működik! De formázás után már nagy sansz van rá, hogy nem fog menni! Úgyhogy ha valaki vesz bele 2GB-os kártyát lehetőleg ne formázza meg ha nem muszáj!

Ezzel csak az a gáz, hogy addig a cica, sőt a kutya se fog venni két gigás karit ehhez a telóhoz, amíg ki nem derül, hogy mi a pálya... vagy amíg le nem viszik 2 Huf-ra a memkártya árát. :D

De irigylem a kitartásod! Tényleg! Csak így tovább! A fiatalkori énemre emlékeztetsz. Hátha sikerül kibogoznod azt a gordiuszit...
Ha meg nem, maximum majd veszünk egy új smart telót. Pölö egy I-mate SP5m-et. 8)

szomb. márc. 24, 2007 18:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv all!

Azt olvastam, hogy új memóriával amíg az ember nem formázza meg a legújabb szofttal működik! De formázás után már nagy sansz van rá, hogy nem fog menni! Úgyhogy ha valaki vesz bele 2GB-os kártyát lehetőleg ne formázza meg ha nem muszáj!

szomb. márc. 24, 2007 3:18
arany tag

Hozzászólás 
Overmind0 írta:
Neked azért megy, mert engedtek regelni. :) Nekem egy thief-es kép jön be. De nem hiszem, hogy menni fog vele. :( Utánaolvastam és volt, aki végigpróbálta az összes létező ROM-ot. Úgyhogy utolsó remény az A-Data, valahogy megpróbálom lecserélni arra a Kingstonet.

Szerk: közben megnéztem a kingston.com-on, és a kompatibilitási listában ott van az MPX220. Lehet írok nekik, hogy nekik milyen firmware-el ment...

csiky944 írta:
óóó megtaláltam,itt a 3.51 linkje: http://surrealnetworks.com/community/dl_goto.asp?id=191 ezt egy letöltésvezérlőbe illeszd be pl.: Getright, az előbb próbáltam,nekem ment

figy csak tölts fel egy fájlt és már engednek is regelni,legalábbis nálam ha így sem megy,akkor végy fel msn-en és megoldjuk

kedd márc. 20, 2007 20:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Neked azért megy, mert engedtek regelni. :) Nekem egy thief-es kép jön be. De nem hiszem, hogy menni fog vele. :( Utánaolvastam és volt, aki végigpróbálta az összes létező ROM-ot. Úgyhogy utolsó remény az A-Data, valahogy megpróbálom lecserélni arra a Kingstonet.

Szerk: közben megnéztem a kingston.com-on, és a kompatibilitási listában ott van az MPX220. Lehet írok nekik, hogy nekik milyen firmware-el ment...

csiky944 írta:
óóó megtaláltam,itt a 3.51 linkje: http://surrealnetworks.com/community/dl_goto.asp?id=191 ezt egy letöltésvezérlőbe illeszd be pl.: Getright, az előbb próbáltam,nekem ment

kedd márc. 20, 2007 15:09
arany tag

Hozzászólás 

kedd márc. 20, 2007 14:34
arany tag

Hozzászólás 
Overmind0 írta:
Üdv all!

Senki nem tud élő linket a legújabb ROM-hoz? Ha vki tudna küldeni, akkor ki tudnám, próbálni, hogy megy-e vele a 2 gigás miniSD.

Közben kipróbáltam egy 3.46-ost. És átírtam a registryben a memória maximumát 2500000-ra, mert ez bevált pár embernek egy fórumon. Nekem nem. :(

Azt írják viszont, hogy az A-Data miniSD-k jók!
Ha valaki tudja próbálja már ki, nekem Kingstone van.

Surreal most jó,nem próbálod meg onnan?

kedd márc. 20, 2007 14:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv all!

Senki nem tud élő linket a legújabb ROM-hoz? Ha vki tudna küldeni, akkor ki tudnám, próbálni, hogy megy-e vele a 2 gigás miniSD.

