Szerző |
Üzenet |
dr.zsoo
arany tag
|
Re: adat kommunikáció???
happyzso írta: sziasztok,
most juttotam eme gyöngyszemhez, és van egy nagy gondom:
az USB-t rádugom tölt is rendesen, de PC nem ismeri fel az eszközt. 4.2 soft vana telcsin, a PC-n meg XP home. viszont a elefonhoz cd-t nem kaptam. kell hozzá illesztő, vagy fel kéne ismerniük egymást.
azt gondoltam lehet csak háttértárként csatlakoztatni, mint az eddigi cuccaimat.
ha kell hozzá illesztő; honnan tudom megszerezni? ha nem mi lehet gon? esetleg valami beállítási kérdés?
üdev:
Zsolt
Sziasztok!
Nekem is megvan még az MPX, immár 5. éve, fő telónak, napi 50 hívást is lebonyolítok vele. A kérdésre a válasz hogy telepítened kell az ActiveSync-et. A microsoft letöltések között ott van, a legujabb is jó hozzá (4.5 ). Illetve kell hozzá egy modemvezérlő, a smartphone.inf, ami a CD-n van, vagy én is el tudom küldeni. Ezt az uj hardver telepítésekor kell megadni.
dr.zsoo
|
szer. jan. 30, 2008 23:32 |
|
|
happyzso
vas-tag
|
adat kommunikáció???
sziasztok,
most juttotam eme gyöngyszemhez, és van egy nagy gondom:
az USB-t rádugom tölt is rendesen, de PC nem ismeri fel az eszközt.
4.2 soft vana telcsin, a PC-n meg XP home.
viszont a elefonhoz cd-t nem kaptam.
kell hozzá illesztő, vagy fel kéne ismerniük egymást.
azt gondoltam lehet csak háttértárként csatlakoztatni, mint az eddigi cuccaimat.
ha kell hozzá illesztő; honnan tudom megszerezni?
ha nem mi lehet gon? esetleg valami beállítási kérdés?
üdev:
Zsolt
|
szer. jan. 30, 2008 21:41 |
|
|
Zordon
vas-tag
|
Re: Motorola MPX200
Nagyon szépen köszönöm. Megyek átnézem őket. További szép napot!
|
csüt. jan. 24, 2008 10:29 |
|
|
sitting_bull
vas-tag
|
Re: Motorola MPX200
Zordon írta: Sziasztok!
Először is gratula mindenkinek a fórumhoz. Sokáig Nokiám volt, ott is vannak forumok, de ilyen segítőkészséggel még nem találkoztam. Én is beléptem a Motorolások körébe egy használt MPX200-al. Szeretnék tőletek rögtön segítséget is kérni. Honnan tudok MWS2003 softra - mert ez van a telón - használható programokat (filmnézés, totalcom., word, excell..) letölteni? A másik nagyobb lélegzetű kérdésem, érdemes-e újabb MWS-t pl:2005, 2006-ot felrakni? Várom megtisztelő válaszotokat. Üdv., mindenkinek.
Üdv!
Itt van egy szép kis csokor.
Elég régóta gyűjtögetem. De nem biztos, hogy mind működik.
http://gezabatyo.uw.hu/
http://netmobile.uw.hu/
http://www.kutyu.hu/index.php?option=co ... &Itemid=36
http://www.smart4phone.net/windowsmobil ... ew&iden=82
http://spklub.dox.hu/
http://delishop.hu/deligsm/index.php?cPath=42_50_67
http://mobilarena.hu/teszt/amit_a_windo ... eljes.html
http://spklub.tk/
http://chronos6.extra.hu/index.php?opti ... e&Itemid=1
http://shops.avengo.de/fabmanet/p7656_m ... mah__.html
http://www.mycnknow.com/download.htm
http://www.coolsmartphone.com/news2129.html
http://www.pda4x.com/read.php?tid=59628
http://gportal.hu/portal/balifon/
Kellemes böngészést
|
szer. jan. 23, 2008 21:11 |
|
|
Zordon
vas-tag
|
Motorola MPX200
Sziasztok!
