Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 18:48

Hozzászólás a témához  [ 2894 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 58  Következő
Nokia N95: 5 MP-es kamera, GPS, HSDPA 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
egyszer már utánanéztem egykét ilyen hamisítványnak, hogy miket tud, mert a mobilarénán gombaként szaporodtak a hírek a hasonló másolattelefonokról. annyira nem rosszak, de persze nem okostelefon kategória...

N95-nek pofátlanság eladni persze. e ahogy nézem itt arról van szó, hogy valaki jól beszpta odakint, és most megpróbálja egy az egyben továbbadni.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Londelmor kedd jún. 12, 2007 22:04-kor.

kedd jún. 12, 2007 8:38
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Ennél az N95 klónnál pl érintőkijelzőre gondoltam, vagy akár a külső hangzás, gyorsabb menü, kevesebb fagyás :D hosszabb készenléti idő, könnyeb súly stb... mondom apróságok :D bár az érintőképernyő nem apró :)
Hát... érintőképernyő kínai minőségben...külső hangzás kínai minőségben....
Szerintem a két kisebb oldalsó hangszóró helyett van egy bazinagy a hátulján...
Hosszabb készenlét kínai minőségi akksival...
Gyorsabb menü, kevesebb fagyás... na, ezt elhiszem, merthogy nem symbian.

hétf. jún. 11, 2007 23:49
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Rian írta:
Viszont állítom, hogy pár dologban odaveri az N95-öt, apróságokra gondolok.
Csak egyet írj.

Nem tudom, mert nem tapasztaltam még e kínai csodát :D de olyasmikre gondolok, mint pl. az N73 klónnál lehetett arról olvasni, hogy jobb lett a joystick (n73-nál kevés rosszabb joy van:D ). Ennél az N95 klónnál pl érintőkijelzőre gondoltam, vagy akár a külső hangzás, gyorsabb menü, kevesebb fagyás :D hosszabb készenléti idő, könnyeb súly stb... mondom apróságok :D bár az érintőképernyő nem apró :)

hétf. jún. 11, 2007 23:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ennek gondolom itt volna a helye...

hétf. jún. 11, 2007 22:55
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Viszont állítom, hogy pár dologban odaveri az N95-öt, apróságokra gondolok.
Csak egyet írj.

hétf. jún. 11, 2007 22:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
"...ez egyirányban csúsztatható, és nincs benne gprs navigáció ( csak vapon keresztül)ez is eredeti, de ilyet csak angliának csináltak N95-1 a neve.azt elfelejtettem odaírni, hogy van 256Mb memóriakártyája is..."

Szvsz ez az N95 kínai klónja, tehát azt is elfelejtette odaírni az ember, hogy ez nem symbianos teló.

hétf. jún. 11, 2007 22:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
[vatera] Zysu írta:
nokia N95-1 klon,( angliában vásárolt),gyárilag független,angol menüs, +érintő képernyő(letölthető a magyar menü az internetről) 256millio szín,mp3,mp4,video hivás,dupla hangszóró, hihetetlen hangzás!!, hatalmas kijelző,2db akkumlátor, töltő,usb kábel,+ képernyő folia, doboza, papírjai.

Azért ez a 256 millió szín nem gyenge:) (illetve elírás). Viszont állítom, hogy pár dologban odaveri az N95-öt, apróságokra gondolok.

hétf. jún. 11, 2007 22:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Ez az ember legalább nem akarja eredetinek eladni, mint a Sony "DV-kamerák" árulói.

Tiszta rendes :P

Én viszont olyannal találkoztam, aki product code átírást hirdetett, több típusra is, 2,5k-ba. írtam neki, hogy nem szép dolog illegális és ráadásul ingyenes dologért pénzt kérni. Kérte, hogy írjak bővebben erről. Kifejtettem neki a miértet és erre ahelyett, amit már sokaktól kaptam (sok-sok csillagos észosztás) írta, hogy ő nem tudta, hogy ez így van, ezért le is veszi a hirdetéseit. Na ez korrekt ;)

hétf. jún. 11, 2007 21:38
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hogyne. Elsősorban füllel érintem, takaríthatom is utána...

Fura, így a képeket elnézve SE P9x0-szerűnek tűnik a kijelzőn levő menü és az érintőképernyő is olyasmire utal.

