Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 20:21

Hozzászólás a témához  [ 1903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 39  Következő
Nokia 6233 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Nagyon köszönöm, fiúk, a semminél ez is több, megjegyzem, ezt a funkciót már egy T10-es is alapból tudta. Gyanítom, hogy a Nokia a szolgáltatóknak kedvez ezzel.

A másik, ami nem tetszik, hogy a navigálógombra sehogyan se engedi a kedvenceket rátenni.

szomb. aug. 18, 2007 14:29
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
kapasz írta:
Hogy lehet elérni ezen a telefonon, hogy az aktuális hívás időtartamát kijelezze hívás közben? (Annyit már sikerült elérnem, hogy hívás után kb. 0.5 mp-ig kijelzi a befejezett hívás időtartamát.)
Macika átal javasolt megoldás alternatív elérése: hívás közben menü-3-7, vagy ha nem akarsz 1mp-et várni a 7-es gomb után, míg megjelenik a hívásidő, akkor menü-3-7-1.

Üdv!

szomb. aug. 18, 2007 13:17
Moderátor

Hozzászólás 
kapasz írta:
Hogy lehet elérni ezen a telefonon, hogy az aktuális hívás időtartamát kijelezze hívás közben? (Annyit már sikerült elérnem, hogy hívás után kb. 0.5 mp-ig kijelzi a befejezett hívás időtartamát.)
Az újabb Nokiák nagyon régóta nem mutatják a folyamatban lévő hívás idejét. Már a 6100 sem mutatta (ami >3 éves telefon), csak a hívás után mutatja mintegy szűk 3 mp-ig a befejezett hívás hosszát.
Nincs mód beállítani az automatikus kijelzést, ha fülesről vagy és van kedved nyomkodni, akkor a hívásinfo menübe belépkedve ki tyudod jelezni az épp aktuális adatokat, ez az ami adathívásnál is megy, hogy lásd, hogyan peregnek a bájtok.

szomb. aug. 18, 2007 13:08
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:
nord írta:
Hiába állítom át a nézetet erre, a következő belépéskor újból visszaáll...
Köszi!
Bar nem vagyok Macika, de visszaall tovabbra is.
Én az vagyok és nálam is... ;)

szomb. aug. 18, 2007 13:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
nord írta:
Hiába állítom át a nézetet erre, a következő belépéskor újból visszaáll...
Köszi!
Bar nem vagyok Macika, de visszaall tovabbra is.

szomb. aug. 18, 2007 10:52
arany tag

Hozzászólás 

szomb. aug. 18, 2007 10:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
392MHz írta:
jó, csak ha van egy focipályányi kijelző, akkor miért kell az alső 1/10-ébe bolhaf@sznyi betükkel irni a neveket?

Jó, a samsung meg a másik véglet, amikor egy 8 jegyu telszám csak 3 sorba fér ki a kijelzőre, és az utca túloldaláról is látni kit hivok.
Kétségtelen, hogy furcsa, mitöbb értelmetlen, hogy a kijelző 320 pixeles magasságára CSAK NEVEK módban 5 db nevet rak ki telefonkönyv-módban...

Vagy nagyon korán van, vagy én értek félre valamit... Jah, és ugye a 6233-ról beszélünk. ;)
Nálam nagy betűméretnél 7 db név fér ki a kijelzőre, normál betűméretnél pedig 8 db a "csak nevek" módban...

Egyébként csatlakoznék asdf_-hez: akinek tényleg kicsik a betűk, annak sanszos, hogy olvasószemüvegre van szüksége. Szemüveges vagyok én is (bár én rövidlátó, nekem nem csak olvasáshoz kell az okuláré), de még akkor is rendesen el tudom olvasni a szöveget legkisebb betűméretben sms-nél is a telefonon, ha az az autós kihangosító tartójában van (tőlem kéznyújtásnyira).

