Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 20:36

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 3774 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 76  Következő
Apró kérdések topicja 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Na de a plazmatévéket sem veszik vissza, mert beleégett jobb alul a 12-es karika...

Ezt elkerülendő kell néha a 18+ csatornákra kapcsolni.
:D

kedd júl. 17, 2007 17:06
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Macika írta:
Na de a plazmatévéket sem veszik vissza, mert beleégett jobb alul a 12-es karika...
és ezért kit lehet perelni? 8)
Tökmindegy, a hangsúly a perelés élményén van! :)

hétf. júl. 16, 2007 23:47
vas-tag

Hozzászólás Re: Web'n'walk Horvátország
Köszönöm a választ Macika!

Macika írta:
ogy írta:
Üdv mindenkinek!

Valaki segítsen olyanban, hogy barátomék Horvátországba utaztak és nem vették észre, hogy nem zárták be a web'n'walk-ot az "EGPRS" jele kint volt órákig, hogy ilyenkor számláz-e valamit a rendszer, vagy bármilyen egyéb díj összejön-e, mert adatforgalom nem volt, csak az aktív üzem. Na de ez külföldön.

Köszi előre is.
Amennyiben 'csak ha szükséges' beállításon volt a telefonjuk (tehát alapból nem szokta kijelezni a gprs-kapcsolatot), akkor az a kapcsolat élt mindvégig. Itthon a T 10 kB-onként vagy 10 percenként számlázza legy ugyanazt az összeget, tehát akkor is, ha 0 adatforgalom van.

hétf. júl. 16, 2007 21:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:

és ezért kit lehet perelni? 8)

hétf. júl. 16, 2007 18:33
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
email írta:
Most vettem észre, hogy a 8 hónapos S68-am kijelzőjébe nagyon halványan "beégett" a képernyőkímélő: digitális óra, alul T-Mobile-H felirat. Lehettem volna előrelátóbb, hogy néha cserélgetem. A szervizben milyen messzire dobnának ki, ha ilyen hibával (?) odaállítanék? :)
Bár a fő kérdés az, hogy ez mennyire normális jelenség?
Nem merném mondani, hogy normális...

hétf. júl. 16, 2007 13:28
Moderátor

Hozzászólás Re: Web'n'walk Horvátország
ogy írta:
Üdv mindenkinek!

Valaki segítsen olyanban, hogy barátomék Horvátországba utaztak és nem vették észre, hogy nem zárták be a web'n'walk-ot az "EGPRS" jele kint volt órákig, hogy ilyenkor számláz-e valamit a rendszer, vagy bármilyen egyéb díj összejön-e, mert adatforgalom nem volt, csak az aktív üzem. Na de ez külföldön.

Köszi előre is.
Amennyiben 'csak ha szükséges' beállításon volt a telefonjuk (tehát alapból nem szokta kijelezni a gprs-kapcsolatot), akkor az a kapcsolat élt mindvégig. Itthon a T 10 kB-onként vagy 10 percenként számlázza legy ugyanazt az összeget, tehát akkor is, ha 0 adatforgalom van.

hétf. júl. 16, 2007 13:27
arany tag

Hozzászólás 
Most vettem észre, hogy a 8 hónapos S68-am kijelzőjébe nagyon halványan "beégett" a képernyőkímélő: digitális óra, alul T-Mobile-H felirat. Lehettem volna előrelátóbb, hogy néha cserélgetem. A szervizben milyen messzire dobnának ki, ha ilyen hibával (?) odaállítanék? :)
Bár a fő kérdés az, hogy ez mennyire normális jelenség?

hétf. júl. 16, 2007 12:55
vas-tag

Hozzászólás Web'n'walk Horvátország
Üdv mindenkinek!

