Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 21:15

Hozzászólás a témához  [ 1903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 39  Következő
Nokia 6233 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
...az előre ikon folyamatos nyomásra 6 mp-eket ugrik előre.

Hat, ezt a reszet mondjuk azert illett volna ugy megcsinalni, hogy mondjuk 5 sec nyomvatartas utan 10 seceket ugorjon vagy 12-ot, tehat idovel begyorsuljon. Epp egy 18 perces szam volt a tesztalanyom az iment, kb. a vegtelensegig nyomhatnam a gombot, mire eljutnek a gitarszoloig :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asdf_ pén. aug. 03, 2007 22:00-kor.

pén. aug. 03, 2007 21:32
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_6233_UG_hu.pdf :c))
Jaaaaaaa, hát úgy könnyű ;)

De mondom, mentségemre szóljon, hogy most másoltam fel egy MP3-at, hogy ki tudjam próbálni. Kb. ennyire érdekel a mobilon az MP3-szolgáltatás...

pén. aug. 03, 2007 21:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... _UG_hu.pdf :c))

pén. aug. 03, 2007 21:29
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Macika írta:
Nálam sem megy (5.43) a tekerés,
Nemá, én is olyanon próbáltam, mint a tiéd! 6233, gyári független, 5.43-as sw, és bele lehet tekerni, az előre ikon folyamatos nyomásra 6 mp-eket ugrik előre.

Szerk: Természetesen nem a média- hanem a zenelejátszóban.
Aztamindenit!!!!!!!!!

Kéne tudni kezelni a készüléket?????

Nem kicsit égtem. :(((((((

Ennek megfelelően akkor svoros-nek is azt tudom tanácsolni, mint amit magamnak, hogy nem árt, ha megtanulja kezelni a készülékét ;)

pén. aug. 03, 2007 21:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nálam sem megy (5.43) a tekerés,
Nemá, én is olyanon próbáltam, mint a tiéd! 6233, gyári független, 5.43-as sw, és bele lehet tekerni, az előre ikon folyamatos nyomásra 6 mp-eket ugrik előre.

Szerk: Természetesen nem a média- hanem a zenelejátszóban.

pén. aug. 03, 2007 20:43
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Biza lehet tekerni, a track skip gombra kell ratenyerelni a kozepso gombbal (mint barhol mashol, egy gombnyomas skip, nyomvatartas teker).
Nálam sem megy (5.43) a tekerés, mondjuk most kellett rátegyek MP3-at, hogy ki tudjam próbálni, tehát nálam nem igazán használt funkcióról van szó... :)

pén. aug. 03, 2007 20:30
vas-tag

Hozzászólás 
Nem teker a középső gombbal a galád, csak a skip funkció működik rajta, pedig már recseg a ház annyira nyomva tartom a gombot. Bármelyik gombot próbálom lenyomva tartani nincs tekerő funkció! Azért köszönöm a tanácsokat, lehet még a Javat megpróbálom úgy, hogy a telefonra töltöm nem a memkártyára. Ha így sem megy tényleg veszek egy Mp3 lejátszót vagy lecserélem a telefont egy Symbianosra.

Üdv Nektek

pén. aug. 03, 2007 19:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Biza lehet tekerni, a track skip gombra kell ratenyerelni a kozepso gombbal (mint barhol mashol, egy gombnyomas skip, nyomvatartas teker).

pén. aug. 03, 2007 19:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
svoros írta:
nem lehet előre "tekerni" a számon belül...
Szerintem pedig lehet, 6233-on biztos, a tied meg majdnem ua.

pén. aug. 03, 2007 19:39
Moderátor

Hozzászólás 
svoros írta:
Egyéb minősége (hang) a lejátszónak megfelelő számomra, egyedül az aggaszt, hogy nem lehet előre "tekerni" a számon belül. A párom LG készüléke tudja "tekerni" a számokat. Tudom, hogy az ember után dobálják manapság az Mp3 lejátszókat, de nem kellene 2 db készüléket magamnál tartani, ha ezt a problémát megoldanám. Találtam is symbian és java lejátszó programokat Nokiara amik megfelelőek lennének, de sajna nem indulnak el ahogy írtam.
A java lejátszóknak el KELL induljanak, lehet, talán rosszul telepíted. A SIS az nem is fog, mint már írták előttem.
Persze java-nál meg problémás lehet esetleg a memóriakártya elérése, bár sötétben tapogatózok, mert nem tudom pontosan, ennél a típsunál lehetséges-e ez.

