|
Szerző |
Üzenet |
Elektromann
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. jún. 23, 2008 14:30 Hozzászólások: 1274 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Szevasztok
Vettem egy Motorola K1-es telefont. Észre vettem, hogy csak a 2D-s játékokat kezeli, a 3D-s egyse űködik (alkalmazáshiba). Van valami frissítés vagy hasonló, hogy működhessen a 3D-s játék is a telefonomon? Le töltöttem netről a Winamp mobile-t, és a KD Player-t, és nem tudok berakni zenét. Valaki tudja, hogy kell?
|
hétf. ápr. 27, 2009 13:56 |
|
|
Dobmaster
vas-tag
|
Sziasztok!
Nekem is Motorola K1-em van. Nagyon COOL telcsi, csak az a baj, hogy ennyi pénzért rakhattak volna bele rádiót is + fülest is adhatak volna hozzá.
De nekem az a legnagyobb problémám, hogy játékot nem tudok felrakni hozzá.Hogy kell? Help me!!!!!!!
Köszi!!!!
|
hétf. jan. 05, 2009 11:26 |
|
|
Rituka
vas-tag
|
K1
Sziasztok!
Úgy örülnék,ha tudna nekem segíteni valaki.Most vettem K1-et és szeretnék rá játékokat meg témát tölteni, de sehogy nem jön össze.nem találok sehol a neten .És azt sem tudom, hoyg rakjam rá a telóra.És az mms-t sem tudtam még beállítani.
Nagyon megköszönném, ha valaki segítene!!!!!!
Üdv mindenkinek!
|
kedd júl. 08, 2008 10:55 |
|
|
erz
arany tag
|
Másfél évi használat után megosztanék egy pár tapasztalatot ezzel a telefonnal kapcsolatban.
Mindenképp egy nagyon jó és szép készülékről van szó. Mielőtt ezt megvettem volna rengeteg féle telefont kipróbáltam (8-9 félét) és ez volt az a készülék, amely eddig semmiféle csalódást nem okozott. Leszámítva azt, hogy nem készít jó képeket, de ez sem volt csalódás, mert mindig tudtam, hogy egy telefon nem komoly hobbifotózásra való, és szerintem a közeljövőben nem is lesz. A mozgókép is elég gyenge ami vele rögzíthető, de a memóriakapacitásig vehető fel. Lesifotózásra és videózásra jó.
Nagyon sokoldalúan használható, talán még többre is mint amit az ember valaha kihasznál.
-A térereje átlagos gondolom, mert nekem még sosem volt vele problémám.
-Nagyon jól hallható a másik fél beszéd közben és persze engem is jól hall a másik.
-A mérete ideális, jó lapos, zsebben hordani is kényelmes.
-Jó az akkuja, nekem még most is 4-5 napig bírja, igaz csak telefonálok és sms-ezek vele.
-Jó a zenelejátszója, igaz ritkán használom, mert inkább autóval közlekedek amiben van CD lejátszó.
-Jó a kijelzője, persze már vannak ennél jobbak, de méregdrágán.
-Lehet rá java játékokat tenni
-Van EDGE, lehet vele wapozni és internetezni is (Google), persze pc-n élvezhetőbb.
-Lehet rá skineket tenni, sőt a skineket át lehet alakítani igény szerint pc-n előzőleg. Ne kérdezzétek hogy hogyan, mert már rég elfelejtettem.
-Nagyon jó a naptárja, emlékeztetője, csergőórája, van bt, hanghívás, bt-os fejhallgató is használható vele.
-Nincs egy felesleges gomb sem rajta, a gyorsgombok funkciói igény szerint változtathatóak, és az egész telefon működése nagyon sokoldalúan testreszabható.
-Szép formája van és nagyon szép precíz az összeszerelése, nagyon jó anyagokból( a többi gyártók hasonló árfekvésű készülékei nyomába sem érhetnek): valamilyen fémből van a hátlapja és a szürke részek, az alsó bumszlin lévő lyukacsos mintás szürke rész kivételével.
-A bumszli, ahová a moto jel van gravírozva müanyag, de nehezen karcolódik, nekem gyakorlatilag még karcmentes. A fedőlapján lévő üvegszerű rész lehet hogy nem üveg, de ez is nehezen karcolódik és persze nekem egy porszem sem ment még be alája.
-Az enyém nincs kilazulva nyitogatástól persze van egy minimális játéka, de észre sem vehető.
