|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 11 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Interpid
arany tag
Csatlakozott: pén. szept. 15, 2006 18:44 Hozzászólások: 338 Tartózkodási hely: Budapest
|
Szerintem akkor egyszerûen foglalkozz driver kérdéssel, ha meg már ilyen gépbe rax modemet, vegyél a Winmodemnél jobbat, PCI modemeknél nagy a választék, olcsón. Esetleg Voice modemet.
Gondolom, Fax szoftver is kéne, ott a Microsoft Fax, elég megfelelõ. Én mobiltelefonnal faxolgattam ugyanezzel, bevált.
|
vas. jún. 03, 2007 12:03 |
|
|
Chiga
ezüst tag
|
Re: szoft modem szívás
Interpid írta: Ha ilyen lassú az interneted, használj Win98SE-t, és lehetõleg egy MMX kompatibilis gépet, mert a szoftveres modemnek kell az MMX.
Windows XP csak csicsa, erõs gép kell hozzá, és gyors kábelnet.
Hát ezt nem is értem, mit akarsz ezzel mondani...
Internet: ADSL, Celeron 3.2GHz + 512MB RAM elég erős egy modemnek...
De nem netezni kell! Egy diszpécser központ, ami modemen fogadja a hívásokat és adatokat rögzít...
Üdv.
|
pén. máj. 18, 2007 18:47 |
|
|
CyberDragon
platina tag
|
Mégis mi közte van az internet sebességéhez az oprendszernek? Az XP neg nem "csak csicsa" mivel jóval stabilabb és alapból sokkal több hardvert ismer fel.
----- Üdv! CyberDragon
|
pén. máj. 18, 2007 18:20 |
|
|
Interpid
arany tag
Csatlakozott: pén. szept. 15, 2006 18:44 Hozzászólások: 338 Tartózkodási hely: Budapest
|
Re: szoft modem szívás
Chiga írta: Hali!
Újabban a szoftveres modemekkel (Conexant, Lucent) szívok. W98-on még mentek bizonyos funkciók, most ugyanazon gépen XP fut, de ezen már nem mennek ugyanazok a funkciók. Tud valaki valami trükköt, hogyan lehetne ezen segíteni? Találkoztatok-e ezzel a jelenséggel?
Köszi
Ha ilyen lassú az interneted, használj Win98SE-t, és lehetõleg egy MMX kompatibilis gépet, mert a szoftveres modemnek kell az MMX.
Windows XP csak csicsa, erõs gép kell hozzá, és gyors kábelnet.
|
pén. máj. 18, 2007 15:58 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
Nem teljesen értem.
Mégis mik ezek a pluszfunkciók amik nem érhetőek el, ha nem Mo-ra állítod?
|
kedd máj. 15, 2007 19:00 |
|
|
Chiga
ezüst tag
|
Majdnem igazad van...
Az eleje stimmel, tehát országfüggő sok dolog, ha pl. UK-ra állítom, egyéb funkciók is működnek, amit a leírás tartalmaz, míg a HUNGARY-val nem megy.
A telefonbeállítasoknál viszont csak annyit adsz meg, hogy milyen körzetben vagy. Semmi 06, stb. Amikor pl. faxolni akarsz, ott is csak a körzetszámot adod meg, plusz a hívandó számot. Na, ekkor jön az országbeállításból eredő 06. Ha ugyanis UK-n hagyom a modemet, akkor nem 06-ot, hanem csak 0-t tárcsáz a másik körzet eléréséhez!!! Próbáld ki!
Üdv.
|
kedd máj. 15, 2007 18:16 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
Na itt valami keveredés van.
Az országátállítás ahhoz kell, hogy felismerje, hogy milyen hangmagasságú, milyen hosszú sípolások, mekkora szünetek micsodák (foglalt jelzést felismerje stb). A 06 az nem kötött, azt a számot tárcsázza, amit eltárolsz neki.
|
kedd máj. 15, 2007 14:05 |
|
|
Chiga
ezüst tag
|
Hali!
Próbáltam drivereket cserélni, de semmi változás.
Közben rájöttem
Van, ami bizonyos országokban működik csak.
Ha átállítom, hogy hol vagyok, melyik országban, akkor elérhető, ha Magyar-t állítok be, akkor meg nem... Sajnos, így viszont a tárcsázás nem lesz jó, mert máshol nem 06 a távhívás...
Hát ez van. Nem lehet minden tökéletes...
Ja, a WIN98-ban azért ment, mert ott külön lehet állítani a modem milyen országként viselkedjen, és a tárcsázás hogyan történjen. XP-n csak egyet lehet (ahogy tapasztaltam) és vagy így vagy úgy működik a modem....
Üdv.
|
kedd máj. 15, 2007 6:24 |
|
|
Sparow2
gyémánt tag
|
Konkrétabban milyen funkciók?
Látatlanban 99%, hogy driverprobléma.
Próbáltál újabb, vagy régebbi drivert hozzá?
|
hétf. máj. 14, 2007 12:35 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Én úgy tudom, ezekkel Linuxon van gond, de XP-n jó.
A driver vagy inf fájl kellhet hozzá.
|
hétf. máj. 14, 2007 12:34 |
|
|
Chiga
ezüst tag
|
szoft modem szívás
Hali!
Újabban a szoftveres modemekkel (Conexant, Lucent) szívok.
W98-on még mentek bizonyos funkciók, most ugyanazon gépen XP fut, de ezen már nem mennek ugyanazok a funkciók. Tud valaki valami trükköt, hogyan lehetne ezen segíteni? Találkoztatok-e ezzel a jelenséggel?
Köszi
|
hétf. máj. 14, 2007 11:43 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 11 hozzászólás ] |
|