Szerintem jobban jársz, ha még magaddal cipelsz egy 55 g-os MP3-lejátszót is. ;)
Vagy a másik lehetőség, hogy veszel Te is egy LG-t ;)

pén. aug. 03, 2007 19:22
vas-tag

Hozzászólás 
Egyéb minősége (hang) a lejátszónak megfelelő számomra, egyedül az aggaszt, hogy nem lehet előre "tekerni" a számon belül. A párom LG készüléke tudja "tekerni" a számokat. Tudom, hogy az ember után dobálják manapság az Mp3 lejátszókat, de nem kellene 2 db készüléket magamnál tartani, ha ezt a problémát megoldanám. Találtam is symbian és java lejátszó programokat Nokiara amik megfelelőek lennének, de sajna nem indulnak el ahogy írtam.

pén. aug. 03, 2007 18:56
Moderátor

Hozzászólás Re: S.O.S 6233 szoftver támogatás!
svoros írta:
Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Egy 6234 swisscom-os készüléket használok. Jelenleg 6233 V04.91 rendszer hajtja. Szeretnék valami értelmesebb MP3 lejátszót rárakni, de bármilyet amit eddig letöltöttem és rámásoltam a mem. kártyára (sis, jar...) ismeretlen file formátumként kezelte. Honnan tudnék, letölteni lejátszót, vagy milyen formátumokat támogat ez a rendszer? Sajna a Nokiáéknál ilyenkor már nem dolgoznak, hogy megkérdezzem.

Köszi
Kell venni 12e Ft-ért egy 1 GB-os SanDisk MP3 lejátszót. Ezek a telefonok nem erre készülnek, akármennyire is át akarják verni a vevőket. Ott spórolnak rajta, ahol csak tudnak, a vége egy kompromisszumhalmaz.
Cipőt a cipőboltból, minőségi MP3-at az MP3-lejátszótól kell elvárni!

pén. aug. 03, 2007 18:43
gyémánt tag

Hozzászólás Re: S.O.S 6233 szoftver támogatás!
svoros írta:
Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Egy 6234 swisscom-os készüléket használok. Jelenleg 6233 V04.91 rendszer hajtja. Szeretnék valami értelmesebb MP3 lejátszót rárakni, de bármilyet amit eddig letöltöttem és rámásoltam a mem. kártyára (sis, jar...) ismeretlen file formátumként kezelte. Honnan tudnék, letölteni lejátszót, vagy milyen formátumokat támogat ez a rendszer? Sajna a Nokiáéknál ilyenkor már nem dolgoznak, hogy megkérdezzem.

Köszi

sis-t csak a Symbian oprendszer támogat, és mp3 lejátszók is arra a platformra készültek. Series40-re nem, vagy nagyon kis mennyiségben készültek, a gyárit nem tudod kiváltani. Ha azt szeretnéd, hogy jobban szóljon, akkor jobb fejhallgatót kell venned (nem headsetet), programügyileg nem tudsz fejleszteni.

pén. aug. 03, 2007 18:38
vas-tag

Hozzászólás S.O.S 6233 szoftver támogatás!
Sziasztok!