-A hátlapja egy gumírozott bevonattal rendelkezik, nagyon jó tapintású, tenyérbemászó.
-Mindössze egy csatlakozó van rajta, ahová a töltő is és a headset is csatlakoztatható, de ez is lezárható egy kis rögzített müanyag fedővel.
-És ha valakinek ez is fontos: még mindig megcsodálja mindenki.
Egyetlen dolog ami jobban is meg lehetne oldva az az, hogy összecsukva a kijelző előtti lap éri a gombokat elválasztó gumiszerű csíkocskákat ami nyomot hagy. Ez a nyom puha ronggyal minden nyom nélkül eltüntethető.
A fém részeken lévő ezüst színű festékréteg a telefon éleinél és az oldalsó gombok nikkelszerű bevonata picit lekopott, de egyáltalán nem zavaró, talán még patinásan szép is.
Most már jó olcsó lehet, tehát mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy igazán jó telót akar magának venni.
Gondolom, nem baj hogy hosszú a hsz-om, akit érdekel annak hasznos lehet.
|
vas. jún. 08, 2008 19:38 |
|
|
Noncso
vas-tag
Csatlakozott: hétf. feb. 18, 2008 18:23 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
Most regisztráltam,mert szeretnék kicsit utánérdeklődni pár dolognak a K1-el kapcsolatban. Nekem nagyon tetszik ez a telefon kék színben,kékmániás vagyok! És nagyon gondolkozok rajta,hogy vennék egyet...
Úgy általánosságban mi a tapasztalat róla?
Azt hallottam, hogy a külső kijelző alá (az összes ilyen Motorolánál) elég könnyen bemegy a por, és megáll a kijelzőn, és sehogy sem lehet kiszedni onnan. Ez tényleg igaz?
A másik meg, hogy azt mondták nekem, hogy hamar kilazul a nyitogatástól, de oldalirányban is...ebben mi a tapasztalat? (Zárójelben hozzáteszem,hogy nekem is kinyithatós telóm van,amire azt mondták egy év után kilazul,de semmi baja!!!Pedig már több,mint egy éves.)
Előre is köszönöm a válaszokat! Sokat segítenétek vele!
Üdv.: Noncso
|
hétf. feb. 18, 2008 18:37 |
|
|
SilentKiller
platina tag
|
Ismerősöm kérdését tolmácsolnám én is, az előbbi hozzászólókhoz hasonlóan valahogy ki lehet kapcsolni az unicoda támogatást vagy ha valaki flex-el magyar nyelvet tesz rá akkor eltűnik az sms pazarlás (1 magyar karakter = 70 karakter)? Illetve a másik speciális kérdés az lenne, hogy szoftveresen meg lehet-e hack-elni a K1-et úgy, hogy a kimenő üzeneteknél állandóan kérjen kézesítési jelentést és ne kelljen állandóan bejelölni minden elküldött üzenet után?
Várom visszajelzéseteket, köszi...
|
hétf. szept. 17, 2007 20:24 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Trabi TM írta: Ki lehet kapcsolni ebben a telóban az unicode támogatást, hogy ne küldjön 70 karakterenként 1 új SMS-t?
Ennyien használnak ilyen telót?
Bár nem számítottam nagy tumultusra, de gondoltam valakinek csak van/volt ilyen telója...
|
szer. jún. 27, 2007 12:45 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Ki lehet kapcsolni ebben a telóban az unicode támogatást, hogy ne küldjön 70 karakterenként 1 új SMS-t?
Ha igen, valaki leírhatná pontról pontra, hogy hogyan (azért pontról pontra, mert nincs nálam a telefon, távsegítség lenne )
THX.
|
kedd jún. 26, 2007 12:16 |
|
|
sancyy
vas-tag
Csatlakozott: pén. jún. 01, 2007 15:28 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok! Nekem a telefonhoz kapott Motorola Phone Tools programmal van problémám.
Már 2.x telepítettem fel a gépemre,de továbbra sem látja a K1semet.Illetve amikor összedugom őket,megpróbálja felismerni,de kis idő múlva mindig az alábbi hibaüzenetet kapom:
"Telephony interface cannot successfully start"
Bár már írtam a Motorolának erről a bajomról,de ők a számítógépem beállításaiban vélik valahol felfedezni a hibát.Viszont konkrétan nem tudják,mi lehet a baj...