----------

Jut eszembe, Macika: azt meg tudnád nekem nézni, hogy a legfrissebb szoftverben van-e lehetőség arra, hogy a Teendők-nél ne a prioritás legyen az alapértelmezett listázás, hanem be lehessen úgy is állítani, hogy időrendben mutassa azokat? Hiába állítom át a nézetet erre, a következő belépéskor újból visszaáll...
Köszi!

szomb. aug. 18, 2007 7:12
arany tag

Hozzászólás 
user01 írta:
kapasz írta:
Az is lesz még küzdelem, mire átpakolom a névjegyzéket a K700i-ből meg az ME45-ből. Ehhez úgy tűnik, az infra meg a BT kevés lesz, mert így csak egyesével akar másolni. Pedig mindkét elődben van olyan opció, hogy "mindet", csak éppen nem működik.

Én az Outlook-ot ajánlanám, mint közvetítő "közeget", feltéve, hogy az ME45 és a K700i is támogatja. Így egyszerre tudod mozgatni az összes névjegyet.

Köszi, az Outlook Expresst és csv formátumot használtam, és sikerült a hadművelet. Mondjuk az ékezeteket le kellett cserélgetnem az Excelben, mert a GSM-ábécés csv-ből egyik kódtábla sem adta vissza jól az ékezetes betűket és számokat egyszerre. (Pontosabban a beolvasásra még jól működött a 7 bites Unicode, de menteni sehogyan se tudtam, mindig kérdőjeleket kaptam az ékezetek helyén.)

pén. aug. 17, 2007 20:07
Moderátor

Hozzászólás 
392MHz írta:
jó, csak ha van egy focipályányi kijelző, akkor miért kell az alső 1/10-ébe bolhaf@sznyi betükkel irni a neveket?

Jó, a samsung meg a másik véglet, amikor egy 8 jegyu telszám csak 3 sorba fér ki a kijelzőre, és az utca túloldaláról is látni kit hivok.
Kétségtelen, hogy furcsa, mitöbb értelmetlen, hogy a kijelző 320 pixeles magasságára CSAK NEVEK módban 5 db nevet rak ki telefonkönyv-módban...

pén. aug. 17, 2007 19:09
platina tag

Hozzászólás 

pén. aug. 17, 2007 17:50
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Mert a szoftvereket még mindig a 128×128-as kijelzõk árnyékában írják. :) Aztán azt hiszik, 320×240-esen is ugyanakkora lesz minden...Üdv!

Az asszony N73-sán nincs gondom a betűméretekkel, míg ezen én is kicsinylem.... Talán csak ez tart vissza hogy vegyek egyet :?:
Bár már barátkozom az üggyel :D

pén. aug. 17, 2007 13:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
A vilagert sem akarok kotozkodni, de aki a nagy betu beallitasa eseten nem birja elolvasni a nevjegyzekben irtakat, az szerintem irasson fel egy szemuveget :P En levettem a sajatomat (a legdragabb, legnagyobb fenytoresu lencse az egyetlen, amibol valaszthatok, ebbol lehet tippelni, hogy hogyan lathatok enelkul :)) es siman el tudom olvasni.

pén. aug. 17, 2007 8:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
asdf_ írta:
kapasz írta:
ami még meglepőbb volt a számomra, akár 1 nappal is lerövidítheti a készenlétet a bent lévő (nem is feltétlenül használt) memóriakártya.
Na, ez azert (szinten) vegtelenul szani lenne, ha tenyleg igy van... Mivel mindig benne van, nincs tapasztalatom ezugyben.
Nekem van. Nem igaz. :)
392MHz írta:
Azért kérdeztem, mert a legnagyobbnál is elég kicsik a betűk, főleg ahhoz képest amekkora kijelzője van...
Mert a szoftvereket még mindig a 128×128-as kijelzők árnyékában írják. :) Aztán azt hiszik, 320×240-esen is ugyanakkora lesz minden...

Üdv!

csüt. aug. 16, 2007 22:17
platina tag

Hozzászólás 
kapasz írta:
392MHz írta:
- Changing font size under Settings in Contacts improved

EZ azt jelenti, hogy az 5.43 nagyobb betûvel írja ki a kontaktokat, vagy félreértettem?

