![](./styles/avalon/theme/images/spacer.gif) |
Szerző |
Üzenet |
asdf_
gyémánt tag
|
gabriel401 írta: ...az előre ikon folyamatos nyomásra 6 mp-eket ugrik előre.
Hat, ezt a reszet mondjuk azert illett volna ugy megcsinalni, hogy mondjuk 5 sec nyomvatartas utan 10 seceket ugorjon vagy 12-ot, tehat idovel begyorsuljon. Epp egy 18 perces szam volt a tesztalanyom az iment, kb. a vegtelensegig nyomhatnam a gombot, mire eljutnek a gitarszoloig ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asdf_ pén. aug. 03, 2007 22:00-kor.
|
pén. aug. 03, 2007 21:32 |
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
gabriel401 írta: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_6233_UG_hu.pdf :c)) Jaaaaaaa, hát úgy könnyű
De mondom, mentségemre szóljon, hogy most másoltam fel egy MP3-at, hogy ki tudjam próbálni. Kb. ennyire érdekel a mobilon az MP3-szolgáltatás...
|
pén. aug. 03, 2007 21:31 |
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
|
pén. aug. 03, 2007 21:29 |
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
gabriel401 írta: Macika írta: Nálam sem megy (5.43) a tekerés, Nemá, én is olyanon próbáltam, mint a tiéd! 6233, gyári független, 5.43-as sw, és bele lehet tekerni, az előre ikon folyamatos nyomásra 6 mp-eket ugrik előre. Szerk: Természetesen nem a média- hanem a zenelejátszóban. Aztamindenit!!!!!!!!!
Kéne tudni kezelni a készüléket?????
Nem kicsit égtem. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ((((((
Ennek megfelelően akkor svoros-nek is azt tudom tanácsolni, mint amit magamnak, hogy nem árt, ha megtanulja kezelni a készülékét ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
pén. aug. 03, 2007 21:16 |
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
Macika írta: Nálam sem megy (5.43) a tekerés, Nemá, én is olyanon próbáltam, mint a tiéd! 6233, gyári független, 5.43-as sw, és bele lehet tekerni, az előre ikon folyamatos nyomásra 6 mp-eket ugrik előre.
Szerk: Természetesen nem a média- hanem a zenelejátszóban.
|
pén. aug. 03, 2007 20:43 |
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Biza lehet tekerni, a track skip gombra kell ratenyerelni a kozepso gombbal (mint barhol mashol, egy gombnyomas skip, nyomvatartas teker). Nálam sem megy (5.43) a tekerés, mondjuk most kellett rátegyek MP3-at, hogy ki tudjam próbálni, tehát nálam nem igazán használt funkcióról van szó... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
pén. aug. 03, 2007 20:30 |
|
svoros
vas-tag
|
Nem teker a középső gombbal a galád, csak a skip funkció működik rajta, pedig már recseg a ház annyira nyomva tartom a gombot. Bármelyik gombot próbálom lenyomva tartani nincs tekerő funkció! Azért köszönöm a tanácsokat, lehet még a Javat megpróbálom úgy, hogy a telefonra töltöm nem a memkártyára. Ha így sem megy tényleg veszek egy Mp3 lejátszót vagy lecserélem a telefont egy Symbianosra.
Üdv Nektek
|
pén. aug. 03, 2007 19:56 |
|
asdf_
gyémánt tag
|
Biza lehet tekerni, a track skip gombra kell ratenyerelni a kozepso gombbal (mint barhol mashol, egy gombnyomas skip, nyomvatartas teker).
|
pén. aug. 03, 2007 19:42 |
|
gabriel401
gyémánt tag
|
svoros írta: nem lehet előre "tekerni" a számon belül... Szerintem pedig lehet, 6233-on biztos, a tied meg majdnem ua.
