|
Szerző |
Üzenet |
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
Kérdéseim lennének, már elolvastam a topikot:
1. A PC Suite telepítése nélkül elvileg látnom kéne a telefonon található fájlokat? BT-n simán tudok kapcsolódni hozzá, a könyvtárakat is látom, de már megnyitni nem lehet őket.
2. Alapállapotban be lehet azt állítani, hogy Standby-ban az óra nagyobb méretű legyen?
3. A 4.54-es szoftnak mik a legfontosabb hibái? (Rohanjak-e 5,10-ésrt nyomban?)
|
csüt. máj. 17, 2007 10:05 |
|
|
anidublin
vas-tag
Csatlakozott: szer. ápr. 25, 2007 19:46 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Baja
|
OK sikerült! Letöröltem a régi Nokia Mplayert, feltettem az újat, de semmi. Aztán leszedtem az ACE nevezetű rosszaságokat és a régi Quick Time Playert és feltelepítettem egy újat, na és végre a Quick T. P. viszi. Köszi a segítséget!!!
Anikó
McLaca írta: anidublin írta: Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nokia 6233-as telimmel készített videókat nem tudom a szám.gépen lejátszani. Már minden létező codecet, programot próbáltam. Milyen progi kell hozzá? Vki javasolta a Nokia playert, de az sem viszi. Tudnátok ajánlani vmit? Előre is köszönöm szépen!
Anikó A Nokia multimediaplayer sem viszi??? Akkor tuti, hogy tele van a géped mindenféle codec packkel (gondolom, ACE és hasonlók), amik durván belerondítanak a rendszerbe. Egyébként Mplayer (az MPF frontenddel használható) és QuickTime is viszi, előbbi garantáltan (mivel saját kodekeket használ), utóbbi meg valószínűleg (ha a kodekek a gépeden mégsem olyan kupisak...) Üdv!
|
szer. máj. 16, 2007 22:07 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
anidublin írta: Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nokia 6233-as telimmel készített videókat nem tudom a szám.gépen lejátszani. Már minden létező codecet, programot próbáltam. Milyen progi kell hozzá? Vki javasolta a Nokia playert, de az sem viszi. Tudnátok ajánlani vmit? Előre is köszönöm szépen!
Anikó Szűz gépre fel a QuickTime és TUTI, hogy menni fog, 10000%!!!
|
szer. máj. 16, 2007 21:54 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
anidublin írta: Sziasztok!
Anikó A Nokia multimediaplayer sem viszi??? Akkor tuti, hogy tele van a géped mindenféle codec packkel (gondolom, ACE és hasonlók), amik durván belerondítanak a rendszerbe.
Egyébként Mplayer (az MPF frontenddel használható) és QuickTime is viszi, előbbi garantáltan (mivel saját kodekeket használ), utóbbi meg valószínűleg (ha a kodekek a gépeden mégsem olyan kupisak...)
Üdv!
|
szer. máj. 16, 2007 21:11 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
N6230 írta: Az volt itt másnak is a vacila, hogy vajh' megteszi-e ezt a hivatalos Nokia szerviz.
Ez teljesen természetes, hogy a szerviz ingyen frissít. Főleg, ha konkrét hibája is van a készüléknek.
|
szer. máj. 16, 2007 21:04 |
|
|
anidublin
vas-tag
Csatlakozott: szer. ápr. 25, 2007 19:46 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Baja
|
Sziasztok!
Anikó
|
szer. máj. 16, 2007 20:50 |
|
|
N6230
ezüst tag
|
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy az EW-ben vásárolt készülékemen frissíteni kellene a szoftvert. Az volt itt másnak is a vacila, hogy vajh' megteszi-e ezt a hivatalos Nokia szerviz.
Jelzem, hogy igen - a készülék vásárlását igazoló számla és gar. jegy ellenében, ingyenesen elvégezték ma a Westendben lévő üzletben. Meg is szűnt a hiba, ami miatt ezt kellett tenni: összekeveredtek a nevek.
|
hétf. máj. 07, 2007 18:39 |
|
|
eduba
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
|
vamosip írta: Én a navigyűrű négy irányára gondoltam, bocs ha rosszul fogalmaztam.
Üdv: Péter
Így tökéletesen működik!
Köszönöm!
|
vas. máj. 06, 2007 11:18 |
|
|
vamosip
arany tag
Csatlakozott: szomb. okt. 01, 2005 19:49 Hozzászólások: 104 Tartózkodási hely: Szombathely
|
eduba írta: Sziasztok! Lehet, hogy valamit rosszul csinálok, de nekem hívás közben megváltozik a szoftgomb kiosztása, így akkor a hangrögzítő közvetlenül nem érhető el. A balgomb opciók, a jobb gomb hangszóró. Tehát csak menüből érem el a hangrögzítőt, ahogy azt Macika írta. Üdv.: eduba
Én a navigyűrű négy irányára gondoltam, bocs ha rosszul fogalmaztam.
