Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 19:53

Hozzászólás a témához  [ 2894 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 58  Következő
Nokia N95: 5 MP-es kamera, GPS, HSDPA 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Venemo írta:
Al Bundy írta:
sanyisoft írta:
A lényeg, hogy valószínűleg fölmegy a 8G szoftvere is az N95-re.

Nem valószínű...

De, elég valószínű. Gondolom, a product code átírásával ki lehetne próbálni...

Memkártya foglalat VS beépített memória? Hm?

pén. okt. 05, 2007 23:40
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
sanyisoft írta:

Nem valószínű...

De, elég valószínű. Gondolom, a product code átírásával ki lehetne próbálni...

pén. okt. 05, 2007 23:18
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
sanyisoft írta:

Nem valószínű...

pén. okt. 05, 2007 7:57
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
AndrySoft írta:
Szerintem az aranyoskám úgy képzelte, hogy frissítéskor még a teló szine is megváltozik...

Hogyne. Sőt, átváltozik N95 8GB-tá, ugye? :D :D lol...

Anno az N80-ból jött ki Mjuzik Edisön, ami csak szoftveresen különbözött a sima N80-tól, és úgy fél év után a Nokia a sima N80-ra is a ME szoftvert ápdételte.
Nem tudom az N95 és a 8G hardveresen mennyiben más, de sztem semmiben. Nekem most egy N95 4G-om van. Ha kiadnak 8G-os kártyát, nekem is N95 8G-om lesz.

pén. okt. 05, 2007 7:27
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Ezt úgy képzeld el, hogy a szoftverfrissítés egy servicepack, nem lesz semmiből sem újabb verziód (kivéve 1-2 gyárilag telepített programot - pl.:snake, mediaplayer). Tehát az operációs rendszer nem változik meg, csak stabilabb lesz. Ez a Vistás jó példa:) Ha kijön a WinXP Service pack 3, és azt feltolod, még nem lesz Vistád :D azért be kell menni a boltba.

Aha, értem. Kösz.

AndrySoft írta:
Szerintem az aranyoskám úgy képzelte, hogy frissítéskor még a teló szine is megváltozik...

Hogyne. Sőt, átváltozik N95 8GB-tá, ugye? :D :D lol...

csüt. okt. 04, 2007 19:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
KrE írta:
sanyisoft írta:
Nokia N95 aranyból, gyémánt ruhában

http://mobilarena.hu/dl/new/2007-10/552 ... mond-1.jpg[/img][img]http://mobilarena.hu/dl/new/2007-10/5520_N95Diamond-2.jpg

Beteg világ!
Ráadásul hogy fog kinézni az arany meg gyémánt előlap a műanyag hátlappal... :roll:

Aki ezt az N95-t megveszi, azt ez az aprócska dolog nem fogja érdekelni. :)

csüt. okt. 04, 2007 6:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
sanyisoft írta:

KépKép

Beteg világ!
Ráadásul hogy fog kinézni az arany meg gyémánt alőlap a műanyag hátlappal... :roll:

szer. okt. 03, 2007 19:00
arany tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek!
1. Az új trial verziót nem lehet átverni dátum variálással?

szer. okt. 03, 2007 18:10
arany tag

Hozzászólás 

A Nokia N95 multimédiás számítógépből tíz igen exkluzív változat készül, mely burkolata 325 gyémánttal díszített 18 karátos aranyból lesz. Az összesen tíz darabot számláló limitált széria minden egyes darabja a megrendelő igényei szerint készülhetnek klasszikus sárga vagy fehéraranyból, illetve a gyémántok színe is megválasztható, de a készülékházon szolid motívumként akár a tulajdonos neve vagy monogramja is elhelyezhető. A különleges mobilhoz egy év ingyenes nemzetközi hívásokat is tartalmazó előfizetés tartozik. A Nokia N95 Diamonds Londonban a Flawless & Co. 105 New Bond Street, London, W1S 1SX címen rendelhető meg.
KépKép

szer. okt. 03, 2007 14:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Ismét kérdeznék. A Nokia.hu-n, ha beírom a termékkódot, már kiírja hogy elérhető a 12-es szoft. De a frissítés után marad a 11-es.

Ötleteket várok:-))

szer. okt. 03, 2007 13:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem az aranyoskám úgy képzelte, hogy frissítéskor még a teló szine is megváltozik... :wink: :lol:

kedd okt. 02, 2007 23:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Frissítéskor a legritkáb esetben történik feature bővítés. Aki újabbat/jobbat/szebbet/nagyobbat akar, szíveskedjen új telót venni.

