Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 23:01

Hozzászólás a témához  [ 1903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 39  Következő
Nokia 6233 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megkaptam. Köszönöm!

pén. jún. 08, 2007 8:25
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
...
Na, elindult feléd a svábbogár, ha nem ér oda, akkor sajnos tényleg megdöglött... :c)

pén. jún. 08, 2007 6:53
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem egészen ide tartozó, de valaki hátha tud segíteni.. Nincs meg valakinek az alábbi szövegű csengőhang:
Túl az Óperencián,
túl a tengeren,
úszik egy kis svábbogár,
tiszta meztelen.
Szárnya sincsen őneki,
csak a víz viszi.
Szegény kicsi svábbogár..
MEG FOGSZ DÖGLENI!

:?:

pén. jún. 08, 2007 0:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem csak legeloszor csinalt ilyet. Aztan valamiert meggyogyult ;)

csüt. jún. 07, 2007 19:07
Moderátor

Hozzászólás 
horizsoo írta:
Sziasztok!
Lassan már egy 8hónapos a telefonom,és szeretnék sw-t frissíteni,jelenleg 3,70-es van rajta.
Hiába indítom el a frissítő programot nem akarja a telefont a program felismerni!20perces várakozás után is csak fut a folyamat jelző csík és semmi!
Valami ötlet Pls.!
Köszönettel.:zsoo
Márpedig kéne, hogy menjen.

Alaposan nézd meg, hogy jól csinálsz-e mindent!!!

csüt. jún. 07, 2007 19:01
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Lassan már egy 8hónapos a telefonom,és szeretnék sw-t frissíteni,jelenleg 3,70-es van rajta.
Hiába indítom el a frissítő programot nem akarja a telefont a program felismerni!20perces várakozás után is csak fut a folyamat jelző csík és semmi!
Valami ötlet Pls.!
Köszönettel.:zsoo

csüt. jún. 07, 2007 11:47
Moderátor

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Nem tudom, mivel raktad fel, én pkey 1.98.22+DKU-2-vel kétszer is (az elsőn egy buherált MobiMB-vel sikerült elbaltáznom a beépített email-klienst :lol: ), de semmi gondom nincs vele.
Először PBB2-vel DKU-2-vel. Majd JAF/PKEY FBUS, utána USB. Az eredmény ugyanaz volt, tehát nem itt volt az eltérés.
Gyanús lett, hogy a hívóképek kavarnak be.
Úgy tűnik be is igazolódott, mert ha azokat letöröltem, akkor simán ment és megy azóta is.
Most egyenként pakolom vissza őket, hogy kiszűrjem, melyiknél akad ki. AKkor már csak azt kell kitalálni, hogy miért... ;)

vas. jún. 03, 2007 11:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nem tudom, mi van.
Mindenesetre azóta, amióta (1 éve) megvan a teló, már 4x frissítettem. És mindig ugyanúgy raktam vissza a mentést. Eddig csak 6280-nál és 88-asnál hallottam ilyenről...
Nem tudom, mivel raktad fel, én pkey 1.98.22+DKU-2-vel kétszer is (az elsőn egy buherált MobiMB-vel sikerült elbaltáznom a beépített email-klienst :lol: ), de semmi gondom nincs vele.

vas. jún. 03, 2007 7:49
Moderátor

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Macika írta:
...már megint nem kapcsol be... :(
Ellenpróba: 14 ~20kb-os kép fogadása bt-n - betéve a letöltött fájlok közé és kész. Nem valami belső memória-gond lesz nálad?
Nem tudom, mi van.
Mindenesetre azóta, amióta (1 éve) megvan a teló, már 4x frissítettem. És mindig ugyanúgy raktam vissza a mentést. Eddig csak 6280-nál és 88-asnál hallottam ilyenről...

szomb. jún. 02, 2007 21:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
...már megint nem kapcsol be... :(
Ellenpróba: 14 ~20kb-os kép fogadása bt-n - betéve a letöltött fájlok közé és kész. Nem valami belső memória-gond lesz nálad?

szomb. jún. 02, 2007 20:55
Moderátor

Hozzászólás 
Ehhe.

