Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 11, 2025 21:06

Hozzászólás a témához  [ 208 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
MSN Messenger hiba 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
stell írta:
Start>vezerlopult>baloldalon>klasikus.....>tuzfall>es itt enged meg a msn,komunikaciot>nyisdki minden fullett megtalalod.Mert arrol van szo,hogy a tuzfall ismertte a msn...7....,de frissitetel es most nemismeri,a msn..8...ezert megkell a tuzfalban engedni az ujab msn,megkeresni az exe.mapat..??fajlott??megengedni....na megtalalod.UDV.

Köszi szépen,sikerült! :wink:

szomb. okt. 20, 2007 10:07
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Tartózkodási hely: Revuca.S.k>>Szlovákia, nem tudok jól magyarul írni, ezért ilyen amit látsz,
Hozzászólás 
Start>vezerlopult>baloldalon>klasikus.....>tuzfall>es itt enged meg a msn,komunikaciot>nyisdki minden fullett megtalalod.Mert arrol van szo,hogy a tuzfall ismertte a msn...7....,de frissitetel es most nemismeri,a msn..8...ezert megkell a tuzfalban engedni az ujab msn,megkeresni az exe.mapat..??fajlott??megengedni....na megtalalod.UDV.

pén. okt. 19, 2007 20:59
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Hát ilyen Windows-os.

pén. okt. 19, 2007 20:23
a fórum lelke

Tartózkodási hely: Revuca.S.k>>Szlovákia, nem tudok jól magyarul írni, ezért ilyen amit látsz,
Hozzászólás 
Idézet:
Kikapcsoltam a tűzfalat,beengedett,de miután újraindítottam a gépet nem enged be

A tuzfallat be kell alitani,megengedni az msn.Mert mikor ujra inditotad a tuzfal bevan kapcsolva es ez igy jo.
Mijen a tuzfall??

pén. okt. 19, 2007 16:56
vas-tag

Hozzászólás 
Kikapcsoltam a tűzfalat,beengedett,de miután újraindítottam a gépet nem enged be többet...szal ha már egyszer bejelentkeztem egy nap többet nem enged :roll:
Fel kéne raknom újra az MSN-nt?

pén. okt. 19, 2007 16:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
TUZFALL.

csüt. okt. 18, 2007 19:33
vas-tag

Hozzászólás 
Már megint én :oops:
A múltkori gond megoldódott,felraktam a 8.1-est minden happy,müködik...
Csak hát annyi bajom van,hogy nem enged be...a hotmailes címeket azonnal beengedni,de pl. az én freemailes címemet nem engedi.De máset meg azonnal...
Persze azóta én nem tudok képeket feltölteni netre,de még oldalakt se tok így szerkeszteni :roll:
Mi lehet a baj?Vírus?
Előre is kössz a választ :)

csüt. okt. 18, 2007 19:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
En ugy nezem arrol amitt irtal,hogy egy vagy tobb jo kover virusok vannak a gepen.Ird ide hogy mijen az OP-rendszer es mi a hiba jelentes.

pén. szept. 14, 2007 18:57
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Iagzából nekem elég furcsa problémám van.
Tegnap az MSN-em kiírta,h hibát talált az MSN működésébe,és én megnyomta,a "Hiba elhárítás"/vagy mit/ gombot.
Oké,odáoig nem is volt probléma,csak az után,amikor már vagy 10 perce a hibát kereste,meguntam és megnyomtam,hogy Mégsem.
Ekkora ugye minden lefagyott az MSN-nél,így hát újraindítottam a gépet.
Igen ám,de mikor be akartam jelentkezni,állandó jelleggel kiírta/írja,hogy amíg nem rakom fel az új verziót,bizony nem enged be.
Oké,megcsináltam,és csodák csodájára a 8.1-es verziót töltötte le,amit igencsak nem szeretem(hangulat jeleim és képeim fele eltűntek,olyan msn partnereket adott ki,akit már vagy 3 éve töröltem,stb.)
Leszdtem,és visszaraktam a 8.0-át(mert idáig is ezt használtam),de ugyancsak ezt írja ki,hogy amíg nem rkom fel az új verziót,nem jelentkezhetek be.
De ha megnyomom a "Nem" gombot,nem csinál semmit.
Légyszíves segítsetek,mert nagyon nem szeretnék se 8.1-est se 7.5-öst újrahasználni!
Nagyon szépen előre is,ha segít valaki!
Gajcsi

pén. szept. 14, 2007 14:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha leirod pontosabban ,akkor lehetthogy valaki segitt.Pld-ha xp-van a gepen-Hiba jelentes>start>futatas>beirni>eventvwr.msc>klik system>2x klik a piros ikonkara es a hiba jelentest ide tenni.

vas. szept. 09, 2007 9:48
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv!