Először is gratula mindenkinek a fórumhoz. Sokáig Nokiám volt, ott is vannak forumok, de ilyen segítőkészséggel még nem találkoztam. Én is beléptem a Motorolások körébe egy használt MPX200-al. Szeretnék tőletek rögtön segítséget is kérni. Honnan tudok MWS2003 softra - mert ez van a telón - használható programokat (filmnézés, totalcom., word, excell..) letölteni? A másik nagyobb lélegzetű kérdésem, érdemes-e újabb MWS-t pl:2005, 2006-ot felrakni?
Várom megtisztelő válaszotokat.
Üdv., mindenkinek.
|
kedd jan. 22, 2008 20:41 |
|
|
bfeco
arany tag
Csatlakozott: csüt. jún. 30, 2005 14:19 Hozzászólások: 119 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Énis hűtlen lettem/leszek..Megrendeltem egy HTC S730-at.
A múlt hét végén a wm6 megfagyott az mpx-en, újra kellett raknom a romot.
Ez tette be a kaput.
Visszaraktam a wm2003-at (hál'Istennek volt 2003-as backup, úgyhogy csak az elmúlt háromhavi adat veszett el).
A kis drágát visszarakom a dobozba, az A008 Accompli mellé és szeretem majd továbbra is, de remélem jövő héttől már a Wings-sel ismerkedhetek
|
pén. jan. 18, 2008 22:21 |
|
|
orichalcos
ezüst tag
|
Felraktam. Szépen megy is. Sms-t is kezeli a mellékelt fájl segítségével.
Hát ja se játék se office, se másik lejátszó.
Plusz ha bejövő hívásom van akkor el van csúszva a kép.Illetve szét van töredezve....
Ezek ellenére szerintem rajtahagyom pár napot. Meglátom hogy viselkedik...
|
csüt. jan. 17, 2008 20:54 |
|
|
Muky
ezüst tag
Csatlakozott: szer. aug. 11, 2004 6:28 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Biatorbágy
|
Hali!
Nekem sehogy sem sikerült letöltenem a vanillát.
A WinRAR mindig " Az archívumnak nincsen vége" üzenettel leállt.
|
csüt. jan. 17, 2008 20:19 |
|
|
sitting_bull
vas-tag
|
orichalcos írta: és ez a rom már teljesen angol? lehet vele sms-t küldeni rendesen?
Hi!
Tegnap feltettem.
Igen, Angol.
SMS simán megy ha felteszed a T9hungarian.CAB-t.
Szép csicsás.
Nincs alapból játék.
Viszont szerintem az amúgy sem túlméretezett aksit zabálja. (nincs bekapcsolva az infra:)))
Nem kiforrott ROM mert ha épp használat közben megzörget valaki akkor fullra kiakad. Bármit csináltál buktad.
Egyébként ez a jelenség minden általam kipróbált oprendszerrel jelentkezett.
Egyszerüen nem kezeli a használat alatt lévő telefon a bejövő hívásokat.
pl: irod az sms-t, megcsörgetnek, na ilyenkor annyira kiakad, hogy csak akksi ki-vel tudod megoldani. Az új Vanillával merev lesz.
Így most vissza az általam legjobbnak tartott 2003-ra.
Csak ilyenkor minden beállítást újra be kell lőni.
Gyanítom egy újabb Motorolára cserélem az öreg harcost.
Na de milyenre?
Merem állítani a legjobb névkeresővel rendelkezik az MPX200. Többek között ezért is van még meg. Mert azért őszintén, most már nem a leggyorsabb telefon.
Csak flippes jöhet szóba. Valahol a fiók mélyén még egy Star-Tec és egy V3688 is lapul.
A pengék nem tetszenek.
Tegnap nézegettem egy V547-et. Először még tetszett is de jobban belemászva a menübe elég gagyi.
Esetleg valakinek 5let?