Ritka kivétel volt az N73, amikor a sztereo BT headset profil újonnan bekerült a telefonba frissítéssel. Hasonló csodákra (nem is beszélve OS verziókról) nem álmodjunk.

kedd okt. 02, 2007 22:58
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
A telefonoknál azért nem lehet ilyen BIOSról beszélni.

Van egy boot rész, ami a telefon indítását végzi, illetve szerviz/flasher programokkal kommunikál, az általuk kiadott parancsok végrehajtását végzi (pl. erase, write, stb.). A boot rész általában fw frissítéskor nem íródik felül, tehát az elrontott folyamat (ha a fw rész már törlődött is) újrakezdhető. A baj ott van, amikor bizonyos telók (pl. régi Panasonicok, Qualcomm alapú Samsungok, stb.) bootját is felül lehet írni, mert ott egy baki a telefon high-tech levélnehezékké avanzsálását okozhatja, hacsak nincs kéznél JTAG flasher.
Az OS betöltését és a kezdeti ellenőrzéseket végző rész (ami egy PCnél a BIOS) már a firmware része ez esetben.

Én inkább egy Commodore számítógéphez hasonlítanám a rendszert, csak akkoriban még nem volt divat a fw frissítés (és a bug-kollekciók OS-ként árusítása sem).

Ez jó :D
Venemo írta:
Ez oké, de magára a kérdésre nem válaszoltatok. Konkrétan: Ha a Nokia Software Updater-rel frissítem az N95-ösömet, akkor az felrakja mondjuk a 9.5-ös Symbiant (az a legújabb), vagy nem?
(Egyáltalán meg lehet nézni a telón valahol a rajta futó szoftverek verzióját? A *#0000# csak annyit ír, hogy V12.0.013, de hogy mi a Symbian verziója, azt nem...)

Ezt úgy képzeld el, hogy a szoftverfrissítés egy servicepack, nem lesz semmiből sem újabb verziód (kivéve 1-2 gyárilag telepített programot - pl.:snake, mediaplayer). Tehát az operációs rendszer nem változik meg, csak stabilabb lesz. Ez a Vistás jó példa:) Ha kijön a WinXP Service pack 3, és azt feltolod, még nem lesz Vistád :D azért be kell menni a boltba.

kedd okt. 02, 2007 21:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Venemo írta:
Ez oké, de magára a kérdésre nem válaszoltatok. Konkrétan: Ha a Nokia Software Updater-rel frissítem az N95-ösömet, akkor az felrakja mondjuk a 9.5-ös Symbiant (az a legújabb), vagy nem?
(Egyáltalán meg lehet nézni a telón valahol a rajta futó szoftverek verzióját? A *#0000# csak annyit ír, hogy V12.0.013, de hogy mi a Symbian verziója, azt nem...)

Nem. A Symbian nem frissül újra. Amikor az XP-t frissíted otthon, az felteszi a Vistát?

kedd okt. 02, 2007 20:40
arany tag

Hozzászólás 

kedd okt. 02, 2007 20:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dehogynem, csak IC cserével frissítettél :)
Illetve külsőleg becsatlakoztatott kártyával "upgradelted" az oprencert :)

kedd okt. 02, 2007 19:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
A telefonoknál azért nem lehet ilyen BIOSról beszélni.

Van egy boot rész, ami a telefon indítását végzi, illetve szerviz/flasher programokkal kommunikál, az általuk kiadott parancsok végrehajtását végzi (pl. erase, write, stb.). A boot rész általában fw frissítéskor nem íródik felül, tehát az elrontott folyamat (ha a fw rész már törlődött is) újrakezdhető. A baj ott van, amikor bizonyos telók (pl. régi Panasonicok, Qualcomm alapú Samsungok, stb.) bootját is felül lehet írni, mert ott egy baki a telefon high-tech levélnehezékké avanzsálását okozhatja, hacsak nincs kéznél JTAG flasher.
Az OS betöltését és a kezdeti ellenőrzéseket végző rész (ami egy PCnél a BIOS) már a firmware része ez esetben.

Én inkább egy Commodore számítógéphez hasonlítanám a rendszert, csak akkoriban még nem volt divat a fw frissítés (és a bug-kollekciók OS-ként árusítása sem).

kedd okt. 02, 2007 19:18
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Venemo írta:
Czumy írta:
Venemo írta:
Jut eszembe: A firmware frissítés frissíti magát a Symbian oprendszert és az S60-at is? Egyáltalán lehetséges ezeket frissíteni?

