Szerző |
Üzenet |
Geopelia
arany tag
|
Akit érdekel egy alig használt, eladó darab Stalker, az talál tőlem egyet az adok-veszek topicban itt a gamerben
|
csüt. jan. 31, 2008 11:19 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Ezer párosítást tudnék írni, hogy melyik olvasó mely lemezeket nem szeretik olvasni... Plextor vs. Verbatim újraírható lemez törlése, LG író vs. Ricoh DVD, stb... De hogy pont az eredetit nem olvassa, elgondolkodtató
|
szer. nov. 21, 2007 20:13 |
|
|
Zsora
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 459 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Üdv!
Öcsém most kapta meg szülinapjára eredetiben a Stalker és az Oblivion játékokat PC-re. Az utóbbi játékkal nem is volt gond, viszont a Stalker telepítés közben elekad, egy bizonyos ponton nem tudja olvasni a meghajtó a lemezt. Alcohollal ill. Neroval is 72%-nál megáll az olvasás és hibát jelez. Először arra gondoltam hogy a DVD rossz, viszont az én gépemben lévő Plextor PX-740A író és a Samsung SH-D162C olvasó hibátlanul beolvassák azt mindenféle akadozás nélkül. Egyébként sem látható a lemezen semmiféle sérülés. Az öcsém gépében egy Asus DRW-1608P3S író van, ami más lemezekkel ezidáig nem szórakozott. Az Oblivion mindkét lemezét is hibátlanul olvassa, csak a Stalker lemezét nem szereti.
Szerintetek mivel lehet a gond? Valakinek van már hasonló tapasztalata?
|
kedd nov. 20, 2007 23:37 |
|
|
satorvas
vas-tag
|
STALKER cuccok
Öhm... Helló!
Van itt egy Torrent Website, ahol megtalálható a Hatred fix összes verziója a STALKER-hez. Ezenfelül még számos cucc van a játékhoz. A weblap:
http://www.isohunt.com/torrents/s.t.a.l.k.e.r?ihs1=12&iho1=d&iht=-1&ihp=2&babelfish
|
vas. jún. 24, 2007 17:21 |
|
|
caprine
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 388 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Egy egész türhető 4 oldalas leírás, amiben benne vannak a különböző befejezések is, meg jónéhány trükk amit így harmadszorra sem vettem még észre.
|
vas. ápr. 29, 2007 14:23 |
|
|
TC
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1662 Tartózkodási hely: Newpole
|
Akár notepaddal is szerkeszthető.
Az infókat pedig konzolból asszem a stats paranccsal lehet ki/be kapcsolni.
Megjelent a végleges magyarítás, elvileg az 1.0001-es patch-hez, de sztem kompatibilis a többivel is...
http://www.gamekapocs.hu/jatekok/PC/sta ... -v1.00.zip
|
csüt. ápr. 26, 2007 15:13 |
|
|
Lajbi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 206 Tartózkodási hely: Keleti blokk
|
Vördpaddal szerkeszthető, vagy kell hozzá vmi speckó is (mármint az átíráshoz)? Láma-kérdés, tudom, de eddig nem nagyon csináltam ilyesmit....
|
csüt. ápr. 26, 2007 12:51 |
|
|
caprine
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 388 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Lajbi írta: A mod-ra gondoltam! Tényleg olyan sokat javít a dolgon, mint ahogy a írták? Tegnap este tettem fel, azóta nem akadozik, igaz egyenlőre föld alatt császkálok. Látványra jelentősen szebb lett, de nem tudom miért.
Amit nem árt az állományban átírni mert a programból nem lehet. 1280/1024-en indul, ez még állítható, de 75Hz-el, ezt az LCD miatt visszavettem 60-ra, plusz bal oldalt már elinditáskor fut egy elég részletes statisztika millió adattal FPS, egyéb, ami a képernyő jelentős részét elfoglalja, ezt is itt az álományban kell kikapcsolni.
