Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 12:37

Hozzászólás a témához  [ 18 hozzászólás ] 
HTC (High Tech Computer Corp.) - Az önállósodás 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
:)
Az én baráti körömben mindenki azt vesz amire szüksége van és amire tellik, ja és arra használja amire való...
Ez természetesen érvényes az IT cuccokra is de a konyhafelszerelésekre is. Lehet, hogy meglepő de télikabátot is hidegben hordunk, meleg időben meg a rövidgatya a nyerő...
A(z off) témánál maradva van nekem smart phone meg PDA is meg noti is és persze van átfedés a használati célterületek között de álltalában mindegyiket másra használom... (persze ha a DOS-os sorosporti linkelést meg tudnám oldani tökéletesen a PDA-mal akkor nem küzdenék notival...)
Felvágni meg nem érek rá velük :lol:

kedd ápr. 17, 2007 23:20
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
TomiBone barátunknak szólhatna valaki, hogy feltalálták már a kereket és a tüzet...
A viccet félretéve: a notiknak is megvan a helye, meg a PDA-knak is. (smartphone-oknak is). De netezésre és szövegszerkesztésre az igazi a kényelmes karosszékem egy 19collos TFT monitorral... GPS-hez viszont a PDA a legjobb: az okostelók képernyője kicsi, az op.rendszerükre nincs jó GPS-progi. A noti ide nehézkes és hamar lemerül...

hétf. ápr. 16, 2007 23:52
arany tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
...egyébként én sem osztom a véleményed a pda-kkal kapcsolatban. igenis hasznos dolog a térkép, de persze ez felhazsnálástól függ! ugyanis ha mondjuk nem arról szól az életed, hogy ugyanabban a városban naponta megteszed a pár perces, rutinnak mondható utadat a munkahelyig, meg vissza, hanem mondjuk elmész egy valahova egy körútra (pl vidékre kirándulni), akkor a különböző utcaszintű térképekkel egy külön hátizsákot megtölthetsz. persze a kocsi elbírja, de kényelmetlen egy "lepedőt" bontogatni vezetés közben. ha külföldre mész, akkor szintén. abban viszont egyetértek, hogy ettől nem szabad elfelejteni a papírtérkép használatát.
aztán üzemidőnél megint nem adok igazat! igenis számít, hogy kibír egy napot. például ha csak azt említem, hogy egy hosszabb repülő/busz/vonatút felét se bírja ki egy laptop... márpedig amikor 9-10 órát repül valaki például, akkor igen jól jön az a pár játék/ebook, zene, amit rá lehet tölteni. megaztán simán van olyan hely (nem is kevés), ahol nem tudsz konnektorhoz jutni. legjobb példa erre az amszterdami Schiphol reptér tranzitvárója, ahol fél óra alatt sikerült egy olyan aljzatot találni, ami mellett nem a földre kellett volna üljek, hanem volt szék is. de ott meg a wlan nem ment, mert az csak 20 méterrel arrébb lett volna (ahol voltak székek, de konnektor nem). jól ki van ez találva.
aztán ott van a méret: egy pda-t előkapsz a zsebedből, és már használod is. egy laptopot ki kell csomagolni a táskájából, keresni egy asztalt neki (ha nem akarod, hogy megsüljön a térded egy nagyobb alkalmazás futtatásakor), rádugni a töltőre, esetleg egeret bedugni, és megvárni mire bebootol. ez mondjuk 5 perc. meg aztán ha mondjuk nem kocsival jársz, akkro egy "csak 2-3kilós" laptopot nem akkora élmény hurcolni. nekem is van, ez 2,6kg, de ha nem hátizsákban viszem, akkor már egy 10 perces metrózás után húzza a válam.
persze egy laptop egyértelműen sokkal többet tud, de nem is egymás elenfelei kell legyenek, hanem inkább kiegészítői. elhiszem, hogy neked nem tetszenek, de vannak olyan emberek, akiknek hasznos, és ők sem egytől egyig ostoba fogyasztók...
arról nem is beszélve, hogy nem kell feltétlenül a legdrágábbat megvenni. például ott az Acer C530, én ezt néztem ki magamnak, egy egész nagy tudású gép, és nem olyan vészes az ára.