Egyébként a készülék jól mükxik,meg vagyok vele eddig elégedve,és vigyázok is rá,de ez azért bosszant,mivel szeretnék képeket,mp3at átmozgatni a PCmről.
Találkoztatok már ilyen problémával?
Tudna valaki segíteni ebben?
|
pén. jún. 01, 2007 20:26 |
|
|
erz
arany tag
|
Úgy gondolom, hogy ezen a fórumon hemzsegnek a jobbnál jobb szakemberek, tehát felteszek egy komoly kérdést.
Megpróbáltam a telefonomra skint telepíteni. A legelső lépések sikerűltek is, driverek telepítve vannak, a teló komunikál a géppel, stb.Skins Manager v0,51-et használok, ami tökéletesen működik.
DE nem tudom, hogy mely fájlokat kell a skin mappájából feltelepíteni, és hova ugyanis több fájl van: .ski(ezt gondolom fel kell tenni a skinekhez), .jpg(ezt a képekhez) .p2kc és egy csomó .dat fájl. Az utóbbi kettővel nem tudom mit kell csinálni.
A .ski fájl telepítése előtt valamiket be kell állítani egy ablakban, ezt sem értem, de esetleg kipróbálhatom.
Ha tudtok légyszi segítsetek!
|
csüt. ápr. 12, 2007 9:26 |
|
|
sas1119
vas-tag
|
Motorola k1
Az ára. Fix.: 40.000 Ft
e-mail: sascity@freemail.hu
|
pén. márc. 23, 2007 15:38 |
|
|
sas1119
vas-tag
|
Motorola k1
Hali!
A színe alap kék !
|
szer. márc. 21, 2007 14:39 |
|
|
levjoy
vas-tag
Csatlakozott: hétf. márc. 12, 2007 17:54 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Kartal
|
Helló!
Engem érdekelne!
Milyen színű?
|
kedd márc. 20, 2007 23:34 |
|
|
sas1119
vas-tag
|
Eladó! Motorola K1 szinte uj 2 hetes a fólia még rajta gyárilag függetelen összes gyári tartozék : sztereó füles,cd,töltő,usb kábel, cd,+ 256MB-OS Micro SD kártya ( adapterrel garanciával )
I.ÁR.: 50.000
e-mail: sascity@freemail.hu
|
kedd márc. 20, 2007 16:36 |
|
|
erz
arany tag
|
Tény és való, hogy mindenki megcsodálja, de én nem azért vettem, hanem mert nekem is tetszik. Az sem zavar, ha "néptelefon" lesz belőle, amíg jól működik és kielégíti az én igényeimet addig nem fogom lecserélni.(de én nem sok Moto-t látok a környezetemben, inkább a Nokia és SE hódít mifelénk)
Amikor én vettem töltőn, használati utasításon és egy textil tokon kívül semmit sem adtak hozzá, de most már adnak adatkábelt és headsetet is, ha jók az infóim.
|
szer. márc. 14, 2007 7:30 |
|
|
levjoy
vas-tag
Csatlakozott: hétf. márc. 12, 2007 17:54 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Kartal
|
Köszi szépen a válaszokat erz!
Hát gondolom h masszív lehet!
Elég vagizós telcsi ez, csak nehogy aztán ezis népteló legyen mint a V3, ami most van nekem!
Végülis ezen is látszódnak a tapik meg minden, ugyhogy én már megszoktam
headset jár a gyári csomaghoz? télleg mi van még hozzá gyárilag?
|
kedd márc. 13, 2007 22:18 |
|
|
erz
arany tag
|
1, Az üveglap valóban vonzza az újjlenyomatokat, de nem karcolódik könnyen. Nekem már október óta megvan de még csak egy jobban látható karcocska van rajta.Igaz, úgy vigyázok rá mint egy hímes tojásra, csakis zsebben hordom(táskában sosem) de nem védőtokban.
2, Eléggé elfogadható képeket készít, de a SE K750i szintjét nem üti.Viszont a videók jobbak.352x288-as felbontásban is lehet vele videózni, de ilyen nagyban csak 3 perces klippeket.
3, Az enyémben 512Mb-os kártya van, de 1gigást is lehet bele tenni.
4, Még nem próbáltam sztereó bluetooth-os fejhallgatóval.Normál sztereó headsettel jó a hangminősége.
Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, nem bántam meg, hogy ezt vettem.Rengeteg okosság van benne, ami más márkákban nincs meg.
