Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 20:11

Hozzászólás a témához  [ 711 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Következő
Nokia 6131 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszönöm szépen a választ!

csüt. jan. 15, 2009 9:45
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Box-szal megoldható FBuson.

Egy telefonért nem fogja megérni (több 10ezer ft befektetés).

Inkább vidd el szakihoz.

szer. jan. 14, 2009 17:37
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás kikódolás
Ki lehet már a 6131-es kódolni valahogy házi körülmények között? Ha igen, akkor hol olvashatok róla többet?

szer. jan. 14, 2009 12:48
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Segítsetek légyszi!
A hétvégén a telóm egyik pillanatról a másikra elfelejtette, hogy van benne SD-kartya. próbáltam másikkal de azt sem látja.
Tudom irány a szerviz, de a telóm pont napra 1 éves éppen lejárt a gari róla( Media Márkt független ).
Mi lehet a baj?Volt-e már valakinek ilyen hibája?
kösz

István

csüt. aug. 21, 2008 23:12
Moderátor

Hozzászólás Re: 6131 főijelző
Erniefromh írta:
Üdv, kedves 6131 tulajdonosok.

Olvastam a témában született hozzászólásokat melyek a főkijelző rendellenes működésének kapcsán keletkeztek. Rengeteg okosságot tudnak kitalálni a pihent agyak hogy mit nézzünk meg, milyen szoftware-t frissítsünk. Lehet hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de ne láttam olyat hogy valaki azt tanácsolta volna abban az esetben ha a felnyitáskor sötét marad a kijelző hogy a reed kontaktusát ellenőrizze. Ugyanis szerintem sokan vannak olyanok, akin a becses készüléket védik a viszontagságoktól, tokban hordva. Ezek némelyike mágneses fedéllel zárul, ami egyébként nagyon praktikus. Kivéve ha olyan telefonod van amelyik a fedél nyitását egy kis mégnes érzékelésével kontrollálja. Énis beszívtam ezt a dolgot. Talán fel sem tünik az eset, ha nincs a nyitáshoz társított hang bekapcsolva. Akárhányszor beraktam vagy kivettem a mágnesfedeles bőrtokból a telefont, minden alkalommal megszólalt, mintha nyitnám vagy zárnám. Ez néhány alkalom után addig fajult hogy már nemcsak hangot nem adott a telefon, hanem a felnyitást sem érzékelte (ami egymással összefügg ugye). Egy rutin szervízmunka tíz perc alatt meghozta a cserét. De a mágneses mumus ott lapul továbbra is a telefonokban, a tiédben is. Vigyázz a 6131-edre.

Ezt egyetlen helyen dobták fel témának egy másik fórumon (vagy a keresésem nem volt elég alapos), de senki nem válaszolta meg ... :

"sziasztok

vettem egy övre felcsatolható bőrtokot, melynek mágneses a fedele, és annak segítségével záródik.
Észrevettem, hogy a telefon kivételénél bekapcsol a külső kijelző világítása, pedig csak gombnyomásra lenne szabad. Szerintem a mágneses tér hatására csinálhatja ezt.

A mágnes lehet káros hatással a telefonra? (ha egész nap tokban, mágnes mellett van)"
Alapból egy átlagos Candybar kivitelű telefonnak teljesen közömbös a mágnespatent.

Ellenben a mágneses nyitásérzékelős telefonoknál valóban bekavarhat.

Na de így van ez jó, a női telefonokat (clamshell) a nők ritkán hordják mágnespatentes övtartón.

kedd máj. 27, 2008 10:52
Moderátor

Hozzászólás Re: Milyen kártya?
Erniefromh írta:
Ez a kérdés is sok fórumot megjárt, de az 1 gb vagy 2 gb esetleg vegyek bele kisebbet mert lassú lesz típusú kérdések után nem tapasztaltam olyat hogy valaki leírná a következőt. Mielőtt vennél egyet, azért ha van róla adat, a kártya sebességéről meg kellene győződni, mert sajnos vannak lassabb típusok. Ha már ezen túlvagy és vettél egyet, elkezded hagynálni. Egy idő múlva meglepetten tapasztalod hogy belassul. Nem mondok újat arról ha egy mappát megnyitsz a kártyán, a fotóid, videóid kis indexképként jelennek meg a névvel ill. a file méretével. Nos, egy mappában minél több van belőle, annál több idő a beolvasása (sima egyenes arányosság). Ezt az időt csak úgy tudod megtizedelni, ha több külön mappát hozol létre a fotóidnak mondjuk. Pl. a képek mappán belül dátummal ellátva másikat nyitsz. Így lehet akár ezer kép a kártyádon, de egyszerre csak annak az egy mappának a tartalmával kell megbirkóznia. És könnyebb visszakeresni a képeket ha valahogy így rendszerezed őket:
Galéria - Memóriakártya - Képek - 2008-05-27
Valószínűleg a napi fotótermés beolvasásába bármilyen gagyi kártya esetén sem rokkanna bele a telód.
Azért pontosításnak annyit (amellett, hogy a könyvtárasítással teljesen egyetértek, igazad van), hogy a lehető leggagyibb kártya is a többszörösét tudja olvasási/írási sebességben, mint amit a készülék kártyaolvasó része tud.