Üdv: Péter
|
vas. máj. 06, 2007 9:23 |
|
|
eduba
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
|
McLaca írta: vamosip írta: McLaca írta: Automatikus beszélgetésfelvételre gondolsz? Mert olyat nem tud, viszont hívás közben menü-6-6 -ra (1-1,5mp várakozás után) elkezdi a felvételt szépen. Egyszerűbb valamelyik navigombra definiálni a hangrögzítőt és akkor beszélgetés közben csak egy gombot kell megnyomni Nálam a jobbra nyílon van eme funkció. Ez is jó ötlet, bár a bal navi nekem a zenelejátszóé. Kinek mi esik kézre. Macika írta: Ha a 6233-asról beszélünk, ott a beszélgetés elindulása után (tehát amikor felvette a hívott, vagy felvetted Te) a bal gomb (Opciók) megnyomása után a 9. helyen van a felvétel. Igaz, max. 2 percet vesz csak fel, nem tudom, miért e korlátozás... Ezt csak azért nem javasoltam, mert túl sokféle gombot kell hozzá nyomni. Opciók, iránygombok, majd a menü is, ami esetleg direkte fül mellett, vakon nem túl kényelmes. A nyertes megoldás egyértelműen a navi gomb. Apropó a rögzítés hossza: ha a hangrögzítőben megadod, hogy a mentés helye a memóriakártya legyen, akkor 60 perc is lehet a felvétel hossza, hosszabb azt hiszem, nem lehet akkor sem, ha a káryta engedné. Nekem 1xxMB szabad helyre 39 percet ajánlott. Üdv!
Sziasztok!
Lehet, hogy valamit rosszul csinálok, de nekem hívás közben megváltozik a szoftgomb kiosztása, így akkor a hangrögzítő közvetlenül nem érhető el.
A balgomb opciók, a jobb gomb hangszóró.
Tehát csak menüből érem el a hangrögzítőt, ahogy azt Macika írta.
Üdv.: eduba
|
vas. máj. 06, 2007 8:35 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
McLaca írta: Ezt csak azért nem javasoltam, mert túl sokféle gombot kell hozzá nyomni. Opciók, iránygombok, majd a menü is, ami esetleg direkte fül mellett, vakon nem túl kényelmes. A nyertes megoldás egyértelműen a navi gom. Apropó a rögzítés hossza: ha a hangrögzítőben megadod, hogy a mentés helye a memóriakártya legyen, akkor 60 perc is lehet a felvétel hossza, hosszabb azt hiszem, nem lehet akkor sem, ha a káryta engedné. Nekem 1xxMB szabad helyre 39 percet ajánlott. Üdv! Azt hiszem, feélreértettem. Nem igazán azt javasoltam, hogy ezt használja valaki is, hanem hogy van rá lehetőség.
Természetesen a legegyszerűbb (igazad is van!) gyorsbillentyűre rakni.
Köszi az ötletet a felvételi hosszal kapcsolatban!
|
vas. máj. 06, 2007 0:53 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
vamosip írta: McLaca írta: Automatikus beszélgetésfelvételre gondolsz? Mert olyat nem tud, viszont hívás közben menü-6-6 -ra (1-1,5mp várakozás után) elkezdi a felvételt szépen. Egyszerűbb valamelyik navigombra definiálni a hangrögzítőt és akkor beszélgetés közben csak egy gombot kell megnyomni Nálam a jobbra nyílon van eme funkció. Ez is jó ötlet, bár a bal navi nekem a zenelejátszóé. Kinek mi esik kézre. Macika írta: Ha a 6233-asról beszélünk, ott a beszélgetés elindulása után (tehát amikor felvette a hívott, vagy felvetted Te) a bal gomb (Opciók) megnyomása után a 9. helyen van a felvétel. Igaz, max. 2 percet vesz csak fel, nem tudom, miért e korlátozás... Ezt csak azért nem javasoltam, mert túl sokféle gombot kell hozzá nyomni. Opciók, iránygombok, majd a menü is, ami esetleg direkte fül mellett, vakon nem túl kényelmes.
A nyertes megoldás egyértelműen a navi gomb.
