Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 20:47

Hozzászólás a témához  [ 3104 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 63  Következő
XP alatt bosszantó apróságok <->és a gyógyír ezekre! 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás Re: AMILO LI2727
duzo írta:
A problémám az, hogy ha be van kapcsolva a BIOS-ban az a winyóra az AHCI mode (SATA-val kapcsolatosan más beállítást nem is találtam), akkor képtelen felismerni a winyómat az XP SP2.

Természetesen, minthogy ilyenkor natív SATA módban megy, illetve menne, amit az XP alapból nem ismer.
Kell hozzá az XP-s SATA driver F6-ra floppyról vagy integrálva a telepítőkészletbe. Kismilliószor és kismillió helyen le van írva.
Vagy kikapcsolod a BIOS-ban az AHCI módot, és kifogogástalanul megy IDE emulációval.

Nincs más, mint keresgetned a neten az XP drivereket, vagy kipróbálni, a vistás ráerőltethető-e.

Itt a fórumtársak eléggé szidják úgy általában a cégek politikáját, hogy már nem adnak XP-s drivert, csak Vistát. A FuSi-t külön kiemelt helyen megemlítve. :P :wink:
A múlkor volt nálam pár pillanatra egy FuSi VIA :roll: chipsettel.
A Vista drivereket kimentettem, közte az Atheros WLAN, ALPS Touchpad, de nyilván ezek megvannak neked is.

pén. feb. 15, 2008 17:29
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás windows
1.) Sok helyen láttam azt, hogy egészen más a biztonsági beállítások! Mert én csak úgy tudok "tiltani"(másik felhasználoknak), hogy azt írja ki "C:\ nem érhető el a hozzásférés megtagadva" na most amit én láttam ott meg se jelent hogy C!
Tehát nem is lehetet látni a rendszer meghajtót!
Ez hogy lehet? Hol lehet beállítani?
+azt is láttam hogy nem jelent meg a Star/Vezérkőpult -nál bizonyos beállítások pl. a Képernyő beállítások, Energiagazdálkodási lehetőségek, automatikus frissítések stb. (Ha én nem adok rendszergazda jogot az adott fióknak ő akkor is tudja hasznáni ezeket a beállításokat és módosítani is tudja! Bár az Energiagazdálkodásnál pár dolgot azért nem tud módosítani, de akkor is engem az bosszant, hogy látja)
3.) automatikus fiók bejelntkezés (hogy ne kérje a jelszót) azt hogy lehet beállítani?
4.) Vannak olyan progi amivel mappat tudok jelszóval védeni (lehetőleg magyar, ingyenes, és egyszerű és egyben jó)
5.) Létezik olyan progi amivel az írás védett fájlokat lehet másolni? (ha ingyenest tud valaki azt megköszönném)

Köszi

pén. feb. 15, 2008 15:18
vas-tag

Hozzászólás AMILO LI2727
Sziasztok!

A napokban vettem egy Fujitsu Siemens Li2727-es laptopot.
Elvártam, hogy legyen hozzá driver + egy vaskos leírás is... persze nem volt.
Ezek vannak benne:

VGA Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family: VEN_8086&DEV_2A02
HD-Audio Realtek High Definition Audio: VEN_10EC&DEV_8136
Touchpad Synaptics: ACPI\SYN0310\4&192BC7B&0
LAN Realtek RTL8101E Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0): VEN_10EC&DEV_8136
Wireless Atheros: VEN_168C&DEV_001C
Intel SATA-Controller: VEN_8086&DEV_2829

A problémám az, hogy ha be van kapcsolva a BIOS-ban az a winyóra az AHCI mode (SATA-val kapcsolatosan más beállítást nem is találtam), akkor képtelen felismerni a winyómat az XP SP2.
Próbálkoztam XP Blade-el is (melyben ugyebár van egy rakás driver), de az sem hozott sikert. Bár megjegyezném, hogy ennek a telepítésekor bejön egy menürendszer, melyből ki lehet választani a PQ magic 8-at, s az simán felismeri a winyót.
Most azt csináltam,hogy kikapcsoltam a BIOS-ban az AHCI mode-ot, és feltettem ezt az XP blade-et. Az eszközök közt látszik, hogy tudott feltenni magának drivert hozzá, és SATA üzemmódról is beszél, de ha újraindítom a rendszert AHCI mode-al, akkor villanásnyira kék képernyő, majd megjelenik a text képeryőn, hogy legutóbbi hiba történt, s milyen módban akarom indítani a Windows-t. És innen persze sosem jutok tovább, míg ACHI enable van.
Próbáltam leszedni az Intel honlapjáról driver-eket, de az ott lévő Intel Matrix storage program nem akart futni. Ezt írta ki: "Ez a számítógép nem teljesíti a szoftver telepítéséhez szükséges minimális követleményeket."
Pedig úgy gondoltam, hogy XP után is fel lehetne tenni egy drivert, hogy vissza lehessen kapcsolni az AHCI mode-ot.