Köszi előre is.

hétf. júl. 16, 2007 10:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Emlékszel rá! :wink:

Valami más alternatíva? :)
Mert én még soha nem néztem meg, hogy melyik automata milyen, ha pénz kellett, odamentem, és kivettem, ha nem, akkor nem, de nem nézegettem... :?

vas. júl. 15, 2007 20:31
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ott a pont :).

vas. júl. 15, 2007 17:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Vizsla írta:
Aki olyan OTP ATM közelében van, mely Euronet ATM-ből vált azzá

Ez miről állapítható meg, hogy miből lett egy ATM OTP-s? :)

Emlékszel rá! :wink:

vas. júl. 15, 2007 16:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Aki olyan OTP ATM közelében van, mely Euronet ATM-ből vált azzá

Ez miről állapítható meg, hogy miből lett egy ATM OTP-s? :)

vas. júl. 15, 2007 16:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Aki olyan OTP ATM közelében van, mely Euronet ATM-ből vált azzá, megtenné, hogy megnézi, benne van-e a 2500 Ft-os Domino feltöltési címlet? Köszi.

vas. júl. 15, 2007 14:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
somebody írta:
Épp ez az! :lol: Mindenki mást mond. Valaki azt mondja, hogy olaszul értenek, mert hogy nem messze van. Valaki azt, hogy a németet értik, mert sok a német ott is. Mindegy, angollal biztos nem lesz probléma.

szerintem egy turistaközpontú helyen még akkor is tökéletesen elboldogulsz, ha süketnéma vagy. ;) tavaly én Supeta-ban találkoztam egy olyan kereskedővel, aki még magyrul is tudott... :D
de amúgy tapasztalat szerint az angol is tökéletesen használható.

szer. júl. 11, 2007 8:29
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
somebody írta:
Épp ez az! :lol: Mindenki mást mond. Valaki azt mondja, hogy olaszul értenek, mert hogy nem messze van. Valaki azt, hogy a németet értik, mert sok a német ott is. Mindegy, angollal biztos nem lesz probléma.
Sajna olaszul csak 2 évet tanultam, ez a társalgáshoz nem elegendő, így nem próbáltam.
Vannak olyan országok, ahol az idősebbek körében (40 év felett) a némettel lehet inkább boldogulni (ilyen Magyarország is és - szerintem - Horvátország is). A fiatalok viszont 80%-ban beszélnek angolul, ha akarnak...

szer. júl. 11, 2007 7:11
arany tag

Hozzászólás 

szer. júl. 11, 2007 0:23
Moderátor

Hozzászólás 
somebody írta:
Köszönöm az javaslatot, ötletet! :)
Nem beszélnek arrafelé elég sokan németül?
Bár összesen csak 2 napot voltam Horvátországban (inkább csak 1,5-et), de én mindenkivel elboldogultam a némettel.

kedd júl. 10, 2007 23:25
arany tag

Hozzászólás 
Köszönöm az javaslatot, ötletet! :)

kedd júl. 10, 2007 23:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
somebody írta:
Sziasztok!
Létezik S60-ra horvát magyar szótár? Nyaraláshoz nagyon kéne... :?

Nem hiszem, de valamelyik útikalauzból csinálhatsz magadnak egyfajta kivonatot a fontosabb kifejezésekből. Értek ezalatt egy 20-30 db-os adatbázist. A többire meg elég a nyomtatott kiskönyv. Legvégső esetben meg lehet próbálni a német, angol, olasz, vagy más szláv nyelvet.

kedd júl. 10, 2007 23:03
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Létezik S60-ra horvát magyar szótár? Nyaraláshoz nagyon kéne... :?

kedd júl. 10, 2007 22:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Az, hogy manapság egy készüléken ne legyen SEM infra, SEM Bluetooth, az kritikán aluli.
Gyereknek, 2 évig - illetve ameddig tart - jó is lenne. A PCjén sincs infra ill BT. Csak hát az usb csatlakozás egyenlőre bukta.

kedd júl. 10, 2007 20:45
Moderátor

Hozzászólás 
nbela írta:
Szervusztok!
Samsung SGH-M300-at szeretnék PC-hez csatlakozatni. Speedshop, Gigatelnél nincs hozzá kábel. Samsung ügyfélszolgálat szerint PCB220-as kábel kell. Gugli szerint ilyen a világon nincs. Német találatok szerint a PCB200-as jó hozzá. Ismeretlen eszközként látja is a vele a gép. Samsung lapról leszedhető driver és kezelőprogram: Samsung PC Studio II (ver 1.0, 2007.06.18 ). Ennek meg valami futtatási környezet hiányzik, mert a progi főmenüje megjelenik, de nem akar települni. A Samsung ügyfélszolgálatnak sem települ. Majd talán lesz valamikor egy program javítás hozzá.
Hogyan lehetne telepíteni a studio programot? (win xp sp2, +összes fontos frissítés, +sun java 1.6)
Milyen más drivert vagy programot próbáljak?
Mit írjak a keresőbe(gugli, terminál), hogy megoldást találjak?
Köszi...
Sajna ez a Samsung. Csilivili, könnyű, divatos, még szép is.
Aztán vége.

