Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 2:40

Hozzászólás a témához  [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 40  Következő
Vodafone dicsérő 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
kapasz írta:
Egy indexes felmérés szerint a T-mobile netje a legkiegyenlítettebb minőségű. Egyébként én is úgy jártam egyszer roamingnál mint Te, csak egy másik országban. Aztán valamit lenulláztak a rendszerben, utána már ment.

neked is csak 1 országgal volt gond?
mert nekem minden egyéb országban működik (ahol már teszteltem: németo, ausztria, lengyelo, szlovénia, horvátország, románia, csehország)
pl hegyeshalom környékén ahol látom a szlovák, magyar és osztrák hálózatot is, a szlovákokhoz egyikhez sem, az osztrákokhoz pedig tudok csatlakozni.

Próbáltam net-rendelőn ki-be kapcsoltatni és az ügyfélszolgálatost is kértem erre, azt állította megtette (de előtte be akarta magyarázni, hogy vmi beállítás nem jó a telefonomon, de leszereltem azzal, hogy cserélgettem ismerősöm kártyájával és a telefonom jó más kártyával, ellenben az én kártyám nem jó más telefonjában). Szóval nem nagyon akart bármit is csinálni, de mikor kötözködtem azt mondta törölte majd aktiválta a roamingot, viszont én erről nem kaptam smst, szal lehet csak lepattintott.

csüt. feb. 07, 2008 10:07
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Egy indexes felmérés szerint a T-mobile netje a legkiegyenlítettebb minőségű. Egyébként én is úgy jártam egyszer roamingnál mint Te, csak egy másik országban. Aztán valamit lenulláztak a rendszerben, utána már ment.

csüt. feb. 07, 2008 9:04
vas-tag

Hozzászólás roaming
Sziasztok!

Ha már vannak itt mutyiban ügyfélszolgálatosok, feltennék egy érdekes kérdést:
Hogy lehet, hogy szlovákiában nincs roamingom?
Minden egyéb országban van, de egyik szlovák hálózathoz sem tudok csatlakozni.
Az ügyfélszolgálat semmit sem tudott segíteni, ill azt javasolta, egy másik telefonról szlovákiából hívjam fel őket, és akkor majd megnézik, hogy miért nem tudok csatlakozni.
Persze annyira nem szeretném egy ismerősöm telefonjáról roaming percdíjakon hallgatni 10 percig, hogy hívásom fontos számukra, ezért ez eddig nem történt meg. Terveim szerint egyszer megállok a határon, ahol van magyar és szlovák hálózat is, és a magyarból hívom fel majd másik telefonról, miközben én próbálok csatlakozni... Eddig sajna mindig jobban siettem a határon, mint ilyet játszak.

A kérdésem az lenne, ez mennyire jellemző probléma, vagy csak engem sújt ez az átok?

Egyébként a vodafonnal ezt a problémát leszámítva elégedett vagyok.
Ja, nem is, mégegy gond: a korlátlan csúcsszuper internet karácsony környékén nem működött, és az üsz azt a választ adta 24.-én, hogy karácsony van, mindenki netezni akar, próbálkozzak az ünnepek után... Számomra ez nem annyira korlátlan, ha 2-3 nap kimarad 1 hónapban a szolgáltatásból... Mivel nekem szerverfelügyelethez kellett a net, kb 30 Mb forgalmat szoktam elhasználni, viszont az fontos lenne, hogy bárhol bármikor működjön, és a voda gyengesége miatt nem volt túl jó élmény szenteste bejönni az irodába...
Ezzel az indokkal próbálkozom is felbontani a hűségnyilatkozatot, és venni egy pannonos hasonlót, arról még nem hallottam panaszt.

csüt. feb. 07, 2008 8:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
motogirl írta:
.gúnár. írta:
T68m írta:
.gúnár. írta:
Nem sokra rá vissza kellett mennem az ügyfélszolgálatra, mit ad isten, ugyanahhoz a hölgyhöz kerültem, szóba jött a múltkori eset is, erre mondta, hogy ja, én vagyok biztos a gúnár. Na azóta azért jóba lettünk és elsimítottuk a félreértést. :wink:
és az együtt töltött estéről nem mesélsz a többieknek? 8)
Az már nem fér bele a fórumszabályzatba. :(
Khmmm.... átalakulva, de újra itt, és megnyugtatok minden kíváncsi természetű fórumlakót, hogy nem volt semmi együtt töltött este. :lol:

Köszönöm! Akkor szólj és megismételjük! :wink:

szomb. feb. 02, 2008 12:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az új reklám- és ügyfélvárakoztató zene:

Gustavo Santaolalla: The Motorcycle Diaries - De usuahia a la quiaca

vas. jan. 27, 2008 13:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
motogirl írta:
.gúnár. írta:
T68m írta:
.gúnár. írta:
Nem sokra rá vissza kellett mennem az ügyfélszolgálatra, mit ad isten, ugyanahhoz a hölgyhöz kerültem, szóba jött a múltkori eset is, erre mondta, hogy ja, én vagyok biztos a gúnár. Na azóta azért jóba lettünk és elsimítottuk a félreértést. :wink:
és az együtt töltött estérõl nem mesélsz a többieknek? 8)
Khmmm.... átalakulva, de újra itt, és megnyugtatok minden kíváncsi természetû fórumlakót, hogy nem volt semmi együtt töltött este. :lol:
Pedig az biztos beleillene ebbe a topicba! (a vodadicsérõbe) 8)

szomb. jan. 26, 2008 1:55
Profil Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
T68m írta:
.gúnár. írta:
Khmmm.... átalakulva, de újra itt, és megnyugtatok minden kíváncsi természetű fórumlakót, hogy nem volt semmi együtt töltött este. :lol:

pén. jan. 25, 2008 22:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Lady írta:
nos jó az irány. a mai napon kaptunk mélt hogy jöhetnek a javaslatok a számlaképpel kapcsolatban. amennyiben van valakinek ötlete, akár példával prezentálva azt szívesen beküldöm ötletnek. :) szóval hajrá, itt az alkalom
én inkább a számlázási rendszereteket cserélném le, nem a számlaképet! :lol:
Még egy fél éves leállást akarsz?! :lol:

vas. jan. 20, 2008 10:06
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lady írta:
nos jó az irány. a mai napon kaptunk mélt hogy jöhetnek a javaslatok a számlaképpel kapcsolatban. amennyiben van valakinek ötlete, akár példával prezentálva azt szívesen beküldöm ötletnek. :) szóval hajrá, itt az alkalom

én inkább a számlázási rendszereteket cserélném le, nem a számlaképet! :lol:

vas. jan. 20, 2008 0:33
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kár, hogy csak hálózaton belül érvényes az SMS kedvezmény. Én szíveseb látnék még egy mp alapon lebeszélhető opciót is. :)

szomb. jan. 19, 2008 16:31
arany tag

Hozzászólás 
Helló!

Ti hallottatok már erről?

Idézet:
Regisztrálj most a Végtelen SMS akciónkra és korlátlan számú hálózaton belüli SMS-t küldhetsz havi 1200 Ft-ért!
http://www.vodafone.hu/egyeni/akciok/vi ... ms_hu.html

Csak azért, mert sztem jó irányban halad a Voda. A következő lépésük -remélem- ugyan ez lesz csak nem SMS-sel, hanem hívással :-D Legalábbis csak idő kérdése :-)

Üdv

szomb. jan. 19, 2008 11:19
platina tag

Hozzászólás 
savaria írta:
Trabi TM írta:
Lady írta:
Trabi? Te márkás vagy viszonteladó vagy?

Viszonteladó.

Kicsit késve, de egy "márkás" is csatlakozhat a társalgáshoz? :)

Ha nem indiszkrét, melyik képviseleten dolgozol? :D

szer. jan. 16, 2008 6:54
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Lady írta:

Viszonteladó.

Kicsit késve, de egy "márkás" is csatlakozhat a társalgáshoz? :)

szer. jan. 16, 2008 6:44
ezüst tag

Hozzászólás 
....szóval a net sebességével volt egy kis gondom...csütörtökön egy mail-ban leírtam a problémát az ügyfélszolgálatnak...pénteken hívott egy hozzáértő,és kért pár adatot...még aznap elismerték a hálózati hibát,és majd jelentkeznek,ha orvosolták...amire egyébként az ÁSZF szerint 15 napjuk van.Ma 15 órakor észleltem,hogy a sebesség a háromszorosára nőtt...tehát valamit szereltek rajta..ja,és a folyó havi előfizetési díj beszedésétől eltekintenek.Szerintem teljesen korrekt eljárás.Remélem igy is marad. :wink:

kedd jan. 15, 2008 15:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
.gúnár. írta:

hétf. jan. 14, 2008 19:40
platina tag

Hozzászólás 
Vodafone Connect Roaming
Ez már régi? Vagy tényleg új. Elég jó ötletnek tűnik. :lol:

Lady drágaságom! Remélem nem ment el a kedved az egésztől.
Egy kérdésem lenne a fenti szolgáltatással kapcsolatban. Az új honlapon nem találtam infót róla.
Tegyük fel, hogy van egy Start internetcsomagom, ugye enélkül külföldön sem menne a dolog. Bekapcsolom a Connectet. Számlázás csak az első adatkapcsoláskor indul. Néhány nap mulva kikapcsolom egy SMS-el. Azonnal kikapcsolom a szolgáltatást ilyenkor, vagy letelik a 24 óra, vagy az 50MB, és csak utána kapcsoljátok ki? Magyarul a kikapcsolás körülményei nem világosak. Vagy itt is él a 8 nap?
Köszönöm.

hétf. jan. 14, 2008 19:34
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
hhh3 írta:
Elég méltányos ajánlatot kaptam a vodafone-tól sms-ben: "Csökkentsd SMS és kimenő hivásköltségeidet! 2007. december 5-20 közötti elektronikus feltöltéseidhez 1000 Ftonként 250 Ft bónuszt adunk! Vodafone"

Ezt én ma kaptam meg csak most már a dátum jan. 14 és febr. 15 közti időszakra vonatkozik.

hétf. jan. 14, 2008 15:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pénteken voltam bent a helyi Vodafone márkaképviseleten Vitamaxról, előfizetéses csomagokról érdeklődni. Nem is voltak sokan, és sokat megtudtam az ügyfélszolgálatos sráctól, aki minden kérdésemre készségesen válaszolt. Többek között a 3G hálózat indulásáról, amiről a telefonos ügyfélszolgálat nem nagyon tud információt adni. Vagy például a flottákról, díjmegosztásról. ami tudtommal többi szolgáltatónál nincs. Le lehetett ülni ( :) T-Pontok, és Pannon képviseletek át lehet venni a mintát. ) Hozzáteszem, fél éve költöztek egy nagyobb helyiségbe, és éppen elmúlt a karácsonyi invázió, nem voltak sokan sem.
Szóval ennyit ügyfélszolgálatról, kiszolgálásról. Legalábbis nekem most ez jött le. Az üzletpolitika egy másik kérdés, szerintem ezt nagyban befolyásolja a Vodafone által megcélzott célcsoport (korosztály) is többek között. Persze azért ez nem egyenlő azzal, hogy "komolytalanabb" lene a hozzállása az ügyfelekhez, min ta másik két szolgáltatónak, csupán csak egy megállapítás volt. Ahogy az is, hogy pl. Nokia irányában kevésbé elkötelezett, mint konkurrencia.

vas. jan. 06, 2008 18:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egyrészt rosszul látod a dolgot, másrészt meg kell, hogy cáfoljalak:

1. Nem azért kap olcsóbban telefont, mert magas számlákat generál. Ezzel a gondolatmenettel azt feltételeznénk, hogy minden ügyfél 50 ezerért veheti meg mondjuk a MOKIJA márkájú GSM telefont, ám ha sokat telefonál, ennek egy részét minden hónapban jóváírják a számlájából. Azért kap olcsóbban telefont, mert elkötelezte magát egy teljes évig egy adott tarifára. És minél magasabb havi díjú tarifát választ (kivétel a TRIPLA és a TRIPLA Multimédia, melyek nem túl magas havi díjjal rendelkeznek), annál olcsóbban kapja meg a telefont. Rossz az egészben, hogy neked az a tarifa nem is biztos, hogy megfelel, s erre csak az első ciklus után jössz rá. És nem tehetsz semmit, nem válthatsz át másra. És ami még mocskosabb: 36 ezer Ft a tarifahűség kötbére, miközben az A kategória sosem tér el ennyivel még a D-től sem. Harmadik dolog, hogy egyre inkább idomul a Westelhez olyan szempontból, hogy már rég nem olyan akciósak a havi díjas telefonok, mint VitaMAX-szal: Westelnél akad, hogy egy telefon ára Dominoval annyi, mint egy év hűséggel. Hol vannak azok a régi szép idők, mikor 70 Ft-ért lehetett V525-öt venni, miközben 30-40 ezer volt VitaMAX-szal. Vagy mikor olyan készüléket adtak 70 Ft-ért, amit a konkurencia 10-15 ezer felett. Ma meg a telefonok többsége live!-osított, és olykor még drágább is, mint a konkurencia. VitaMAX-os telefonok is nagyon drágák lettek, miközben az airtime-érték is lecsökkent. Csoda, hogy eljutottunk arra a szintre, hogy egy háromezres töltés már 1 év felhasználhatóságot ad. Már csak annak kéne bekövetkeznie, hogy a vásárláskor kapott SIM is egy év elérhetőséget biztosítson, a maga 500 Ft lebeszélhetőségével.

