Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 21:13

Hozzászólás a témához  [ 1903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 39  Következő
Nokia 6233 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na ügye.Nálam pl egy nagyobb méretű pdf nél megnyitás után pár mp-el lefagy a PFW és csak egy ki/bekapcsolás segít.(Z400)
Idézet:
De gondolom nektek se lenne oan rossz egy ilyen olvasó!

Hát van ilyen is,csak a 6233 nem ilyen.

vas. júl. 22, 2007 12:03
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
azt nem mondtam. Haveromnak van ilyen telcsije, és a nagyobb file-oknál eléggé szenved. De gondolom nektek se lenne oan rossz egy ilyen olvasó!

vas. júl. 22, 2007 11:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:
Pedig csak java-s teló!

Ezt meg hogy érted? :hm: :hm: .A samsungban egy Picsel file viewer nevű(nem java-s)program kezeli a dokumentumokat.De biztos hogy tudja a D600 a pdf-et?Mármint hibátlanul megjeleníti képekkel együtt.Biztos vagy benne?

vas. júl. 22, 2007 11:51
ezüst tag

Hozzászólás 
SAMSUNG D600 van rajta PDF, DOC, EXEL olvasó is! Pedig csak java-s teló! Nézz utána! És hát szerintem hasznos dolog, mondjuk persze nem az általános iskolába, én pl a régi telefonomon nagyon sokszor hasznát vettem az egyetemen. Nem játszásra vettem a telóm!

vas. júl. 22, 2007 9:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azert mondjuk egy full fapad pdf2text java cuccot osszedobhatna valaki :). Emlekszem, regesregen az amigamon csak igy ment a pdf ;) (de amugy szerintem aki annyira fontos ember, hogy ilyeneket kell olvasgatnia utkozben, annak ugyis van notebookja, aki meg nem, annak meg mi a fenenek ez? Valszeg pont ezert nem irt senki pdf2textet ;) ) Bar ha jobban belegondolok, majd jobban hozzaertok erositik/cafoljak, lehet-e egyaltalan egy javas programbol a memoriakartyan levo mondjuk 5 megas file-t babralni?

szomb. júl. 21, 2007 23:43
Moderátor

Hozzászólás 
kisa2003 írta:
hahó! Hozzájutottam egy ilyen telóhoz és tetszik, tetszik, DE naon nem tetszik hogy nincs benne PDF vagy DOC olvasó! Pedig egy "üzleti" telefonnál ez azé alap nem???? Nem tudtok valami JAVA alkalmazást amivel ezt a problémát orvosolnám???
Tudsz EGYETLEN (nem symbianos) mobiltelefont mondani, amelyik rendelkezik PDF-olvasóval???

szomb. júl. 21, 2007 19:30
ezüst tag

Hozzászólás 
hahó! Hozzájutottam egy ilyen telóhoz és tetszik, tetszik, DE naon nem tetszik hogy nincs benne PDF vagy DOC olvasó! Pedig egy "üzleti" telefonnál ez azé alap nem???? Nem tudtok valami JAVA alkalmazást amivel ezt a problémát orvosolnám???

szomb. júl. 21, 2007 18:28
arany tag

Hozzászólás 
De vak vagyok, elnézést (:
A névlistában kerestem a telefonkönyv beállításait, régebben ott volt.
Köszi a segítséget

szer. júl. 11, 2007 23:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sztem nem azt irta, hogy folyamatosan cserelodik a sorrend, hanem hogy forditva van. De majd megmondja :)

szer. júl. 11, 2007 20:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Duvi írta:
Tudja valaki, hogy lehet a névjegyzékben (6234) átállítani, hogy ne "keresztnév vezetéknév" formátumban jelenítse meg a neveket, hanem fordítva? Magyarra van állítva a telefon nyelve.
Köszi
Ha régebbi sw van a telón, frissíteni kell min. 4.91-re, az előzőek elfelejtik ezt a beállítást.