Megjegyzés:
A grafikus kártya telepítéséhez sem találtam drivert az Intel honlapján, csak valami kínai v. japán honlapról sikerült ezt letölteni: intel_965_win2k_xp1429.exe
És ezzel jó is lett a grafikus rész.
A WLAN controller-t felismeri (Atheros AR5006x Wireless Network Contorller), de persze megint driver probléma van (10-es hibakód). Próbálkoztam ezt is néhány progival megoldani, de ezek nem lettek jók. Nyomogatom az [FN] + [F1] gombokat (wireless enable/disable), de az a vacak LED nem jelzi, hogy aktív lenne. Az utólag próbált driver telepítésekor is panaszkodik ,hogy kapcsoljam már be. Pedig a BIOS-ban enable.

Tudna ezekben nekem valaki segíteni, konkrét driver-t ajánlani. (A Fujitsu Siemens honlapja szerint XP-hez nincsenek tesztelt driverek a géphez-már megint ez az erőszakos Microsoft üzletpolitika).
Köszi

pén. feb. 15, 2008 13:48
arany tag

Hozzászólás 
megcsináltam ezeket, habár apply-t nem engedett...

pén. feb. 08, 2008 9:38
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Tartózkodási hely: Revuca.S.k>>Szlovákia, nem tudok jól magyarul írni, ezért ilyen amit látsz,
Hozzászólás 
Ez Tweaker-Ha bealitotad a baloldalon >repair>joboldalon>Rebuild ikons>klik repair now>az aljan Apply>es restrart> :wink:

pén. feb. 08, 2008 7:32
arany tag

Hozzászólás 
maradt a régi "üres", de sebaj, mert hamarosan újratelepítek... azért köszi. szóval ez ilyen visszaállító program?

pén. feb. 08, 2008 1:03
a fórum lelke

Tartózkodási hely: Revuca.S.k>>Szlovákia, nem tudok jól magyarul írni, ezért ilyen amit látsz,
Hozzászólás 
Geopelia:Letoltod ezt a szoftwert:
http://www.slunecnice.cz/sw/tweak-ui-xp-powertoys/stahnout/

Itt igy bealitod:
Kép

csüt. feb. 07, 2008 23:09
arany tag

Hozzászólás 
sziasztok! régebben egy vírusírtó lefuttatása után elszálltak a mappákról kiválasztott ikonok. mindet vissza sikerült tenni, csak a képek, zene, videók című mappákra nem tudom, mivel nincs ikoncsere és üresen festenek. gondoltam rákérdezek, hogy hogyan állíthatnám vissza őket. rendszervisszaállításra már nincs lehetőség!

csüt. feb. 07, 2008 22:54
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy be lehet-e állítani úgy az XP-t, hogy ha pl vendégként olyan dolgot csinálok amihez nincsen jogosultságom, akkor kérje a rendszergazdai jelszót?
Konkrétan a Vendég felhasználó energiagazdálkodási sémáját szeretném megváltoztatni, de ha rendszergazdaként módosítom, akkor az nem befolyásolja a Vendég által használtat, amúgy pedig hozzáférés megtagadva.
Köszönöm

szer. jan. 30, 2008 11:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egyszeruen igy:
Start>futatas<beirod>control folders<3-dik full>mapa tipus>Megtalalod a>.png>bejedzed az egerell>klik gombra>pontositas> ikon valtoztatas>ha nincse a csomagban amijett akarsz akorr gomb>kereses>kivalasztol amijett akarsz:
vagy megtalalod a \system32\SHELL32.dll-es ebben vannak ikonok amijett akarsz. :wink:

szomb. jan. 26, 2008 17:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok ! Letöltöttem egy csomó .png kiterjesztésű Ikon fájlt. Hogyan lehet
ezek közül behelyettesíteni egy másik parancsikont a feltelepített programok
parancsikonjai helyett ? Köszi.

szer. jan. 23, 2008 11:15
a fórum lelke

Hozzászólás Re: Asztal nem töltődik be
ryzsy írta:
Hát nem segített a rendszer-visszaállítás, úgyhogy megyek a security-be! &

Hát igen. Ezért kell a particiómentés. A Win rendszermentésnek vannak korlátai. :shock:

szomb. jan. 12, 2008 19:31
ezüst tag

Hát nem segített a rendszer-visszaállítás, úgyhogy megyek a security-be! &

szomb. jan. 12, 2008 9:50
a fórum lelke

ryzsy írta:
Sziasztok!

