Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 22:36

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 3774 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 76  Következő
Apró kérdések topicja 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehet még majd kapni k750i-t, nagy multiknál, függetlenként, a t-maci hoz (volt) hasonló áron?
Már 2 éves, de sztetek elképzelhető hogy maradt még pár db raktáron vhol? :lol:
Használtn sok helyen hozzá lehet jutni, de az új teló mégis más.

szomb. szept. 01, 2007 15:28
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Nem számít bele.

köszi

pén. aug. 31, 2007 20:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem számít bele.

pén. aug. 31, 2007 20:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hátha valaki gyorsabb, mint megvárni a voda ügyfélszolgát: ha voda otthon 2 in 1 opcióm van, egy lebeszélhető alapdíjcsomaggal (bónusz), akkor a vezetékes számok hívása (6,90-es percdíj) beleszámít a lebeszélhetőségbe?

pén. aug. 31, 2007 7:37
arany tag

Hozzászólás Re: 6288 vs. 6233
Macika írta:
Lehet.
De nem hiszem, hogy jó áron adják, ha nyitottak. Függetlenek azok.
Ha küldesz priviben IMEI-t, akkor segítek megmondani, hogy nyitott-e, vagy eredeti független.

Hát úgy 30 körül már vannak használtan függetlenek. Oké, majd ha aktuális lesz, küldök imei-t. :)

szer. aug. 29, 2007 16:13
Moderátor

Hauptmann írta:
Macika írta:
Nincs sok. Esetleg annyi, hogy a 6233 szoftvere stabil, sohasem mutatott olyan betegségeket, mint a 628X...

Köszi az infót Macika. Egész jó áron vannak neten a független 6233-ak. Ezek vajon tényleg függetlenek, vagy buheráltak (bár úgy tudom, hogy a BB5-öket nem igazán lehet kiokosítani).
Lehet.
De nem hiszem, hogy jó áron adják, ha nyitottak. Függetlenek azok.
Ha küldesz priviben IMEI-t, akkor segítek megmondani, hogy nyitott-e, vagy eredeti független.

szer. aug. 29, 2007 15:36
arany tag

Macika írta:
Nincs sok. Esetleg annyi, hogy a 6233 szoftvere stabil, sohasem mutatott olyan betegségeket, mint a 628X...

Köszi az infót Macika. Egész jó áron vannak neten a független 6233-ak. Ezek vajon tényleg függetlenek, vagy buheráltak (bár úgy tudom, hogy a BB5-öket nem igazán lehet kiokosítani).

szer. aug. 29, 2007 11:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi.Akkor csinálok újat.Remélem nem fog ez is eltűnni! :)

kedd aug. 28, 2007 19:19
arany tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Ezt hol találom meg?Mert annyit keresem de nem lelem.

Ezzel (http://t-zones.hu/Auth/reg.do) elvileg mennie kell. De azt hiszem a WebSMS regiszrációjánál is ugyanez jön be.

kedd aug. 28, 2007 19:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezt hol találom meg?Mert annyit keresem de nem lelem.

kedd aug. 28, 2007 19:09
arany tag

Hozzászólás Re: t-zones ingyensms
rittinger zoltán írta:
Helló
(...)Ja és korábbi két kérdésem még mindig aktuális. (...)
Üdv.

Neked "köszönhetően", már én is találkoztam vele. :) Most akartam megnézni a t-zones-os regemet, és erre az enyémet is törölték, méghozzá ezért:
Kép
Így megvan a válasz a wap-os kérdésre is. Ezek szerint oda is itt kell megadni az azonosítót. Én sem erre emlékeztem.

kedd aug. 28, 2007 19:01
gyémánt tag

Hozzászólás Re: t-zones ingyensms
Helló
Egy kolléganőm Sharp GX-29-esén megjelent a kijelzőn egy ikon.Egy földgömb meg valami felkiáltójel van mellette.Gondolom wappal kapcsolatos és nem tudja eltüntetni.Egy pár percig böngésztem a menüt de nem találtam semmit.Hogy kéne azt kilőni onnan?
Ja és korábbi két kérdésem még mindig aktuális.

rittinger zoltán írta:
Helló.Bár ezt írhatnám a t-mobile gyalázóba is de inkább ide.Szóval van a T wap-on ez az "ingyensms" szolgáltatás és már másodszor törlődik az ott készített profilom.Nem tudok sms-t küldeni mert azt írja hogy
Idézet:
A bejelentkezés nem sikerült!Nincs érvényes regisztráció!

Ha rálépek a regisztrációra akkor meg
Idézet:
A belépés csak a t-zones weboldalán történt regisztráció után lehetséges!

Szóval nem igazán találom az erre utaló nyomokat a t-zones oldalán.Sőt anno amikor regisztráltam először meg másodszor is csak wapon keresztül ment minden.Szóval nem értem mi folyik itt.Ismerős valakinek a probléma?Találkozott már valaki ilyennel?

rittinger zoltán írta:
Helló.
Egy kérdés.A My Phone Explorerrel ki lehet azt eszközölni valahogy hogy a telefonról le tudjam szedni a java cuccokat?Mert én csak olyat látok hogy pc-ről telefonra.Van egy két progi a t630-as -omon és szertném lehúzni róla.
Köszi

Üdv.

kedd aug. 28, 2007 15:06
Moderátor

Hauptmann írta:
Sziasztok,

A Nokia 6288 és a 6233 között ingadozom, de nem nagyon tudok dönteni. Segítsetek. :) Azt tudom, hogy a két teló között sw ügyileg nincs nagyon különbség, a 6288-ban van szembekamera, a 6233-ban pedig két hangszóró, és valami 3D-s támogatás (ez pontosan mit takar?) Egyéb különbségek?
Nincs sok. Esetleg annyi, hogy a 6233 szoftvere stabil, sohasem mutatott olyan betegségeket, mint a 628X.

Nekem az is fontos, hogy ne lötyögjön, masszív legyen.
Ami szép a 6288-ban (a feketében) az a fekete lakk-szerűen felületkezelt műanyag. De pont ez a veszte is, a legkisebb karc is meglátszik rajta.
A 6233-ban nagyon bejövős a matt fekete, gumiszerű festés. Ez a felület nem is sérülékeny.
Na meg a krómacél keret sem hátrányos.
A 3D-támogatásról ne mtudok nyilatkozni, ha már játék, akkor PDA, de méginkább PC. Az egérmozi nem az én műfajom, még ha ennyire gyönyörű kijelzője is van, mint ennek.

A 3G-s kamera hiánya megint nem perdöntő nekem, mivel nem vágyok videotelefonálásra, közel sem tud még olyan minőséget a mai technika, ami picit is elgondolkoztatna. Így aztán ez sem érv a 628X mellett.

Nem utolsó sorban a lötyögés. Egy candybar sosem fog lötyögni, ráadásul a 6233 magához képest is jól össze van rakva, nem nyekereg, nem nyöszörög, nem recseg ha nyomkodod.
Egy slider az mindig fog kicsit lötyögni, kotyogni, ráadásul annyival nem is kisebb, sőt nem is könnyebb érezhetően.

vas. aug. 26, 2007 13:34
arany tag

Hozzászólás 6288 vs. 6233
Sziasztok,

A Nokia 6288 és a 6233 között ingadozom, de nem nagyon tudok dönteni. Segítsetek. :) Azt tudom, hogy a két teló között sw ügyileg nincs nagyon különbség, a 6288-ban van szembekamera, a 6233-ban pedig két hangszóró, és valami 3D-s támogatás (ez pontosan mit takar?) Egyéb különbségek?

vas. aug. 26, 2007 12:32
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Rapidus írta:
A híváskorlátozás (tehát, hogy a telefonnal csak az általam megadott számokat lehessen hívni) az hálózati szolgáltatás, vagy a telefonnak (is) kell tudnia?
Ha hálózati, akkor a mind a három tudja?
Ha a telefonban a hívásszűrést állítod be, nem kell a hálózatnak támogatnia. Amit a hálózat támogat, a híváskorlátozás, azt mindkettőn be lehet álllítnai. Pontosabban előbb meg kell rendelni szolgáltatónál, és utána lehet módosítgatni a telón.

Köszi a gyors választ!

szer. aug. 22, 2007 21:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rapidus írta:
A híváskorlátozás (tehát, hogy a telefonnal csak az általam megadott számokat lehessen hívni) az hálózati szolgáltatás, vagy a telefonnak (is) kell tudnia?

Ez SIM kártya szolgáltatás. Nem kell se a telefonnak, se a hálózatnak támogatnia.

szer. aug. 22, 2007 21:56
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Ha a telefonban a hívásszűrést állítod be, nem kell a hálózatnak támogatnia. Amit a hálózat támogat, a híváskorlátozás, azt mindkettőn be lehet álllítnai. Pontosabban előbb meg kell rendelni szolgáltatónál, és utána lehet módosítgatni a telón.

szer. aug. 22, 2007 21:51
arany tag

Hozzászólás 

szer. aug. 22, 2007 21:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Elég gyorsan döntés született, N73 lett a befutó.
Köszi a segítséget az ő nevében is :)

:D Nincs mit, használja egészséggel!

szer. aug. 22, 2007 16:38
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elég gyorsan döntés született, N73 lett a befutó.
Köszi a segítséget az ő nevében is :)

szer. aug. 22, 2007 16:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi, én is ilyesmikre gondoltam. Végülis a kijelző mérete, a 3G, meg a böngésző minél nagyobb tudása a szempont.
6290-ben a legújabb gyári böngésző sztem eléggé korrekt. Az opera minivel próbálkoztam (3 és 4 beta), de sokat fagyott, nehezen indult, percek voltak, mire kilépett :? Pedig nincs semmi, ami bezavarhatna neki, se háttérben futó progi, se más (telepítve is csak pár progi van). Ezért próbáltam ki a beépítettet és kellemes csalódás volt :)

szer. aug. 22, 2007 13:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Igen.
A srác most megy melóba (most végzett) és valószínűleg a munkahelyen tiltva lesznek azok az oldalak, amik neki kellenének. Meg ha nincs gépes net közelében, akkor is el tudja intézni a dolgait. Alapvetően sportfogadásos oldalak és netes szerepjátékok (travian, hattrick). Ezek mind böngészőben, html felületen futnak.
Emiatt fontos, hogy a telefonban fussanak az oldalak, nem tud gépet mellé cipelni.

Akkor neki a KIJELZŐ mérete alaján (az árat most nem vettem figyelembe) és ha már Nokia, akkor: E61/E61i, N73, N80 vagy N95, N93/N93i, E65, E90. Valljuk be, 320*240 (vagy 240*320) mretűnél kisebb kijelzőn weboldalakt böngészni, netes játékkal játszani elég mazochista dolog... :) Mindegyikben van 3G és WLAN (de tudják az EDGE-t is).

szer. aug. 22, 2007 13:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen.
A srác most megy melóba (most végzett) és valószínűleg a munkahelyen tiltva lesznek azok az oldalak, amik neki kellenének. Meg ha nincs gépes net közelében, akkor is el tudja intézni a dolgait. Alapvetően sportfogadásos oldalak és netes szerepjátékok (travian, hattrick). Ezek mind böngészőben, html felületen futnak.
Emiatt fontos, hogy a telefonban fussanak az oldalak, nem tud gépet mellé cipelni.

szer. aug. 22, 2007 12:18
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:
Egyik barátomnak szeretnék segítséget kérni telefon témában:
venne új telefont, mindenképp függetlent, majd ha ez megvan, majd vesz hozzá sim-et, mivel kiemelten netezésre használná. Teljesen mindegy, milyen kamera, mp3 játékos, etc. funkciók vannak benne, ami számít, hogy 3G-s legyen és a net terén minél szélesebbkörű szolgáltatásokat ismerjen. Jó lenne, ha megbírkózna flash, esetleg java tartalmakkal. Pda nem jön szóba, telefon méretű-formátumú eszközt szeretne. Az nem derült ki, hogy sima/kinyithítós/csúsztatós kell-e, szóval jöhet bármilyen telefon, márkára is. Árban van rá szánva, szóval 50-70k környékére nyugodtan elmehetünk.

Baráti és saját tapasztalatok alapján eddig összeírtam a nokia 6233, 6290, 6120c, E61 modelleket, mert ezekkel találkoztam élőben.
Nem tudom, pl. az SE K sorozat hogy áll a kérdéshez (pl. K810), vagy ki mit ajánlana? Még pár alternatíva kellene, mert minél hamarabb szeretne ezen túllenni.

Köszi a segítséget ;)
Jól értem, netezésre a SAJÁT képernyőjén????????

szer. aug. 22, 2007 11:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyik barátomnak szeretnék segítséget kérni telefon témában:
venne új telefont, mindenképp függetlent, majd ha ez megvan, majd vesz hozzá sim-et, mivel kiemelten netezésre használná. Teljesen mindegy, milyen kamera, mp3 játékos, etc. funkciók vannak benne, ami számít, hogy 3G-s legyen és a net terén minél szélesebbkörű szolgáltatásokat ismerjen. Jó lenne, ha megbírkózna flash, esetleg java tartalmakkal. Pda nem jön szóba, telefon méretű-formátumú eszközt szeretne. Az nem derült ki, hogy sima/kinyithítós/csúsztatós kell-e, szóval jöhet bármilyen telefon, márkára is. Árban van rá szánva, szóval 50-70k környékére nyugodtan elmehetünk.

Baráti és saját tapasztalatok alapján eddig összeírtam a nokia 6233, 6290, 6120c, E61 modelleket, mert ezekkel találkoztam élőben.
Nem tudom, pl. az SE K sorozat hogy áll a kérdéshez (pl. K810), vagy ki mit ajánlana? Még pár alternatíva kellene, mert minél hamarabb szeretne ezen túllenni.

Köszi a segítséget ;)

szer. aug. 22, 2007 10:33
Moderátor

Hozzászólás 
FeF írta:
Oké!
Ha meg nem tudják a kódot, kérem vissza a pénzt.
Szerintem. :)
Igen, úgy kéne.

Bár azért ki tudjuk restelni neked, ha nagyon alkalmi lenne a vétel, és nem érdemes egy ilyenért felrúgni. :)

szomb. aug. 18, 2007 14:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Oké!
Ha meg nem tudják a kódot, kérem vissza a pénzt.
Szerintem. :)

szomb. aug. 18, 2007 13:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
FeF írta:
Hali!
Ismét én, ismét biztonsági kód, de Nokia 3109c és netes haszn.ut.ban meg is találtam hogy 12345 lenne alapból.
Át nem állítottam, mégis azt mondja, hogy kódhiba...
Párat próbálgattam (4 és 5 számjegy, 8, 10 számjegy, ilyenek), nem műx.
Goto szerviz?
szerk.: új telefon, kiállított darab volt (elállította vki?)

A biztonsági kód min. 4, max. 8 szám lehet, ha jó tudom. Mivel az aktív kód ismeretében át lehet állítani, így elképzelhető, hogy valaki ezt már megtette. Menj vissza oda, ahol vetted és kérdezz rá, ill. oldják meg ezt a problémádat a kedves eladók!

szomb. aug. 18, 2007 9:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hali!
Ismét én, ismét biztonsági kód, de Nokia 3109c és netes haszn.ut.ban meg is találtam hogy 12345 lenne alapból.
Át nem állítottam, mégis azt mondja, hogy kódhiba...
Párat próbálgattam (4 és 5 számjegy, 8, 10 számjegy, ilyenek), nem műx.
Goto szerviz?
szerk.: új telefon, kiállított darab volt (elállította vki?)

pén. aug. 17, 2007 21:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Azt szeretném kérdezni, hogy a mobilszolgáltatóknak mennyi ideig visszamenőleg van jogunk egy ki nem számlázott tétellel megterhelni a számlát, valamint hogy ezt az ÁSZF-ben hol találom meg ha benne van egyáltalán. Előre is köszi!

Időközben megtaláltam (T-Mobile):

"A külföldön indított vagy fogadott
hívások díját a Szolgáltató a külföldi szolgáltató adatszolgáltatásától függően a tárgyhót követő egy évig
kiszámlázhatja."

szer. aug. 15, 2007 8:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló.
Egy kérdés.A My Phone Explorerrel ki lehet azt eszközölni valahogy hogy a telefonról le tudjam szedni a java cuccokat?Mert én csak olyat látok hogy pc-ről telefonra.Van egy két progi a t630-as -omon és szertném lehúzni róla.
Köszi

kedd aug. 14, 2007 18:23
Moderátor

Hozzászólás 
MEB írta:
Domino kártya összes bejövő hívását átirányítanám előfizus Vodafone-ra,ez utóbbi roamingolni fog.

Kérdés: a Dominós átirányítás + a Voda külföldi hívásfogadás díját kell majd fizetnem az átirányított hívások után?
Logikus, igen.

hétf. aug. 13, 2007 23:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
MEB írta:
Kérdés: a Dominós átirányítás + a Voda külföldi hívásfogadás díját kell majd fizetnem az átirányított hívások után?

Igen. Minden fogadott hívásnál fizeted a Dominon a hálózaton kívülre történő árirányítás díját, a Vodán pedig ugyanúgy fizetsz, mintha közvetlenül azt hívták volna.

hétf. aug. 13, 2007 16:59
arany tag

Hozzászólás 
Domino kártya összes bejövő hívását átirányítanám előfizus Vodafone-ra,ez utóbbi roamingolni fog.

hétf. aug. 13, 2007 16:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Némi további utánajárás után a válasz 8 darab 0 (Samsungnál úgy lászik nem szeretik a 4 számjegyet).
Egy helyen sincs megemlítve a papírokon... mindegy.
Köszi a segítséget, további szép estét!

vas. aug. 12, 2007 20:57
Moderátor

Hozzászólás 
FeF írta:
Hali!
Anyám vett egy Samsung SGH-M300-at, de most egy kisebb probléma adódott vele...
Tudnátok mondani egy jelszót, mely sem 0000, sem 0101, 1212, 1234, PIN1, PIN2... és amely pl a hívásidő nullázáshoz kell. A használati butasítás nyúlfarknyit sem ír róla, g00gle-lel nem találtam használható információt.
Előre is köszi!
A hívásidő nullázásához egyes készülékeknél a biztonsági kód kell (amit a tulajdonos adhat meg, de van minden gyártónál egy alapértelmezés), egyeseknél a PIN2.

vas. aug. 12, 2007 20:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hali!
Anyám vett egy Samsung SGH-M300-at, de most egy kisebb probléma adódott vele...
Tudnátok mondani egy jelszót, mely sem 0000, sem 0101, 1212, 1234, PIN1, PIN2... és amely pl a hívásidő nullázáshoz kell. A használati butasítás nyúlfarknyit sem ír róla, g00gle-lel nem találtam használható információt.
Előre is köszi!

vas. aug. 12, 2007 20:13
arany tag

Hozzászólás 
email írta:
Ha már beázás: egy Nokia 5500 a tulaj állítása szerint megfürdõzött egy jó 10 percig. Bekapcsol, de a PIN beírása alatt kikapcsol. Sufni szerviz szerint rozsdás a panel -> levélnehezék. Márkaszerviz nem látta. Vajon lehet vele valamit kezdeni? (A levélnehezékes történeten kívül... :))

Szerk.: Köszönöm a múltkori válaszokat!

Semmit sem segit rajtad, viszont eleg erdekes:

http://www.youtube.com/watch?v=SrzneHcpPL8

szomb. aug. 11, 2007 21:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ó, pedig a régi szép időkben ennek egész jó kis hangot adtam, hogy Magyarország piacvezető mobilszolgáltatója feltalálta az időarányos csomagkapcsolt adatátvitelt. Igaz, hogy rendeltetésével ellentétes módon kerül számlázásra, de ezt ilyen szuper kis GVH meg NHH mellett, melyek a fogyasztóért vannak, s melyek ugyanakkor kapják meg az ÁSZF-módosításokat, mint amikor számunkra elérhetővé teszik, simán meg lehet tenni.

Erre az esetre a szokásos szolgáltatói reakció:
Idézet:
Tájékoztatjuk továbbá tisztelt ügyfeleinket, hogy amennyiben a jelen módosításokat nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jogokkal élhetnek.

szomb. aug. 11, 2007 19:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Czumy írta:
Szerintem 10 percenként összesítik a forgalmad.

Pontosan. Ha megkezded az adatforgalmat, de csak 8 KB forgalmad van, akkor 10 perc elteltével kiszámlázza a 10 KB-ot.
Ha 11 KB-ot forgalmazol 10 perc alatt akkor 20 KB-ot számláz ki a 10. perc végén. És így tovább. Mindig kerekít 10 KB-ra, és 10 percenként számláz. Ennyi.