szer. júl. 11, 2007 19:46
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Eloszor is RTFM ;), masodszor meg Menu, 2-3-3 (ertelemszeruen csak akkor, ha a gyari menusorrend nem lett megbolygatva)

szer. júl. 11, 2007 19:01
arany tag

Hozzászólás 
Tudja valaki, hogy lehet a névjegyzékben (6234) átállítani, hogy ne "keresztnév vezetéknév" formátumban jelenítse meg a neveket, hanem fordítva? Magyarra van állítva a telefon nyelve.
Köszi

szer. júl. 11, 2007 18:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
De a t-mobile keszulek az egy 6233 es nem 6234 (de amugy imho arra se lett volna szabad felrakni). Egy a lenyeg, vagy megveszed 60 ropiert a 6233-at, vagy lesz egy -imho- bunronda simlockos 6234-ed, amibol hazilag pikkpakk csinalhatsz 6233-at szoftverileg, de abban a pillanatban ugrik a garanciad. Tobb verzio nincs.

szer. júl. 11, 2007 15:11
platina tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Azert nem raknak, mert a nokia szerviz a 6233-ra 6233 szoftot rak, 6234-re meg csak 6234-et. Meglepo, mi? ;)

Aha meglepő. :lol: De ha HW-esen megegyezik a két széria, akkor elvileg fel lehet rá tenni nem? Meg azért is fordult meg eme meglepő gondolat a fejemben, mert a topicot átböngészve olvastam, hogy több embernek is felrakták a gyári szoft.-ot, hiába T-Mobile brandelt készüléke van.

szer. júl. 11, 2007 15:07
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azert nem raknak, mert a nokia szerviz a 6233-ra 6233 szoftot rak, 6234-re meg csak 6234-et. Meglepo, mi? ;)

szer. júl. 11, 2007 14:50
platina tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Napi max 5-10 perc duma, + min 10 perc wap /folyamatos kepernyovilagitas/ mellett nekem 4 napot bir, de lehet, hogy birna az otodiket is, csak en vagyok batortalan kiprobalni ;). A vodas verziorol sokat nem tudok mondani, csak azt, h k. ocsmanysagot csinaltak a telefonbol, nokia szerviz nem fogja felrakni a 6233 softot meg ha fizetsz sem, sajat magad ellenben garanciavesztes terhe mellett meghackelheted. A radiot ketszer hasznaltam, amikor megvettem (keleti pu. vonatra varva, ha epp nem ugy allt a madzag, atment monoba, sztereoban meg sugott, meg ket hete, amikor volt a nagy vihar, es nalunk este 8-kor elment az aram, es meg ejfelkor sem jott vissza, na akkor masodjara :)), sztem nem egy nagy durranas, bar tudom, hogy tul sokat nem szabad varni tole, mas telefon radiojat viszont sose hasznaltam, sz'al nemtom, hogy kollektive ennyire bena az osszes, vagy csak ez.

Köszi az infot! ;) Akkor azt hiszen intenzívebb használat mellett (napi 1-1,5 óra beszéd 1-2 SMS) kb. 2 napot bírhat. Tudom, hogy a Vodás verzió nem épp a legszebb, de próbálok vele megbarátkozni :). Sajnos gyári független 6233 pedig nincs keretem (vagyis jobb helye van annak a pénznek), valamint nem szívesen adnék ki 60.000 Ft-ot rá, mert azt soknak találom ezért a telefonért (pl. ha azt nézem, hogy Mio A701-es PDA 86k - csak azt meg azért nem veszek, mert rendelkezem egy Fujitsu Siemens N520-as PDA-val, másrészt nem szeretem a PDA + GSM kombókat).
Azt miből gondolod, hogy nem raknák rá nekem a 6233-as szoft.-ját még fizetés ellenében sem? Korlátai vannak, vagy csak sima elvi dolog?

Továbbra is várom mások tapasztalatait, illetve a még megválaszolatlan kérdéseimre a válaszokat.