Egy kérdésem volna. Háta tud valaki segíteni...

Rendszervisszaállítás az előző időpontra.
Vagy particiómentésből visszaállítás (de ez biztos nincs neked :D ).

pén. jan. 11, 2008 15:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
probald ki az utolso hejes konfiguraciott,ha nemmegy akkor eridj att a SECURITY-temaba es nekifogunk virustt irtanni.
UDV.

csüt. jan. 10, 2008 21:00
ezüst tag

Hozzászólás Asztal nem töltődik be
Sziasztok!

Egy kérdésem volna. Háta tud valaki segíteni.
Föltelepítettem az xp-mre egy Mac kinézetű témát, FlyakiteOSX a neve. Valóban jól is működött, de újraindítás után már döcögött. Az üdvözlőképernyőn beírtam a jelszót, majd bejött a nagy semmi. Az Asztalt és a tálcát nem hozta be. Azóta feladatkezelővel defibrillálom mindig, s megnyitok egy böngészőt, abból pedig minden mást. Mit lehet tenni, hogy betöltse az asztalt (plusz a programokat, skype-t, vírusírtót stb.)?

Ui.: a progit leszedtem már, de ez sem segített, most az eredeti xp theme jön be asztal és tálca nélkül. Csöbörből vödörbe...

csüt. jan. 10, 2008 20:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Valami USB Host Controller lehet.
:hm: Ha inteles chipset, rá kellene engedni a legfrissebb Intel INF chipset installation utilityt.
Vagy az alaplapi driver CD-t is meg kell vizslatni.

vas. jan. 06, 2008 18:06
vas-tag

Hozzászólás driver
Érdeklődni szeretnék. A frissen feltelepített XP talált egy új hardvert a gépemben, amihez nem találok drivert. "Intelligens I/O- (I20-) vezérlő". A Tulajdonságok ablakban a következőt látom Eszközpéldány azonosítójaként:
"PVI/VEN_1033&DEV_22E7&UBSYS_02CE1033&REV_01\3&267A616A&0&58" A neten próbáltam utánanézni, de semmi letölthető drivert nem találtam hozzá. Image file-ból visszaállítottam egy régebbi rendszer-mentést, amin az eszközkezelőben semmi hiba nem volt. Induláskor az is megtalálta az "új hardvert", holott azelőtt ilyen problémát nem detektált. Mi lehet ez?

vas. jan. 06, 2008 17:54
vas-tag

Hozzászólás Sziasztok!
GeForce 7600 GS 256MB HDTV DDR2 / AGP8X/4X -ELADÓ!!!!!!!

12.000 Ft >4 hónapos/ bevizsgált

Érdeklődni: a mm11mm@freemail.hu

szomb. jan. 05, 2008 13:03
arany tag

Hozzászólás 
A francba, elszállt az előző hsz-em! :twisted:

No mindegy, akkor mégegyszer.:potyog:

Valahogy elkeveredtem erre az oldalra:
http://support.microsoft.com/kb/896256/hu#appliesto
Itt azt magyarázzák, hogy van egy frissítés, amit ha telepítek, akkor az XP-s gépem kihasználja a kétmagos processzor mindkét magját.

Telepítettem ezt a frissítést és ténylegesen műxik a dolog, a proci két magja elég egyformán dolgozik.

Ha valaki hozzáértőbb ránézne a dologra, az nagyon jó lenne, hátha másnak is hasznára válik ez. Letölteni csak jogtiszta rendszerre lehet a frissítést, ha valakit érdekel elküldöm emailben, (2,2Mb) amennyiben a letöltése másként nem megy.
Ha ez csak nekem új, akkor bocs a zavarásért.