Apropó a rögzítés hossza: ha a hangrögzítőben megadod, hogy a mentés helye a memóriakártya legyen, akkor 60 perc is lehet a felvétel hossza, hosszabb azt hiszem, nem lehet akkor sem, ha a káryta engedné. Nekem 1xxMB szabad helyre 39 percet ajánlott.
Üdv!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára McLaca vas. máj. 06, 2007 1:01-kor.
|
vas. máj. 06, 2007 0:50 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Yager01 írta: Mások megteszik helyetted.......egyébként tényleg nem akartalak megbántani...zárjuk le... OK.
Nem bántottál meg.
Csak hogy tudd, szoktam segíteni, remélem egyszer majd Neked is sikerül...
|
szomb. máj. 05, 2007 21:34 |
|
|
Yager01
ezüst tag
|
Macika írta: Yager01 írta: Ok..én kérek elnézést...köszi, hogy megpróbáltál segíteni... Odáig nem jutottunk el sajnos. Leragadtunk a stílusomnál...
Mások megteszik helyetted.......egyébként tényleg nem akartalak megbántani...zárjuk le...
|
szomb. máj. 05, 2007 21:23 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Yager01 írta: Ok..én kérek elnézést...köszi, hogy megpróbáltál segíteni... Odáig nem jutottunk el sajnos.
Leragadtunk a stílusomnál...
|
szomb. máj. 05, 2007 21:01 |
|
|
Yager01
ezüst tag
|
Macika írta: Yager01 írta: A pattanásos kamasz koron túl vagyok egy ideje. Azt elképzelhetetlennek tartod, hogy egyszerűen csak érdekelnek a tapasztalatok, vélemények? Tájékozódom...ennyi az egész. Ami igazán érdekel, és gondot okoz, az úgy látom nem megoldható. Legalábbis direktben nem! Nem is gondoltam volna, hogy Te is olyan lennél. Mellesleg nem talákoztam még olyannal, aki CSAK ÚGY érdeklődött volna, csak úgy, hogy nem akarta megcsinálni. De ez már lehet az én hibám is. Mi érdekel igazán? Mert a 2007 05 05, 11:24:46-kor kelt hozzászólásodban 3 külön dolgot jelöltél meg, az első kettőnél minimális gondolkodással rá lehet jönni, hogy miért érdeklődsz, a harmadiknál azonban nem. Illetve - ezek szerint - rossz válaszra jut az ember. Hát ezért kérdeztem, hogy miért kérdezed. Merthogy arra, hogy a 3 dolog összfüggene, arra nem volt utalás, arról nem is beszélve, hogy ahhoz előbb meg kellett volna kérdezd, hogy az első két pontban megjelölt 'hibát' orvosolja-e a 3. pontban megjelölt...
Ok..én kérek elnézést...köszi, hogy megpróbáltál segíteni...
|
szomb. máj. 05, 2007 20:56 |
|
|
Yager01
ezüst tag
|
vamosip írta: McLaca írta: Automatikus beszélgetésfelvételre gondolsz? Mert olyat nem tud, viszont hívás közben menü-6-6 -ra (1-1,5mp várakozás után) elkezdi a felvételt szépen.
Üdv! Egyszerűbb valamelyik navigombra definiálni a hangrögzítőt és akkor beszélgetés közben csak egy gombot kell megnyomni Nálam a jobbra nyílon van eme funkció.
Működik! Köszönöm!
|
szomb. máj. 05, 2007 20:55 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Yager01 írta: A pattanásos kamasz koron túl vagyok egy ideje. Azt elképzelhetetlennek tartod, hogy egyszerűen csak érdekelnek a tapasztalatok, vélemények? Tájékozódom...ennyi az egész. Ami igazán érdekel, és gondot okoz, az úgy látom nem megoldható. Legalábbis direktben nem! Nem is gondoltam volna, hogy Te is olyan lennél.
Mellesleg nem talákoztam még olyannal, aki CSAK ÚGY érdeklődött volna, csak úgy, hogy nem akarta megcsinálni. De ez már lehet az én hibám is.
Mi érdekel igazán?
Mert a 2007 05 05, 11:24:46-kor kelt hozzászólásodban 3 külön dolgot jelöltél meg, az első kettőnél minimális gondolkodással rá lehet jönni, hogy miért érdeklődsz, a harmadiknál azonban nem. Illetve - ezek szerint - rossz válaszra jut az ember.
Hát ezért kérdeztem, hogy miért kérdezed.
