|
Szerző |
Üzenet |
asdf_
gyémánt tag
|
gabriel401 írta: ...az előre ikon folyamatos nyomásra 6 mp-eket ugrik előre.
Hat, ezt a reszet mondjuk azert illett volna ugy megcsinalni, hogy mondjuk 5 sec nyomvatartas utan 10 seceket ugorjon vagy 12-ot, tehat idovel begyorsuljon. Epp egy 18 perces szam volt a tesztalanyom az iment, kb. a vegtelensegig nyomhatnam a gombot, mire eljutnek a gitarszoloig
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asdf_ pén. aug. 03, 2007 22:00-kor.
|
pén. aug. 03, 2007 21:32 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
gabriel401 írta: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_6233_UG_hu.pdf :c)) Jaaaaaaa, hát úgy könnyű
De mondom, mentségemre szóljon, hogy most másoltam fel egy MP3-at, hogy ki tudjam próbálni. Kb. ennyire érdekel a mobilon az MP3-szolgáltatás...
|
pén. aug. 03, 2007 21:31 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
|
pén. aug. 03, 2007 21:29 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
gabriel401 írta: Macika írta: Nálam sem megy (5.43) a tekerés, Nemá, én is olyanon próbáltam, mint a tiéd! 6233, gyári független, 5.43-as sw, és bele lehet tekerni, az előre ikon folyamatos nyomásra 6 mp-eket ugrik előre. Szerk: Természetesen nem a média- hanem a zenelejátszóban. Aztamindenit!!!!!!!!!
Kéne tudni kezelni a készüléket?????
Nem kicsit égtem. ((((((
Ennek megfelelően akkor svoros-nek is azt tudom tanácsolni, mint amit magamnak, hogy nem árt, ha megtanulja kezelni a készülékét
|
pén. aug. 03, 2007 21:16 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
Macika írta: Nálam sem megy (5.43) a tekerés, Nemá, én is olyanon próbáltam, mint a tiéd! 6233, gyári független, 5.43-as sw, és bele lehet tekerni, az előre ikon folyamatos nyomásra 6 mp-eket ugrik előre.
Szerk: Természetesen nem a média- hanem a zenelejátszóban.
|
pén. aug. 03, 2007 20:43 |
|
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Biza lehet tekerni, a track skip gombra kell ratenyerelni a kozepso gombbal (mint barhol mashol, egy gombnyomas skip, nyomvatartas teker). Nálam sem megy (5.43) a tekerés, mondjuk most kellett rátegyek MP3-at, hogy ki tudjam próbálni, tehát nálam nem igazán használt funkcióról van szó...
|
pén. aug. 03, 2007 20:30 |
|
|
svoros
vas-tag
|
Nem teker a középső gombbal a galád, csak a skip funkció működik rajta, pedig már recseg a ház annyira nyomva tartom a gombot. Bármelyik gombot próbálom lenyomva tartani nincs tekerő funkció! Azért köszönöm a tanácsokat, lehet még a Javat megpróbálom úgy, hogy a telefonra töltöm nem a memkártyára. Ha így sem megy tényleg veszek egy Mp3 lejátszót vagy lecserélem a telefont egy Symbianosra.
Üdv Nektek
|
pén. aug. 03, 2007 19:56 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Biza lehet tekerni, a track skip gombra kell ratenyerelni a kozepso gombbal (mint barhol mashol, egy gombnyomas skip, nyomvatartas teker).
|
pén. aug. 03, 2007 19:42 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
|
svoros írta: nem lehet előre "tekerni" a számon belül... Szerintem pedig lehet, 6233-on biztos, a tied meg majdnem ua.
|
pén. aug. 03, 2007 19:39 |
|
|
Macika
Moderátor
|
svoros írta: Egyéb minősége (hang) a lejátszónak megfelelő számomra, egyedül az aggaszt, hogy nem lehet előre "tekerni" a számon belül. A párom LG készüléke tudja "tekerni" a számokat. Tudom, hogy az ember után dobálják manapság az Mp3 lejátszókat, de nem kellene 2 db készüléket magamnál tartani, ha ezt a problémát megoldanám. Találtam is symbian és java lejátszó programokat Nokiara amik megfelelőek lennének, de sajna nem indulnak el ahogy írtam. A java lejátszóknak el KELL induljanak, lehet, talán rosszul telepíted. A SIS az nem is fog, mint már írták előttem.