Az 5.10-ben nem lehet a legkisebb betûméretet kiválasztani a kontaktoknál. Lehet, hogy ezt javították.

Azért kérdeztem, mert a legnagyobbnál is elég kicsik a betűk, főleg ahhoz képest amekkora kijelzője van...

csüt. aug. 16, 2007 11:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
5.43-ban sem.

csüt. aug. 16, 2007 11:53
arany tag

Hozzászólás 
392MHz írta:

EZ azt jelenti, hogy az 5.43 nagyobb betűvel írja ki a kontaktokat, vagy félreértettem?

Az 5.10-ben nem lehet a legkisebb betűméretet kiválasztani a kontaktoknál. Lehet, hogy ezt javították.

csüt. aug. 16, 2007 11:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
kapasz írta:
Ezt olvastam, nem saját tapasztalat, mindenesetre logikus, hogy ha a tárolókapacitással arányos számú elektronikai alkatrészt kell árammal ellátni, akkor a 2 gigás modell a túlvégen helyezkedik el fogyasztásban.
Hat, nekem az a logikus, hogy ha nincs hasznalatban, akkor nincs aram alatt ;)

csüt. aug. 16, 2007 11:11
Moderátor

Hozzászólás 
392MHz írta:

EZ azt jelenti, hogy az 5.43 nagyobb betűvel írja ki a kontaktokat, vagy félreértettem?
Én nem vettem észre ilyet a beállításoknál és a névjegyzéknél. De ha ők írják...

csüt. aug. 16, 2007 10:49
platina tag

Hozzászólás 

csüt. aug. 16, 2007 10:42
arany tag

Hozzászólás 
kapasz írta:
Az is lesz még küzdelem, mire átpakolom a névjegyzéket a K700i-ből meg az ME45-ből. Ehhez úgy tűnik, az infra meg a BT kevés lesz, mert így csak egyesével akar másolni. Pedig mindkét elődben van olyan opció, hogy "mindet", csak éppen nem működik.

Én az Outlook-ot ajánlanám, mint közvetítő "közeget", feltéve, hogy az ME45 és a K700i is támogatja. Így egyszerre tudod mozgatni az összes névjegyet.

csüt. aug. 16, 2007 9:31
arany tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
kapasz írta:
ami még meglepőbb volt a számomra, akár 1 nappal is lerövidítheti a készenlétet a bent lévő (nem is feltétlenül használt) memóriakártya.
Na, ez azert (szinten) vegtelenul szani lenne, ha tenyleg igy van... Mivel mindig benne van, nincs tapasztalatom ezugyben.

Ezt olvastam, nem saját tapasztalat, mindenesetre logikus, hogy ha a tárolókapacitással arányos számú elektronikai alkatrészt kell árammal ellátni, akkor a 2 gigás modell a túlvégen helyezkedik el fogyasztásban.

csüt. aug. 16, 2007 8:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
kapasz írta:

csüt. aug. 16, 2007 7:47
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
1. Igen, várhatóan. De nem vészes. A Sandisk egy nagyon-nagyon komoly márka. A TakeMS az mi is?

Köszi a válaszokat!
A TakeMS elég nagy RAM-szállító is, de végül egy 512-es NOKIA mellett döntöttem. Ahogy még tovább olvasgattam külföldi fórumokon, bizony tapasztaltak belassulást a nagyobb kártyákkal, továbbá, ami még meglepőbb volt a számomra, akár 1 nappal is lerövidítheti a készenlétet a bent lévő (nem is feltétlenül használt) memóriakártya. Úgyhogy inkább maradtam egy biztos középútnál.