Merthogy arra, hogy a 3 dolog összfüggene, arra nem volt utalás, arról nem is beszélve, hogy ahhoz előbb meg kellett volna kérdezd, hogy az első két pontban megjelölt 'hibát' orvosolja-e a 3. pontban megjelölt...
|
szomb. máj. 05, 2007 20:03 |
|
|
vamosip
arany tag
Csatlakozott: szomb. okt. 01, 2005 19:49 Hozzászólások: 104 Tartózkodási hely: Szombathely
|
McLaca írta: Automatikus beszélgetésfelvételre gondolsz? Mert olyat nem tud, viszont hívás közben menü-6-6 -ra (1-1,5mp várakozás után) elkezdi a felvételt szépen.
Üdv!
Egyszerűbb valamelyik navigombra definiálni a hangrögzítőt és akkor beszélgetés közben csak egy gombot kell megnyomni
Nálam a jobbra nyílon van eme funkció.
|
szomb. máj. 05, 2007 18:19 |
|
|
Yager01
ezüst tag
|
Macika írta: Yager01 írta: Ha értelmezed az írásom, akkor láthatod, hogy tapasztalatokat, véleményeket vártam az adott témában.Nem akartam nekiesni a telónak.... Azért köszönöm szépen a felvilágosítást... Akoska...köszönöm a hasznos infót. Sajnálom, hogy nem fog összejönni a PDF olvasás a telcsin. Használat közben derült ki, hogy szükségem lenne rá.. Viszont a hangrögzítés telefonálás közben nem hiszem hogy annyira nagy dolog lenne...a SE K750i-m tudta anno Nem válaszoltál a kérdésemre, amiben az okot firtattam. Én sem foglalkoztam a stílusoddal, meghatna ha Te sem tennéd. Hetente tucatnyi pattanásos kamasz talál meg, hogy segítsek neki, hogyan tudná otthon frissíteni a telóján a szoftvert. Aztán amikor rákérdezek, hogy miért szeretné (szóval ugyanazt, mint Tőled), akkor két fajta válasz szokott érkezni. A nagy csend, ami gondolkodásra utal és a Tiédhez hasonló visszatámadás, végülis ugyanígy válasz nélkül. Hidd el, nem alaptalanul írtam le, amit, van némi tapasztalatom...
A pattanásos kamasz koron túl vagyok egy ideje.
Azt elképzelhetetlennek tartod, hogy egyszerűen csak érdekelnek a tapasztalatok, vélemények? Tájékozódom...ennyi az egész.
Ami igazán érdekel, és gondot okoz, az úgy látom nem megoldható. Legalábbis direktben nem! Köszi az infót! McLaca!
|
szomb. máj. 05, 2007 17:37 |
|
|
Macika
Moderátor
|
McLaca írta: Automatikus beszélgetésfelvételre gondolsz? Mert olyat nem tud, viszont hívás közben menü-6-6 -ra (1-1,5mp várakozás után) elkezdi a felvételt szépen.
Üdv! Ha a 6233-asról beszélünk, ott a beszélgetés elindulása után (tehát amikor felvette a hívott, vagy felvetted Te) a bal gomb (Opciók) megnyomása után a 9. helyen van a felvétel. Igaz, max. 2 percet vesz csak fel, nem tudom, miért e korlátozás...
|
szomb. máj. 05, 2007 17:30 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Yager01 írta: Ha értelmezed az írásom, akkor láthatod, hogy tapasztalatokat, véleményeket vártam az adott témában.Nem akartam nekiesni a telónak.... Azért köszönöm szépen a felvilágosítást... Akoska...köszönöm a hasznos infót. Sajnálom, hogy nem fog összejönni a PDF olvasás a telcsin. Használat közben derült ki, hogy szükségem lenne rá.. Viszont a hangrögzítés telefonálás közben nem hiszem hogy annyira nagy dolog lenne...a SE K750i-m tudta anno Nem válaszoltál a kérdésemre, amiben az okot firtattam.
Én sem foglalkoztam a stílusoddal, meghatna ha Te sem tennéd.
Hetente tucatnyi pattanásos kamasz talál meg, hogy segítsek neki, hogyan tudná otthon frissíteni a telóján a szoftvert. Aztán amikor rákérdezek, hogy miért szeretné (szóval ugyanazt, mint Tőled), akkor két fajta válasz szokott érkezni.
A nagy csend, ami gondolkodásra utal és a Tiédhez hasonló visszatámadás, végülis ugyanígy válasz nélkül.
Hidd el, nem alaptalanul írtam le, amit, van némi tapasztalatom...
|
szomb. máj. 05, 2007 17:23 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Automatikus beszélgetésfelvételre gondolsz? Mert olyat nem tud, viszont hívás közben menü-6-6 -ra (1-1,5mp várakozás után) elkezdi a felvételt szépen.