Persze java-nál meg problémás lehet esetleg a memóriakártya elérése, bár sötétben tapogatózok, mert nem tudom pontosan, ennél a típsunál lehetséges-e ez.
Szerintem jobban jársz, ha még magaddal cipelsz egy 55 g-os MP3-lejátszót is.
Vagy a másik lehetőség, hogy veszel Te is egy LG-t
|
pén. aug. 03, 2007 19:22 |
|
|
svoros
vas-tag
|
Egyéb minősége (hang) a lejátszónak megfelelő számomra, egyedül az aggaszt, hogy nem lehet előre "tekerni" a számon belül. A párom LG készüléke tudja "tekerni" a számokat. Tudom, hogy az ember után dobálják manapság az Mp3 lejátszókat, de nem kellene 2 db készüléket magamnál tartani, ha ezt a problémát megoldanám. Találtam is symbian és java lejátszó programokat Nokiara amik megfelelőek lennének, de sajna nem indulnak el ahogy írtam.
|
pén. aug. 03, 2007 18:56 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Re: S.O.S 6233 szoftver támogatás!
svoros írta: Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Egy 6234 swisscom-os készüléket használok. Jelenleg 6233 V04.91 rendszer hajtja. Szeretnék valami értelmesebb MP3 lejátszót rárakni, de bármilyet amit eddig letöltöttem és rámásoltam a mem. kártyára (sis, jar...) ismeretlen file formátumként kezelte. Honnan tudnék, letölteni lejátszót, vagy milyen formátumokat támogat ez a rendszer? Sajna a Nokiáéknál ilyenkor már nem dolgoznak, hogy megkérdezzem.
Köszi Kell venni 12e Ft-ért egy 1 GB-os SanDisk MP3 lejátszót. Ezek a telefonok nem erre készülnek, akármennyire is át akarják verni a vevőket. Ott spórolnak rajta, ahol csak tudnak, a vége egy kompromisszumhalmaz.
Cipőt a cipőboltból, minőségi MP3-at az MP3-lejátszótól kell elvárni!
|
pén. aug. 03, 2007 18:43 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Re: S.O.S 6233 szoftver támogatás!
svoros írta: Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Egy 6234 swisscom-os készüléket használok. Jelenleg 6233 V04.91 rendszer hajtja. Szeretnék valami értelmesebb MP3 lejátszót rárakni, de bármilyet amit eddig letöltöttem és rámásoltam a mem. kártyára (sis, jar...) ismeretlen file formátumként kezelte. Honnan tudnék, letölteni lejátszót, vagy milyen formátumokat támogat ez a rendszer? Sajna a Nokiáéknál ilyenkor már nem dolgoznak, hogy megkérdezzem.
Köszi
sis-t csak a Symbian oprendszer támogat, és mp3 lejátszók is arra a platformra készültek. Series40-re nem, vagy nagyon kis mennyiségben készültek, a gyárit nem tudod kiváltani. Ha azt szeretnéd, hogy jobban szóljon, akkor jobb fejhallgatót kell venned (nem headsetet), programügyileg nem tudsz fejleszteni.
|
pén. aug. 03, 2007 18:38 |
|
|
svoros
vas-tag
|
S.O.S 6233 szoftver támogatás!
Sziasztok!
Köszi
|
pén. aug. 03, 2007 18:20 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Mondok jobbat:
A bal navigombra a kedvencek menu volt nekem berakva, es azon belul infra, ebreszto, meg a konyvjelzok kozul a surun hasznalt 3 db. Mivel ezek jol eltuntek, ujrakonfigoltam. Raknam be a konyvjelzoket, erre szurke a konyvjelzok, nem tudok ele pipat rakni (wtf, most ugyanaz, mint az alkalmazaslistaval? ). Bemaszom konyvjelzokhoz az internet menuben, ott vannak a konyvjelzoim. Na akkor meg miert nem tudom berakni oket? Csinalok egy uj konyvjelzot, hatha rendbeteszi. Vissza a kedvencek gomb konfiguralashoz, na most mar nem szurke a konyvjelzok gomb, enyhe mosoly, hogy megis en nyertem, nem a gep Hat lofaszt, a konyvjelzok kozott hiaba van 7 db., csak azt az egyetlenegyet tudom kivalasztani, amit frissen hoztam letre, a tobbi nem latszik . Utolso kiserletkent kiprobalom, hogy modositok egy regi konyvjelzot, hatha annak mentesevel ujjaszuletik a keszulek szamara. Hat nem, igy vehetem fel ujra a konyvjelzoket (meg egy visszatoltom backupbol dolgot kiprobalok, de ezek utan kb. 0 remenyt fuzok hozza).