Idáig egyébként az tetszik, hogy a Nokia Suite-tal BT-n át egyből lehet 3G-n netezni laptoppal, az viszont egyáltalán nem tetszik, hogy az SMS-eknél nem látszik a dátum/idő. Az is lesz még küzdelem, mire átpakolom a névjegyzéket a K700i-ből meg az ME45-ből. Ehhez úgy tűnik, az infra meg a BT kevés lesz, mert így csak egyesével akar másolni. Pedig mindkét elődben van olyan opció, hogy "mindet", csak éppen nem működik. Negatívum továbbá, hogy a Nokián minden sw frissítéskor adatokat kell menteni, ezt a K700i-nél ügyesebben oldották meg a programozók.

Azért összességében elégedett vagyok, pláne amennyiért mostanában vesztegetik ezt a készüléket.

szer. aug. 15, 2007 22:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
user01 írta:
Macika írta:
1. Igen, várhatóan. De nem vészes. A Sandisk egy nagyon-nagyon komoly márka. A TakeMS az mi is?

Csak érdekességképpen: a gyorsbolt a TakeMS kártyákra 5 év garanciát ad, a többire egyet...
4-5 TakeMS kártyát használtam/használok (RS MMC, DV RS MMC, microSD), egyikkel sem volt semmi bajom.

szer. aug. 15, 2007 21:20
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:

Csak érdekességképpen: a gyorsbolt a TakeMS kártyákra 5 év garanciát ad, a többire egyet...

szer. aug. 15, 2007 21:06
Moderátor

Hozzászólás 
kapasz írta:
Első Nokiám egy 6234-es lett. Jó darabig visszaolvasgattam ebben a topicban, de azért lennének kérdéseim.

1. Egy 2GB-os kártyával lassabban működik a teló mint egy kisebbel? A TakeMS vagy a Sandisk a jobb?
2. Azt látom, hogy a Nokia Suite-hoz CA-53 kábel ajánlott, de vajon mit tud a DKU-2?
3. A vodás verzióban is az 5.43-as a legfrissebb fw? Érdemes 5.10-ről erre frissíteni vagy van olyan fícsör, ami pont a legutolsó verzióban romlott el?
4. Az esztétikát leszámítva van, ami ténylegesen rosszabbul működik a 6234-ben mint a 6233-ban?

Köszi!

2. Ugyanazt, csak 1.1-es USB-n. A másik meg 2.0-n.

3. Abból kell kiindulni, hogy nem véletlenül hoznak ki új FW-t. De azt is tudni kell, hogy sokszor csak egy bizonyos régióban tartalmaz újítást egy FW.

4. A gombok. No meg a függőség. :)

szer. aug. 15, 2007 19:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy kérdésem nekem is lenne:
A Teendők-et megnyitva a megjelenítés mindig a fontosság szerinti. Viszont hiába állítom át határidő szerinti-re sose marad meg ez a beállítás...

Van olyan szoftververzió, ahol ez a rész rendesen működik vagy ez ilyen, így kell elfogadnom? (Vagy esetleg csak én nem találtam meg a megfelelő beállítást? :D )

szer. aug. 15, 2007 7:27
arany tag

Hozzászólás 
Első Nokiám egy 6234-es lett. Jó darabig visszaolvasgattam ebben a topicban, de azért lennének kérdéseim.

1. Egy 2GB-os kártyával lassabban működik a teló mint egy kisebbel? A TakeMS vagy a Sandisk a jobb?
2. Azt látom, hogy a Nokia Suite-hoz CA-53 kábel ajánlott, de vajon mit tud a DKU-2?
3. A vodás verzióban is az 5.43-as a legfrissebb fw? Érdemes 5.10-ről erre frissíteni vagy van olyan fícsör, ami pont a legutolsó verzióban romlott el?
4. Az esztétikát leszámítva van, ami ténylegesen rosszabbul működik a 6234-ben mint a 6233-ban?

Köszi!

kedd aug. 14, 2007 22:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Csak egy centire mennél ki a hatótávolságból, vagy szakadna meg a rádiókapcsolat, már volna egy darab levélnehezéked, a be nem kapcsoló telefonon nem tudnál BT-ra kapcsolódni, hogy megjavítsd/folytasd.

