Szerző |
Üzenet |
fcseh
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. júl. 05, 2007 14:43 Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: Budapest
|
simico írta: Érdekes, én ilyet nem tapasztalok, pedig 20-80 GB adatmennyiséget szoktam egyben másolgatni szinte naponta.
Pendrive-ra vagy flash memoriára?
Mert tapasztalataim szerint csak ott érződik ez a hatás.
|
kedd júl. 17, 2007 10:31 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Érdekes, én ilyet nem tapasztalok, pedig 20-80 GB adatmennyiséget szoktam egyben másolgatni szinte naponta.
|
kedd júl. 17, 2007 9:58 |
|
|
fcseh
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. júl. 05, 2007 14:43 Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ck. írta: OPi írta: fcseh írta: Ne totalcommanderrel másoljál, hanem windows intézővel és szerintem kapásbol gyorsabb lesz. Technikailag mi is lenne a háttere annak, hogy gyorsabb Windows intézővel mint Total commanderrel? Pontos választ kérek! Technikailag semmi, de a gyakorlat mégis azt mutatja, hogy intézővel lényegesen gyorsabbak a file-műveletek.
4GB-os pendrive-omon érzem legjobban a különbséget. Ha TotalCommanderrel másolok rá 300MB kb. 40 percig másol. Ha viszont ugyanezt Windows Intézővel csinálom akkor 300MB kb. 2-3 perc. Nálam profibbak azt mondják, hogy a TotalCommander saját file kezelő rutinokat használ és nem a Windows-ét. Valószinüleg ezért!
|
kedd júl. 17, 2007 9:47 |
|
|
Ck.
arany tag
|
OPi írta: fcseh írta: Ne totalcommanderrel másoljál, hanem windows intézővel és szerintem kapásbol gyorsabb lesz. Technikailag mi is lenne a háttere annak, hogy gyorsabb Windows intézővel mint Total commanderrel? Pontos választ kérek!
Technikailag semmi, de a gyakorlat mégis azt mutatja, hogy intézővel lényegesen gyorsabbak a file-műveletek.
|
hétf. júl. 16, 2007 21:56 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
sanyisoft írta: 2. Mi a fenéért írják rá, hogy USB 2.0?
Az csak a szabvány, Nokia le is szűkítheti ha akarja
|
hétf. júl. 16, 2007 19:15 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
fcseh írta: Ne totalcommanderrel másoljál, hanem windows intézővel és szerintem kapásbol gyorsabb lesz.
Technikailag mi is lenne a háttere annak, hogy gyorsabb Windows intézővel mint Total commanderrel? Pontos választ kérek!
|
hétf. júl. 16, 2007 19:08 |
|
|
Sámánbácsi
arany tag
|
fcseh írta: Sziasztok!
Valami nagy gáz van… Le reseteltem majd újra flasheltem az N95-ös mobilt a térkép miatt, de ugyanaz az eredmény maradt. Hiába van engedélyezve és használatban az internet kapcsolat, ugyanúgy nem jelenik meg a térkép csak egy sárga háttér. És nincsen semmilyen program föltelepítve és nincsen semmilyen térkép föltöltve. Telefon alapállapotban van. Van ötletetek? Az óta csinálja mióta a Nokia szervizből, visszahoztam.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Szerintem azért van sárga háttér mert nincs térképed.
Én először wapról töltöttem le az aktuális térképRÉSZLETET (mert nem fértem a bőrömbe amíg géphez kerülök ) majd később maploaderrel az egész Mo-t. Anno írták itt a fórumban, hogy szerencsésebb is loaderrel kezdeni mert az hozza létre a saját könyvtárait és abba pakolja a térképrészeket. Ha megvan a térkép akkor már nem kell semmilyen kapcsolat. Kivéve persze a GPS-t... ... de az Neked működik.
|
hétf. júl. 16, 2007 19:04 |
|
|
fcseh
ezüst tag
|
sanyisoft írta: fcseh írta: Melyik szolgáltatonál vagy? Ez egy kártyafüggetlen telcsi. Az ElektroWorldben vettem és a Nokia szervizbe vittem. Ha minden USB így megy akkor két kérdésem merül föl: 1. Minek cserélték ki? 2. Mi a fenéért írják rá, hogy USB 2.0? Ez mi, ha nem a fogyasztó megtévesztése? Még utánajárok a Nokiánál, azán választól függően jöhet a fogyasztóvédelem... Köszönöm szépen a teszteket!
