Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 14:30

Hozzászólás a témához  [ 886 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Következő
Nokia 6120 Classic: olcsó HSDPA Symbianos mobil 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás Re: s60 vs s40
Természetesen nem! A "Címzett" mező üres, amit vagy kitöltünk, vagy a névjegyzékből válogatunk.

vas. dec. 23, 2007 20:09
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás Re: s60 vs s40
MasThief írta:
Tutira mindig is lesz olyan, akinek az s60 nem felel meg az s40-el szemben, mert az előbb volt és azt szokta meg.
Én már jó pár éve symbian-t használok, engem pl. idegesítene, ha sms küldésnél még egyet kattintani kellene, mert nem mindig a legutóbbinak akarok küldeni. Idegesítene, ha ráküldenék egy fájlt, aztán elrakná valahova, amit fél óráig kéne keresni.

"Kinek a Pap kinek a Papné", de ez már tényleg nem a 6120c-ről szól.
Azt hiszem, nem értem. 6120c-nél (vagy a symbianosoknál általában) a legutóbb küldöttnek akarja a következő üzenetet is küldeni alapból?

Desz.ar...

vas. dec. 23, 2007 13:23
ezüst tag

Hozzászólás s60 vs s40
Tutira mindig is lesz olyan, akinek az s60 nem felel meg az s40-el szemben, mert az előbb volt és azt szokta meg.
Én már jó pár éve symbian-t használok, engem pl. idegesítene, ha sms küldésnél még egyet kattintani kellene, mert nem mindig a legutóbbinak akarok küldeni. Idegesítene, ha ráküldenék egy fájlt, aztán elrakná valahova, amit fél óráig kéne keresni.

"Kinek a Pap kinek a Papné", de ez már tényleg nem a 6120c-ről szól.

vas. dec. 23, 2007 13:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
KrE írta:
A többi felvetésed gyakorlatilag arról szól, hogy nem ismered a Symbian-t.
Elolvastad a használatit, mielõtt használni kezdted? :wink:

azért a hátlap lötyögés nem hiszem, hogy ezzel gyógyítható.... :D

Azonban azt ne feledjük, hogy ez egy ÓCSÓ symbianos telónak készült, 3g-vel, HSDPA-val. Csodát ne várjunk. Aki minden tekintetben kimagasló készüléket akar, az ne ezt vegye. Ez a teló annak való, aki nem akar külön HSDPA modemet és/vagy előfizetést, és symbiant akar, megfizethető áron. Ez a készülék ezt a hármat, így együtt tudja - de többet nem.

szomb. dec. 22, 2007 18:29
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
FCHL3T írta:
Sziasztok!

Az E50-nel ellentétben itt nincs Iroda és a "saját" nevezetű mappába pakolja bele a saját telepített cuccaimat. (gGondolom ez is megszokás kérdése, csak nagyon el van rejtve ez a mappa.)

Mi abban a logika, hogy a zenelejátszó a főmenüben van és nem a Multimédiában?

A menüt úgy rendezed, ahogy csak akarod. Bármit bárhova tehetsz, és a mapákat és azok tartalmát is teljesen átvariálhatod.

A többi felvetésed gyakorlatilag arról szól, hogy nem ismered a Symbian-t.
Elolvastad a használatit, mielőtt használni kezdted? :wink:

szomb. dec. 22, 2007 17:56
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
A symbian már régóta ilyen: kapsz vmi filet, akkor az megy a bejövő üzenetek közé. Lehet, neked ez kényelmetlen így, viszont cserébe hajlandó szinte bármilyen filet fogadni. Szemben más telefonokkal, amik ált. csak a támogatott tartalmakat kezelik.

szomb. dec. 22, 2007 13:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Lassan két hete vagyok tulajdonosa egy 6120 classic-nak és sajnos nagyon vegyesek az érzéseim! Immáron 5. Nokia telefonomat koptatom és ez a szoftver - bár a legtöbbet tudja - az eddigi legrosszabb.

Az első dolog ami a leginkább zavart az volt, hogy kb. negyed óráig kerestem az ébrsztő funkciót, ami valamilyen rejtélyes oknál fogva itt "jelzés" szó alatt fut. Ha ezt eddig tudták normálisan hívni, akkor itt miért nem??