Nem írtam de ATI tulajoknak egyenlőre nem ajánlot a leírás szerint.
|
csüt. ápr. 26, 2007 12:43 |
|
|
Lajbi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 206 Tartózkodási hely: Keleti blokk
|
A mod-ra gondoltam! Tényleg olyan sokat javít a dolgon, mint ahogy a írták?
|
csüt. ápr. 26, 2007 9:52 |
|
|
caprine
arany tag
|
"Te ezt konkrétan kipróbáltad, vagy csak "azt írták"... " Ezt nem tudom mire érted. Már 3x végignyomtam, saját tapasztalat.
A vége az elég huzos, ha a főküldetéseket csinálod akkor 4-6 max 8 óra alatt végigtolható. Ha egy kicsit aprólékosabban csinálja az ember, bejárja a pályákat és nem csak az utak mentén, összeszedi az artifactokat (sajna nem termelődnek újra) amiket fel tud használni mint írtam, megkeresi a jobb fegyvereket és azokból is a 100%-os példányokat és keres egy páncélozott ruhát a széldzsekije helyett akkor a legvége sokkal könyebb lesz.
Arra kéne rájönni, hogy a különböző végek mikor és miért vannak, mert nálam mindig elmarad a happy end.
|
csüt. ápr. 26, 2007 7:48 |
|
|
Lajbi
arany tag
|
Hey Caprine!
Te ezt konkrétan kipróbáltad, vagy csak "azt írták"...
Meg van egy másik kérdésem is, az 1.001-es peccset próbáltátok már feltenni? Nekem azt modja, hogy az .exe fájlom sérült, és telepítsem újra a cuccost. Persze "biztonsági másolatot" telepítettem fel, valószínűleg ez lehet a baja. Azért megpróbálkozom még egy reinstallal, hátha felemegy. Ugyan az eddigi mentéseim kukába kerülnek, de nem baj, úgyis újra akartam kezdeni.
|
csüt. ápr. 26, 2007 5:50 |
|
|
caprine
arany tag
|
Lajbi írta: Boldogságomban lövöldöztem egy sort ezzel a tápos-AK-val, és külön tetszik, hogy még távcsővel sem lő kétszer ugyanoda. Valami távoli bódéajtón kinéztem egy fix pontot (a zárat), és azon tartva a célkeresztet egyes lövésekkel olyan szépen körbelőtte, hogy öröm volt nézni.
Figyeld a fegyver állapotát (condition) ez minél rosszabb annál rövidebb a zöld csík, annál kevesebb pénzt ér, annál pontatlanabb és úgy 70-75% környékén már minden tárnál elakad a fegyverben a golyó. Mák ha az az utolsó golyónál történik és pech ha az elsőnél. Persze mindig akkor van vele gond amikor megjelenik néhány katona, vagy körbefog 5-6 kutya. A 100%-os AK az már a one shoot one dead kategoriába tartozik, persze a G35 az igazi.
1-2 tip: a pályán van 1-2 spec fegyver, például hangtompitos rövid csövű AK ezekből 1-2 van a pályán, nem árt elraktározni a kék ládákba. A legerősebb pisztoly a big ben a lezuhant helikopternél (ahol a profot kell megmenteni) az aluljároban hátul található a hulla mellett, 1 darab van belőle az egész játékban NEM ELADNI!!!
Elsőre nem szurtam ki, sőt majdnem véginyomtam mire feltünt, hogy a pályán található artifact-okat lehet használni a ruhában, így nővelhető például az életerő (sérülés esetén magától nő), futás hossza (endurance), stb.
Ezt érdemes kipróbálni: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=27505&poz=40 Szebb és gyorsabb lesz a játék tőle.
