Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 10:27

Hozzászólás a témához  [ 886 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Következő
Nokia 6120 Classic: olcsó HSDPA Symbianos mobil 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Köszi, így már tiszta! Csak megzavart a hpm70-es füles, hogy azt már nem volt hova dugni... :D

pén. okt. 19, 2007 12:29
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kazettaadapter a magnóba, annak a madzagját a telefonba.
Kész is a kihangosító! :lol:

pén. okt. 19, 2007 11:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pedig egyértelmű..

pén. okt. 19, 2007 11:35
arany tag

Hozzászólás 
Huhh..., nekem ez nagyon nem tiszta. Mit dugtál és hova...?

pén. okt. 19, 2007 11:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy apróság, ami hasznos lehet:

Amelyik telónak van 2,5-3,5"-os kimenete, vagy bármilyen walkman teló, amihez csatlakoztatható Hpm-70, azt lehet használni autós kihangosítóként.
Történt ugyanis, hogy vettem egy Toyota Corollát és abban sajnos csak gyári kazettás magnó van, a cd tár meghalt, ezért vettem egy kazetta-adaptert és úgy kötöttem rá egy W300-at. Mivel bennem volt a kisördög, hogy a hpm70 füles vége egy 3,5"-os aljzat és abban van a mikrofon, így elvileg használhatom autós kihangosítóként. Most már bátran állíthatom, hogy jól működik.
Mivel eladtam a W300-at és vettem helyette egy 5700-át, azzal is megpróbáltam. Ugye adnak gyárilag egy átalakítót 2,5-ről 3,5"-ra, így minden gond nélkül összedugtam és akkor a telefon megkérdezi, hogy milyen módban adja le a zenét és ha fülhallgatót választod, akkor kiírja, hogy használja a telefon mikrofonját. Jó hír, ez is ugyanolyan tökéletesen működik, ezt is leteszteltem.
Szóval Corollások, nem Corollások, akinek van kazettás magnója, vagy külső bemenete, az megspórolhatja adott esetben az autós kihangosítót. (nekem bevált)

pén. okt. 19, 2007 7:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
maik írta:
Hi, meg tudjátok mondani, hogy az ilyen telefonokhoz (2,5mm jack fülhallgatókimenet) lehet-e "sima" fülest csatlakoztatni és használni (pl. sima audió 3,5>2,5 jack átalakítóval, vagy akár gyárilag 2,5-tel szerelttel). Azért kérdem, mert a telefon gyári fülesén a dugón három osztás van, míg a simákon csak kettő

Szerintem azért nem kaptál az első kérdésedre sem választ, mert aki olvasta, az nem tudja, aki meg esetleg tudja, az nem olvasta.
Lehet, hogy Te leszel az első, aki kipróbálja!
Gondolom, azzal nem mondok újat, hogy a gyári fülesen azért van 3 "osztás", mert egy mikrofon is lóg a madzagon. :arrow: Ezért kell a 4 érintkező.
A régebbi kazettás-lemezes hordozható lejátszókon is volt néha több érintkezős csatlakozó, de ott a távirányítók miatt. Azokon működött a hagyományos fülhallgató is. Lehet, hogy a Nokián is fog!

pén. okt. 19, 2007 6:49
vas-tag

Hozzászólás 
Hi, meg tudjátok mondani, hogy az ilyen telefonokhoz (2,5mm jack fülhallgatókimenet) lehet-e "sima" fülest csatlakoztatni és használni (pl. sima audió 3,5>2,5 jack átalakítóval, vagy akár gyárilag 2,5-tel szerelttel). Azért kérdem, mert a telefon gyári fülesén a dugón három osztás van, míg a simákon csak kettő

csüt. okt. 18, 2007 22:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
bajnokpityu írta:
készülékház mennyire recseg,mozog?

Ismerősnek van egy pannonos, annak semmi baja, masszív kivitelnek tűnik. Jók a billentyűk, passzos az akkufedél is, semmi nyekergés, nyöszörgés...

csüt. okt. 18, 2007 21:33
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
senki sem látott még vodás 6120ast?

csüt. okt. 18, 2007 20:34
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
De legalább megszűnt a duplázás?

Az szerencsére meg, mivel minden kontaktot átnéztem, utána a telefonból mindent töröltem, és újraszinkronizáltam.