Na elég a sopánkodásból.
Üdv mkinek!!
|
csüt. jan. 17, 2008 19:17 |
|
|
Dibi
ezüst tag
|
Sajnos nem tudok neked válaszolni, mert nekem már nincs mpxem... Ororszok csinálták, tehát lehetséges, h nem teljesen angol, az sms szerintem itt sincs még megoldva, fel kell tenni hozzá az sms fix.cab-ot, ami mellékkelve van.
|
csüt. jan. 17, 2008 9:14 |
|
|
orichalcos
ezüst tag
|
és ez a rom már teljesen angol?
lehet vele sms-t küldeni rendesen?
|
szer. jan. 16, 2008 18:40 |
|
|
Dibi
ezüst tag
|
|
hétf. jan. 14, 2008 22:30 |
|
|
lassu
ezüst tag
|
Kősz srácok,most elég jöl megy az mpx200 prof.2005el,1 darabig hagyom.
|
pén. jan. 04, 2008 23:07 |
|
|
bfeco
arany tag
Csatlakozott: csüt. jún. 30, 2005 14:19 Hozzászólások: 119 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Re: smartphone inf.
lassu írta: Buék mindenkinek! abba kérnék segitséget a smartph.-ne inf.-t wm2003-hoz hogy kell feltenni mert elöször a wm2005öt raktam fel és 2003at szeretnék feltenni,az op.rendsz.felrakás ok. a sp.inf.-t nem látja a m.upgrade wizard,elöre is kösz,mindenkinek BUÉK
A vezérlőpultban a modemek közül távolítsd el a motorola sm56 modemet, aztán a leírt telepítési folyamatnál a 2003as oprendszerhez tartozó .inf fájlt add meg neki.
|
pén. jan. 04, 2008 10:45 |
|
|
bfeco
arany tag
|
lassu írta: Buék mindenkinek! abba kérnék segitséget a smartph.-ne inf.-t wm2003-hoz hogy kell feltenni mert elöször a wm2005öt raktam fel és 2003at szeretnék feltenni,az op.rendsz.felrakás ok. a sp.inf.-t nem látja a m.upgrade wizard,elöre is kösz,mindenkinek BUÉK
A vezérlőpultban a modemek közül távolítsd el a motorola sm56 modemet, aztán a leírt telepítési folyamatnál a 2003as oprendszerhez tartozó .inf fájlt add meg neki.
|
pén. jan. 04, 2008 10:44 |
|
|
sitting_bull
vas-tag
|
Firmware frissitése
Firmware, Operációs rendszer telepítése
Előkészítés:
A telepítéshez kell a telepítendő .img file, meg a motorola upgrade wizard program, amit a PC-re kell telepítened.
Ha esetleg a telepitendő file .rom akkor ahhoz az mpx200_flasher program amit a leirásnak megfelelően kell a PC-ra felmásolni
Ha fent van, akkor szükséged van a smartphone.inf file-re
Akkor lépésenként...
1. upgrade wizard vagy flasher telepitése
2. telefon kikapcs, usb kihúz belőle
3. telefont kinyit, nagy kék gomb melletti balra nyilat nyomvatartva bedugni az usb-t.
4. PC talál új hardvert, usb wireless modem smatphone2002 vagy hasonló, smartphone.inf-et kell megadni mint telepítési információ.
5. ha kész, elindítható az upgrade wizard, ami elvileg már megtalálja a telefont
6. megadni neki, hogy hol van a telepítendő file, ez lesz a .img file
7. ha végez kiírja, és utána már az usb-t is húzd ki
8. most jön a hard reset, előfordul, hogy automatikusan megtörténik ha nem akkor a kikapcsolt telefont szétnyitni, megnyomni nagy kék gombot, úgy tartani, és bekapcsolni
9. Figyelem, most egy darabig dolgozni fog, kikell várni.
Ennyi! A lényeg az előkészítésben van. *.img vagy *.rom -od van?
|
csüt. jan. 03, 2008 22:48 |
|
|
kookesz
vas-tag
|
Helló!