A hívófényképeket akarom rámásolni BT-n (5-6 kB/db, összesen mintegy 14 db) a W810-emről (mint ahogy midig is szoktam szoftfrissítés után, külön könyvtár van a W810i kártyáján erre). Az 5. fájlnál egyszercsak hófehér kijelző, és már megint nem kapcsol be... :(

szomb. jún. 02, 2007 19:29
Moderátor

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Macika írta:
...
Akkor nálad valami nagyon félrement, nekem simán megnyitja az oldalt.
Ismét felrakva nekem is...

szomb. jún. 02, 2007 17:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
...
Akkor nálad valami nagyon félrement, nekem simán megnyitja az oldalt.

szomb. jún. 02, 2007 15:55
Moderátor

Hozzászólás 
Na, amilyet meg nem láttam!!!

5.43 felkúszik, happy! :)

Aztán az iccaka nekikezdek a beépített böngészőt próbálgatni, http://in?ex.hu oldal címét beírom, földgömb megjelenik, majd széééép, fehér háttér és a teló kikapcsol. Azóta a készülék bekapcsolás után a Nokia logoig jut, utána kifehér és alvás...

Szóval tényleg jó ez az 5.43. :)

szomb. jún. 02, 2007 15:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
...
Na, ilyet még nem láttam! :c)

pén. jún. 01, 2007 18:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem, ha javas program futasakor valami uzenet /pl. hibauzenet/ kerult a kepernyore, nem a java program, hanem a telefon altal, akkor a java ablak hatterbe kerult es ezzel egyben ugy 8-10 pixelenkent fuggolegesen csikok rajzolodtak ra teljes terjedelmeben.

pén. jún. 01, 2007 18:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Es a javas fuggoleges vonalakat is kiszedtek ;)
:?:

Eddig néhány 3D-s java játékban egy vízszintes fekete vonalat láttam, erre gondolsz?

pén. jún. 01, 2007 18:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Es a javas fuggoleges vonalakat is kiszedtek ;)

pén. jún. 01, 2007 18:24
Moderátor

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Na, az 5.43-ban ismét használható a Kedvencek->Alkalmazáslista.
Királyság!!

pén. jún. 01, 2007 17:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na, az 5.43-ban ismét használható a Kedvencek->Alkalmazáslista.

pén. jún. 01, 2007 17:20
Moderátor

Hozzászólás 
ceko írta:
Nálatok is csinálja a zenelejátszó mp3-nál ,hogy amikor megakarok nyitni playlistet akkor azt írja hogy érvénytelen fájllista?Ez mitől lehet?Netán nem szereti az ékezeteket, mert van amit viszont gond nélkül beolvas.Köszi
Sosem értettem, hogy fájlrendszerben miért kell ékezetes magánhangzókat használni. Még ha nem amiatt van a jelen hiba, akkor sem...

pén. jún. 01, 2007 16:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Nálatok is csinálja a zenelejátszó mp3-nál ,hogy amikor megakarok nyitni playlistet akkor azt írja hogy érvénytelen fájllista?Ez mitől lehet?Netán nem szereti az ékezeteket, mert van amit viszont gond nélkül beolvas.Köszi

pén. jún. 01, 2007 16:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igy is tortent, korlatozottban kuldte epp ezert magas nekem, hogy akkor minek szamolt unicode-osan...
Es ebbol adodott a masik, hogy ha figyelembe veszi, h korlatozottban kell kuldeni, akkor azt miert nem, hogy legyen kezbesitesi jelentes :)

Na de nem rugozom ezen ennyit, eletemben eloszor es kb. utoljara kuldtem szamitogeprol sms-t. Tegnap veletlenul epp jol jott, hogy megtehetem :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asdf_ pén. jún. 01, 2007 16:22-kor.

pén. jún. 01, 2007 9:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lehetséges... :)
Azt én is észrevettem, hogy a PC Suite unicode-ban kódol, nem is használom emiatt...
Hogy a telefontól le kell-e kérdeznie? Szerintem nem, az értelmes megoldás az lenne, hogy amikor "átmegy" a telefonon az SMS, akkor a telefon a beállításai szerint küldje el, tehát átkódolja korlátozottba...