|
pén. aug. 03, 2007 19:39 |
|
Macika
Moderátor
|
svoros írta: Egyéb minősége (hang) a lejátszónak megfelelő számomra, egyedül az aggaszt, hogy nem lehet előre "tekerni" a számon belül. A párom LG készüléke tudja "tekerni" a számokat. Tudom, hogy az ember után dobálják manapság az Mp3 lejátszókat, de nem kellene 2 db készüléket magamnál tartani, ha ezt a problémát megoldanám. Találtam is symbian és java lejátszó programokat Nokiara amik megfelelőek lennének, de sajna nem indulnak el ahogy írtam. A java lejátszóknak el KELL induljanak, lehet, talán rosszul telepíted. A SIS az nem is fog, mint már írták előttem.
Persze java-nál meg problémás lehet esetleg a memóriakártya elérése, bár sötétben tapogatózok, mert nem tudom pontosan, ennél a típsunál lehetséges-e ez.
Szerintem jobban jársz, ha még magaddal cipelsz egy 55 g-os MP3-lejátszót is.
Vagy a másik lehetőség, hogy veszel Te is egy LG-t ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
pén. aug. 03, 2007 19:22 |
|
svoros
vas-tag
|
Egyéb minősége (hang) a lejátszónak megfelelő számomra, egyedül az aggaszt, hogy nem lehet előre "tekerni" a számon belül. A párom LG készüléke tudja "tekerni" a számokat. Tudom, hogy az ember után dobálják manapság az Mp3 lejátszókat, de nem kellene 2 db készüléket magamnál tartani, ha ezt a problémát megoldanám. Találtam is symbian és java lejátszó programokat Nokiara amik megfelelőek lennének, de sajna nem indulnak el ahogy írtam.
|
pén. aug. 03, 2007 18:56 |
|
Macika
Moderátor
|
![Hozzászólás Hozzászólás](./styles/avalon/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: S.O.S 6233 szoftver támogatás!
svoros írta: Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Egy 6234 swisscom-os készüléket használok. Jelenleg 6233 V04.91 rendszer hajtja. Szeretnék valami értelmesebb MP3 lejátszót rárakni, de bármilyet amit eddig letöltöttem és rámásoltam a mem. kártyára (sis, jar...) ismeretlen file formátumként kezelte. Honnan tudnék, letölteni lejátszót, vagy milyen formátumokat támogat ez a rendszer? Sajna a Nokiáéknál ilyenkor már nem dolgoznak, hogy megkérdezzem.
Köszi Kell venni 12e Ft-ért egy 1 GB-os SanDisk MP3 lejátszót. Ezek a telefonok nem erre készülnek, akármennyire is át akarják verni a vevőket. Ott spórolnak rajta, ahol csak tudnak, a vége egy kompromisszumhalmaz.
Cipőt a cipőboltból, minőségi MP3-at az MP3-lejátszótól kell elvárni!
|
pén. aug. 03, 2007 18:43 |
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
![Hozzászólás Hozzászólás](./styles/avalon/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: S.O.S 6233 szoftver támogatás!
svoros írta: Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Egy 6234 swisscom-os készüléket használok. Jelenleg 6233 V04.91 rendszer hajtja. Szeretnék valami értelmesebb MP3 lejátszót rárakni, de bármilyet amit eddig letöltöttem és rámásoltam a mem. kártyára (sis, jar...) ismeretlen file formátumként kezelte. Honnan tudnék, letölteni lejátszót, vagy milyen formátumokat támogat ez a rendszer? Sajna a Nokiáéknál ilyenkor már nem dolgoznak, hogy megkérdezzem.
Köszi
sis-t csak a Symbian oprendszer támogat, és mp3 lejátszók is arra a platformra készültek. Series40-re nem, vagy nagyon kis mennyiségben készültek, a gyárit nem tudod kiváltani. Ha azt szeretnéd, hogy jobban szóljon, akkor jobb fejhallgatót kell venned (nem headsetet), programügyileg nem tudsz fejleszteni.
|
pén. aug. 03, 2007 18:38 |
|
svoros
vas-tag
|
![Hozzászólás Hozzászólás](./styles/avalon/imageset/icon_topic_latest.gif) S.O.S 6233 szoftver támogatás!