szer. júl. 11, 2007 14:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
No, probalgatasok eredmenyekepp arra jutottam, megsem a telefon miatt nem tudok t9-et hasznalni wapozas kozben, mert a pannonpop3 oldalon megvolt ez a hiba, freemailen meg nem, sz'al irtam pannoneknak, h sztem naluk a ****, fixeljek mar, es ugyan meg nem valaszoltak, de ma reggel teljes meglepeteskent ert, hogy valaszoltam egy levelre, es ment a t9 ;)

szer. júl. 11, 2007 9:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Napi max 5-10 perc duma, + min 10 perc wap /folyamatos kepernyovilagitas/ mellett nekem 4 napot bir, de lehet, hogy birna az otodiket is, csak en vagyok batortalan kiprobalni ;). A vodas verziorol sokat nem tudok mondani, csak azt, h k. ocsmanysagot csinaltak a telefonbol, nokia szerviz nem fogja felrakni a 6233 softot meg ha fizetsz sem, sajat magad ellenben garanciavesztes terhe mellett meghackelheted. A radiot ketszer hasznaltam, amikor megvettem (keleti pu. vonatra varva, ha epp nem ugy allt a madzag, atment monoba, sztereoban meg sugott, meg ket hete, amikor volt a nagy vihar, es nalunk este 8-kor elment az aram, es meg ejfelkor sem jott vissza, na akkor masodjara :)), sztem nem egy nagy durranas, bar tudom, hogy tul sokat nem szabad varni tole, mas telefon radiojat viszont sose hasznaltam, sz'al nemtom, hogy kollektive ennyire bena az osszes, vagy csak ez.

kedd júl. 10, 2007 19:55
platina tag

Hozzászólás 
Na végigolvastam a topicot. Nem tűnik rossznak a telefon, de még nem döntöttem el, hogy cseréljek-e. Viszont az előző hozzászólásomban feltett kérdésekre még nem kaptam meg a válaszokat :(, pedig azok nagy mértékben tudnának nekem segíteni a dilemma eldöntésében.

kedd júl. 10, 2007 12:38
arany tag

Hozzászólás 
Zsombe írta:
Szép jó estét!
- a Vodafone-os változat mennyiben különbözik a gyári 6233-tól? Azt tudom, hogy más a billentyûzete és a bill.fólia, valamint ugyebár külalakra sem egyeznek meg.

Szvsz sokkal rondább lett, gondolom a beltartalom nem változott, esetleg (majdnem biztosan :) ) még a sw-t Vodásították.

kedd júl. 10, 2007 6:48
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
Pár dologra válaszolok:
a rádióban nincs RDS, van viszont visual radio (ami egyáltalán nem olyan hasznos, mint az RDS).
A rádió vételi érzékenysége átlagos, egy SE W300i-vel együtt járattuk egy buszon, hol ezen, hol azon volt zavaros a vétel, de soha nem egyszerre. :)
Az akkuja elég jó, de ha állandóan nyomorgatod, nem fog menni egy napot... Nálam átlagosan 5 napot megy, a negatív rekord 3 nap, a pozitív egy hét (ekkor nemigen piszkáltam, más dolgom volt :D).

Üdv!
Igen, de tudni kell, hogy ha engedélyezzük a 3G-s frekvencia használatát, akkor drasztikusan csökken a készenlét ideje, akár 1,5-2 napra is.

hétf. júl. 09, 2007 22:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Pár dologra válaszolok:
a rádióban nincs RDS, van viszont visual radio (ami egyáltalán nem olyan hasznos, mint az RDS).
A rádió vételi érzékenysége átlagos, egy SE W300i-vel együtt járattuk egy buszon, hol ezen, hol azon volt zavaros a vétel, de soha nem egyszerre. :)
Az akkuja elég jó, de ha állandóan nyomorgatod, nem fog menni egy napot... Nálam átlagosan 5 napot megy, a negatív rekord 3 nap, a pozitív egy hét (ekkor nemigen piszkáltam, más dolgom volt :D).

Üdv!

hétf. júl. 09, 2007 22:49
platina tag

Hozzászólás 
Szép jó estét!

Még mindig hezitálok, hogy cseréljem-e le a V630i-t. Valahogy még nem lettem teljesen meggyőzve. Már sikerült a topic kb. 70%-át elolvasnom, ahogy látom elég jó tapasztalatok vannak a típussal, sőt ahogy kivettem írásaitokból hosszú idő óta ez a Nokia legjobban sikerült, legkiforrottabb készüléke. Javítson ki valaki, ha tévednék, vagy rosszul értelmeztem a dolgokat. Számomra az is örvendetes, hogy leszámítva a 3.70-es FW-t, a szoftvere sem bugos és stabil.