Az M300 egy szégyenteljesen alaptípus. Az, hogy manapság egy készüléken ne legyen SEM infra, SEM Bluetooth, az kritikán aluli. De gondolom, akkor is tudtad ezt, amikor e készülék mellett döntöttél.
Sajnos rossz döntés volt.
A Nokiának is volt olyan színes kijelzős készüléke, amihez nem volt csatlakoztatható számítógép (3510i), de mára már nem gyárt ilyet.
Furcsa, hogy 2007-ben ilyen modellel a piacon tud maradni egy gyártó, aminek az az egyetlen előnye, hogy icipici...

kedd júl. 10, 2007 15:24
ezüst tag

Hozzászólás 
sziasztok. Ki tudna segiteni, hogy az n70gyári hangjait hogy lehet tovább küldeni. Köszi elöre

kedd júl. 10, 2007 8:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szervusztok!
Samsung SGH-M300-at szeretnék PC-hez csatlakozatni. Speedshop, Gigatelnél nincs hozzá kábel. Samsung ügyfélszolgálat szerint PCB220-as kábel kell. Gugli szerint ilyen a világon nincs. Német találatok szerint a PCB200-as jó hozzá. Ismeretlen eszközként látja is a vele a gép. Samsung lapról leszedhető driver és kezelőprogram: Samsung PC Studio II (ver 1.0, 2007.06.18 ). Ennek meg valami futtatási környezet hiányzik, mert a progi főmenüje megjelenik, de nem akar települni. A Samsung ügyfélszolgálatnak sem települ. Majd talán lesz valamikor egy program javítás hozzá.
Hogyan lehetne telepíteni a studio programot? (win xp sp2, +összes fontos frissítés, +sun java 1.6)
Milyen más drivert vagy programot próbáljak?
Mit írjak a keresőbe(gugli, terminál), hogy megoldást találjak?
Köszi...

kedd júl. 10, 2007 6:45
Moderátor

Hozzászólás Re: 6600 vs PC suite
Chain írta:
Sziasztok!
Megpróbálom röviden.
N6600 vs laptop.PCSuite feltelepités ill. infra felismerése után nem igazán tudok a telóra cuccot nyomni.A jelenség az,hogy a telón aktiválom az irda-t és össze is akad a géppel,de mintha úgy fél percenként leszakadna,majd visszacsatlakozik az infraportra.A PC Suire-ot be sem hivja ill. ha behivom nem hangolódik össze a kettő.Már minden sorrendben próbáltam telepiteni (mert a nagyok szerint a sorrend sem mindegy),de sajna hiába.
-Ha csak simán PCSuite nélkül infrával probálom akkor azt a hibaüzenetet irja ki,hogy
"a xz program nem lett átküldve,mert hiba történt,miközben a vezeték nélküli kapcsolat küldte az adatokat a másik szgépre.Hozzéférés megtagadva."
Próbáljatok meg segiteni légyszives.
Köszönöm.
Üdv.
Nézd meg, nem véletlenül 4 Mb/s sebességre van-e állítva az infraport. Amire még érzékenyek a régebbi Nokiák, hog ylegalább 5-10 ms legyen a válaszidő. Ezt mint az infraport beállításainál tudod megadni a Vezérlőpultból.