Üdv!
|
szomb. máj. 05, 2007 16:22 |
|
|
Yager01
ezüst tag
|
Macika írta: Yager01 írta: -kaptam hozzá kábelt, és gondolkodom a szoftver frissítésen. Csinálta már valaki? Mik a tapasztalatk? Megkérdezhetem, hogy mi miatt szeretnél szoftvert frissíteni rajta??? Jó játéknak tűnik, avagy van valami konkrétum, amiről TUDOD, hogy az újabb szoftverben kijavították. Azt tudod (ha olyan keveset tudsz netezni, akkor szerintem nem), hogy ha a teló magyar garis (tehát magyar piacra készült), akkor 24 hónapig INGYEN frissítik a Nokiánál, ha meg sufniGSM-nél vetted, ÉS nem magyar piacra készült, akkor a házilagos szoftfrissítéssel elvész belőle a magyar nyelv??? Nos? Lehet, hogy mégsem olyan jó játék? Elég érdekes a stílusod, de mind1. Tisztában vagyok azokkal amiket leírtál. Nem hiszem, hogy mindenképpen internetre van szükség ahoz, hogy az ember tisztában legyen dolgokkal: pl Macika írta: ha olyan keveset tudsz netezni, akkor szerintem nem), hogy...
Ha értelmezed az írásom, akkor láthatod, hogy tapasztalatokat, véleményeket vártam az adott témában.Nem akartam nekiesni a telónak....
Azért köszönöm szépen a felvilágosítást...
Akoska...köszönöm a hasznos infót. Sajnálom, hogy nem fog összejönni a PDF olvasás a telcsin. Használat közben derült ki, hogy szükségem lenne rá..
Viszont a hangrögzítés telefonálás közben nem hiszem hogy annyira nagy dolog lenne...a SE K750i-m tudta anno
|
szomb. máj. 05, 2007 15:51 |
|
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Macika írta: Az a szánlmas, hogy egy DCT4 telefonból a GYÁRI szervizszoftverrel SEM lehet áttenni egy BB5 telóba az adatokat... Ofcoz en sem a szervizt szapultam, ok nem tehetnek rola, hozott anyagbol dolgoznak, a Nokia joedeset emlegettem magamban. A poen az, hogy ha jol veszem ki, az Oxygennel viszont el lehetne ezt kovetni. Ertjuk tehat, a gyari eszkozokkel nem lehet, egy 3rd party cuccal meg igen. Na ez a szanalmas ultra delux Na, azt még azért megvárom, hogy az Oxygennel hogyan megy át a 3510i-ből az adat egy BB5-ösbe.
Így addig nem is nyilvánítanék véleményt...
|
szomb. máj. 05, 2007 14:52 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Macika írta: Az a szánlmas, hogy egy DCT4 telefonból a GYÁRI szervizszoftverrel SEM lehet áttenni egy BB5 telóba az adatokat...
Ofcoz en sem a szervizt szapultam, ok nem tehetnek rola, hozott anyagbol dolgoznak, a Nokia joedeset emlegettem magamban. A poen az, hogy ha jol veszem ki, az Oxygennel viszont el lehetne ezt kovetni. Ertjuk tehat, a gyari eszkozokkel nem lehet, egy 3rd party cuccal meg igen. Na ez a szanalmas ultra delux
|
szomb. máj. 05, 2007 13:31 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Yager01 írta: -kaptam hozzá kábelt, és gondolkodom a szoftver frissítésen. Csinálta már valaki? Mik a tapasztalatk? Megkérdezhetem, hogy mi miatt szeretnél szoftvert frissíteni rajta???
Jó játéknak tűnik, avagy van valami konkrétum, amiről TUDOD, hogy az újabb szoftverben kijavították.
Azt tudod (ha olyan keveset tudsz netezni, akkor szerintem nem), hogy ha a teló magyar garis (tehát magyar piacra készült), akkor 24 hónapig INGYEN frissítik a Nokiánál, ha meg sufniGSM-nél vetted, ÉS nem magyar piacra készült, akkor a házilagos szoftfrissítéssel elvész belőle a magyar nyelv???
Nos?
Lehet, hogy mégsem olyan jó játék?
|
szomb. máj. 05, 2007 12:32 |
|
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Az, hogy fizetosben nem tud a nokia szerviz adatot menteni 3510-rol erre /csak neveket, sms-t nem/ az viszont kifejezetten szanalmas imho... Nem a Nokia szerviz a szánalmas!!!
Az a szánlmas, hogy egy DCT4 telefonból a GYÁRI szervizszoftverrel SEM lehet áttenni egy BB5 telóba az adatokat...