:?:
Symbian = S60.

Firmware az inkább S40-es telefonra, az oprendszer (sw = szoftver) pedig inkább S60-as, Symbian-os okostelefonokra vonatkozik. Szerintem.

Nem-nem. A Symbian az oprendszer, ami a telón fut, az S60 pedig az egyik felhasználói felület a sok közül, amit erre "ráraknak". (Mindegyiknek megvan a maga különböző verziószáma is. Például az N95-ön Symbian 9.2-es van, és S60 3.1)
De akkor átfogalmazom a kérdést: az NSU ezeket is frissíti, vagy csak a rajtuk futó alkalmazásokat? (Remélem, nem fogalmaztam nagyon hülyén...)

A firmware olyan mint PC-knél a BIOS. Tehát S40-nél is van FW, és Oprendszer is, ugyanúgy mint S60-nál is FW, és Oprendszer.

A firmware (angol: a.m. rögzített szoftver) egy olyan szoftvertípus, amely a hardvereszközbe van beépítve, és a legalapvetőbb funkciókat biztosítja a hardver működtetéséhez (esetleg figyeli az eszköz állapotát, arról információkat nyújt a külvilágnak).

kedd okt. 02, 2007 19:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Természetesen az egészet.

kedd okt. 02, 2007 18:15
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Venemo írta:
Jut eszembe: A firmware frissítés frissíti magát a Symbian oprendszert és az S60-at is? Egyáltalán lehetséges ezeket frissíteni?

Symbian = S60.

Firmware az inkább S40-es telefonra, az oprendszer (sw = szoftver) pedig inkább S60-as, Symbian-os okostelefonokra vonatkozik. Szerintem.

Nem-nem. A Symbian az oprendszer, ami a telón fut, az S60 pedig az egyik felhasználói felület a sok közül, amit erre "ráraknak". (Mindegyiknek megvan a maga különböző verziószáma is. Például az N95-ön Symbian 9.2-es van, és S60 3.1)
De akkor átfogalmazom a kérdést: az NSU ezeket is frissíti, vagy csak a rajtuk futó alkalmazásokat? (Remélem, nem fogalmaztam nagyon hülyén...)

kedd okt. 02, 2007 17:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Venemo írta:

Symbian = S60.

kedd okt. 02, 2007 17:34
arany tag

Hozzászólás 
TAttila írta:
Ezen a teón a régi szoftver van (Vodás egyébként), és beszélgetés alatt halkan súg. Ez szoftverfrissítéssel változhat, vagy hisztizzek a Vodánál?

Az enyém is, de nem csak hívás közben, hanem bármikor, amikor a kijelző világít. Valamelyik fórum szerint egyébként pont a kijelzőnek valami rezonanciája okozza. Egy ilyen nagyon halk sípolás, még magasabb hangon, mint amit a tévék adnak ki. Rajtam kívül senki se hallotta a családban, így hát gyanítom, a szervízesek se hallanák...

kedd okt. 02, 2007 17:09
arany tag

Hozzászólás 
Van még vki akinek a 15,8-as mo. térkép lejött? Lehet nem frissíteni kellene hanem feltenni újból a Loadert?

szer. szept. 26, 2007 12:55
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
sanyisoft írta:
Most nézem, hogy ismét hízott a Hun térkép!
14,6 helyett 15,4 MB lett!
Lassan csak lefedik az országot. Így tovább! :!:

Miért nem használsz TomTom-ot? Úgy tudom már kijött a belső GPS patch is.

Az engem nagyon érdekelne. Sokat kerestem már, de nem találtam ilyet. Hol találtál utalást a TomTomhoz való patcról?

hétf. szept. 24, 2007 19:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Most vettem ezt a csodamobilt, de máris elakadtam vele:-)
Wlan-ra szeretnék csatlakozni, ami félig sikerül is, de utána kiírja hogy az átjáró nem jó, és elbont. Ilyenkor a DNS kiszolgálót kéne megadnom? És hol, mert sehova nem engedi:-)

Ezen a teón a régi szoftver van (Vodás egyébként), és beszélgetés alatt halkan súg. Ez szoftverfrissítéssel változhat, vagy hisztizzek a Vodánál?