Végigolvastam a fórumot, de még mindig nem tudok e-book-ot olvasni a masinán!
Tud valaki segíteni? eredeti 2002 win van rajta!
Amiket próbáltam nem működtek!
előre is köszönöm!
|
szer. jan. 02, 2008 13:49 |
|
|
lassu
ezüst tag
|
smartphone inf.
Buék mindenkinek! abba kérnék segitséget a smartph.-ne inf.-t wm2003-hoz hogy kell feltenni mert elöször a wm2005öt raktam fel és 2003at szeretnék feltenni,az op.rendsz.felrakás ok. a sp.inf.-t nem látja a m.upgrade wizard,elöre is kösz,mindenkinek BUÉK
|
hétf. dec. 31, 2007 8:30 |
|
|
joanadavis
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 29, 2004 21:01 Hozzászólások: 478 Tartózkodási hely: összeommlott világ
|
Hello!
Tudom, ez itt nem a hirdetéses topic, de ha valakinek kell egy jó állapotú mpx200 vagy ismer olyat, akinek kell, az keres(tes)sen meg engem a joanadavis kukac gmail pont com címecskén,
mert SOS megszabadulnék tőle headset+CD+USB+töltő+picike memkari barátocskáival együtt új szerelem okán.
|
szomb. dec. 29, 2007 19:38 |
|
|
sitting_bull
vas-tag
|
Re: MW6 install MPX200-ra
s14 írta: Ha lenne valaki segítőkész és leírná a WM6 installálását MPX200-ra lépésről-lépésre (szájbarágosan) NAGY segítség lenne nekem és szerintem másnak is.
Angol változat megvan, de 100 %-os magyarul gyakorlati tapasztalattal rendelkezőtöl lenne az igazi.
Üdv!
Pár hónapja vettem egy ilyen telót WM5 OP-vel.
Végigolvastam a fórumot és szinte mindent kipróbáltam. Amit tanácsoltatok. Így 2002-től a WM6-ig minden volt már a telefonon. Most visszatértem a 2003-ra. Szerintem a WM6 egy picit sok neki a WM5 pedig kicsit hiányos, talán 2003-hoz képest visszalépés.
Hasznos kis dolgok és leírások vannak. Sajnos a régebbi linkek már nem igazán működnek. Azért egy kis utánjárás és guglizással mindent meg lehet találni.
Akkor itt van szájbarágósan.
Motorola Mobile Upgrade Wizard v1.8.5 -at hasznaltam, eloszor nem akarta felismerni a telot a balgomb+usb kabel bedugas utan, ugyhogy ujra kellett raknom a progit, de utana minden okes lett.
A modszer a fentebb leirtaknak megfelelo:
- beszerzed a 3 image file-t
- legalabb 64 megas SD kartyara van szukseg
1. Kapcsold ki a telot, vedd ki a memoriakartyat es a SIM kartyat is.
2. A Motorola Upgrade Wizarddal tedd fel a part1.img -t (ennek menete ugyanaz, mint a wm2003-e, nem irnam le reszletesen, de roviden: bal navigacio gomb nyomvatart + usb kabel bedug, igy varsz 2-5 masodpercet. Ha meg nem volt fenn Smartphone 2002 modem driver, akkor felteszi, ha mar fenn volt, akkor csak ad az XP egy hangot, olyat, mint amikor egy USB-s eszkozt bedugsz a gepbe. Ha nem akar sehogy sem menni a dolog, erdemes leszedni a modem drivert, telobol akksi ki, majd vissza, es ha az upgrade wizard felismeresnel a harom pontot a vegtelensegig irogatja, akkor ujrarakni az upgrade wizardot)
3. Ha rendben felment a part1.img rom, akkor USB kabelt kihuzod es az akksit kiveszed.
4. Akksi vissza.
5. Master Reset (kek gomb nyomvatart, kozben telo bekapcsol). Itt YES-t kell valasztani ertelemszeruen.
6. Master reset utan a kovetkezo hibauzenet fogad, ettol nem kell megijedni: "Device authentication failure. Please contact the product manufacturer. For reference please provide your device ID:..."