Mekkora zseni volt, aki ezt kitalálta. :twisted:
Kíváncsi vagyok, van-e még egy szolgáltató, aki így számolja a netes forgalmat...

szomb. aug. 11, 2007 8:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy írta:

Pontosan. Ha megkezded az adatforgalmat, de csak 8 KB forgalmad van, akkor 10 perc elteltével kiszámlázza a 10 KB-ot.
Ha 11 KB-ot forgalmazol 10 perc alatt akkor 20 KB-ot számláz ki a 10. perc végén. És így tovább. Mindig kerekít 10 KB-ra, és 10 percenként számláz. Ennyi.

szomb. aug. 11, 2007 8:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
lpepe írta:
thomas77 írta:
Nem. Nem kell.
Csak ha legalább 1 hasznos bájtot forgalmazol. Amíg ez nem történik meg, addig nem fizetsz egy fillért sem. Még akkor sem, ha folyamatos kapcsolatra van állítva a készüléked.

koszonom szepen, erre voltam kivancsi!!
de akkor mi aza 10 perc?

pén. aug. 10, 2007 22:23
ezüst tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Nem. Nem kell.
Csak ha legalább 1 hasznos bájtot forgalmazol. Amíg ez nem történik meg, addig nem fizetsz egy fillért sem. Még akkor sem, ha folyamatos kapcsolatra van állítva a készüléked.

koszonom szepen, erre voltam kivancsi!!
de akkor mi aza 10 perc?

pén. aug. 10, 2007 20:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem. Nem kell.

pén. aug. 10, 2007 20:23
ezüst tag

Hozzászólás Re: tmobil internet
rittinger zoltán írta:
lpepe írta:

tarcsazol, felveszik, de ha ha nem szolsz bele a mikrofonba, akkor sem kell fizetned?

:lol: :lol:
Ezt a kérdést biztos hogy alaposan átgondoltad,mielött feltetted? :D

ez ugyanaz, mintha GPRS-en van kapcsolat, de nincs adatforgalom... kell ez esetben fizetni 10 percenkent vagy nem?

pén. aug. 10, 2007 19:58
gyémánt tag

lpepe írta:

tarcsazol, felveszik, de ha ha nem szolsz bele a mikrofonba, akkor sem kell fizetned?

:lol: :lol:
Ezt a kérdést biztos hogy alaposan átgondoltad,mielött feltetted? :D

pén. aug. 10, 2007 19:50
ezüst tag

thomas77 írta:
A hanghívásnál (tegyük fel) 1 perc a számlázás alapja. Ha nincs kimenő hívásod, akkor 60 percet fizetsz?

pén. aug. 10, 2007 19:44
gyémánt tag

lpepe írta:
"A számlázás alapja az 10 perc alatt forgalmazott adatmennyiség, amelynek egysége 10 kB. A kerekítés fölfelé történik. Minden megkezdett egység díjköteles. A számlázásra kerülő összeg értéke nem lehet kevesebb mint 1 Ft."

ez ok, en is megtalaltam, de ez mit jelent a gyakorlatban? ha nincs adatforgalom, akkor egy ora alatt 60 kb-ot szamolnak el?

A hanghívásnál (tegyük fel) 1 perc a számlázás alapja. Ha nincs kimenő hívásod, akkor 60 percet fizetsz?

pén. aug. 10, 2007 18:28
ezüst tag

"A számlázás alapja az 10 perc alatt forgalmazott adatmennyiség, amelynek egysége 10 kB. A kerekítés fölfelé történik. Minden megkezdett egység díjköteles. A számlázásra kerülő összeg értéke nem lehet kevesebb mint 1 Ft."

ez ok, en is megtalaltam, de ez mit jelent a gyakorlatban? ha nincs adatforgalom, akkor egy ora alatt 60 kb-ot szamolnak el?

csüt. aug. 09, 2007 23:00
arany tag

Hozzászólás 
Ez a radar nagy átverés. Nem mutatja h ki merre van stb... Annyi az egész, hogy ha valakinek be van kapcsolva a bluetootha és megtalálja a teló, akkor egy mosolygós smileyt tesz ki a radar helyére. :lol:
Véletlenül letöltöttem egy hasonlót a nokiaprogramok.hu-ról

csüt. aug. 09, 2007 22:54
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 3774 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 76  Következő