Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 18:37

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 3774 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 76  Következő
Apró kérdések topicja 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Én is így tudtam, viszont 2 héten belül volt 2 készülék is nálam HW-s javításra, amelynek 'valami baja lehetett', mert kinyitották kóddal és nem ment semmilyen más kártyával, csak Vodással.

Passz, akkor lehet mostanában leszoktak a tiltásról újra, de egy darabig működött a dolog rendesen, és egyszerre tiltották mindhárman... :?

vas. máj. 13, 2007 20:39
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
tubybb írta:
Sziasztok!

Van egy Ericcson K300i telefonom, és nagyon sok a problémám a navigációs gombbal. Szeretném magam kicserélni.
Nincs valakinek eladó?
A navigációs gomb az a Joystick?
Az forrasztva van vagy 6 ponton, elég komoly cucc és rutin kell a cseréjéhez. Tehát egy tűhegyű Weller nem feltétlenül elég.

Nem ismerlek, nem tudhatom, mennyire vagy felkészült és mennyire van komoly cuccod otthon...

vas. máj. 13, 2007 20:16
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Van egy Ericcson K300i telefonom, és nagyon sok a problémám a navigációs gombbal. Szeretném magam kicserélni.
Nincs valakinek eladó?

vas. máj. 13, 2007 18:38
Moderátor

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Az IMEI blacklistet is átvette a voda, biztosan vannak olyan IMEI-k is, amiket valamiért nem sikerült letiltani, de anno, mikor kötelezték a vodát is, többen jöttek be a boltba, hogy megvették a telefont "vodásan", menti is hónapokig/évekig, és most nem megy, mi lehet a baj... :)

Tehát a dolog működik, ettől függetlenül biztosan vannak kivételek is, de ott sem biztos, hogy a voda rendszere a rossz, lehet egyszerűen át sem küldték azokat az azonosítókat, amik nincsenek letiltva...
Én is így tudtam, viszont 2 héten belül volt 2 készülék is nálam HW-s javításra, amelynek 'valami baja lehetett', mert kinyitották kóddal és nem ment semmilyen más kártyával, csak Vodással.

Nehezen értették meg, hogy a zuggsmbótban vett vodafüggő teló utólag lett vodafüggővé téve, hogy ezzel legyen kiküszöbölhető a lebukás, hogy a másik 2 hálón tiltott a teló...

vas. máj. 13, 2007 0:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
és mit mondtál nekik?

Hogy vigyék vissza oda, ahol vették...

vas. máj. 13, 2007 0:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
de anno, mikor kötelezték a vodát is, többen jöttek be a boltba, hogy megvették a telefont "vodásan", menti is hónapokig/évekig, és most nem megy, mi lehet a baj... :)

és mit mondtál nekik?

szomb. máj. 12, 2007 21:30
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Deee, akkor hogy a macskában van, hogy a más társaságnál IMEI-re tiltott készülékek a mia napig is mennek a Voda hálózatában, pedig jó 1,5 éve kötelezték a céget, hogy vegye át és foganatosítsa a listát?????

Az IMEI blacklistet is átvette a voda, biztosan vannak olyan IMEI-k is, amiket valamiért nem sikerült letiltani, de anno, mikor kötelezték a vodát is, többen jöttek be a boltba, hogy megvették a telefont "vodásan", menti is hónapokig/évekig, és most nem megy, mi lehet a baj... :)

Tehát a dolog működik, ettől függetlenül biztosan vannak kivételek is, de ott sem biztos, hogy a voda rendszere a rossz, lehet egyszerűen át sem küldték azokat az azonosítókat, amik nincsenek letiltva...

szomb. máj. 12, 2007 21:24
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Macika írta:
Hogy nem érdeke, azt tudom, na de nincs is rá kötelezve???
Egyszer azt mondta egy nagyrabecsült barátom, hogy itthon a jogszabályok csak ajánlások... :lol:
Nem én voltam az? ;)

szomb. máj. 12, 2007 20:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:

Egyszer azt mondta egy nagyrabecsült barátom, hogy itthon a jogszabályok csak ajánlások... :lol:

szomb. máj. 12, 2007 20:00
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Macika írta:
Deee, akkor hogy a macskában van, hogy a más társaságnál IMEI-re tiltott készülékek a mia napig is mennek a Voda hálózatában, pedig jó 1,5 éve kötelezték a céget, hogy vegye át és foganatosítsa a listát?????
a kettő független. És mint tudod, az utóbbi nem érdeke.

szomb. máj. 12, 2007 19:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:

a kettő független. És mint tudod, az utóbbi nem érdeke.

szomb. máj. 12, 2007 19:56
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Macika írta:
valószínûleg emiatt kerülök blacklistre náluk, lehetetlenné téve, hogy olyan állat legyek, hogy még egyszer elõfizetést vásároljak náluk.