Ez az ember legalább nem akarja eredetinek eladni, mint a Sony "DV-kamerák" árulói.

hétf. jún. 11, 2007 21:29
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Akárhogy is nézem, az enyém is N95-1. Csak nem klónt árul a T is??? :)

gondolom a Tiéd is érintőképernyős, nem ? :twisted:

hétf. jún. 11, 2007 21:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akárhogy is nézem, az enyém is N95-1. Csak nem klónt árul a T is??? :)

hétf. jún. 11, 2007 21:06
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
:D :D :D Vatera:Nokia N95 klon,független,0perces !!!
"nokia N95-1 klon,( angliában vásárolt),gyárilag független,angol menüs, +érintő képernyő(letölthető a magyar menü az internetről) 256millio szín,mp3,mp4,video hivás,dupla hangszóró, hihetetlen hangzás!!, hatalmas kijelző,2db akkumlátor, töltő,usb kábel,+ képernyő folia, doboza, papírjai"

"...ez egyirányban csúsztatható, és nincs benne gprs navigáció ( csak vapon keresztül)ez is eredeti, de ilyet csak angliának csináltak N95-1 a neve.azt elfelejtettem odaírni, hogy van 256Mb memóriakártyája is..."
:wink:
http://www.vatera.hu/nokia_n95_klon_fug ... 90222.html

hétf. jún. 11, 2007 21:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alejandro írta:
Hi!

Én nem vagyok elégedett sem a PC Suite-tal, sem a másolóval.
N70-ről E50-re másoltam.
Amit a PC Suite biztosan kihagyott: hívócsoportok, saját üzenet mappa, üzemmód beállítások.
A "Másoló" sem volt képes átvinni a csoportokat.

A 6210-essel kapcsolatban SZVSZ érdemes lenne outlook-kal szinkronizálni oda-vissza a kontaktokat.
így még akár az adatok javítása is könnyebb lehet, mint telefonon pötyögni...

Üdv,
A.

Én a contactomat mindig lementem egy fájlba, majd visszatöltöm a másik teóln. Ez bevált. pl contact transfer megoldja.

hétf. jún. 11, 2007 15:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Én nem vagyok elégedett sem a PC Suite-tal, sem a másolóval.
N70-ről E50-re másoltam.
Amit a PC Suite biztosan kihagyott: hívócsoportok, saját üzenet mappa, üzemmód beállítások.
A "Másoló" sem volt képes átvinni a csoportokat.

A 6210-essel kapcsolatban SZVSZ érdemes lenne outlook-kal szinkronizálni oda-vissza a kontaktokat.
így még akár az adatok javítása is könnyebb lehet, mint telefonon pötyögni...

Üdv,
A.

hétf. jún. 11, 2007 15:33
ezüst tag

Hozzászólás 
A 6600-ról N80-ra én a beépített programmal másoltam át az összes nevet a telefonkönyvből, és hibátlanul átment minden E-mail címtől a megjegyzésig.

vas. jún. 10, 2007 9:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Egy szervizes tag mondta, hogy a nokia már nem gyárt mágneses tokot mert tönkrevágja a telót.
Ehhez képest a piacon lévő tokok 3/4 e mágneses.
Ez egyenesen brutális a maga 11 ezer forintos árával.
http://www.pielframa.com/nokia_n95.htm

szomb. jún. 09, 2007 10:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vagy esetleg oxygenphonemanager is jó ötlet lehet. A contact fájlt áttenni egyik OPMből a másikba, és rátölteni.

pén. jún. 08, 2007 23:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Imici1972 írta:
Sajna az enyém is szervizben figyel :(
Hétvégén elmentünk Eger és környékére kirándulni. Folyamatosan fényképeztem vele, majd egyszer csak azt vettem észre, hogy egyre nehezebben találja meg a fókuszt. Újraindítottam, utána még pár képet sikerült készíteni, majd végérvényesen elszállt a fókusz.
Makro üzemmódban ok, de 1m-nél nagyobb távolságra nem fókuszál, a keret pirosra vált és tök életlen a kép. :cry:
Amikor hazajöttünk, gyorsan újraflasheltem, hátha sw gond. De sajna ugyanaz.
Úgyhogy tegnap leadtam javításra. Remélem van alkatrész a Mo-i központi szervizben, mert ha nem, akkor Németországba küldik javításra, ami új modellek esetén gyakran előfordul. És ilyenkor sajna hetekben mérik a jav. időt... :evil:
Azt már korábban is észrevettem, hogy jónéhány beragadt pixel van a kameraszenzorban, amelyek gyönyőrűen világítanak, ha sötétben készítek videót. De mivel erre ritkán kerül sor és kép üzemmódban a sw kiszedte a hibás pixeleket, így annyira nem zavart. De ez a fókusz dolog elég durva.
Nekem ez a teló legalább a tizedik nokiám, de még soha egyiket sem kellett szervizbe vinnem sw frissítésen kívül... :twisted:

Ami az érdekes: Tegnap kipróbáltam egy vadi új darabot az egyik MM-ban, és az alapból ezzel a hibával küszködött. :shock:
Kivettük a dobozból, bekapcs, kamera be, közelre ok, távolra hibás fókusz...
Ezek alapján tartok tőle, hogy nem egyedi eset a dolog.

Nos, ma visszakaptam a telót a szervízből, miután 3-szor visszaküldtük és mindig visszadobták, hogy márpedig ez jó.
A srácok az Erkelben nagyon rendesek voltak, a végén levélben fenyegettem meg a központot, hogy jogi útra terelem a dolgot ha nem javítják meg a telót. Ezt két nap csend követte, majd jéééé! Végre eszükbe jutott a kamerachipet kicserélni! :P
Mindez közel 2 hétbe, folyamatos oda-vissza küldözgetésbe, levelezésbe és a végén fenyegetőzésbe került! :evil:
A konkrét javítás pedig kb 2 nap volt. A többi a harc... !-(

Viszont az Erkel utcában nagyon korrektül kezelték a dolgot, a srác már szívügyének tekintette, hogy a probléma meg legyen oldva. :rulez:

Szóval ez is csak azt a véleményemet erősíti, hogy ideje lenne a központi szervizben egy két segget jól szétrugdosni... :twisted:

Most tesztelem a gépet, egyelőre jónak tűnik, a fókusz is ok és a pixelhibákat sem látom. Remélem így is marad :wink:

pén. jún. 08, 2007 23:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alexfux írta:
Nekem szerencsém lesz, mert N70-ról a szúttal, de inkább azzal a két teló között másolgató alkalmazással sitty-sutty át fogok másolni mindent. Jövő héten ilyenkor :D (Remélem)

Nem javaslom a Másoló alkalmazást. Nekem picit megvadult tőle a teló.
Inkább mentsd ki a névjegyeket az N70 memokártyájára, azt másold be a PC-re és onnan írd vissza az N95 memokártyára. :wink:
A jegyzeteket én BT-n küldtem át, a többi meg (legalábbis nekem) nem érdekes. :roll:

Állítólag rossz memóriacímekre írogat, ha a másolóval hozol át adatot, ráadásul a két másoló alkalmazás nem is kompatibilis, mert az N70-en még a régebbi generációs Symbian fut. :(
(Ilyenkor a teló átküldi az általa jónak tartott másoló alkalmazást a másikra, amit sokszor nem is lehet telepíteni)

Én elég sokat próbálgattam és arra jutottam, hogy akkor a legstabilabb a teló, ha nem használod a másolót, inkább PC segítségével viszed át az adatokat, vagy BT-n.
Főleg akkor vadult meg, ha a névjegyeket vittem át másolóval (N73-->N95)
Ilyenkor elég sokszor fordult elő, hogy spontán újraindult a zsebemben, ill. hívás közben lefagyott. :oops:

pén. jún. 08, 2007 22:45
platina tag

Hozzászólás 
Fülelek írta:
Akoska írta:
Sose ígérte senki, hogy DCT3-as telefonokról PC-Suite-tel át lehet majd vinni adatokat egy Symbianos BB5 okostelefonra.

Erre még a gyári szervizszoft sem képes, mert az egyiket a WinTesla, a másikat a WinPhoenix kezeli.

Teljesen más történet...

Világos, hogy nem ígérte senki.

Az a "filozófiai" kérdés, hogy elvárható-e valamilyen megoldás erre a NOKIA-tól?

