Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 0:41

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 3774 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 76  Következő
Apró kérdések topicja 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
email írta:
Az fura, mert nekem jelenleg is működik a WAP Starttal, NET előfizetés nélkül az OperaMini.

Tényleg működik! Valamiért nem volt nálam a WAP Start bekapcsolva, de korrigáltam.

vas. szept. 16, 2007 8:46
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
kapasz írta:
kerelyfe írta:
Elég gáz (számomra persze), hogy a T-nél nincs ún. Start csomag netre is Dominósként. Így nem tudom használni az opera minit. A Start azért kellene, hogy roamingban tudjak netezni a telefonnal, tehát ezért nem fizetek elő a net50re sem.

Én a nyáron használtam WAP+ csomaggal, az csak 600 Ft, és működött a másfél mega lefogyása után is. Most a WAP Starttal tényleg nem megy, nem tudom, mióta van ez így.

Az fura, mert nekem jelenleg is működik a WAP Starttal, NET előfizetés nélkül az OperaMini.

szomb. szept. 15, 2007 21:24
arany tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Elég gáz (számomra persze), hogy a T-nél nincs ún. Start csomag netre is Dominósként. Így nem tudom használni az opera minit. A Start azért kellene, hogy roamingban tudjak netezni a telefonnal, tehát ezért nem fizetek elő a net50re sem.

Én a nyáron használtam WAP+ csomaggal, az csak 600 Ft, és működött a másfél mega lefogyása után is. Most a WAP Starttal tényleg nem megy, nem tudom, mióta van ez így.

pén. szept. 14, 2007 9:45
vas-tag

Hozzászólás 
Köszönöm mindenkinek a kedvességét.

pén. szept. 14, 2007 2:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszönöm!

csüt. szept. 13, 2007 18:41
Moderátor

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Mi lehet a gond, ha aktív GPRS Wap Start szolgáltatás mellett a 6600 saját böngészőjével tudok wapozni, az Opera minivel nem?
Mert az Opera mini nem megy WAP-pal, NET kell neki.

csüt. szept. 13, 2007 17:34
Moderátor

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
6600+Opera Mini+T Mobile Domino használatakor "T-Mo WAP NET", vagy "T-Mo WEB" beállítások kellenek nekem a Nokia.comról internetezéshez?
Az utóbbi.

De igencsak mindegy, internet legyen az APN

csüt. szept. 13, 2007 17:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mi lehet a gond, ha aktív GPRS Wap Start szolgáltatás mellett a 6600 saját böngészőjével tudok wapozni, az Opera minivel nem?

csüt. szept. 13, 2007 15:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
6600+Opera Mini+T Mobile Domino használatakor "T-Mo WAP NET", vagy "T-Mo WEB" beállítások kellenek nekem a Nokia.comról internetezéshez?

csüt. szept. 13, 2007 14:31
Moderátor

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Rotation: forgatással kapcsolatos, nem egészen tudom mi lehet az.
A Rota S az az elforgatható kijelzőt/képet akarja jelenteni. Nem fizikailag, hanem magát a képet.

Csakhát valószínűleg ők sem tudnak igazán angolul. A másik lehetőség meg hogy valahonnan ők is átveszik a táblázatokat és csak részben vannak 'lemagyarítva' a pontok benne...

csüt. szept. 13, 2007 2:24
Moderátor

Hozzászólás 
mineral írta:
Kedves Okostojás Macika!
A fórumok szerintem azért vannak ,hogy segítsünk egymásnak,és nem azért hogy ilyen lekezelő stílusban kioktasson másokat. A mostani gyerekek ha kérdeznek öntöl az iskolában és nekik is ílyen stílusban válaszól , majd ők is ilyen kitérő választ tudnak csak adni,ha egyszer moderátorok lesznek,mert a kioktatás az nem=az oktatással!! Ha a választ nem tudja ,akkor nem kell reagálni a kérdésre.Egyébbként amennyi időt rám fordított nagyon köszönöm,csak sajnos ettöl okossabbak nem lettünk. Azt hogy melyik fórumon kérdezek, azt had döntsemel én de egyébként a telefonguru oldalán is megejtettem a kérdést. Azért merészkedtem itt is kérdezni mert sürgös lett volna, hogy tudjam a különbségeket mert ma kell megrendelni az új készüléket. Attól hogy itt leírta hogy mit illene angolul tudnom sajnos még mindig nem okosodtam meg. A helyet hogy fitogtatta az angol tudását bizonyíthatta volna is "angol szó=magyar megfelelő", de én csak egy lista helyéről érdeklődtem. Remélem érthető voltam.
Tisztelettel:mineral
Okostojás az, aki megmutatta e világot neked!