Másik dolog, ami nem tetszik, az a C gomb. Ez az első olyan telóm, ahol sms közben ezzel kell karaktert törölni, nem pedig a jobb felső gombbal, elvétem és kilépek, de majd megszokom.

Hamrmadik dolog ami nem tetszik szintén sms-sel kapcsolatban, hogy mindig ki kell választani a telefonkönyvből a nevet és nincs "legutóbb használt" lehetőség. (esetleg smilek??)

Negyedik dolog ami nerm tetszik, az az, hogy ha telefonkönyből telefonláok, és később visszamegyek a menübe, akkor ott látom azt a kis nyilat a menü felett, hogy lépjek ki normálisan a telefonkönyvből. (Ha onnan kezdeményezem a hívást, akkor miért nem képes magától kilépni?)

Az E50-nel ellentétben itt nincs Iroda és a "saját" nevezetű mappába pakolja bele a saját telepített cuccaimat. (gGondolom ez is megszokás kérdése, csak nagyon el van rejtve ez a mappa.)

Mi abban a logika, hogy a zenelejátszó a főmenüben van és nem a Multimédiában?

Továbbá nem tudom beállítani azt, hogy ne kapcsoljon ki teljesen a képernyő, legalább az órát lásssan készenlétben.

Különösebben a kamerájától sem vagyok elszállva, de nem is elsősorban erre való!

A hátlap alsó és fix felső része is egy kicsit lötyög (mi lesz 1-2 év múlva?)

Ez előtt 6131-esem volt és ott már meg tudták oldani, hogy ha képet, zenét, videót, bármit kapok bluetooth-on, akkor ne üzenetként kezelje, hanem egyből a Galériába, ez a leggagyibb amit a Symbian produkál!!!!

Tovább nem sorolom, ami nem tetszik, biztos van még, talán annyit, hogy a 2626-on már mikroUSB van!

Egyedül a word dokumentum kezelése miatt választottam ezt a OP rendszert, ami szokást igényel a kiváló S40 után (mondjon bárki bármit!), de azért el nem adom, csak nem tudtam elnézni, hogy a 6131 belseje magátől karcolódik látványosan napról napra.

Az akkumulátor meglepően jól bírta már a 2. töltésnél is, pedig nyúztam rendesen.

Alapvetően jó telefon közepes minőségben prezentálva!

szomb. dec. 22, 2007 13:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
vocsok írta:
thomas77:
Vegyél egy E51-et helyette és nézd meg légyszi azt a Blútyúkot rajta :lol:

Az egyik kollégámnak van! Majd megkérdem! :lol:

Egyébként ha valaki most akarna szoftot frissíteni, akkor ezt az üzenetet kapja: Sorry, there is no software available for your product code
:evil:

szer. dec. 19, 2007 8:17
platina tag

Hozzászólás 
thomas77:
Vegyél egy E51-et helyette és nézd meg légyszi azt a Blútyúkot rajta :lol:

kedd dec. 18, 2007 11:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez ilyen!
Nekem is furcsa volt egy kicsit, de már megszoktam.
A csengőhang is furcsa volt először. Mintha agyon lenne keverve. Sok mély + sok magas... :?

kedd dec. 18, 2007 10:18
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Először is köszönöm a színnel kapcsolatos válaszokat.

Lehet hogy csak megszokás kérdése, de nekem nem igazán tetszik, hogy telefonálás közben a másik félnek olyan "dob hangja" van. Mintha letakarná a mikrofont és úgy beszélne, pedig nem. 2 db 6120-as készüléken is ki lett próbálva és ugyan az tapasztalható.

A korábbi más készülékemnél tisztán lehetett hallani a másik felet.

Tippek? Nálatok is ez a tapasztalat?

kedd dec. 18, 2007 8:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az N95-ön sincs kamerahang, ha némára van állítva. Sőt, ha nem néma, de a figyelmeztető hangok tiltva vannak, akkor sem.