kedd máj. 27, 2008 10:47
vas-tag

Hozzászólás Milyen kártya?
Ez a kérdés is sok fórumot megjárt, de az 1 gb vagy 2 gb esetleg vegyek bele kisebbet mert lassú lesz típusú kérdések után nem tapasztaltam olyat hogy valaki leírná a következőt. Mielőtt vennél egyet, azért ha van róla adat, a kártya sebességéről meg kellene győződni, mert sajnos vannak lassabb típusok. Ha már ezen túlvagy és vettél egyet, elkezded hagynálni. Egy idő múlva meglepetten tapasztalod hogy belassul. Nem mondok újat arról ha egy mappát megnyitsz a kártyán, a fotóid, videóid kis indexképként jelennek meg a névvel ill. a file méretével. Nos, egy mappában minél több van belőle, annál több idő a beolvasása (sima egyenes arányosság). Ezt az időt csak úgy tudod megtizedelni, ha több külön mappát hozol létre a fotóidnak mondjuk. Pl. a képek mappán belül dátummal ellátva másikat nyitsz. Így lehet akár ezer kép a kártyádon, de egyszerre csak annak az egy mappának a tartalmával kell megbirkóznia. És könnyebb visszakeresni a képeket ha valahogy így rendszerezed őket:
Galéria - Memóriakártya - Képek - 2008-05-27
Valószínűleg a napi fotótermés beolvasásába bármilyen gagyi kártya esetén sem rokkanna bele a telód.

kedd máj. 27, 2008 6:22
vas-tag

Hozzászólás 6131 főijelző
Üdv, kedves 6131 tulajdonosok.

Olvastam a témában született hozzászólásokat melyek a főkijelző rendellenes működésének kapcsán keletkeztek. Rengeteg okosságot tudnak kitalálni a pihent agyak hogy mit nézzünk meg, milyen szoftware-t frissítsünk. Lehet hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de ne láttam olyat hogy valaki azt tanácsolta volna abban az esetben ha a felnyitáskor sötét marad a kijelző hogy a reed kontaktusát ellenőrizze. Ugyanis szerintem sokan vannak olyanok, akin a becses készüléket védik a viszontagságoktól, tokban hordva. Ezek némelyike mágneses fedéllel zárul, ami egyébként nagyon praktikus. Kivéve ha olyan telefonod van amelyik a fedél nyitását egy kis mégnes érzékelésével kontrollálja. Énis beszívtam ezt a dolgot. Talán fel sem tünik az eset, ha nincs a nyitáshoz társított hang bekapcsolva. Akárhányszor beraktam vagy kivettem a mágnesfedeles bőrtokból a telefont, minden alkalommal megszólalt, mintha nyitnám vagy zárnám. Ez néhány alkalom után addig fajult hogy már nemcsak hangot nem adott a telefon, hanem a felnyitást sem érzékelte (ami egymással összefügg ugye). Egy rutin szervízmunka tíz perc alatt meghozta a cserét. De a mágneses mumus ott lapul továbbra is a telefonokban, a tiédben is. Vigyázz a 6131-edre.

Ezt egyetlen helyen dobták fel témának egy másik fórumon (vagy a keresésem nem volt elég alapos), de senki nem válaszolta meg ... :

"sziasztok

vettem egy övre felcsatolható bőrtokot, melynek mágneses a fedele, és annak segítségével záródik.
Észrevettem, hogy a telefon kivételénél bekapcsol a külső kijelző világítása, pedig csak gombnyomásra lenne szabad. Szerintem a mágneses tér hatására csinálhatja ezt.

A mágnes lehet káros hatással a telefonra? (ha egész nap tokban, mágnes mellett van)"

kedd máj. 27, 2008 5:50
Moderátor

Hozzászólás 
Krisi047 írta:
Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni nekem. Nemrég szereztem be egy ilyen telót, de az lenne a problémám, hogy sms írásnál a 160 karakter töredékét tudom csak elküldeni egy üzenetben. Bármilyen ékezetet ha használok, tehát nem csak az Ő és Ű-nél, hanem a legegyszerűbb Á vagy É betűknél is... Gondolom valami karakterkódolást kellene állítani, de nem nagyon találtam erre utaló beállítást. Előre is köszi a segítő szándékot.