De persze még így is lehet, hogy elnéztem valamit. Majd kiderül, ha a problémás ember újra hív!:)

csüt. okt. 18, 2007 13:56
Moderátor

Hozzászólás 
WD írta:
WD írta:
Jól megszívtam:)

Újra raktam a kontaktokat az Outlookomból, hogy biztos ne legyen duplán valami.
Viszont így elvesztek a csoportbeállításaim. Van arra valami mód, hogy a PC Suite-al vagy Outlookal megadjak csoportot, vagy azt csak a telefonban tudom csinálni?

Közben megtaláltam a választ:)

Sajnos sehogy. Marad a telefonon való állítgatás.
De legalább megszűnt a duplázás?

csüt. okt. 18, 2007 13:19
arany tag

Hozzászólás 
WD írta:

Viszont így elvesztek a csoportbeállításaim. Van arra valami mód, hogy a PC Suite-al vagy Outlookal megadjak csoportot, vagy azt csak a telefonban tudom csinálni?

Közben megtaláltam a választ:)

Sajnos sehogy. Marad a telefonon való állítgatás.

csüt. okt. 18, 2007 13:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
bajnokpityu írta:

Nekem nem nyekergős, recsegős a ház. Bár egy párszor már levettem az akkufedelet, így egy kicsit már lazább.
Egyelőre nem láttam sehol készülékházat hozzá. Biztos cserélhető lesz, de nem az az egyszerű (5110, 3310) fajta!

csüt. okt. 18, 2007 11:44
arany tag

Hozzászólás 
bajnokpityu írta:

Az enyém nagyon mozog :twisted:
Az akkufedlap az objektív felőli végén kb. 0,5 mm-es holtjátékkal bír (a fedlap ennyire benyomható), a telefon alján viszont passzos. Ezen kívül a fedlap a telefon hossztengelyével párhuzamosan szabadon csúszkál jó fél mm amplitúdóval.
Pedig az egyik szempont éppen az volt az N73 ellen, hogy az objektívvédőjének recsegése elkerülhetetlen. A 6120 vásárlásakor elhatároztam hogy ezt a telefont nem fogom szétszedegetni. Mégis így jártam. Olcsó húsnak...

csüt. okt. 18, 2007 11:39
arany tag

Hozzászólás 

csüt. okt. 18, 2007 10:06
arany tag

Hozzászólás 
MrEmil írta:
A Nokiák, és ha jól tudom a többi gyártó is az utolsó 7 számjegy alapján azonosítja a hívót! Ez csak azért érdekes, mert van két rokonom, akinek ugyan az a telefonszáma, csak a szolgáltató más, tehát az egyik 0620xxxxxxx a másik 0630xxxxxxx. Ha mind a két illetőhöz beírom a telefonszámaikat, akkor szoktak érdekes dolgok történni. Pl.: az egyik hív, és a másik neve jelenik meg, gondolm az a név amelyik először kiesik a kereséskor.

hát nekem az a tapasztalatom,h ha 2 szám közül nem tud dönteni,h melyik nevet rendelje hozzá,akkor nem rendeli hozzá egyiket sem,hanem kiirja a számot.

amugy a vodás 6120as hogyan néz ki?van vkinek képe róla?elő-hátlapot lehet ezen cserélni?

csüt. okt. 18, 2007 9:42
arany tag

Hozzászólás 
A Nokiák, és ha jól tudom a többi gyártó is az utolsó 7 számjegy alapján azonosítja a hívót! Ez csak azért érdekes, mert van két rokonom, akinek ugyan az a telefonszáma, csak a szolgáltató más, tehát az egyik 0620xxxxxxx a másik 0630xxxxxxx. Ha mind a két illetőhöz beírom a telefonszámaikat, akkor szoktak érdekes dolgok történni. Pl.: az egyik hív, és a másik neve jelenik meg, gondolm az a név amelyik először kiesik a kereséskor.

csüt. okt. 18, 2007 9:29
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Kétszer volt.
Mondjuk a feltelepített search-el nem tudtam keresni, mert az csak a yahoo-n akart zizegni mindenképpen.

szer. okt. 17, 2007 11:38
ezüst tag

Hozzászólás 
WD írta:
Egy érdekes hiba.
Keresnek egy számról. Beszélgetésnek vége.
Call Log-ból a számot elmentem, írok hozzá nevet.

Ha újra hívnak arról a számról, akkor nem írja ki a nevet, amivel elmentettem.

Valakinek van ötlete?