2. Amiben pedig nincs igazad: a Westel->T-Mobile átalakuláskor jöttek be a Relax, úgynevezett bundle csomagok. Ekkor talált ki egy olyan készülékárazást a magenta operátor, hogy aki vállalja az 1. pontban ismertetett feltételeket, olcsóbban vehet telefont. Később a Pannon is behozta ezeket a bundle csomagokat, és ő is lehetővé tette, ám csak 3-4 készüléknél, hogy Pannon 300-zal, Pannon 500-zal és Pannon 1000-rel olcsóbban lehessen készüléket venni - tarifahűségért cserébe. Aztán gondolom rájöttek, a kutyának se kell. Most csak olyan változat maradt fenn (és az is csak a magentánál), hogy ha minél nagyobb adatcsomagot kér/mobilinternet tarifát választ az ügyfél, és arra hűséget vállal, akkor olcsóbban kaphat telefont, az akciós készülékek egy részéből.

kedd jan. 01, 2008 17:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Nagyon jó dolognak tartom, hogy a Vodafone reagált az előfizetők igényeire annyiban, hogy aki magasabb számlákat generál olcsóbban kap telefont, mint aki keveset telefonál. Igazságossabbnak tartom a telefonárak kategorizálását A - B - C - vagy D kategóriába. Aki havonta tizenX vagy huszonX ezerért telefonál nyilván kapjon nagyon telefonszubvenciót, mint az, aki 3000-ért telefonál.

Ha jól tudom, akkor a másik két szolgáltatónál ez még nincs, ugye?!

kedd jan. 01, 2008 14:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
.gúnár. írta:

kedd jan. 01, 2008 3:11
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lady írta:

Viszonteladó.

hétf. dec. 31, 2007 12:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lady írta:
Nem szokásom hátra nézni, én inkább előre figyelek :)
az akkor volt, ha nem tudok választ adni vállalom. nem szégyen az

Nyugi, sok kollégád van itt read-only, vagy inkognitóban. Már az is dicséretes, de az méginkább, aki (esetünkben te) meg is mer nyilatkozni.

Én egyszer bementem egy piros ügyfélszolgálatra, akartam valamit, erre a hölgy elutasított, hogy így, meg úgy. Aztán idejöttem a fórumra, jól lefikáztam szegényt (név nélkül, de magára ismert). Nem sokra rá vissza kellett mennem az ügyfélszolgálatra, mit ad isten, ugyanahhoz a hölgyhöz kerültem, szóba jött a múltkori eset is, erre mondta, hogy ja, én vagyok biztos a gúnár. Na azóta azért jóba lettünk és elsimítottuk a félreértést. :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára .gúnár. hétf. dec. 31, 2007 12:22-kor.

hétf. dec. 31, 2007 12:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ezt kicsit félreérted.

A kitakarás valóban adatvédelem miatt van. És valóban azért, mert mások személyes adatait tartalmazza. De az áll az elv mögött, hogy mi van, ha én kölcsönadom másnak a telefont, akkor a részletezőből kiderülhet, hogy kit hívott, és ha ez tudomásomra jut, nem adhatom át harmadik személynek.

Tehát: nem az előfizető elöl takarják ki a saját hívásait, hanem számolnak azzal a ténnyel, hogy mi van, ha másnak odaadja a telefont, és később megnézi, kit hívott, és azt közli egy harmadik személlyel. Tudom, eléggé összeesküvés-elmélet szagú az egész...

hétf. dec. 31, 2007 10:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
Mondjuk az én hívásaim felsorolásához ha éppen én akarok hozzáférni, ott nem jön képbe az adatvédelem, hiszen ezek az énrólam szóló adatok.