Még mindig lenne egy pár kérdésem:
- várnék tapasztalatokat, hogy kinek mennyi ideig bírja az akksi egy feltöltéssel és milyen használat mellett?
- mennyire jó a térerőérzékenysége (kevésbé lefedett helyeken pl.)?
- a Vodafone-os változat mennyiben különbözik a gyári 6233-tól? Azt tudom, hogy más a billentyűzete és a bill.fólia, valamint ugyebár külalakra sem egyeznek meg. De ezen kívül más diferencia? Értem ezalatt leginkább a belsőségeket, illetve a készülékház minőségét (a 6234 is acélból készül?). A Voda mennyire "kontárkodott" bele az eredeti szoft.-ba? Nagyon átvariálta, vagy csak olyan szinten, mint anno a 6230-ban (plusz egy Vodafone menüpont és kész)?
- 6234-re rá lehet tölteni a gyári szoftvert is? Nincsenek "fizikai" korlátok? Gondolok itt például a más billentyűzetre. Nokia szervizben ha szépen megkérem a szervizest, akkor felteszi rá az eredeti sw-t?
- rádiója RDS-es? Mennyire érzékeny a vétele?

Hirtelen ennyi dolog jutott eszembe, remélem nem fárasztottam senkit kérdéseimmel! :wink:

hétf. júl. 09, 2007 21:50
Moderátor

Hozzászólás 
vidékiviktor írta:
Köszi a tippeket mindenkinek, ma megformáztam a memóriakártyát, és most már megint tudok rá menteni adatokat...
Nem tudom,hogy mitől hülyülhetett meg... :?

De a lényeg,hogy most okés a dolog.

Üdv:

Viktor
Az a helyzet, hogy elég egyetlen bit, ami nem illő tartalmú, és már annyi.

hétf. júl. 09, 2007 18:52
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a tippeket mindenkinek, ma megformáztam a memóriakártyát, és most már megint tudok rá menteni adatokat...
Nem tudom,hogy mitől hülyülhetett meg... :?

De a lényeg,hogy most okés a dolog.

Üdv:

Viktor

vas. júl. 08, 2007 14:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem a 6233-as a tökéletes telefonméretű telefon. Éppen akkora, amekkora a kezemben kényelmesen elfér, se nagy, se kicsi.

Üdv!

vas. júl. 08, 2007 14:27
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Az egyetlen dolog a világon, amiben a férfiak abban vetélkednek, hogy kinek van kisebb.....az a mobiltelefon... ;)

:lol: Egyébként én is jobban szeretem a nagyobb, emberibb méretű telefonokat, ugyanis eléggé lapát kezem van. Pl. anno a Siemens S65-ömet nagyon szerettem, csak a gombjait nem, ugyanis azok nagyon picik voltak. A Nokia 3650-es viszont nagyon bejött mérete miatt. 6230 viszont nem, nekem túl kicsi volt.

Bocs az OFFért. :oops:

vas. júl. 08, 2007 13:49
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:
OFF
Sose ertettem mitol jobb egy telefon, attol, hogy kisebb :hm: Miert jo a hasznalhatosag hatara, vagy azon tul minimalizalni a telefont?
ON
Az egyetlen dolog a világon, amiben a férfiak abban vetélkednek, hogy kinek van kisebb.....az a mobiltelefon... ;)

vas. júl. 08, 2007 13:13
platina tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Kijelzőben meg rosszabb az Se és videóban is.

Ez így van. :lol:

vas. júl. 08, 2007 12:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
OFF
Sose ertettem mitol jobb egy telefon, attol, hogy kisebb :hm: Miert jo a hasznalhatosag hatara, vagy azon tul minimalizalni a telefont?
ON

vas. júl. 08, 2007 11:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kijelzőben meg rosszabb az Se és videóban is.

vas. júl. 08, 2007 11:08
platina tag

Hozzászólás 
Zsombe:

A V630i majdnem pariban van a 6234-el.