Ezzel én is teljes mértékben egyetértek! Nekem is van laptopom és nem olyan régen PDA-m is (Mio P550) navigációs szoftverrel. Mind a kettő nagyon hasznos. Nem szabad a kettőt összehasonlítani illetve "párbajoztatni"!

hétf. ápr. 16, 2007 12:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
TomiBone írta:
Mivel a cikk alá közvetlenül írtam, ezért elég egyértelmű volt nekem, hogy hová szánom. Sehol nincs feltüntetve, hogy egy később egy külön phpbb alatt lehet megnézni. Azt hiszem, ez nem az én hibám, hanem a honlap/fórum szerkezetéé. Talán ennek kéne utánajárni, mielőtt a másik agyi kvalitásait kérdőjelezed meg. Talán egy arany tagtól ez elvárható, nem? Köszönöm.

a topicot még én nyitottam valamikor, nem a cikk mellé került megnyitásra. eddig ilyet nem tudott a fórum, hogy az adott cikk alá írt hozzászólásoknál megkeresi a legodaillőbb fórumtémát, és oda szúrja be, hanem egy bot midnig nyitott neki új topicot. igazából ezért senki sem hibáztatható, te sem tudtad, mi sem...

egyébként én sem osztom a véleményed a pda-kkal kapcsolatban. igenis hasznos dolog a térkép, de persze ez felhazsnálástól függ! ugyanis ha mondjuk nem arról szól az életed, hogy ugyanabban a városban naponta megteszed a pár perces, rutinnak mondható utadat a munkahelyig, meg vissza, hanem mondjuk elmész egy valahova egy körútra (pl vidékre kirándulni), akkor a különböző utcaszintű térképekkel egy külön hátizsákot megtölthetsz. persze a kocsi elbírja, de kényelmetlen egy "lepedőt" bontogatni vezetés közben. ha külföldre mész, akkor szintén. abban viszont egyetértek, hogy ettől nem szabad elfelejteni a papírtérkép használatát.
aztán üzemidőnél megint nem adok igazat! igenis számít, hogy kibír egy napot. például ha csak azt említem, hogy egy hosszabb repülő/busz/vonatút felét se bírja ki egy laptop... márpedig amikor 9-10 órát repül valaki például, akkor igen jól jön az a pár játék/ebook, zene, amit rá lehet tölteni. megaztán simán van olyan hely (nem is kevés), ahol nem tudsz konnektorhoz jutni. legjobb példa erre az amszterdami Schiphol reptér tranzitvárója, ahol fél óra alatt sikerült egy olyan aljzatot találni, ami mellett nem a földre kellett volna üljek, hanem volt szék is. de ott meg a wlan nem ment, mert az csak 20 méterrel arrébb lett volna (ahol voltak székek, de konnektor nem). jól ki van ez találva.
aztán ott van a méret: egy pda-t előkapsz a zsebedből, és már használod is. egy laptopot ki kell csomagolni a táskájából, keresni egy asztalt neki (ha nem akarod, hogy megsüljön a térded egy nagyobb alkalmazás futtatásakor), rádugni a töltőre, esetleg egeret bedugni, és megvárni mire bebootol. ez mondjuk 5 perc. meg aztán ha mondjuk nem kocsival jársz, akkro egy "csak 2-3kilós" laptopot nem akkora élmény hurcolni. nekem is van, ez 2,6kg, de ha nem hátizsákban viszem, akkor már egy 10 perces metrózás után húzza a válam.
persze egy laptop egyértelműen sokkal többet tud, de nem is egymás elenfelei kell legyenek, hanem inkább kiegészítői. elhiszem, hogy neked nem tetszenek, de vannak olyan emberek, akiknek hasznos, és ők sem egytől egyig ostoba fogyasztók...
arról nem is beszélve, hogy nem kell feltétlenül a legdrágábbat megvenni. például ott az Acer C530, én ezt néztem ki magamnak, egy egész nagy tudású gép, és nem olyan vészes az ára.

hétf. ápr. 16, 2007 9:00
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudod, ízlések és pofonok.

Én speciel utálom a notebookom cipelni magammal, ha megyek valahová. Elsüppesztem a zsebembe a PDA-telefont (telefont úgyis kell vinni), jönnek utánam a leveleim, megböngészhetem a fórumot, pikk-pakk megnézem a moziműsort, ha pedig úgy adódik, akkor navigálok vele. Rátolhatok rengeteg zenét, ha jó a füles, akkor hallgathatom útközben. Ha úgy adódik, akkor készíthetek vele egy-két fotót is.