Szoval kedves nokia, ez SZA-NAL-MAS
|
pén. aug. 03, 2007 7:57 |
|
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Rogton anyazok is egyet -a bal navigomb, jobb navigomb, meg a bal- es jobb valasztogomb beallitasai mi a rakert tunnek el sw friss utan? - ha mar egyszer eltunnek, es a content copierben van keszulekbeallitas mentes, akkor most a jo isten sem tudja, hogy ez visszarakta-e, mert idokozben mar visszaallitottam, de nekem a bal gombon a kedvencek volt, amibe magam raktak kedvenceket (konkretan ami defaultban ott van benne, azokat kigyaktam, es beraktam 3 konyvjelzot, meg az infrat). Namarmost keremszepen, ha mar eltuntek, probaljuk meg a beallitasokat visszatolteni. Hat ezek marhara nincsenek tovabbra sem sehol. Bizta belehalnanak, ha ezt is elmente. Szanalmas, hogy egy ilyen piti dologgal megszivatjak az osszes embert, aki sw-t frissit. A programozas sosem volt a nokia erossege, most sincs maskepp Egyetértek Veled, ám ettől még ez így marad. Évek óta.
Most épp amiatt döngetik a mellüket, hogy megoldották a szeparált mentés készítését. Már nem csak egy fájlba ömlesztve lehet mentést csinálni.
|
csüt. aug. 02, 2007 23:41 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Rogton anyazok is egyet
-a bal navigomb, jobb navigomb, meg a bal- es jobb valasztogomb beallitasai mi a rakert tunnek el sw friss utan?
- ha mar egyszer eltunnek, es a content copierben van keszulekbeallitas mentes, akkor most a jo isten sem tudja, hogy ez visszarakta-e, mert idokozben mar visszaallitottam, de nekem a bal gombon a kedvencek volt, amibe magam raktak kedvenceket (konkretan ami defaultban ott van benne, azokat kigyaktam, es beraktam 3 konyvjelzot, meg az infrat). Namarmost keremszepen, ha mar eltuntek, probaljuk meg a beallitasokat visszatolteni. Hat ezek marhara nincsenek tovabbra sem sehol. Bizta belehalnanak, ha ezt is elmente.
Szanalmas, hogy egy ilyen piti dologgal megszivatjak az osszes embert, aki sw-t frissit. A programozas sosem volt a nokia erossege, most sincs maskepp
|
csüt. aug. 02, 2007 22:07 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
No, meg is volnek, tulelte a telefon (bar nemkicsi szivgorcsot kaptam a flasheles kozbeni usb fel- es lecsatlakozastol (amikor a bb5 flasher eszkozt talalta meg) Es mar nevjegyet is tudok kuldeni. Ujabb bug az 5.10-hez, amit raadasul nem is remlik, hogy olvastam volna
|
csüt. aug. 02, 2007 21:49 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
thx
Akkor ha mar 2 honapja rajta van nalad, es nincs panasz, akkor lehet, hogy nekiugrom a dolognak es updatelek egy jot Fingers crossed meg hasonlok, epp eleget jartam en a nokia szervizbe
|
csüt. aug. 02, 2007 20:06 |
|
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Addig is a meg 5.10 tulajok probaljanak ki nekem valamit pliz Kivalasztani egy nevet, opciok, nevjegykuldes, sms-kent, ekkor telefonszamot ker, ehelyett menu gombbal keres, mert a halal tudja a telefonszamokat manapsag fejbol, na es ilyenkor mi jon ki? Mert nekem k-ra nem a telefonkonyvben tarolt nevek, hanem egy altalam infran elkuldott, es egy altalam OTA kapott nevjegy, es kapmec Ergo ha en nem nezek valami marhara be, akkor nem tudok nevjegyet kuldeni, csak ha fejbol tudom a szamot. Ha ez masnal is igy van, akkor opcionalisan megkerem Macikat, h v5.43 alatt tesztelje nekem a fentieket 5.43-ban jól működik.