Közben kipróbáltam egy 3.46-ost. És átírtam a registryben a memória maximumát 2500000-ra, mert ez bevált pár embernek egy fórumon. Nekem nem. :(

Azt írják viszont, hogy az A-Data miniSD-k jók!
Ha valaki tudja próbálja már ki, nekem Kingstone van.

hétf. márc. 19, 2007 21:18
arany tag

Hozzászólás 
Tecsa írta:
érdekel a t9-es megoldás is mpx200 on meg is csináltam csak olvastam hogy a 220-as regisztrijében nem ugyan olyan szerkezet van szóval nem akartam hozzá nyúlni. De vevő vagyok rá elfogadom a leírást hogyan kell megcsinálni és a t9 file-jait is. Köszi előre is TECSA

Kétféle is van. Egy régebbi - aszzem az amiről te is beszéltél (de azért nézd meg, hogy az e) - meg egy újabb, ami több mint valszínű WM2003-hoz van. Még nem teszteltem ezeket, mert még nem volt rá szükség. Ha valamelyik bejött, lécci üzenj már vissza, hogy tudjam melyik a tuti.
Sok sikert!

http://download.yousendit.com/24CB2F1B1DF7A506

(A link egy hétig él.)

vas. márc. 18, 2007 11:09
vas-tag

Hozzászólás 
érdekel a t9-es megoldás is mpx200 on meg is csináltam csak olvastam hogy a 220-as regisztrijében nem ugyan olyan szerkezet van szóval nem akartam hozzá nyúlni. De vevő vagyok rá elfogadom a leírást hogyan kell megcsinálni és a t9 file-jait is. Köszi előre is TECSA

szomb. márc. 17, 2007 22:01
arany tag

Hozzászólás 
Asszem nekem van magyar T9-em. Egy kis regisztri buhera .cab formátumba tömörítve. Próbálkoztál már valami ilyesmivel? Ha esetleg kell feltolhatom. Szólj!

szomb. márc. 17, 2007 21:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Tecsa írta:
A szoft frissítés 5 ezer pénzért lenne az uccsó megoldási lehetőség lehetőleg valami ingyenes megoldás lenne jó nekem.

Nekem magyar WM van rajta, de á, ű, í, ú, ó, ő-t nem tud írni. Mármint írni tud csak éppen SMSben nem küldi el. (A többit elküldi.) Úgyhogy nem biztos, hogy megéri frissítened.

szomb. márc. 17, 2007 10:32
vas-tag

Hozzászólás 
A szoft frissítés 5 ezer pénzért lenne az uccsó megoldási lehetőség lehetőleg valami ingyenes megoldás lenne jó nekem.

szomb. márc. 17, 2007 9:54
vas-tag

Hozzászólás 
Tud valaki épkézláb megoldást hogy irjak ékezetet sms-be.

Aboutban Windows Mobile(tm) 2003 secound edition
Version 4.21.1088 (bulid15118.1.4)

előre is köszi a segítséget hiába olvastam vissza nem jöttem rá nekem mi az ideális megoldás

pén. márc. 16, 2007 20:39
arany tag

Hozzászólás 
Overmind0 írta:
Ha valaki tud megoldást vagy...

Ja-ja! Én is csatlakozom az előző hozzászoláshoz! THX!

pén. márc. 16, 2007 13:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha valaki tud megoldást vagy van tippje a 2 giga megoldására, akkor PLS segítsen! Már kikészít teljesen. :cry:

Közben azt olvastam, hogy a 2 gigásokat nem tudja a tel kezelni. Akkor se ha partícionálják....
Meg azt is olvastam, hogy 4 gigásat kezel a legújabb firmware-el. Na ezt nehezen tudom elképzelni.
Mindenesetre ha tud vki működő linket a legújabb ROM-hoz akkor beírhatná. Sajnos a meglévők már nem élnek.

szer. márc. 14, 2007 18:05
ezüst tag

Hozzászólás 
csiky944 írta:
Én múltkor a TC-ből próbálkoztam ilyesmivel,egy ideig ment,de aztán nem folytattam.Gondolom kártyaolvasóból nyomjátok nem?Lehet azzal könnyebb

Kártyaolvasóval próbátlam csinálni, de szinte egyik partícionáló sem ismeri fel a karikat. Próbáltam egy ASUS laptop beépített olvasójával, de azzal még úgyse ment. TC = Total Commander? Abban van ilyen?

kedd márc. 13, 2007 21:18
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1429 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 29  Következő