Üdv: Kráj

Ui.: T-mobilos, V 6.10
Ez az első mobilod? :)

Keress rá az unicode szóra itt a fórumban, MINDENT megtudsz!

hétf. feb. 04, 2008 20:13
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni nekem. Nemrég szereztem be egy ilyen telót, de az lenne a problémám, hogy sms írásnál a 160 karakter töredékét tudom csak elküldeni egy üzenetben. Bármilyen ékezetet ha használok, tehát nem csak az Ő és Ű-nél, hanem a legegyszerűbb Á vagy É betűknél is... Gondolom valami karakterkódolást kellene állítani, de nem nagyon találtam erre utaló beállítást. Előre is köszi a segítő szándékot.

Üdv: Kráj

Ui.: T-mobilos, V 6.10

hétf. feb. 04, 2008 20:09
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Valaki már kérdezte, de asszem nem lett megválaszolva. Hogyan tudom az oplogót eltüntetni a kicsikéről? pannonos vagyok! köszi

csüt. aug. 23, 2007 21:26
arany tag

Hozzászólás 
6131 jó választás,igen az volt,amig nem tudtam meg saját tapasztalatból,h a kijelző körüli feketére fényezett elem szeret felhólyagosodni, összeér a kijelző a billivel,és átlag 1 napot bir nálm az akksi...

kicsit több mint 1 évesen kezd szétkopni a bicskamechanika is.

azért az sx1nek volt csomó jó tulajdonsága.tenger fejlesztés ott indult el.softot odahaza,rádió okostelóban,könnyen kezelhető MMC kártya,és alacsony ár. a gyártás minősége viszont tényleg csapnivaló volt, nem volt 2 egyforma példány.a kijelző melletti gombokat meg lehetett szokni, min 2x annyit birt az akksija mint a 6131nek.viszont nem véletlen nem lett utána több symbianos telefonom,és valszeg soha többé nem is lesz.PDA+teló,egybe inkább nem kéne...

szer. aug. 22, 2007 22:01
vas-tag

Hozzászólás 
Köszönöm a segítséget. Ma már meg is vettem a memokártyát. 1 GB-t, és tényleg nem lassult le tőle, vagy ha igen, akkor is csak annyira minimálisan, hogy én nem vettem észre... :D

hétf. aug. 13, 2007 16:28
Moderátor

Hozzászólás 
:D

Igen, erre mondják, hogy nem csak válaszolni, de kérdezni is tudni kell...

hétf. aug. 13, 2007 2:24
Moderátor

Hozzászólás Re: aksi
feco82 írta:
ki tud valamit az aksi időtartamáról

Pár perc alatt legyártják és aztán ha vigyázol rá, évekig élni fog.

vas. aug. 12, 2007 20:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
sylvee0430 írta:
Szia Mindenki!

Ma találtam erre az oldalra. Nokiámat múlt szombaton vettem, hosszú vacillálás mellett. De azt hiszem megérte. Nemsokára lesz hozzá adatkábelem is, meg memóriakártyám is, és itt merült fel bennem a kérdés.
Az egyik eladó, egy telefonos boltban "felvilágosított", hogy az 1 ill. 2 GB-s memokártyával már tök lassú a gép. Úgyhogy ő max 512 MB-set ajánl. (Halkan megjegyzem 2× annyiért egy noname terméket, mint amennyiért már márkásat is lehet venni...)

Kérlek segítsetek!!!

Először is, üdv közöttünk, nagyon-nagyon örülök az új tagoknak, főleg ha hölgy az illető! Szerintem a 6131 jó választás, gratula hozzá! :)

Vásárlás: nem zug-gsm-ben (főleg nem itt, az általad említett helyen), hanem pl.: www.speedshop.hu vagy MediaMartk/EW/Saturn, esetleg Tecsó/Auchan/Cora - ha éppen akcióban van memóriakártya, akkor érdemes lehet náluk is megvenni. A menyasszonyom már 1 éve egy 1 GiB-os kártyával használja és egyáltalán nem lassú!

vas. aug. 12, 2007 19:57
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Szia Mindenki!

Ma találtam erre az oldalra. Nokiámat múlt szombaton vettem, hosszú vacillálás mellett. De azt hiszem megérte. Nemsokára lesz hozzá adatkábelem is, meg memóriakártyám is, és itt merült fel bennem a kérdés.
Az egyik eladó, egy telefonos boltban "felvilágosított", hogy az 1 ill. 2 GB-s memokártyával már tök lassú a gép. Úgyhogy ő max 512 MB-set ajánl. (Halkan megjegyzem 2× annyiért egy noname terméket, mint amennyiért már márkásat is lehet venni...)