Köszi

pén. aug. 03, 2007 18:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mondok jobbat:
A bal navigombra a kedvencek menu volt nekem berakva, es azon belul infra, ebreszto, meg a konyvjelzok kozul a surun hasznalt 3 db. Mivel ezek jol eltuntek, ujrakonfigoltam. Raknam be a konyvjelzoket, erre szurke a konyvjelzok, nem tudok ele pipat rakni (wtf, most ugyanaz, mint az alkalmazaslistaval? ;) ). Bemaszom konyvjelzokhoz az internet menuben, ott vannak a konyvjelzoim. Na akkor meg miert nem tudom berakni oket? Csinalok egy uj konyvjelzot, hatha rendbeteszi. Vissza a kedvencek gomb konfiguralashoz, na most mar nem szurke a konyvjelzok gomb, enyhe mosoly, hogy megis en nyertem, nem a gep :) Hat lofaszt, a konyvjelzok kozott hiaba van 7 db., csak azt az egyetlenegyet tudom kivalasztani, amit frissen hoztam letre, a tobbi nem latszik Kép. Utolso kiserletkent kiprobalom, hogy modositok egy regi konyvjelzot, hatha annak mentesevel ujjaszuletik a keszulek szamara. Hat nem, igy vehetem fel ujra a konyvjelzoket (meg egy visszatoltom backupbol dolgot kiprobalok, de ezek utan kb. 0 remenyt fuzok hozza).

Szoval kedves nokia, ez SZA-NAL-MAS Kép

pén. aug. 03, 2007 7:57
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Rogton anyazok is egyet :)
-a bal navigomb, jobb navigomb, meg a bal- es jobb valasztogomb beallitasai mi a rakert tunnek el sw friss utan?
- ha mar egyszer eltunnek, es a content copierben van keszulekbeallitas mentes, akkor most a jo isten sem tudja, hogy ez visszarakta-e, mert idokozben mar visszaallitottam, de nekem a bal gombon a kedvencek volt, amibe magam raktak kedvenceket (konkretan ami defaultban ott van benne, azokat kigyaktam, es beraktam 3 konyvjelzot, meg az infrat). Namarmost keremszepen, ha mar eltuntek, probaljuk meg a beallitasokat visszatolteni. Hat ezek marhara nincsenek tovabbra sem sehol. Bizta belehalnanak, ha ezt is elmente.
Szanalmas, hogy egy ilyen piti dologgal megszivatjak az osszes embert, aki sw-t frissit. A programozas sosem volt a nokia erossege, most sincs maskepp :)
Egyetértek Veled, ám ettől még ez így marad. Évek óta.

Most épp amiatt döngetik a mellüket, hogy megoldották a szeparált mentés készítését. Már nem csak egy fájlba ömlesztve lehet mentést csinálni.

csüt. aug. 02, 2007 23:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rogton anyazok is egyet :)
-a bal navigomb, jobb navigomb, meg a bal- es jobb valasztogomb beallitasai mi a rakert tunnek el sw friss utan?
- ha mar egyszer eltunnek, es a content copierben van keszulekbeallitas mentes, akkor most a jo isten sem tudja, hogy ez visszarakta-e, mert idokozben mar visszaallitottam, de nekem a bal gombon a kedvencek volt, amibe magam raktak kedvenceket (konkretan ami defaultban ott van benne, azokat kigyaktam, es beraktam 3 konyvjelzot, meg az infrat). Namarmost keremszepen, ha mar eltuntek, probaljuk meg a beallitasokat visszatolteni. Hat ezek marhara nincsenek tovabbra sem sehol. Bizta belehalnanak, ha ezt is elmente.
Szanalmas, hogy egy ilyen piti dologgal megszivatjak az osszes embert, aki sw-t frissit. A programozas sosem volt a nokia erossege, most sincs maskepp :)

csüt. aug. 02, 2007 22:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
No, meg is volnek, tulelte a telefon (bar nemkicsi szivgorcsot kaptam a flasheles kozbeni usb fel- es lecsatlakozastol (amikor a bb5 flasher eszkozt talalta meg) :) Es mar nevjegyet is tudok kuldeni. Ujabb bug az 5.10-hez, amit raadasul nem is remlik, hogy olvastam volna :)

csüt. aug. 02, 2007 21:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
thx
Akkor ha mar 2 honapja rajta van nalad, es nincs panasz, akkor lehet, hogy nekiugrom a dolognak es updatelek egy jot ;) Fingers crossed meg hasonlok, epp eleget jartam en a nokia szervizbe :)

csüt. aug. 02, 2007 20:06
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Addig is a meg 5.10 tulajok probaljanak ki nekem valamit pliz
Kivalasztani egy nevet, opciok, nevjegykuldes, sms-kent, ekkor telefonszamot ker, ehelyett menu gombbal keres, mert a halal tudja a telefonszamokat manapsag fejbol, na es ilyenkor mi jon ki? Mert nekem k-ra nem a telefonkonyvben tarolt nevek, hanem egy altalam infran elkuldott, es egy altalam OTA kapott nevjegy, es kapmec :) Ergo ha en nem nezek valami marhara be, akkor nem tudok nevjegyet kuldeni, csak ha fejbol tudom a szamot.
Ha ez masnal is igy van, akkor opcionalisan megkerem Macikat, h v5.43 alatt tesztelje nekem a fentieket ;)
5.43-ban jól működik.