1-2hónapja jelentkezett hogy először csak windows indításakor, mostmár bármikor mikor be van kapcsolva az msn, kifagyasztotta a gépet. rájöttem hogy az msn + csinálja de nem tom miért, újraraktam az egész gépet és még mindig, más gépen pedig nem csinálja ezt.
Vki tud valamit ajánlani? Az számít ha telepítettem mess.be patchet?

szomb. szept. 08, 2007 20:36
a fórum lelke

Hozzászólás MSN
Szandika04-ok.Orulokk hogy segithettem.

kedd aug. 21, 2007 17:33
vas-tag

Hozzászólás 
Stell köszi szépen a segítséget egyedül nem ment volna.
Egyszerűen szavakba nem tudom elmondani h tényleg köszi, remélem most már minden rendbe lesz az msn-mel, látom vannak még rendes emberek a világon!!! köszi mégegyszer :) sya

kedd aug. 21, 2007 12:10
a fórum lelke

Hozzászólás hibakod=Fix 8004888D
Csinald meg eztett amitt ide irok,tehat ezekett vagy Start>futatas>sorba egymas uta beirni es ok.Vagy>parancssorba ,sorba egymasuttan beirni es >ENTER.{kopirozad hogy ne tevedjel.}
regsvr32 Msxml3.dll /s

regsvr32 Dssenh.dll /s
regsvr32 Gpkcsp.dll /s
regsvr32 Slbcsp.dll /s
regsvr32 Sccbase.dll /s
regsvr32 Softpub.dll /s
regsvr32 Wintrust.dll /s
regsvr32 Initpki.dll /s
regsvr32 Rsaenh.dll /s
regsvr32 Mssip32.dll /s
regsvr32 Cryptdlg.dll /s
es fog menni-UDV>

hétf. aug. 20, 2007 16:58
vas-tag

Hozzászólás 
Szia! köszi szépen, de ez nem sikerült mert ilyen nem volt kiírva. Nekünk a proxyszolgáltatással meg a kapcsolatfenntartó szolgáltatás akadályozza meg az msn-be a belépést!

hétf. aug. 20, 2007 13:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lefuttat egy tesztet hogy mi jó és mi nem.Nálam amikor valami hibakódra hivatkozva nem akart bejelentkezni a javítás gomb 90%-ban megoldotta a problámát.

hétf. aug. 20, 2007 8:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hibaüzenetnél általában van javítás gomb (nem mindig). Ha van, arra kattintva mi történik?

Üdv!

hétf. aug. 20, 2007 3:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jó az oké hogy úgy vágod a oprendszeres témát,mint tangabugyi a 3.14nát,de nem mindig ott kell keresni a hibát hogy milyen az op rendszere.Feltehetően xp sp2-t használ a jónép többsége.
@szandika:A másik msn topicban már leírtam ezt nézd meg
:arrow: MSN hibakódok.Lépj alul a tartalomjegyzékre és ott van középtájon.Fel van sorolva egy pár hibajelenség és azoknak a javítási módja.
üdv

vas. aug. 19, 2007 20:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha elarulod hogy mijen ay OP=rendzser, akor enis elarulom hogy mitt csinalj.
Idézet:
tudna vki nekem segíteni, kb 1 hete nincs msn-em hibakodót ír ki 8004888d, pedig minden rendbe volt vele és nem tom h kéne elhárítani a hibát. Megprobáltam ujra letölteni, de így sem megy a bejelentkezésnél lefagy. Letöltöttem a messenger 7.5-öt de ez sem jó.