Mondjuk a BT flash-t sem csak úgy lehet megoldani, hogy folyamatos kapcsolat kelljen, hanem úgy is, ahogy az OTA flasht, hogy először letöltöd a telefonra a flash-t, utána meg már nem kell BT kapcsolat, csak feltelepíti magát...
Itt mindegy, hogy meg szakad-e a kapcsolat, vagy nem, mert max újra kezded...

szomb. aug. 11, 2007 16:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hmmm, kicist jobban atgondolva alairom amugy, hogy egy dolog, h user failure veszelyes, de nemkicsit para is :) Nekem legalabbis ketszer kellett mar ugy flashelnem cuccot (nem telefon) amit csak bluetooth-on keresztul lehet, es hiaba tartottam az adototol 10 centire, azert boven megvolt a para vegig :D Sz'al jo ez igy BT mentesen :)

szomb. aug. 11, 2007 13:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csak egy centire mennél ki a hatótávolságból, vagy szakadna meg a rádiókapcsolat, már volna egy darab levélnehezéked, a be nem kapcsoló telefonon nem tudnál BT-ra kapcsolódni, hogy megjavítsd/folytasd.

Ugyan nem minden készüléknél, de egyes BB5-öknél azonban létezik ún. dead-USB flashing, azaz a tetszhalott telefont életre lehet USBn flashelni.

És ha meg bekapcsol, akkor is a legbiztonságosabb mód a kábel. Vagyis ahogy mondod: user failure veszély miatt nincs BT flash.
Más kérdés, hogy a flash művelet áramfelvétele sem nagyon tűrné meg, hogy egy nagy fogyasztó is be legyen kapcsolva mellette.

szomb. aug. 11, 2007 12:48
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ugy ketezer kevesszaz ft a gyorsboltban (az adatkabel). (amugy nekem magas, hogy bluetooth-on miert nem lehet fw-t frissiteni. Vagy csak user failure okokbol inkabb nem teszik lehetove? ;))

szomb. aug. 11, 2007 10:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Úgy látom, visszaolvasni se kell, hogy ez mennyivel jobb, ha egyértelműen ajánlod. :)
Jól sejtem, az csak adatkábellel megy, ugye? Arra nem igazán ruháznék be (bluetooth mellé tán fölösleges), inkább ellátogatok Macikához.

szomb. aug. 11, 2007 9:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Annál nagyobb örömmel rakhatod majd fel az 5.43-as verziót ;)

pén. aug. 10, 2007 20:00
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nah, így a végére én is magamévá tettem egy 6233-at (Platinakártyának, meg pontoknak köszönhetően egy fillérembe se került, sőt még a CR-65-ös autós tartóra is futotta belőle :) ).
Szép telefon, okos telefon, asszem sokáig megleszünk együtt. ;)

Jut eszembe: vagy én vagyok a szerencsés, vagy változott a divat a T-nél, mert hátul, az optika körül is fekete a műanyag, és T-Mobile feliratom sincs (de elöl, a kijelző alatt azért ott figyel egy). A szoftom 5.10-es ez még a 7110-es korszakból jó érzéssel tölt el. :D

pén. aug. 10, 2007 19:08
vas-tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Teccett volna nem sufniboltban venni a kulfoldi telefont es akkor magyar maradt volna :P.
Van valahol egy NSU topik, abban leirva, hogyan es mire kell a telefon product code-jat atirni, utana megegy NSU-s frissites, es magyar lesz.

Hogy mik vannak!? Rákeresek. köszi

Sikerült!!! :) Köszi!

vas. aug. 05, 2007 9:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Teccett volna nem sufniboltban venni a kulfoldi telefont es akkor magyar maradt volna :P.
Van valahol egy NSU topik, abban leirva, hogyan es mire kell a telefon product code-jat atirni, utana megegy NSU-s frissites, es magyar lesz.

vas. aug. 05, 2007 9:29
vas-tag

Hozzászólás 
Kipróbáltam a 6233-asommal a kábeles szoft frissitést a Nokia Softver Updater progival. Minden rendben is ment csak a magyar nyelv nincs a telóban! Ez szolgáltatás csak angol nyelvel működik, vagy lehet valahogy magyart is rá tölteni?