Kérlek segítsetek!!!

vas. aug. 12, 2007 18:16
Moderátor

Hozzászólás 
bajnokpityu írta:
oké,nem kell leharapni fejemet azért.
nem vok senki ellen,csak akkor irják azt,h utánanéznek,v mittomén.
1 cég volt eddig akinek legszivesebben bombát nyomtam volna a boltjába életemben egyedül,az a 11kerületi nokia márkabolt.szemét mocsok,gáncsoskodó banda volt.
Nem akartam leharapni a fejedet, csak akkor szoktam morcos lenni, amikor valakinek az írásából az látszik, hogy már régen nem a feje kontrollálja, amit beír, hanem a dühe, gondolkodástól mentesen. Nem tudnak utánanézni, mert nem mondja meg a gyár, a szoverfejlesztők nekik. Egyiknek sem!!!

bajnokpityu írta:
na de ez a 3%az nem nagy szám,sőt azt is értem,h nem általános,de előző telóm sx1es volt,aminél szoft válogatta az üzemidőt.nem kicsit,nagyon :)
Az SX-1-nél nem ez volt az egyetlen baj, minden idők leggázabb S60-as modellje volt. Sajnos.
Nagyon úgy látszott, hogy nem akart jönni a Nokia-SE-Siemens-Motorola egyezség a Symbiannal kapcsolatban. Nagyon nem véletlen, hogy az SX-2-es már nem is jött ki.

bajnokpityu írta:
köszi a hs-8asat,de nem pont ilyenre gondoltam.a HS23ban az a kivételesen nagy szám,hogy nyakba tom akasztani,kényelmes,és akármikor hirtene telózhatok vele.vicc,h tényleg egyetlen másik akár nem nokiához való headseten nem láttam pont ezt a megoldást.pedig ócsó,egyszerű,és király.
mások is dicsérték,nem csak nekem tetszik.hangja viszont elég siralmas.
Értem. Bevallom, ha nekem hangminőség kell, akkor ott a >40e Ft-os Sennheiser nagyfülesem az otthoni nagy HiFi-hez kötve.
Utcán meg nem hallgatok zenét, mert örülök a viszonylagos csendnek. Zenében végigdolgozott 21 év után az ember úgy szomjazza a csendet, hogy el nem hiszed... :)

szer. aug. 08, 2007 0:03
arany tag

Hozzászólás 
oké,nem kell leharapni fejemet azért.
nem vok senki ellen,csak akkor irják azt,h utánanéznek,v mittomén.
1 cég volt eddig akinek legszivesebben bombát nyomtam volna a boltjába életemben egyedül,az a 11kerületi nokia márkabolt.szemét mocsok,gáncsoskodó banda volt.

na de ez a 3%az nem nagy szám,sőt azt is értem,h nem általános,de előző telóm sx1es volt,aminél szoft válogatta az üzemidőt.nem kicsit,nagyon :)

köszi a hs-8asat,de nem pont ilyenre gondoltam.a HS23ban az a kivételesen nagy szám,hogy nyakba tom akasztani,kényelmes,és akármikor hirtene telózhatok vele.vicc,h tényleg egyetlen másik akár nem nokiához való headseten nem láttam pont ezt a megoldást.pedig ócsó,egyszerű,és király.
mások is dicsérték,nem csak nekem tetszik.hangja viszont elég siralmas.

kedd aug. 07, 2007 22:26
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
merQree írta:
72 órán belül leadtam, várom az új készüléket, mert nem voltak hajlandóak adni egyből újat.
Próbáltam több verzióban is (auto bill zár ki/be, man. billzár nélkül és azzal), és mindig produkálta a hibát. Az Eurpoarkos Nokiáék tettek rá legújabb szoftvert, de nem segített, így leadtam a szomszédukba a Vodához... most várok... illetve én nem várnék, dehát végül is én vagyok a Vodáért, és nem ő értem... ;) (pedig még a Ptk-is idéztem :lol: )
Sajna a PTK már nem kötelezi igen régóta őket a 72 órán belüli cserére. Bevizsgáltathatják előtte.

Sajna, ez van.

Köszönhetjük azoknak a köcsögöknek, akik megvették az új telót, próbálták függetleníteni, elsz.arták, majd vitték vissza, hogy nem kapcsol be. És mivel a jogszabály előírta, kapták a zsírujat.
Vagy azoknak, akik kicserélték a T20-asok belsejét működésképtelen, roncs T28-asokéra és azokat vitték vissza új T20-asokért. Ezerszámra...

