Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 20:41

Hozzászólás a témához  [ 2894 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 58  Következő
Nokia N95: 5 MP-es kamera, GPS, HSDPA 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
állítólag a kijelző ad ki ilyen hangot, sokat mondták már

baratnom v3asa is sipol:/

hétf. máj. 14, 2007 13:51
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Fülelek írta:
Sziasztok!

Pénteken végre én is beléptem az N95-ös táborba.
Hála Nektek a vásárláskor néhány buktatót már elkerültem
ezért köszönet Mindenkinek.
(bizony eddig passzív kukkolóként olvasgattalak Beneteket :)

Nos minden igyekezet ellenére azért vannak gondjaim.

1) A telefon beszélgetés közben az érzékelhető magashangok
határán nagyon halkan, de annál bántóbban egy folyamatos
sípolást lehet hallani.

Kérlek Benneteket, hogy gyorsan reagáljatok Ti tapasztaltatok-e
bármi hasonlót. Előre bocsátom lehet, hogy nem mindenki fogja
hallani, mert pl. én is inkább csak a jobb fülemmel hallom annyira
a érzékelési határon van.
Még mielőtt azt mondanátok, h. az én fülemmel van a baj esetleg
bizonyos agyi funkcióim nincsenek rendeben 8) , természetesen mással
is meghagattatam és Ők is hallották.

Azért SOS mert ma van a 3. nap a vásárlástól számítva.
Apropó ki tudja ez naptári vagy munka napot jelent.

Előre is köszi a gyors segítséget és véleményt.

Hali mindenkinek!
Én 6280-nál tapasztaltam hasonlót: ha leghalkabbra levettem a hangerőt mert a másik épp nagyon hangosan beszélt akkor az berecsegett. Kicsit feljebb téve a hangerőt megszüntek a problémák. :? Szerviz is konstatálta a problémát de nem tudott mit kezdeni vele. Miután három napon belül volt kicseréltettem. A második már nem csinálta...

hétf. máj. 14, 2007 13:26
arany tag

Hozzászólás 
Fülelek írta:
sípolást lehet hallani.

Nekem igen jó hallásom van, és nem sípol az biztos. Meg ís őrülnék, ha sípolna. Inkánn ha maxra teszem a hangerőt egy minimálisan berezonál, de mást nem tapasztaltam. Egyel lejjebb vettem a hangerőt, így meg tökéletes.

hétf. máj. 14, 2007 11:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Fülelek írta:
A telefon beszélgetés közben az érzékelhető magashangok
sípolást lehet hallani.

ma van a 3. nap a vásárlástól számítva.

Nálam teljesen csendes a vonal, annyira, hogy néha azt hiszem megszakadt. 8)

A 3 nap az üzlet nyitvatartásához igazodik. Tehát ha szo-v is nyitva van akkor az is beleszámit.

hétf. máj. 14, 2007 10:01
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Pénteken végre én is beléptem az N95-ös táborba.
Hála Nektek a vásárláskor néhány buktatót már elkerültem
ezért köszönet Mindenkinek.
(bizony eddig passzív kukkolóként olvasgattalak Beneteket :)

Nos minden igyekezet ellenére azért vannak gondjaim.

sípolást lehet hallani.

Kérlek Benneteket, hogy gyorsan reagáljatok Ti tapasztaltatok-e
bármi hasonlót. Előre bocsátom lehet, hogy nem mindenki fogja
hallani, mert pl. én is inkább csak a jobb fülemmel hallom annyira
a érzékelési határon van.
Még mielőtt azt mondanátok, h. az én fülemmel van a baj esetleg
bizonyos agyi funkcióim nincsenek rendeben 8) , természetesen mással
is meghagattatam és Ők is hallották.

Azért SOS mert ma van a 3. nap a vásárlástól számítva.

Előre is köszi a gyors segítséget és véleményt.

hétf. máj. 14, 2007 9:44
platina tag

Hozzászólás 
pjana írta:
bepe79 írta:
Ha valakinek van egyetlen egy epkezlab (pl. nem demo) sakk-progija N95-re, azaz Symbian S60 / 9.2FP1-re, az pls ossza mar meg velem, mert egesz nap bujom a guglit, de egy free sakkprogram van, de az meg termeszetesen multiplayeres. Ami single, az fizetos of course. Szoval pls help me!

Nézd meg a privát üzeneteidet.