Persze erre megoldás LENNE a PC-Suite, na de ha olyan olcsó telefonról van szó, amin SZÁNDÉKOSAN nincs semmilyen adatátviteli támogatás az SMS/MMS-en kívül, na az még a szánalmas...
|
szomb. máj. 05, 2007 12:28 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
A 3. pontról szól az egész Nokia szoftverfrissítős topik. Azért kukkants be oda is, ha kevés időd is van, érdemes.
Az első kettő olyan funkció, amit szvsz Symbianos telóval lehet megoldani, a PDFre is Symbianos példákat hoztál.
A 6233 meg nem az. Ezen JAVA programok futtathatók, elég korlátozott lehetőségekkel...
|
szomb. máj. 05, 2007 10:37 |
|
|
Yager01
ezüst tag
|
Sziasztok..bocs hogy nem olvasok végig mindent de elég kevés az időm a netezésre...
Segítséget szeretnék kérni, pontosabban tanácsot!
-lehet e rátölteni a telefonra acrobat readert amivel a PDF fájlokat meg tudom nyitni? (pl. nokia N73, Nokia E51)
-be lehet e állítani úgy a hangjegyzetet, hogy hívás közben a nélkül, hogy elkezdenék lavírozni a menuben, elkezdené felvenni a beszélgetést?
-kaptam hozzá kábelt, és gondolkodom a szoftver frissítésen. Csinálta már valaki? Mik a tapasztalatk?
Remélem tudtok segíteni....
|
szomb. máj. 05, 2007 10:24 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
No, hat tegnap elvittem kiegyenesittetni a telefon kijelzojet nokiaekhoz, ma mehettem vissza erte, de mivel kb. no effect hatasa volt tevekenyseguknek, igy felkerul a telo a kozpontba. Sz'al van mar bt headsetem, usb kabelem, toltoatalakitom, csak telom nincs
Az, hogy fizetosben nem tud a nokia szerviz adatot menteni 3510-rol erre /csak neveket, sms-t nem/ az viszont kifejezetten szanalmas imho...
|
pén. máj. 04, 2007 17:49 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
EW level, tegnap jott meg:
1 garancia van a termékre. Az electro world áruházakban fekete és ezüst színben kapható a készülék. Köszönjük érdeklődését.
Ez persze nem jelent semmit, az ugyifogyinak nem bizta, h barmi ralatasa van, h honnan **** a cucc. De iranyadonak azert jo sztem, billegos... Addig is Solymari auchan, amig van a cuccbol
|
csüt. máj. 03, 2007 9:39 |
|
|
N6230
ezüst tag
|
Macika írta: N6230 írta: ...ha az EW-s számlával beviszed egy Nokia szervizbe, nem fognak elhajtani. Meg kéne próbálni. Szerintem nem véletlen, hogy ha nem a magyar hivatalos forgalmazón keresztül hozzák be az országba a telót (és ezáltal nem fizetik meg az árban a szerviz költség-részt), akkor nem kapják meg az itthoni garanciális hátteret. Szerintem ez így a korrekt. Tudod, mint az egészségügyben, nem adja ki jól magát, ha valaki nem fizet TB-t, de azért eljárogat orvoshoz, mások úgyis fizetik jelszóval... Ilyen alapon a mobilszámlámat is szétoszthatnák a többi előfizető között, pár fillérrel (a szó szoros értelmében!) lenne csak több mások számlája, nekem viszont egy fillért sem kéne fizetnem... Remélem érted...
Azt nem értem csak, hogy az EW nem hivatalos forgalmazó? Elolvastam a Nokia garanciális feltételeit, ebben nem tesz semmilyen különbséget. Természetesen számlám van róla.
http://www.nokia.hu/id73165.html
Nem potyázni kívánok, azt én is elítélem. Írtam már a szervíznek, várom a választ, majd jelentkezem, hogy elhajtottak-e.
|
csüt. máj. 03, 2007 9:12 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Akkor megiscsak jol remlik. Visszaolvasok...
|
szer. máj. 02, 2007 20:19 |
|
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: ... a kijezoje ferde mint az allat, a rovidebb oldalon ugy 1 mm-t lejt). Úgy tudom, volt már ilyen probléma itt a topicban, cserélték is, úgy tudom...
|
szer. máj. 02, 2007 20:03 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
No, hat aldassek Dannyboy neve az infoert, a solymari auchanban 50 azaz otven ropiert boldog tulajdonosa lettem a topicbeli keszuleknek /S&U-os, nokia garjegyes/. A keszulek a -nemrohog- kifuto telefonok vitrin mogott figyelt Valoszinu szepen bevasarolhattak belole anno, mert 3.7-es soft van rajta. Ahogy en tippelek, van meg belole...
(azert, hogy semmi se legyen tokeletes, a kijezoje ferde mint az allat, a rovidebb oldalon ugy 1 mm-t lejt).
|
szer. máj. 02, 2007 19:12 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
AndrySoft írta: Én ezt csak arra a felvetésre írtam, hogy a telefon ELENGEDHETETLEN része - az előttem szóló úriember szerint (gabriel401 ) -, az Opera böngésző. Nem gondoltam, hogy egy 1xű kérdéstől eljutunk a kimilyencsodakütyüjétkapjaelőerrearra hsz-ekig. Nem elengedhetetlen, de számomra fontos része, és mivel sokszor csak perceim vannak pl. elolvasni egy fontos privát üzit, ezért jó, ha nem kell az Operát keresgélni. Eredetileg persze nem is ez volt a téma, hanem az, hogy a szürke alkalmazáslista az 5.10-es verzióban bizony sw bug, akkor is, ha ez rajtam kívül senkit nem zavar.
|
hétf. ápr. 30, 2007 13:37 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Macika írta: AndrySoft írta: Tegyük hozzá, hogy én még a iMate Jasjar VGA kijelzőjét is kicsinek találtam netezésre... (ha mobilitásra vágyom, inkább a TPC-m képernyőjét használom) Igen, kétségtelen, igazad van, nekem is VGA (n311) PDA-m van, én is olyan érzéssel netezek vele, mintha egy kisablakon keresztül nézném a nagymonitort, na de ha nincs nálam épp egy 19collos monitoros PC, akkor jó az, pl. vonaton, reptéren, stb... Szóval kompromisszumos megoldás. Persze ettől még nem lesz kellemes érzés, de legalább van. Sosem felejtem el, amikor valaki azt kérdezte itt e fórum hasábjain, hogy hogyan lehetne, hogy az otthoni netjét használja BT-n keresztül a mobilján. Na, az már súlyos
Én ezt csak arra a felvetésre írtam, hogy a telefon ELENGEDHETETLEN része - az előttem szóló úriember szerint (gabriel401
) -, az Opera böngésző. És nem elég, hogy benne van a telóban, de egy pillanat alatt létfontosságú elővarázsolni. (Miért is nem csináltak egy külön dedikált gombot hozzá???)...
|
hétf. ápr. 30, 2007 13:13 |
|
|
Macika
Moderátor
|
AndrySoft írta: Tegyük hozzá, hogy én még a iMate Jasjar VGA kijelzőjét is kicsinek találtam netezésre... (ha mobilitásra vágyom, inkább a TPC-m képernyőjét használom) Igen, kétségtelen, igazad van, nekem is VGA (n311) PDA-m van, én is olyan érzéssel netezek vele, mintha egy kisablakon keresztül nézném a nagymonitort, na de ha nincs nálam épp egy 19collos monitoros PC, akkor jó az, pl. vonaton, reptéren, stb...
Szóval kompromisszumos megoldás.
Persze ettől még nem lesz kellemes érzés, de legalább van.
Sosem felejtem el, amikor valaki azt kérdezte itt e fórum hasábjain, hogy hogyan lehetne, hogy az otthoni netjét használja BT-n keresztül a mobilján.
Na, az már súlyos
|
hétf. ápr. 30, 2007 12:40 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Macika írta: McLaca írta: Akkor Te még sosem láttál bélyeg méretű kijelzőt, mert a 6233-é nem az. Egyrészt nagy, másrészt nagy felbontású, tehát még az apró dolgok is részletesen, jól láthatóan, finom rajzolattal jelennek meg. Javaslom, telepíts egy OperaMini-t, próbáld ki, meg fogsz lepődni...
Üdv! Ez valóban így van. CSak bele kell gondolni, hogy azonos felbontása van, mint a legtöbb 3,5 collos kijelzős PDA-nak. Vagy a nagy iPODnak.
Tegyük hozzá, hogy én még a iMate Jasjar VGA kijelzőjét is kicsinek találtam netezésre...