Megtörtént a bevizsgálás, a készüléket nem cserélték ki, hanem javították.
Az ok, amiért nem cserélték ki, hogy 72 órán belül már volt garanciális munka rajta végezve. Elmondtam a Vodafone-os embernek, hogy ne szórakozzon, ő küldött át a Nokiához szoftvert frissítetni, cseréljék ki. Erre az a válasz jött, hogy az első alkalommal nem éltem a csere lehetőségével, így hiába adtam le 72 órán belül, már nem cserélik, hanem javítják. Az tény, hogy jó lett.

Úgyhogy aki 72 órán belüli cserét kér, az semmiképpen se menjen bele más garanciális buliba, mert ezek után már nem cserélik ki a készüléket.

Nem tudom, hogy ez mennyire törvényes, mindenesetre nem egy fogyasztóbarát felfogás... Szerintem.

A készülék idáig más hibától mentes, 3-4 napot bírt idáig ki egy lökettel.

hétf. aug. 06, 2007 13:19
Moderátor

Hozzászólás 
bajnokpityu írta:
ez mennyire komoly?
amugy nem hiszem,h képes 1-2 bolt törvénymódosítást elérni.
Nézd, azt hiszel, amit akarsz. Nem 1-2 bolt érte el a törvénymódosítást, hanem a jogszabályalkotók döntöttek így. Ráadásul 4 éve.
Ez véresen komoly. AdHATnak 72 órás cserét, de jogszabály nem kötelezi őket rá, hogy bevizsgálás nélkül megtegyék azt.

bajnokpityu írta:
5.50ös szoftot ahogy olvasom nem érdemes frissiteni.szép is jó is,de ha készenléti időn nem változtat,akkor nem tenném már fel.ráadásul Q nokia mindig azt a választ adja,h nem tudja,milyen ujitások vannak az uj szoftban...
Azért írják azt, mert valóban nem tudják. Nem tájékoztatja az anyacég erről őket. Kérdezhetnéd a Q SonyEricssont is vagy a Q Samsungot vagy a Q Motorolát is (a sor a mobilgyártók elfogytáig folytatható), egyik sem tudja megmondani, mi változott az újabb szoftverben.
A kélszenléti idő általában magától az új szoftvertől nem változik. Elképzelhető ilyen-olyan optimalizálásoknak köszönhető pár (2-3) %-os készenlétiidő-növekedés, de aligha általános.

bajnokpityu írta:
nemsoká 1.5 éves az enyém,jó sokat nyitogattam,kezd kopni a mechanika.cseréljem ujra,vagy nem túl drága az uj készülékház?
Nem a készülékház kell hozzá, hanem a belső középrész, machanikával együtt. Plexi nélkül kb. 8e Ft a bruttó végfelhasználói ára, nem tudom, plexit lehet-e kapni külön.

bajnokpityu írta:
ja ha vki tud jobb hangminőségű fülest a gyári HS23nál,ami ugyanugy nyakba akasztható,kérem ne tartsa magába!
vezetékes kell mindenképp.
HS-8 esetleg?

vas. aug. 05, 2007 22:06
arany tag

Hozzászólás 
ez mennyire komoly?
amugy nem hiszem,h képes 1-2 bolt törvénymódosítást elérni.
5.50ös szoftot ahogy olvasom nem érdemes frissiteni.szép is jó is,de ha készenléti időn nem változtat,akkor nem tenném már fel.ráadásul Q nokia mindig azt a választ adja,h nem tudja,milyen ujitások vannak az uj szoftban...

nemsoká 1.5 éves az enyém,jó sokat nyitogattam,kezd kopni a mechanika.cseréljem ujra,vagy nem túl drága az uj készülékház?

ja ha vki tud jobb hangminőségű fülest a gyári HS23nál,ami ugyanugy nyakba akasztható,kérem ne tartsa magába!
vezetékes kell mindenképp.

vas. aug. 05, 2007 21:50
Moderátor

Hozzászólás 
merQree írta:
72 órán belül leadtam, várom az új készüléket, mert nem voltak hajlandóak adni egyből újat.
Próbáltam több verzióban is (auto bill zár ki/be, man. billzár nélkül és azzal), és mindig produkálta a hibát. Az Eurpoarkos Nokiáék tettek rá legújabb szoftvert, de nem segített, így leadtam a szomszédukba a Vodához... most várok... illetve én nem várnék, dehát végül is én vagyok a Vodáért, és nem ő értem... ;) (pedig még a Ptk-is idéztem :lol: )
Sajna a PTK már nem kötelezi igen régóta őket a 72 órán belüli cserére. Bevizsgáltathatják előtte.

Sajna, ez van.