Privi ment, koszi neked is! :)

vas. máj. 13, 2007 22:58
arany tag

Hozzászólás 
bepe79 írta:
Ha valakinek van egyetlen egy epkezlab (pl. nem demo) sakk-progija N95-re, azaz Symbian S60 / 9.2FP1-re, az pls ossza mar meg velem, mert egesz nap bujom a guglit, de egy free sakkprogram van, de az meg termeszetesen multiplayeres. Ami single, az fizetos of course. Szoval pls help me!

Nézd meg a privát üzeneteidet.

vas. máj. 13, 2007 21:28
platina tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Majd jelents, működik-e N95-el is...

Igen, nagyon szepen koszi, muxik az N95-el! :) A privit is koszi, hasznaltam a 0-as szamot is! :oops:

vas. máj. 13, 2007 20:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Majd jelents, működik-e N95-el is...

vas. máj. 13, 2007 20:19
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
http://www.chessgenius.com/s60_3/index.html

;)

Thx, mar szedem is! :)

vas. máj. 13, 2007 20:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://www.chessgenius.com/s60_3/index.html

;)

vas. máj. 13, 2007 20:04
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Lang Software Chess Genius v3.00 S60 OS9.1?

Hol? Mikor? Honnan? Mennyiert? :lol:

vas. máj. 13, 2007 19:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lang Software Chess Genius v3.00 S60 OS9.1?

vas. máj. 13, 2007 19:56
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 

vas. máj. 13, 2007 17:36
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
pjana írta:
Szia! Félreértettél. Itt nem a Nokiaval van a gond. Nekem egy külsősTomTom MkII Bt-GPS-em van. Ezt használtam N80-hoz is. A Nokia helymeghatározó programját lehet használni az N95 belső GPS-ével, és külső BT-os GPS-el is. Viszont az N95-re telepített TomTom progi csak TomTom BT-GPS-sel, vagy más gyártótól származó BT-GPS-sel megy. Ez a két választható opció van. Valszeg amikor TomTomék symbianra írták a progit, akkor még csak képben sem volt olyan telcsi, amiben van belső GPS.

Ahogyan a "Sports Tracker v1.37.Os9.1.sisx" -nek is van már N95 belső GPS-es változata, úgy elég valószínű, hogy a TomTom-nak is lesz. A Nokia nem SAMSUNG :) itt a hardverek szabadon használhatók.

Hát ha jól olvasom, a Route66-ból már van olyan verzió, ami a belső GPS-t használja.

vas. máj. 13, 2007 9:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
pjana írta:
Szia! Félreértettél. Itt nem a Nokiaval van a gond. Nekem egy külsősTomTom MkII Bt-GPS-em van. Ezt használtam N80-hoz is. A Nokia helymeghatározó programját lehet használni az N95 belső GPS-ével, és külső BT-os GPS-el is. Viszont az N95-re telepített TomTom progi csak TomTom BT-GPS-sel, vagy más gyártótól származó BT-GPS-sel megy. Ez a két választható opció van. Valszeg amikor TomTomék symbianra írták a progit, akkor még csak képben sem volt olyan telcsi, amiben van belső GPS.

Ahogyan a "Sports Tracker v1.37.Os9.1.sisx" -nek is van már N95 belső GPS-es változata, úgy elég valószínű, hogy a TomTom-nak is lesz. A Nokia nem SAMSUNG :) itt a hardverek szabadon használhatók.

vas. máj. 13, 2007 9:33
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
pjana írta:
V460T írta:
Engem az a kérdés érdekelne,hogy a TomTom naviprogram tudja e kezelni a beépített gps vevőt?Mert ha a gyári progi nem az igazi,akkor ki lehetne váltani a tomtommal ami sztem egész jól fel van építve..A másik ami nem tiszta, hogy most a gyári program mit is tud pontosan?Mert olvastam olyat vhol,hogy ha navigálni akarok vele,akkor azért külön fizetnem kell,és csak a tervezés,meg térképek vannak ingyen...most akkor mi van?

Hali! Az elejére tudok válaszolni: Nekem 6.010-ás TomTom fut. Ez csak külső Bt-os GPS-t kezel sajna.
Mondjuk ha én lennék a Nokia és lenne az általam gyártott telefonban egy fizetős GPS-alapú térképem, akkor tuti, hogy én is csak a belső GPS-sel engedném működni, ill. nem engedném más proginak, hogy hozzáférhessen a beépített GPS-hez...

vas. máj. 13, 2007 8:26
Moderátor

Hozzászólás 
pjana írta:
V460T írta:
Engem az a kérdés érdekelne,hogy a TomTom naviprogram tudja e kezelni a beépített gps vevőt?Mert ha a gyári progi nem az igazi,akkor ki lehetne váltani a tomtommal ami sztem egész jól fel van építve..A másik ami nem tiszta, hogy most a gyári program mit is tud pontosan?Mert olvastam olyat vhol,hogy ha navigálni akarok vele,akkor azért külön fizetnem kell,és csak a tervezés,meg térképek vannak ingyen...most akkor mi van?