1. Szerintem ilyen szinten nem értenek hozzá és azért cserélték ki. De ezt lehet, hogy én is ki fogom probálni a T-Mobile-os N95-ömmel. Ha már nagyon nem birok vele, hát ha az enyémet is kicserélik egy újra.
2. USB 2.0-nak az elméleti sávszélessége 480Mbit/s. Fizikailag ezt sohasem fogja nyomni. Telefon elektronikája ezt meg erősen lekorlátozza.
Ha nagy mennyiségű adatot akarsz rápumpálni a memóriakártyára akkor inkább szed ki a telefonbol és használjál memoriakártya olvasot.
Azzal 300MB 2perc alatt rányomsz.
|
hétf. júl. 16, 2007 18:37 |
|
|
sanyisoft
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 120 Tartózkodási hely: Budapest
|
fcseh írta: Melyik szolgáltatonál vagy?
Ez egy kártyafüggetlen telcsi. Az ElektroWorldben vettem és a Nokia szervizbe vittem.
Ha minden USB így megy akkor két kérdésem merül föl:
1. Minek cserélték ki?
2. Mi a fenéért írják rá, hogy USB 2.0?
Ez mi, ha nem a fogyasztó megtévesztése?
Még utánajárok a Nokiánál, azán választól függően jöhet a fogyasztóvédelem...
Köszönöm szépen a teszteket!
|
hétf. júl. 16, 2007 18:21 |
|
|
fcseh
ezüst tag
|
Lehetséges, hogy az okozza a MAP galibát, hogy a Nokia szervizben áttirták a product kodott?
Most néztem meg a Nemesis-el.
Előtte: 0547650 (T-Mobile HU)
Utána: 0536074 (EURO3 )
|
hétf. júl. 16, 2007 17:35 |
|
|
fcseh
ezüst tag
|
reddoors írta: Az USB átviteli sebességének mi köze van a szolgáltatóhoz? Mára ennyi
Kiváncsi voltam, hogy melyik az a rendes szolgáltató ami a második alkalom után zsir új telefonra cserél. Hátha nekem is szerencsém lesz.
|
hétf. júl. 16, 2007 17:31 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. jún. 14, 2007 18:10 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: Hungary
|
Az USB átviteli sebességének mi köze van a szolgáltatóhoz? Mára ennyi
|
hétf. júl. 16, 2007 17:17 |
|
|
fcseh
ezüst tag
|
reddoors írta: fcseh írta: reddoors írta: sanyisoft írta: Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Az én telefonom USB 2.0-án keresztül is max. 700-800 kB/s-al másol. Ez az USB 1.1 sebessége. Elvittem szervizbe, visszaadták, hogy megjavították, de maradt a 700k sebesség. Megint elvittem, erre kicserélték az egész telefont. Most van egy zsír új készülékem, és ez is csak 700k-t bír. Szeretnélek megkérni Titeket, kedves tulajok, hogy nézzétek meg a Ti telefonotok kihasználja e az USB 2.0-t! Ha mindenki hasonló eredményt kap, akkor nem cseréltetem ki újra. Köszönöm a segítséget! Hi. Nem használja ki. De csak ez lenne a legkisebb hiba. Ne totalcommanderrel másoljál, hanem windows intézővel és szerintem kapásbol gyorsabb lesz.
Kb. az enyém is ilyen sebességel másol.
300MB kb. 10 perc
Melyik szolgáltatonál vagy?
|
hétf. júl. 16, 2007 17:12 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. jún. 14, 2007 18:10 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: Hungary
|
fcseh írta: reddoors írta: sanyisoft írta: Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Az én telefonom USB 2.0-án keresztül is max. 700-800 kB/s-al másol. Ez az USB 1.1 sebessége. Elvittem szervizbe, visszaadták, hogy megjavították, de maradt a 700k sebesség. Megint elvittem, erre kicserélték az egész telefont. Most van egy zsír új készülékem, és ez is csak 700k-t bír. Szeretnélek megkérni Titeket, kedves tulajok, hogy nézzétek meg a Ti telefonotok kihasználja e az USB 2.0-t! Ha mindenki hasonló eredményt kap, akkor nem cseréltetem ki újra. Köszönöm a segítséget! Hi. Nem használja ki. De csak ez lenne a legkisebb hiba. Ne totalcommanderrel másoljál, hanem windows intézővel és szerintem kapásbol gyorsabb lesz.