csüt. aug. 02, 2007 19:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Addig is a meg 5.10 tulajok probaljanak ki nekem valamit pliz
Kivalasztani egy nevet, opciok, nevjegykuldes, sms-kent, ekkor telefonszamot ker, ehelyett menu gombbal keres, mert a halal tudja a telefonszamokat manapsag fejbol, na es ilyenkor mi jon ki? Mert nekem k-ra nem a telefonkonyvben tarolt nevek, hanem egy altalam infran elkuldott, es egy altalam OTA kapott nevjegy, es kapmec :) Ergo ha en nem nezek valami marhara be, akkor nem tudok nevjegyet kuldeni, csak ha fejbol tudom a szamot.
Ha ez masnal is igy van, akkor opcionalisan megkerem Macikat, h v5.43 alatt tesztelje nekem a fentieket ;)

csüt. aug. 02, 2007 18:41
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Es hogy valami ON-t is irjak, kijott a V5.43 az NSU-ra gyarilag fuggetlen magyar 6233-hoz.
NAVÉGRE!

Március 30-i a szoftverzió, ideje volt így augusztus tájékán már...

Vagy 2 hónapja ez megy már a telómon...

csüt. aug. 02, 2007 18:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Es hogy valami ON-t is irjak, kijott a V5.43 az NSU-ra gyarilag fuggetlen magyar 6233-hoz.

csüt. aug. 02, 2007 18:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hat ja. Ki az a marha, aki 195*352 pixelert ad 30 ropit? :D

csüt. aug. 02, 2007 18:03
Moderátor

Hozzászólás 
kisa2003 írta:
Én láttam a Panon honlapján ilyen telcsit!
Egyébként én meg 18 ér vettem a telóm, használt telcsi 2 év hűség :D
A Pannon honlapján más is látott olyat, csak az a baj, hogy az nem működik kézbe véve, nem lehet vele telefonálni... ;)

csüt. aug. 02, 2007 17:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Én láttam a Panon honlapján ilyen telcsit!
Egyébként én meg 18 ér vettem a telóm, használt telcsi 2 év hűség :D

csüt. aug. 02, 2007 17:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Adnank mi hasznalt mobilt szivesen, meg is vannak:), csak prezentaljanak 6233-at ;) De most en kezdjem el annak ellenere hajtani a pesti pannonboltokat 6233-ert, hogy ok megmondtak, hogy nincs sehol (ertsd: ketkedessel kene fogadnom az altaluk adott informaciot?)

csüt. aug. 02, 2007 8:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én úgy tudom, ha téged ületkötő keretszerzivel keresett meg, akkor véges határidőn belül meg kell kötni a vállalt előfizetői szerződéseket. S márpedig azokat bármelyik üzletben meg lehet kötni. Érdemes tehát körbetelefonálni... Használt mobilt adjatok, ne negyvenért kelljen megvenni :D.

csüt. aug. 02, 2007 6:10
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Uzleti pro3, kell ra 2 ev huseg (es full lebeszelheto, ismerve az eddigi szamlakat, ettol meg nem kell felni, hogy nem lesz lebeszelve, ergo nem igazan lehet mit bukni rajta).
Jó-jó, csak úgy gondoltam, hogy ha esetleg 16 hónap után csinál egy csavart a szolgáltató és mennél tovább. Nem mehetsz, csak ha kifizeted a hátralévőt, ráadásul a teló nem nyitható...

csüt. aug. 02, 2007 1:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Uzleti pro3, kell ra 2 ev huseg (es full lebeszelheto, ismerve az eddigi szamlakat, ettol meg nem kell felni, hogy nem lesz lebeszelve, ergo nem igazan lehet mit bukni rajta).