Hali! Az elejére tudok válaszolni: Nekem 6.010-ás TomTom fut. Ez csak külső Bt-os GPS-t kezel sajna.
Mondjuk ha én lennék a Nokia és lenne az általam gyártott telefonban egy fizetős GPS-alapú térképem, akkor tuti, hogy én is csak a belső GPS-sel engedném működni, ill. nem engedném más proginak, hogy hozzáférhessen a beépített GPS-hez...

vas. máj. 13, 2007 0:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Csak még mielőtt mindenki elkezdi jobban ismerni az akksik lelkivilágát a másiknál, egy kis segítség:
http://www.pdamania.hu/content/8494/

Formázás nincs, csepptöltés sincs ;)

Ok, kicsit kevertem a fogalmakat. :oops:
Ebben az esetben én csepptöltés alatt az ábra második szakaszát értettem, ahol egyre csökkenő töltőáram mellett érjük el a 100%-os szintet. (Erre értettem én, hogy a maradékot szépen lassan "csepegtetjük" az akkuba :) )
Mint a cikk is írta, egyes gyorstöltők már az első szakasz végén "feltöltve" jelzést adnak, ezzel rövidítve le a töltési időt. De valójában a töltés ilyenkor még tart, a maradék 20-30% ilyenkor "töltődik be".
Pl. a Nokia N80 N95 esetében nálam kb 1,5 óra alatt tölti fel az akkut, ilyenkor jön az "akkumulátor feltöltve" jelzés.
Ha megnézed a töltési grafikont, látható, hogy nagyjából ennyi időt vesz igénybe az első töltési szakasz, ami ugye még nem jelent full 100% töltöttséget. Ezt egyébként a gyakorlatban is érezni szoktam, ha közvetlenül a jelzés után húzom le a telót a töltőről, érezhetően kevesebb ideig bírja mint ha rajtahagyom még 1-2 órát.
Ezért érdemes - ha tehetjük - a töltés látszólagos befejezése után még egy ideig a töltőn hagyni a készüléket. Túltöltés nem léphet fel, mivel a töltő elektronika ezt megakadályozza.
De természetesen - mint azt én is leírtam - egyáltalán nem szükséges a formázás, a Li-Ion technológia nem ismeri ezt a fogalmat.

Egyébként köszi a linket, valóban nagyon hasznos, különösképpen az angol oldal. THX!! :wink:

vas. máj. 13, 2007 0:41
arany tag

Hozzászólás 
V460T írta:

szomb. máj. 12, 2007 21:05
Moderátor

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Macika írta:
Én úgy tudom, hogy BB5-ös készüléknél Németországban van CSAK Level 4-es javítás, itthon csak a DCT4-re engedi a Nokia. Ja, és nyilván tudod, de azért leírom, hogy az N95 eléggé BB5-ös...
Én is így hallottam attól, aki tényleg a Nokia szervizében dolgozik, és ráadásul szervizesként, és nem portásként...
Bízzunk benne, hogy BB5 topictársunkban lesz annyi gerinc, hogy hétfőn utánaérdeklődik és ha rosszul tudta (amiben biztos vagyok), akkor visszajön és leírja ide nekünk, hogy tévedett...

szomb. máj. 12, 2007 19:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Én úgy tudom, hogy BB5-ös készüléknél Németországban van CSAK Level 4-es javítás, itthon csak a DCT4-re engedi a Nokia. Ja, és nyilván tudod, de azért leírom, hogy az N95 eléggé BB5-ös...

Én is így hallottam attól, aki tényleg a Nokia szervizében dolgozik, és ráadásul szervizesként, és nem portásként...

szomb. máj. 12, 2007 18:58
Moderátor

Hozzászólás Re: n95
Al Bundy írta:
Macika írta:
Ott dolgozol. Ez jó.

És mit csinálsz ott?

Takarít... :D
Nem mertem ilyet leírni.
De a felkészültségéből nagyon látszik, hogy nem olyan munkában foglalkoztatják, ahol komolyabb rálátása van a dologra.