(ha mobilitásra vágyom, inkább a TPC-m képernyőjét használom)
|
hétf. ápr. 30, 2007 8:56 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
AndrySoft írta: Hát, én sosem használtam a mobiltelefon bélyeg méretű kijelzőjét netre. Mint azt előttem írták, az Opera Mini igen jól használható 6233-on (is), egyébként sem a vizuális élmény a lényeg, hanem a mobilitás. Köszönet jár az Operának a profi és ingyenes progiért és a mindig elérhető, költségkímélő szerverért.
|
hétf. ápr. 30, 2007 6:32 |
|
|
Macika
Moderátor
|
McLaca írta: Akkor Te még sosem láttál bélyeg méretű kijelzőt, mert a 6233-é nem az. Egyrészt nagy, másrészt nagy felbontású, tehát még az apró dolgok is részletesen, jól láthatóan, finom rajzolattal jelennek meg. Javaslom, telepíts egy OperaMini-t, próbáld ki, meg fogsz lepődni...
Üdv! Ez valóban így van.
CSak bele kell gondolni, hogy azonos felbontása van, mint a legtöbb 3,5 collos kijelzős PDA-nak.
Vagy a nagy iPODnak.
|
hétf. ápr. 30, 2007 1:42 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Akkor Te még sosem láttál bélyeg méretű kijelzőt, mert a 6233-é nem az. Egyrészt nagy, másrészt nagy felbontású, tehát még az apró dolgok is részletesen, jól láthatóan, finom rajzolattal jelennek meg. Javaslom, telepíts egy OperaMini-t, próbáld ki, meg fogsz lepődni...
Üdv!
|
hétf. ápr. 30, 2007 1:14 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
gabriel401 írta: AndrySoft írta: Az alkamazáslista menüpont szürke. Miért akarod mindenáron azt, mikor az Alkalmazások menüpont alatt is az van? Mert a java-progikat (pl. Opera Mini) innen lehetne közvetlenül elérni. A 4.91-ben ez müxik is.
Hát, én sosem használtam a mobiltelefon bélyeg méretű kijelzőjét netre. De ha neked ez a fontos, hagyd fent a 4.91-et, mert szerintem már az is elég stabil volt (nálam a gif kezelésnél volt kisebb problémája)
|
vas. ápr. 29, 2007 22:00 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
AndrySoft írta: Az alkamazáslista menüpont szürke. Miért akarod mindenáron azt, mikor az Alkalmazások menüpont alatt is az van? Mert a java-progikat (pl. Opera Mini) innen lehetne közvetlenül elérni. A 4.91-ben ez müxik is.
|
vas. ápr. 29, 2007 13:47 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
gabriel401 írta: AndrySoft írta: Hááát, nálam tökéletesen müxik a Kedvencek menü; ki-berakhatok alkalmazásokat és a sorrendjüket is változtathatom. Az enyém gyárilag független Nokia garis és a neten át frissítettem 5.10-re. A Kedvencek menüpontban van az "Alkalmazáslista", nálad ez nem üres?
Bár nem használom, de a kedvedért most megnéztem. Az alkamazáslista menüpont szürke. Miért akarod mindenáron azt, mikor az Alkalmazások menüpont alatt is az van?
|
vas. ápr. 29, 2007 13:31 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
AndrySoft írta: Hááát, nálam tökéletesen müxik a Kedvencek menü; ki-berakhatok alkalmazásokat és a sorrendjüket is változtathatom. Az enyém gyárilag független Nokia garis és a neten át frissítettem 5.10-re. A Kedvencek menüpontban van az "Alkalmazáslista", nálad ez nem üres?
|
vas. ápr. 29, 2007 13:00 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
gabriel401 írta: Macika írta: És el is érkeztünk az 5.xx szofthoz, ami a Nokiáknál általában már kiforrottnak tekinthető. Legalábbis nálam nincs semmilyen hisztije... Ismét felteszem a kérdést: a Kedvencek - Alkalmazáslistába sikerült már belevarázsolni valamit?
Hááát, nálam tökéletesen müxik a Kedvencek menü; ki-berakhatok alkalmazásokat és a sorrendjüket is változtathatom. Az enyém gyárilag független Nokia garis és a neten át frissítettem 5.10-re.
|
vas. ápr. 29, 2007 12:43 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Macika írta: És el is érkeztünk az 5.xx szofthoz, ami a Nokiáknál általában már kiforrottnak tekinthető. Legalábbis nálam nincs semmilyen hisztije... Ismét felteszem a kérdést: a Kedvencek - Alkalmazáslistába sikerült már belevarázsolni valamit?
|
vas. ápr. 29, 2007 5:38 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Darth Smoke írta: Changes/improvements made from MCU SW version 4.91 to version 5.10: ... És el is érkeztünk az 5.xx szofthoz, ami a Nokiáknál általában már kiforrottnak tekinthető.
Legalábbis nálam nincs semmilyen hisztije...
|
vas. ápr. 29, 2007 2:02 |
|
|