Sziasztok!
Köszi
|
pén. aug. 03, 2007 18:20 |
|
asdf_
gyémánt tag
|
Mondok jobbat:
A bal navigombra a kedvencek menu volt nekem berakva, es azon belul infra, ebreszto, meg a konyvjelzok kozul a surun hasznalt 3 db. Mivel ezek jol eltuntek, ujrakonfigoltam. Raknam be a konyvjelzoket, erre szurke a konyvjelzok, nem tudok ele pipat rakni (wtf, most ugyanaz, mint az alkalmazaslistaval? ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) ). Bemaszom konyvjelzokhoz az internet menuben, ott vannak a konyvjelzoim. Na akkor meg miert nem tudom berakni oket? Csinalok egy uj konyvjelzot, hatha rendbeteszi. Vissza a kedvencek gomb konfiguralashoz, na most mar nem szurke a konyvjelzok gomb, enyhe mosoly, hogy megis en nyertem, nem a gep ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Hat lofaszt, a konyvjelzok kozott hiaba van 7 db., csak azt az egyetlenegyet tudom kivalasztani, amit frissen hoztam letre, a tobbi nem latszik ![Kép](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/icon_ohmygod.gif) . Utolso kiserletkent kiprobalom, hogy modositok egy regi konyvjelzot, hatha annak mentesevel ujjaszuletik a keszulek szamara. Hat nem, igy vehetem fel ujra a konyvjelzoket (meg egy visszatoltom backupbol dolgot kiprobalok, de ezek utan kb. 0 remenyt fuzok hozza).
Szoval kedves nokia, ez SZA-NAL-MAS ![Kép](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/kissass.gif)
|
pén. aug. 03, 2007 7:57 |
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Rogton anyazok is egyet ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) -a bal navigomb, jobb navigomb, meg a bal- es jobb valasztogomb beallitasai mi a rakert tunnek el sw friss utan? - ha mar egyszer eltunnek, es a content copierben van keszulekbeallitas mentes, akkor most a jo isten sem tudja, hogy ez visszarakta-e, mert idokozben mar visszaallitottam, de nekem a bal gombon a kedvencek volt, amibe magam raktak kedvenceket (konkretan ami defaultban ott van benne, azokat kigyaktam, es beraktam 3 konyvjelzot, meg az infrat). Namarmost keremszepen, ha mar eltuntek, probaljuk meg a beallitasokat visszatolteni. Hat ezek marhara nincsenek tovabbra sem sehol. Bizta belehalnanak, ha ezt is elmente. Szanalmas, hogy egy ilyen piti dologgal megszivatjak az osszes embert, aki sw-t frissit. A programozas sosem volt a nokia erossege, most sincs maskepp ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Egyetértek Veled, ám ettől még ez így marad. Évek óta.
Most épp amiatt döngetik a mellüket, hogy megoldották a szeparált mentés készítését. Már nem csak egy fájlba ömlesztve lehet mentést csinálni.
|
csüt. aug. 02, 2007 23:41 |
|
asdf_
gyémánt tag
|
Rogton anyazok is egyet
-a bal navigomb, jobb navigomb, meg a bal- es jobb valasztogomb beallitasai mi a rakert tunnek el sw friss utan?
- ha mar egyszer eltunnek, es a content copierben van keszulekbeallitas mentes, akkor most a jo isten sem tudja, hogy ez visszarakta-e, mert idokozben mar visszaallitottam, de nekem a bal gombon a kedvencek volt, amibe magam raktak kedvenceket (konkretan ami defaultban ott van benne, azokat kigyaktam, es beraktam 3 konyvjelzot, meg az infrat). Namarmost keremszepen, ha mar eltuntek, probaljuk meg a beallitasokat visszatolteni. Hat ezek marhara nincsenek tovabbra sem sehol. Bizta belehalnanak, ha ezt is elmente.