|
hétf. júl. 16, 2007 16:45 |
|
|
fcseh
ezüst tag
|
reddoors írta: sanyisoft írta: Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Az én telefonom USB 2.0-án keresztül is max. 700-800 kB/s-al másol. Ez az USB 1.1 sebessége. Elvittem szervizbe, visszaadták, hogy megjavították, de maradt a 700k sebesség. Megint elvittem, erre kicserélték az egész telefont. Most van egy zsír új készülékem, és ez is csak 700k-t bír. Szeretnélek megkérni Titeket, kedves tulajok, hogy nézzétek meg a Ti telefonotok kihasználja e az USB 2.0-t! Ha mindenki hasonló eredményt kap, akkor nem cseréltetem ki újra. Köszönöm a segítséget! Hi. Nem használja ki. De csak ez lenne a legkisebb hiba.
Ne totalcommanderrel másoljál, hanem windows intézővel és szerintem kapásbol gyorsabb lesz.
|
hétf. júl. 16, 2007 16:27 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
sanyisoft írta: Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Az én telefonom USB 2.0-án keresztül is max. 700-800 kB/s-al másol. Ez az USB 1.1 sebessége. Elvittem szervizbe, visszaadták, hogy megjavították, de maradt a 700k sebesség. Megint elvittem, erre kicserélték az egész telefont. Most van egy zsír új készülékem, és ez is csak 700k-t bír. Szeretnélek megkérni Titeket, kedves tulajok, hogy nézzétek meg a Ti telefonotok kihasználja e az USB 2.0-t! Ha mindenki hasonló eredményt kap, akkor nem cseréltetem ki újra. Köszönöm a segítséget!
Hi. Nem használja ki. De csak ez lenne a legkisebb hiba.
|
hétf. júl. 16, 2007 16:15 |
|
|
fcseh
ezüst tag
|
Sziasztok!
Valami nagy gáz van…
Le reseteltem majd újra flasheltem az N95-ös mobilt a térkép miatt, de ugyanaz az eredmény maradt. Hiába van engedélyezve és használatban az internet kapcsolat, ugyanúgy nem jelenik meg a térkép csak egy sárga háttér. És nincsen semmilyen program föltelepítve és nincsen semmilyen térkép föltöltve. Telefon alapállapotban van.
Van ötletetek?
Az óta csinálja mióta a Nokia szervizből, visszahoztam.
Üdv!
|
hétf. júl. 16, 2007 16:09 |
|
|
Sámánbácsi
arany tag
|
Fent van az új firmware. Tényleg egyszerű volt a P.C. edit az NSS-el. Ha most visszaírnám az eredeti P.C.-t megzavarodna a telefon? Komolyabb wlan-teszt még hátra van... ...
|
hétf. júl. 16, 2007 14:47 |
|
|
sanyisoft
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 120 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Az én telefonom USB 2.0-án keresztül is max. 700-800 kB/s-al másol. Ez az USB 1.1 sebessége.
Elvittem szervizbe, visszaadták, hogy megjavították, de maradt a 700k sebesség. Megint elvittem, erre kicserélték az egész telefont. Most van egy zsír új készülékem, és ez is csak 700k-t bír.
Szeretnélek megkérni Titeket, kedves tulajok, hogy nézzétek meg a Ti telefonotok kihasználja e az USB 2.0-t!
Ha mindenki hasonló eredményt kap, akkor nem cseréltetem ki újra.
Köszönöm a segítséget!
|
hétf. júl. 16, 2007 12:01 |
|
|
Sámánbácsi
arany tag
|
Imici1972 írta: Sámánbácsi írta: Elnézést, tudom kérdésem primer: Mi az a NSS , és ott már egyértelmű a pc átírása? Köszönet a megértésért. Nemesis Service Suite. A PC átirás nagyon egyszerű, részleteket itt találsz: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=32024
Köszi...
|
hétf. júl. 16, 2007 9:43 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1795 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.
|
Sámánbácsi írta: Elnézést, tudom kérdésem primer: Mi az a NSS , és ott már egyértelmű a pc átírása? Köszönet a megértésért.
