sziasztok....örülnék ha vki tudna nekem segíteni írnom kéne egy házi dogát holnapra arról h hogyan párologtatnak az állatok...a kutyáról meg a macskáról már találtam dolgokat de azok sajna nem elegendőek....ha vki tud akkor az légyszike segítsen
sziasztok....örülnék ha vki tudna nekem segíteni írnom kéne egy házi dogát holnapra arról h hogyan párologtatnak az állatok...a kutyáról meg a macskáról már találtam dolgokat de azok sajna nem elegendőek....ha vki tud akkor az légyszike segítsen
Öregem eltévsztetted a házszámot, ez egy Informatikai Fórum. És azon belül a működtetéssel, problémákkal foglakozó fórum.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.