Szanalmas, hogy egy ilyen piti dologgal megszivatjak az osszes embert, aki sw-t frissit. A programozas sosem volt a nokia erossege, most sincs maskepp ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
csüt. aug. 02, 2007 22:07 |
|
asdf_
gyémánt tag
|
No, meg is volnek, tulelte a telefon (bar nemkicsi szivgorcsot kaptam a flasheles kozbeni usb fel- es lecsatlakozastol (amikor a bb5 flasher eszkozt talalta meg) ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Es mar nevjegyet is tudok kuldeni. Ujabb bug az 5.10-hez, amit raadasul nem is remlik, hogy olvastam volna ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
csüt. aug. 02, 2007 21:49 |
|
asdf_
gyémánt tag
|
thx
Akkor ha mar 2 honapja rajta van nalad, es nincs panasz, akkor lehet, hogy nekiugrom a dolognak es updatelek egy jot ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Fingers crossed meg hasonlok, epp eleget jartam en a nokia szervizbe ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
csüt. aug. 02, 2007 20:06 |
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Addig is a meg 5.10 tulajok probaljanak ki nekem valamit pliz Kivalasztani egy nevet, opciok, nevjegykuldes, sms-kent, ekkor telefonszamot ker, ehelyett menu gombbal keres, mert a halal tudja a telefonszamokat manapsag fejbol, na es ilyenkor mi jon ki? Mert nekem k-ra nem a telefonkonyvben tarolt nevek, hanem egy altalam infran elkuldott, es egy altalam OTA kapott nevjegy, es kapmec ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ergo ha en nem nezek valami marhara be, akkor nem tudok nevjegyet kuldeni, csak ha fejbol tudom a szamot. Ha ez masnal is igy van, akkor opcionalisan megkerem Macikat, h v5.43 alatt tesztelje nekem a fentieket ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) 5.43-ban jól működik.
|
csüt. aug. 02, 2007 19:38 |
|
asdf_
gyémánt tag
|
Addig is a meg 5.10 tulajok probaljanak ki nekem valamit pliz
Kivalasztani egy nevet, opciok, nevjegykuldes, sms-kent, ekkor telefonszamot ker, ehelyett menu gombbal keres, mert a halal tudja a telefonszamokat manapsag fejbol, na es ilyenkor mi jon ki? Mert nekem k-ra nem a telefonkonyvben tarolt nevek, hanem egy altalam infran elkuldott, es egy altalam OTA kapott nevjegy, es kapmec ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ergo ha en nem nezek valami marhara be, akkor nem tudok nevjegyet kuldeni, csak ha fejbol tudom a szamot.
Ha ez masnal is igy van, akkor opcionalisan megkerem Macikat, h v5.43 alatt tesztelje nekem a fentieket ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
csüt. aug. 02, 2007 18:41 |
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Es hogy valami ON-t is irjak, kijott a V5.43 az NSU-ra gyarilag fuggetlen magyar 6233-hoz. NAVÉGRE!
Március 30-i a szoftverzió, ideje volt így augusztus tájékán már...
Vagy 2 hónapja ez megy már a telómon...
|
csüt. aug. 02, 2007 18:36 |
|
asdf_
gyémánt tag
|
Es hogy valami ON-t is irjak, kijott a V5.43 az NSU-ra gyarilag fuggetlen magyar 6233-hoz.
|
csüt. aug. 02, 2007 18:04 |
|
asdf_
gyémánt tag
|
Hat ja. Ki az a marha, aki 195*352 pixelert ad 30 ropit? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
csüt. aug. 02, 2007 18:03 |
|
Macika
Moderátor
|
kisa2003 írta: Én láttam a Panon honlapján ilyen telcsit! Egyébként én meg 18 ér vettem a telóm, használt telcsi 2 év hűség ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) A Pannon honlapján más is látott olyat, csak az a baj, hogy az nem működik kézbe véve, nem lehet vele telefonálni... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
csüt. aug. 02, 2007 17:58 |
|
kisa2003
ezüst tag
|
Én láttam a Panon honlapján ilyen telcsit!