Sokkal zavaróbb a lencse melletti piros LED villanása exponáláskor. Ettől sajnos tényleg megszűnik az észrevétlenség, sokkal jobban, mint a hangtól. Ezt pedig tényleg nem lehet kikapcsolni sajnos :(

hétf. dec. 17, 2007 17:13
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
mop írta:
EXPO HANG: megkérdeztem Nokiáékat, azt mondták a legújabb telókba már
kötelező, hogy ne lehessen kikapcsolni az expozíciós hangot, a
személyiségi jogok miatt... Pedig ez lenne a telefonos kamera lényege,
hogy inkognitóban is lehessen fotózni vele. (nem csak a lanyok szoknyaja
alá fényképezésre gondolok, hanem pélldául tök jól jött volna nyáron
Iránban, amikor a nagymecsetben elvették mind a két fényképezőmet, mert
tilos volt fotózni. Mellesleg a telefonálás nem volt tiltva :)
KÉRDÉS: meg lehet-e ezt hekkelni valahogy, illetve egy op.rendszer
frissítés visszaállítja-e, ha esetleg garanciás szervizbe kéne vinni?

Nekem az E51-ben, ha leveszem a hangot, akkor nincs kamerahang sem. A 6267-ben eleve kikapcsolható ez a hang és az N73-ban szintén némában a kamera is néma.

hétf. dec. 17, 2007 16:36
vas-tag

Hozzászólás 
EXPO HANG: megkérdeztem Nokiáékat, azt mondták a legújabb telókba már
kötelező, hogy ne lehessen kikapcsolni az expozíciós hangot, a
személyiségi jogok miatt... Pedig ez lenne a telefonos kamera lényege,
hogy inkognitóban is lehessen fotózni vele. (nem csak a lanyok szoknyaja
alá fényképezésre gondolok, hanem pélldául tök jól jött volna nyáron
Iránban, amikor a nagymecsetben elvették mind a két fényképezőmet, mert
tilos volt fotózni. Mellesleg a telefonálás nem volt tiltva :)
KÉRDÉS: meg lehet-e ezt hekkelni valahogy, illetve egy op.rendszer
frissítés visszaállítja-e, ha esetleg garanciás szervizbe kéne vinni?

hétf. dec. 17, 2007 12:03
vas-tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
SzaSza80 írta:
...Láttam az egyik nokiás mobilos magyar oldalon víruskeresőket. Érdemes ilyesmit használni?

NEM!!

Oké.

Ez asszem így világos 8)

csüt. dec. 13, 2007 19:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
SzaSza80 írta:
...Láttam az egyik nokiás mobilos magyar oldalon víruskeresőket. Érdemes ilyesmit használni?

NEM!!

csüt. dec. 13, 2007 19:18
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
No hát megvan a kicsike...

Tetszik. Gyors, kicsi, könnyű, lapos, okos.

A 70-es menüről, meg ikonokról annyit, hogy témában van. Először megrettentem, mikor az eladó kishölgy bekapcsolta, és hát elég csúnyáska volt a menü. Aztán ahogy kiléptem egyből témák, és láss csodát, minden olyan mintha kártyafüggetlent vettem volna. Ez azért pozitív :)

Láttam az egyik nokiás mobilos magyar oldalon víruskeresőket. Érdemes ilyesmit használni?

Köszi az eddigi segítségeteket.

csüt. dec. 13, 2007 19:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én az E51-en használom az FP1-et és meg kell erősítenem, piszok gyors. :)

Amúgy a titok nem nagy: gyorsabb proci került beléjük, meg persze több ram.

csüt. dec. 13, 2007 18:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
egészen pontosan a megnevezése Symbian 9.2 Series60 3rd Edition Feature Pack 1, ez fut a telefonon. olyan cuccokat tudsz rajta használni, amik ezen a rendszeren elfutnak (tehát 9-es verziójú Symbianra írták, és annak is az S60 kezelőfelületével kompatibilis).
illetve vannak azért trükközések, mint például a tanusíványkezelő, és hasonlók, de megoldható mind :)

és amúgy tényleg nagyon szuperül gyors ez az új verzió :D

csüt. dec. 13, 2007 12:11
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez alapból a rajta levő oprendszer verziója ;) És jóval gyorsabb, mint bármelyik régebbi symbian.

csüt. dec. 13, 2007 11:38
vas-tag

Hozzászólás 
Még valami bevillant :)

Emlegettétek ezt az FP1-et. Ez vajon már rajta lesz a telón, vagy nekem kell valamit letölteni és telepíteni, vagy hogy is van ez? :roll:

csüt. dec. 13, 2007 10:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Igazándiból a BT-s részhez szeretnék annyit hozzátenni, hogy a NOKIA által adott szoftver valamelyik BT-vel működik, valamelyikkel nem. Önmaga a teló mindegyikkel kommunikál, megy a fileáttöltés, stb. de a nokia programja nem. Ennek nem tudom az okát.

csüt. dec. 13, 2007 10:48
Profil Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Volt egy 5700-ám, ami vodafone-os lockkal rendelkezett...