vas. aug. 19, 2007 15:20
vas-tag

Hozzászólás 
tudna vki nekem segíteni, kb 1 hete nincs msn-em hibakodót ír ki 8004888d, pedig minden rendbe volt vele és nem tom h kéne elhárítani a hibát. Megprobáltam ujra letölteni, de így sem megy a bejelentkezésnél lefagy. Letöltöttem a messenger 7.5-öt de ez sem jó.

vas. aug. 19, 2007 13:16
a fórum lelke

Hozzászólás jo-jo
Magyarul eleg jo beszelek de irni az egy kicsit problem.Nekem pl nincsen a bilentyukon se u-mint ures,o-mint orias,hoszu -e,tehat azert olyan nehez olvasnod.It ott mele utok a bilentukre es rogton mis-mas van a magyarbol.Nem is hittem hogy ilyen nehez magyarul irni.De ha nem unom meg hat lassan bele jovok.

pén. jún. 29, 2007 23:17
gyémánt tag

Hozzászólás Re: win live messenger
stell írta:
Ilyesmiket hogy kell felteni hogy nemenjenek a reklomok meg hogy lehet az regi konton is meni meg hasonlo dolgokat.Itt talaltam ezt a legujab plugint .Nezd meg vagy ragd fel itt van magyarul is.LINK:http://www.merletn.org/lab/wlm/hu[url][/url]

Bazki,hát ezt mondom.Nem lehet érteni mit írsz.Ez egy olyan plugin hogy on-screen display,ami arra jó hogy a beszélgetési ablak nélkül tudd olvasni az üzeneteket,közvetlenűl az asztalról.Engem mondjuk cseppet sem zavar az az ablak,de azért jópofa dolog.Telepíteni úgy kell ahogy oda le vagyon írva,amit megjegyzek ritkán látni egy programhoz ilyen jól sikerült,részletes leírást.S nem értem milyen reklámokról beszélsz?meg mi az a konton?
Ja és linkelni úgy kell hogy a linket a két url tag közé kell rakni és nem elé.

pén. jún. 29, 2007 22:54
a fórum lelke

Hozzászólás win live messenger
Ilyesmiket hogy kell felteni hogy nemenjenek a reklomok meg hogy lehet az regi konton is meni meg hasonlo dolgokat.Itt talaltam ezt a legujab plugint .Nezd meg vagy ragd fel itt van magyarul is.LINK:http://www.merletn.org/lab/wlm/hu[url][/url]

pén. jún. 29, 2007 22:27
gyémánt tag

Hozzászólás Re: mess
stell írta:
Meg csak olvasgatom a neten ,hogy mit irnak a mss.rol.Ugy nez ki hogy eleg jo progi,Mert talaltam egy egesz uj plugint .Win xp-xp sp2 re.

Uhh.Bocs,tudom hogy Szlovák vagy és nem megy annyira a magyar,de MI VAN?Mit olvasgatsz,miről?

pén. jún. 29, 2007 21:54
a fórum lelke

Hozzászólás mess
Meg csak olvasgatom a neten ,hogy mit irnak a mss.rol.Ugy nez ki hogy eleg jo progi,Mert talaltam egy egesz uj plugint .Win xp-xp sp2 re.

pén. jún. 29, 2007 21:49
gyémánt tag

Hozzászólás Re: msn
stell írta:
Ok .Koszi mar huzom is le.Kiprobalom hogy mitt tud,

A legújabb verza a 8.1 megspékelve a plus LIVE 4.23 kiegészítés és nem fogsz csalódni :D

pén. jún. 29, 2007 21:00
a fórum lelke

Hozzászólás msn
Ok .Koszi mar huzom is le.Kiprobalom hogy mitt tud,

pén. jún. 29, 2007 20:52
gyémánt tag

Hozzászólás Re: mess
stell írta:
Hogy hivjak eztet pontosan?