Üdv!

pén. jún. 01, 2007 8:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem, nem, a telefonvasarlas problemakoret nagyon remelem ujabb 3-4 evre letudtam a mostanival ;)
ui: epp egy neten talalt tablazatot /sok szamot/ kellett elkuldenem valakinek sms-ben, jott a :idea: fejem fole, pcsuite, es copypaste.
-Karakterkodolas hiaba van korlatozottra rakva a telefonon, azert a gepen unicode szerint szamol a szamlalo (en vagyok naiv, hogy kerdezze le a telefonrol a beallitast, es aszerint szamoljon?)
-kezbesitesi jelentes be van kapcsolva, ellenben marhara nem jon (ezt meg nem is tudom hova tenni)
Most bennem van a hiba, hogy ilyen szorozos **** vagyok? :D

csüt. máj. 31, 2007 20:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
A problémáidra csak egyetlen megoldás létezik: vegyél Samsungot (esetleg LG-t).. :wink:

szer. máj. 30, 2007 22:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
No, folyamatosan baratkozom a telefonnal :). Tetszik, meg jo, meg minden, de azert vannak hulyesegei (itt pl gondolok a miert nem en donthetem el hol hasznalhatok t9-et -es itt nem a fent reszletezettre gondolok, hanem mondjuk a nevek felvitelere, ruhellem, hogy bongeszonel a menut elohozva valami otodik a konyvjelzo opcio, sztem k-ra logikus, hogy ha mar a nokia.com-os reklamvackuk az elso, akkor a masodiknak, max harmadiknak kene lennie a sorban (vagy az utolsonak, es akkor folnyillal az elso), a regiben sem tudtam sorbarendezni a konyvjelzoket, de ez legalabb abc-be szedi, igy megvan az opciom, hogy szamokat rakok a nevukbe, es akkor ugy lesz, ahogy en akarom, meg ami meg szinten nemtecc, hogy ha gyorsabban nyomogatom a gombot, mint ahogy akarki gondolta, a kepernyon kettot ugrik a karakter /gy.k.: g betubol bol i lesz gepelesnel/ de csak egyet sipol billentyuhangkent a telefon. Szinten nemtecc, hogy wapon inputboxnal nem szamolja vissza a karaktereket, hogy mennyit lehet bevinni, ha betelt, egyszeruen csak megakad (ez mar regebbi motorolaknal sms iras kozben is rendkivul szanalmas volt). Ja, es hianyzik nekem, hogy en allithassam, mennyi ido utan sotetul el a kepernyo, szivesen hozzaadnek 5 secet, na meg a fenyeroallitas lehetoseget is csipnem, este majdnemsotetben megvakulok tole, ez utobbit nem is ertem miert fajt nekik kihagyni belole...

Es amiert elkezdtem irni, hatha tudja valaki, -ez amugy ujabb hulyeseget ero pont nalam :) -, a hivo/hivocsoportkepet azt fizikailag mekkoraban rakja ki a telefon, hogy legalabb ahhoz passzolo kiindulasi alapot adjak neki? Mert ha kicsi a kep, akkor atmeretezi es pixeldzsungel, ha nagy, akkor szinten /mert ofcoz pipat nem talaltam sehol, hogy ne meretezze at, jo lesz az nekem akkoraban, amekkora/. Szoval csak a szokasos hadd dontsem mar el en a dolgot vesszoparipam ;)

szer. máj. 30, 2007 21:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
A prediktívnél a wap-ra gondoltam, vagyis ott próbáltam. Illetve nem pontosan ott, ahol Te mondtad, hanem freemail wapon, de ha ott megy és a Pannon szolgáltatásán nem, akkor a probléma a pannonnál (is) van.