Amennyit idef.stál szöveget, annak a felével meg tudtad volna keresni a google-ban a megfelelő megoldást, főleg ha annyira sürgős, hogy nem bírsz várni. Időben meg a negyede sem lett volna.

Rosszul reagáltál, a következő ilyenre töröllek.

Köszönöm, hogy elolvastál.

csüt. szept. 13, 2007 2:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:
Helló!

Teneriffére telefonálva itthonról Pannonról mennyi a percdíj és mennyi kint a hívásfogadás díja? Talán :oops: nem hülye kérdés: még Európának, Spanyolországnak számít?
Valamint onnan Mo-ra telefonálva mennyi a percdíj?
Nem tudom, hogy kint milyen hálózat van, melyiken roamingol. Köszi!

Teneriffe melyik országhoz tartozik?
.
.
.
Ha a spanyoloké, akkor az a percdíj számít, ami egy spanyol szolgáltató esetében. :)

szer. szept. 12, 2007 19:56
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
mineral írta:
Kedves Okostojás Macika!

Na, megint egy nagyarcú, mimózalelkű VAS-TAG!
Remek! :evil:

mineral írta:
A fórumok szerintem azért vannak...

A józan paraszti eszünk pedig azért van, hogy képesek legyünk gondolkodni (ahelyett, hogy - lustaságból - várunk a sültgalambra), a Google pedig azért, hogy ha már tudunk gondolkodni, akkor meg tudjuk keresni azt az információt (angolul, vagy magyarul), ami minket érdekel!

mineral írta:
Azt hogy melyik fórumon kérdezek, azt had döntsemel én de egyébként a telefonguru oldalán is megejtettem a kérdést.

Eldöntheted, nem evvel van a baj...
De mondjuk egyszer menj be a Tesco-ba és érdeklődj az Auchan polcszerviz politikája, vagy árképzése felől. Szerinted nem zavarnak el a búsba? :D

mineral írta:
Azért merészkedtem itt is kérdezni mert sürgös lett volna, hogy tudjam a különbségeket mert ma kell megrendelni az új készüléket. Attól hogy itt leírta hogy mit illene angolul tudnom sajnos még mindig nem okosodtam meg. A helyet hogy fitogtatta az angol tudását bizonyíthatta volna is "angol szó=magyar megfelelő", de én csak egy lista helyéről érdeklődtem. Remélem érthető voltam.

Továbbá:
had helyett 'hagy', mert a 'had' az inkább hadsereg;
sürgös helyesen 'sürgős';
ílyen helyesen 'ilyen';
öntöl helyesen 'öntől';
ettöl helyesen 'ettől';
a helyett helyesen 'ahelyett';
a 'hogy' előtt vessző... :roll:

Mineral, Te még nagyon új vagy itt, érdemes lenne aklimatizálódni és visszavenni ebből a nagy mellényből! :)

Ja, és Macika tudja a választ. Az első szóra a szádba berepülő sültgalambot ne innen várd. :D :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Czumy szer. szept. 12, 2007 19:57-kor.

szer. szept. 12, 2007 19:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló!

Teneriffére telefonálva itthonról Pannonról mennyi a percdíj és mennyi kint a hívásfogadás díja? Talán :oops: nem hülye kérdés: még Európának, Spanyolországnak számít?
Valamint onnan Mo-ra telefonálva mennyi a percdíj?
Nem tudom, hogy kint milyen hálózat van, melyiken roamingol. Köszi!

szer. szept. 12, 2007 19:53
ezüst tag

Hozzászólás 
pü ment, előre is köszönöm!

szer. szept. 12, 2007 15:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Küldd el nekem a telefonod IMEI számát szigorúan PÜ-ben.

Válaszban küldöm a kódot.

szer. szept. 12, 2007 15:40
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Ugyan lett volna a kérdésembe vágó téma, azt mégis inkább itt teszem fel:
a rég nem használt, és időközben el is felejtett 6510-es Nokiám biztonsági kódját hogyan tudnám kiolvasni? Sejtem, hogy otthon sehogy. Van több jelöltem is, de úgy tudom, csak 5 próbálkozásom van, utána a telefon már a jót sem fogadja el. Jól tudom? Ha igen, mennyi időre "zár le"? 5 vagy 15 perc, amíg akár a jó kódot beírva sem fogadja el?
És végül, csak 5 számjegyű lehet a biztonsági kód, vagy lehet több is?