7. Akksi kivesz.
8. Akksit visszatesz.
9. SD kartyat betesz (legalabb 32 megas kell), majd USB kabel visszadug.
10. Upgrade wizard-dal part2.img feltesz. Ha barmi gond lenne, nem akarja felismerni, vagy felismeri, es elkezdi feltenni, de a szazalek kijelzo nem megy fel, akkor nem kell megijedni: cancel-re klikk. Modem drivert leszed, telo akksi ki majd vissza, es ujraprobal. Nekem masodikra ment rendesen.
11. part3.img -t feltesz (itt nem lesz semmi problema sem, hisz nem kell akksit ki-betenni, tehat amint elkeszult a 2-es rom, rogton lehet ujrainditani az upgrade wizardot es ralokni a 3-asat. Meg balgomb+usb kabellel sem kell maceralni, mert nem kell kihuzni a kabelt, es akkor nincs gond)
12. USB kabelt kihuz, akksit kivesz.
13. SIM kartyat majd az akksit visszatesz.
14. Master Reset, de ezuttal a kek gomb nyomvatartasa + bekapcs megnyomasa utan egy ezidaig ismeretlen (smartphone 2002-ben es wm2003-ban ilyen nem volt) kepernyo fogad. Itt ki kell valasztani, hogy a "clean reg hive" es a "format storage" mellett YES legyen, aztan klikk a DONE-ra.
15. A master reset eltart egy ideig, ezt meg kell varni! Nem szabad kozben piszkalni a telefont, akksit kivenni meg plane nem.
16. Kesz!
A leírásért köszönet ide http://gezabatyo.uw.hu/
Sitting_bull
|
szomb. dec. 22, 2007 8:22 |
|
|
total_eclipse
ezüst tag
Csatlakozott: vas. feb. 20, 2005 21:11 Hozzászólások: 35 Tartózkodási hely: Budapest
|
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Épp ma 5 éves az MPX200-asom. Boldog születésnapot neki!
|
pén. dec. 21, 2007 16:12 |
|
|
Crime
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. márc. 05, 2005 11:46 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: Szeged
|
djsam írta: Sziasztok Most tervezem ilyen teló vásárlását, és kíváncsi lennék rá, 512 MB-os miniSD kártyára SD adapterrel fel lehet tenni WM05-öt vagy 06-ot?
A puding próbája az evés... A 05 válogatós volt, a 06-ot nem tudom.
|
csüt. dec. 20, 2007 20:10 |
|
|
djsam
vas-tag
Csatlakozott: csüt. dec. 20, 2007 16:52 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Kiskőrös
|
Sziasztok Most tervezem ilyen teló vásárlását, és kíváncsi lennék rá, 512 MB-os miniSD kártyára SD adapterrel fel lehet tenni WM05-öt vagy 06-ot?
|
csüt. dec. 20, 2007 16:57 |
|
|
Crime
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. márc. 05, 2005 11:46 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: Szeged
|
orichalcos írta: Crime:
Mi újság magyarosítás terén?
Cseppet elakadt a dolog. Kétféle wm06 ROMmal próbálkoztam, de az eredmény lényegében ugyan az volt: összeomlott a rendszer. Egy-két dolog magyar lett, de sokszor el sem akart indulni a telefon. Lehet, hogy a ROMba kell belenyúlni. Ezt is elkezdtük, a "kicsomagolásig" már eljutottunk! Bevallom őszintén mostanában nem sok időm volt utánajárni, hogy hol bukik a dolog, de nem lefutott téma! Majd ünnepek után megint rálépünk...
|
kedd dec. 18, 2007 18:57 |
|
|
s14
vas-tag
|
MW6 install MPX200-ra
Ha lenne valaki segítőkész és leírná a WM6 installálását MPX200-ra lépésről-lépésre (szájbarágosan) NAGY segítség lenne nekem és szerintem másnak is.