Köszi

hétf. szept. 24, 2007 19:06
arany tag

Hozzászólás 
balha írta:
eszembe jutott, hogy lecserélem a telóm hátlapját padlizsán színűre, de sajnos hiába lehet kapni komplett gyári borítást a gyorsboltban 9k-ért, ha a t-mobile nem vállalja (vagyis de, de akkor ugrik a gari :( ), a nokia mintabolt pedig 20-25k plusz áfáért...

ha van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne ezt megúszni olcsóbban, és a gari is megmaradjon, szóljon :)

Olcsóbban nem tudom hol lehet kapni, de ettől nem fog ugrani a gari. Leszeded a T-set és fölteszed az újat. Pattintós, úgyhogy nem lesz semmi baja. Ha esetleg garis hibás lenne, akkor visszateszed a gyári házat, azt' kész.

hétf. szept. 24, 2007 13:51
arany tag

Hozzászólás 
eszembe jutott, hogy lecserélem a telóm hátlapját padlizsán színűre, de sajnos hiába lehet kapni komplett gyári borítást a gyorsboltban 9k-ért, ha a t-mobile nem vállalja (vagyis de, de akkor ugrik a gari :( ), a nokia mintabolt pedig 20-25k plusz áfáért...

ha van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne ezt megúszni olcsóbban, és a gari is megmaradjon, szóljon :)

hétf. szept. 24, 2007 13:00
arany tag

Hozzászólás 
Venemo írta:
Örömmel jelenthetem, hogy megvan az N95-ösöm! Már össze is barátkoztam vele, nagyon aranyos kis mobil.

Azonban kissé lötyög a slide-ja, és a médiagombok felőli oldalon a lila műanyag és a telő eleje között van egy kb. 1 mm-es rés. Érdemes ezért visszavinni?

Más: frissítettem a Térképek progit, leszedtem a legújabb Map Loader-t, és nekem is a 14,6 MB-os térképet találta. Miért?

Nekem is van rés az említett helyen. Sajnos ez ellen nem sok mindent lehet tenni.

szomb. szept. 22, 2007 16:03
arany tag

Hozzászólás 
Venemo írta:
Örömmel jelenthetem, hogy megvan az N95-ösöm! Már össze is barátkoztam vele, nagyon aranyos kis mobil.

Azonban kissé lötyög a slide-ja, és a médiagombok felőli oldalon a lila műanyag és a telő eleje között van egy kb. 1 mm-es rés. Érdemes ezért visszavinni?

Más: frissítettem a Térképek progit, leszedtem a legújabb Map Loader-t, és nekem is a 14,6 MB-os térképet találta. Miért?

Most, hogy mondtad, megnéztem én is... Valóban van egy kis rés, de érezhetően a slide rugós mechanikája tartja el a fedlapot. Emiatt biztos nem fogják kicserélni, max. egy olyanra, amiben nem erős a feszítő, nincs rés, viszont lötyögni fog le-fel a fedlap :roll:

szomb. szept. 22, 2007 15:16
arany tag

Hozzászólás 

pén. szept. 21, 2007 15:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
foki írta:
http://www.forum.nokia.com/devices/N95-3_NAM

Ez az amcsi N95... Más a 3G háló frekvenciatartománya náluk... Ennyi...

pén. szept. 21, 2007 13:15
platina tag

Hozzászólás 
http://www.forum.nokia.com/devices/N95-3_NAM

pén. szept. 21, 2007 13:01
arany tag

Hozzászólás 
Fura. Mindenesetre nekem is lenne egy kérdésem:
Mire jó a bekeretezett ikon :?:

Kép

kedd szept. 18, 2007 14:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
sanyisoft írta:
KrE írta:
sanyisoft írta:

Nálam a Map Loaderben még mindig 14,6 MB.
Te hol látod a 15,4-et?

Inkább megmutatom:

Ez vicces, mert most frissítette magát a Map Loaderem, mégis a 14,6-os térképet ajálngatja... :?

kedd szept. 18, 2007 14:16
arany tag

Hozzászólás 
KrE írta:
sanyisoft írta:

Te hol látod a 15,4-et?