És persze mindemellett nagyon szép és masszív készülék.
|
kedd márc. 13, 2007 21:09 |
|
|
levjoy
vas-tag
|
Hát köszi szépen, ez télleg elkeserítő!
Akkor marad a sima K1, de sztem fekete ebben az esetben is!
És a véleményedet szeretném hallani, mivel mondtad hogy neked K1-ed van.
Nekem van egy V3-am csak már unom és le a akarom cserélni, de hallottam rossz tapasztalatokat róla, miszerint az előlapon az edzett üveglap nagyon sérülékeny minden kis tapizásra, arcokra. Még ha csak a zsebedbe teszed be akkor is karistos lesz!
Én ezt hallotam! Neked mik a tapasztalataid?
Nincsenek gondok a telcsivel egyébként? Szép képeket készít? Videók? Mekkora kártya megy bele max? Próbáltál már sztereo bluetooth-os fejhallgatóval zenét hallgatni rajta? Ha igen akkor milyen volt?
Előre is köszi a válaszokat erz!
|
kedd márc. 13, 2007 19:18 |
|
|
erz
arany tag
|
Levjoy
Gondolom, azért akarsz interneten rendelni, mert üzletben nem találtál olyan K1-est amelyen dedikált zenei gombok lennének.El kell keserítselek, mert a normál, tehát gsm hálózatokon használható K1-eseken nincsenek ilyen gombok(csak az oldalán).A Motorola K1m tipuson tényleg vannak ilyen gombok a külső kijelző alatt, és az fekete is, de CDMA hálózatokon működik.(Én nem tudom, hogy mi az a CDMA, de biztos, hogy nálunk nem az van, hanem GSM)Tehát itt nem tudnád használni telefonálásra.
Az az internetes áruház ahol a képet láttad(én is megnéztem) szerintem nem talált még fekete színű normál K1-est, és azért tettek be egy képet a K1m-ről, mert az fekete.De figyeld csak meg, nem az a neve, hogy K1m, hanem K1.
Nekem K1-esem van és vásárlás előtt alaposan szétnéztem a neten(te is tedd meg, megéri) onnan tudom ezeket a dolgokat.
|
kedd márc. 13, 2007 18:43 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
esetleg írsz a boltnak egy emailt, vagy felhívod őket...?
vagy ha ez túl egyszerű, akkor összehasonlítod az árát egy olyan bolttal, ahol árulják mindkettőt. de szerintem ez a +2ezer a fekete színért van, nem az"m"-es verzióért...
|
hétf. márc. 12, 2007 23:06 |
|
|
levjoy
vas-tag
|
Bocsi, ne haragudjatok hogy közbevágok, de egy fontos kérdésem lenne.
Akarok venni egy k1-et, de nekem az érintőgombos verzió kellene.
Az elvileg tipusjelzésre a k1m (m=music). Namost honnan tudjam hogy melyik az m-es verzió ha nincs feltüntetve, mert az a helyzet h netről szeretném rendelni. Itt pl a fekete készüléken látni h érintős, de viszont tulajdonságaiban sehol sem jelöli hogy "m". http://www.mgsm.hu/index.php?menu_=tels ... orola&uj=1
Akkor szerintetek most meik lehet az?
|
hétf. márc. 12, 2007 23:01 |
|
|
levjoy
vas-tag
|
Az addig OK!
De tegyük fel h én netről akarom megrendelni a telót és nincs feltüntetve hogy "m", de viszont egy fekete készülékről beszélünk amin a képen látszik h ott vannak az érintők, de nem vagyok benne biztos mert nincs feltüntetve h az az "m", akkor mit tegyek?
pl. mondjuk innen: http://www.mgsm.hu/index.php?menu_=tels ... orola&uj=1
Na szerinted ez most mi?
K1 vagy K1m???
|
hétf. márc. 12, 2007 22:41 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
levjoy írta: Lenne egy kérdésem! Egy K1-est szeretnék venni! a kérdés pedig a következő lenne: Mi a különbség a K1 és a K1m között? nekem az kellene ami érintőgombos! Honnan tudom megkülönböztetni? A fekete szinűek az érintősök? Lécci válaszoljatok!!! Fontos!
Mondjuk úgy, hogy bekapcsolod, és, ha világít az eleján minden féle a zenelejátszáshoz kapcsolódó piktogram, akkor az!