szer. aug. 01, 2007 22:43
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Uzletkoto volt nalunk, nem mi mentunk es o telefonalgatott osszevissza, majd miutan elment, azutan par oraval csorgott vissza, hogy nem tudnak ilyet prezentalni (en ebbol arra merek kovetkeztetni, hogy minimum egesz pesten nincs 6233-a a pannonnak, vagy balf*sz az uzletoto, ez a masik :)). Szep es jo 50-ert a 6233 (en is annyiert vettem:)), de a futo akcioban, az amugyis alairt 2 ev huseg melle valami 30 lenne ;)
Na jó, de így viszont nem kéne aláírni SEMMIFÉLE hűséget (a Pannonnál csak előfizetéshez nincs kötelező hűség), ráadásul a készülék használható LEGÁLISAN bármilyen kártyával.

Hűséggel együtt a KÖTELEZŐEN kifizetendő előfizetési díjakkal együtt (tudod, 50e Ft a biztosíték, még ha a 24. hónapban kívánod felbontani, akkor is) JÓVAL TÖBB a készülék ára, még ha egyben csak 30ezret kell kifizetni, akkor is.

szer. aug. 01, 2007 22:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Uzletkoto volt nalunk, nem mi mentunk es o telefonalgatott osszevissza, majd miutan elment, azutan par oraval csorgott vissza, hogy nem tudnak ilyet prezentalni (en ebbol arra merek kovetkeztetni, hogy minimum egesz pesten nincs 6233-a a pannonnak, vagy balf*sz az uzletoto, ez a masik :)). Szep es jo 50-ert a 6233 (en is annyiert vettem:)), de a futo akcioban, az amugyis alairt 2 ev huseg melle valami 30 lenne ;)

szer. aug. 01, 2007 22:24
Moderátor

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Talán menjetek el másik üzletbe :D.
Ott a NetShop.

Sőt, ott az EW, ahol most 50 ezer Ft, és megvehető augusztus 2-5. között 20 havi részletre, 0% THM-mel.
SZERINTEM a gyári független 6233 telefonért 50e Ft egyáltalán nem sok!!!
Nagyon jó ez a készülék!

szer. aug. 01, 2007 22:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Talán menjetek el másik üzletbe :D.
Ott a NetShop.

Sőt, ott az EW, ahol most 50 ezer Ft, és megvehető augusztus 2-5. között 20 havi részletre, 0% THM-mel.

szer. aug. 01, 2007 22:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Cegesen vandorlunk pannonhoz, ki lett nezve, hogy akkor ilyen lesz a tobbieknek is, annak oromere, hogy az elejen, a ferde kijelzovel valo igen tekintelyes mennyisego szopast kiveve, elegge meg vagyok elegedve vele. Erre nem bukta az egesz, mert a pannon nem bir ilyet prezentalni? Most kereshetnek vmi mas telot :?. Mondjuk azert az is szani, hogy nincs/nem tudnak/nem akarnak szerezni 3 nyomorult darabot egy alapvetoen meg kurrens keszulekbol (fene tudja, hogy megy ez :)).

szer. aug. 01, 2007 21:02
ezüst tag

Hozzászólás 
CSatlakozom! Naon jól ki van alakítva! Bírja szépen...habár én tokba hordom! 8)
Szoktátok használni a wapot? T-s vagyok előfüzettem egy csomagra de hát naon kevés az adatforgalom korlát, simán átlépem :? 1,5 Mega

szer. aug. 01, 2007 18:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Vizsla írta:
Macika írta:
Nekem hátul nincs rajta krómozott rész (avagy a tükörre gondolsz?).
És másik telót sem hordok mellette, mert tudom még korábbról, hogy állandóan megkarcolják egymást.
A tükör rész az elég picike. A többi pedig a kopásból látszódik, hogy krómozás:

http://three.tvn.hu/picture200.jpg
Ehhe... T-s.

A gyári függetlenen ez a rész fényes fekete...