És ez befér a zsebembe. Szeretem, mert hasznos. Neked nem kötelező szeretned, viszont lehetsz empatikusabb azok felé, akik úgy gondolják, hogy egy PDA-telefonnak számukra van haszna is.

Voltam Barcelonában. Wifis noti volt nálam, mert hát az ember dolgzni is óhajt. De a hotelben csak a tetőteraszon volt ingyenes WLAN. Felmentem egy QWERTY-s PDA-val, ráugrottam és MSN-eztem egy órát. Egyszerűbb volt, mint a notebookkal rohangászni fel a lépcsőn.

vas. ápr. 15, 2007 23:39
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
KrE írta:
TomiBone írta:
Ekkora **** - már bocsánat. 50-60e forintért, na, jó, 80-90-ért még elgondolkodna az ember egy ilyenen, de 280-300e forintért? :DDDDDDD VICC!! Ennyiért core2duo-s laptopot lehet kapni 2 GB rammal... mennyi méregdrága, fölösleges dolgot ki nem fejlesztenek... hihetetlen.

Ez aztán szép bemutatkozó hsz volt! :lol:
A ma kapható legdrágább HTC az Advantage, más néven MDA Ameo, ami most függetlenül 280 körül alakul, de ez egyértelműen horror ár. Amúgy nem mellékesen ez a gép nem csak az árcédulája miatt áll a mai kézigépek csúcsán...
Az igaz, hogy hasonló áron lehet notit kapni, de az nem erre való! mutass egy notit, ami kibír egy munkanapot folyamatos működéssel, nem kell hozzá külön táska, bárhová könnyen magaddal viheted és tudsz vele telefonálni! Ilyen nincs! Ha ezekből a kritériumokból engedünk egy kicsit, akkor kapunk egy kétszer ennyibe kerülő subnotit...
Amúgy, meg ha nem lennél ennyire csőlátó, akkor észrevehetted volna, hogy van abban az árkategóriában is gép, amit te kívánatosnak tartasz...
Azonban amint látom, még a gépek típusával sem vagy tisztában, mert azt nem voltál képes leírni, hogy melyikről is beszélsz.
Azt tanácsolom, hogy kicsit nagyobb szerénységgel fuss neki még egyszer és írd le újra, kulturáltan, hogy melyik géppel konkrétan mi is a problémád azontúl, hogy csak azt nézed, hogy melyik autó kilométerorájára mekkor számok vannak ráírva.

Mivel a cikk alá közvetlenül írtam, ezért elég egyértelmű volt nekem, hogy hová szánom. Sehol nincs feltüntetve, hogy egy később egy külön phpbb alatt lehet megnézni. Azt hiszem, ez nem az én hibám, hanem a honlap/fórum szerkezetéé. Talán ennek kéne utánajárni, mielőtt a másik agyi kvalitásait kérdőjelezed meg. Talán egy arany tagtól ez elvárható, nem? Köszönöm.

Akkor nézzük érdemben: az aksit leszámítva egy notebook mindenben, hangsúlyozom, MINDENBEN üti ezeket a "devagányvagyok-mert-ilyen-senkinek-sincs-és-villoghatok-mindenki-előtt" masinákat.
Te azt mondod: 1 munkanapot kibír a HTC X7500. OK. És? Melyik az a munkahely, ahol EGÉSZ ÁLLÓ NAP a PDA-dat nyomogatod és nincs ott áramforrás.
Nem kell táska... haha... kb. annyi cucc van mindig nálam, hogy táskát viszek, és egy normális notebook ma már 2-3kg körül van, ennyit pedig bárki bárhová el tud vinni magával akkor is, ha nem autóval megy.

Nem tudok notebookkal telefonálni? És? 5.000 forintért az ember után dobálják a telefonokat. Amikor meglát az ember egy ilyen hiperszuper nyavalyát, azon kezd gondolkodni, hogy .... oké... de vajon telefonálni lehet vele? :oops:
Azt hiszem, azt pedig mindannyian tudjuk, hogy a számítógépet (notebookot) mire lehet használni, nos mindenre (és még jóval többre), amire a pda-t majdnem vagy csak nehézkesen vagy sehogy sem.

Talán a térképprogramok az egyetlen olyan terület, ahol tényleg hasznos az autóban egy ilyen. De 10 évvel, sőt 100, 1000 éve is eltaláltak az emberek egyik helyről a másikra, és ha az ember szakmája nem az, hogy naponta új helyekre megy, akkor alapvetően a "navi"-t is parasztvakítás.