Lehet postázó is... :)

szomb. máj. 12, 2007 18:12
gyémánt tag

Macika írta:
Ott dolgozol. Ez jó.

És mit csinálsz ott?

Takarít... :D

szomb. máj. 12, 2007 18:11
arany tag

Hozzászólás 
Én a mobil akksi töltésröl azt hallottam, hogy csirkét kell áldozni érte, úgy menni fog 2 TELJES HÓNAPOT! Ez komoly! Elö fog jönni egy 8-ik pálcika is, és 7/8 -as kijelzöd lesz! Tegnap mondták szakértök egy bótban. :lol:

szomb. máj. 12, 2007 17:12
Moderátor

BB5 írta:
Macika:
1,Mert így csak leégeted magadat
Én ezt hallottam, nem azt, h vágok minden ezzel a témával kapcs. dolgot! Ez csak egy info akart lenni, mint a többi dolog is, amit leírtam! Ha ezáltal én leégetem magam, h közlök pár infot, akkor hurrrááá leégettem magam! Amugy a egy repair center - ben dolgozok, és hozzánk már beérkezett az új sw!(itt 180-an dolgozunk, tehát nem egy mobilbolt szervize, hanem ahol level 4-es szintig van a javítás-Macika, mivel Te ennyire benne vagy, biztos tudod, hogy ez mit takar) És itt létezik egy SEQ/RAT nevű részleg, akiknek az a feladata, h teszteljék a nokia által kért tipusokat, és informálják őket a típushibákról! Most éppen az n95 - et tesztelik!

Mi is az a PRC??? Nem PC-t (Product Code) akartál írni?
Igen product code akart lenni, gondolom ez Te biztos nem így rövidíttenéd!
Most, hogy már így leégettem magam, köszi az észrevételeket.
Ott dolgozol. Ez jó.

És mit csinálsz ott?

Mert ha én ennyire nem értenék hozzá, inkább mélyen hallgatnék arról, hogy mi a munkahelyem, mert innentől kezdve nem csak magamat égetném vele.

Ezért is van, hogy bizonyos komolyabb javításra azonnal viszik Németországba a panelt.

Nincs rajta mit ragozni, az akksis megállapításod akkor is égbekiáltó butaság volt, még ha nem Te találtad ki, hanem mástól hallottad is.
És akkor is az, ha maga Jorma Ollila mondta Neked.

Hooooogyan??? Az N95-öt épp most tesztelik???

Hááát, mit mondjak, épp ideje lenne, hiszen a prototípus lassan 1 éve megvolt már és úgy 3-4 hónapja kereskedelmi forgalomban van már a készülék, 100%-os áron árusítva. Talán ideje lenne elkezdeni a teszteléseket...

P(R)C

Nem az számít, hogy ÉN hogyan rövidíteném, hanem hogy hogyan a szabályos.

A PRC-t azt hagyjuk meg a People Republic of China-nak, szerintem.

**** lehet, hogy nem tudod rúgdosás nélkül belátni ha tévedtél. Sebaj, talán majd az élet megtanít, hogy ha hibáztál, tévedtél, és ezt Rád bizonyítják, akkor NEM az a módja a kimászásnak belőle, hogy elkezdesz még hangosabban beszélni, hanem az, hogy elnézést kérsz és elhallgatsz egy kis időre.

szomb. máj. 12, 2007 17:08
ezüst tag

Hozzászólás 

szomb. máj. 12, 2007 16:43
arany tag

Hozzászólás 
niccage írta:
A vezeték hátraér a 2.üléssorig
http://tatugallery.com/kepek/n95/IMG_7648.JPG

Nettezi is elég jól lehet rajta:

http://tatugallery.com/kepek/n95/IMG_7653.JPG

Hello!

Na ez az!!!! Pontosan erre gondoltam!!!! Remélem egyszer így lesz nekem is :) Ha nem gond, mutatnál egy képet GPS-zés közben is, hogy milyen az autó képernyőjén?

Hali:Attka

szomb. máj. 12, 2007 15:55
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:
Rian írta:
7 pálcikája van az akku jelzőnek.

Upsz, sorry. Hirtelen nekem valahogy az jött le, hogy non-stop megy a telefon és arra írta a 7/7-t én meg arra, hogy azt 24/7-nek szokás írni :oops:
És így lett mindkettőtöknek igaza, csak más-más témában.. ;)

szomb. máj. 12, 2007 14:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rian írta:

Upsz, sorry. Hirtelen nekem valahogy az jött le, hogy non-stop megy a telefon és arra írta a 7/7-t én meg arra, hogy azt 24/7-nek szokás írni :oops:

szomb. máj. 12, 2007 13:59
Moderátor

Hozzászólás 
sanyisoft írta:
Én is 3x15 órát töltöm elsőre, és tovább is bírja.
Az első töltés után 1 napig élt (mint a legtöbb embernél).
A második után 2 nap.
A harmadik után 4 nap.