hétf. júl. 09, 2007 22:24
arany tag

Hozzászólás 6600 vs PC suite
Sziasztok!
Megpróbálom röviden.
N6600 vs laptop.PCSuite feltelepités ill. infra felismerése után nem igazán tudok a telóra cuccot nyomni.A jelenség az,hogy a telón aktiválom az irda-t és össze is akad a géppel,de mintha úgy fél percenként leszakadna,majd visszacsatlakozik az infraportra.A PC Suire-ot be sem hivja ill. ha behivom nem hangolódik össze a kettő.Már minden sorrendben próbáltam telepiteni (mert a nagyok szerint a sorrend sem mindegy),de sajna hiába.
-Ha csak simán PCSuite nélkül infrával probálom akkor azt a hibaüzenetet irja ki,hogy
"a xz program nem lett átküldve,mert hiba történt,miközben a vezeték nélküli kapcsolat küldte az adatokat a másik szgépre.Hozzéférés megtagadva."
Próbáljatok meg segiteni légyszives.
Köszönöm.
Üdv.

hétf. júl. 09, 2007 21:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Emiatt nem is vehető igénybe mindenütt a roaming. Ahol meg igen, ott meg jó drága.

pén. júl. 06, 2007 20:56
a fórum lelke

Hozzászólás 

Igen, ezt a részt megtaláltam én is, csak itt nem találtam, hogy én aktiválom külöd a direktet, vagy hol ez, hol az megy...
De a fenti alapján már értem, ritkán használok T-s kártyát :) , a vodánál meg nincs ilyen visszahívósdi tudtommal...

csüt. júl. 05, 2007 23:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Itt egy csodás lista: http://t-mobile.hu/egyeni/szolgaltatasok/roaming/roaming_szolgaltatasok_partner_domino_alap.shtml

csüt. júl. 05, 2007 22:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Ez egy opció, mint a Pannonnál. Ha tudsz kimenőt indítani kódok nélkül, akkor működik a Direkt. Egyébként meg a kódos mindig használható, és az olcsóbb.

Köszi.

csüt. júl. 05, 2007 22:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez egy opció, mint a Pannonnál. Ha tudsz kimenőt indítani kódok nélkül, akkor működik a Direkt. Egyébként meg a kódos mindig használható, és az olcsóbb.

csüt. júl. 05, 2007 21:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
kerelyfe írta:

THX :)
Én a szolgáltatásoknál néztem a roamingot, ott meg nem találtam meg... :oops:

És a "Domino Roaming"/"Domino Roaming Direkt"-ről valami, az a kint használt hálózattól függ, vagy ez más-más szolgáltatás?

szer. júl. 04, 2007 8:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
T-s roamingnál van a "Domino Roaming", és a "Domino Roaming Direkt".
Ezt nekem kell kiválasztani, vagy ez a használt hálózattól függ?
A *104#-el melyik aktiválódik?

A T oldalán semmi értelmeset nem találtam erről...
És a roaming árakat vajon hol lehet megtalálni a T oldalán, csak az ÁSZF-ben van benne, nincs valami külön, normálisan átlátható táblázat? :roll:

1
2
3
4
5
6
:?:

szer. júl. 04, 2007 6:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
T-s roamingnál van a "Domino Roaming", és a "Domino Roaming Direkt".
Ezt nekem kell kiválasztani, vagy ez a használt hálózattól függ?
A *104#-el melyik aktiválódik?

A T oldalán semmi értelmeset nem találtam erről...
És a roaming árakat vajon hol lehet megtalálni a T oldalán, csak az ÁSZF-ben van benne, nincs valami külön, normálisan átlátható táblázat? :roll:

kedd júl. 03, 2007 23:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
K.Zolee írta:
nem tudja vki mi van az apronettel? olyan mintha kilenne cianozva. meg akarmilyen hirdetest teszek fel, tuti 1-2 napon belul nyoma vesz. ezeket mi lelte?

Nekem nincs vele gondom. Kb. 1 hete van fent a 6670-es hirdetésem, és még mindig megvan. :) Ha lejár, akkor 1 az 1ben törlik, mint régen.

hétf. júl. 02, 2007 17:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
nem tudja vki mi van az apronettel? olyan mintha kilenne cianozva. meg akarmilyen hirdetest teszek fel, tuti 1-2 napon belul nyoma vesz. ezeket mi lelte?

vas. júl. 01, 2007 7:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tudja valaki, hogy a Westel üszije mely munkaerőkölcsönzőkön keresztül foglalkoztat embereket?

szomb. jún. 23, 2007 19:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy ilyen gyakorlatilag eladhatatlan volna, szvsz ennyire egyik sem leegyszerűsített...

csüt. jún. 21, 2007 15:32
Profil ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Arra gondoltam, hogy mondjuk, csak 5 elõre beállított telefonszámot lehet hívni, mást nem. Ez a SIM tudja? Hogyan?