Amivel jobb:
-lehet normálisan videotelefonálni vele
-hosszabb a készenléti idő
-kisebb
-majdnem tökéletes telefon

Amivel nem jobb:
-Nokia fanok nehezen szokják meg

Amúgy leszámítva a fentieket elég jól sikerült telefonja a Nokiának, legalább is a 6233 az.

vas. júl. 08, 2007 6:15
Moderátor

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Macika írta:
vidékiviktor írta:
Akkor ezt zárjuk le.
Amúgy azóta már nincs elég szabad memóriám sem a telóban,pedig az is üres... :?
Kezdődik megint minden,mint a legelső sw-nél ami rajta volt :-)
Örömmel láttam, hogy az új PC-Suite-tal lehet szerkeszteni a névjegyzéket, ki lehet menteni fájlba az SMS-eket/névjegyeket (fotóval együtt!!!!), és lehet piszkálni a teló belső memóriáját.

Talán körül kéne nézzel az új progival a telód belsejében. Hátha találsz valamit, ami felzabálja a szabad memóriát...

Jelenleg a 6.82 a legfrissebb letölthető (bár én letöltöttem valahonnan egy magyar 6.83-t is)
6.84 a legújabb. Csak nem a .hu-ról kell leszedni. De ugyanúgy magyar. És ugyanúgy sz.ar...

vas. júl. 08, 2007 1:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
vidékiviktor írta:
Akkor ezt zárjuk le.
Örömmel láttam, hogy az új PC-Suite-tal lehet szerkeszteni a névjegyzéket, ki lehet menteni fájlba az SMS-eket/névjegyeket (fotóval együtt!!!!), és lehet piszkálni a teló belső memóriáját.

Talán körül kéne nézzel az új progival a telód belsejében. Hátha találsz valamit, ami felzabálja a szabad memóriát...

Jelenleg a 6.82 a legfrissebb letölthető (bár én letöltöttem valahonnan egy magyar 6.83-t is)

vas. júl. 08, 2007 0:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hogy ennel a tipusnal a kijelzo es a keszulekhaz kozott parhuzamossagi hiba lehet. De olvass vissza, en pl szep canossat jartam miatta :(

ui: nem is mondtam, pecsetesalairasos papirom van errol, hogy ez elofordulhat ennel a tipusnal :)

szomb. júl. 07, 2007 23:02
platina tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Ha esetleg atallsz, egyre mindenkepp figyelj, hogy egyenesen alljon a kijelzoje :)

Ez alatt mit értesz pontosan? Csak egy bizonyos szögben látható/olvasható a kijelző? :shock:

szomb. júl. 07, 2007 22:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha esetleg atallsz, egyre mindenkepp figyelj, hogy egyenesen alljon a kijelzoje :)

szomb. júl. 07, 2007 22:51
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Ma voltam a Vodafone-nál szerviz dolgot intézni és mellettem egy hölgy Nokia 6234-est vásárolt VitaMax csomagban. Mikor az őt kiszolgáló hölgy mondta az árat igazán az ütötte meg a fülemet (addig szinte oda sem figyeltem, csak hogy valami Nokia-t akart venni) és keltette fel az érdeklődésemet, ugyanis 30k-ért lehet kapni a Vodánál. :shock: Ez engem nagyon meglepett, hogy ilyen "olcsó". Ha jól tudom, akkor ez a készülék a 6230/6230i "sorozat" folytatása nem? Azok pedig azért jobban tartották az árukat, nem voltak ilyen olcsók. Ellenben 6234-nek nagyon lent van az ára. Azt szeretném kérdezni, hogy miért van ez? Ennyire nem vált volna be a típus? Vagy nem egy jó sorozat? Sok a hiba vele? Keveset tud? Esetleg csalódás? Vagy egyszerűen az eddigi 6xxx széria célcsoportja kezd áttérni az N szériás Nokiákra és így csökken a 6-os sorozat népszerűsége és kénytelenek ilyen "akciókat" bevetni?

Elgondolkodtam azon, hogy lecserélem rá az SE V630i-met, mert még rá sem kellene fizetnem. 8) Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megérné-e a csere? Jobb vagy rosszabb-e a 6234 a V630i-nél? Gondolok itt tudásra, használhatóságra, minőségre, megbízhatóságra. Nem flame-et szeretnék ezzel elindítani, csupán csak érdeklődöm.

szomb. júl. 07, 2007 22:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Pontosan melyik verzióra gondolsz?