Angol változat megvan, de 100 %-os magyarul gyakorlati tapasztalattal rendelkezőtöl lenne az igazi.
|
kedd dec. 18, 2007 13:00 |
|
|
vaczig
ezüst tag
|
Contacts
Tapasztalt vki olyat, hogy a külső kijelzőre nem írja ki ki hív, csak a telefonszámot? Tehát a számhoz nem rendeli hozzá a nevet a Contacts-ból. EWM6nál is és a WM5-nél is ez volt,de a 2003nál működött rendesen.
|
pén. dec. 14, 2007 8:40 |
|
|
vaczig
ezüst tag
|
master reset nem megy
Hi!
WM2005 van a telcsin, de mikor master resetet akarok megjelenik egy teljesen fehér háttér és úgy is marad amíg ki nem veszem az akksit. Mi lehet a gond? Fontos lene resetelni...
|
hétf. dec. 10, 2007 9:39 |
|
|
bfeco
arany tag
|
Teszla írta: Valaki tud olyan verziójú TCPMP lejátszót, ami megy WM06 alatt? Nekem ez a progi jött be a legjobban, és kár lenne, ha nem tudnám ez alatt az oprendszer alatt használni Jah még valami. Valaki említette, hogy a WM06 gyorsabb, mint a 2003. Szerintem egyáltalán nem. A Bubble breaker játéko iszonyat lasú itt Zenehallgatás közben pedig mást nem nagyon lehet csinálni, mert szintén lassulás lesz belőle. De az tény, hogy tényleg ez a legszebb oprendszer mit láttam a telóra.
TCPMP81. felraktam ide:
http://www.mediafire.com/?6g1i0o6nynd
|
pén. dec. 07, 2007 9:47 |
|
|
Teszla
vas-tag
|
Valaki tud olyan verziójú TCPMP lejátszót, ami megy WM06 alatt? Nekem ez a progi jött be a legjobban, és kár lenne, ha nem tudnám ez alatt az oprendszer alatt használni
Jah még valami. Valaki említette, hogy a WM06 gyorsabb, mint a 2003. Szerintem egyáltalán nem. A Bubble breaker játéko iszonyat lasú itt Zenehallgatás közben pedig mást nem nagyon lehet csinálni, mert szintén lassulás lesz belőle. De az tény, hogy tényleg ez a legszebb oprendszer mit láttam a telóra.
|
csüt. dec. 06, 2007 23:03 |
|
|
orichalcos
ezüst tag
|
Crime:
Mi újság magyarosítás terén?
|
szer. dec. 05, 2007 21:05 |
|
|
bfeco
arany tag
|
Re: nem tölt
toxysylver írta: Sziasztok
Sajnos egyikk napról a másikra a telóm egyszerűen nem tölt....
Mi lett a baja?
Meg lehet valahogy csinálni?
Köszi
Ez az a bizonyos barkácsolós átkötés, amit javasoltak itt már sokan és sokszor.
Szerintem egyszerűbb Pesten a Moto szervizbe bevinni, nekem kb 10 perc alatt megcsinálták, ha jól emlékszem kétezerért...3 évvel ezelőtt.
|
szer. dec. 05, 2007 20:06 |
|
|
sake
ezüst tag
|
telót keresek!
Üdv mindenkinek!
Eladó mpx200-ast keresek. Csakis jó állapotú érdekel!
Köszi!
|
szer. dec. 05, 2007 17:38 |
|
|
toxysylver
vas-tag
|
nem tölt
Sziasztok
Sajnos egyikk napról a másikra a telóm egyszerűen nem tölt....
Mi lett a baja?
Meg lehet valahogy csinálni?
Köszi
|
szer. dec. 05, 2007 8:09 |
|
|
Teszla
vas-tag
|
Sziasztok!