Nem értek a K1-esekhez, de józan paraszti ésszel én arra következetetek, hogy az "m" a music szóra utal, tehát az a zenére kihegyezett, tehát az az érintőgombos...
Ja, és olvasni jó dolog!
|
hétf. márc. 12, 2007 21:32 |
|
|
levjoy
vas-tag
|
Lenne egy kérdésem!
Egy K1-est szeretnék venni!
a kérdés pedig a következő lenne:
Mi a különbség a K1 és a K1m között?
nekem az kellene ami érintőgombos!
Honnan tudom megkülönböztetni?
A fekete szinűek az érintősök?
Lécci válaszoljatok!!!
Fontos!
|
hétf. márc. 12, 2007 18:26 |
|
|
erz
arany tag
|
Lenne egy kérdésem tapasztalt moto-sokhoz.
Ebben a Motorolában (lehet, hogy más tipusokban is) van olyan opció, hogy "Nyomtatás", a telefonkönyvnél, a naptárban és az sms-eknél.Ezt hogy lehet gyakorlatban megoldani? Sikerült-e valakinek? Spéci nyomtató kell hozzá, vagy program a számgépre vagy mi?
Én próbáltam a következő módon: a telefonban az USB kapcsolatot átállítottam USB nyomtatásra, csatlakoztattam a számítógéphez amelyhez bekapcsolt nyomtató van, kiadtam a nyomtatás parancsot a telefonon pl. a naptárbejegyzéseknél.Kezdte keresni a nyomtatót, de nem találta. Ennyi.
|
szer. feb. 21, 2007 10:19 |
|
|
erz
arany tag
|
A skin könyvtárában vannak ski, dat, jpg, gif és két drb. p2kc kiterjesztésű fájl.Az egyik install+a skin neve.p2kc, a másik uninstall+a skin neve.p2kc, az a gyanúm, hogy ezekkel valahogy installálni illetve eltávolítani lehet, de nem tudom hogyan.
Ha valaki más tudja, legyen szives segítsen.
Köszi Guni, hogy megpróbáltál segíteni, de egyelőre nem merem kipróbálni amit mondtál, mert azt olvasgattam itt-ott, hogy a p2k commanderrel vigyázni kell, mert könnyen tönkre lehet tenni vele a telót, ha az ember valamit rossz helyre ír be vagy kitöröl.
|
pén. dec. 22, 2006 16:15 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Hát sajnos már le vagyok maradva pár Moto-generációval, de a V550-él még úgy volt hogy a skin könyvtárába csak a .dat és .ski fájlokat kell tenni, a többi a neki megfelelőbe /képeket, animációkat a képekbe, hangokba/, ami a skin bonyolultságától függően bonyolódhat, de ha valami extra igényük van azt jelezni szokták egy txt fájlban.
Guni
|
pén. dec. 22, 2006 10:53 |
|
|
erz
arany tag
|
Ismét egy hozzáértő motorolástól szeretnék segítséget kérni, pl. Guni-tól(a p2k drivereket az ő leírása szerint telepítettem fel a gépre, gondolom ezt is tudja).
Skineket szerettem volna feltenni a telóra.A p2k commandert használtam.Nyitottam egy új könyvtárat az új skin nevével és abba bemásoltam szépen egyenként a számgépemről a skinben lévő összes fájlt(azt olvastam valahol, hogy így kell).Leellenőriztem és meg is voltak a telcsin.Utána újraindítottam a telefont.A testreszabásnál az új skinre állítottam, de sajnos semmi nem változott, tehát a skin nem működik.
Az lenne a kérdésem, hogy vajon mit csináltam rosszul?
|
pén. dec. 22, 2006 9:50 |
|
|
erz
arany tag
|
Probléma megoldva.
|
szer. dec. 13, 2006 14:15 |
|
|
erz
arany tag
|
Egy hozzáértő Motorolatulajdonostól szeretnék segítséget kérni. A K1-esemen sikeresen beállítottuk az MMS fogadást ill. küldést, de a wapot és internetet nem.A probléma az, hogy a telefonban eredetileg van kilenc drb. webkapcsolat, amit semmire sem tudok használni, mert nem az én mobilszolgáltatóm beállításai, és kitörölni sem tudom, újabbat sem tudok elmenteni, mert azt írja, hogy már túl sok webkapcsolat van elmentve.