Ott van a topic címében.De amúgy asszem a v8.0 tól került bele a LIVE is a nevébe.

pén. jún. 29, 2007 20:42
a fórum lelke

Hozzászólás mess
Aha .Hatt ezt nem tudtam,mert nemerdekelt.Hogy hivjak eztet pontosan?

pén. jún. 29, 2007 20:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
stell Te az oprendszerrel együtt települő windows messengerről beszélsz. Mi pedig a külön telepítendő MSN Messengeről. A topic címe is ez. Illik tudni, hogy a kettő nem ugyanaz. Nem tudom mi a különbség a kettő között, mert az MSN-t használom, a win messengerről meg csak annyit tudok, hogy XP telepítés után mielőbb el kell távolítani.

pén. jún. 29, 2007 20:35
a fórum lelke

Hozzászólás Messenger
Amugy nemmondom hogy olyan rosz ez a messenger de amikor feltettem a xp-t es elkezdet tolakodni a mess,hogy tegyem be, akor begerlyetem.Mert nekem egy szoftver se fog tolakodni,azt en valasztom ki hogy akarom e vagy nem.Es rogton eltavolitotam.Hat igy valahogy.

pén. jún. 29, 2007 17:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
nbela írta:
Időről időre felbukkan ez a kérdés. Megoldás még sosem volt. Emlegetnek valami linuxos dolgot, de szerintem az sincs, csak a mesékben. Szóval szerintem nincs ilyen program.

...megjegyzem: hála a jó Istennek, hogy nincs ilyen program, sőt remélem architektúrálisan képtelenség 8)

stell:
Én speciel azért nem installálom le a Mesengert, mert ez a legjobban használható Instant Messaging SW (és mielőtt megkérdeznéd, IGEN próbáltam már mindegyik "nevesebb" IM-et), arról nem is beszélve, hogy az ismerősök rokonok bő 90%-a ezt használja....(talán nem is véletlenül)

pén. jún. 29, 2007 12:03
a fórum lelke

Hozzászólás Re: messenger
stell írta:
Es miert nem installtok le egy ilyen programot mint a messenger?
Köszönjük a konstruktív és hasznos hozzászólásod...

Jocóó: routered van? A net nem hal meg ilyenkor?

Üdv!

csüt. jún. 28, 2007 8:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Valakik írta:
Nem tud valaki egy olyan prg amivel látom hogy msn-en ki lép fel rejtve?
Időről időre felbukkan ez a kérdés. Megoldás még sosem volt. Emlegetnek valami linuxos dolgot, de szerintem az sincs, csak a mesékben. Szóval szerintem nincs ilyen program.
(Ügyi vagy, hogy megtaláltad a topicot, de akkor már végig olvashattad volna...)

szer. jún. 27, 2007 21:52
a fórum lelke

Hozzászólás messenger
Es miert nem installtok le egy ilyen programot mint a messenger?

szer. jún. 27, 2007 19:22
vas-tag

Hozzászólás 
HI!Nem tud valaki egy olyan prg amivel látom hogy msn-en ki lép fel rejtve?Ha van ilyen honnan tom leszedni?

szer. jún. 27, 2007 19:15
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Egy olyan gondom van az msn-nel; hogy csak azt veszem észre, hogy nem válaszolnak; és nem kapják meg amti írok. A netről nem dob le; és az msn-ből sem léptet ki mindig. Nem tudja valaki, hogy mi lehet vele? Ha esetleg igen; az írjon már légyszi a joco526@citromail.hu címre
Köszi

vas. jún. 17, 2007 21:36
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Olyan problémám van az msnel,hogy egyik tipus sem akar nálunk elindulni!2 gép van ruterrel megosztva,de mind a kettőn kifagy ha valakire ablakot probálok nyitni!Ki probáltam már a 7.5-liveig de ugyan az a baj jön elő mindegyiknél!A net amugy tökéletesen müködik!Ha valaki tud segitsen!Elöre is kösz!

csüt. máj. 24, 2007 17:57
vas-tag

Hozzászólás 
jerryke írta:
Sziasztok!

Az a problémám,hogy bejelentkezéskor a messenger(windows is,live is) befagy,nem válaszol,pedig a partnereimnél bejelentkezve jelenek meg,és jobbra alul a kis ikonon is bejelentkezettnek mutat. Újratelepítés nem oldotta meg a problémát, futtattam ad-aware-t,nod32-t,avg-antispyware-t,de nem használt semmit.A gép kikapcsolásakor az msnmsgr.exe file-t nem tudja leállítani. Segítségeket előre is köszönöm!