Ok, köszi. Így már nyugodtabb vagyok :)

csüt. dec. 13, 2007 10:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Symbianba nem nyúlnak bele live-osan...

Így jobban belegondolva... Sosem volt voda lock-os telefonom. :lol:

csüt. dec. 13, 2007 9:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Volt egy 5700-ám, ami vodafone-os lockkal rendelkezett, de a menüben ennek semmi nyomát nem láttad. Symbianba nem nyúlnak bele live-osan, úgyhogy a teló semmiben sem fog különbözni szoftveresen a független változattól, csak lock tekintetében. Mivel a gy.f. verzióban is benne vannak a beállítások, ezért azokat külön belerakni felesleges.

Mivel a telóval (tudom, hogy a topik nem erről a típusról szól, de vodafone-os, ezért lehet) újraindulgatott, emiatt átírtam a PC-t és ráraktam a felajánlott szoftot rá megint. Bár szerintem nem változott semmi menüileg, az újraindulások megszűntek. :)

Tehát nyugodtan megveheted piroséknál. :)

csüt. dec. 13, 2007 9:32
vas-tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
SzaSza80 írta:
Sziasztok!

Tervezem én is, hogy beruházok egy 6120c-be...

Jól gondold meg! :)

Vannak előnyei, de hátrányai is a telefonnak. Persze ezeket többé-kevésbé leírtuk.
A "lájvos" menütől valóban meg tudsz szabadulni...

Köszi a gyors választ. Az az igazság, hogy régen nokiám volt, aztán váltottam sonye-ra, de a nokia jobban bejön.

Néztem az N73-at, illetve a 6120c-t, de előfizus konstrukcióban 20e körüli a különbség, annyit meg nem ér meg nekem a 3.2 mp-s kamera carl zeiss objektívvel, ugyanis szinte mindig a nyakamban lóg egy dslr. :)

És igazából ebben az árkategóriában a vodkánál (30 körül) ezt találtam a legjobbnak. Sonye-t még1x nem akarok venni.

csüt. dec. 13, 2007 9:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
SzaSza80 írta:
Sziasztok!

Tervezem én is, hogy beruházok egy 6120c-be...

Jól gondold meg! :)

Vannak előnyei, de hátrányai is a telefonnak. Persze ezeket többé-kevésbé leírtuk.
A "lájvos" menütől valóban meg tudsz szabadulni, ha átírod a PC-t. De ha frissítés közben elszáll, és a szervizben ezt látják, akkor a gari ugrott.

Ez egy S60-as telefon 9.2-es verzió. Amit erre írtak programot, az általában el is indul rajta.

A blútyúk része elég gyenge a telefonnak. (egyelőre) Lehet, hogy szoftveresen tudnak majd javítani rajta, de ez nem biztos. Ezért mindegy, hogy mit veszel hozzá. Elvileg mindennel működik. (úgy-ahogy)

csüt. dec. 13, 2007 8:53
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tervezem én is, hogy beruházok egy 6120c-be. Elég kezdő vagyok a témában, de végigolvastam a fórumot, és azért kicsit okosodtam :)

Pár kérdésem lenne.

A telefont a 70-eseknél venném, gondolom rányomják azt az ocsmány lávjos menüjüket, ahogy szokták. Ahogy néztem van lehetőség arra, hogy flash-eljük a szoftverét a telónak. Ez remélem itt is igaz, mert nagyon randa a menüjük. (k700i-m van/volt, hát hányinger a menü)

1. Tehát akkor meg kell várnom, míg egy újabb szoftvert ad ki a nokia, és akkor álljak neki a dolognak? Ahogy olvastam nagyobb verziószámút hajlandó csak feltolni, vagy buherálni kell valami számot. (mondtam, nem vagyok nagy telefonguru, ezért ilyenbe nem szívesen megyek bele)

2. Ha esetleg valami hiba lép fel a flashelésnél, akkor visszavihetem, hogy állítsák vissza, vagy elveszik a gari és fizetni kell?

3. Milyen alkalmazásokat/játékokat nézhetek a telóhoz? Az addig világos, hogy Symbian-os, de akkor ez most S60 széria? (ez lehet hüje kérdés volt, de fő tájékozottság)

4. Milyen árban vannak ezek a kékfog gps vevők? Minden esetben működik a telefonnal? (tehát tökmind1, hogy milyen márka, típus, stb.)