A válaszokat előre is köszönöm!

szer. szept. 12, 2007 15:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jó lenne, ha a telefonguru maga adna magyarázatot, látván, hogy ez nem mindenkinek egyértelmű.

A flight mode (amit egyes, pl. S60 Symbianos modellek offline mode-nak hívnak) meghatározása sem teljesen egységes:
Korábbi SE modellekben (W800/W810) ez csak a media player elérhetőségét jelenti, a későbbiek már teljes menühasználatot tesznek lehetővé (pl. W850), ahogy a Symbianosok is.

A Limited Edition nem csak darabszámban, hanem időtartamban is lehet limited. Egy jégkrém, ha nem állandó alkotóeleme a kínálatnak, hanem csak mondjuk 2007 nyarán gyártották és soha többé, akkor az is L.E.

szer. szept. 12, 2007 9:18
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
mineral írta:
Kedves Okostojás Macika!...

Istenem, megint valaki velejéig sértődött. :)

Flight mode: telefonfunkciók nélkül tudod használni a készüléket, de minden olyan alkalmazás tiltott, amihez hálózat kell. pl. sms küldés, hívás, wap, net. Zenehallgatás, játék megy.

Brand: szolgáltatói menü, pl vodafone live, a másik kettő megelégszik témával és háttérképekkel.

Limited edition: valamilyen korlátozott kiadás, amit nem 10-20 millió példányban gyártanak, hanem 10-20 ezres tételben. Minél kisebb tételben gyártják, annál drágább. (bár vannak furcsaságok, pl. nemrégiben egy jégkrém is volt limitált szériás, azt nem értettem miért jó, de biztos)

Rotation: forgatással kapcsolatos, nem egészen tudom mi lehet az.

szer. szept. 12, 2007 8:15
vas-tag

Hozzászólás 
Kedves Okostojás Macika!
A fórumok szerintem azért vannak ,hogy segítsünk egymásnak,és nem azért hogy ilyen lekezelő stílusban kioktasson másokat. A mostani gyerekek ha kérdeznek öntöl az iskolában és nekik is ílyen stílusban válaszól , majd ők is ilyen kitérő választ tudnak csak adni,ha egyszer moderátorok lesznek,mert a kioktatás az nem=az oktatással!! Ha a választ nem tudja ,akkor nem kell reagálni a kérdésre.Egyébbként amennyi időt rám fordított nagyon köszönöm,csak sajnos ettöl okossabbak nem lettünk. Azt hogy melyik fórumon kérdezek, azt had döntsemel én de egyébként a telefonguru oldalán is megejtettem a kérdést. Azért merészkedtem itt is kérdezni mert sürgös lett volna, hogy tudjam a különbségeket mert ma kell megrendelni az új készüléket. Attól hogy itt leírta hogy mit illene angolul tudnom sajnos még mindig nem okosodtam meg. A helyet hogy fitogtatta az angol tudását bizonyíthatta volna is "angol szó=magyar megfelelő", de én csak egy lista helyéről érdeklődtem. Remélem érthető voltam.

szer. szept. 12, 2007 7:12
Moderátor

Hozzászólás 
mineral írta:
A telefonguruban lévő telefon jellemzők magyarázó listáját hol találom meg?pl.:Flight mode;Rota S;Brand;Limited Edi...;stb.
A telefonguru az egy külön portál, bár gondolom, ezzel nem mondtam újat.

Tehát őket kellene kérdezgetned, ha ennyire alapfokon sem tudsz angolul.

Azért illik ismerni a Flight szót, vagy a Rotation-t, Screen-t, vagy a Limited Edition kifejezést.