Elméletileg 6-7 különböző vége van a játéknak amit nem értek, nekem mindig ugyan az. A fő poén meg külön érdekes.
|
szer. ápr. 25, 2007 22:31 |
|
|
Lajbi
arany tag
|
Boldogságomban lövöldöztem egy sort ezzel a tápos-AK-val, és külön tetszik, hogy még távcsővel sem lő kétszer ugyanoda. Valami távoli bódéajtón kinéztem egy fix pontot (a zárat), és azon tartva a célkeresztet egyes lövésekkel olyan szépen körbelőtte, hogy öröm volt nézni.
|
szer. ápr. 25, 2007 14:01 |
|
|
TC
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1662 Tartózkodási hely: Newpole
|
"1-es lövésre állítva" azért ez is elég komoly!
|
szer. ápr. 25, 2007 7:11 |
|
|
Lajbi
arany tag
|
Köszi TC! Közben nekem is kialakult a dolog, csak először mindenáron a hátizsákban lévő fegyverre akartam feltenni, és néhány perc próbálkozás után meguntam. Még jó, hogy lesznek komolyabb mesterlövész-puskák is, mer'azért ez csak nem az igazi.
|
szer. ápr. 25, 2007 5:55 |
|
|
TC
gyémánt tag
|
1. Fegyver a kézbe!
2. Jobb gomb a távcsövön -> Equip scope!
3. Örül a vadi új gyorstüzelő távcsöves AK47-nek!
|
kedd ápr. 24, 2007 18:16 |
|
|
Lajbi
arany tag
|
Na hogy egy kicsit visszatérjünk a témához, lenne egy kérdésem. Az egyik lelőtt katonánál találtam egy távcsővel felszerelt, alap AK-47-est. A távcsövet leszedtem, mert fel akartam tenni a gyorstüzelős AK-ra, de valaki igazán elmondhatná, hogyan lehet feltenni, mert én nem tudtam rájönni.
|
kedd ápr. 24, 2007 10:50 |
|
|
TC
gyémánt tag
|
Én a "System Shock 2"-vel voltam így, de sajna az játékhiba volt, az a bizonyos kosárlabda pálya, biztos vágjátok...
|
kedd ápr. 10, 2007 8:58 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Nekem 10 éves játékaim is vannak, amiket még nem fejeztem be és nagyon szeretném (pl. annak idején elakadtam az Indiana Jones & The Fate of Atlantis c. játékban, és azóta is rohadtul érdekelne a megoldás... persze akkor még nem volt net).
|
kedd ápr. 10, 2007 8:14 |
|
|
TC
gyémánt tag
|
Hajrá!
|
kedd ápr. 10, 2007 7:11 |
|
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
De sajnos (vagy pont hál istennek) lemaradtam kicsit, de az ok, amiért lemaradtam, mindent kárpótol ! (lásd az avatarom) Olyan kevés az az idő, amit Vele tölthetek, hogy eszembe sem jut választani a kettő közül.
Témához: érdekes, de valahogy a MOHPA nagyon nem akar bejönni. Nyögvenyelős, a COD2 után az irányítás szinte katasztrófa, a feeling meg... Hát hagyjuk. Egyedül a zene, ami tetszik. Szerintem nem viszem végig.
Mindjárt felnyomom a STALKERT...
|
hétf. ápr. 09, 2007 19:32 |
|
|
TC
gyémánt tag
|
MOH:PA? Nem vagy kicsit lemaradva?
Bár jobb később, mint soha, jó kis game volt az!
|
hétf. ápr. 09, 2007 19:11 |
|
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Na most lejött, este lehet, hogy felteszem. Bár még a Pacific Assaultot kéne befejezni....
|
szomb. ápr. 07, 2007 10:31 |
|
|
TC
gyémánt tag
|
Lajbi:
Új drivert neki!
Ha az sem oldja meg, akkor: http://www.tweakguides.com/STALKER_6.html
Hannibal:
Ha mindenkit elsőre fejbelőnél, akkor meg azért sírnál, mert túl könnyű!