De igázából engem a (bármilyen, de) megoldás izgat, legyen az akár több lépcsős, csak ne kelljen több száz név összes adatát mondjuk egyenként infrán átküldeni.
(Mellesleg az infrán át sem jó mert ott még szerkesztgetni kellene. 1-el kipróbáztam, elég súlyos így a 21.sz-ban)

Pl. valami köztes platform???

Most jutott az eszembe, hogy régebben egy Oxygen nevú sw-t dicsértek nagyon ilyen jellegú problémákkal kapcsolatban.

pén. jún. 08, 2007 22:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
hát, ha már vannak hozzá rendelve különféle adatok, akkor nem nyerő a sim-re másolás. amúgy én még annó CX65-ről X700-ra váltásnál használtam a ceruzás módszert, és egész gyorsan megvan (illetve a modernebb változatával, mert egyből OPM-be írtam be az adatokat, és azzal másoltam az új telóra)

pén. jún. 08, 2007 16:18
platina tag

Hozzászólás 
simico írta:
Fülelek írta:

Papír és ceruza. Komolyan! Sokkal hamarabb megvagy vele, mint rakás szoftverrel bohóckodni (letöltés, telepítés, adatmásolgatás, szopás, stb) és utólag szerkesztgetni a neveket.

na ne hülyeskedj, 100-200 névnél azért elég gáz ceruzát ragadni !
sim kártyára kell másolni a kontaktokat és csak átteszed az új telóba,,

pén. jún. 08, 2007 16:07
arany tag

Hozzászólás 
Én is szeretnék lőni egy ilyen futós bicepsz tokot. Hol vehetek? A nyakbaakasztós módszer kezd kényelmetlen lenni. Igaz, hogy erősíti a hasizmot, de egy idő után már fáj is! :D

És a fólia is érdekes lehet még.

Úgy döntöttem, hogy először beszerzem a tartozékokat, és ha minden megvan, akkor veszek egy telót! :D[/quote]

A bicepszet az Eurocenterben a Fukarnyiban. Ha jól emlékszem. A Fóliát a Speedshopban. Egyébként vettem ott még tel.tartót autóba, - van aktív-passzív - mégpedig olyat melynek mérete nem egyezik meg egy nagybőgő keménytokjával.

pén. jún. 08, 2007 15:17
arany tag

Hozzászólás 
Megtudod mondani, hogy mi a pontos neve a fóliának (gyártó, név, típus, stb...) ja és hogy mi az a brutál ár ??? :shock:

Köszi, de a "futótokot" egyenlőre kihagyom :)[/quote]

Cikkszám: 17068
Nettó ár:1720 Ft|Bruttó ár:2064 Ft
Képernyővédő fólia, Nokia N95, BRANDO Protector Plus (gyártó: BRANDO) ÚJ TERMÉK.
Speedshop

pén. jún. 08, 2007 15:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Fülelek írta:

Papír és ceruza. Komolyan! Sokkal hamarabb megvagy vele, mint rakás szoftverrel bohóckodni (letöltés, telepítés, adatmásolgatás, szopás, stb) és utólag szerkesztgetni a neveket.

pén. jún. 08, 2007 14:48
vas-tag

Hozzászólás 
Sámánbácsi írta:
Fülelek írta:
Tatatam!!!

Hip hop 4 hét és meg van újra az N95-ösöm.

Amit 4 hete vettem sípolt, :(
Amit 1 hete hoztak helyette lötyögött, mint a fene. :x
Amit most hoztak nem sípol, a lötyögés elfogadható szintű (persze a legelső ilyen szempontbóli tökéletességét sajna nem éri utol) :?

Ja és a megelepetés a vodánál, ahol vettem most már tartozék egy 512 MB-os Ram-ocska (pszt... ne áruljátok el, de az elsőhöz még nem volt mem kártya v. csak énhozzám nem jutott el anno) :)

Kérdések:

1) Mi a véleményetek a mobil képernyővédő fóliákról? Érdemes, ellenjavalt vagy mindegy?

2) Ti használtok-e hozzá tokot és ha igen milyet ? - Javaslat ?

2) Milyen javaslatottok van arra, hogy Nokia 6210-ről átvigyem az adatokat Nokia N95-re ???
A Nokia PC Suite természetesen nem ismeri meg a 6210-et.