Üdv!

szomb. júl. 07, 2007 22:14
Moderátor

Hozzászólás 
vidékiviktor írta:
Akkor ezt zárjuk le.

szomb. júl. 07, 2007 2:11
arany tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Van valami beállítási lehetőség az SMS beállításnál, hogy a bejövő SMS-nél megjelenítse a dátumot időt is? Ne csak az opciókból lehessen előbányászni. Mintha a 6230 tudta volna.

Sajna én nem találkoztam még ilyennel... :-(

pén. júl. 06, 2007 23:49
platina tag

Hozzászólás 
Van valami beállítási lehetőség az SMS beállításnál, hogy a bejövő SMS-nél megjelenítse a dátumot időt is? Ne csak az opciókból lehessen előbányászni. Mintha a 6230 tudta volna.

pén. júl. 06, 2007 22:54
arany tag

Hozzászólás 
Akkor ezt zárjuk le.

pén. júl. 06, 2007 22:54
Moderátor

Hozzászólás 
vidékiviktor írta:
Okés hibáztam, ELNÉZÉST!!! De próbáltam vicces lenni, neked meg ezt kellene tiszteletben tartanod, és nem rögtön kioktatni.
Azért bátorkodtam leírni,hogy miről van szó,mert szerintem mindenki tudta,hogy 512 MB-os memóriakártyára gondolok, és nem 512 megabitesre.
Amúgy,ha visszanézed,akkor kitudod te is következtetni,mert azt írtam,hogy 512 Mb-os: tehát, 512 megabyteOS!
Ha megabitre gondoltam volna,akkor így írom le: 512 Mb-es: tehát 512 megabitES.

De tényleg nem akarok rossz hangulatot, vagy kioktató lenni, elszoktam ismerni a hibámat, de úgy gondolom,hogy ez kukacoskodás volt, mert aki itt olvas,feltételezem tudja,hogy mire gondoltam.
Amit pedig a hozzászólásom után írtál az már a részedről volt kioktatás én így gondolom.
Szerintem ezt egy kicsit túlreagáltad és semmi szükség nem volt erre.
Bocs ez itt nagyon OFF volt. Innentől ON.
Korrekt.

Továbbra is úgy gondolom viszont, hogy egy TECHNIKAI témájú fórumon illene PONTOSAN fogalmazni. Ez nem kioktatás, hanem elvárás.

Szerintem.

pén. júl. 06, 2007 17:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Velhetoleg nem teljes valtozasok az 5.43-ban:
Some changes: mp3player now work with java midlets
applications list now not empty (in 5.10 its empty)
no artefacts (vertical lines) in java,when message
+
Changes/improvements made from MCU SW version 5.10 to version 5.43:
- Version upgraded to Converter II, Sensor and E-mail
- Changing font size under Settings in Contacts improved
- SyncML: synchronization improved
- Application list optimized in My shortcuts
- Audio levels has been optimized
- Operator list updated

pén. júl. 06, 2007 16:48
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
vidékiviktor írta:
jó oké,igaz,de azért ne kukacoskodjunk :D
a lelketek mélyén tudtátok,hogy miről van szó :-)
Szó nicns kukacoskodásról!!!!
Akkor innentől ne használjunk mértékegységeket, csak a számokat.
A lelkük mélyén az emberek akkor is tudják, hogy ha tejről van szó, akkor literre gondolHAT az ember, ha szikláról akkor meg kilóra (vagy mázsára, vagy tonnára?????)
Ha meg az adatmennyiségről, akkor vagy bitre vagy Bájtra.
Végülis tökmindegy.
Majdnem.

Azt hiszem, tartozunk annyival másoknak, hogy korrekten írunk vesszőket, szóközöket, tagolást, mértékegységeket.
Még akkor is, ha 'csak' egy fórumról van szó, ami nem feltétlenül az egyetemi szintű elmélkedések helye.

Szeretem tisztelni azokat az embereket, akik belátják, hogy tévedtek és nem kenik másra.