De hogy ez vigasztaljon, az ellen sem lő pontosabban ugyanazon fegyverekkel.
|
pén. ápr. 06, 2007 14:46 |
|
|
Lajbi
arany tag
|
Köszi TC, délután próbálom! Már összeszedegettem egy csomó ilyen bizb*szt, lesz mivel próbálkozni.
Ja, és a reaktor mélyén égjen el az összes rohadék bandita. Tegnap csúnyán szívattak azon az elhagyott ellenőrzőponton (ahol át lehet menni a második pályára), meg utána a roncstelepen. Tényleg jól sikerült az AI, ezek a szemetek állandóan variálnak a taktikájukkal (5 visszatöltésből 5x teljesen mást csináltak)
Viszont genyózik a hang, hol sztereó, hol nem, egyszer elnémul a bal, azután visszajön. Elméletileg a hangkártya jó a gémhez (SB Audigy 2), szal nemtom mi a bánat lehet. A beállításokat végigpróbálgattam, driver 2006. májusi verzió (ha jól emlékszem). Másnál nincs gond a hanggal?
|
pén. ápr. 06, 2007 12:49 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Haverom már végigtolta a stalkert (koleszba a laptopimon). Konfig: Turion 1.8 GHz, 512 ram, ATI x700. Full minimumon volt és nagyon nagyon lehetett érezni, hogy kevés az 512 ram, eléggé swappelt a vinyó.
Egyébként személy szerint nekem nem tetszett játék. Mármint grafika nagyon szép, még minimumon is, de maga a játékmenet hát... Maga az hogy órákat kell futkosni, az már nem tetszik. A másik, ami nem tetszik, az a fegyverek pontotatlansága. Elhiszem, hogy a valóságba se pontos, de hát akkor is. Akkor ne is csináljanak célkeresztet. A harmadik ami nem tetszik, hogy belém kettőt lőnek testre és már szinte meghalltam én meg full közelről rotálom a zombit, aztán semmi. Na mind1. Ez van
|
pén. ápr. 06, 2007 11:16 |
|
|
TC
gyémánt tag
|
Lajbi:
Az inventory-ban a jobb felső sarokban van néhány cella (asszem 5-6), oda tudod behúzni (drag'n drop) az artifact-okat!
Nézd meg mindegyik tulajdonságait, az "olcsóbbak" legtöbbje sugárzik, leszívja a HP-t rendesen!
|
pén. ápr. 06, 2007 10:59 |
|
|
wlf
arany tag
|
Az artifactok ilyen-olyan tulajdonságaidat javítják, pl. sérülés-tűrés, de vigyázni kell velük, mivel sugároznak ugye. Én magamra aggattam vagy kettőt, és szépen ették meg az életemet...
A játék vadállat, végre megvan az ürügy, hogy miért cseréljem le az öreg 6600gt-t, dinamikus fényeket akarok orrvérzésig...
|
pén. ápr. 06, 2007 9:37 |
|
|
Lajbi
arany tag
|
Na végre, én is elkezdtem. Tegnap néhány órára leragasztott a gép elé, és nem nagyon akaródzott felkelni. Készen lettem, mint a házi feladat. A grafika zsír, a játékmenet is király, bár a PDA kezelését egy kicsit még szokni kell. Tetszik a súlykorlát az inventoryban, és a rengeteg apróság, amire még figyeltek. Akkor is dobtam egy hátast, amikor meghallottam, hogy az öreg "szatócsnál" Evanesence szól a rádióban (csípem ezt a zenét).
A legdurvább az egészben az, hogy játék közben valahogy nem azt érzem, hogy egy baromira szépen kidolgozott, de mégis "mű"környezetben vagyok, hanem olyan, mintha a városon kívül az elhagyott tanyák között kóricálnék, mint néha kölyökkoromban . Tiszta nosztalgia, bár akkor ott nem voltak anomáliák, mutánsok, meg fegyveres ellenfelek (csak a haverok csúzlival,szerencsére )!