Csak mellesleg jegyzem meg, hogy már hónapok óta közös blacklist van, tehát ha véletlenül felkerülsz az 1 Ft miatt, akkor egyik szolgáltatónál sem fogsz tudni új elõfizetést kötni, függeltlenül attól, hogy már meglévõ ügyfelük vagy, és ott fizeted a számlát rendesen...
Én a Helyedben ezt néhány Ft miatt biztosan nem kockáztatnám, pont a minap volt egy ilyen ügyfelem, nálunk kiemelt ügyfél, de a panninál van egy párszáz Ft-os tartozása, amit még évekkel ezelõtt nem fizetett be, és új elõfizunál 40e Ft depositot kell fizetnie...

mivel erről (a feketlistára való tételről) kötelező értesíteni az ügyfelet, majd Macika feladja azt az 1Ft-ot, ha szükségét érzi! :D

szomb. máj. 12, 2007 19:53
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Macika írta:
valószínűleg emiatt kerülök blacklistre náluk, lehetetlenné téve, hogy olyan állat legyek, hogy még egyszer előfizetést vásároljak náluk.

Csak mellesleg jegyzem meg, hogy már hónapok óta közös blacklist van, tehát ha véletlenül felkerülsz az 1 Ft miatt, akkor egyik szolgáltatónál sem fogsz tudni új előfizetést kötni, függeltlenül attól, hogy már meglévő ügyfelük vagy, és ott fizeted a számlát rendesen...
Én a Helyedben ezt néhány Ft miatt biztosan nem kockáztatnám, pont a minap volt egy ilyen ügyfelem, nálunk kiemelt ügyfél, de a panninál van egy párszáz Ft-os tartozása, amit még évekkel ezelőtt nem fizetett be, és új előfizunál 40e Ft depositot kell fizetnie...
Nem rossz... :D

szomb. máj. 12, 2007 19:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
valószínűleg emiatt kerülök blacklistre náluk, lehetetlenné téve, hogy olyan állat legyek, hogy még egyszer előfizetést vásároljak náluk.

Csak mellesleg jegyzem meg, hogy már hónapok óta közös blacklist van, tehát ha véletlenül felkerülsz az 1 Ft miatt, akkor egyik szolgáltatónál sem fogsz tudni új előfizetést kötni, függeltlenül attól, hogy már meglévő ügyfelük vagy, és ott fizeted a számlát rendesen...
Én a Helyedben ezt néhány Ft miatt biztosan nem kockáztatnám, pont a minap volt egy ilyen ügyfelem, nálunk kiemelt ügyfél, de a panninál van egy párszáz Ft-os tartozása, amit még évekkel ezelőtt nem fizetett be, és új előfizunál 40e Ft depositot kell fizetnie...

szomb. máj. 12, 2007 18:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hanyas menuben latom az allapotot? En mar elfelejtettem, van egy netmonitoros keznel :)

szomb. máj. 12, 2007 18:27
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Mintha ugy remlene, hogy nem a telefon override-olja a halozat beallitasait, hanem forditva /ergo ha a halozat azt mondja, hogy efr, akkor hiaba allitasz be half rate-et/. Valaki erositsen/cafoljon meg...
Nem mertem eddig leírni, mert nem voltam kellőképp biztos benne, de én is így tudom.