A telefonon emiatt semmiképp sem akarok szoftvert frissíttetni, hisz megfelelő képpen testreszabtam, van már egy csomó minden rajta amit nem szeretnék elveszíteni.
Mit lehet tenni?Hogy lehetne a számomra használhatatlan webkapcsolatokat kitörölni?Vagy ha megváltoztatnám valamelyiket úgy hogy az Orange(romániai) beállításait írnám be(persze ha valaki segítene nekem a fórumról, hogy mit hova kell beírni) akkor azzal tudnék-e netezni illetve wapozni?
|
hétf. dec. 11, 2006 17:58 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
KrE írta: ... Igaz, de az is túlárazott volt...
Volt aki megvette annyiért is (pl. kollegám).
De ezek szerint ez már jó "kezdőár".
|
kedd okt. 24, 2006 10:02 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
blueye írta: KrE írta: blueye írta: Megjelen a t-nél:
részlet/2év/1év: 29.940 79.980 89.970 Tetszik ez a talafon, de nem sok ez érte egy kicsit? Emlékszel a V3 mennyivel kezdte a t-nél? (Vhol 160.000 HUF környékén) Ez ahooz képest jutányos.
Igaz, de az is túlárazott volt...
|
kedd okt. 24, 2006 10:00 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
KrE írta: blueye írta: Megjelen a t-nél:
részlet/2év/1év: 29.940 79.980 89.970 Tetszik ez a talafon, de nem sok ez érte egy kicsit?
Emlékszel a V3 mennyivel kezdte a t-nél?
(Vhol 160.000 HUF környékén)
Ez ahhoz képest jutányos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára blueye kedd okt. 24, 2006 10:01-kor.
|
kedd okt. 24, 2006 9:49 |
|
|
KrE
gyémánt tag
|
blueye írta: Megjelen a t-nél:
részlet/2év/1év: 29.940 79.980 89.970
Tetszik ez a talafon, de nem sok ez érte egy kicsit?
|
kedd okt. 24, 2006 9:13 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Megjelen a t-nél:
részlet/2év/1év: 29.940 79.980 89.970
|
kedd okt. 24, 2006 8:11 |
|
|
erz
arany tag
|
blueeye
Igen
Igaza lehet Babarnewnek, hogy nem szinkronizálható, én nem próbáltam.Annyi telefonszámom van csak a telefonomban, amennyi a sim kártyán elfér, tehát a simmel egyszerűen áttehető, a naptárbejegyzéseimet meg szépen beírom amelyek állandóak(szülinapok, névnapok).A többi jegyzet úgyis változik állandóan és a telefonban szerkesztem meg.Nagyon jó pont, hogy az eseményeket lehet ismételtetni, és automatikus törlés is van(a SE-omnál nem volt).Másik kellemes meglepi, hogy amikor a telefont csatlakoztattam a géphez(a videokameránk kábelével), felismerte, automatikusan telepítette(bármilyen CD nélkül)és már lehetett is bármit másolgatni a memóriakártyára és onnan a gépre.Mennek rajta a SkriDict szótárak,Unitconverter(SE-os!) és még jópár java játék, persze olyan is van amelynél alkalmazáshibát ír ki(VPM térképek,könyvek stb.), de amit motorolás honlapról töltöttem le, az mind fut rajta. A kamerája nem csinál olyan jó képeket mint pl. a SE K750, de a számítógép képernyőjén meglepően jól néznek ki.Videót jobbat csinál mint a SE. 352x288-as felbontásban 3 perces klippeket lehet vele csinálni,176x144-es felbontásban pedig a memóriakártya kapacitása a határ.
|
kedd okt. 17, 2006 7:41 |
|
|
Babarnew
arany tag
|
sziasztok,
nekem 1 napig megvolt, el is adtam gyorsan beszerzési áron
a dobozban sem szinkron CD sem kábel nincs ( ez még a kisebbik baj, van BT) ezért vagy veszel hozzá külön egy CD/kábel csomagot vagy szerzel egyet...a kézikönyben több helyen leírják, ezeket külön meg kell vásárolni...a pofám leszakad
miután installáltam a LEGUTOLSÓ változatú Mobile Phone Tools -t ( a neten ellenőrizte magát a sw hogy friss-e) a felajánlott készülékek között nem is szerepel a K1
aki (mint Én is) az Outlook-ban tartja a Master adatokat (Naptár, friss névjegyek) az jól gondolja meg, a szinkronizáció siralmas...
a készülék egyébként gyönyörű de a tudása gyengécske, erősen hajaz az "egyéjszakás kaland"-ra
üdv Babar
|
hétf. okt. 16, 2006 20:31 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
CyberDragon írta: Csak a K1m elején van érintőszenzor, a K1-en nincs. Legalábbis a képeken ez látszik: Motorola K1Motorola K1mAhaa, már értem.