Tipikus Nokia hiba! 99%-ra mondom, hogy a telefonkönyvedben kétszer szerepel a telefonszám.

szer. okt. 17, 2007 11:23
platina tag

Hozzászólás 
fog ez menni... lassan

kedd okt. 16, 2007 16:08
ezüst tag

Hozzászólás 
az nem lehet hogy 06__ ként mentetted el és +36__ os számot jelzett mert nekem már volt hasonló, hogy egyszer 0620... volt a szám máskor meg ugyanaz a szám +36os volt
mást nemtok elképzelni

kedd okt. 16, 2007 15:44
vas-tag

Hozzászólás fülhallgató

hétf. okt. 15, 2007 22:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
WD írta:
foki írta:
WD írta:
Egy érdekes hiba.

Valakinek van ötlete?

legközelebb ki fogja írni :wink:

Az a bajom, hogy azóta már volt legközelebb és nem írta. Pont ezért is írtam hátha másnak is volt ilyen.

Akkor nézd meg, hogy nincs-e benne a telefonkünyvben már. A Nokia Search tud számot keresni (letölthető a letöltés menüpontból).

hétf. okt. 15, 2007 20:10
vas-tag

Hozzászólás 
Javaslom a névjegyzékben a neveket átnézni, hogy ehhez a számhoz nem-e mentettél más nevet. Egy karakterkülönbség is számít.

hétf. okt. 15, 2007 20:08
arany tag

Hozzászólás 
foki írta:
WD írta:
Egy érdekes hiba.

Valakinek van ötlete?

Az a bajom, hogy azóta már volt legközelebb és nem írta. Pont ezért is írtam hátha másnak is volt ilyen.

hétf. okt. 15, 2007 18:25
platina tag

Hozzászólás 
WD írta:
Egy érdekes hiba.

Valakinek van ötlete?

hétf. okt. 15, 2007 17:32
arany tag

Hozzászólás 
Egy érdekes hiba.

Valakinek van ötlete?

hétf. okt. 15, 2007 17:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem még nem igazán fagyott le.
Legfeljebb ha olyan alkalmazást telepítesz, amit nem tud kezelni. De akkor sem fagy be végleg.

hétf. okt. 15, 2007 16:33
ezüst tag

Hozzászólás 
azt hallotam több embertől is hogy volt a kezében ilyen telo, de ha gyorsan lapozott a menüben PL, akkor befagyott, és hogy bosszantó volt neki... ez nem lehet attól hogy hülye és megnyitott 4millió alkalmazást és megtelt annyira a RAM?

Megtudnátok mondani hogy ez mennyire igaz (mennyire szokott fagyogatni)?

hétf. okt. 15, 2007 15:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
KI írta:
Sziasztok!

Találkozott már vki azzal a tünettel, hogy...

Olyan, hogy nem ment fel a hálózatra, olyannal még nem. Az előfordult, hogy csatlakoztam 3G-vel, de csiga lassúsággal jött az adat. Mintha gprs lenne, de ez az aktuális cella túlterheltségével magyarázható.
Hogy egyáltalán nem ment fel, olyan még nem volt.

Én a készülék gyári böngészőjét használom. Próba képpen felraktam az operát is, de szerintem ennek a telefonnak nagyon jól használható a saját böngészője, úgyhogy ez maradt.
Ha a géppel, vagy notival netezek, akkor egy egyszerű telefonos hálózati csatlakozással megyek a netre. Nem használom a pannon saját programját. Ha fontos, hogy jobb legyen a ping és a sebesség, akkor kábellel, ha nem, akkor BT 2.0-val csatlakozok a géphez.
De a számítógépen operát használok. Pontosan azért, hogy lássam, hogy hogy alakul a sebesség, illetve, hogy történik-e egyáltalán valami.

vas. okt. 14, 2007 9:09
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Találkozott már vki azzal a tünettel, hogy a teló nem jelentkezik a netre modemként? Kb 2-3 napig csinálta, azután "magától" rendbejött. Közben folyamatosan értekeztem a P-vel. ("Kártyafrissítés" időlegesen megoldotta a problémát időlegesen.)
Ezt a hálózat okozta?

Ti milyen alkalmazásokat használtok a telón? (Kérdi egy kezdő)
Előre is köszi a választ!

szomb. okt. 13, 2007 22:00
ezüst tag

Hozzászólás 
...aham...nyilván relatív hogy mi a jó...én jelenleg egy K800-ast használok...igazi egérmozi..és mindegy hogy hány FPS.. :( na majd beballagok a propelleres szolgáltató egyik boltjába és letesztelem.Köszi

szomb. okt. 13, 2007 19:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ottoyes írta:
Thomas!Milyen minőségü videót lehet gyártani a készülékkel? :?:

Ez jó kérdés!
Mihez képest?
A 6230-hoz képest ezerrel jobb! Nagyobb felbontás, gyorsabb frissítés, jobb hangminőség. De amúgy nem nagy szám. Nem teljesen folyamatos a kép, és jó sok helyet igényel a memóriakártyán.