Előre is köszi mindenkinek a tippeket.

Hali!
1.: Én vettem mattot. Nem tükröződik a környzet. Vmint nagyon "puha" a kijelző, védi is egyben. Egy db, elég brutál volt az ár. Sztatikus tapadás - nincs csiríz. Bármikor, nyom nélkül eltávolítható.
2.: Nekem csak futáshoz van. "Bicepsz" tépőzáras, szövet tartó. Klasszul mutatsz majd, ha ráhúzod a zakóra!!! :lol:
Másik 2: Érdekes, a PC Suite tényleg nélkülözi a 6210-et. Megalázó... :?

Megtudod mondani, hogy mi a pontos neve a fóliának (gyártó, név, típus, stb...) ja és hogy mi az a brutál ár ??? :shock:

Köszi, de a "futótokot" egyenlőre kihagyom :)

pén. jún. 08, 2007 12:42
vas-tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Sose ígérte senki, hogy DCT3-as telefonokról PC-Suite-tel át lehet majd vinni adatokat egy Symbianos BB5 okostelefonra.

Erre még a gyári szervizszoft sem képes, mert az egyiket a WinTesla, a másikat a WinPhoenix kezeli.

Teljesen más történet...

Világos, hogy nem ígérte senki.

Az a "filozófiai" kérdés, hogy elvárható-e valamilyen megoldás erre a NOKIA-tól?

De igázából engem a (bármilyen, de) megoldás izgat, legyen az akár több lépcsős, csak ne kelljen több száz név összes adatát mondjuk egyenként infrán átküldeni.
(Mellesleg az infrán át sem jó mert ott még szerkesztgetni kellene. 1-el kipróbáztam, elég súlyos így a 21.sz-ban)

pén. jún. 08, 2007 12:36
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
JackAss írta:
Maploader felrak,majd elindit es ezt irja ki,de miert?

http://web.axelero.hu/dale/n95.JPG
Mert nem ismeri fel a telót mint usb-s adatátviteli eszközt. Tehát ha bedugod a kábelt, adatátvitel módba kell állítani az N95-öt, vagy sima usb-s kártyaolvasóba tedd az sd kártyát. És mindezek előtt indítsd el a Térképek nevű alkalmazást, hogy létrejöjjön a könyvtárszerkezet a memóriakártyán.

Huh thx,de mar mindent probaltam 1szercsak jolett!! Remelem most mar mukodni fog navigacio!! :wink:

pén. jún. 08, 2007 11:54
platina tag

Hozzászólás 
Akoska írta:

Teljesen más történet...

Tehát akkor marad a manuálnij BT vagy IrDA másolás. Nehéz az élete az N95 tulajoknak. Nekem szerencsém lesz, mert N70-ról a szúttal, de inkább azzal a két teló között másolgató alkalmazással sitty-sutty át fogok másolni mindent. Jövő héten ilyenkor :D (Remélem)

csüt. jún. 07, 2007 22:58
gyémánt tag

Hozzászólás 

Teljesen más történet...

csüt. jún. 07, 2007 21:03
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Sámánbácsi írta:

Hali!
1.: Én vettem mattot. Nem tükröződik a környzet. Vmint nagyon "puha" a kijelző, védi is egyben. Egy db, elég brutál volt az ár. Sztatikus tapadás - nincs csiríz. Bármikor, nyom nélkül eltávolítható.
2.: Nekem csak futáshoz van. "Bicepsz" tépőzáras, szövet tartó. Klasszul mutatsz majd, ha ráhúzod a zakóra!!! :lol:

Én is szeretnék lőni egy ilyen futós bicepsz tokot. Hol vehetek? A nyakbaakasztós módszer kezd kényelmetlen lenni. Igaz, hogy erősíti a hasizmot, de egy idő után már fáj is! :D

És a fólia is érdekes lehet még.

Úgy döntöttem, hogy először beszerzem a tartozékokat, és ha minden megvan, akkor veszek egy telót! :D

csüt. jún. 07, 2007 21:00
arany tag

Hozzászólás 
Fülelek írta:
Tatatam!!!

Amit most hoztak nem sípol, a lötyögés elfogadható szintű (persze a legelső ilyen szempontbóli tökéletességét sajna nem éri utol) :?