Inkább megmutatom:
Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sanyisoft hétf. szept. 24, 2007 13:55-kor.

kedd szept. 18, 2007 13:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
sanyisoft írta:

Te hol látod a 15,4-et?

kedd szept. 18, 2007 7:47
platina tag

Hozzászólás 
gabriel401. írta:
Valóban, mint ingyenes, de jól használható szolgáltatást kihagyták belőle. Nemigen érdemes feltenni, mert leszedni már nem lehet, csak teló formázással

Sajnos már késő. Én is feltettem.

kedd szept. 18, 2007 5:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Azt is olvastam valahol, hogy nincs benne nyomkövetés...
Valóban, mint ingyenes, de jól használható szolgáltatást kihagyták belőle. Nemigen érdemes feltenni, mert leszedni már nem lehet, csak teló formázással.

hétf. szept. 17, 2007 19:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
sanyisoft írta:

Miért nem használsz TomTom-ot? Úgy tudom már kijött a belső GPS patch is.

hétf. szept. 17, 2007 18:24
arany tag

Hozzászólás 

hétf. szept. 17, 2007 13:15
platina tag

Hozzászólás 
Imici1972 írta:
Szóval nem rossz, nem rossz, de a Tom-Tom-tól még mindig nagyon messze van...

Köszi szépen.
Azt is olvastam valahol, hogy nincs benne nyomkövetés, és hogy fizetés nélkül színte nem is lehet használni. Nekem nem érdemes előfizetni, mert nem használom olyan sokat. Ha nyomkövetés nincs benne a szimulációt azt benne hagyták? Hang, az az előzőhőz is volt, csak egy fájlt ki kellett cserélni.
Üdv.

hétf. szept. 17, 2007 6:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
KrE írta:
Akoska írta:
Nem érdemes erre egy szót sem vesztegetni, a kínaiak úgyis lemásolnak mindent és a másolat az úgyis silány minőségű f.s lesz.
Aki meg bedől az olcsóságnak és nem fog gyanút a fotók láttán sem, azon meg úgysem lehet segíteni...

Természetesen az N95 PDA Edition ( :lol: ) a legjobb példa rá, de mostanában nem egy olyan kínai másolat jelent meg, ami legalább olyan, mint az eredeti, vagy akár jobb is. Kezd egyre jobban hasonlítani az amit mostanában a kínaiak csinálnak, mint amit anno a japánok csináltak a motorokkal. Eleinte még a gyártási hibát is lemásolták az európai motorokról, aztán elkezdtek saját fejlesztéseket, versenyeket nyertek, már meg a Suzuki, a Yamaha, a Kawasaki és a Honda határozza meg a piacot...

Remélem (legalább részben) igazad lesz, mert az a versenynek és a választéknak csak jót tenne.

Ám van pár fontos különbség: a kínaiak nem akarnak az elsők lenni, minőségi versenyt nyerni. Ők olcsó, nagy tömegben gyártott bóvlival hódítanak és az ismert márkanevek csak a marketing előremozdítására kellenek, az azoktól ismert minőség és tudás elérése/meghaladása nekik (sajnos) egyáltalán nem céljuk.

@Imici,

Te a NOKIA Maps-ről beszélsz, de gondolom a kérdés is erre vonatkozott, mert a MapLoader csak a teérkép letöltő és telefonra tevő PCs program.
Annál amúgy csak annyit vettem észre egy jóval korábbi (tán 1.0) verzióhoz képest, hogy már hangot is lehet feltölteni és sokkal nagyobb térképeket rak fel, azaz frissítetteket.

vas. szept. 16, 2007 22:12
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy van e már valakinek tapasztalata az új 1.2.1 es Map-Loader-el ? Érdemes frissíteni?
Köszi.
Üdv.

Én feltettem.
Egyelőre nem tűnik rossznak, bár annyira nem vagyok hasraesve tőle. :zavarodott:
Kicsit szebb a grafika, áttervezték (talán bővítették is :? )a menürendszert, könnyebben kezelhető és logikusabb.
Nekem személy szerint hiányzik az indítási animáció, vagyis a Google-re hajazó "zoomolás a Földgömbre". Legalább a lehetőséget meghagyhatták volna egy beállítási pontban, hogy kérem-e az animációt, vagy sem. :cry:
Most csak annyi, hogy az indítás után megjelenik a Földgömb pár másodpercig, majd rögtön a legutóbbi GPS pozícióra ugrik.
Hasznos újítás, hogy a bal alsó sarokban látni a letöltött adatmennyiséget, ha engedélyezve van a netkapcsolat.

