Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 11, 2025 18:34

Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Melyik szolgáltató? 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Véleményem szerit erősen leszűkül a kör, ha megkérded, hogy egyáltalán a környéken ki tud szolgáltatni. 1 kábeltv hálózaton csak az egyik szokott rajtalenni és ezzel vagy a TVNetwork vagy az UPC ugrik. Ha üvegszál megy a telefongerincen, ADSL-ben sem lehetsz túlzottan válogatós.

kedd júl. 10, 2007 19:50
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
nbela

Akkor eszerint nincs mindenütt így, mert mifelénk nem korlátoz a UPC.
Működik rendesen a p2p.
A sebességre szintén nem lehet panaszunk, nálunk már áprilisban átállították a 10M/1M-re.

kedd jún. 05, 2007 13:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
UPC-nél nem voltam soha...
T-Online-nál voltam, de drága, és bürokrata...
A TVNetwork-nél viszont tegnap voltam az ügyfélszolgálaton, mert egy kollégám ott lesz előfizető, és egy olyan csaj intézte a dolgokat, hogy átgondoltam az egész eddigi kapcsolatomat. :P
Ha lejár a hűségem, megyek a TVNetwork-höz, remélem, sok hibám lesz, amit csak az ÜSZI tud rendezni... 8)

szer. máj. 30, 2007 21:13
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
T-Online: A telefon feleslegesen megnyomja a csomag árát. De ha mégis, akkor inkább Interware, IceDSL... de semmiképpen nem T-Online. Telefon nélküli adsl nem érhető el nálad? Például a DataNet/YoNeked.
UPC: Ha torrentezni is akarsz akkor felejtős. UPC hálózaton jelenleg korlátozva (forgalomszabályozva, priorizálva...) van a p2p kapcsolat és nem tudni így marad-e vagy csak ideiglenesen.
TvNetWork: Honlap szerint fix ip címet adnak, de annak már nem kattintottam utána, hogy publikust vagy alhálózatit?

Ugyanilyen topic:
SOS! melyik internetszolgáltatót válasszam?

vas. máj. 27, 2007 18:31
ezüst tag

Hozzászólás Melyik szolgáltató?
Sziasztok!

Most akarom bekötettni az inetrnetet, az újonnan épült kéróba. Melyik szolgáltatót válasszam T-online, UPC, Tvnetwork.

A tvnetwork igérkezik a legolcsobbnak de vajon megéri? nem ismerek senkit akinek lenne tehát se jót, se rosszat nem hallotam.

A UPC-re panaszkodtak már de nem tudom miért, viszont a TV be van kötve, igy nem kellene telefont bekötni.

Jelenleg t-online van (hűségidő letelt), bajom nincs vele, csak az új házba be kellene kötni a telefont, így viszont eléggé drága, a telefonra meg nem lenne szükség.

vas. máj. 27, 2007 18:07
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5 hozzászólás ]