Szóval... olyan, amilyen. Ez a része nem igazán erőssége a készüléknek. Persze még mindig csak a gyári szoftver elérhető. Ha lesz frissítés, akkor a kamera része is javulhat. De az is lehet, hogy így marad.

Sajnos nincs tárhelyem, úgyhogy nem tudok feltölteni videót. :(
Legfeljebb e-mailben tudok küldeni...

szomb. okt. 13, 2007 12:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Thomas!Milyen minőségü videót lehet gyártani a készülékkel? :?:

szomb. okt. 13, 2007 10:26
ezüst tag

Hozzászólás Re: Fring installálási mizéria Nokia 6120-ra
ibogar írta:
[...]felhasználói név és jelszó megadás után csak arra kér, várjak, míg regisztrál... és semmi.[...]

Nem tudom jutottál-e azóta valamire, mindenesetre próbáld még ki, hogy csinálsz egy új hozzáférési pontot.
-->beállítások --> tel.beállít. --> csatlakozás --> h.férési pontok --> opciók --> új hozzáférési pont.
Névnek megadhatsz bármit, a hozzáférési pont pedig net legyen. Ennyi, a többi adatot hagyd úgy, ahogy van.
Ezt válaszd ki, amikor a Fring rákérdez. Nekem csak ezzel hajlandó bejelentkezni. Az eredeti beállításokkal, amit a telefonnal kapsz, egyikkel sem jut a "login, please wait" szövegen túl, addig is csak a gyári Pannon Internet H.p.-ot használva.

szomb. okt. 13, 2007 9:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az APSserver-t a fring telepíti. Nekünk azért kellett eltávolítani, mert egy korábbi verziót raktunk fel, és azzal még nem működött. De hiába telepítettük az újabb verziót addig, amíg a régi APSservert el nem távolítottuk, addig az sem működött.
Ha minden igaz, akkor Te nem is telepíthetted a régebbit. :arrow: Tehát neked egyből mennie kéne!
Ha a böngészőt elindítod, akkor megy a net?

csüt. okt. 11, 2007 7:28
vas-tag

Hozzászólás Fring installálási mizéria Nokia 6120-ra
Sziasztok!

Nos, itt egy újabb áldozat Nokia 6120 kontra Fring ügyben. Ugyanaz a jelenség, mint Csiziinél. Bár később azt írtad, hogy sikerült működésre bírnod az Fringet. Nekem, még az általatok leírtak alapján sem megy, tök mindegy, mit milyen sorrendben távolítok el, vagy rakok fel, felhasználói név és jelszó megadás után csak arra kér, várjak, míg regisztrál... és semmi. Ha valaki segítene, nagyon hálás lennék. Csak ezért vettem két ilyen telefont + 2év hűség a pannonnál 100MB internet csomagra... Egyébként nem tudom, miért kellene bármit is eltávolítanom, ez egy szűz telefon, ha el is távolítom, mindig ugyanazt teszi vissza. Korábban nem voltam Fring felhasználó.

Üdv: Varga László

csüt. okt. 11, 2007 7:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
KrE írta:
Zozzy írta:
KrE írta:
Zozzy írta:
Az egész úgy néz ki....
Próbálok keresni screenshotot.

Mondjuk, ha látjuk, hogy mire gondolsz úgy biztos könnyebb lesz.

Sikerült képet találnom, mégpedig:
http://zozzy.uw.hu/pic/N6120c_orange_active_standby.jpg

És most már egészen biztos vagyok benne, hogy ez a branded soft miatt ilyen.
Érdekelne, hogy az NSS felismerte már valakinek a telefont?

Na bár ilyet még nem láttam, számomra egyértelmű, hogy ez szolgáltatói menü, mint pl a live, mivel ha megnézed az ikonokat, tele van narancssárgával...

Ez Orange szolgáltatói menü, ma volt nálam egy N95, amin szakasztott ilyen menü volt. Ez legalább ér valamit, nem úgy, mint a Live, ami főként csak kozmetika, a rosszabbik fajtából...

kedd okt. 09, 2007 21:41
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Érdekes ez a headset aljzat!
A bedugtam egy 6600-hoz vásárolt headsetet, és kiírta, hogy a tartozék nem támogatott, pedig a csatlakozó ugyan úgy néz ki, mint a hozzá kapotté!

kedd okt. 09, 2007 19:51
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
foki írta:
Zozzy írta:
http://zozzy.uw.hu/pic/N6120c_orange_active_standby.jpg
mi ennek a product code -ja? köszi

Hogy magamat idézzem, mégpedig erről az oldalról:

Zozzy írta:
[...]
hozzá való product code már van: 0552635.
[...]

kedd okt. 09, 2007 13:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
MasThief írta:
Nekem is CK-7W van, nekem nem visszhangzik, de a másik félnek nagyon keményen. 6680-as ugyanazzal a kihangosítóval hibátlan. Lenne mit javítani.