Ja, most veszem észre, nem is ide, hanem az XP SP2 topikba akartam írni ezt. Ma már többet nem iszom.

pén. jan. 04, 2008 23:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én már elmondtam... http://www.a4tech.com/en/driver/KBS-2680.rar

pén. dec. 28, 2007 22:18
platina tag

Hozzászólás 
Microsoft Wireless Optical Desktop 700

Nem találok drivert, és nem volt mellékelve sem.
Jó, meg minden, csak sajnos ez a két funkció hiányzik.
5let?

pén. dec. 28, 2007 22:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
AGyurma írta:
nincs drivere.
Nem driver kell hozzá, hanem egy kezelőprogram. Keress az A4Tech oldalán egy hasonló (gombok és görgők számában hasonló) egeret, és tedd fel annak a programját.

pén. dec. 28, 2007 20:29
Moderátor

Hozzászólás 
AGyurma írta:
Sziasztok!
Van egy új billentyűzetem (hála a karácsonynak :) ) és két kérdésem:
az új Microsoft típusú billentyűzeten nincs "Leállító gomb". Lehet ehhez a kéréshez egy billentyűparancsot rendelni? Például, hogy az 1+2+3 gomb egyszerre történő megnyomása esetén leálljon a gép.
Második kérdésem, hogy az egér csak 3 gombos (bal-jobb klikk + a görgető) és nincs rajta a böngészőhöz használható "visszalépés" vagy "egyet vissza" (kinek-hogy tetszik) gomb. Lehet ezt helyettesíteni mondjuk a görtetőgomb megnyomásával vhogy? Át lehet ezt állítani?
Előre is köszi,
agyurma

Pontosan milyen bill, egér?

pén. dec. 28, 2007 16:35
arany tag

Hozzászólás 
Az én problémám, úgy néz ki, megoldódótt, ne foglalkozzatok vele többet.

pén. dec. 28, 2007 13:29
platina tag

Hozzászólás 
nincs drivere.

csüt. dec. 27, 2007 16:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elvileg kellett hozná kapnod egy programot, amivel állíthatod az egér egyes gombjait, hogy mire mit reagáljon a gép. Nemtudom, mi a neve a Microsoft programjának, de én az A4Tech programját használtam már különféle egerekkel, és mindegyikkel jól működött. Keresd meg az egeret a gyártónál, és ott nézz szét a downloads résznél. Az A4Tech programját iWheelWorks-nek hívják, ha jól emlékszem.

csüt. dec. 27, 2007 15:45
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Van egy új billentyűzetem (hála a karácsonynak :) ) és két kérdésem:
az új Microsoft típusú billentyűzeten nincs "Leállító gomb". Lehet ehhez a kéréshez egy billentyűparancsot rendelni? Például, hogy az 1+2+3 gomb egyszerre történő megnyomása esetén leálljon a gép.
Második kérdésem, hogy az egér csak 3 gombos (bal-jobb klikk + a görgető) és nincs rajta a böngészőhöz használható "visszalépés" vagy "egyet vissza" (kinek-hogy tetszik) gomb. Lehet ezt helyettesíteni mondjuk a görtetőgomb megnyomásával vhogy? Át lehet ezt állítani?
Előre is köszi,
agyurma

csüt. dec. 27, 2007 14:44
arany tag

Hozzászólás 
Próbálkozom, kösz stell.

csüt. dec. 27, 2007 12:11
arany tag

Hozzászólás 
Hogy kell megcsinálni azt, hogy ha pl. meg akarok nyitni egy képet, vagy msn-en akarok küldeni valamit, akkor ne alapból a dokumentum mappát nyissa meg, hanem egy általam választott könyvtárat?

szer. dec. 26, 2007 20:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
UDV:
FIX-HJ=
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
Letoltod az -AVENGERT.
http://swandog46.geekstogo.com/avenger.exe

Futatod – „Input script manually“ – Lupa – A KOD KOPIRAZASA – „Done“ – Semafor –beleegyezesť – reštart PC – ted ide a log-avenger es z Hijack jack

Kód:
Files to delete:C:\WINDOWS\system32\drivers\fidbox2.dat
C:\WINDOWS\system32\drivers\fidbox2.idx
 C:\WINDOWS\system32\drivers\klick.dat
C:\WINDOWS\system32\tmp.reg
 C:\WINDOWS\system32\WinSys32.crc

Majd fojtatjuk

szer. dec. 26, 2007 19:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Udv:
Egy kicsitt varjal meg ki analyzisom,van egy par,Malware-az elso latasra.

szer. dec. 26, 2007 18:48
arany tag

Hozzászólás 
Ez nem lett sokkal hosszabb...