Nemesis Service Suite.
A PC átirás nagyon egyszerű, részleteket itt találsz:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=32024
|
hétf. júl. 16, 2007 9:10 |
|
|
Sámánbácsi
arany tag
|
Akoska írta: Mint olvashattad egyik előző HSZomban is, a Ts product code-ra aszongya az NSU, hogy friss a telefonom.
Át kell írni az NSS segítségével egy, pl. az Imici által javasoltra és rögtön talál frissítést is. Tegnapi tapasztalat.
Ha a garis dologra kerül sor, a PC visszaírható, gyakorlatilag észrevehetetlen a szervizben, hogy át volt írva (amíg a teló bekapcsol, kommunikál, addig a PC is írható, ha már be sem kapcsol, akkor meg úgyis mindegy).
Elnézést, tudom kérdésem primer: Mi az a NSS , és ott már egyértelmű a pc átírása?
Köszönet a megértésért.
|
hétf. júl. 16, 2007 0:23 |
|
|
balha
arany tag
|
Imici1972 írta: balha írta: a billentyűzeten, a 3-as gomb fölött a ki/be slide-olástól lett egy kb másfél centi hosszú, 2mm széles "kopás" más nem járt így? Nálam is előjött, de le tudtam törölni. Olyan, mint ha vmi kenőanyag lenne, amivel a slide mechanikát kenték meg. Most éppen, hogy csak látszik vmi fénytörésben.
és tényleg
símán, nyálas újjal letöröltem
igaz, ki be csukáskor újra összekeni, de egyszer csak elfogy ...
|
vas. júl. 15, 2007 19:28 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1795 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.
|
balha írta: a billentyűzeten, a 3-as gomb fölött a ki/be slide-olástól lett egy kb másfél centi hosszú, 2mm széles "kopás" más nem járt így?
Nálam is előjött, de le tudtam törölni.
Olyan, mint ha vmi kenőanyag lenne, amivel a slide mechanikát kenték meg.
Most éppen, hogy csak látszik vmi fénytörésben.
|
vas. júl. 15, 2007 19:10 |
|
|
S e t h
ezüst tag
|
én sem fogok sírni mert már nagyfiú vagyok
|
vas. júl. 15, 2007 8:37 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
Akoska írta: De eddig észre sem vettem és eztán sem fog érdekelni egy cseppet sem...
Én is csak most vettem észre, hogy olvastam
|
vas. júl. 15, 2007 8:15 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Nekem is. Szvsz mindenkinek, aki 10nél többször kinyitotta már a telefonját.
De eddig észre sem vettem és eztán sem fog érdekelni egy cseppet sem...
|
szomb. júl. 14, 2007 22:20 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
balha írta: a billentyűzeten, a 3-as gomb fölött a ki/be slide-olástól lett egy kb másfél centi hosszú, 2mm széles "kopás" más nem járt így?
Már nekem is van ilyenem. :c(
|
szomb. júl. 14, 2007 20:52 |
|
|
foki
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 544 Tartózkodási hely: Csatlakozott: 2001.07.23., Hétfő, 08:27
|
gabriel401 írta: Czumy írta: ...Nokia N95 8GB... Hát, így feketében elég randa szegény...
csodálatos
|
szomb. júl. 14, 2007 20:40 |
|
|
foki
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 544 Tartózkodási hely: Csatlakozott: 2001.07.23., Hétfő, 08:27
|
mindhárom N95-ömön volt (van)
|
szomb. júl. 14, 2007 20:39 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
gabriel401 írta: Áááá, az nálam nem megy...
nekem is csak azért, mert nem volt időm pelenkázás mellett
|
szomb. júl. 14, 2007 17:38 |
|
|
fcseh
ezüst tag
|
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám. Amióta visszahoztam mobilomat a Nokia szervizből egy dolgot nem teszteltem le csak tegnap estefelé. És hát eléggé nagy meglepetést okozott. Eddig a T-Mobile-os 11.0.026-os fw.-nél rendesen megjelent a beépített térkép és mutatta a pozíciómat aktív internet kapcsolatnál. Most, hogy a gyári Nokia fw van rajta már nem jelenik meg a térkép akár engedélyezem neki az internet kapcsolatot akár nem. Ez azért érdekes, mert a GPS egység működik benne rendesen. Befeketednek a műholdak, a részletes GPS adatoknál kiírja a szélességi és hosszúsági koordinátákat és a sebességet is. És hiába indul el a MAP program és látszik, hogy mozgás közben mindig utána igazítja a GPS pozíciót egy üres sárga lapra, teszi mindezt ki.