Üdv!

vas. máj. 27, 2007 16:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem, nem megy vele a pop3 (legalabbis nem probaltam, de biztos nem :)). Amirol en beszelek, az egy olyan, hogy a pannon egy wapoldalan beirom a nevem, mailcimem, az adott mailhez tartozo pop3 szervert, eztan tovabbit egy oldalra /amit rogton konyvjelzozik is az ember/, ahova mar csak a jelszot kell begepelni, es igy wapon keresztul barmilyen emailt el lehet olvasni.
Most akkor te itt probaltad, es itt ment neked a szovegbevitel t9-cel, vagy mashol? /anno mas jellegi hibanal is ugy 4 levelvaltas utan jutottam el a pannonnal oda, mire leesett valakinek, hogy nem geppel/telefonnal akarok pop3-al letolteni, hanem az okos marketingesuk altala pannonpop3-nak nevezett wapos szolgaltatasukkal van bajom :)/.(tehat en most errol beszelek: http://wap.pannon.hu/cgi-bin/wapmail/welcome.cgi#form)
A javas mail beallitasoknal a versmondolany net-es apn-t mondott, ofcoz az nem mukodik, hisz' nem vagyok ra elofizetve, ezt at is irtam wap-ra, de ugy sem ment :(

vas. máj. 27, 2007 15:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem a telefon hálózati beállításai a baja? (Azzal sokat szenvedtem az Opera mininél is).
Ha jól értettem, a 400-as WAP-pal megy a pannon mailes pop3 (vagy valami hasonló), ez alapján a java klienssel is mennie kéne elvileg...

Üdv!

vas. máj. 27, 2007 13:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Beallitottam a javas klienst, de azt mondja, hogy eloszor elo kene fizetnem adatcsomagbigyora, sz'al az en atalanydijasommal sajna nem megy a dolog :(

vas. máj. 27, 2007 13:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Van a telefonban java alapú e-mail kliens.
Az nem jó? Mennie kell wap előfizuval is (hacsak nem a 2k-s átalánywap), mert Pannonnál ugye wap/net egyremegy...

Ez meg az 400 ft-os atalanywap, ahol csak a pannonos oldalak jonnek. A javas mailkliens hibauzenetre fut, h nem elerheto a halozat, ami nem is meglepo, mert a beallitasoknal az e-mail konfiguracio halozati resze nincs beallitva. Amit azt mondja a telefon, hogy a szolgaltatotol kerjek, de a lekerooldalon meg email beallitasokat nem lehet elkuldetni, sz'al majd dumalok az ugyifogyival. Valoszinu amugy ez lesz a megoldas, h a javas klienst kell hasznalnom /mar ha megy az en atalanydijasommal.../ thx

pén. máj. 25, 2007 9:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
asdf_ írta:
De egyik oldalon megy nekem, masikon nem? Megiscsak valami szabvany/a pannon lesz a ludas?
Ezt akartam már írn iaz imént is, hogy nézd meg más oldallal is, mert lehet, hogy a hiba nem az Ön készülékében van...

Hat most mar fene tudja. Egy biztos, a pannonpop3-as oldal az en szoftommal nem megy rendesen, egy regebbivel mint fentebb olvastuk igen. Elofordulhat ugyan weboldali hiba, de elso blikkre valoszinubb h elkefeltek valamit az sw-ben. Vagy nem :) Rakerdezek mindenesetre mindkettonel...

pén. máj. 25, 2007 9:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Van a telefonban java alapú e-mail kliens.
Az nem jó? Mennie kell wap előfizuval is (hacsak nem a 2k-s átalánywap), mert Pannonnál ugye wap/net egyremegy...

Üdv!

pén. máj. 25, 2007 8:34
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:
De egyik oldalon megy nekem, masikon nem? Megiscsak valami szabvany/a pannon lesz a ludas?
Ezt akartam már írn iaz imént is, hogy nézd meg más oldallal is, mert lehet, hogy a hiba nem az Ön készülékében van...

csüt. máj. 24, 2007 23:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ket helyen ejtek meg korrekturat:
-freemail wap oldalan az oldalhoz tartozo menut megtalaltam ;)
-szovegboxon betunyomas valoban belepes (tevedesem oka, hogy mindig ugyanabban a sorrendben neztem meg a 2 mailfiokomat, igy mindig valtani kellett nagybeturol kisbeture, es a szovegboxon automatikusan a #-ot nyomtam a betuvaltashoz, es arra no effect volt a valasz (ez igy amugy logikatlan is nekem, ha karakterrel be lehet menni, akkor #-al miert nem? :))

cimzettnel nem megy a prediktiv
targynal sem
tartalomnal sem, valamint a negyiranyu sem mukodik egyiknel sem. Mivel az enyem szervizben jart, 5.10-es soft van rajta. Ha van valakinek 5.10-es pannonosa wappal, probalja mar meg pliz. Lehet, h ujabb strigula a miert ne rakjuk fel az 5.10-et melle?