Ja és a megelepetés a vodánál, ahol vettem most már tartozék egy 512 MB-os Ram-ocska (pszt... ne áruljátok el, de az elsőhöz még nem volt mem kártya v. csak énhozzám nem jutott el anno) :)

Kérdések:

1) Mi a véleményetek a mobil képernyővédő fóliákról? Érdemes, ellenjavalt vagy mindegy?

2) Milyen javaslatottok van arra, hogy Nokia 6210-ről átvigyem az adatokat Nokia N95-re ???

Hali!
Másik 2: Érdekes, a PC Suite tényleg nélkülözi a 6210-et. Megalázó... :?

csüt. jún. 07, 2007 19:52
vas-tag

Hozzászólás 
Tatatam!!!

Kérdések:

csüt. jún. 07, 2007 16:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sámánbácsi írta:
Tudja vki van újabb firmware ennél? T-Mobil 11.0.026
Egyelőre ez a legújabb.

csüt. jún. 07, 2007 6:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
-crf- írta:
Ez hihetetlen...
Neked van ilyen telefonod és nem tudja, vagy csak úgy mondta valaki??????

Természetesen bontja a vonalat a becsukás után!

Ja, és nem kell beállítani, magától tudja.
Lehet, hogy a tiéd bontja, az enyém sem.

csüt. jún. 07, 2007 6:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Atombalu írta:
balha írta:
Fandor írta:
balha írta:
i...

tudomásom szerint nem a hagyományos, hanem a főleg a távol-keleten használatos ún. 3D vonalkódokat olvassa a beépített vonalkód olvasó

like this: http://www.creax.com/img/itemPics/flori ... 15-50-36(0).jpg

jaja, ezt a fajtát már kipróbáltuk, és működik :)... ezek szerint a felénk inkább honos tipust nemkedveli/támogatja :(

más: lehet, hogy én vagyok a béna, de eddig nem találtam arra beállítási lehetőséget, hogyha becsukom telefonálás közben/után a slide-ot, bontsa a vonalat...

sajnos nem tudja bontani a vonalat a slide visszatolásával :x

Tényleg nem, pedig úgy tűnt... biztos az ellenfél nyomta le, azért láttam úgy... sorry... Gondolom csak soft kérdése lesz, ha felvenni tudja

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -crf- csüt. jún. 07, 2007 7:27-kor.

csüt. jún. 07, 2007 5:24
platina tag

Hozzászólás 
balha írta:
Fandor írta:
balha írta:
i...

tudomásom szerint nem a hagyományos, hanem a főleg a távol-keleten használatos ún. 3D vonalkódokat olvassa a beépített vonalkód olvasó

jaja, ezt a fajtát már kipróbáltuk, és működik :)... ezek szerint a felénk inkább honos tipust nemkedveli/támogatja :(

más: lehet, hogy én vagyok a béna, de eddig nem találtam arra beállítási lehetőséget, hogyha becsukom telefonálás közben/után a slide-ot, bontsa a vonalat...

sajnos nem tudja bontani a vonalat a slide visszatolásával :x

szer. jún. 06, 2007 23:03
arany tag

Hozzászólás 
Tudja vki van újabb firmware ennél? T-Mobil 11.0.026

szer. jún. 06, 2007 22:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
JackAss írta:

Mert nem ismeri fel a telót mint usb-s adatátviteli eszközt. Tehát ha bedugod a kábelt, adatátvitel módba kell állítani az N95-öt, vagy sima usb-s kártyaolvasóba tedd az sd kártyát. És mindezek előtt indítsd el a Térképek nevű alkalmazást, hogy létrejöjjön a könyvtárszerkezet a memóriakártyán.

szer. jún. 06, 2007 17:40
arany tag

Hozzászólás 

szer. jún. 06, 2007 17:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyes emberek menyire ráérnek :) Nekem 6.02-es TomTom van, a tomtom menüből elérhető frissítés szerint naprakész vagyok :) és beépített GPS-t még nem támogatja a 6.02-es.

Gondolom az új TomTom verzió nem csak a beépített GPS vevővel lesz kompatibilis, hanem meg kell oldaniuk a fejlesztőknek az N95-ös 3D vezérlőjével való kompatibilitást, és ott lesz ugye a még erősebb 6110 The navigator.