Egyébként én meg 18 ér vettem a telóm, használt telcsi 2 év hűség ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
csüt. aug. 02, 2007 17:41 |
|
asdf_
gyémánt tag
|
Adnank mi hasznalt mobilt szivesen, meg is vannak:), csak prezentaljanak 6233-at ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) De most en kezdjem el annak ellenere hajtani a pesti pannonboltokat 6233-ert, hogy ok megmondtak, hogy nincs sehol (ertsd: ketkedessel kene fogadnom az altaluk adott informaciot?)
|
csüt. aug. 02, 2007 8:29 |
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Én úgy tudom, ha téged ületkötő keretszerzivel keresett meg, akkor véges határidőn belül meg kell kötni a vállalt előfizetői szerződéseket. S márpedig azokat bármelyik üzletben meg lehet kötni. Érdemes tehát körbetelefonálni... Használt mobilt adjatok, ne negyvenért kelljen megvenni ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
|
csüt. aug. 02, 2007 6:10 |
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Uzleti pro3, kell ra 2 ev huseg (es full lebeszelheto, ismerve az eddigi szamlakat, ettol meg nem kell felni, hogy nem lesz lebeszelve, ergo nem igazan lehet mit bukni rajta). Jó-jó, csak úgy gondoltam, hogy ha esetleg 16 hónap után csinál egy csavart a szolgáltató és mennél tovább. Nem mehetsz, csak ha kifizeted a hátralévőt, ráadásul a teló nem nyitható...
|
csüt. aug. 02, 2007 1:01 |
|
asdf_
gyémánt tag
|
Uzleti pro3, kell ra 2 ev huseg (es full lebeszelheto, ismerve az eddigi szamlakat, ettol meg nem kell felni, hogy nem lesz lebeszelve, ergo nem igazan lehet mit bukni rajta).
|
szer. aug. 01, 2007 22:43 |
|
Macika
Moderátor
|
asdf_ írta: Uzletkoto volt nalunk, nem mi mentunk es o telefonalgatott osszevissza, majd miutan elment, azutan par oraval csorgott vissza, hogy nem tudnak ilyet prezentalni (en ebbol arra merek kovetkeztetni, hogy minimum egesz pesten nincs 6233-a a pannonnak, vagy balf*sz az uzletoto, ez a masik ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ). Szep es jo 50-ert a 6233 (en is annyiert vettem:)), de a futo akcioban, az amugyis alairt 2 ev huseg melle valami 30 lenne ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Na jó, de így viszont nem kéne aláírni SEMMIFÉLE hűséget (a Pannonnál csak előfizetéshez nincs kötelező hűség), ráadásul a készülék használható LEGÁLISAN bármilyen kártyával.
Hűséggel együtt a KÖTELEZŐEN kifizetendő előfizetési díjakkal együtt (tudod, 50e Ft a biztosíték, még ha a 24. hónapban kívánod felbontani, akkor is) JÓVAL TÖBB a készülék ára, még ha egyben csak 30ezret kell kifizetni, akkor is.
|
szer. aug. 01, 2007 22:36 |
|
asdf_
gyémánt tag
|
Uzletkoto volt nalunk, nem mi mentunk es o telefonalgatott osszevissza, majd miutan elment, azutan par oraval csorgott vissza, hogy nem tudnak ilyet prezentalni (en ebbol arra merek kovetkeztetni, hogy minimum egesz pesten nincs 6233-a a pannonnak, vagy balf*sz az uzletoto, ez a masik ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ). Szep es jo 50-ert a 6233 (en is annyiert vettem:)), de a futo akcioban, az amugyis alairt 2 ev huseg melle valami 30 lenne ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
szer. aug. 01, 2007 22:24 |
|
Macika
Moderátor
|
Vizsla írta: Talán menjetek el másik üzletbe ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Ott a NetShop. Sőt, ott az EW, ahol most 50 ezer Ft, és megvehető augusztus 2-5. között 20 havi részletre, 0% THM-mel. SZERINTEM a gyári független 6233 telefonért 50e Ft egyáltalán nem sok!!!