Tehát a sima az kék, a music az meg fekete.
Akkor ezért nem láttam eddig rajta szenzorokat, mert az nem K1m volt. Megnyugtató, hogy nincs a szememmel semmi bajom...
|
hétf. okt. 16, 2006 13:38 |
|
|
CyberDragon
platina tag
|
Csak a K1m elején van érintőszenzor, a K1-en nincs. Legalábbis a képeken ez látszik:
Motorola K1
Motorola K1m
|
hétf. okt. 16, 2006 1:07 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
erz írta: Macika írta:
Khmmm, hol van a Motorolán 'érintőszenzoros technika'?
A K1m-es fedlapján érintőszenzoros gombok vannak a zenelejátszó vezérlésére.Egyébként a K1m CDMA hálózaton működik(fogalmam sincs, hogy mi az) Ez a másolás dolog szerintem is őrűltség, hisz inkább az LG-t lehetne gyanusítani a V3 lemásolásával. Egyébként megvan a K1-esem, ha valakit érdekel valami róla, szivesen válaszolok. A CDMA-ról bővebben itt.
Eddig 2 db K1-es volt a kezemben, egyiken sem láttam ilyen érintőszenzorokat.
Hol vannak ezek pontosan?
|
vas. okt. 15, 2006 23:26 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
erz írta: Egyébként megvan a K1-esem, ha valakit érdekel valami róla, szivesen válaszolok.
Itthon vetted?
|
vas. okt. 15, 2006 20:48 |
|
|
KrE
gyémánt tag
|
Idézet: egyértelmű a másolás, hisz mindkét készülék rendkívül vékony, a flip téglalap alakú és csillogó fekete a készülékházuk. Ha mindez még nem lenne elég, a készülékek 1,3 megapixeles kamerával és érintőszenzoros előlapi dedikált zenegombokkal rendelkeznek, még a méreteik is szinte pontosan egyeznek (KV2300 96x48x16 mm, KRZR K1 103x42x16 mm) .
1. Tehát a Mercedes E osztály a VW Jetta másolata, mert mind a két modell lépcsőshátú, kör alakú a kerekük és kaphatóak feketében!
2. És még a méreteik is szinte pontosan megegyeznek, leszámítva azt, hogy mások az arányaik!
3. Az LG lemásolta a Nokiát, mert tett gombokat a telefonjára!
Ez nagyon szánalmas!
|
vas. okt. 15, 2006 10:55 |
|
|
erz
arany tag
|
Macika írta:
A K1m-es fedlapján érintőszenzoros gombok vannak a zenelejátszó vezérlésére.Egyébként a K1m CDMA hálózaton működik(fogalmam sincs, hogy mi az)
Ez a másolás dolog szerintem is őrűltség, hisz inkább az LG-t lehetne gyanusítani a V3 lemásolásával.
Egyébként megvan a K1-esem, ha valakit érdekel valami róla, szivesen válaszolok.
|
vas. okt. 15, 2006 10:08 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Idézet: "Először az tűnt fel, hogy a KRZR átvette az a Chocolate telefonnál először alkalmazott érintőszenzoros technikát, a többi hasonlóság felismerése után pedig teljesen megdöbbentünk" - folytatta nyilatkozatát Lee.
|
szer. okt. 11, 2006 14:14 |
|
|
Gyöngyi
arany tag
|
Zsuzsi írta: "...Az ötödik legnagyobb mobilgyártóként jegyzett LG úgy véli, hogy a mobilpiaci második helyezett Motorola lemásolta a KV2300-as készülék külső megjelenését, még pedig a Motorola KRZR K1m esetében... " SZVSZ ez a telefon a V3 továbbfejlesztett változata és az nem LG fejlesztés!
Öhömm...
A terminalon kívül más oldalt nem olvastok?