Nem tudom,hogy kapcsolatban van-e ezzel a dologgal,de a gép elindításakor nem tudja elindítani a graphics.dll file-t. Ezt a hibát hol tudom kijavítani?

pén. máj. 18, 2007 20:41
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Az a problémám,hogy bejelentkezéskor a messenger(windows is,live is) befagy,nem válaszol,pedig a partnereimnél bejelentkezve jelenek meg,és jobbra alul a kis ikonon is bejelentkezettnek mutat. Újratelepítés nem oldotta meg a problémát, futtattam ad-aware-t,nod32-t,avg-antispyware-t,de nem használt semmit.A gép kikapcsolásakor az msnmsgr.exe file-t nem tudja leállítani. Segítségeket előre is köszönöm!

pén. máj. 18, 2007 20:27
vas-tag

Hozzászólás 
szia QuinnMallory.
az nem segitett rajtam,csinaltam masik azonositot,igy mar jo.
De erdekelne hogy miert is csinalta ez.

vas. máj. 13, 2007 13:28
vas-tag

Hozzászólás 
Sass írta:
Sziasztok!
Szeretnek egy kis segitseget kerni.
Mindegy milyen msn verziot hasznalok a problama mindig megvan,3napja jelentkezett....
nem tud egyetlen partnerem sem nekem irni,mert vissza dobja nekik hogy nem kezbesitheto,az alapotomtol teljesen fuggetlen.
csak akkor kapom meg az altaluk irt szoveget amikor en irok nekik,es akkor megkapom a regebbi uzeneteket is.
koszonom a segitseget!

ilyet nekem is csinált annak idején a 7.5, de egy jó kis reset megoldotta :D

vas. máj. 13, 2007 12:38
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Szeretnek egy kis segitseget kerni.
Mindegy milyen msn verziot hasznalok a problama mindig megvan,3napja jelentkezett....
nem tud egyetlen partnerem sem nekem irni,mert vissza dobja nekik hogy nem kezbesitheto,az alapotomtol teljesen fuggetlen.
csak akkor kapom meg az altaluk irt szoveget amikor en irok nekik,es akkor megkapom a regebbi uzeneteket is.
koszonom a segitseget!

vas. máj. 13, 2007 11:26
vas-tag

Hozzászólás 
Heló! Az lenne a bajom, hogy a Live messengeremet képtelen voltam letörölni mert megörült. És most akárhányszor leszedek egy újat, nem engedi megnyitni és ezt írja ki: SensApi.dll nem található :? Vki tud segíteni, kérlek

pén. máj. 11, 2007 14:48
vas-tag

Hozzászólás 
Valaki segítsen, ha esetleg neki is jelentkezett ez a hiba MSN-en keresztüli kép küldés esetén: :?

az egér jobb klikk beillesztéssel vagy CTRL+V-vel küldök valakinek JPG képet, amit az ablakba teszek, de kétszer küldi el az összes képet, egy normál JPG-t és egy .tmp file-t. NA ebből van elegem, miért van az a tmp file? Hogyan kerül oda? Köszönöm a segítséget, ha tudja valaki :) :shock:

csüt. ápr. 26, 2007 12:56
arany tag

Hozzászólás 
Nálam se működik... :(

Sőt még a webmessenger se jön be!

csüt. ápr. 12, 2007 18:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
helo.az elöbb akartam egy kicsit msn-ezni és mikor begépeltem a jelszót a következő szöveg fogadott
Hibakód:80048820
Bővitett hibakód:80048406
Itt van egy kép róla.
még sose találkoztam ilyennel.mi lehet a bibi?

csüt. ápr. 12, 2007 18:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Értem. Akkor utánanézek... :D

Üdv!

szer. ápr. 11, 2007 7:52
vas-tag

Hozzászólás Szia
Köszönöm szépen a gyors választ! Az a helyzet, hogy ez előtt nekem be volt állítva, hogy kiírja, csak egy sztek boltvan amikor javítás alatt volt ezt is letörölték... és egyszerűen nem találom :(

kedd ápr. 10, 2007 10:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tudtommal ezt egyelőre Linux alatt oldották meg.

Üdv!

kedd ápr. 10, 2007 8:49
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 208 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő