Szerző |
Üzenet |
Adg19
ezüst tag
|
Szia Trabi! A Bónusz helyett lesz új csomag? A vodások azt mondták,h valószínü hogy lesz,de mi a te véleményed,infod? Bárki válaszolhat,akinek van hiteles infoja! A másik két,%-os kedvezmény tuti,h lesz!
|
hétf. márc. 31, 2008 19:10 |
|
|
Adg19
ezüst tag
|
azonban ez az álláspont naponta változik! Áprilisban dől el véglegesen! Ennyit tok segíteni az érdeklődőknek!
Hogy ne legyen félreértés: 1évre biztosítják a Fixhez a 30%os kedvezményt,vagy 2évre a Fix tarifához 40%os hálozaton belüli percdíjkedvezményt! Ha tévednék,akkor javítsatok ki,mert üf. a csaj véletlenül 1szer elmondta nekem.
A 30%-os kedvezmény havidíjra vonatkozik!
|
pén. márc. 28, 2008 14:56 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Adg19 írta: Meg tudtam,hogy mit vezetnek be nem publikus ajánlatként a régi csomagok helyett: nem szeretném annyira részletezni,mert ez nem az én dolgom,de annyit elárulhatok,h a Fix tarifákhoz adnak HATÁROZOTT időre kedvezményeket,
Akkor ez nem más, mint a meglévő 12, vagy 24 hónapos havidíjkedvezmény kiterjesztése valamilyen formában. Ez eddig is volt, de csak a nem lebeszélhető alaphavidíjra vonatkozott, és mint a nevéből is következik, a kedvezményt hűségszerződéshez kötik. Gondolom ez valami ehhez hasonló lesz. Elég nagy visszalépés.
|
pén. márc. 28, 2008 14:51 |
|
|
Adg19
ezüst tag
|
2 kedvezmény lesz,melyek közül csak 1et kap az ügyfél: az 1ik 1évre,a másik2évre szól,de többet nem árulnék el ezekről! A korábbi Bónusz illetve örök 30%-os kedvezményü ügyfelek a jelenlegi állás szerint maradhatnak a jelenlegi csomagjukban
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Adg19 pén. márc. 28, 2008 14:54-kor.
|
pén. márc. 28, 2008 14:48 |
|
|
nagylacza
arany tag
|
And_Or írta: Nekem épp aktuális lesz ez. Valaki megerősítené?
Ép ma vettem készüléket a meglévő bonus előfizetésemre 2 év hűséggel.
Tehát a hír részemről cáfolva.
Üdv:Lacza
|
pén. márc. 28, 2008 12:53 |
|
|
And_Or
arany tag
|
Nekem épp aktuális lesz ez. Valaki megerősítené?
|
szer. márc. 26, 2008 15:14 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
|
kedd márc. 25, 2008 15:28 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Adg19 írta: És milyenek az új csomagok Trabi? Én úgy hallottam,h a régiek jobbak,mint az újak,de részleteket nem tok!
Egyszóval: sz*rok...
De erről majd valaki olyan fog csak mesélni, aki nem a cégnél dolgozik, és nem rúgják hátsón miatta...
|
hétf. márc. 24, 2008 23:01 |
|
|
Adg19
ezüst tag
|
És milyenek az új csomagok Trabi? Én úgy hallottam,h a régiek jobbak,mint az újak,de részleteket nem tok!
|
hétf. márc. 24, 2008 22:55 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
grafikus írta: És vajon én bónuszos, mikor fogok tudomást szerezni a másik két új díjcsomagról? Mikor akarnak tákékoztatni?Lehet hogy jobb lenne, mert inkább hosszan beszélek mint rövident a mp már nem jön be annyira. Az ingyen dumát még azóta is jó dolognak tartom ennyiért.
Szerintem ne akarjál tudni a csomagról, mert max elkap a röhögőgörcs...
Hidd el, jó Neked a bonus.
|
hétf. márc. 24, 2008 22:49 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Miért szólnának? Te már így is kedvezményesen beszélsz. Hivatalosan nem is kéne tudnod arról, hogy milyen kedvezményes csomagjaik vannak (léteznek egyáltalán) addig, amíg neked konkrétan nem aktuális. Utána meg örülj neki, hogy tudtál szerezni vmelyiket.
Az újra max úgy pályázhatnál, ha nekiállsz üszit hívogatni és felmondással fenyegetőzni, ahogy többen megkapták anno a bónuszt is. Aztán próba cseresznye.
|
hétf. márc. 24, 2008 21:01 |
|
|
Adg19
ezüst tag
|
A voda nem fog tájékoztatni! Ezeket az új csomagokat feltöltösöknek ajánlják ki! Mi + maradunk a régiben,változatlan feltételekkel! Én perpillanat vf fix 4500ben vok 30%kedv.nyel,bár már Bónuszom is volt! De kiváncsi leszek az újakra...
|
hétf. márc. 24, 2008 17:48 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
És vajon én bónuszos, mikor fogok tudomást szerezni a másik két új díjcsomagról? Mikor akarnak tákékoztatni?Lehet hogy jobb lenne, mert inkább hosszan beszélek mint rövident a mp már nem jön be annyira. Az ingyen dumát még azóta is jó dolognak tartom ennyiért.
|
hétf. márc. 24, 2008 16:45 |
|
|
Adg19
ezüst tag
|
Sziasztok! Április elejével kivezetésre kerül a Bónusz,illetve a Fix30%kal! Régi ügyfelek +tarthatják,mások már nem vehetik igénybe! Helyette 2 új,nem publikus tarifa lesz,melyek perces számlázásúak lesznek! Ennyit sikerült +tudnom!
|
hétf. márc. 24, 2008 15:43 |
|
|
Adg19
ezüst tag
|
Ennyit sikerült megtudnom! Kérem,ha vki többet +tudna az új csomagokról,jelezze! Köszi!
|
hétf. márc. 24, 2008 15:33 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
simico írta: .gúnár. írta: Tudom én is, hogy van ilyen, és visszaélve a helyzettel eléggé meg is kérik az árát, ha jól tudom. Éppen ezért a kisebb cégek inkább továbbszámlázzák, mint hogy adminisztrálgassák és fizetgessék kártyánkánt az ezren felüli havidíjat. Nem a cég fizeti az opció díját, hanem a dolgozó
Ez most ebből a szempontból tökmindegy. Én arra gondoltam, hogy egy kisebb forgalmat bonyolító sim kártyához képest aránytalanul sok pénzt kérnek ezért az opcióért, és ezért nem foglalkoznak inkább vele.
|
kedd feb. 19, 2008 16:35 |
|
|
lowradiation
vas-tag
|
Nem tudja valaki, Vodafone bónusz elsőfizetés átírható-e más nevére? Illetve 2 évvel a szerződés kötése után lehetséges-e még a csoportos opció lehetőséget igénybe venni.
|
kedd feb. 19, 2008 13:58 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
.gúnár. írta: Tudom én is, hogy van ilyen, és visszaélve a helyzettel eléggé meg is kérik az árát, ha jól tudom. Éppen ezért a kisebb cégek inkább továbbszámlázzák, mint hogy adminisztrálgassák és fizetgessék kártyánkánt az ezren felüli havidíjat.
Nem a cég fizeti az opció díját, hanem a dolgozó
|
szer. jan. 02, 2008 16:58 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Tudom én is, hogy van ilyen, és visszaélve a helyzettel eléggé meg is kérik az árát, ha jól tudom. Éppen ezért a kisebb cégek inkább továbbszámlázzák, mint hogy adminisztrálgassák és fizetgessék kártyánkánt az ezren felüli havidíjat.
|
kedd jan. 01, 2008 11:48 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
T68m írta: csak most nem erről beszéltük.
Értem én, csak megemlítettem, hogy van ilyen is.
|
kedd jan. 01, 2008 11:34 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
simico írta: .gúnár. írta: Papíron nem. A cég kiállít a magánszemélynek egy számlát, amin az áll, hogy telefon továbbszámlázás. Olyan is van, hogy a szolgáltató a magáncélúnak megjelölt, illetve a megállapodásban magáncélú használatnak minõsített tételekrõl (pl: mms, x ft feletti duma, wap, stb) a számlát eleve a dolgozónak állítja és küldi ki, a cég csak a céges(nek megjelölt/meghatározott) forgalomról kapja a számlát. Ehhez persze a dolgozónak is alá kell írnia egy megállapodást, hogy a szolgáltató direktben neki számlázhasson. A trénél van ilyen, a másik kettõnél nem tudom.
csak most nem erről beszéltük. Hanem arról, ha vesz egy cég egy előfizetés (mindegy, hogy milyen), akkor annál a szolgáltatók többsége tiltja a továbbadást. (főleg flottásnál)
Ezzel szemben az apeh viszont vélelmezi azt, és ennek megfelelően követeli meg az elszámolást. Az egészben pedig a siralmas az, hogy ez senkit sem zavar, ez ügyben nincs semmiféle eljárás, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
|
hétf. dec. 31, 2007 21:39 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
A Pannonnál is van ilyen. A MobiTrend Plusz keretében. És nagyon jól paraméterezhető, hogy mi kerüljön magánszámlára.
|
hétf. dec. 31, 2007 11:01 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
.gúnár. írta: Papíron nem. A cég kiállít a magánszemélynek egy számlát, amin az áll, hogy telefon továbbszámlázás.
Olyan is van, hogy a szolgáltató a magáncélúnak megjelölt, illetve a megállapodásban magáncélú használatnak minősített tételekről (pl: mms, x ft feletti duma, wap, stb) a számlát eleve a dolgozónak állítja és küldi ki, a cég csak a céges(nek megjelölt/meghatározott) forgalomról kapja a számlát. Ehhez persze a dolgozónak is alá kell írnia egy megállapodást, hogy a szolgáltató direktben neki számlázhasson. A trénél van ilyen, a másik kettőnél nem tudom.
|
hétf. dec. 31, 2007 10:40 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
. írta: T68m írta: szal, a kettő (ebből a szempontból) ugyanaz. Tehát az apeh vélelmezi a továbbadást. Azt, amit a szolgáltató tilt... szerintem a munkahelyi telefon magáncélú használata azért kicsit más.
Papíron nem. A cég kiállít a magánszemélynek egy számlát, amin az áll, hogy telefon továbbszámlázás.
|
vas. dec. 30, 2007 12:52 |
|
|
.
ezüst tag
Csatlakozott: vas. nov. 13, 2005 18:58 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: ...
|
T68m írta: szal, a kettő (ebből a szempontból) ugyanaz. Tehát az apeh vélelmezi a továbbadást. Azt, amit a szolgáltató tilt... szerintem a munkahelyi telefon magáncélú használata azért kicsit más.
|
kedd dec. 25, 2007 14:48 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
simico írta: T68m írta: hogy a telefonszámlának csak a 80%-át (vagy mennyit) lehet elszámolni költségként, a többit kötelezõ továbbszámlázni a dolgozónak vagy természetbeni juttatásként adózni utána. Kivéve ha az apeh által is elfogadott tételes nyilvántartás van vezetve az üzleti és a magán hívásokról (azaz biztosított a magán hívások megjelölése és elkülönítése) és ennek alapján a dolgozóval ki van fizettetve a magán hívások ára.
szal, a kettő (ebből a szempontból) ugyanaz. Tehát az apeh vélelmezi a továbbadást. Azt, amit a szolgáltató tilt...
|
kedd dec. 25, 2007 14:43 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
T68m írta: hogy a telefonszámlának csak a 80%-át (vagy mennyit) lehet elszámolni költségként, a többit kötelező továbbszámlázni a dolgozónak vagy természetbeni juttatásként adózni utána.
Kivéve ha az apeh által is elfogadott tételes nyilvántartás van vezetve az üzleti és a magán hívásokról (azaz biztosított a magán hívások megjelölése és elkülönítése) és ennek alapján a dolgozóval ki van fizettetve a magán hívások ára.
|
kedd dec. 25, 2007 13:48 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
phonefreak írta: Ezt hogy érted?
Az ászfben vagy az előfizetői szerződésben mindegyik tiltja a szolgáltatás továbbadását.
Azonban! Az apeh meg ezt (a továbbadást) feltételezi, és elő is írja, azzal, hogy a telefonszámlának csak a 80%-át (vagy mennyit) lehet elszámolni költségként, a többit kötelező továbbszámlázni a dolgozónak vagy természetbeni juttatásként adózni utána. Egyik köcsög, másik köcsögebb...
|
kedd dec. 25, 2007 13:31 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Ezt hogy érted?
|
kedd dec. 25, 2007 13:08 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
nanema írta: Mindegy melyik mobil szolgáltatónál van hívószámom?
Természetesen nem. Annál a szolgáltatónál kell lenned amelyikkel a flotta szerződött.
Egyébként ez még mindig továbbszolgáltatásnak tűnik számomra, amit ugye tudtommal mindegyik szolgáltató tilt
|
pén. dec. 21, 2007 10:16 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
???
Ha flotta tag vagy, fizetsz x összeget/hó, hogy flottán belül ingyen dumálj. Flottán belül ált. rövid hívószámra érvényes az ingyen beszélgetés.
|
csüt. dec. 20, 2007 18:22 |
|
|
nanema
vas-tag
|
Ezt nem értem. Hogy csinálják meg a hívást, hogy ingyenes legyen a flotta tagok között? Mindegy melyik mobil szolgáltatónál van hívószámom?
|
csüt. dec. 20, 2007 10:32 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
Nem, ez egyszerű rablás!
Add össze a járulékos költségeket...
|
kedd dec. 18, 2007 18:25 |
|
|
hhh3
arany tag
|
Szerintetek ez ADATHALÁSZAT?
http://www.zoxer.hu/olcsopercdij/
iwiwen jött spamként, nincs szolgáltató
|
kedd dec. 18, 2007 18:21 |
|
|
neemtudomka
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Budapest
|
Igen, az van nálunk is - kötelező opcióként - de itt azért jobb a helyzet, mert baromira kitágíthatod azoknak a körét, akik ebbe esnek, mivel minden dugósúgó a zárt hívócsoport tagja. (Nem árulják el hányan vagyunk, de szerintem több százan lehetünk már. Nekem is van vagy 10 ismerősöm benne.) Ráadásul minden más lebeszélhető, ennyit már a voda is megérdemel. (Pl. ha csak két órát beszélsz a hónapban a flottán belül az 7,5 Ft-s percdíj....Én 10 óránál többet nyomok.)
Blamazs írta: neemtudomka írta: nn, grafikus Gyertek a dugósúgóba. Ez egy olyan cég, akinek van egy szolgáltatása - működő, nem kamu - és a szerződött partnerei flotta tagok lehetnek. Természetesen van a szolgáltatásnak havi díja, de az bőven megéri és ráadásul még dugóinfókat is kapsz tőlük. Ami a lényeg, hogy itt mi saját néven vagyunk előfizetők és számlafizetők is, így aztán nem áll fenn a veszélye egy sajnos már szokásos flotta összeomlásnak. Előny még, hogy ha a baráti-rokoni köröd is saját maga önállóan belép, akkor velük is ingyen dumálsz. Aztán ha olyan helyen laksz, ahol az ablakodból valami forgalmas helyre látsz rá és feldobsz egy webkamerát és adod vele nekik a képet, akkor még havi díjad sincs. /Én sajnos mellékutcában lakom / ingyen dumalsz havi dijert fejeben nem? zart elofizetoi csoport van nalatok is nem? ezt kotelezo elofizetni amugy? vagy le is lehet mondani? nekem is van, de nem hasznalom ki csak feleslegesen fizetem.
|
szomb. nov. 24, 2007 22:27 |
|
|
orichalcos
ezüst tag
|
Nem tudjátok van-e a Vodafone-nál olyan hogy küldök egy bizonyos havidíjért ingyen tudok küldeni sms-t?Vitamaxos vagyok....
|
szomb. nov. 24, 2007 21:27 |
|
|
Blamazs
arany tag
|
neemtudomka írta: nn, grafikus Gyertek a dugósúgóba. Ez egy olyan cég, akinek van egy szolgáltatása - működő, nem kamu - és a szerződött partnerei flotta tagok lehetnek. Természetesen van a szolgáltatásnak havi díja, de az bőven megéri és ráadásul még dugóinfókat is kapsz tőlük. Ami a lényeg, hogy itt mi saját néven vagyunk előfizetők és számlafizetők is, így aztán nem áll fenn a veszélye egy sajnos már szokásos flotta összeomlásnak. Előny még, hogy ha a baráti-rokoni köröd is saját maga önállóan belép, akkor velük is ingyen dumálsz. Aztán ha olyan helyen laksz, ahol az ablakodból valami forgalmas helyre látsz rá és feldobsz egy webkamerát és adod vele nekik a képet, akkor még havi díjad sincs. /Én sajnos mellékutcában lakom /
ingyen dumalsz havi dijert fejeben nem? zart elofizetoi csoport van nalatok is nem? ezt kotelezo elofizetni amugy? vagy le is lehet mondani?
nekem is van, de nem hasznalom ki csak feleslegesen fizetem.
|
szomb. nov. 24, 2007 20:56 |
|
|
neemtudomka
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Budapest
|
nn, grafikus
Gyertek a dugósúgóba. Ez egy olyan cég, akinek van egy szolgáltatása - működő, nem kamu - és a szerződött partnerei flotta tagok lehetnek. Természetesen van a szolgáltatásnak havi díja, de az bőven megéri és ráadásul még dugóinfókat is kapsz tőlük.