Fogyasztói társadalmunk tökéletes negatív példája összességében a PDA, amivel jól lehet agyat játszani barátok/kollégák/stb. előtt, egy majdnem használható cucc, amin nem lehet sok dolgot tárolni (mert a notebook tárolókapacitása átlagban legalább tízszerese), nem lehet szöveget szerkeszteni (mert inkább csak olvasni - sem a hangya betűket - vagy ha nagyra állítja az ember a betűméretet, akkor szavanként kell scrollozni), nem lehet rajta normális alkalmazásokat futtatni (mert teljesítményben és fizikailag is túl kicsi hozzá), nem/nem számottevően vagy nehézkesen lehet csak bővíteni... STB. Csak amik hirtelen eszembe jutottak.

Összességében egy neszesemmi fogdmegjól ****, ami inkább csak bonyolítja az ember életét, és funcionalitásában néhány ezrest érő telefonkészüléket minden haszontalannal telepakolva elkérik a sokszoros árat. Ki az a barom, aki az e-mailezését PDA-n végzi/tárolja? Csatolmányok nagy részét bukja. Vagy muszáj áttölteni úgyis számítógépre. Nincs az a gyors touchscreen felhasználás, ami gyorsabb lenne a papír naptárnál.

Ja, csak hogy el ne felejtsem... nekem is egy olyan készülékem van, ami taccsszkrínes, majdnem az összes divatos rövidítést belepakolták, és hűdehiperszuper. Lenne. De internetezésre (wifi) notebookot használok. Dokumentumok szerkesztésére, tárolására notebookot használok. Térképet meg tudom nézni a notebookon progival/goglin vagy papír alapú térképen (de ósdi!!). Mindenhová magammal tudom vinni. Ja, és még vagy 10-15 dologra használom.
A telefonommal telefonálok. Csak. Arra való.
A PDA a seggébe sem haraphat egy hordozható számítógépnek. Nem baj, az a lényeg, hogy a gyártók és a forgalmazók megélnek belőletek :D (Sőt, én is hozzájárultam ehhez, bár nekem csak 8 éve van telcsim, de a mostanim még csak a harmadik készülékem (az első "okostelefon"). Azt hiszem, ez negatív rekord. Sőt, a az előzőt még most IS használom.)

vas. ápr. 15, 2007 22:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem van egy Qtek S200-am, amit a HTC gyárt. Az akksi nagyon jó, a telefonrésze is, a tudása tényleg nagyon ott van. Mindezek ellenére szívok vele, 1 hónapja vettem meg és azóta nagyjából 2 hetet tudtam használni, ugyanis örökké összeomlik a rendszer rajta. Állítólag valami G4-es rom kell neki, amit nem találok sehol. Szóval amennyire örültem neki az elején, most annyira utálom is. Ez persze valószínűleg egyedi eset, és mindenki másnak remekül működik a PDA-GSM HTC készüléke. :)

vas. ápr. 15, 2007 14:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
hát igen, bár ha ennyire nem érdekel senkit ez a topic, akkor mire legközelebb valaki hozzászól már megint más linkek lesznek :)

mondjuk én szívesen beneveznék egy ilyen gépre azért. mondjuk arra a P3300-ra. csak hát a piszkos anyagiak...meg igazából a mobilos funkció nem is annyira kéne bele, mert van egy jó telefonom, inkább a pda miatt éne, akkor meg már valami ilyesmit vennék... beépített gps-szel, meg amúgy is kisebb méretben.

vas. ápr. 15, 2007 13:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
kijavítottam a képek linkelését, mert (már megint) átrendezték a gsmarena szerverét...

Legalább ennyi haszna volt vastag kollega dühkitörésének. :wink: :D

vas. ápr. 15, 2007 13:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
kijavítottam a képek linkelését, mert (már megint) átrendezték a gsmarena szerverét...

vas. ápr. 15, 2007 12:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
TomiBone írta:
Ekkora **** - már bocsánat. 50-60e forintért, na, jó, 80-90-ért még elgondolkodna az ember egy ilyenen, de 280-300e forintért? :DDDDDDD VICC!! Ennyiért core2duo-s laptopot lehet kapni 2 GB rammal... mennyi méregdrága, fölösleges dolgot ki nem fejlesztenek... hihetetlen.