Erre (is) való a pin2 kód. A teló menüjében a fix számok vagy fix hívás alatt érhető el, és kérni fogja a pin2 kódot. Ha lenne olyan teló, ami ezt nem támogatná, akkor kódokkal az abban lévő sim-et is be lehetne állítani, illetve a sim-et áttéve egy másik telóba, azzal is beállíthatod a fix hívást. Utána bármely telóban téve a sim-et csak a beállított számok lesznek hívhatóak.

csüt. jún. 21, 2007 15:30
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Arra gondoltam, hogy mondjuk, csak 5 előre beállított telefonszámot lehet hívni, mást nem. Ez a SIM tudja? Hogyan?

csüt. jún. 21, 2007 15:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Melyik telefon tud olyat, hogy csak elõre beállított számokat lehet hívni? (A lehetõ legolcsóbb kellene)

bármelyik. Ezt - ugyanis - a sim tudja, nem a telefont.

csüt. jún. 21, 2007 15:16
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Melyik telefon tud olyat, hogy csak előre beállított számokat lehet hívni? (A lehető legolcsóbb kellene)

csüt. jún. 21, 2007 15:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Chain írta:
Az lenne a kérdésem,hogy infrán a gépről lehet java játékot küldeni a telóra (SE k508i) és ha igen akkor hogyan kell?

Igen, lehet.
Ugyanúgy kell, mint minden mást. Jobb-click a *.jar file-ra, küldés->infrán... :wink:

kedd jún. 19, 2007 20:30
arany tag

Hozzászólás infra vs. java
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy infrán a gépről lehet java játékot küldeni a telóra (SE k508i) és ha igen akkor hogyan kell?Az infra kapcsolat rendben van ,mert tudom használni a file managert meg a PC suitot is,
de abban nem lehet "játékot "küldeni csak kép,hang,téma,videó meg egyéb.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdvözlettel

kedd jún. 19, 2007 9:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
egy rakás csaj fog kergetni az utcán... :)

Kapnék is a barátnőmtől a fejemre, azt hiszem. :D :D
Köszönöm a választ!

csüt. jún. 14, 2007 21:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
ezt az opciót meglévő ügyfelek nem kapcsolhatják be? :lol:

Nem, ez csak az új ügyfeleknek jár... :)

csüt. jún. 14, 2007 12:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
és egy rakás csaj fog kergetni az utcán... :)

ezt az opciót meglévő ügyfelek nem kapcsolhatják be? :lol:

csüt. jún. 14, 2007 10:57
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Czumy írta:
Ennek annyi akkor... Í.J.! :?

Akkor ÍJ, de nézd a jó oldalát, ha veszel egy új SIM-et, akkor kapsz hozzá 1000 SMS-t, és egy rakás csaj fog kergetni az utcán... :)

szer. jún. 13, 2007 23:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Czumy írta:
Ha feltöltöm, utána használható még a kártya?

Hát, ha fel tudnád tölteni, akkor utána használható lenne, de ha a szöveg után nem a feltöltést kapcsolja, hanem foglalt jelzést ad, akkor már nem is tudod feltölteni...

Gépnéni elmondja a már idézett szöveget, aztán bontja a vonalat - ha jól emlékszem. Ennek annyi akkor... Í.J.! :?

szer. jún. 13, 2007 22:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Czumy írta:
Ha feltöltöm, utána használható még a kártya?

Hát, ha fel tudnád tölteni, akkor utána használható lenne, de ha a szöveg után nem a feltöltést kapcsolja, hanem foglalt jelzést ad, akkor már nem is tudod feltölteni...

szer. jún. 13, 2007 22:40
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 3774 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 76  Következő