Ami a lényeg, hogy itt mi saját néven vagyunk előfizetők és számlafizetők is, így aztán nem áll fenn a veszélye egy sajnos már szokásos flotta összeomlásnak.
Előny még, hogy ha a baráti-rokoni köröd is saját maga önállóan belép, akkor velük is ingyen dumálsz.
Aztán ha olyan helyen laksz, ahol az ablakodból valami forgalmas helyre látsz rá és feldobsz egy webkamerát és adod vele nekik a képet, akkor még havi díjad sincs. /Én sajnos mellékutcában lakom /
|
szomb. nov. 24, 2007 19:54 |
|
|
Blamazs
arany tag
|
neemtudomka írta: Nálunk a dugósúgó flottában van 100 SMS-s opció. Ez a 100 így nettó 10 Ft-ba kerül.
na akkor felhivom oket es megkerdezem, hogy lehet-e kerni a mienkhez is vmi hasonlo lehetoseget.
thx
megtortent: 30db sms 360ft--ert. nem sok, de tobb mint a semmi.
|
szomb. nov. 24, 2007 19:10 |
|
|
grafikus
platina tag
|
Nekem a Bónuszra semmit nem ajánlottak. Kétszer hívtam őket, hogy akkor elhordozom mind a három számot, nem hatotta meg őket.
|
szomb. nov. 24, 2007 19:06 |
|
|
nn
arany tag
|
van mostanában valami "jó" kis ajánlatuk a 2 éves hűség lejárata után?
|
szomb. nov. 24, 2007 18:51 |
|
|
neemtudomka
ezüst tag
|
Nálunk a dugósúgó flottában van 100 SMS-s opció. Ez a 100 így nettó 10 Ft-ba kerül.
|
szomb. nov. 24, 2007 17:57 |
|
|
Blamazs
arany tag
|
Sziasztok!
Tudja vki, hogy kormanyzati csomaghoz lehet kerni vmi sms opciot?
Eleg sok sms-t kuldok es szeretnek vmi kedvezobb tarifat ra. A havi 20db meg keves amit az elofizuhoz adnak.
Koszi!
|
szomb. nov. 24, 2007 10:25 |
|
|
vittorio29
vas-tag
|
sziasztok,
tegnap jött sms a vodától:
"...tájékoztatjuk hogy tarifacsomagát a megváltozott keretszerződésnek megfelelően módosítottuk"
a csomag otp flotta volt. tudja vki hogy mi ez? 1270 még nem tudja, otp-s kapcsolattartó pedig már nem ott dolgozik
köszi
v,
|
pén. nov. 23, 2007 13:07 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Bemész, és megkötöd. Megadod az egyik Bónuszod telefonszámát referenciaszámnak. Nem kell semmilyen engedély a további kötéshez.
Miért van oda mindenki ezért?
|
csüt. nov. 08, 2007 1:40 |
|
|
TPinter
arany tag
|
Nem tudja valaki, hogy mit kell akkor vinnem, ha a meglevo 2 bonuszom melle ki szeretnek kerni meg 2ot?
Ugyifogyin meguntam a varakozast tobb mint 10 perc zeneles utan...
|
szer. nov. 07, 2007 10:47 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
savaria írta: Tudtommal üzleti csomagokra nincs 30% kedvezmény, csak magánembereknek.
Én is így tudom...
|
kedd nov. 06, 2007 16:59 |
|
|
savaria
arany tag
|
T68m írta: Hogyan lehetne üzleti fix 15000-est szereznem a 30%-os havidíj kedvezménnyel?
Tudtommal üzleti csomagokra nincs 30% kedvezmény, csak magánembereknek.
|
kedd nov. 06, 2007 11:11 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Hogyan lehetne üzleti fix 15000-est szereznem a 30%-os havidíj kedvezménnyel?
|
kedd nov. 06, 2007 10:02 |
|
|
nagylacza
arany tag
|
perge76 írta: Tudja itt valaki, hogy a Vodafone Bóusz díjcsomag osztható-e 5 felé, vagy ez 5 külön havidíjat takar, ha mind igénybeveszem?
Egy néven, és 5 havidíj.
|
kedd nov. 06, 2007 6:28 |
|
|