Egyelőre azt hiszem, hogy ennyi. Ha megvan a teló még tuti lesz sok buta kérdésem. :roll:

Előre is köszi.

csüt. dec. 13, 2007 8:37
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Láttátok az euronics reklámot? 6120c 50-ért???!?!?!?!

Aproneten rákeresel, ott már 47-ért dobálnák! :lol:

szer. dec. 12, 2007 19:08
arany tag

Hozzászólás 
Hát én abban sem vagyok biztos, hogy egy fekete 6120-ast teljesen ki lehet fehéríteni. Mert ott van pl. az alsó csatlakozók körüli rész...

szer. dec. 12, 2007 17:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Frankó videó! :lol:

De a fehér nem csak az előlapjában különbözik a feketétől. Ezért ajánlottam inkább a szervizt. :wink:

szer. dec. 12, 2007 17:36
arany tag

Hozzászólás 
themask írta:
Sziasztok!

Fontos lenne tudnom, hogy szerintetek cserélhető e az elő- és hátlap? A Pannonnál csak fekete színben lehet kapni, viszont nekem fehér kellene.

Köszönöm!

Az előlap levételéhez elég egy gitárpengető: http://www.youtube.com/watch?v=dhf6Iq6y9-c :)

szer. dec. 12, 2007 16:01
arany tag

Hozzászólás 
Igaz, nekem fekete kellett, de Nokiában 3000pénz, illetve valahol már láttam fehérben hasonló áron, szal létezik. Csere csak külön eszközzel lehet, Nokiában viszonylag sokat bíbelődött vele a srác, persze hátul.

szer. dec. 12, 2007 15:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Biztosan cserélhető, de nem az az egy mozdulattal lepattintható féle van rajta.
Valószínűleg atomjaira kell szedni, és úgy lehet kicserélni. Szerintem ha hivatalos szervizben csináltatod, akkor működhet, és a garancia is megmarad.
De én a helyedben megvárnám a fehéret. Vagy vedd meg függetlenül. Úgy kapható most is. Persze drágábban.

szer. dec. 12, 2007 10:10
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Fontos lenne tudnom, hogy szerintetek cserélhető e az elő- és hátlap? A Pannonnál csak fekete színben lehet kapni, viszont nekem fehér kellene.

Köszönöm!

szer. dec. 12, 2007 9:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
WinCE írta:
Így elindult a wap is :D
Köszönöm, Thomas77 :)

Nincs mit! :D
Én is sokat kínlódtam vele, de végül ment! Csak aztán pannonnal használtam, most meg T-vel. Ezért egy kicsit már meg vagyok kavarodva! :roll:

T68m írta:

Ez az ár már alakul! :wink:

szer. dec. 12, 2007 8:08
a fórum lelke

Hozzászólás 

kedd dec. 11, 2007 23:30
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Nekem ment a gyári beállításokkal. :roll:
De csak akkor, ha a net-hez tartozó hozzáférési pontot állítottam be. Ezért volt az, hogy a voda saját oldalát nem értem el, mert az csak a wap-os hozzáférési ponttal elérhető. Így a hosszan nyomvatartott nullát nekem is visszadobta.

Ezt lesd ki! :D
Így elindult a wap is :D
Köszönöm, Thomas77 :)
Hihetetlen ez a mai technika! -vagy a mérnökök? :?

kedd dec. 11, 2007 21:52
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Huh de jó, hogy nem vettem meg ezt a telót. Szerintem - sajnos - nagyon gagyi a minősége. Nokia-Nokia, nem lesz ez így jó! :?
BrTH írta:
Lehet hogy már valaki kérdezte akkor bocs.

Problémáim:

1) véletlenszerüen előfordul hogy, pl a tárgyalás módban látom hogy hivja a számot de nincs hangja akicsörgésnek. Majd amikor felveszik és halloma mit mondank de ők nem hallnak engem. Ez küldfödi számok hívásánál gyakrabban előfordul. Hiba oka? (Ha mondjuk átállítom Általános módba akkor van hang. Ah atágyalásra akkor nincs, ha némára akkor van ha tárgyalásra akkor megint van hang a kicsöngésnél - nem értem)

2) Mint ahogy irták már gyorsan kopik a nvai gomb. ez gaiban megoldható jelneség?