Ebből mindenki következtethet, és megmagyarázhatja miért NEM kell formáznni...
Hidd el, lithiumos akksinál hülyeség és szükségtelen, a mobilboltosok (meg mindenki, aki a szükségességét hirdeti) csak a saját tudatlanságukat árulják el vele!

Ha visszaolvasol, évek óta (legalább 3-4) küzdök ez ellen, és még mindig nem sok eredménnyel, a tudatlanok még mindig tújsúlyban vannak...

szomb. máj. 12, 2007 13:52
Moderátor

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
sanyisoft írta:

Igen. És az akkufresh is működik. :D Mielőtt hülyeségeket beszélsz, olvass utána egy picit, egy olyan ember tollából, aki tényleg ért is hozzá, így talán választ kapsz majd arra is, hogy miért bírja tovább a Li-ion akksid töltésről-töltésre, de elárulom, hogy nem a "formázás" miatt...
Basszus, tényleg nem olvastam el a postodat, mielőtt én is ugyanezt írtam volna, hiszen még az előző oldalon volt, amire válaszoltam.

Hagyom is így, mert Tőled függetlenül nekem is ez a véleményem :)

szomb. máj. 12, 2007 13:50
Moderátor

Hozzászólás 
bepe79 írta:
Al Bundy írta:
bepe79 írta:
14-16 oras `formazas` / toltes utan

Li-ion aksit mióta formázunk?

Amiota tovabb birja igy...
MARHASÁG!!!

Az akkufresh-t is ki kell próbálni és rájössz, hogy működik!!! Ugye???

Hidd el, SEMMI alapja nincs, a mobilkereskedelemben dolgozók mérhetetlen primitivitásuk miatt van. Senki nem (illetve csak nagyon kevesen) vették a fáradságot, hogy utánaolvassanak a Li-ion akksi töltési módozatának.

Rajta tarthatod a töltőn akár 3hetet is, akkor még jobban megformázza Neked! De ~4 óra múlva akkor is lekapcsol az töltési folyamat. Ha akarod, ha nem.

SOKKAL bonyolultabb a lithiumos akksik töltési módszere, minthogy Te BÁRMIVEL bele tudnál szólni.
Ez már nem nikkeles akkumulátor, amikor a felhasználónak kellett figyelnie sokmindenre, különben bebukta az akksi teljesítményének jelentős részét!

szomb. máj. 12, 2007 13:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Azt 24/7-nek szokták írni ;)
Attól függ, mire használod. Ha csak stand by-ban van, akkor elmehet annyit simán. De ha aktívan használod, akkor azért eszi az akksit. Ahogy fentebb is írták, erős nyúzással akár fél nap alatt padlóra lehet tenni.

szomb. máj. 12, 2007 13:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azt 24/7-nek szokták írni ;)
Attól függ, mire használod. Ha csak stand by-ban van, akkor elmehet annyit simán. De ha aktívan használod, akkor azért eszi az akksit. Ahogy fentebb is írták, erős nyúzással akár fél nap alatt padlóra lehet tenni.

szomb. máj. 12, 2007 12:41
ezüst tag

Hozzászólás 
bepe79 írta:
Meg mindig nem ment le egy rovatka sem az akku-toltottseg-jelzon, holott tegnap reggel 9 ota megy egyhuzamban. Tehat masfel napja, es meg 7/7-en van az akksi.

És használod is? :D

Mert, ha igen, akkor tényleg jót fogtál ki.

szomb. máj. 12, 2007 12:40
platina tag

Hozzászólás 
Meg mindig nem ment le egy rovatka sem az akku-toltottseg-jelzon, holott tegnap reggel 9 ota megy egyhuzamban. Tehat masfel napja, es meg 7/7-en van az akksi.

szomb. máj. 12, 2007 12:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem az én szüleményem (copyright by internet :D), de használd egész nyugodtan :)

szomb. máj. 12, 2007 12:32
platina tag

Hozzászólás 
pampika írta:
... egységsugarú júzerek ellen....