Köszönhetjük azoknak a köcsögöknek, akik megvették az új telót, próbálták függetleníteni, elsz.arták, majd vitték vissza, hogy nem kapcsol be. És mivel a jogszabály előírta, kapták a zsírujat.
Vagy azoknak, akik kicserélték a T20-asok belsejét működésképtelen, roncs T28-asokéra és azokat vitték vissza új T20-asokért. Ezerszámra...

hétf. júl. 23, 2007 18:49
vas-tag

Hozzászólás aksi
ki tud valamit az aksi időtartamáról

hétf. júl. 23, 2007 18:31
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
AndrySoft írta:
Szerintem ez hardverhiba lehet. Az LCD átvezető kábele betegeskedhet. A nyitógomb lehet hogy megnyomja a kábelt, ezért nem müxik a kijelző??? :?:
Aligha hiszem, hogy kettes számrendszerben számolna a fólia, mikor KELL és mikor NEM KELL működnie ;)

merQree

CSAK ezekkel a beállításokkal csinálja? Ha másoknál nem, akkor meg mégis szoftveres.

Milyen verizó lett most rajta? *#0000#

hétf. júl. 23, 2007 6:05
Moderátor

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Szerintem ez hardverhiba lehet. Az LCD átvezető kábele betegeskedhet. A nyitógomb lehet hogy megnyomja a kábelt, ezért nem müxik a kijelző??? :?:
Aligha hiszem, hogy kettes számrendszerben számolna a fólia, mikor KELL és mikor NEM KELL működnie ;)

merQree

CSAK ezekkel a beállításokkal csinálja? Ha másoknál nem, akkor meg mégis szoftveres.

Milyen verizó lett most rajta? *#0000#

szomb. júl. 21, 2007 12:38
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. júl. 21, 2007 10:51
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
merQree írta:
Macika írta:
merQree írta:
1 napos készülék, Vodafone függő 3.7-es szoftverrel.
Csak minden második kinyitásra kapcsol be a belső kijelző.
Már vihetem is vissza? :(
Minél gyorsabban!

A SW verzió miatt, vagy az általam tapasztalt hiba miatt?
SW-t megproóbálok este rárakni, bár ehhez kapcsolódóan egy kérdés: rá lehet kötni a 9300i-hez adott USB kábellel, vagy ennek más teljesen a kábele?
Szerintem ne nyúlj hozzá. TUTI, hogy nem szoftveres a gond a kinyitásnál be nem kapcsoláskor, így mindenképpen csere.
Az NSU-n keresztül úgysem rakhatsz rá nem brandes szoftot, mert akkor elveszíted a garit.

Europark Vodafone-nál voltam, átirányítottak a Nokiához. Szoftvert cseréltek. Én voltam a hülye, mert amikor visszamentem érte, nem próbáltam ki. Szóval továbbra is a hiba fenn áll.
A beállítások, amivel reprodukálható a hiba:
Főjelző:
- kijelzővédő kikapcs
- energiatakarékos mód: bekapcs
- készenléti beáll: minden kikapcsolva

Kiskijelző: ki, ki, be, ki

Telefon beállítás:
biztonsági bill zár: ki
automatikus bill zar: 10 mp

Ezek mellett telefonbecsuk, vár 2 percet. A kioldógombbal megnyitva fekete képernyő. Becsuk, újra a gombbal kinyitom és akkor már használható.
Kíváncsi vagyok, más is tud-e ilyet...

Azért vagyok rá kíváncsi, mert lehet, hogy típusbetegség...

csüt. júl. 19, 2007 19:48
Moderátor

Hozzászólás 
merQree írta:
Macika írta:
merQree írta:
Minél gyorsabban!

SW-t megproóbálok este rárakni, bár ehhez kapcsolódóan egy kérdés: rá lehet kötni a 9300i-hez adott USB kábellel, vagy ennek más teljesen a kábele?
Szerintem ne nyúlj hozzá. TUTI, hogy nem szoftveres a gond a kinyitásnál be nem kapcsoláskor, így mindenképpen csere.
Az NSU-n keresztül úgysem rakhatsz rá nem brandes szoftot, mert akkor elveszíted a garit.

csüt. júl. 19, 2007 16:17
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
merQree írta:
Minél gyorsabban!

csüt. júl. 19, 2007 13:56
Moderátor

Hozzászólás 
merQree írta:
Minél gyorsabban!

csüt. júl. 19, 2007 13:38
vas-tag

Hozzászólás 

csüt. júl. 19, 2007 13:22
arany tag

Hozzászólás 
Vettem egy ilyent asszonykámnak, aranyszínűben, kistáskával. Nagyon tetszik, még az N73 mellett is. :)
Aztán tegnap kiírta, hogy lemerűl az aksi. Majd kikapcsolt. Aztán azóta nem lehet bekapcsolni. Akku feltöltve másik telóban, akkor se. Egy villanás, egy rezgés és annyi... 2 napos volt :)

szer. júl. 11, 2007 10:18
arany tag

Hozzászólás 
érdekes,nekem semmi nem tünt el a telóról,amikor itthon frissitettem.azaz hülye fejemmel repülőmódra volt állitva a teló,és emiatt frissités után nem volt réterő.de hát erről meg én tehetek,frissités közben ki is irja a program,h csak általánosra állitva szabad.