|
csüt. aug. 02, 2007 19:38 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Addig is a meg 5.10 tulajok probaljanak ki nekem valamit pliz
Kivalasztani egy nevet, opciok, nevjegykuldes, sms-kent, ekkor telefonszamot ker, ehelyett menu gombbal keres, mert a halal tudja a telefonszamokat manapsag fejbol, na es ilyenkor mi jon ki? Mert nekem k-ra nem a telefonkonyvben tarolt nevek, hanem egy altalam infran elkuldott, es egy altalam OTA kapott nevjegy, es kapmec Ergo ha en nem nezek valami marhara be, akkor nem tudok nevjegyet kuldeni, csak ha fejbol tudom a szamot.
Ha ez masnal is igy van, akkor opcionalisan megkerem Macikat, h v5.43 alatt tesztelje nekem a fentieket
|
csüt. aug. 02, 2007 18:41 |
|
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Es hogy valami ON-t is irjak, kijott a V5.43 az NSU-ra gyarilag fuggetlen magyar 6233-hoz. NAVÉGRE!
Március 30-i a szoftverzió, ideje volt így augusztus tájékán már...
Vagy 2 hónapja ez megy már a telómon...
|
csüt. aug. 02, 2007 18:36 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Es hogy valami ON-t is irjak, kijott a V5.43 az NSU-ra gyarilag fuggetlen magyar 6233-hoz.
|
csüt. aug. 02, 2007 18:04 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Hat ja. Ki az a marha, aki 195*352 pixelert ad 30 ropit?
|
csüt. aug. 02, 2007 18:03 |
|
|
Macika
Moderátor
|
kisa2003 írta: Én láttam a Panon honlapján ilyen telcsit! Egyébként én meg 18 ér vettem a telóm, használt telcsi 2 év hűség A Pannon honlapján más is látott olyat, csak az a baj, hogy az nem működik kézbe véve, nem lehet vele telefonálni...
|
csüt. aug. 02, 2007 17:58 |
|
|
kisa2003
ezüst tag
|
Én láttam a Panon honlapján ilyen telcsit!
Egyébként én meg 18 ér vettem a telóm, használt telcsi 2 év hűség
|
csüt. aug. 02, 2007 17:41 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Adnank mi hasznalt mobilt szivesen, meg is vannak:), csak prezentaljanak 6233-at De most en kezdjem el annak ellenere hajtani a pesti pannonboltokat 6233-ert, hogy ok megmondtak, hogy nincs sehol (ertsd: ketkedessel kene fogadnom az altaluk adott informaciot?)
|
csüt. aug. 02, 2007 8:29 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Én úgy tudom, ha téged ületkötő keretszerzivel keresett meg, akkor véges határidőn belül meg kell kötni a vállalt előfizetői szerződéseket. S márpedig azokat bármelyik üzletben meg lehet kötni. Érdemes tehát körbetelefonálni... Használt mobilt adjatok, ne negyvenért kelljen megvenni .
|
csüt. aug. 02, 2007 6:10 |
|
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Uzleti pro3, kell ra 2 ev huseg (es full lebeszelheto, ismerve az eddigi szamlakat, ettol meg nem kell felni, hogy nem lesz lebeszelve, ergo nem igazan lehet mit bukni rajta). Jó-jó, csak úgy gondoltam, hogy ha esetleg 16 hónap után csinál egy csavart a szolgáltató és mennél tovább. Nem mehetsz, csak ha kifizeted a hátralévőt, ráadásul a teló nem nyitható...
|
csüt. aug. 02, 2007 1:01 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Uzleti pro3, kell ra 2 ev huseg (es full lebeszelheto, ismerve az eddigi szamlakat, ettol meg nem kell felni, hogy nem lesz lebeszelve, ergo nem igazan lehet mit bukni rajta).
|
szer. aug. 01, 2007 22:43 |
|
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Uzletkoto volt nalunk, nem mi mentunk es o telefonalgatott osszevissza, majd miutan elment, azutan par oraval csorgott vissza, hogy nem tudnak ilyet prezentalni (en ebbol arra merek kovetkeztetni, hogy minimum egesz pesten nincs 6233-a a pannonnak, vagy balf*sz az uzletoto, ez a masik ). Szep es jo 50-ert a 6233 (en is annyiert vettem:)), de a futo akcioban, az amugyis alairt 2 ev huseg melle valami 30 lenne Na jó, de így viszont nem kéne aláírni SEMMIFÉLE hűséget (a Pannonnál csak előfizetéshez nincs kötelező hűség), ráadásul a készülék használható LEGÁLISAN bármilyen kártyával.