Mondjuk lehet tudni Netmonitoros telóval azonnal...

szomb. máj. 12, 2007 18:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mintha ugy remlene, hogy nem a telefon override-olja a halozat beallitasait, hanem forditva /ergo ha a halozat azt mondja, hogy efr, akkor hiaba allitasz be half rate-et/. Valaki erositsen/cafoljon meg...

szomb. máj. 12, 2007 17:50
Moderátor

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Nem tudnál annak utána nézni, van-e ilyen funkció egy 1112-esben?
Nem tartom valószínűnek, mivel elég régi modellek azok már, amelyeken mennek...

szomb. máj. 12, 2007 17:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem tudnál annak utána nézni, van-e ilyen funkció egy 1112-esben?

szomb. máj. 12, 2007 15:48
Moderátor

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Vizsla írta:
Most én kérdezek:

Mi az a kód, amivel pl. egy 3310-esben be lehet állítani az EFR kódolást? Ezesetben végig ezt alkalmazza a telefon, míg ki nem kapcoslom, vagy a rendszer még átállíthatja HR-re tárcsázás/beszéd közben?
Jelentem a kód: *3370#. Mely beütése után a teló újraindul.
Kikapcsolása: #3370#, és szintén újraindul.
Utóbbi esetén FR kódolás lép életbe az EFR helyett, és beszélgetés közben nem módosul. Sőt, betéve más szolgáltató kártyáját, akkor sem áll át EFR-re :D.

A mobil.hix.hu alapján (vannak ám még régi, de jó oldalak!) egy 3210-esen *4720#-tel lehet aktiválni, és a #4720#-tel deaktiválni a HR beszédkódolást. A kód 3310-esen is megy, ám a netmonitor ekkor TFR-t ír ki beszéd közben (ugyebár THR-re számítanánk).

Figyelve a két kódolás beszédminőségét, olyan mintha a Nokia 1112-esem mindig csak FR-t/HR-t használna. Vagy lehet, hogy a hangszórója silány minőségű :(?
Általában ha kikeresed a betűket a billentyűzeten és a végére egy 0-t ütsz, akkor megvan a kód.

szomb. máj. 12, 2007 15:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Most én kérdezek:

Mi az a kód, amivel pl. egy 3310-esben be lehet állítani az EFR kódolást? Ezesetben végig ezt alkalmazza a telefon, míg ki nem kapcoslom, vagy a rendszer még átállíthatja HR-re tárcsázás/beszéd közben?
Jelentem a kód: *3370#. Mely beütése után a teló újraindul.
Kikapcsolása: #3370#, és szintén újraindul.
Utóbbi esetén FR kódolás lép életbe az EFR helyett, és beszélgetés közben nem módosul. Sőt, betéve más szolgáltató kártyáját, akkor sem áll át EFR-re :D.

A mobil.hix.hu alapján (vannak ám még régi, de jó oldalak!) egy 3210-esen *4720#-tel lehet aktiválni, és a #4720#-tel deaktiválni a HR beszédkódolást. A kód 3310-esen is megy, ám a netmonitor ekkor TFR-t ír ki beszéd közben (ugyebár THR-re számítanánk).

Figyelve a két kódolás beszédminőségét, olyan mintha a Nokia 1112-esem mindig csak FR-t/HR-t használna. Vagy lehet, hogy a hangszórója silány minőségű :(?

szomb. máj. 12, 2007 15:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én azt az 1 forintot befizettem volna, mivel a posta úgyis levesz tőlük vagy 100Ft-ot csekkenként! :wink:
Bár, a te megoldásod se rossz, mivel az adósságod eladminisztrálják majd néhány ezer forintért, míg egyszer csak törlik a rendszerből.

"Nem érdekük??? Szerintem a korrektség MINDEN szolgáltató érdeke!"
Nem tudom. Eddig még csak a Trénél tapasztaltam korrektságot, igaz ott is vannak "ügyfélbarát" lépések. Ez alapján nem állíthatnám, hogy a korrektség minden szolgáltató érdeke.
Inkább úgy mondanám, a korrektség a mi elvárásunk.

szomb. máj. 12, 2007 14:30
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
...azért ez egy kicsit olyan, mint londelmore esete az unicode-al. Természetesen meg lehet csinálni mindkettőt, csak épp nem érdeke a szolgáltatónak. Innentől kezdve két lehetőség van elfogadni vagy felmondani.
Na de a másik két cégnél miért nincs a 8 napos felmondási határidő???

Magyarul miért van az, hogy amikor lemondod, akkor a következő hónapra is átlóghat, akkor is, ha már a lemondás visszaigazolása/elfogadása a számlazárást több nappal megelőzi???