A La Vella Mobile Radio nevű progihoz van valakinek serialja, vagy hasonlója? Mert így sajnos csak két csatorna van amit hallgatni lehet vele
Lenne még egy kérdésem. Ma tettem fel a WM06-ot, és néha elég szépen kifagy a teló. Általában akkor, ha a házikó gombot sokáig nyomom, vagy egy picit megnyomom a bekapcsoló gombot. Még nem jöttem rá, hogy melyik okozza, mert inkább nem foglalkoztam vele. Valakinek van hasonló problémája? Illetve itt már nem tudom előhozni a prodiles menüt egy gombnyomásra, mint a 2003-ban?
|
kedd dec. 04, 2007 19:06 |
|
|
Unicorn
ezüst tag
|
bfeco írta: ..."your current location is temporary unavailable"...hogy aztán meddig ideiglenes azt nemtom
Igen, sajnos nekem is ugyanezt írja ki.
|
szomb. dec. 01, 2007 20:04 |
|
|
hungazsi
arany tag
Csatlakozott: szomb. szept. 03, 2005 18:51 Hozzászólások: 143 Tartózkodási hely: Tirpákia
|
Ráraktam wm6-ot és próbáltam "upgradelni" 2002-re vagy 03-ra de bad news.
Megpróbáltam újraindítani a gépet, nincs idegen karakter se az elérési útban.
Próbáltam két féle mobile upgrade verzióval és négyféle rommal de folyton bad news, esetleg valami ötlet?(a 06-ot el tudom még indítani)
|
szomb. dec. 01, 2007 15:21 |
|
|
bfeco
arany tag
|
Énis megörültem amikor olvastam a hírt, felraktam, de nem működik a helymeghatározás: "your current location is temporary unavailable"...hogy aztán meddig ideiglenes azt nemtom
|
szomb. dec. 01, 2007 14:28 |
|
|
Unicorn
ezüst tag
|
|
csüt. nov. 29, 2007 15:04 |
|
|
lassu
ezüst tag
|
Üdv.mindenkinek,megköszönném,ha v.ki feltudna tenni wm2005-höz(mpx200 professional) 1 operát okossággal kiegészitve,vagy pü.-ben küldené,elöre is köszi
|
csüt. nov. 29, 2007 10:11 |
|
|
Crime
ezüst tag
|
Unicorn írta: Engem is érdekelne... Nem tudod kirakni valahová?
Amint meglenne a dolog, ki tudnám rakni. De azért ez nem ennyire egyszerű. Akkor ha lesz időm rárakom a motora a wm06-ot, megdolgozzuk egy kicsit, letesztelem, és utána publikus... Csak adjatok időt, rendben?
|
vas. nov. 25, 2007 9:52 |
|
|
Unicorn
ezüst tag
|
Engem is érdekelne...
Nem tudod kirakni valahová?
|
vas. nov. 25, 2007 6:41 |
|
|
orichalcos
ezüst tag
|
Engem érdekelne az a magyarítás...
|
szomb. nov. 24, 2007 11:40 |
|
|
Crime
ezüst tag
|
mms beállítások
MMS beállításokra tud valaki mondani valamit wm06-nál vodafonra? Mindent beállítottam, amit lehet, kivéve egy dolgot: Kezdőlap! Ezt hova kell beírni? Így ha rányomok a küldésre felvillan a G betű a térerőjelző felett 2x is, de nem megy el az üzi... Vagy valami más a probléma?
Beállításaim:
Beállítások/Kapcsolatok/GPRS-nél két profil egyik a wap-ra, másik az mms-re. A kettő közt a különbség csak az APN, illetve az mms-hez beírtam a 80.244.97.2 IP-t is, a wap-nál meg "vodawap" a jelszó és felhasználónév.