Lehet, h netre talaltak ki, de ha egyszer a wap elofizu van emberi aron, akkor nekem olyan van. Nemtok micsinalni. Ugy nez ki akkor a levelirasrol egyelore le kell mondanom, mert t9 nelkul irjon az, akinek het anyja van :(

Szovegboxnal meg mindenkepp azt tartanam kivanatosnak, hogy ha sokat ir bele az ember, akkor minimum 2, de inkabb 3 /es ez egyben a maximalizalt ertek is/ sorra bovuljon az input box. 3 szo nem fer el egy sorban, hogy olvasson igy at az ember egy mondatot?

update: hmmm, nagyhirtelen egy oldalt tudtam meg, amit atalanydijassal elerni, iqteszt, ott a felhasznalonevet engedi t9-el, es maszkalhatok is benne... :shock: Es ezt igy hogy? ((c) T.A.) Mert akkor azt meg mondjuk elfogadom, h a te softoddal okes a dolog, nalam meg nem. De egyik oldalon megy nekem, masikon nem? Megiscsak valami szabvany/a pannon lesz a ludas?

csüt. máj. 24, 2007 21:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Nem egyszerübb lenne lekérni a beállításokat netről a Nokia honlapjáról? SMS-ben elküldi és máris kész, csak le kell okézni. :wink:
A Nokia honlapjáról letölthető beállítások az esetesk 10%-ában működnek. A Pannontól kapottak sem voltak jók az Operának, amit kézzel állítottam be, azt megette.

asdf_ :Valami Nálad nem kóser. Kipróbáltam egy 3100-val és egy 6233-mal. Eredmény: a 3100-n megy a prediktív a címzett beírásánál, a 6233-on nem (ennek logikai okai vannak, mivel egy mailcím általában nem túl értelmes, a T9-nek nem emészthető alapesetben, de ez Nálad épp hátrányt jelent).
A 3100-n és a 6233-on IS megy a prediktív a tárgy és az üzenet beírásánál.
Mindkét modellen tudok az üzenetben mászkálni a négyirányúval bárhová, nem csak az utolsó szóra. 3100-n a dialógboxban soronként, vagy szavanként, 6233-nál jobbra-balra gombokra szóról szóra lép (ha a T9 be van kapcsolva), vagy fel-le gombokra pedig sorokat lép, tehát gyorsan és hatékonyan olvasható az egyetlen sor ellenére.
A 3100-n betű beütésére azonnal dialóg boxot nyit, amit viszont OK-zni kell, ha végeztél. A 6233-nál nem nyit dialóg boxot, viszont egyetlen betű leütésére ugyanúgy aktiválódik a beviteli mező és a betű is bekerül, de azt is OK-zni kell, de csak ha befejeztem (ugyanannyi gombnyomás, mint a 3100-n).

A 6233-nál az ok a dialóg box nyitás elmaradására: a felbontás miatt annyi szó fér az egysoros mezőbe, mint a 3100-nál a 3 soros boxba...
Az új levél írására pedig: opciók/hivatkozások, mind a 6233-nál, mind a 3,5 éves modell 3100-nál, tehát ezt nem ma találta ki a Nokia. 3510-esen már nem tudom kipróbálni, az már távozott a háztól...

Szóval mielőtt habzó szájjal fikázni tetszik, tessen kissé szétnézni.
A szovtver: v04.52
Egyébként ezt a telefont már elsősorban netezésre találták ki, a kijelzője miatt is alkalmas erre, az opera mini korában a wap már elavult (meg a freemail wapja amúgy is elég ratyi).

Üdv!

csüt. máj. 24, 2007 20:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
jokers5 írta:
AndrySoft írta:
Nem egyszerübb lenne lekérni a beállításokat netről a Nokia honlapjáról? SMS-ben elküldi és máris kész, csak le kell okézni. :wink:

Már ha esetleg hajlandó működni, mert az utóbbi időben nem a megbizhatóságáról híres az oldal.