Lehet, hogy a licensz kezelés sérült meg?
Mi a gond és hogyan lehet elhárítani a hibát?
Üdvözletem!
|
szomb. júl. 14, 2007 14:06 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
fcseh írta: NSU frissítésnél sajnos ugyanaz a T-Mobile-os fw. megy rá. Product kódot meg nem szerettem volna átírni, mert az a garancia elvesztésével jár.
Üdv!
Én a helyedben átírnám a PC-t és feltolnám rá a 12-es sw-t. Aztán PC vissza és kész.
Nem igazán értem, hogy miért kellene megvonni a garit azért, mert szeretnél hozzájutni a legfrissebb gyári Nokia firmware-hez.
Nem arról van szó, hogy függetleníted a telót, ettől még ugyanúgy csak T SIM-et fogad el.
A szoftver pedig hivatalos, gyári Nokia. Akkor mi a gond?
|
pén. júl. 13, 2007 22:32 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Egy egyszerű pc átírással spóroltál volna 6 rugót és a frissítésed is a gyári softra történne.
Számomra a "garancia" szó értelme sokkal jobban értendő a frissítések gyors elérhetőségére, mint a szervizjavításra.
A pc gyakorlatilag nyom nélkül visszaírható eredetire és a szervizek is érdekesen értelmezik időnként a garanciális (=ingyenes) javítást (itt a különös módon, fotóval "igazolva" úgymond beázott vagy "buherált" ergo áthúzott garileveles telókra gondolok)
|
pén. júl. 13, 2007 17:18 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
OPi írta: ha türelmesen vártál volna esetleg ma reggelig Áááá, az nálam nem megy...
|
pén. júl. 13, 2007 16:59 |
|
|
fcseh
ezüst tag
|
Sziasztok!
Utóbbi időben egyre sűrűbben fagyott az egy hónappal ezelőtt vásárolt T-Mobile-os N95 mobilom. Ezért a tegnapi napon elvittem a Mamutban található Nokia mintaboltba/szervizbe. Ha jól tudom Budapest területén belül, egyedül itt vállalják a software frissítését. Hosszas rábeszélés után végül is meggyőztek, hogy a jelenlegi T-Mobile-os 11.0.026-os fw instabil, és ne telepítessem újra azt ami már rajta van, hanem inkább az eredeti Nokia fw.-ért kérjem, mert az sokkal stabilabb. Hihetőnek tűnt amit mondott, mert annak idején a Nokia N70-es mobillommal is így jártam. Így végül is fizettem 6eFt-ot annak ellenére, hogy garanciális, és 1 óra leforgása alatt rányomták a gyári Nokia fw.-ért. Így legalább továbbra is garanciális maradt a telefon (bár a garancia papírra nem írtak semmit). Sajnos ugyanúgy a 11.0.026-os fw. került rá, ami idáig is rajta volt, viszont az eredeti Nokia. Amit észrevettem, hogy sokkal gyorsabb és stabilabb lett tőle a mobiltelefon. Eddig még egyszer sem fagyott le, pedig eléggé nyúztam.. )) Eddig átlagban napi 1,2 fagyás volt.
Sőt a WLAN is stabilabb lett.. )))
Eddig, ha kiment alóla a WLAN kapcsolat akkor a „Kernel exec error” hibaüzenetet kaptam és néha bizony fagyott is tőle a telefon. Most kiírja magyarul, hogy zűrje van a WLAN kapcsolattal és nem fagy tőle a mobil.
NSU frissítésnél sajnos ugyanaz a T-Mobile-os fw. megy rá. Product kódot meg nem szerettem volna átírni, mert az a garancia elvesztésével jár.
Ja még valami, amit nem tudok magamban hova tenni. T-Mobile-os N95 mobilra 12 hónap garancia van (garancia papír szerint), viszont tegnap az eladó/szervizes nekem azt mondta, hogy 2 év Nokia garancia van rajta. Akkor most melyik igaz? Vagy az eladó rosszul tudta?