Ez egyre érdekesebb. Nekünk a CK-7W-vel hibátlan volt. Amúgy a CK-1W-nél pontosan az a helzet amit Te is írtál. A vonal túloldalán visshangos, 6230-cal pedig hibátlan ez a kihangosító is.
Jó lenne, ha kijavítanák ezt a hibát!

hétf. okt. 08, 2007 11:52
platina tag

Hozzászólás 
bebar írta:
Valakit érdekel fehér színben? :)

engem igen!

hétf. okt. 08, 2007 11:39
platina tag

Hozzászólás 
Zozzy írta:
KrE írta:
Zozzy írta:
Az egész úgy néz ki....

Kép

mi ennek a product code -ja? köszi

hétf. okt. 08, 2007 11:39
ezüst tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Az egyik haveromnak CK-1W van a kocsijában, és visszhangzik mint állat! Az én CK-7W-mmel viszont ugyan az a telefonnal hibátlanul megy.
Otthon pedig a géppel szakad meg néha a BT adatátvitel. Ilyenkor csak a telefon újraindítása segít.
Ha másért nem is, legalább ezért jó lenne egy szoftverfrissítés!
Anno a 6230 is bizonytalankodott a 4.xx szoftverrel, de az ötösnél megoldódott a probléma.
Remélem a 6210-nál is így lesz!

Nekem is CK-7W van, nekem nem visszhangzik, de a másik félnek nagyon keményen. 6680-as ugyanazzal a kihangosítóval hibátlan. Lenne mit javítani.

hétf. okt. 08, 2007 10:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az egyik haveromnak CK-1W van a kocsijában, és visszhangzik mint állat! Az én CK-7W-mmel viszont ugyan az a telefonnal hibátlanul megy.
Otthon pedig a géppel szakad meg néha a BT adatátvitel. Ilyenkor csak a telefon újraindítása segít.
Ha másért nem is, legalább ezért jó lenne egy szoftverfrissítés!
Anno a 6230 is bizonytalankodott a 4.xx szoftverrel, de az ötösnél megoldódott a probléma.
Remélem a 6210-nál is így lesz!

hétf. okt. 08, 2007 9:53
arany tag

Hozzászólás 
OFF
Ez a 111 hsz igencsak egyenlőtlenül oszlott el az elmúlt 3 évben, és hogy őszinte legyek, ez a legelső oldalas gyűjtemény még nem tűnt fel.
Azt viszont látom, hogy ebben a fórumban vannak a legszigorúbb szabályok még mindig, és ha egy ideje nem forgok a rendszerben, már el rontottam valamit...
Elnézést kérek mindenkitől, akit zavartam a nem jó helyre írt hozzászólásommal. Akkor talán megpróbálom a megfelelő helyen...

vas. okt. 07, 2007 21:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
amzso írta:
Üdv!
Azt szeretném megtudni, hogy a pannonos telefonomon lévő pannonos szoftvert fogom-e tudni később nem pannonos szoftverrel frissíteni? Vagy lesz külön új pannonos sw?
Köszönöm!

111 hsz után igazán kiismerhetted volna a fórum működését...
Keresd meg a megfelelő topicot, és ott a nyitó hsz-ban mindent megtalálsz...

vas. okt. 07, 2007 19:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zozzy írta:
KrE írta:
Zozzy írta:
Az egész úgy néz ki....

Kép

Na bár ilyet még nem láttam, számomra egyértelmű, hogy ez szolgáltatói menü, mint pl a live, mivel ha megnézed az ikonokat, tele van narancssárgával...

vas. okt. 07, 2007 19:36
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!
Azt szeretném megtudni, hogy a pannonos telefonomon lévő pannonos szoftvert fogom-e tudni később nem pannonos szoftverrel frissíteni? Vagy lesz külön új pannonos sw?
Köszönöm!

vas. okt. 07, 2007 16:04
ezüst tag

Hozzászólás 
KrE írta:
Zozzy írta:
Az egész úgy néz ki....

Kép

szomb. okt. 06, 2007 10:26
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 886 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Következő