Ezt egyik szolgltató sem csinálja a Vodán kívül.

Nem érdekük??? Szerintem a korrektség MINDEN szolgáltató érdeke!

szomb. máj. 12, 2007 14:07
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Tényleg, felmondás után hogyan rendeződött a pénz?
Nem voltam hajlandó kifizetni a TELJES összeget, kiszámoltam mennyi ami ténylegesen jár nekik és azt elutaltam.
Majd érkezett egy felszólítás, hogy tartozom ennyivel és ennyivel nekik, amire visszaírtam, hogy tévedés, nem tartozom semmivel, majd küldtek a következő hónapban egy 1 Ft-os csekket (valami kerekítés miatt valószínűleg máshogyan számoltak, mint én, akár igazuk is lehet), amit már nem fizettem be, így arra most rakódik a késedelmi kamat, valószínűleg emiatt kerülök blacklistre náluk, lehetetlenné téve, hogy olyan állat legyek, hogy még egyszer előfizetést vásároljak náluk.

szomb. máj. 12, 2007 13:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Én ezt nem tudtam elfogadni (és ne mtudom a mai napig sem), hogy nem lehet a számlát úgy kiállítani, hogy JÓELÕRE TUDVA azt, hogy még 3 napig lesz az új hónapban aktív a szolgáltatás (de az is csak kényszerûségbõl, mert õk nem hajlandók 8 napnál rövidebb idõre adni a szolgáltatást), csak 3 napot kiszámlázni.

azért ez egy kicsit olyan, mint londelmore esete az unicode-al. Természetesen meg lehet csinálni mindkettőt, csak épp nem érdeke a szolgáltatónak. Innentől kezdve két lehetőség van elfogadni vagy felmondani.

Tényleg, felmondás után hogyan rendeződött a pénz?

szomb. máj. 12, 2007 11:24
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez még a jobbik eset, mert a következő számlában visszadják. De nekem volt szerencsém megtapasztalni más téren, más cégnél, hogy előre befizetett havidíj visszakérését nem tartották jogosnak, mikor még egy hónap sem telt el a szerződéskötés óta és én felmondtam a szerződést. És hivatkoztak az ÁSZF-re, csak azt nem mondták meg melyik pontjára.

pén. máj. 11, 2007 23:06
Moderátor

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Bonyolítsuk tovább, @Macika módjára: ő kevesebb, mint 8 napig használta, amely időszak beleesett a zárásába, de még a zárás előtt SMS-ben jelezte, hogy le akarja mondani. A visszaigazolásban szerepelt, hogy mikortól törlik. Miért mondott fel? Mert ez a frankón kidolgozott számlázási rendszer hiába rögzítette, hogy a következő ciklusba eső egyik napon ki lesz kapcsolva, kifizettette vele a következő teljes hónapot, és az aktiválás és számlazárás napja közötti időszakra vetített arányos részt - mely számára egyben az utolsó csepp volt a pohárban.

Aztán majd ha jön a következő számla, abban meg majd jóváíródik az időarányos rész, melyeken már nem volt aktív a szolgáltatás.
Igen, a probléma ott volt, hogy a számlazárást megelőző 48 órában MÁR megjött a visszaigazoló SMS, amelyben TUDTÁK, hogy mikor fogják kikapcsolni. Tehát több, mint 2 nappal előre tudták.

Én ezt nem tudtam elfogadni (és ne mtudom a mai napig sem), hogy nem lehet a számlát úgy kiállítani, hogy JÓELŐRE TUDVA azt, hogy még 3 napig lesz az új hónapban aktív a szolgáltatás (de az is csak kényszerűségből, mert ők nem hajlandók 8 napnál rövidebb időre adni a szolgáltatást), csak 3 napot kiszámlázni.

Értelmezésemben ilyen esetben teljesen jogtalanul követelik ezt a pénzt, mivel SEMMIFÉLE teljesítés nincs mögötte, jóelőre tudhatóan.

pén. máj. 11, 2007 22:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Most én kérdezek:

pén. máj. 11, 2007 22:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
k_chris írta:
vodánál hogy működik a net lemondás? teljes hónapot számolnak ha már elkezdődött egy időszak? vagy törtet mint előfizetésnél (illetve a T-mobilnál, ott mind2 esetben tört mennyiséget illetve havidijat szamolnak)
Röviden: bonyolultan.