Október 9.
http://www.mobilport.hu/?r=7674
Gyöngyi
|
szer. okt. 11, 2006 11:57 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
"...Az ötödik legnagyobb mobilgyártóként jegyzett LG úgy véli, hogy a mobilpiaci második helyezett Motorola lemásolta a KV2300-as készülék külső megjelenését, még pedig a Motorola KRZR K1m esetében... "
SZVSZ ez a telefon a V3 továbbfejlesztett változata és az nem LG fejlesztés!
|
szer. okt. 11, 2006 9:59 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Londelmor írta: sőt, a 300 perces csomagnak itthon csak 6300ft a havidíja (P), igaz ebben nincs ingyen sms, de viszont feleannyi. bár azért azt meg kell hagyni, hogy az itthoni hűségprogramoknál ennél jóval többet kell költeni, hogy ingyen telefont kapjon az ember (ebből a kategóriából). Igen, ezért is írtam, amit. Ha MINDENKI vállaná, hogy legalább 12 rugót fizet havonta, akkor lenne ingyen teló.
Mint ahogy a Matáv is mondta anno. Ha mindenki kifizetne minimum 4-5e Ft-ot havonta, akkor tudnák ingyen adni a helyi beszélgetést.
|
szer. okt. 11, 2006 0:37 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
sőt, a 300 perces csomagnak itthon csak 6300ft a havidíja (P), igaz ebben nincs ingyen sms, de viszont feleannyi.
bár azért azt meg kell hagyni, hogy az itthoni hűségprogramoknál ennél jóval többet kell költeni, hogy ingyen telefont kapjon az ember (ebből a kategóriából).
egyébként pedig teszt: Motorola KRZR K1 - üvegház, hatás
|
kedd okt. 10, 2006 16:03 |
|
|
Macika
Moderátor
|
392MHz írta: mert hirtelen azt találtam.....de abban 1000 perc van !
a számok stimmelnek: 30 font, 300 perc, évente új csúcsmobil ingyen. Az már úgy alakul.
Most a nagyker ára (nem itthon, kint) az új Motonak ~netto 250 €. Ha ebből mennyiségi kedvezményt is kapnak, akkor sem hiszem, hogy 200 € alatt megkapják az új modellt (ha másért nem csak azért, mert új).
12 havi előfizetési díj az ugyebár 360 Font. A 200 € meg 135 Font.
Tehát marad 225 Font a 12x300 percre.
Az 25 Ft-os percdíj.
Szerintem ha itthon kifizetne minden előfizető havi 12 rugót előfizetési díjként (csak nézz körül, melyik szolgáltatónál van erre lehetőség), akkor tudnának adni itthon is 300 bennefoglalt percet, 25 Ft-os percdíjat éjjel/nappal percalapon ugyanannyiért, sőt új készüléket is. A függetlenségeben nem vagyok biztos, mert ahhoz nagyon csórók vagyunk, hogy ne bújjon bele a kisördög az új teló tulajdonosába a jó pénz reményében.
|
kedd okt. 10, 2006 13:56 |
|
|
392MHz
platina tag
|
Macika írta: 392MHz írta: Macika kedvéért megkérdeztem a tulajtól. Arra emlékeztem rosszul, hogy nem 400 hanem 300 perc, a többi stimmel:
"A 30 font alapdijban 300perc anytime Xnet van benne, tehat barmikor, barkit 300 percig hivhatok. Ez nekem eleg is az itteni hivasokra. Van benne sms is, de az nem ervenyes, mert csak belfoldi sms van benne, kulfoldi nem es alig kuldok olyat (max 10/honap)."
Barátnõjének is elõfizetése van hasonló dijakkal, de másik szolgáltatónál, ketten együtt 4 év alatt az alábbi telefonokat kapták meg 1-1 év aláirásával INGYEN: Valami Samsung, Pana GX-87, Nokia 6610i, Mot V3, Nokia 6230i, w800, w810, Mot KRZR K1
Ott VERSENY van a 4 szolgáltató között... és nem hiszem hogy bármelyik a Máltai SZsz-nak lenne tagvállalata.. Az általad linkelt oldal már 35 GBP-rõl ír és 18 hónapról. Az már mindjárt más, hiszen az már havi 14 rugó és 18 hónap alatt 252e Ft-nyi. Így már hihetõ a sztori. Mondtam én, hogy valami kimaradt...
mert hirtelen azt találtam.....de abban 1000 perc van !
a számok stimmelnek: 30 font, 300 perc, évente új csúcsmobil ingyen.
|
kedd okt. 10, 2006 10:58 |
|
|