És egy kérdőjel: ezeket a köveket (vagy miket, Jellyfish, meg Stone Blood fedőnéven) lehet valamire használni, az eladáson kívül? Eddig még nem sikerült rájönnöm...
|
csüt. ápr. 05, 2007 12:55 |
|
|
SLacus
ezüst tag
Csatlakozott: pén. márc. 30, 2007 10:21 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok
Kezdjük az elején. Gépem 2500+ barton (nincs húzva), 1gb ram, 9600pro. A játék 1024-es felbontásban, mediumban fut. Vannak helyek, amikor megakad, aztán megy tovább, de ez gondolom a kevés memória miatt van. Amúgy élvezhető a játék, le tudok lönni ellenfelet, meg látok mindent , szóval nem szaggat. (FPS-t nem mértem). Nekem a VITALITY-s verzió van meg. Ja ami lemaradt: én még egy 2005-ös vga drivert használok, az új 7.2-es (talán ez a legújabb) több alkalmazásban kinyírta a gépem (magától újraindult a rendszer). Szóval ha valakinek egy erősebb gépen erősen szaggat , hasonló beállításokkal, ott szerintem nem a játék hibás.
A játékkal cirka másfél hete játszom, és vannak nagyon pozítiv illetve negatív élményeim. Nagyon sok "kis" dolog van , ami ad a hangulatra. Zene, a stalkerek beszélgetései oroszul, időjárás változás. Nekem nagyon tetszik amikor az egyik stalkernél van egy gitár , és elkezd rajta játszani. Éppen akkor futottam vele össze, amikor ellkezdett szakadni az eső, és behúzódtam egy híd alá. Játékban ilyet még nem nagyon láttam. Tetszik, hogy kisebb küldiket kell megoldani, amiért ezt vagy azt kapsz (főleg rubelt). Érdekes a radiaktívitás kezelése. Ha túl sokat kapsz belőle , meghalsz, ha nincs ellenszer. Az ellenszer vagy egy injekcióstűs valami, vagy a vodka. Tetszett, ha sokat játszol, a karaktered éhes lesz, és meg kell etetni (ezt egy keresztbe tett villa és kés jelzi a jobb oldalon majd). Én már tovább jutottam egy belső zónába (azt hiszem a GARBIDGE a neve). Itt volt egy negatív tapasztalat. A pálya elején van egy BES nevű stalker , aki kér , hogy a csapatával segíts neki valami bandita támadást visszaverni. Ha ez sikerül ,kapsz rubelt. Ezután ha beszélgetsz vele, valami olyasmit mond , hogy 3 éve itt él. Ezután elköszöntem és mentem tovább, csak azt vettem észre, hogy ez a BES véletlenül (?) jön utánam. Kb 500 méterre megint belefutottam egy banditákkal teli helyre (BES jött mögöttem!). Na a szitu, hogy én kezdő stalkerként kb 5-6. banditát kinyírtam, BES talán egyet, és a végére ő is meghalt . Kicsit furcsáltam, hogy az ellenfelek ha keresnek fedezéket, beszélnek, taktikáznak, akkor ez a BES , aki egy "öreg róka", miért nem? Ezzel a problémával már máshol is találkoztam a játékon belül, szóval ez ellenséges karakterek valahogy szervezetebbek, mint a nem ellenséges , baráti karakterek.
Tetszett, hogy lehet különböző tárgyakat elrakni, lehet kereskedni (igaz a vétel és eladás közti diferrencia a diablo 1-et idézte fel bennem). Ha túl sok tárgyat akarsz vinni, egyszerűen nem mozdul a karakter, ami jó egy idő után, mert elkezdel szelektálni. És...