"Élesben" még csak egyszer próbáltam. A műholdat kb. ugyanannyi idő alatt találja meg, mint az A-GPS-es előző verzió, viszont ami nem tetszett, hogy a VIII. ker. Baross utcában többször is megszakadt a műholdas kapcsolat. Lehet, hogy egyedi eset, de az előző verziónál soha nem tapasztaltam ilyet. Ott, ha egyszer meglelte a holdakat, utána már stabil volt a vétel, soha nem szakadt meg a kapcsolat.
Ezt még tesztelni fogom, mert lehet, hogy tényleg vmi zavarta a vételt... :hm:

Szóval nem rossz, nem rossz, de a Tom-Tom-tól még mindig nagyon messze van...

vas. szept. 16, 2007 21:30
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy van e már valakinek tapasztalata az új 1.2.1 es Map-Loader-el ? Érdemes frissíteni?
Köszi.
Üdv.

vas. szept. 16, 2007 18:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Nem érdemes erre egy szót sem vesztegetni, a kínaiak úgyis lemásolnak mindent és a másolat az úgyis silány minőségű f.s lesz.
Aki meg bedől az olcsóságnak és nem fog gyanút a fotók láttán sem, azon meg úgysem lehet segíteni...

Természetesen az N95 PDA Edition ( :lol: ) a legjobb példa rá, de mostanában nem egy olyan kínai másolat jelent meg, ami legalább olyan, mint az eredeti, vagy akár jobb is. Kezd egyre jobban hasonlítani az amit mostanában a kínaiak csinálnak, mint amit anno a japánok csináltak a motorokkal. Eleinte még a gyártási hibát is lemásolták az európai motorokról, aztán elkezdtek saját fejlesztéseket, versenyeket nyertek, már meg a Suzuki, a Yamaha, a Kawasaki és a Honda határozza meg a piacot...

vas. szept. 16, 2007 18:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezt kitárgyaltuk már korábban.

Ez pl. nem is hasonlít egy N95-re, de volt olyan változat is, ami eléggé hasonló volt, csak a speckók tértek el egy "kicsit".

A többségét nem is Nokia, hanem Nckia, Nokla és egyéb neveken forgalmazzák (mint régen a piacon a Panascanic telefon, a Sanco magnó és az Adidos mackónadrág).

vas. szept. 16, 2007 12:18
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az Apronetes topic után itt is... :)

Alig jelentették be az N95 8GB-ot, máris itt az újabb verzió! :)

Apronet:
NOKIA N95 PDA Edition. A telefont Kinából hoztam, angol menü van benne, független és Pda ként használható. Tulajdonságai : 2 kamera (vga és 2 MP-s), érintő képernyő, ceruza, 256-os micro sd kártya van benne, 3D hangzású, Fm-rádiót tudja, a tetején piros lézer van :), hálózati töltő, head-sett, adatkábel, 2 akumlátór. Doboz és garancia nincs mivel Kinában vásárolt. 0 perces, Fóliás. Ára 60.000Ft

link:
http://apronet.hu/one.php?adid=6415927

szomb. szept. 15, 2007 21:52
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
sanyisoft írta:
Aer írta:
Nallatok milyen sebesseggel tortenik a data rensfer modban a masolas...nallam eleg siralmas.... 260 kbytes/s :( (Kingston mem.kartya)

Az tényleg siralmas. 750 körül a normális. Én ez miatt már kicserélettem a telefont.

Szerintem memóriakártya függő a dolog, tehát akár 5-7 mega/sec lenne a normális. Vagy legalább 2-3 mega) - és ezért király hogy nincs az N958GB-ben memkártya :D megnézem majd a tempóját.

Szerintem is a memóriakártyával lehet a ****, nekem 4 GB Sandisk SDHC memóra 739-846 KB/s - el másolt (eddig igazából nem figyeltem a sebességet, de most direkt a hozzászólás kedvéért lemértem 8) )

pén. szept. 07, 2007 18:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
sanyisoft írta:
Aer írta:
Nallatok milyen sebesseggel tortenik a data rensfer modban a masolas...nallam eleg siralmas.... 260 kbytes/s :( (Kingston mem.kartya)

Az tényleg siralmas. 750 körül a normális. Én ez miatt már kicserélettem a telefont.

Szerintem memóriakártya függő a dolog, tehát akár 5-7 mega/sec lenne a normális. Vagy legalább 2-3 mega) - és ezért király hogy nincs az N958GB-ben memkártya :D megnézem majd a tempóját.

pén. szept. 07, 2007 17:45
arany tag

Hozzászólás 
Aer írta:

pén. szept. 07, 2007 12:58
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2894 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 58  Következő