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 20:55:18, on 2007. 12. 25.
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\csrss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\devldr32.exe
C:\WINDOWS\System32\alg.exe
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\usnsvc.exe
C:\WINDOWS\explorer.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = about:blank
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Skype add-on (mastermind) - {22BF413B-C6D2-4d91-82A9-A0F997BA588C} - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\SkypeIEPlugin.dll
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NVMixerTray] "C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvMixer\NVMixerTray.exe"
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O9 - Extra button: Skype - {77BF5300-1474-4EC7-9980-D32B190E9B07} - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\SkypeIEPlugin.dll
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL

--
End of file - 2591 bytes

szer. dec. 26, 2007 14:14
arany tag

Hozzászólás 
ComboFix 07-12-21.4 - Penzes Geza 2007-12-25 20:51:07.1 - NTFSx86
Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1033.18.344 [GMT 1:00]
Running from: C:\Documents and Settings\Penzes Geza\Desktop\ComboFix.exe
* Created a new restore point
.

((((((((((((((((((((((((( Files Created from 2007-11-25 to 2007-12-25 )))))))))))))))))))))))))))))))
.

2007-12-25 20:36 . 2007-12-25 20:36 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Penzes Geza\Contacts
2007-12-25 20:35 . 2007-12-25 20:35 <DIR> d----c--- C:\WINDOWS\system32\DRVSTORE
2007-12-25 20:34 . 2007-12-25 20:34 <DIR> d-------- C:\Program Files\MSN Messenger
2007-12-25 20:04 . 2007-12-25 20:04 <DIR> d-------- C:\Program Files\Google
2007-12-25 20:03 . 2007-12-25 20:03 <DIR> d-------- C:\Program Files\K-Lite Codec Pack
2007-12-25 19:59 . 2007-12-25 20:00 <DIR> d-------- C:\WINDOWS\system32\NtmsData
2007-12-25 19:40 . 2007-12-25 19:40 <DIR> d-------- C:\Program Files\Trend Micro
2007-12-25 19:35 . 2007-12-25 19:35 <DIR> d-------- C:\WINDOWS\LastGood
2007-12-25 19:04 . 2003-06-25 16:05 266,360 --a------ C:\WINDOWS\system32\TweakUI.exe
2007-12-25 19:04 . 2002-06-21 15:09 160,217 --a------ C:\WINDOWS\system32\PowerToysLicense.rtf
2007-12-25 18:18 . 2007-12-25 18:18 1,158 --a------ C:\WINDOWS\mozver.dat
2007-12-25 18:13 . 2007-12-25 19:36 <DIR> d--h----- C:\WINDOWS\$hf_mig$
2007-12-25 18:01 . 2007-12-25 18:01 552 --a------ C:\WINDOWS\system32\d3d8caps.dat
2007-12-25 17:57 . 2007-12-25 17:57 <DIR> d-------- C:\Program Files\NVIDIA Corporation
2007-12-25 17:57 . 2007-12-25 17:57 <DIR> d--h----- C:\Program Files\InstallShield Installation Information
2007-12-25 17:57 . 2007-12-25 17:57 <DIR> d-------- C:\Program Files\Common Files\NVIDIA Shared
2007-12-25 17:57 . 2004-06-03 08:40 294,400 -ra------ C:\WINDOWS\system32\idecoi.dll
2007-12-25 17:57 . 2004-06-18 12:57 172,032 -ra------ C:\WINDOWS\system32\nvuide.exe
2007-12-25 17:57 . 2004-06-03 08:40 79,360 -ra------ C:\WINDOWS\system32\drivers\nvatabus.sys
2007-12-25 17:57 . 2004-05-25 13:58 48,640 -ra------ C:\WINDOWS\system32\drivers\nvax.sys
2007-12-25 17:57 . 2004-06-18 00:30 464 -ra------ C:\WINDOWS\system32\nvide.nvu