Ha csak saját magadat hívtad és csak saját magadnak küldtél üzeneteket, akkor igazad van. De a hívásrészletezőben ugye jelemzően nem a saját telefonszámodat látod, hiszen nem magadat szoktad hívni. A telefonszám pedig személyes adat, a hívásrészlető tehát egy rakás ember személyes adatát tartalmazza. Hát így jön ide az adatvédelem.

Nem véletlen, hogy egy időben a hívásrészletezőben ki volt csillagozva a hívott számok néhány számjegye. A papíron kiküldött hívásrészletző tetején sem véletlenül van 4 sor apró betűs szöveg. Ahogy nem véletlenül nem kerülnek soha a hívásrészletezőbe bizonyos telefonszámok (például a segélyhívó számok).

hétf. dec. 31, 2007 10:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:
Hanem azért is, mert sokaknak nincs ideje/kedve sorban állni egy boltban.

Azoknak javaslom, hogy jöjjenek nyugodtan hozzám. :)
Több mint fél órája ülök a boltban, és még 1 ember nem jött be...

hétf. dec. 31, 2007 9:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:
A vodánál is, de csak akkor, amikor eléred a hóközi számla értékét
Ezt hogy érted? :)

vas. dec. 30, 2007 23:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
A vodánál is, de csak akkor, amikor eléred a hóközi számla értékét :P

@Lady:
A webshop nem csak az elkényelmesedés miatt lenne jó. Hanem azért is, mert sokaknak nincs ideje/kedve sorban állni egy boltban. Vagy többe kerülne eljutni a boltba, mint amennyit a cucc ér. Vagy épp olyan helyen lakik, ahol nincs voda bolt és még akár szállítással is olcsóbb, mintha járműre pattan. És az sem fordul elő, hogy végre elvergődsz a boltba és ott közlik, hogy bocs, de nincs. Ha a webshopban nincs, akkor azt látod rögtön. Ugyanúgy boszantó, de maga az infó nem került annyi időbe és gyak. ingyen volt.

vas. dec. 30, 2007 23:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Részletes hóközi számlarészletező csak a Pannonnál van.

vas. dec. 30, 2007 23:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lady írta:
...
mert ha részletes akkor jön szóba az adatvédelem
...
Hogy kerül ide az adatvédelem?
Az adatvédelem nem arról szól hogy "védem az adatot és nem adom át senkinek", hanem arról, hogy illetéktelen ne férhessen hozzá mások adataihoz.
Mondjuk az én hívásaim felsorolásához ha éppen én akarok hozzáférni, ott nem jön képbe az adatvédelem, hiszen ezek az énrólam szóló adatok. Ez nem lehet(ne) akadálya egy webes vagy online vagy bármyilyen hívásrészletezőnek.
(Hozzáteszem, engem a Vodához semmi sem köt, nincs olyan kártyám nem is tervezem hogy lesz, így maga a részletező sem érint közelről. De figyelemmel kísérem a topikot, és örülök, hogy megjelent egy valamiféle bennfentes itt. Viszont félek hogy "szét fogunk szedni" itt téged (a többes szám első személy a fórumozók összességére utal, én magam kevéssé tervezek a Vodához sokat hozzászólni a fenti okokból kifolyólag), mert régóta olvasom itt a fórumot, és tudom, hogy sokakból ki fog buggyanni valamiféle "panasz". Jogosan vagy jogtalanul. A többségéről persze nem tehetsz, de az üf kell "megmagyarázza" a megmagyarázhatatlant is.)

vas. dec. 30, 2007 23:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az adatvédelem hogy jön képbe?
Van kártyád más szolgáltatónál? Ha igen, nem hiszem, hogy még nem regisztráltál be egyik self care felületére sem :).

vas. dec. 30, 2007 22:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Webshop alatt legalább olyat értek, mint ami a Westelnek van.
Online számlainfo alatt meg mint a PannOnline: kiszámlázatlan hívások díjmentes lekérdezésének lehetősége, online szolgáltatás-manipuláló felülettel.