Nagyon jó ez a készülék!
|
szer. aug. 01, 2007 22:05 |
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Talán menjetek el másik üzletbe ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
Ott a NetShop.
Sőt, ott az EW, ahol most 50 ezer Ft, és megvehető augusztus 2-5. között 20 havi részletre, 0% THM-mel.
|
szer. aug. 01, 2007 22:03 |
|
asdf_
gyémánt tag
|
Cegesen vandorlunk pannonhoz, ki lett nezve, hogy akkor ilyen lesz a tobbieknek is, annak oromere, hogy az elejen, a ferde kijelzovel valo igen tekintelyes mennyisego szopast kiveve, elegge meg vagyok elegedve vele. Erre nem bukta az egesz, mert a pannon nem bir ilyet prezentalni? Most kereshetnek vmi mas telot ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) . Mondjuk azert az is szani, hogy nincs/nem tudnak/nem akarnak szerezni 3 nyomorult darabot egy alapvetoen meg kurrens keszulekbol (fene tudja, hogy megy ez ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ).
|
szer. aug. 01, 2007 21:02 |
|
kisa2003
ezüst tag
|
CSatlakozom! Naon jól ki van alakítva! Bírja szépen...habár én tokba hordom!
Szoktátok használni a wapot? T-s vagyok előfüzettem egy csomagra de hát naon kevés az adatforgalom korlát, simán átlépem ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) 1,5 Mega
|
szer. aug. 01, 2007 18:35 |
|
N6230
ezüst tag
|
Macika írta: Vizsla írta: Macika írta: Nekem hátul nincs rajta krómozott rész (avagy a tükörre gondolsz?). És másik telót sem hordok mellette, mert tudom még korábbról, hogy állandóan megkarcolják egymást. A tükör rész az elég picike. A többi pedig a kopásból látszódik, hogy krómozás: http://three.tvn.hu/picture200.jpgEhhe... T-s. A gyári függetlenen ez a rész fényes fekete... ![Kép](http://webvision.hu/~macika/DSC00564.jpg)
Az enyém is ilyen, nincs tokban és még a kijelzője sem karcos. Az az érdekes, hogy az előző 6230-am az ilyen idős (6 hónapos) korában már tiszta karc volt, igaz erre azért jobban vigyázok, még nem ejtettem le (kopp, kopp, kopp...) ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
szer. aug. 01, 2007 8:52 |
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
Macika, Vizsla: köszi!
|
kedd júl. 31, 2007 19:57 |
|
Macika
Moderátor
|
Vizsla írta: Macika írta: Nekem hátul nincs rajta krómozott rész (avagy a tükörre gondolsz?). És másik telót sem hordok mellette, mert tudom még korábbról, hogy állandóan megkarcolják egymást. A tükör rész az elég picike. A többi pedig a kopásból látszódik, hogy krómozás: http://three.tvn.hu/picture200.jpgEhhe... T-s.
A gyári függetlenen ez a rész fényes fekete...
![Kép](http://webvision.hu/~macika/DSC00564.jpg)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika kedd júl. 31, 2007 21:53-kor.
|
kedd júl. 31, 2007 16:14 |
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Macika írta: Nekem hátul nincs rajta krómozott rész (avagy a tükörre gondolsz?). És másik telót sem hordok mellette, mert tudom még korábbról, hogy állandóan megkarcolják egymást. A tükör rész az elég picike. A többi pedig a kopásból látszódik, hogy krómozás:
![Kép](http://three.tvn.hu/picture200.jpg)
|
kedd júl. 31, 2007 16:01 |
|
Macika
Moderátor
|
Vizsla írta: nord írta: Jut eszembe: kijelzo porosodassal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Az nem porosodik, ellenben a hátsó, krómozott rész elég rendesen kopik. Ráadásul hátlapon tárolva ezen a felén fekszik a telefon, és nem a gumirozott borításon. Én is zsebben hordom, és úgy lett ilyen ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) . Persze többnyire mellette van egy másik teló is. Lehet, ez az oka. Nekem hátul nincs rajta krómozott rész (avagy a tükörre gondolsz?).