Proxynál amit lertatok.
hungazsi írta: Tudja valaki, hogy meg fog e jelenni frissítés a wm6-ra és ha igen akkor hol lesz elérhető? (mármint az első része kijavítva)
Én kicsit csalok, mert van ugyan mpx200-am nekem is, de most egy HTC Hurricane-t használok wm06-tal. Ehez szeptember eleje óta kb 7 frissítés is kijött, már két helyen csinálgatják. Mivel szerintem az mpx200-nak nagyobb kultusza van mindenhol, nem fogják elhanyagolni... Tuti lesz frissítés/javítás!
Más: érdekel valakit az oprendszer magyarítása? Volt néhány kísérletünk a wm05-re több kevesebb sikerrel, dibivel dolgoztunk egy kicsit a wm06-on is.
Képek:
|
pén. nov. 23, 2007 20:28 |
|
|
hungazsi
arany tag
Csatlakozott: szomb. szept. 03, 2005 18:51 Hozzászólások: 143 Tartózkodási hely: Tirpákia
|
wm6
Tudja valaki, hogy meg fog e jelenni frissítés a wm6-ra és ha igen akkor hol lesz elérhető? (mármint az első része kijavítva)
|
pén. nov. 23, 2007 17:28 |
|
|
bfeco
arany tag
|
orichalcos írta: Az a tervem hogy felrakom telefonra a wm2006-ot... A kérdésem az lenne hogyan lehetne megoldani azt hogy az sms-eim megmaradjanak?(most 2005 van telón)
Jeyo Mobile Companion 2, működik wm6 alatt is.
(felraktam ide: http://www.mediafire.com/?1z2oxmewjzx
sn: 111142259110 )
Ezzel lementheted, majd vissza is rakhatod akár...vagy csak kimásolod txt-be..én így szoktam archiválni
|
pén. nov. 23, 2007 9:17 |
|
|
orichalcos
ezüst tag
|
Az a tervem hogy felrakom telefonra a wm2006-ot...
A kérdésem az lenne hogyan lehetne megoldani azt hogy az sms-eim megmaradjanak?(most 2005 van telón)
|
csüt. nov. 22, 2007 21:48 |
|
|
ToMeElOaDeR
ezüst tag
|
koszi, ma sikerult...
|
szer. nov. 21, 2007 20:40 |
|
|
bfeco
arany tag
|
ToMeElOaDeR írta: Miért van az, hogy WM6 alatt ha bekapcsolom a telot és bennevan a sim kártya beírom a pint kiírja, h waiting és semmit se csinál...várok-várok ... seeemi.... de ha nincs benne a sim kártya, akor meg elsőre elindul a telo, és be is lép meg minden :S pls help, mert azé kellene tudni vele beszélni is
Szerintem ez egy bug lehet...ne használj pin kódot (egyébként sincs semmi értelme szerintem), anélkül tökéletesen működik
Ja, és az enyém is westel
Az egyetlen ami nálam gondként felmerült (a hülye sms kezelésen kívül), hogy amikor az akksi nincs fullon, a reggeli bekapcsolás nem mindig sikerül.
|
szer. nov. 21, 2007 18:48 |
|
|
ToMeElOaDeR
ezüst tag
|
Miért van az, hogy WM6 alatt ha bekapcsolom a telot és bennevan a sim kártya beírom a pint kiírja, h waiting és semmit se csinál...várok-várok ... seeemi.... de ha nincs benne a sim kártya, akor meg elsőre elindul a telo, és be is lép meg minden :S pls help, mert azé kellene tudni vele beszélni is
|
szer. nov. 21, 2007 17:56 |
|
|
ToMeElOaDeR
ezüst tag
|
Üdv Mindenkinek!
Megint visszatértem hozzátok! Rátettem a telóra a WM6-ot és mit mondjak, nekem nagyon tetszik és szerintem minden jó rajta... eddig... majd meglátjuk mit hoz a jövő Az biztos, hogy sokkal gyorsabb mint a 2005 volt...
Nem tudná nekem valaki megmondani, hogyan tudom azt megcsinálni, h a teló ne azt irja ki nekem, hogy Westel, hanem a trémobilt?
|
szer. nov. 21, 2007 17:20 |
|
|