kérdeztem én is 5.50ről érdemes-e frissiteni 6.10re.remélem megunja a nokia a sok kérdésemet,és alapban kiteszi valahova,mint normális lenne...

amugy nem mintha bármi bajom lenne a 550essel.gyors,szép,sosemfagyott.csak hát kisördög,hátha lesz benne wifi,meg GPS tőle :DDD

keresgettem mostanság a HS23nál jobb hangó,de hasonlóan nyakbaakasztható fülest,de nem nagyon találtam mienkhez.
vagy valami emberi áron 3.5mmes jackra alakitót mikivel...

kedd máj. 29, 2007 20:25
Moderátor

Hozzászólás 
arsenal írta:
Köszi a válaszaszokat

@Macika
A memóriakártyámat rászoktam másolni a gépre a főleg a fotók miatt.
De valóban más semmit. És akiket ismerek átlag telófelhasználók csak annyit csinálnak, hgy rámásolják a zenét a telóra. Backup senkinél pedig tényleg ott van a PC-Suite, ez igaz rám is. Most mindenképpen csinálok majd.
Na, egy emberrel kevesebb, aki veszélyeztetett, hogy számok nélkül marad. ;)

Az a baj, hogy a sima másolat semmit nem ér, mert a memóriakártyára magától nem kerül sem telefonszám, sem egyéb adat, tényleg csak a képek/videok/zenék.
A teló belső memóriáját kicsalogatni csak megfelelő programmal lehet.
ÉS KELL IS! :)

vas. máj. 27, 2007 17:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi a válaszaszokat

@Macika
A memóriakártyámat rászoktam másolni a gépre a főleg a fotók miatt.
De valóban más semmit. És akiket ismerek átlag telófelhasználók csak annyit csinálnak, hgy rámásolják a zenét a telóra. Backup senkinél pedig tényleg ott van a PC-Suite, ez igaz rám is. Most mindenképpen csinálok majd.

vas. máj. 27, 2007 17:24
Moderátor

Hozzászólás 
Azért meglepő, hogy PC-vel rendelkező emberek mennyire nem tulajdonítanak fontosságot adataik mentésére.
Arsenal (most ő a véletlen példa, de ezzel nem szeretném őt kicikizni, csak vele kapcsán jutott újra eszembe), most szembesül azzal, hogy benne van minden adata a telefonban, ha esetleg megsemmisül, kiesik a vonatból/autóból, ellopják, lehúzza a gyerek a WC-n stb. akkor oda van minden adat, lehet összeszedni újra elölről az évek alatt fáradságosan összegyűjtött számokat.
Ráadásul még az sem biztos, hogy az ember a saját feleségének tudja fejből a számát, ha baj van, tudjon szólni neki!!!

Annyira leveszi a memorizálás gondját a vállunkról a mobil telefonkönyve, hogy teljesen ellustu laz agyunk ezen része, ennek megfelelően ennél jóval nagyobb kerültekintéssel, óvással kellene vigyáznunk a telefonban lévő adatainkra!!!

Igenis jó a PC-Suite (főleg a legújabb verzió!) tényleg érdemes kipróbálni, nem összevissza törött, egyébként fizetős cuccokra bízni a drága adatainkat.

vas. máj. 27, 2007 14:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
1, 6.10 a legfrissebb
2, T-nél rá tudják rakni
3, Törlődik minden (elvileg mentenek, ha kéred, pénzért, olcsóbb, ha magadnak megoldod)

vas. máj. 27, 2007 12:33
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Kicserélik a hangszórót, vagy kapsz egy újat, majd ezt a szervizesek eldöntik. :)
Itt tudod megnézni, hogy melyik a legfrissebb elérhető sw a telódra.
A product codeodat kell csak beírni(akksi alatti 7 számjegy). Ha megvan már a T-nél akkor felrakják, ha kérsz egy sw frissítést. Ilyenkor minden törlődik a telóról, olyan lesz, mint amikor kivetted a dobozból. Csinálj PC Suitetal egy backupot, ha nincs kábeled vagy BT-od akkor jó az is, amit írtál!