Üdv!
|
pén. júl. 13, 2007 12:49 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
gabriel401 írta: Az is vitz, hogy egy sw frissítésért trükközni kell a product code-val, gyári független telóval is.
ha türelmesen vártál volna esetleg ma reggelig
|
pén. júl. 13, 2007 8:35 |
|
|
balha
arany tag
|
a billentyűzeten, a 3-as gomb fölött a ki/be slide-olástól lett egy kb másfél centi hosszú, 2mm széles "kopás"
más nem járt így?
|
pén. júl. 13, 2007 6:36 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Ez tényleg jónak tűnik!
Asszem ki fogom próbálni...
|
csüt. júl. 12, 2007 22:39 |
|
|
Atombalu
platina tag
|
Lötyögés ellen, egy talán komolyabb, tartós sufni módszer:
http://youtube.com/watch?v=BaEVJeRE8iU
|
csüt. júl. 12, 2007 2:37 |
|
|
Atombalu
platina tag
|
Vett valaki Vodafone-os N95-t ?
|
szer. júl. 11, 2007 17:10 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
OPi írta: gabriel401 írta: Az is vitz, hogy egy sw frissítésért trükközni kell a product code-val, gyári független telóval is. vajon mi lehet ennek az oka? Sose fogjuk megtudni, de ma már felajánlaná a saját pc-mre is a 12-es sw-t, úgyhogy aki nem eddig trükközött, érdemes lenne próbálkoznia.
|
szer. júl. 11, 2007 16:20 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
somebody írta: gabriel401 írta: Czumy írta: ...Nokia N95 8GB... Hát, így feketében elég randa szegény... Szerintetek a fekete alapon fekete gombok milyenek lesznek? Használható kicsit gyengébben látóknak is?
Ezek szerint Te még nem is olvastad ??????
A nagy átverés: 8 GB-os Nokia N95
http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=105880
|
szer. júl. 11, 2007 14:01 |
|
|
somebody
arany tag
Csatlakozott: hétf. ápr. 12, 2004 9:56 Hozzászólások: 316 Tartózkodási hely: Mindenhol előfordulok...
|
gabriel401 írta: Czumy írta: ...Nokia N95 8GB... Hát, így feketében elég randa szegény...
Szerintetek a fekete alapon fekete gombok milyenek lesznek? Használható kicsit gyengébben látóknak is?
|
szer. júl. 11, 2007 13:27 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
gabriel401 írta: Az is vitz, hogy egy sw frissítésért trükközni kell a product code-val, gyári független telóval is.
vajon mi lehet ennek az oka?
|
szer. júl. 11, 2007 10:27 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Akoska írta: Egy korábbi ügyhöz: ...érdekes módon megjelent a hálózatmódok közt a (csak) UMTS menüpont is. A T tüntette el tehát Nálunk ennek a menüpontnak nem sok értelme van... Az is vitz, hogy egy sw frissítésért trükközni kell a product code-val, gyári független telóval is.
|
kedd júl. 10, 2007 18:54 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
Czumy írta: ...Nokia N95 8GB... Hát, így feketében elég randa szegény...
|
kedd júl. 10, 2007 18:50 |
|
|
wirus77
vas-tag
|
hú,mondasz vmit,jó ötlet,bemegyek és megnézem mit tud. amúgy azóta keresgéltem neten és informálódtam,meg találtam egy videt is az n95-ről, a pcbosszu.hu-n
|
kedd júl. 10, 2007 14:41 |
|
|
Zozo
arany tag
|
|
kedd júl. 10, 2007 14:11 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Mint olvashattad egyik előző HSZomban is, a Ts product code-ra aszongya az NSU, hogy friss a telefonom.
Át kell írni az NSS segítségével egy, pl. az Imici által javasoltra és rögtön talál frissítést is. Tegnapi tapasztalat.
Ha a garis dologra kerül sor, a PC visszaírható, gyakorlatilag észrevehetetlen a szervizben, hogy át volt írva (amíg a teló bekapcsol, kommunikál, addig a PC is írható, ha már be sem kapcsol, akkor meg úgyis mindegy).
|
kedd júl. 10, 2007 13:49 |
|
|