Mellesleg a neten van rengeteg angol gyorsszótár, ha mindig mástól várod el, hogy lefordítson valamit, sose tanulsz meg egy idegen nyelvet, még alapfokon sem. Ha rá vagy kényszerítve, hog ymagadd dolgozz meg az eredményért, könnyebben bevésődik, hidd el, pedagógus vagyok végzettségem szerint. :)

szer. szept. 12, 2007 0:14
vas-tag

Hozzászólás 
A telefonguruban lévő telefon jellemzők magyarázó listáját hol találom meg?pl.:Flight mode;Rota S;Brand;Limited Edi...;stb.

kedd szept. 11, 2007 22:22
Moderátor

Hozzászólás 
Temptress írta:
Köszi a válaszokat! Így beigazolódott a sejtésem.
Szerintetek melyik az a legolcsóbb teló ami tud EDGE-t, mit ajánlotok?
A Nokia 6230 jó választás lenne?
Akár az is.
De a 6020 is tudja már, ami kb. feleannyi. Vagy a 6021.
Amennyiben nem kell semmi extrára. Csak telefonálni és netezni.

hétf. szept. 10, 2007 1:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi a válaszokat! Így beigazolódott a sejtésem.
Szerintetek melyik az a legolcsóbb teló ami tud EDGE-t, mit ajánlotok?
A Nokia 6230 jó választás lenne?

hétf. szept. 10, 2007 0:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van olyan modell, ami megpróbálja a nevet maga kimondani, vagyis hangszintetizálással, több-kevesebb sikerrel.

Más esetben sajnos csak a készülék használati útmutatója segíthet, amit a legtöbb gyártó a neten is elérhetővé tesz.

Ahol ilyen nincs, vagy a leírás nem tér ki erre az apróságra, ott sajnos csak az segít, hogy fórumokon érdeklődsz egy-egy típushoz tartozó topikokban. A tulajok fognak tudni erre leginkább válaszolni. Az LG KE970 esetében ezt a dolgot pl. csak próbálkozással lehetett eldönteni, mert a leírásában erről nincs szó. És ebben az esetben a saját, amr formátumú hangokat nem kezeli csengőhangként.

Esetleg tesztelős oldalakon találni ilyesmit, ám én őszintén szólva egy tesztben sem olvastam még erre vonatkozó dolgokat.

vas. szept. 09, 2007 21:53
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás honnan tudom?
Honan tudom azt megállapítani a telefon leírásából,hogy alkalmas e "hangjegyzet" hangfelvételt,pl.:a hívó nevét csengőhangnak használni?

vas. szept. 09, 2007 18:24
Moderátor

Hozzászólás 
Temptress írta:
Sziasztok!
Az lenne a "kis" problémám, hogy a Pannon GPRS netet használom asztali PC - n Infraporton keresztül. Siemens C75 telót használok modemként, de net sebessége mindig 4-5 kbyte/s közzött marad. Ezt hogyan lehetne gyorsítani, mert én úgy tudom, hogy 30-40 kbyte/s -mal kellene mennie.Tud valaki segíteni?
A C75-nek NEM KELL mennie 30-40 kB/sec-cel. Az elméleti maximum a 7 kB/sec, de ezt természetesen csak laborkörülmények között tudja. Az életben a 4-5 kB/sec az a plafon.
Több, mint 2 éves modell, abból is alap-készülék, a sima GPRS-en kívül nincs benne semmilyen gyorsabb elérési mód, szóval a továbbiakban Trabi utolsó mondatát vedd figyelembe (meg a többit is! ;))

vas. szept. 09, 2007 14:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Temptress írta:
én úgy tudom, hogy 30-40 kbyte/s -mal kellene mennie.

A GPRS sebessége 30-40 kBIT/s, és nem kbyte/s...
Tehát az a 4-5 kbyte/s tökéletes... :wink:

Ha gyorsabbat szeretnél, akkor EDGE/3G/UMTS készüléket vegyél, feltéve, hogy támogatja valamelyiket az ottani hálózat...

vas. szept. 09, 2007 8:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Az lenne a "kis" problémám, hogy a Pannon GPRS netet használom asztali PC - n Infraporton keresztül. Siemens C75 telót használok modemként, de net sebessége mindig 4-5 kbyte/s közzött marad. Ezt hogyan lehetne gyorsítani, mert én úgy tudom, hogy 30-40 kbyte/s -mal kellene mennie.Tud valaki segíteni?

szomb. szept. 08, 2007 21:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Ilyeneket tesztelek a konkuranciánál. :)

Szerintem igen, megéri, nagyon jók a HTC készülékek. És hát mégsem symbian, hanem Win.

Ebben a Windows-központú világban jó az...

Köszi. El is rohantam cserélni miután olvastam, csak rohannom kellet, mert délután meló hegyek.

Nem olcsó, de igényes és össze sem lehet a két telefont hasonlítani.