3) Néha véletlenszüren szétbontja a kacsolatot (1 perc, 10 perc 2 perc). Oka?

Készülék:
Pannon
V 03.83

kedd dec. 11, 2007 20:58
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Érdeklődök, hogy az előlap és hátlap cserélhető a készüléken? Érdekes, de nem találok hozzá semmit a neten.

Köszönöm a válaszokat!

kedd dec. 11, 2007 19:14
arany tag

Hozzászólás 
Lehet hogy már valaki kérdezte akkor bocs.

Problémáim:

1) véletlenszerüen előfordul hogy, pl a tárgyalás módban látom hogy hivja a számot de nincs hangja akicsörgésnek. Majd amikor felveszik és halloma mit mondank de ők nem hallnak engem. Ez küldfödi számok hívásánál gyakrabban előfordul. Hiba oka? (Ha mondjuk átállítom Általános módba akkor van hang. Ah atágyalásra akkor nincs, ha némára akkor van ha tárgyalásra akkor megint van hang a kicsöngésnél - nem értem)

2) Mint ahogy irták már gyorsan kopik a nvai gomb. ez gaiban megoldható jelneség?

3) Néha véletlenszüren szétbontja a kacsolatot (1 perc, 10 perc 2 perc). Oka?

Készülék:
Pannon
V 03.83

kedd dec. 11, 2007 17:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
WinCE írta:
Thomas77! Este megpróbálom... ;)

Próbáld úgy, ahogy írtam, de ha nem megy, akkor próbáld a Dannyboy féle lehetőséget is!
Egyszer csak mennie kell! :wink:

kedd dec. 11, 2007 14:57
arany tag

Hozzászólás 
enhetvenes írta:
Bocsi, elnéztem.

Nah! enhetvenes barátom! Hála néked az MMS kigyógyult! :)
Thomas77! Este megpróbálom... ;)

kedd dec. 11, 2007 14:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem kötözködsz! :)
A voda oldaláról ollóztam ki, szóval a fene tudja.
Mivel én vitamax kártyával próbáltam, így nem tudom, hogy az előfizuval melyik a fixen működő beállítás.

kedd dec. 11, 2007 9:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
WinCE:

Most nézem, hogy előfizus vagy! :oops:

Akkor ezt kéne megpróbálnod:
internet.vodafone.net vagy standradnet.vodafone.net

nem standard? (nem kötözködés, csak szerintem el van írva, de ha így írja be, akkor nem fog ugyanúgy menni)

kedd dec. 11, 2007 8:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
WinCE:

Most nézem, hogy előfizus vagy! :oops:

Akkor ezt kéne megpróbálnod:
internet.vodafone.net vagy standradnet.vodafone.net

kedd dec. 11, 2007 8:23
arany tag

Hozzászólás 
Bocsi, elnéztem.

kedd dec. 11, 2007 4:28
arany tag

Hozzászólás 
Tutira van GPRS-em és W@p-om is! :D
Hisz beszéltem az ügyfélszolgálattal is. Ott nem kezdtek problémázni, hogy ne lenne megrendelve. :D
Ugyanis: használtam -csak eddig 6230-on. :)
Most meg valami tré van. :?
Te, enhetvenes!
MMS-nél jelszó és felhasználónév? :shock:
...ráadásul "vodawap"? :o

hétf. dec. 10, 2007 21:04
arany tag

Hozzászólás 
A helyedben leellenörizném a voda honlapján hogy tutira be van kapcsolva az a gprs. Túl sok ember mondja ugyanazt a beállítást, ami legtöbbünknek működik. Vagy küldj egy smst SWAP, SMMS tartalommal az 1270-re. Még egy gondolat: a kapcsolatoknál, tehát ahol a Vodafone MMS, LIVE, INTERNET van, az a beállítás van kiválasztva? Tudod, kiscsillag mellette.

hétf. dec. 10, 2007 15:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
SNET nem csak a Pannonnál van?

Nekem így működött!
Tutira! :wink:

De ez az oldal is ezt írja:

Idézet:
Feltöltőkártyás VitaMAX ügyfeleink a vitamax.internet.vodafone.net vagy vitamax.snet.vodafone.net APN-en keresztül érhetik el az Interenetet.

hétf. dec. 10, 2007 15:02
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 886 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Következő