vas. máj. 27, 2007 12:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Újra visszajöttem, végiglapozgattam a topicot, látom van már több újabb fw-is.
Lenne egy problémám minap "zenélni" akartam és nem szólt a hangszóró, meg kellett nyomogatni a hangszóró mögötti fedlapot, hogy szóljon, kikapcsoltam azt hittem vmi sw hiba, de nem vmi érintkezési hiba lehet. Tegnap is hívtak és nem szólt a külső hangszóró a hívásnál ugyanez zenélésnél is, egyre gyakrabban megy a szám és nem szól a hangszóró ha megnyomom a hangszórót akkor egy pillanatra szól, de mihelyt elengedem nem szól.
2006. Június 6-án vettem a telót szal' még van garancia rá, a héten be is viszem T-hez. Bár nem tudom mit tudnak vele csinálni :oops:
Nekem még a 3.50-es sw van rajta: 1, melyik a legújabb?
2, T-nél rátudják e rakni ?
SW frissítésnél ugye törlődik minden cumó a telóról akkor minden telszámot sim-re és a saját képeimet rá kell raknom a memóriakártyára?
Köszi a segítséget.

vas. máj. 27, 2007 11:01
Moderátor

Hozzászólás 
vizi írta:
Product Code: 6131 0532076(magyar) :D
Ezt kinek írtad?

hétf. máj. 21, 2007 21:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Product Code: 6131 0532076(magyar) :D

hétf. máj. 21, 2007 21:19
arany tag

Hozzászólás 
Ok, köszönöm a segítséget. A másik témát még átgondolom.

kedd máj. 15, 2007 6:53
Moderátor

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
Értem, köszi. Érdemes a wapos frissítéssel próbálkozni? Mert a topicot elkezdtem olvasgatni és ott nem sok jót írnak róla.
Igen, próbáld meg, vagy - ha annyira tetszik a modell - akkor gondolkozz el, hogy megér-e egy fizetős frissítést valamelyikünknél a gyári FW-re.

kedd máj. 15, 2007 0:33
arany tag

Hozzászólás 
Értem, köszi. Érdemes a wapos frissítéssel próbálkozni? Mert a topicot elkezdtem olvasgatni és ott nem sok jót írnak róla.

hétf. máj. 14, 2007 19:23
platina tag

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
A telóval viszont vannak gondok. Mikor egy fotót akarunk mms-be illeszteni, akkor a teló újraindul.

Másoktól is hallottam, hogy a pannonnál vett 6131-ekkel ez probléma van. Nem tudom mi lehet az oka, mert a máshol vett 6131-ek-ről semmi ilyesmit nem mondtak.

hétf. máj. 14, 2007 19:20
arany tag

Hozzászólás 
Van az a pannonnál az aranyszínű nokiából, vettünk is. De a mobiltartó nem olyan mint a fotón, hanem kb úgy néz ki mint egy övrefűzhető oldaltok, azt hiszem nincs ráhajtható fedele a toknak. A telóval viszont vannak gondok. Mikor egy fotót akarunk mms-be illeszteni, akkor a teló újraindul.

hétf. máj. 14, 2007 17:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vidd el hozzájuk (csak előtte csinálj mentést a fontos dolgokról).

Hogy megvárható-e az nyilván attól függ, hogy mennyi dolguk van éppen és hogy vállalnak-e USBn flashelést, mert FPS11 (Az FBus flashelő) prommer csak a központi szervizben van...

vas. máj. 13, 2007 21:08
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
dontcry írta:
Köszi Macika, Értem! Bocsi az írás minősÉgÉÉrt, de wapról vagyok... Tehát akksi kilöve! A szoftról van neked, vagy másnak valami vÉlemÉnye?
Nézd, nem lehet véleltlen, ha csináltak még a 3.70 után is új és újabb FW-t telóhoz.
Aligha hiszem, hogy csak annyi oka lett volna, hogy megváltozott pár szolgáltató kijelzőn használt neve...

Akkor szoftfriss, nem kérdés!
Valaki megcsinálta már OTA a frissitést?
Nincs kedvem venni egy kábelt a BT mellé!
Vagy esetleg vigyem a Nokiához(garis)?
Náluk mennyi időt vesz igénybe egy szoftfriss, megvárható?

vas. máj. 13, 2007 21:01
Moderátor

Hozzászólás 
dontcry írta:
Köszi Macika, Értem! Bocsi az írás minősÉgÉÉrt, de wapról vagyok... Tehát akksi kilöve! A szoftról van neked, vagy másnak valami vÉlemÉnye?
Nézd, nem lehet véleltlen, ha csináltak még a 3.70 után is új és újabb FW-t telóhoz.
Aligha hiszem, hogy csak annyi oka lett volna, hogy megváltozott pár szolgáltató kijelzőn használt neve...

pén. máj. 11, 2007 18:06
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 711 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Következő