2007-12-25 17:29 . 2007-12-25 17:29 47 --a------ C:\WINDOWS\NeroDigital.ini
2007-12-25 17:23 . 2007-12-25 17:23 <DIR> d-------- C:\Program Files\cdrLabel 7.1
2007-12-25 17:22 . 2007-12-25 17:23 <DIR> d-------- C:\Program Files\Lame mp3
2007-12-25 17:22 . 2007-12-25 17:22 <DIR> d-------- C:\Program Files\Exact Audio Copy
2007-12-25 17:20 . 2007-12-25 17:20 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Penzes Geza\Application Data\Talkback
2007-12-25 17:19 . 2007-12-25 17:19 0 --a------ C:\WINDOWS\nsreg.dat
2007-12-25 17:18 . 2007-12-25 17:22 <DIR> d-------- C:\Program Files\Total Video Converter
2007-12-25 17:13 . 2007-12-25 17:13 <DIR> d-------- C:\Program Files\Nero
2007-12-25 17:13 . 2007-12-25 17:13 <DIR> d-------- C:\Program Files\Common Files\Ahead
2007-12-25 17:10 . 2007-12-25 17:10 <DIR> d-------- C:\Program Files\DocumentsRescue Pro
2007-12-25 17:07 . 2007-12-25 17:07 <DIR> d-------- C:\Program Files\HJ-split
2007-12-25 16:58 . 2007-12-25 16:58 <DIR> d-------- C:\Program Files\Corel
2007-12-25 16:58 . 2007-12-25 17:57 <DIR> d-------- C:\Program Files\Common Files\InstallShield
2007-12-25 16:48 . 2007-12-25 16:48 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Penzes Geza\Application Data\Apple Computer
2007-12-25 16:48 . 2007-12-25 20:07 664 --a------ C:\WINDOWS\system32\d3d9caps.dat
2007-12-25 16:47 . 2007-12-25 16:55 <DIR> d-------- C:\Program Files\QuickTime
2007-12-25 16:47 . 2007-12-25 16:47 <DIR> d-------- C:\Program Files\Apple Software Update
2007-12-25 16:47 . 2007-12-25 16:56 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Apple Computer
2007-12-25 16:47 . 2007-12-25 16:47 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Apple
2007-12-25 16:47 . 2007-12-25 16:55 54,156 --ah----- C:\WINDOWS\QTFont.qfn
2007-12-25 16:47 . 2007-12-25 16:47 1,409 --a------ C:\WINDOWS\QTFont.for
2007-12-25 16:44 . 2007-12-25 20:05 <DIR> d-------- C:\Program Files\BSplayerPro
2007-12-25 16:42 . 2007-12-25 16:43 <DIR> d-------- C:\Program Files\Security Task Manger 1.6f
2007-12-25 16:40 . 2007-12-25 16:40 <DIR> d-------- C:\Program Files\SuperBot
2007-12-25 16:40 . 2007-12-25 16:40 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Penzes Geza\Application Data\SuperBot
2007-12-25 16:39 . 2007-12-25 16:39 <DIR> d-------- C:\Program Files\Common Files\Adobe
2007-12-25 16:33 . 2007-12-25 16:33 <DIR> d-------- C:\Program Files\Skype
2007-12-25 16:33 . 2007-12-25 16:33 <DIR> d-------- C:\Program Files\Common Files\Skype
2007-12-25 16:33 . 2007-12-25 17:17 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\Penzes Geza\Application Data\Skype
2007-12-25 16:32 . 2007-12-25 16:32 <DIR> d-------- C:\Program Files\URUSoft
2007-12-25 16:32 . 2007-12-25 16:33 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Skype
2007-12-24 22:49 . 2007-12-24 22:49 <DIR> d-------- C:\tvc
2007-12-24 20:29 . 2007-12-24 20:29 <DIR> d-------- C:\Program Files\Security Task Manager v1.6f
2007-12-24 20:29 . 2007-12-25 20:10 <DIR> d-------- C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\SecTaskMan
2007-12-24 20:26 . 2007-12-24 20:27 <DIR> d-------- C:\Program Files\jv16 PowerTools 2007
2007-12-24 20:26 . 2004-08-03 23:08 26,496 --a--c--- C:\WINDOWS\system32\dllcache\usbstor.sys