Hűséggel együtt a KÖTELEZŐEN kifizetendő előfizetési díjakkal együtt (tudod, 50e Ft a biztosíték, még ha a 24. hónapban kívánod felbontani, akkor is) JÓVAL TÖBB a készülék ára, még ha egyben csak 30ezret kell kifizetni, akkor is.
|
szer. aug. 01, 2007 22:36 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Uzletkoto volt nalunk, nem mi mentunk es o telefonalgatott osszevissza, majd miutan elment, azutan par oraval csorgott vissza, hogy nem tudnak ilyet prezentalni (en ebbol arra merek kovetkeztetni, hogy minimum egesz pesten nincs 6233-a a pannonnak, vagy balf*sz az uzletoto, ez a masik ). Szep es jo 50-ert a 6233 (en is annyiert vettem:)), de a futo akcioban, az amugyis alairt 2 ev huseg melle valami 30 lenne
|
szer. aug. 01, 2007 22:24 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Vizsla írta: Talán menjetek el másik üzletbe . Ott a NetShop. Sőt, ott az EW, ahol most 50 ezer Ft, és megvehető augusztus 2-5. között 20 havi részletre, 0% THM-mel. SZERINTEM a gyári független 6233 telefonért 50e Ft egyáltalán nem sok!!!
Nagyon jó ez a készülék!
|
szer. aug. 01, 2007 22:05 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Talán menjetek el másik üzletbe .
Ott a NetShop.
Sőt, ott az EW, ahol most 50 ezer Ft, és megvehető augusztus 2-5. között 20 havi részletre, 0% THM-mel.
|
szer. aug. 01, 2007 22:03 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Cegesen vandorlunk pannonhoz, ki lett nezve, hogy akkor ilyen lesz a tobbieknek is, annak oromere, hogy az elejen, a ferde kijelzovel valo igen tekintelyes mennyisego szopast kiveve, elegge meg vagyok elegedve vele. Erre nem bukta az egesz, mert a pannon nem bir ilyet prezentalni? Most kereshetnek vmi mas telot . Mondjuk azert az is szani, hogy nincs/nem tudnak/nem akarnak szerezni 3 nyomorult darabot egy alapvetoen meg kurrens keszulekbol (fene tudja, hogy megy ez ).
|
szer. aug. 01, 2007 21:02 |
|
|
kisa2003
ezüst tag
|
CSatlakozom! Naon jól ki van alakítva! Bírja szépen...habár én tokba hordom!
Szoktátok használni a wapot? T-s vagyok előfüzettem egy csomagra de hát naon kevés az adatforgalom korlát, simán átlépem 1,5 Mega
|
szer. aug. 01, 2007 18:35 |
|
|
N6230
ezüst tag
|
Macika írta: Vizsla írta: Macika írta: Nekem hátul nincs rajta krómozott rész (avagy a tükörre gondolsz?). És másik telót sem hordok mellette, mert tudom még korábbról, hogy állandóan megkarcolják egymást. A tükör rész az elég picike. A többi pedig a kopásból látszódik, hogy krómozás: http://three.tvn.hu/picture200.jpgEhhe... T-s. A gyári függetlenen ez a rész fényes fekete...
Az enyém is ilyen, nincs tokban és még a kijelzője sem karcos. Az az érdekes, hogy az előző 6230-am az ilyen idős (6 hónapos) korában már tiszta karc volt, igaz erre azért jobban vigyázok, még nem ejtettem le (kopp, kopp, kopp...)
|
szer. aug. 01, 2007 8:52 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
Macika, Vizsla: köszi!
|
kedd júl. 31, 2007 19:57 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Vizsla írta: Macika írta: Nekem hátul nincs rajta krómozott rész (avagy a tükörre gondolsz?). És másik telót sem hordok mellette, mert tudom még korábbról, hogy állandóan megkarcolják egymást. A tükör rész az elég picike. A többi pedig a kopásból látszódik, hogy krómozás: http://three.tvn.hu/picture200.jpgEhhe... T-s.