Szóval nagyon sokat tudnék írni még, nagyon bejön a játék, A HALF LIFE 2-vel volt hasonló élményem, de már most látom, hogy ebben a játékban több van. Ha esetleg, csinálnak belőle olyat, mint a Warcraft (interneten egymásellen, vagy egymással szöviben, változatos küldik, stb), FPS-es szinten nagyon nagy game lehet belőle...
|
pén. márc. 30, 2007 11:01 |
|
|
thegs
arany tag
Csatlakozott: kedd máj. 11, 2004 11:04 Hozzászólások: 358 Tartózkodási hely: Slovakia ;)
|
TC írta: Fordulj orvoshoz...
Nah, tegnap végre megijedtem.
Egy nyugis flashjáték közben előugrott egypár szem és rámvisított, de olyan hangerővel, h. kirepült a fülhallgató a fülemből, én meg leestem a székről! Vazze, arra nem számítottam, h. egy p*** flashprogram fog megijeszteni.
|
csüt. márc. 29, 2007 23:46 |
|
|
thegs
arany tag
Csatlakozott: kedd máj. 11, 2004 11:04 Hozzászólások: 358 Tartózkodási hely: Slovakia ;)
|
Sajna nem találtam semmi hasonlót, a kisebb fájlok meg vhogyan kódolva vannak.
Kitöröltem mind1, majd egy jobb grafikussal.... Próbált valaki GF7600 GT-t AGP 4X alaplapban?
|
csüt. márc. 29, 2007 23:22 |
|
|
TC
gyémánt tag
|
Jah, pff, ! Nincs vmi "safe mode", vagy külső beállítási lehetőség?
|
csüt. márc. 29, 2007 9:12 |
|
|
Lajbi
arany tag
|
TC írta: Video beállításoknál állítsd vmi "static lighting"-ra, azok a dx8-as effektek. Hátha ez megoldja.
Hát ha szegénynek nem látszik a menüje, akkor ez viszonylag bonyolult feladat lesz.....
|
csüt. márc. 29, 2007 9:02 |
|
|
TC
gyémánt tag
|
Video beállításoknál állítsd vmi "static lighting"-ra, azok a dx8-as effektek. Hátha ez megoldja.
|
csüt. márc. 29, 2007 7:25 |
|
|
thegs
arany tag
|
Hmm.. nem látszik a menü! A játék megy, de menü helyett csak egy nagy fekete semmi van. Ez azért macera mert semmit nem tudok átállítani.
A graf. radeon 9000, ez DX 8.1-et támogat, a readme szerint DX 8-as is elég!
Esetleg meg tudná valaki mondani, h. hol található a config file-ja és mit lehetne átállítani, pl. felbontás.
|
szer. márc. 28, 2007 19:18 |
|
|
Lajbi
arany tag
|
Hát Thegs, neked valószínűleg kötélből lehetnek az idegeid. Persze, amit írtam, abban van némi "költői" túlzás, de nem hiszem el, hogy nem rezzentél össze, amikor pl. a Fear-ben másztál fel a létrán, és a létra mögötti szellőzőből kirobbant a zilált külsejű kollegina, hogy megölelgessen...
Ha meg így volt, akkor csatlakozom TC-hez: tényleg nézesd meg magad valami hozzáértővel!
Mindenkitől bocs az OFF-okért, de a gém még mindig nem jött le....
|
kedd márc. 27, 2007 10:52 |
|
|
Szabolcs76
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Budapest
|
CSernus barátom biztosan szívesen látna:) NYÚL vagy GALAMB???
|
kedd márc. 27, 2007 10:48 |
|
|
TC
gyémánt tag
|
Fordulj orvoshoz...
|
kedd márc. 27, 2007 7:32 |
|
|
thegs
arany tag
|
Lajbi írta: Hát, a FEAR közben én is szereztem néhány ősz hajszálat, és nem nagyon szerettem akkor játszani, mikor egyedül voltam otthon...