.
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M Report ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
2007-12-24 18:43 --------- d-----w C:\Program Files\microsoft frontpage
2007-09-28 17:07 3,596,288 ----a-w C:\WINDOWS\system32\qt-dx331.dll
2007-09-28 17:05 81,920 ----a-w C:\WINDOWS\system32\dpl100.dll
2007-09-28 17:05 739,840 ----a-w C:\WINDOWS\system32\divx.dll
.

((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Reg Loading Points ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
*Note* empty entries & legit default entries are not shown
REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"Adobe Reader Speed Launcher"="C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe" [2007-05-11 03:06]
"QuickTime Task"="C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" [2007-06-29 06:24]
"NeroFilterCheck"="C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe" [2006-01-12 15:40]
"NVMixerTray"="C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvMixer\NVMixerTray.exe" [2004-06-03 20:51]

[HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"CTFMON.EXE"="C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE" [2004-08-04 05:56]

[HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\policies\explorer]
"NoSMHelp"= 01000000
"NoLogoff"= 01000000
"NoRecentDocsMenu"= 01000000
"NoRecentDocsHistory"= 01000000
"NoRecentDocsNetHood"= 01000000
"NoSMMyPictures"= 01000000
"NoNetworkConnections"= 00000000

*Newly Created Service* - CATCHME
*Newly Created Service* - NTMSSVC
*Newly Created Service* - PROCEXP90
*Newly Created Service* - UNLOCKERDRIVER5
*Newly Created Service* - USNJSVC
.

catchme 0.3.1333 W2K/XP/Vista - rootkit/stealth malware detector by Gmer, http://www.gmer.net
Rootkit scan 2007-12-25 20:52:17
Windows 5.1.2600 Service Pack 2 NTFS

scanning hidden processes ...

scanning hidden autostart entries ...

scanning hidden files ...

.
Completion time: 2007-12-25 20:53:25

szer. dec. 26, 2007 14:14
a fórum lelke

Hozzászólás ok
UDV:
Ez erdekes dolog,meg ijen rovid logott kevesett latamm.Na nembaj.
Letoltod ezt a progitt Combofix.exe>az asztalra teszed>bezarsz minden programott a bongeszott is.

Futatodd>nemszabad sehova se klikelni>ha kerdez valamitt kivalasztod az 1-lehetosegett-.enter-Es csak nezni-a scan cc 5-10-percig tart.A gep restartolhatt nemkell megijedni.A restart utan csinal logott aztatt ide tenni es uj HIJACK logott is.

http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=134965/

kedd dec. 25, 2007 20:15
a fórum lelke

Hozzászólás ok
UDV:
Ez erdekes dolog,meg ijen rovid logott kevesett latamm.Na nembaj.
Letoltod ezt a progitt>az asztalra teszed>bezarsz minden programott a bongeszott is.

Futatodd>nemszabad sehova se klikelni>ha kerdez valamitt kivalasztod az 1-lehetosegett-.enter-Es csak nezni-a scan cc 5-10-percig tart.A gep restartolhatt nemkell megijedni.A restart utan csinal logott aztatt ide tenni es uj HIJACK logott is.

kedd dec. 25, 2007 20:14
arany tag

Hozzászólás 
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 19:54:52, on 2007. 12. 25.
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Unlocker\UnlockerAssistant.exe
C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe
C:\WINDOWS\system32\devldr32.exe
C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexStoreSvr.exe
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = about:blank
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Skype add-on (mastermind) - {22BF413B-C6D2-4d91-82A9-A0F997BA588C} - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\SkypeIEPlugin.dll
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [UnlockerAssistant] "C:\Program Files\Unlocker\UnlockerAssistant.exe" -H
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NVMixerTray] "C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvMixer\NVMixerTray.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe"
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O9 - Extra button: Skype - {77BF5300-1474-4EC7-9980-D32B190E9B07} - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\SkypeIEPlugin.dll
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL

--
End of file - 2748 bytes

kedd dec. 25, 2007 19:59
a fórum lelke

Hozzászólás ok
Udv:

Szinten letolteni a HIJACK progit es ide tenni a logott.akkor okosabak leszunk:Megtalalod az internett temaban

kedd dec. 25, 2007 19:11
arany tag

Hozzászólás 
Szervusztok.
Ez történt: "Network Connections"-ben van egy "1394 Connection" nevű file, ide bementem, Properties -> Internet Protocol (TCP/IP) Install-> Client Add. Ezután némi gondolkodás után kiírta, hogy most újra kell indítani, indítottam is, és mire legközelebb feljött a rendszer elkezdett felhasználónevet meg jelszót kérni, ami nálam mindenestől ki van kapcsolva. Ráadásul azt írhatok be amit akarok a user és a pass-mezőbe, OK-ra kattintás után rendesen betölti a rendszert, de akkor is idegesítő. Ezen kívül a kikapcsolás előtti ablak is megváltozott ilyenre:

http://kepfeltoltes.hu/071225/untitled_ ... es.hu_.jpg

Mit lehet tenni? (azóta minden működik rendesen, ezt kivéve.)

kedd dec. 25, 2007 19:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tedd ide a HJ-logott-es megnezuk.
udv

pén. dec. 21, 2007 16:28
arany tag

Hozzászólás 
Bazz.....!
Ezt nem hiszem el!tavasszal több mint fél évig így volt a gépem mert nem tudtam rájönni!akkor az aktuális reinstall oldotta meg!
Ez tipikus esete annak mikor a legegyszerűbb a legnehezebb!
Köszi!
asszem azt már én se felejtem ae! :D

csüt. dec. 20, 2007 22:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Poc írta:
Sziasztok!
Van egy kis problémám a feladatkezelővel.méghozzá az hogy eltűnt a menüsora.Csak a futó programokat mutatja,és semmi többet.Bezárni is csak az óra mellett lehet!
Vissza lehet valahogy varázsolni a menüjét?