Alapértelmezés szerint egy ciklusban folyamatosan 8 napig aktív a szolgáltatás. Hiába mondod le SMS-ben az aktiválást követően azonnal. Kicsit félreértelmezik az ÁSZF-et a maguk javára.

Ha erre a 8 napra esik a zárásod, akkor a számládban benne lesz egy teljes hónap, valamint az aktiválás és a zárás közötti napokra vetített időarányos rész. A megrendelés napja is kiszámlázására kerül, ellentétben a Westellel. (Erről jut eszembe: még véletlenül se rendeljétek meg a T-Perceket egy napon, beszéltek 80 percet, ami ugye egy napra eső rész, aztán aznap lemondjátok, mert noha a T-Percek időarányos, 1 napra vetített része nem lesz kiszámlázva, de a 80 perc beszélgetés eredeti tarifával igen. Ergo a Westelnél képtelenség megrendelni egy szolgáltatást úgy, hogy csak 1 nap árát kelljen kifizetni, és az adott napi megrendelés és lemondás között a szolgáltatás aktív léte ellenére a számlázás során figyelmen kívül marad.)

Bonyolítsuk tovább, @Macika módjára: ő kevesebb, mint 8 napig használta, amely időszak beleesett a zárásába, de még a zárás előtt SMS-ben jelezte, hogy le akarja mondani. A visszaigazolásban szerepelt, hogy mikortól törlik. Miért mondott fel? Mert ez a frankón kidolgozott számlázási rendszer hiába rögzítette, hogy a következő ciklusba eső egyik napon ki lesz kapcsolva, kifizettette vele a következő teljes hónapot, és az aktiválás és számlazárás napja közötti időszakra vetített arányos részt - mely számára egyben az utolsó csepp volt a pohárban.

Aztán majd ha jön a következő számla, abban meg majd jóváíródik az időarányos rész, melyeken már nem volt aktív a szolgáltatás.

pén. máj. 11, 2007 22:35
Moderátor

Hozzászólás 
k_chris írta:
Akoska írta:
Ezekben a telókban lassú, 115Ks infra van. Szvsz jobban járnál egy kábellel.
láttál már olyant amiben Mbites infra van?
Szerintem nincs olyen, én még legalábbis nem hallottam 4 Mbit/sec infráról, csak laptopok között.
De Ákoska nem is ezt írta, szerintem félreértetted...

Az EZEKBEN szó nem azt akarta jelenteni, hogy amikről épp szó van, hanem azt, hogy a mai infrás telókban milyen van.

pén. máj. 11, 2007 17:10
platina tag

Hozzászólás 
Akoska írta:

láttál már olyant amiben Mbites infra van?

pén. máj. 11, 2007 14:33
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az utángyártott CS-42 kábel vs. gprs net viszonyáról nem tud valaki megnyugtató/elkeseritö támpontot adni?

pén. máj. 11, 2007 12:32
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
vidékiviktor írta:
sziasztok!

Lehet,hogy láma kérdés,a Nokia 6030-ast lehet függetleníteni netről kóddal,vagy már ez is BB5-ös?

Köszi:

Viktor
Simaügy :)

Király,akkor körülnézek :-) Köszi a segítséget!

csüt. máj. 10, 2007 20:29
Moderátor

Hozzászólás 
vidékiviktor írta:
sziasztok!

Lehet,hogy láma kérdés,a Nokia 6030-ast lehet függetleníteni netről kóddal,vagy már ez is BB5-ös?

Köszi:

Viktor
Simaügy :)

csüt. máj. 10, 2007 19:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kösz szépen.

Már csak az a kérdésem, hogy milyen kábelt érdemes venni netezéshez? Van a gyorsboltban 2300-ért CA-42 kompatibis kábel, de ehhez azt irják, hogy gprs netre nem alkalmas. Ilyen lehet (szerk. közben láttam más oldalakon ugyanezt? a kábelt ahol csak valami 51xxi modellhez írták, hogy netre nem jo, ezek szerint müködnie kellene a 6101-el)? Mert a gyári az meg 11,5e, ami kicsit szájhuzos ár, a telefont ennél kevesebbért vettem :)

meg van DKU-5 kompatibilis, de erröl meg azt olvastam valami témobilos leirásban:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/ ... f/6101.pdf
, hogy fele akkora sebességet tud mint a CA-42.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára arnyekxxx csüt. máj. 10, 2007 20:00-kor.

csüt. máj. 10, 2007 19:22
arany tag

Hozzászólás 
sziasztok!