Ez aztán szép bemutatkozó hsz volt! :lol:
A ma kapható legdrágább HTC az Advantage, más néven MDA Ameo, ami most függetlenül 280 körül alakul, de ez egyértelműen horror ár. Amúgy nem mellékesen ez a gép nem csak az árcédulája miatt áll a mai kézigépek csúcsán...
Az igaz, hogy hasonló áron lehet notit kapni, de az nem erre való! mutass egy notit, ami kibír egy munkanapot folyamatos működéssel, nem kell hozzá külön táska, bárhová könnyen magaddal viheted és tudsz vele telefonálni! Ilyen nincs! Ha ezekből a kritériumokból engedünk egy kicsit, akkor kapunk egy kétszer ennyibe kerülő subnotit...
Amúgy, meg ha nem lennél ennyire csőlátó, akkor észrevehetted volna, hogy van abban az árkategóriában is gép, amit te kívánatosnak tartasz...
Azonban amint látom, még a gépek típusával sem vagy tisztában, mert azt nem voltál képes leírni, hogy melyikről is beszélsz.
Azt tanácsolom, hogy kicsit nagyobb szerénységgel fuss neki még egyszer és írd le újra, kulturáltan, hogy melyik géppel konkrétan mi is a problémád azontúl, hogy csak azt nézed, hogy melyik autó kilométerorájára mekkor számok vannak ráírva.

vas. ápr. 15, 2007 12:33
vas-tag

Hozzászólás 

vas. ápr. 15, 2007 0:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
szerintem egy dologra nem elég a 200MHz, teljes képernyős videólejátszásra. meg talán skype-ra.
szerintem nem is az órajelet kellene növelni, hanem olyan szerkezetű procit fejleszteni, ami nagyobb teljesítményt ad le azonos, vagy kisebb fogyasztással. csak ez persze több pénzbe kerül. ezért vannak 400-500MHz-es procik egy csomó gépben, aztán meg lehet sírni, hogy nem megy el egy napot sem...

kedd nov. 21, 2006 17:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sajátos tendencia bontakozik ki a HTC háza táján. Mig a Symbianos telók egyre gyorsabb procit kapnak, addig a HTC telók egyre lassabbat. Ergo: egyre lassabbak lesznek. A 200MHZ nem jó semmire sem, de legalább keveset fogyaszt. Pláne, ha megunja a tisztelt júzer, és bevágja a fiók mélyére... :wink:

kedd nov. 21, 2006 16:01
platina tag

Hozzászólás 
http://www.mobile-review.com/pda-en.shtml

http://www.mobile-review.com/pda/review ... s-en.shtml

ez is érdekes:

http://www.mobile-review.com/pda/articl ... w-en.shtml

kedd nov. 21, 2006 10:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
hát elvileg a P4350-et kivéve mindegyik kapható már valahol. elég gyorsan a boltba kerülnek az új modelljeik, nem várnak velük fél éveket, mint a legtöbb gyártó.

tudom hiú ábránd, de valakinek esetleg van HTC-je? megoszthatná a tapasztalatait :)
egy másik kérdésem is lenne a WM5-öt jól ismerőkhöz: mennyire lehet ezen a rendszeren telepíteni/cserélni nyelvi csomagot?

kedd nov. 21, 2006 9:32
platina tag

Hozzászólás 
Ebbol azt hiszem a 3300-as MDA Vario III néven angol / német t-mobile-nál már kapható..

hétf. nov. 20, 2006 12:47
gyémánt tag

Hozzászólás HTC (High Tech Computer Corp.) - Az önállósodás
nem olyan régen önállósodott a HTC, és mostmár a saját neve alatt adja ki a smartphone-jait, és PDA telefonjait. ugyan itt a fórumon nem nagy a pörgés WM-es okostelefonok terén, de azért gondoltam megér egy topicot ez a gyártó is.