A szürke keretrészre duplakattints. Egyszer én is meglepődtem, miért tűnt el a fejléc, azóta nem felejtem el :)

csüt. dec. 20, 2007 18:01
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Van egy kis problémám a feladatkezelővel.méghozzá az hogy eltűnt a menüsora.Csak a futó programokat mutatja,és semmi többet.Bezárni is csak az óra mellett lehet!
Vissza lehet valahogy varázsolni a menüjét?

csüt. dec. 20, 2007 16:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok egy problémám van (most per pill csak egy), bár ezt már máshova is beirtam de ott nem válaszolt rá senki sem igy ideirommegint:

Szóval feltettem minden win kiegészitést (pl. Internet Information Services), meg még ami mellette volt a kipipálgatós rublikákban. És rájöttem hogy emiatt nem müködik az operában a levelezés rendesen és emiatt nem jön be a http://www.uni-miskolc.hu sem, pedig ez a saját hálózatunkon van.
Nem tudom mi zavarta össze az operát, meg milyen szűrők lettek autómatába belőve, de 100% hogy valamit letiltott ez az internet service meg vpn...
Rájöttem hogy a winen belül is lehet FTP-zni de sajna az sem müködik mert csak a szervU-n keresztül enged be a gépemre a rendszer.

mi okozhatja pontosan vagy nem tudtok valami magyar infóhelyet erröl a wines dologkról? Ami ezeket taglalja! :)

köszi előre is
üdv
energo

hétf. dec. 03, 2007 15:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Le tudom ezt szelektívan tiltani? Tehát az értesítés maradjon, de ez ne legyen benne.
Nehezítés: a Windowsupdate-n az egyéniben le lehet ugyan tiltani, erre emlékszem, csakhogy az xp-m jelen állapotában oda a KB892130 telepítésén keresztül (Windows Genuine Advantage eredetiség-ellenőrző eszköz - anno ezt is letiltottam :roll: ) vezetne az út, szóval csöbörből vödörbe.

pén. nov. 30, 2007 20:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
EFi írta:
Másnak is felajánlotta, vagy új verziója jött ki vajon ?

Most pár napja jelentkezett újra nálam is mindenütt.
Volt ahol korábban nem volt telepítve, de szerintem volt, ahol igen. Mivel mindegyiknél jön, újabb verzsön lehet.
Még nem pakoltam fel, de lesz ahol nemsoká feltolom genuine-re.
Tudok olyat, ahol full automata frissítés van bukó érvényesítés mellett. Most még nem sikítottak. Korábban volt hogy a WU automatikusan felpakolta, és szóltak is, hogy dobálta a figyelmezetető üziket. :lol:

csüt. nov. 29, 2007 20:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az biztos,hogy megintt eztt csinaljak.Szegeny bill,keves a penze. :cry:

csüt. nov. 29, 2007 18:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
stell írta:
Ez a win-kontrola ha legalis e.Nem frissiteted veletlenul eztett??..Genuine Advantage notifications..ha igen akorr meglehett csinalni hogy,ne idegesitsen Adig meg a microsoft nemtalal ki valami ujatt,. :wink:

Én tudom, hogy mi ez, azért krákogtam. Egyszer már letiltottam ezt konkrétan (április körül) azóta nem szólt erről, de most megint. Időnként frissíteni szokták új verzióra, hogy hatékonyabban szűrjön (akinek auto telepítésen van az megszívta) arra voltam kíváncsi hogy most is ez történt-e.

csüt. nov. 29, 2007 18:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez a win-kontrola ha legalis e.Nem frissiteted veletlenul eztett??..Genuine Advantage notifications..ha igen akorr meglehett csinalni hogy,ne idegesitsen Adig meg a microsoft nemtalal ki valami ujatt,. :wink:

csüt. nov. 29, 2007 18:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Üdv
Anno visszautasítottam kb905474 frissítés telepítését (Eredeti Windows értesítő...khmm, khmm). Most megint nyaggat vele, hogy van ilyen frissítés.
Másnak is felajánlotta, vagy új verziója jött ki vajon ?

csüt. nov. 29, 2007 16:40
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3104 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 63  Következő