Köszi:

Viktor

csüt. máj. 10, 2007 19:07
Moderátor

Hozzászólás 
arnyekxxx írta:
Lenne egy olyan butuska kérdésem, hogy infrával ki lehet-e használni az edge sebességet vagy usb kábelt kell használni? Egy 6101 az áldozat, infrával max 7k körüli letöltést és 5k körüli feltöltés tudtam kicsikarni vele. Érdemes vennem adatkábelt vagy simán nincs nálam edge?
A 115 kbit/sec infra ELMÉLETILEG 14,4 kB/sec-et jelent. A gyakorlatban ennél kevesebbet tud. Tehát - Ákoskához csatlakozva - mindenképpen jobb a kábeles megoldás...

csüt. máj. 10, 2007 18:52
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. máj. 10, 2007 17:22
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lenne egy olyan butuska kérdésem, hogy infrával ki lehet-e használni az edge sebességet vagy usb kábelt kell használni? Egy 6101 az áldozat, infrával max 7k körüli letöltést és 5k körüli feltöltés tudtam kicsikarni vele. Érdemes vennem adatkábelt vagy simán nincs nálam edge?

csüt. máj. 10, 2007 16:08
platina tag

Hozzászólás 
vodánál hogy működik a net lemondás? teljes hónapot számolnak ha már elkezdődött egy időszak? vagy törtet mint előfizetésnél (illetve a T-mobilnál, ott mind2 esetben tört mennyiséget illetve havidijat szamolnak)

csüt. máj. 10, 2007 12:27
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás VPN
Mely sonyericsson és nokia telefonokban van VPN kliens, de olyan ami tanúsítványokat is kezeli pl: a netlock.cer

Köszi

szer. máj. 09, 2007 12:04
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Köszi.

Akkor most már csak azt kéne megtudni, mennyi bejövő szokott lenni egy hónapban a drótoson, s akkor át lehetne irányítani minden hívást a vodafone otthonhoz kapott számra. Csak aztán ki ne fussunk a kontroll havi díjából :D.

vas. máj. 06, 2007 13:57
Moderátor

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Vizsla írta:
Ha átirányítom az egyik mobilról a másikra az összes bejövő hívást, miközben az egyiken nincs megrendelve a hívószámkijelzés, míg a másikon (amin fogadni szeretném) igen, akkor ki fogja írni a telefonszámot?

Ha olyan vezetékes számról irányítom át a bejövő hívásokat, melyen nincs megrendelve a hívószámkijelzés, és a cél egy mobiltelefon, amin működik a hívószámkijelzés, akkor látni fogom egy átirányított hívásnál, hogy ki hív?

vezetékes átirányításban nem tudok okosságot mondani,de a mobilnál működik a dolog
Drótosnál is.

vas. máj. 06, 2007 13:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Ha átirányítom az egyik mobilról a másikra az összes bejövő hívást, miközben az egyiken nincs megrendelve a hívószámkijelzés, míg a másikon (amin fogadni szeretném) igen, akkor ki fogja írni a telefonszámot?

Ha olyan vezetékes számról irányítom át a bejövő hívásokat, melyen nincs megrendelve a hívószámkijelzés, és a cél egy mobiltelefon, amin működik a hívószámkijelzés, akkor látni fogom egy átirányított hívásnál, hogy ki hív?

vezetékes átirányításban nem tudok okosságot mondani,de a mobilnál működik a dolog

vas. máj. 06, 2007 13:07
a fórum lelke

Hozzászólás 

vas. máj. 06, 2007 12:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
csipuka írta:
Lehet, hogy nem szorosan telefonos kerdes, de keresek egy battery extender nevu megoldast, amivel PDA-t es telefont is fel lehet tolteni.
4db AA akku-val megy es USB kimenete van.
Sok megoldas van, ez egy a sok kozul:
http://www.addonsworld.co.uk/product.php/21360/2647/
Meg lehetne kulfoldrol rendelni, de ugye tobbe kerul a szallitas, mint az eszkoz :(
Ezert keresnek honi forgalmazot, aki ismer ilyet az dobjon mar meg vele, akar maganban, ha reklamnak minosulne.
Csipu
Ui: Van homemade sufnituning verzio is, de az nem palya.