Továbbra is kiváncsi volnék, hogy N95-ön hogy hasít a TomTom 3D-be. Valaki letesztelhetné Demó módban.

szer. jún. 06, 2007 10:21
platina tag

Hozzászólás 
bili írta:
kobela írta:
sziasztok!
N95 vásárlás elött állok és olvasgatom a hozzászólásaitokat és GPS nem igazán tiszta számomra.Eddig csak a gyári program müködik a beépített GPS vevővel??
Itt egy videón meg lehet nézni hogy megy a tom tom is!

http://www.youtube.com/watch?v=M_EkNKAI1vI

Akkor hogy is van ez,vagy csak videó trükk???
Üdv.

Nem értem. Senkinek sem tűnt fel a 00:43 másodperc utáni vágás??? Elég szembetűnő. Trükk az egész. Csak nemtom, kinek mi a célja ezzel. A Tomtom N95 beépített gps kezelésre egyelőre még várni kell. Azért én abba bízok, hogy ha tomtomék ennyire nem siettetik, akkor vmi ügyes cracker hamarabb megoldja ezt.

Szerintem nem is egy vágás volt benne, de ettől még nem biztos, hogy csalás. Nem kell mindig a rosszat feltételezni. :)

szer. jún. 06, 2007 8:36
arany tag

Hozzászólás 
kobela írta:
sziasztok!
N95 vásárlás elött állok és olvasgatom a hozzászólásaitokat és GPS nem igazán tiszta számomra.Eddig csak a gyári program müködik a beépített GPS vevővel??

Üdv.

Nem értem. Senkinek sem tűnt fel a 00:43 másodperc utáni vágás??? Elég szembetűnő. Trükk az egész. Csak nemtom, kinek mi a célja ezzel. A Tomtom N95 beépített gps kezelésre egyelőre még várni kell. Azért én abba bízok, hogy ha tomtomék ennyire nem siettetik, akkor vmi ügyes cracker hamarabb megoldja ezt.

kedd jún. 05, 2007 23:52
platina tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Ez egy olyan új verzió lehet, amit már az N95-re is optimalizáltak.

Idő kérdése, hogy a "nagy nyilvánosság" mikor részesülhet belőle...

Határozottan biztató! Már nagyon várom. A microSD már meg is van, amire rátehetném, a teló még egy kicsit várat magára! :)

kedd jún. 05, 2007 22:32
arany tag

Hozzászólás 
Fandor írta:
balha írta:
i...

kedd jún. 05, 2007 22:15
arany tag

Hozzászólás 
Ez a navigáció elég érdekes: Vezér utcából a Szent István kőrút 5be a leggyorsabb út szerinte a Hungárián át átvezet az Árpád hídon, le a Margit hídig és azon vissza... :P
Más: Épp ismerkedem a GPS beállításokkal (állandó világítás navig. alatt és egyebek) 8) ... és kb. 20perc után a háttérben megmozdul a térkép... GPS, 5 műholdból 4 "fekete". Vagyis rájuk talált. EZ (szerintem) azért érdekes mert egy régi bérház első emeletén voltam három emelet volt felettem és hat méterre voltam az ablaktól... :shock: :shock: :shock:

kedd jún. 05, 2007 21:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez egy olyan új verzió lehet, amit már az N95-re is optimalizáltak.

Idő kérdése, hogy a "nagy nyilvánosság" mikor részesülhet belőle...

kedd jún. 05, 2007 20:32
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
sziasztok!

Üdv.

kedd jún. 05, 2007 20:26
vas-tag

Hozzászólás 
balha írta:
próbálta már valaki(rajtam kívül) a vonalkód leolvasó progit?

reméltem, hogy működni fog (csak ma 2-szer kellett átcimkéztetnem az árút, mert a megrendelő rossz cimkét küldött, vagy mi **** el :P ) , de nem sikerült még1Xszer működésre bírni...

kedd jún. 05, 2007 20:18
arany tag

Hozzászólás 
Nektek mekkora az adatáviteli sebesség USB kábelen? Nekem TotalCommanderben ~700KB, ami az USB 1.1 sebessége. Elvileg 2.0-ásnak kéne lenni, nem?

kedd jún. 05, 2007 12:39
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2894 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 58  Következő