A gyári függetlenen ez a rész fényes fekete...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika kedd júl. 31, 2007 21:53-kor.
|
kedd júl. 31, 2007 16:14 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Macika írta: Nekem hátul nincs rajta krómozott rész (avagy a tükörre gondolsz?). És másik telót sem hordok mellette, mert tudom még korábbról, hogy állandóan megkarcolják egymást. A tükör rész az elég picike. A többi pedig a kopásból látszódik, hogy krómozás:
|
kedd júl. 31, 2007 16:01 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Vizsla írta: nord írta: Jut eszembe: kijelzo porosodassal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Az nem porosodik, ellenben a hátsó, krómozott rész elég rendesen kopik. Ráadásul hátlapon tárolva ezen a felén fekszik a telefon, és nem a gumirozott borításon. Én is zsebben hordom, és úgy lett ilyen . Persze többnyire mellette van egy másik teló is. Lehet, ez az oka. Nekem hátul nincs rajta krómozott rész (avagy a tükörre gondolsz?).
És másik telót sem hordok mellette, mert tudom még korábbról, hogy állandóan megkarcolják egymást.
|
kedd júl. 31, 2007 14:24 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
nord írta: Jut eszembe: kijelzo porosodassal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Az nem porosodik, ellenben a hátsó, krómozott rész elég rendesen kopik. Ráadásul hátlapon tárolva ezen a felén fekszik a telefon, és nem a gumirozott borításon.
Én is zsebben hordom, és úgy lett ilyen . Persze többnyire mellette van egy másik teló is. Lehet, ez az oka.
|
kedd júl. 31, 2007 13:41 |
|
|
Macika
Moderátor
|
nord írta: Jut eszembe: kijelzo porosodassal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Tavaly június végén vettem az enyémet, azóta zsebben hordom. Eddig nem észleltem porosodást.
Igaz, az enyém nem T-s
|
kedd júl. 31, 2007 13:35 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
Jut eszembe: kijelzo porosodassal kapcsolatban mik a tapasztalatok?
|
kedd júl. 31, 2007 12:39 |
|
|
nord
gyémánt tag
|
Vizsla, asdf_
koszonom!
|
hétf. júl. 30, 2007 6:44 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
) nord írta: No atragtam magam az 1600 hozzaszolason, egesz jo a kicsike. T-Mobile-os menuvel is kifer egy oldalra az osszes fomenu pont? (Megerne naluk venni, mert minden kedvezmennyel - Platinakartya, pontok - megkapom 9ezer forintert. ) Kifér, sőt, van SIM-alkalmazások menüpont. Az a kilencedik. A középső webnwalk alkalmazás, ami eddig nekem még sosem működött...
(Én 1700 Ft-ért vettem K610i-t, MobilOtthonnal, hűséghosszabbításra pontokat és használt mobilt beszámítva .)
|
vas. júl. 29, 2007 20:27 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
3*4-es a menu racs opcioban (szovegcimke nelkul), itt az utso sorban ketto ures a nonbranded verzioban, tehat szerintem el kell fernie. Szoveggel nem fer ki mar a gyari sem racs nezetben. Lista nezetben meg magatol ertetodo modon nem fer ki
|
vas. júl. 29, 2007 20:26 |
|
|
nord
gyémánt tag
|
No atragtam magam az 1600 hozzaszolason, egesz jo a kicsike.
T-Mobile-os menuvel is kifer egy oldalra az osszes fomenu pont?
(Megerne naluk venni, mert minden kedvezmennyel - Platinakartya, pontok - megkapom 9ezer forintert. )
|
vas. júl. 29, 2007 19:47 |
|
|
Macika
Moderátor
|
kisa2003 írta: SAMSUNG D600 van rajta PDF, DOC, EXEL olvasó is! Pedig csak java-s teló! Nézz utána! És hát szerintem hasznos dolog, mondjuk persze nem az általános iskolába, én pl a régi telefonomon nagyon sokszor hasznát vettem az egyetemen. Nem játszásra vettem a telóm! Utánanéztem.
Valóban.
Olyat kell venni!!!
|
vas. júl. 22, 2007 14:13 |
|
|
kisa2003
ezüst tag
|
étem
szóval ez akkor nem fog működni....és doc megnyitására alkalmas java progi sincs?
|
vas. júl. 22, 2007 12:14 |
|
|