tudom, nem teljesen ezt kérded, de én a laptopomról szoktam tölteni végszükség esetén, usb-n keresztül.

csüt. máj. 03, 2007 23:25
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy nem szorosan telefonos kerdes, de keresek egy battery extender nevu megoldast, amivel PDA-t es telefont is fel lehet tolteni.
4db AA akku-val megy es USB kimenete van.
Sok megoldas van, ez egy a sok kozul:
http://www.addonsworld.co.uk/product.php/21360/2647/
Meg lehetne kulfoldrol rendelni, de ugye tobbe kerul a szallitas, mint az eszkoz :(
Ezert keresnek honi forgalmazot, aki ismer ilyet az dobjon mar meg vele, akar maganban, ha reklamnak minosulne.
Csipu
Ui: Van homemade sufnituning verzio is, de az nem palya.

csüt. máj. 03, 2007 20:28
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Ahamm. A 6233-at a mai nap folyaman sikeresen beszereztem szuperakciosan, ez mar nem lesz gatja a dolognak :)
Ahogy oxygen oldalat elneztem, van olyan verzio, ami eszi a 3510-et, tort verziot nem tudtam szervalni, arra, hogy egyetlenegyszer hasznaljam, arra meg talan nem vennem meg /amugysenincs bankkartyam :)/. Topicbeli hozzaertopajtasok kozul ki bir ezzel (Macika/Akoska/meg valaki?), mert akkor meg kene barkacsolni nekem ezt az adatatvitelt.
Ujabb kerdesek:
-mivel 3.7-es soft van rajta, gondolom elotte kene sw updatelnem, es csak aztan radolgozni az adatokat, jol gondolom-e?
-meg sajna azert nem hibatlan az uj telefon, a nyamvadt germanja halal ferden rakta bele a kijelzot /a rovidebbik oldalon ugy 1 mm a lejtese, ezuton is csokoltatom a minosegellenorzesi reszleget :P/. Melyik nokia szervizbe vigyem, ahol helyben megvarhatoan a parhuzamossag ismeretet alkalmazva fixelnek a dolgot?
A saját topicjában válaszoltam...

szer. máj. 02, 2007 20:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ahamm. A 6233-at a mai nap folyaman sikeresen beszereztem szuperakciosan, ez mar nem lesz gatja a dolognak :)
Ahogy oxygen oldalat elneztem, van olyan verzio, ami eszi a 3510-et, tort verziot nem tudtam szervalni, arra, hogy egyetlenegyszer hasznaljam, arra meg talan nem vennem meg /amugysenincs bankkartyam :)/. Topicbeli hozzaertopajtasok kozul ki bir ezzel (Macika/Akoska/meg valaki?), mert akkor meg kene barkacsolni nekem ezt az adatatvitelt.
Ujabb kerdesek:
-mivel 3.7-es soft van rajta, gondolom elotte kene sw updatelnem, es csak aztan radolgozni az adatokat, jol gondolom-e?
-meg sajna azert nem hibatlan az uj telefon, a nyamvadt germanja halal ferden rakta bele a kijelzot /a rovidebbik oldalon ugy 1 mm a lejtese, ezuton is csokoltatom a minosegellenorzesi reszleget :P/. Melyik nokia szervizbe vigyem, ahol helyben megvarhatoan a parhuzamossag ismeretet alkalmazva fixelnek a dolgot?

szer. máj. 02, 2007 19:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az egy utángyártott kábel, ami a telefon (a Phoenix általá is használt) szervizpontjait érinti.

Mivel a Nokia hivatalosan nem látta el a készüléket semmilyen "consumer" csatlakozási lehetőséggel, így hivatalosan nem is supportálja egyik "consumer" programjával sem.

Lehetőségként a már említett Phoenix vagy egy mindkét verziót támogató Oxygen jöhet számításba...

kedd máj. 01, 2007 19:31
Profil ICQ
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 3774 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 76  Következő