Okés hibáztam, ELNÉZÉST!!! De próbáltam vicces lenni, neked meg ezt kellene tiszteletben tartanod, és nem rögtön kioktatni.
Azért bátorkodtam leírni,hogy miről van szó,mert szerintem mindenki tudta,hogy 512 MB-os memóriakártyára gondolok, és nem 512 megabitesre.
Amúgy,ha visszanézed,akkor kitudod te is következtetni,mert azt írtam,hogy 512 Mb-os: tehát, 512 megabyteOS!
Ha megabitre gondoltam volna,akkor így írom le: 512 Mb-es: tehát 512 megabitES.

De tényleg nem akarok rossz hangulatot, vagy kioktató lenni, elszoktam ismerni a hibámat, de úgy gondolom,hogy ez kukacoskodás volt, mert aki itt olvas,feltételezem tudja,hogy mire gondoltam.
Amit pedig a hozzászólásom után írtál az már a részedről volt kioktatás én így gondolom.
Szerintem ezt egy kicsit túlreagáltad és semmi szükség nem volt erre.
Bocs ez itt nagyon OFF volt. Innentől ON.

pén. júl. 06, 2007 15:43
Moderátor

Hozzászólás 
vidékiviktor írta:
Szó nicns kukacoskodásról!!!!
Akkor innentől ne használjunk mértékegységeket, csak a számokat.
A lelkük mélyén az emberek akkor is tudják, hogy ha tejről van szó, akkor literre gondolHAT az ember, ha szikláról akkor meg kilóra (vagy mázsára, vagy tonnára?????)
Ha meg az adatmennyiségről, akkor vagy bitre vagy Bájtra.
Végülis tökmindegy.
Majdnem.

Azt hiszem, tartozunk annyival másoknak, hogy korrekten írunk vesszőket, szóközöket, tagolást, mértékegységeket.
Még akkor is, ha 'csak' egy fórumról van szó, ami nem feltétlenül az egyetemi szintű elmélkedések helye.

Szeretem tisztelni azokat az embereket, akik belátják, hogy tévedtek és nem kenik másra.

pén. júl. 06, 2007 13:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
A konvertálásra fordított időben inkább megrajzolok egy homlokzatot, annak még haszna is van és egy 2Gb-os miniSd kártya árát keresem meg vele. :wink:

Hja, de én sem ülök előtte, mig megcsinálja, hanem éjjel konvertáltam át. Tesszük hozzá, hogy azóta csak átmásolom a különböző telókra és go. Egyszer kellett átkonvertálni, még anno az N73-ra csináltam meg. Azóta a 6233-n és a Siemenseken is ezt használom. (E71, EL71). Teszem hozzá, hogy én is egy 2GB karin használom, de vannak mellette még rengeteg kép (szintén egyszer 320x240-re alakítva), videok, és néha egy-egy film (mp4-ben).

pén. júl. 06, 2007 13:10
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
vidékiviktor írta:
Bocsi ezt nem igazán értem...
512 MB-os a kártya és van még rajta 60 MB szabad hely
OK, csak korábban 512Mb-et írtál. Az 64MB. ;)

Üdv!

pén. júl. 06, 2007 12:49
arany tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
vidékiviktor írta:
HappyBoy írta:
Az szokott ilyenkor előfordulni, hogy valamelyik folderben, vagy a gyökérben 256 állomány van. Nekem akkor nem tud oda menteni.....

Magán a kártyán tuti,hogy van 256 db file.
Ez lehet a gond szerinted?

Ne a főkönyvtárba tegyél minden állományt. Csinálj könyvtárakat, ugyanolyan rendszerrel, mint amilyen néven a telón vannak, és abba tedd az állományokat. Éas még egy tanács: a zenéket tartalmazó könyvtárat szedd szét több részre (pl.külföldi-magyar), és azt is bontsd pl. előadó szerint. Nekem a 2GB karin van igy már vagy 1500db állomány. Célszerü a zene könyvtárat a célkönyvtár megadása UTÁN lehiddenezni. Sokkal gyorsabbá válik a kártya megnyitása.

13 db könyvtár van a kártyán, 8 file van simán a gyökérkönyvtárban. zenék ömlesztve vannak rajta 26 db track. a többi mind fotó, téma, csengőhangok, videók... (értelemszerűen könyvtárakba rendezve)

pén. júl. 06, 2007 12:47
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 39  Következő