vas. aug. 05, 2007 9:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Bocsi offolok.Mi történt a 6230i topic végével?
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=805836#805836
:hm:

A forummotor csak őszinte:) valaki kitörölte a topic végén levő hozzászólást, és most az üres:) De már nem.

szomb. aug. 04, 2007 22:56
Moderátor

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Köszi.Már valami rosszra gondoltam.Ilyen hibát még nem is láttam.
Amikor betelik egy 50-es oldal, akkor továbbteszi a könyvjelzőt egy oldallal, ám nincs még meg az 51. hozzászólás, és hibát jelez. Régi hiba, nem tudom létezik-e rá javítás.

szomb. aug. 04, 2007 22:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi.Már valami rosszra gondoltam.Ilyen hibát még nem is láttam.

szomb. aug. 04, 2007 21:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
A phpBB hibája.

Üdv!

szomb. aug. 04, 2007 21:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bocsi offolok.Mi történt a 6230i topic végével?
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=805836#805836
:hm:

szomb. aug. 04, 2007 21:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Annál inkább a stream tartalomra.

Üdv!

szomb. aug. 04, 2007 21:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Most nincs előttem a barátnőm telefonja, de amikor beállítottunk mindent rajta akkor találtam rajt egy olyan opciót, ahol pont a beletekerés ugrás hosszát lehetett változtatni. (6234).
Van ilyen beállítás, a médialejátszóban, de ez nem vonatkozik a zenelejátszóra.

szomb. aug. 04, 2007 9:22
platina tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
asdf_ írta:
Hat, ezt a reszet mondjuk azert illett volna ugy megcsinalni, hogy mondjuk 5 sec nyomvatartas utan 10 seceket ugorjon vagy 12-ot...
Persze, így sokkal jobb lenne, de ezek Nokia-programozók... :c)

Most nincs előttem a barátnőm telefonja, de amikor beállítottunk mindent rajta akkor találtam rajt egy olyan opciót, ahol pont a beletekerés ugrás hosszát lehetett változtatni. (6234).

pén. aug. 03, 2007 22:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
OFF
Tudom, igazsagtalan voltam, a pana mp3 discmanem is szunetet tart szamvaltasnal (raadasul nem hogy nem olvas elore, amikor kifogy a puffer, akkor porgeti fel a lemezt :), viszi az olvasofejet a filetablara, hogy hol is az eleje a kovetkezo szamnak a cd-n, majd megkeresi azt a szamot, elkezdi jatszani, es kozben tolti a memoriat vele; amugy ezt az egesz muveletet igen hamar zavarja le, de aki kicsit is ert hozza, igy elolvasva ezt bizta a fejehez kap, hogy mennyire szanalmasan benan van ez megcsinalva :))
ON

pén. aug. 03, 2007 22:38
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Jaja, pontosan ezert van az egybefuzott szamok kozotti trackvaltasnal egy kellemes kis akadas. Luzerek :P
A SanDisk MP3 lejátszójánál is van, pedig az komolyabb gyártmány. Sajna PC-n sem alap az előreolvasás, a WinAmpban is előre be kell állítani, hogy a trackek között ne legyen pici szünet sem. Aztán meg nagyon sokszor maga az MP3 készült hibásan, abban van benne a csendes rész eleve.

pén. aug. 03, 2007 22:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jaja, pontosan ezert van az egybefuzott szamok kozotti trackvaltasnal egy kellemes kis akadas. Luzerek :P

pén. aug. 03, 2007 22:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Hat, ezt a reszet mondjuk azert illett volna ugy megcsinalni, hogy mondjuk 5 sec nyomvatartas utan 10 seceket ugorjon vagy 12-ot...
Persze, így sokkal jobb lenne, de ezek Nokia-programozók... :c)

pén. aug. 03, 2007 21:58
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1903 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 39  Következő