Nemá! Hát a FEAR nekem egy gyerekmatinénak tűnt. Igaz a DOOM 3, silent hill 4 se tudott megijeszteni. Most velem van a baj?
|
hétf. márc. 26, 2007 15:55 |
|
|
TC
gyémánt tag
|
Szabolcs76 írta: Akkor az én konfigomon miért szaggat?
Ati X1950 Pro-val és 2.6 P4-gyel 1 Gb rammal csak kellene men nie, nem???
2Gb ram nem ártana neki, sajna nekem is csak 1 van még. Vegyél vissza kicsit a beállításokból.
|
hétf. márc. 26, 2007 11:21 |
|
|
Lajbi
arany tag
|
TC írta: Hatred féle fix-et el ne felejtsd, ne a Vitality-ét használd!
Hey, TC! Honnan lehet ezt a Hatred-fixet leszedni? A hétvégén rákerestem több tor-oldalon is a STALKER-re, de ilyet sehol sem láttam. Vagy lehet, hogy concrétan a Hatred-re kellett volna keresnem? Mer' én barom azt elfelejtettem, most jutott eszembe
|
hétf. márc. 26, 2007 6:52 |
|
|
Szabolcs76
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Budapest
|
Akkor az én konfigomon miért szaggat?
Ati X1950 Pro-val és 2.6 P4-gyel 1 Gb rammal csak kellene men nie, nem???
|
vas. márc. 25, 2007 17:49 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Akkor csak én nem vagyok megelégedve a grafikájával? A HL2 után nagyon egyszerűnek tűnik. Radeon 9800 Prom van, 1024x768 maximum detail.
|
szomb. márc. 24, 2007 12:17 |
|
|
TC
gyémánt tag
|
Az AI-ról nem is beszélve, hihetetlen jó lett!
Nem scriptelt, fedezéket keresnek, megpróbálnak bekeríteni, visszavonulnak, ha kell...
|
szomb. márc. 24, 2007 8:45 |
|
|
nand0407
vas-tag
|
Sziasztok!
Szerintem ez a game nagyon viszi! Aki szerette a Falloutot és a half-life-ot, annak egész biztosan tetszeni fog. Kár hogy végülis a járművek nem kerültek bele a játékba, nyomtam volna a nivával , így meg sokat kell gyalogolni. A környezet + grafika gyönyörűen ki van dolgozva, játékmenet meg főleg el lett találva. Respect a fejlesztzőknek!
|
pén. márc. 23, 2007 21:03 |
|
|
TC
gyémánt tag
|
Hatred féle fix-et el ne felejtsd, ne a Vitality-ét használd!
|
pén. márc. 23, 2007 14:15 |
|
|
Lajbi
arany tag
|
OK! OK! Meggyőztél. Hazamegyek, le is állítom a Reló-s tőtikét. Még szerencse, hogy a Vitality-t is töltöm párhuzamosan....
Lesz itt ON is, csak egyszer lejöjjön..
|
pén. márc. 23, 2007 13:52 |
|
|
TC
gyémánt tag
|
Az összes többi release 3,27Gb, a Relo-s ha nem fake, akkor mitől 4,25? Elgondolkodtató, nem?
Ráadásul nforce-on fent vannak mindig naprakészen a release-k (mármint a nem fake-ek), akkor a reloaded-es Stalker miért nincs?
Kéne egy kis ON is már, nem? Senki nem játszik vele?
|
pén. márc. 23, 2007 13:20 |
|
|
Lajbi
arany tag
|
TC írta: Akkor az fake, messzirõl elkerülendõ! Reloaded-ék még nem tolták ki az õ verziójukat!
Fake?! 4,25GB-os fake? Ammeg hogy lehet? Egyébként érdekes, hogy tegnap reggel kerestem először, akkor még csak a Vitality-t találtam, délután ránéztem mégegyszer, akkor meg már ott volt a Reloaded is.
Amúgy honnan veszed, hogy a Relós még nem jelent meg? Ők is elég gyorsak szoktak lenni...
|
pén. márc. 23, 2007 13:13 |
|
|