Kép

Az enyém is ilyen, nincs tokban és még a kijelzője sem karcos. Az az érdekes, hogy az előző 6230-am az ilyen idős (6 hónapos) korában már tiszta karc volt, igaz erre azért jobban vigyázok, még nem ejtettem le (kopp, kopp, kopp...) :)

szer. aug. 01, 2007 8:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika, Vizsla: köszi!

kedd júl. 31, 2007 19:57
Moderátor

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Macika írta:
És másik telót sem hordok mellette, mert tudom még korábbról, hogy állandóan megkarcolják egymást.

http://three.tvn.hu/picture200.jpg
Ehhe... T-s.

A gyári függetlenen ez a rész fényes fekete...

Kép

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika kedd júl. 31, 2007 21:53-kor.

kedd júl. 31, 2007 16:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:

Kép

kedd júl. 31, 2007 16:01
Moderátor

Hozzászólás 
Vizsla írta:
nord írta:
Jut eszembe: kijelzo porosodassal kapcsolatban mik a tapasztalatok?
Az nem porosodik, ellenben a hátsó, krómozott rész elég rendesen kopik. Ráadásul hátlapon tárolva ezen a felén fekszik a telefon, és nem a gumirozott borításon.
Én is zsebben hordom, és úgy lett ilyen :(. Persze többnyire mellette van egy másik teló is. Lehet, ez az oka.

kedd júl. 31, 2007 14:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
nord írta:
Az nem porosodik, ellenben a hátsó, krómozott rész elég rendesen kopik. Ráadásul hátlapon tárolva ezen a felén fekszik a telefon, és nem a gumirozott borításon.
Én is zsebben hordom, és úgy lett ilyen :(. Persze többnyire mellette van egy másik teló is. Lehet, ez az oka.

kedd júl. 31, 2007 13:41
Moderátor

Hozzászólás 
nord írta:
Tavaly június végén vettem az enyémet, azóta zsebben hordom. Eddig nem észleltem porosodást.
Igaz, az enyém nem T-s ;)

kedd júl. 31, 2007 13:35
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd júl. 31, 2007 12:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla, asdf_
koszonom! :)

hétf. júl. 30, 2007 6:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
)
nord írta:
No atragtam magam az 1600 hozzaszolason, egesz jo a kicsike. :)

T-Mobile-os menuvel is kifer egy oldalra az osszes fomenu pont?
(Megerne naluk venni, mert minden kedvezmennyel - Platinakartya, pontok - megkapom 9ezer forintert. :) )
Kifér, sőt, van SIM-alkalmazások menüpont. Az a kilencedik. A középső webnwalk alkalmazás, ami eddig nekem még sosem működött...
(Én 1700 Ft-ért vettem K610i-t, MobilOtthonnal, hűséghosszabbításra pontokat és használt mobilt beszámítva :twisted: .)

vas. júl. 29, 2007 20:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
3*4-es a menu racs opcioban (szovegcimke nelkul), itt az utso sorban ketto ures a nonbranded verzioban, tehat szerintem el kell fernie. Szoveggel nem fer ki mar a gyari sem racs nezetben. Lista nezetben meg magatol ertetodo modon nem fer ki ;)

vas. júl. 29, 2007 20:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
No atragtam magam az 1600 hozzaszolason, egesz jo a kicsike. :)

T-Mobile-os menuvel is kifer egy oldalra az osszes fomenu pont?
(Megerne naluk venni, mert minden kedvezmennyel - Platinakartya, pontok - megkapom 9ezer forintert. :) )

vas. júl. 29, 2007 19:47
Moderátor

Hozzászólás 
kisa2003 írta:
SAMSUNG D600 van rajta PDF, DOC, EXEL olvasó is! Pedig csak java-s teló! Nézz utána! És hát szerintem hasznos dolog, mondjuk persze nem az általános iskolába, én pl a régi telefonomon nagyon sokszor hasznát vettem az egyetemen. Nem játszásra vettem a telóm!
Utánanéztem.

Valóban.

Olyat kell venni!!!

vas. júl. 22, 2007 14:13
ezüst tag

Hozzászólás 
étem
szóval ez akkor nem fog működni....és doc megnyitására alkalmas java progi sincs?

vas. júl. 22, 2007 12:14
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 39  Következő