Egy hónapja még ment.
Meg kell az éjszakai órákban próbálni...

csüt. máj. 24, 2007 12:39
platina tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:

Már ha esetleg hajlandó működni, mert az utóbbi időben nem a megbizhatóságáról híres az oldal.

csüt. máj. 24, 2007 11:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Elég faxnis a telefon beállítása WAP-ra, vagy net-re, igazából nem jöttem rá máig sem a logikájára, de a lényeg, hogy minimum két helyen kell beállítani (de inkább három).
Az Opera minire véletlenül sikerült konfigolni, de mivel azokkal a beállításokkal megy a net és wap is, az marad. :)
Bár valószínűleg valami mégsem kóser, mert wap-ra több adatot forgalmaz, mint kéne, de mos már így marad.

Üdv!

csüt. máj. 24, 2007 10:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
No, hat most, hogy este sikerult beloni a wapot, reggel a vonaton befele elkezdtem hasznalni. Hat lesujto a dolog, szep meg jo a telefon, de ez igy nekem sajnos hasznalhatatlan ;(

Alapbol ket dologra hasznalom a telefont: telefonalok, es a napi sokoras utazas oromere rendszeresen hasznalom a wapot levelek olvasasara es neha irasara /pannonpop3 elnevezesu felulet barmilyen pop3-al hasznalhato szerverhez/, freemail-t is, meg hireket is szoktam olvasni /ujsag helyett :)/.

Ugy nez ki a levelezesben csunyan keresztbe tett nekem a nokia. A 3510-emen mindenhol lehetett t9-et hasznalni, egyedul ott nem, ha uj nevet visz fel az ember a telefonkonyvbe /mert nyilvan logikusabb egyesevel bepotyogni, hogy Andras, mint t9-cel, ezt mar akkor sem ertettem, hadd dontsem mar el en es ne a fejlesztok, hogy mit es hogyan akarok, akinek nemtecc, kapcsolja ki a t9-etm ket # gomb es csokolom.../
- a visszafejlodes odaig ment, hogy ahogy nezem, ezen a telefonon mar csak es kizarolag sms meg jegyzetek meg ilyesmik irasakor lehet t9-elni, wap hasznalata kozben nem. Tehat maris buktam, hogy a leveles felhasznaloneveimet uj szokent felvive a szotarba t9-el irjam be :evil:
- az uzenet irasa kozben sem hasznalhatom a t9-et :evil: :evil: wtf
- magat az uzenetet egy egysoros mezobe vihetem be, nem egy nagyobb textboxba -tehat atolvasni csak abban az egy sorban lehetne akar egy 300 karakteres mailt Ofcoz ha sokat irok, a box nem meretezi at magat mondjuk max 3 sornyira :evil:
- de meg igy sem lehet, mert nagyon okosan a beviteli mezoben a kurzor gombokkal nem lehet mozogni(!!!), csak az utolso szot lehet javitani, vagy kitorolni a hibaig mindent es ujra beirni :evil:
- olyanokon mar fenn sem akadok, hogy az input boxokba bele kell lepni OK-val, hogy irhass bele, nem ertem miert nem eleg a navival maszkalni kozottuk, ha betut utok, akkor meg keruljon bele
- es barhogy probalom, a latogatott oldal sajat menujet nem tudom elohivni /pl freemailen itt lenne, hogy uj levelet tudjak irni. Mivel nem tudom elohozni a menut, nem tudok levelet irni/.

Oke, probalja ki az ember a telefont, mielott megveszi, en nyomogattam is, szimpatikus volt, de csak sim nelkul tudtam. De szerintem ep ember agyaban meg nem fordul, hogy ilyen a hasznalhatosagot nullara degradalo visszalepeseket csinalnak egy telefonban /en legalabbis nem hinnem, hogy a latogatott oldal szabhatna meg, h a juzer hasznalhatja-e a t9-et, vagy a navi gombokat, a szovegbox meretet meg talan, de akkor az a 3510-emen miert lehetett nagyobb, mint 1 sor?/.
Szanalom, szanalom, szanalom, de ez igy egy kalap ****...
(Es gondolom ne legyek naiv, hogy ha jelzem ezeket, esetleg fixelnek egy kesobbi szoftban :x)

csüt. máj. 24, 2007 9:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Elég faxnis a telefon beállítása WAP-ra, vagy net-re, igazából nem jöttem rá máig sem a logikájára, de a lényeg, hogy minimum két helyen kell beállítani (de inkább három).
Az Opera minire véletlenül sikerült konfigolni, de mivel azokkal a beállításokkal megy a net és wap is, az marad. :)
Bár valószínűleg valami mégsem kóser, mert wap-ra több adatot forgalmaz, mint kéne, de mos már így marad.