A jelenlegi vodás webshop és netrendelő nem említhető egy lapon a fentiekkel.

eCare: egyéni ügyfelek számára nem támogatott, de elvileg egyéni ügyfelek is beléphetnének. Miért?

vas. dec. 30, 2007 20:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
No, akkor két kényes téma:

webshop
online számlainformáció

Ezeket évek óta várjuk!

vas. dec. 30, 2007 20:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ellátogatott már ide a 1270, de a kényes kérdések végül válasz nélkül maradtak, sőt, a későbbiekben a topichoz való hozzászólás is befejeződött.

Javaslom olvass vissza, de inkább a gyalázóban 8)

vas. dec. 30, 2007 16:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
De nem ám :). Vagy a CIB tölti (CIBEZZ-akciók), vagy új kártyát veszek. Talán majd most a sCOOL-t 1500-zal.

Ilyen gyakran veszel új kártyát? :)

szer. dec. 26, 2007 18:44
arany tag

Hozzászólás 
szerintem minden 10. kártya kapott ilyen feltöltési akciót, gondolom teljesen véletlenszerűen.

szer. dec. 26, 2007 15:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
De nem ám :). Vagy a CIB tölti (CIBEZZ-akciók), vagy új kártyát veszek. Talán majd most a sCOOL-t 1500-zal.

szer. dec. 26, 2007 11:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Azt nem tudom.
Én nem töltögetem a kártyám, nem is kaptam SMS-t.

:) Soha nem töltöd?

szer. dec. 26, 2007 11:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azt nem tudom.
Én nem töltögetem a kártyám, nem is kaptam SMS-t.

szer. dec. 26, 2007 11:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ki nem kapott? Mitől függött?

szer. dec. 26, 2007 10:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
De nem mindenki kapott ám...

szer. dec. 26, 2007 10:43
platina tag

Hozzászólás 
Ez azért nem rossz. :wink:

kedd dec. 25, 2007 13:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ritkán használom. Eredetileg csak egyszer akartam tölteni.

szomb. dec. 22, 2007 18:53
arany tag

Hozzászólás 
Nem értem miért jó két kicsit tölteni, mikor 7500 atm-re 1000 bónuszt kaptál volna, 1500-zal többet dobtál volna, abból 2875 plusz lett volna

szomb. dec. 22, 2007 6:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is éltem vele kétszer. 6000-ért 7500 beszélgetés nem rossz. :) Beck Gáborkarácsonyi üdvözletét is megkaptam. :) Ti is?

pén. dec. 21, 2007 11:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Feltöltöttem. Tök rendesek! Nem kerekítik vissza ezerre, hanem a teljes feltöltött összegre jár a kedvezmény:
"2007. december 5-20 közötti feltöltési promóciónk keretén belül 3125 Ft extra bónuszt kaptál, így VitaMAX számládra 18125 összegü feltöltés történt. Új egyenleg:..."

Ez azért nem rossz. 12500-ért 18125 Ft feltölés.

kedd dec. 18, 2007 23:21
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is megkaptam ezt az 1000 Ft-onként 250 Ft ajándék felajánlást. Csak azt nem tudom, hogy ezen felül azért jár a bónusz is?

kedd dec. 18, 2007 15:51
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Elég méltányos ajánlatot kaptam a vodafone-tól sms-ben: "Csökkentsd SMS és kimenő hivásköltségeidet! 2007. december 5-20 közötti elektronikus feltöltéseidhez 1000 Ftonként 250 Ft bónuszt adunk! Vodafone" Küldi 6 (ez biztos egy rövid hívószám) (dec 5-én kaptam, és egyedi ajánlat)

Másik ajánlat pedig a döglődő kártyámra, hogy töltsem fel és kapok 1250 Ft-ot (miután nem töltöttem fel az első határidőre)

Elgondolkodtam, hogy ezek után mennyi lett volna az egyenlegem, ha 12500-at rátőltök? 12500+2500 bónusz+250x12+1250=19250Ft ?

De most épp fogyókúrázom vodára (ld gyalázó), ezért ezt kihagytam

hétf. dec. 17, 2007 7:39
arany tag

Hozzászólás 
http://www.vodafone.hu/egyeni/akciok/akciok_hu.html

hétvégi "ingyen"duma 3 hónapig

szer. nov. 14, 2007 3:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
sima uno. De nem számít bele az ÁSZF-ben rögzített keretbe :).

szomb. okt. 06, 2007 17:57
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 40  Következő