Két napja vettem a P990i-t és minden baja volt. Talán eladás előtt elejtették vagy ilyesmi. Nem soft hiba volt, inkább "rádió panel", mert melegedett készenlétiben és csak akkor vacakolt, ha bejövő hívás vagy hálüzathasználat (wifi/bt/umts) volt. Reboot, hívást dob, wifit dobja, stb.

A cég ( www.vandenborre.be ) korrekt volt. Egy szó nélkül becserélték egy HTC S710 VOX-ra meg a hozzá való 2GB karira (kb. 70 EUR ráfizetéssel). Visszavették még a kibontott 2GB memorysticket is. Mondták, hogy nem gond, majd visszamegy a gyártónak a telefonnal együtt.

pén. szept. 07, 2007 12:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
tud valaki olyan embert akji lg kg800ast tud függetleníteni?

pén. szept. 07, 2007 11:51
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Andrei írta:
Nem akartam ennek új topikot nyitni, ezért itt teszem fel a kérdést. SonyEricsson P990i-t cserélném le erre

http://www.htc.com/product/03-product_s710.htm

valószinüleg délelőtt (tudom, kicsit megkésett bejegyzés).

Szerintetek érdemes váltani?

Előre is köszi...
Ilyeneket tesztelek a konkuranciánál. :)

Szerintem igen, megéri, nagyon jók a HTC készülékek. És hát mégsem symbian, hanem Win.

Ebben a Windows-központú világban jó az...

pén. szept. 07, 2007 3:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem akartam ennek új topikot nyitni, ezért itt teszem fel a kérdést. SonyEricsson P990i-t cserélném le erre

http://www.htc.com/product/03-product_s710.htm

valószinüleg délelőtt (tudom, kicsit megkésett bejegyzés).

Szerintetek érdemes váltani?

Előre is köszi...

pén. szept. 07, 2007 2:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Be tudja valaki jelölni a kártyás fizetést a Speedshopnál?

kedd szept. 04, 2007 21:47
Moderátor

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
daysleeper írta:
Ez eddig is megvolt, nemvagyok közelebb, de azt a 300 karaktert és 4 percet amit a problémámra forditottál, köszönöm.

Nemlátom a kapcsolatot a neten töltött időm és ezek között a dolgok között...

Itt meg kell találnod a megoldást:

http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/telefonismertetok/ismertetok/pdf/samsung_d500beallitasok_.pdf
Ugyanez szerepelt az általam adott linken is.
Reméljük, talán a kettőnkből az egyiknél megtalálja a szükséges infókat.

hétf. szept. 03, 2007 18:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
daysleeper írta:
Ez eddig is megvolt, nemvagyok közelebb, de azt a 300 karaktert és 4 percet amit a problémámra forditottál, köszönöm.

http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/telefonismertetok/ismertetok/pdf/samsung_d500beallitasok_.pdf

Továbbá:
http://help.freemail.hu/index.php?method=1&cid=5 (immáron másodszorra)

És mindez nem kínaiul, hanem MAGYARUL van leírva!
Annyira :D lennék, ha a lúzer vas-tagok a nyavajgás helyett KERESNÉNEK és GONDOLKODNÁNAK is egy pöttyet. Aztán amikor mindent végigpróbáltak 2x-3x egymás után és még mindig nem jó, akkor vennék a fáradtságot és felhívnák a Tré Üfsz-t...

hétf. szept. 03, 2007 15:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
daysleeper írta:

hétf. szept. 03, 2007 14:59
Moderátor

Hozzászólás 
daysleeper írta:

Mondom, ha nem leszel hajlandó normálisan postolni, kiraklak.
Semmi keresnivalója olyannak itt, aki csak gúnyoskodni tud, csak cinikus hangot ismerve.

Amit leírtál az első kérdésedben, az smtp ill. a pop3 beállítások, azok megegyeznek MINDEN lekérdezési módnál. Tehát ami infót kaptál az általam beírt linken, az a kérdésedre elegendő válasz.

A 'meg ilyesmikkel' van gond. Amit olyan jól körülírtál ezzel a két szóval.

Mellesleg kritikán aluli, hogy csak cinikuskodni tudsz, arra nincs meg valamiért a képességed, hogy mintegy 10-15 mp alatt ellátogass a T-mobile oldalára a saját telefonod adataihoz, ahol MINDEN le van írva az utolsó beállításig.