HTC P4350

Kép

(kép, kép)

:arrow: GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
:arrow: 109 x 59 x 17mm, ???g
:arrow: TFT touchscreen, 65K színű (240 x 320 pixel, 42 x 57 mm)
:arrow: kézírás felismerés, QWERTY billentyűzet
:arrow: 64 MB RAM, 128 MB ROM, microSD bővítés
:arrow: TI OMAP 850, 200 Mhz processor
:arrow: GPRS Class 10, EDGE Class 10 (236kbps), WiFi 802.11b/g
:arrow: Bluetooth v2.0, USB v1.1
:arrow: Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC
:arrow: Li-Ion 1130 mAh

---------------------------------------------------------------------------------

HTC P3600

Kép

(teszt)

:arrow: HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
:arrow: 108 x 58.2 x 18.4 mm
:arrow: TFT touchscreen, 65K színű (240 x 320 pixel, 2.8 inch)
:arrow: 64 MB RAM, 128 MB ROM, miniSD bővítés
:arrow: Samsung 400 MHz processor
:arrow: GPRS Class 10, EDGE Class 10 (236.8 kbps), HSDPA (1.8 Mbps), WiFi 802.11b/g
:arrow: Bluetooth v2.0, IrDA, USB
:arrow: 2mpx kamera (1600x1200), második VGA kamera
:arrow: Li-Ion 1250 mAh

---------------------------------------------------------------------------------

HTC P3300

Kép

(teszt)

:arrow: 108 x 58 x 16.8 mm, 127 g
:arrow: TFT touchscreen, 65K színű (240 x 320 pixel, 58 x 42 mm)
:arrow: 64 MB RAM, 128 MB ROM, microSD bővítés
:arrow: Texas Instruments OMAP850 200 MHz processor
:arrow: GPRS Class 10, EDGE Class 10 (236.8 kbps), WiFi 802.11b/g
:arrow: Bluetooth v2.0, USB
:arrow: 2 mpx kamera (1600x1200), QCIF videó
:arrow: Built-in GPS receiver, TomTom NAVIGATOR 6 software
:arrow: Li-Ion 1250 mAh

HTC S620

Kép

:arrow: 111.5 x 62.5 x 12.8 mm, 130 g
:arrow: TFT, 65K színű (240 x 320 pixel, 50 x 37 mm)
:arrow: HTC JOGGR touch-sensitive navigation bar
:arrow: QWERTY keyboard
:arrow: 64 MB SDRAM, 128 MB ROM, microSD bővítés
:arrow: TI OMAP 850, 200 Mhz processor
:arrow: GPRS Class 10, EDGE Class 10 (236.8 kbps), WiFi 802.11b/g
:arrow: Microsoft Windows Mobile 5.0 Smartphone
:arrow: 1.3 mpx kamera (1280x1024)
:arrow: Li-Ion 960 mAh

HTC S310

Kép

:arrow: 108 x 47 x 18.5 mm, ???g
:arrow: TFT, 65K színű, 176 x 220 pixel, 2 inch
:arrow: 64 MB SDRAM, 64 MB ROM, miniSD bővítés
:arrow: GPRS Class 10, EDGE Class 10 (236.8 kbps)
:arrow: 1.3 mpx (1280x1024 pixel)

HTC TyTN

Kép

(teszt)

:arrow: HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
:arrow: 113 x 58 x 22 mm, 176 g
:arrow: TFT touchscreen, 65K színű (240 x 320 pixel, 42 x 57 mm)
:arrow: QWERTY bilentyűzet
:arrow: 64 MB RAM, 128 MB ROM, microSD
:arrow: 400 Mhz Samsung processzor
:arrow: GPRS Class 10, EDGE Class 10 (236.8 kbps), HSDPA (1.8 Mbps), WiFi 802.11b/g
:arrow: Bluetooth v2.0, IrDA, USB v1.1
:arrow: 2 mpx (1600x1200) +flash, másodlagos QCIF kamera
:arrow: Li-Ion 1350 mAh

HTC MTeoR

Kép

(teszt)

:arrow: UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
:arrow: 112.4 x 49 x 14.8 mm, 120 g
:arrow: TFT, 65K színű (240 x 320 pixel, 34 x 45 mm)
:arrow: 64 MB SDRAM, 128 MB Flash ROM, microSD bővítés
:arrow: Samsung 2442, 300 MHz processor
:arrow: GPRS Class 10, EDGE Class 10 (236.8 kbps), 3G (384 kbps)
:arrow: Bluetooth, IrDA, USB
:arrow: 1.3 mpx (1280x1024)
:arrow: Li-Ion 1190 mAh

nekem ebből a P4350 tetszik nagyon, végre qwerty billentyűzetes, és vékony egyszerre :) ráadásul mindnet tud, amit szeretnék, hogy tudjon. már csak az árára leszek kíváncsi...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Londelmor vas. ápr. 15, 2007 12:55-kor.

hétf. nov. 20, 2006 12:10
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 18 hozzászólás ]