Na ma nekem ez a kifejezés a nap mondása! Remélem néha kölcsönadod!! :lol:

szomb. máj. 12, 2007 12:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
sanyisoft írta:

Igen. És az akkufresh is működik. :D Mielőtt hülyeségeket beszélsz, olvass utána egy picit, egy olyan ember tollából, aki tényleg ért is hozzá, így talán választ kapsz majd arra is, hogy miért bírja tovább a Li-ion akksid töltésről-töltésre, de elárulom, hogy nem a "formázás" miatt...

szomb. máj. 12, 2007 11:02
arany tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
bepe79 írta:
Al Bundy írta:
bepe79 írta:

Igen, persze... :D

Én is 3x15 órát töltöm elsőre, és tovább is bírja.
Az első töltés után 1 napig élt (mint a legtöbb embernél).
A második után 2 nap.
A harmadik után 4 nap.

szomb. máj. 12, 2007 8:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Az a ciki, hogy szerdán jártam egy budai mobil ASK-ban, és ott az illető szerint azért ment tönkre a telóm (N73) mert a teló első feltöltésekor nem vártam meg a 14 órát :D most olvasom, hogy 4 óra után minden töltő lekapcsol.

Teljesen jó indok az egységsugarú júzerek ellen. Vagy rosszabb esetben maga a szervizes is azt a kört boldogítja.
Sajnos sok helyen nem annyira értenek hozzá/pontatlan a tudásuk és ezzel a népet is félrevezetik. Pedig egy nokiától elvárható lenne, hogy az embereit továbbképezze.

szomb. máj. 12, 2007 0:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
bepe79 írta:
Al Bundy írta:
bepe79 írta:

Igen, persze... :D

pén. máj. 11, 2007 23:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Csak még mielőtt mindenki elkezdi jobban ismerni az akksik lelkivilágát a másiknál, egy kis segítség:

Az a ciki, hogy szerdán jártam egy budai mobil ASK-ban, és ott az illető szerint azért ment tönkre a telóm (N73) mert a teló első feltöltésekor nem vártam meg a 14 órát :D most olvasom, hogy 4 óra után minden töltő lekapcsol.

pén. máj. 11, 2007 23:32
gyémánt tag

Hozzászólás 

pén. máj. 11, 2007 23:06
platina tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
bepe79 írta:

pén. máj. 11, 2007 22:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kipróbáltam, a Blaupunkt Lucca 3.3 PNA kb 3-4 órát bírja töltés nélkül az autóban. Akkor miért is panaszkodunk az N95 készenléti idejére? :D

pén. máj. 11, 2007 22:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
bepe79 írta:
Az en N95-om akksijarol annyit, hogy a tegnapi 14-16 oras `formazas` / toltes utan reggel 9-kor huztam le a toltorol, es most este 8:05 van; egyetlen egy rovatka sem ment le az akku-toltottseg-jelzonel, fullon van most is. Ha nem is egy hetig, de nagyon sok napig fogja birni szerintem, mondtam en, hogy vagy barbar modon hasznalja az, akinek fel napig birja, vagy **** darabot fogott ki, vagy rosszul tolti, vagy nem tudom...

Az érdekes az, hogy az első töltés után nekem is egész jól bírta. Aztán a második után mint ha rövidült volna a készenléti idő.
Egyébként ha nem használod, csak idle állapotban figyel, akkor simán kibírja több napig is. (De könyörgöm ki az aki azért vesz N95-öt, hogy idle állapotban figyeljen?? :) )
De kezdj csak el navigálni, fényképezni, videót készíteni, mp3-at hallgatni.... Nálam ilyenkor kb 4-5 óra alatt padlót fog, pedig az első 3 alkalommal én is 16 órát töltöttem az akkut.
Egyébként a Li-Ion akkuknál nem szükséges formázni, max. az első alkalommal érdemes kicsit tovább a töltőn hagyni, hogy a csepptöltés tényleg 100%-ig feltöltse.

Ja, még annyit: Pont az angol piacon tervezi a Nokia először 2 akkuval piacra dobni a telót. Nem hiszem, hogy ennyire nagylelkűek lennének, ha nem lenne valóóságalapja a híreknek az átlag alatti készenléti időről... :wink:

pén. máj. 11, 2007 22:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
bepe79 írta:

pén. máj. 11, 2007 22:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
niccage írta:
A vezeték hátraér a 2.üléssorig
http://tatugallery.com/kepek/n95/IMG_7648.JPG

:shock: :o Azt a kurv'!

pén. máj. 11, 2007 22:04
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2894 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 58  Következő