De tényleg, mi lett volna, ha az itt eltöltött/elveszekedett sok perc és többszáz karakter helyet a T oldalán kerestél volna mintegy 10 mp-et?

hétf. szept. 03, 2007 14:46
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. szept. 03, 2007 11:16
Moderátor

Hozzászólás 
daysleeper írta:
1. tré.
2. van.

Többire nem reagálnék.
Akkor mostmár mindent tudsz, hogy sikerüljön leszedni a leveleidet.

Ja, és az SMTP csak a küldéshez kell, a levételhez nem, a mobilszolgáltatónál használatos SMTP-vel tudsz csak küldeni, közömbös, hogy a freemailé mi. Persze ha valaki 8 éve netezik, akkor ezt tudja.

vas. szept. 02, 2007 17:03
ezüst tag

Hozzászólás 
1. tré.
2. van.

Többire nem reagálnék.

vas. szept. 02, 2007 16:53
Moderátor

Hozzászólás 
daysleeper írta:
Esetleg elfáradtam, de nem volt jó.
Esetleg ezért merészeltem megkérdezni itt, hátha vki tud vmi okosságot.
Esetleg elnézést is kérhetek, amiért a számodra semmitmondó problémámmal növeltem itt a karakterszámot.
Esetleg te is reagálhatnál másképp.
Mellesleg:

1. Nem írtad, melyik szolgáltatónál vagy.
2. Nem írtad, van-e GPRS NET-előfizetésed, mivel anélkül (ha nem mástól vártad volna a megoldást, hanem kerestél volna, akkor tudnád) NEM MEGY.

vas. szept. 02, 2007 16:46
Moderátor

Hozzászólás 
daysleeper írta:
Esetleg elnézést is kérhetek, amiért a számodra semmitmondó problémámmal növeltem itt a karakterszámot.
A nyegleséget általában törléssel szoktam díjazni.

Arcátlanságnak tartom, ha valaki hibázik, aztán kiderül, hogy szándékosan, és amikor rászólnak, még ki is kéri magának.

ITT NEM EZ A DIVAT!
Ebben a társaságban nézzük annyiba a másikat, a másik EMBERT, hogy nem rontjuk szándékosan a helyesírásérzékét azzal, hogy folyamatosan CSAKAZÉRTIS rosszul írunk. Természetesn az elütés más, mindenkivel előfordul.

Megkaptad a segítséget, ezzel a felfogással/hozzállással köszönjük, hogy itt voltál.

vas. szept. 02, 2007 16:43
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. szept. 02, 2007 16:16
Moderátor

Hozzászólás 
daysleeper írta:
samsung d500-as telefonra sztném letölteni az emailjeimet, tudja vki az emailbeállitások freemail-es címre?
ijen smtp meg pop3, meg ijesmik kellenek, de ezek nekem kinai dolgok..
Esetleg ha elfáradtál volna a freemail oldalára, ahol mindez le van írva gyengébbek kedvéért?

vas. szept. 02, 2007 15:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
daysleeper írta:
samsung d500-as telefonra sztném letölteni az emailjeimet, tudja vki az emailbeállitások freemail-es címre?

Meg gondolom a magyar nyelv helyesírási szabályai is.

vas. szept. 02, 2007 14:59
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. szept. 02, 2007 14:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
kapasz írta:
.gúnár. írta:
ha voda otthon 2 in 1 opcióm van, egy lebeszélhető alapdíjcsomaggal (bónusz), akkor a vezetékes számok hívása (6,90-es percdíj) beleszámít a lebeszélhetőségbe?

Hoppá! Ezek szerint bónuszhoz is lehet 2 in 1-t kötni? Az ászf szerint csak publikus tarifákhoz lehet.

Lehet, de sok értelme szerintem nincs, ha csak otthon tudod használni.

vas. szept. 02, 2007 10:23
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudja valaki hogyan kell a PC-s Bluesoleil softwaret összehangolni a mobillal, hogy a gép hangkártyáján és mikrofonján keresztül lehessen telefonálni?

Nokia 6230i + IVT BlueSoleil 2.3 standard..???

THX

vas. szept. 02, 2007 9:29
arany tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
ha voda otthon 2 in 1 opcióm van, egy lebeszélhető alapdíjcsomaggal (bónusz), akkor a vezetékes számok hívása (6,90-es percdíj) beleszámít a lebeszélhetőségbe?

Hoppá! Ezek szerint bónuszhoz is lehet 2 in 1-t kötni? Az ászf szerint csak publikus tarifákhoz lehet.

vas. szept. 02, 2007 8:12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 3774 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 76  Következő