Üdv!

csüt. máj. 24, 2007 8:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Storno, megoldodott. Masodjara is lekertem a pannontol, es most mar mux... :)

szer. máj. 23, 2007 23:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
No, nagynehezen sikerult kiegyengetni a telefonom kijelzojet. Hogy milyen canossat jartam erte, inkabb hagyjuk...

Ellenben helpme! Nem tudok wapolni /meg a regi, lezart, atalanydijas pannonos/.
a regi telefonbol szepen kiirtam mindent, de elsore nem talaltam hova is kene irni :) Ok, inkabb lekertem a szolgaltato oldalarol. Nemmux. Mintha lattam volna nokia oldalan is ilyet, lekerem onnan, ugyan adatforgalom van, mert ugral a monitor, de nem erkezik meg a beallitas. Elokaptam a hasznalatit, hogy hol lehet manualisan konfigolni. Meg igy sem megy :( Az atjaro nem valaszol hibauzenetbe futok. Szerintem a proxy porton bukik el a dolog, 80-al es 8080-al probaltam, de nem megy. Ha valaki tudja a megoldast, ne titkolja ;) Addig kutatok, hatha ratalalok...

szer. máj. 23, 2007 22:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Itt az elozmenye az elakadasnak (ami persze lehet akar felreertes is, mert kinel mit jelent a garjegy kiallitasa :), Dannyboy-t megkerjuk tegye tisztaba a gyermeket, nala mit jelent? ;))

Dannyboy írta:
Macika írta:
Az meg hoooogy is???
Hiszen a S&U HIVATALOS magyarországi forgalmazó!

Kik adjanak 2 éves garit, ha nem ők?

Pontosítok: S&U-os a doboz, rajta mindhol matrica, a garijegyet viszont az EW állította ki. Amúgy én sem értem, hogy miért csak 12 hónap.

vas. máj. 20, 2007 16:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha nokia garijegyed van, akkor végképp nem értjük a gondod :)

vas. máj. 20, 2007 14:00
ezüst tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Kitoltott garijegyet ugyan igen, de a topicba iro szerint nem nokiasat, hanem EW-set (annak ellenere, hogy Strong and Unique-os volt a telefon, itt futottunk syntax errorra tobben :))...

Az Electro Worldben is Nokia garanciajegy van, csak a számla EW-s, azt kérték is, mikor bevittem frissíttetni a szoftvert, mert nekem otthon kábellel nem sikerült.

szomb. máj. 19, 2007 20:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kitoltott garijegyet ugyan igen, de a topicba iro szerint nem nokiasat, hanem EW-set (annak ellenere, hogy Strong and Unique-os volt a telefon, itt futottunk syntax errorra tobben :))...

pén. máj. 18, 2007 8:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
N6230 írta:
A kérdés az az volt, hogy Electro World-ben vásárolt készülék javítását elvégzik-e.

Miért ne tennék? Ugyanúgy kitöltött garipapírt kapsz, szóval ingyenesnek kell lenni. Én speciel otthon frissítem fel egy hozzávaló kábellel. (igazából semmi gondom vele, úgyhogy nem izgat az újabb szoft)

csüt. máj. 17, 2007 22:56
ezüst tag

Hozzászólás 
pampika írta:
N6230 írta:
Az volt itt másnak is a vacila, hogy vajh' megteszi-e ezt a hivatalos Nokia szerviz.

Ez teljesen természetes, hogy a szerviz ingyen frissít. Főleg, ha konkrét hibája is van a készüléknek.

A kérdés az az volt, hogy Electro World-ben vásárolt készülék javítását elvégzik-e.

csüt. máj. 17, 2007 19:27
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 39  Következő