És másik telót sem hordok mellette, mert tudom még korábbról, hogy állandóan megkarcolják egymást.
|
kedd júl. 31, 2007 14:24 |
|
Vizsla
a fórum lelke
|
nord írta: Jut eszembe: kijelzo porosodassal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Az nem porosodik, ellenben a hátsó, krómozott rész elég rendesen kopik. Ráadásul hátlapon tárolva ezen a felén fekszik a telefon, és nem a gumirozott borításon.
Én is zsebben hordom, és úgy lett ilyen ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) . Persze többnyire mellette van egy másik teló is. Lehet, ez az oka.
|
kedd júl. 31, 2007 13:41 |
|
Macika
Moderátor
|
nord írta: Jut eszembe: kijelzo porosodassal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Tavaly június végén vettem az enyémet, azóta zsebben hordom. Eddig nem észleltem porosodást.
Igaz, az enyém nem T-s ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
kedd júl. 31, 2007 13:35 |
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
Jut eszembe: kijelzo porosodassal kapcsolatban mik a tapasztalatok?
|
kedd júl. 31, 2007 12:39 |
|
nord
gyémánt tag
|
Vizsla, asdf_
koszonom! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
hétf. júl. 30, 2007 6:44 |
|
Vizsla
a fórum lelke
|
) nord írta: No atragtam magam az 1600 hozzaszolason, egesz jo a kicsike. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) T-Mobile-os menuvel is kifer egy oldalra az osszes fomenu pont? (Megerne naluk venni, mert minden kedvezmennyel - Platinakartya, pontok - megkapom 9ezer forintert. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ) Kifér, sőt, van SIM-alkalmazások menüpont. Az a kilencedik. A középső webnwalk alkalmazás, ami eddig nekem még sosem működött...
(Én 1700 Ft-ért vettem K610i-t, MobilOtthonnal, hűséghosszabbításra pontokat és használt mobilt beszámítva ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) .)
|
vas. júl. 29, 2007 20:27 |
|
asdf_
gyémánt tag
|
3*4-es a menu racs opcioban (szovegcimke nelkul), itt az utso sorban ketto ures a nonbranded verzioban, tehat szerintem el kell fernie. Szoveggel nem fer ki mar a gyari sem racs nezetben. Lista nezetben meg magatol ertetodo modon nem fer ki ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
vas. júl. 29, 2007 20:26 |
|
nord
gyémánt tag
|
No atragtam magam az 1600 hozzaszolason, egesz jo a kicsike.
T-Mobile-os menuvel is kifer egy oldalra az osszes fomenu pont?
(Megerne naluk venni, mert minden kedvezmennyel - Platinakartya, pontok - megkapom 9ezer forintert. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )
|
vas. júl. 29, 2007 19:47 |
|
Macika
Moderátor
|
kisa2003 írta: SAMSUNG D600 van rajta PDF, DOC, EXEL olvasó is! Pedig csak java-s teló! Nézz utána! És hát szerintem hasznos dolog, mondjuk persze nem az általános iskolába, én pl a régi telefonomon nagyon sokszor hasznát vettem az egyetemen. Nem játszásra vettem a telóm! Utánanéztem.
Valóban.
Olyat kell venni!!!
|
vas. júl. 22, 2007 14:13 |
|
kisa2003
ezüst tag
|
étem
szóval ez akkor nem fog működni....és doc megnyitására alkalmas java progi sincs?
|
vas. júl. 22, 2007 12:14 |
|
|