Szerző |
Üzenet |
malvin2
ezüst tag
|
Tóth wrote: >Amiről beszélsz az a Nature theme volt! Előkerestem, ha kell, írd le a címedet és elküldöm neked. > elore is koszi! v.kalman@freemail.hu
|
hétf. szept. 15, 2003 11:12 |
|
|
tbalu
vas-tag
|
Amiről beszélsz az a Nature theme volt! Előkerestem, ha kell, írd le a címedet és elküldöm neked. Meg vannak az egérmutatók is. Az ikonokat nézd meg egy képnézegetővel és válaszd ki melyik kell. Ezután a lomtár ikonját a fentebb leírtak szerint cseréld ki, az egérmutatókat pedig a Vezérlőpolt - Egér - Mutatók fülnél tudod beállítani.
|
vas. szept. 14, 2003 22:27 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
Állat vagyok, bocsesz, fordítva olvastam a topicot. (visszafordult "Dátum szerint növekvő"-re tök magától)
|
csüt. szept. 11, 2003 21:32 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
A My Computerre: Display Properties->Desktop->Customize Desktop...
|
csüt. szept. 11, 2003 21:28 |
|
|
Signal
|
Theme: szöveges leírófájlok, a %WinDir%ResourcesThemes könyvtárban szokás amúgy elhelyezni. Ha megnézed a tartalmát (Notepad vagy Commander F3), érthetőbb lesz. Amik abban megvannak adva, elérési utak, azoknak lehetőleg létezni kell, különben nem működik.
|
csüt. szept. 11, 2003 21:03 |
|
|
malvin2
ezüst tag
|
Sig wrote:
>Témákat láttam az XP pluspack CD-n is, ilyen tábortűzre nem emlékszem, de attól még lehet. > megneztem en is. Ilyen nincs rajta. (tehat meg mindig kerdes, hogy milyen theme resze). De akadt egy masik problema. A CD persze installalodott volna, de azt nem akartam, ezert csak megnyitottam a themes fulon levo browse opcioval az x.theme file-t. Ill. csak megnyitottam volna, mert azt mondta, hogy "nincs korrektul installalva". Hat tenyleg nincs. De akkor hogy is kell ezeket a *.theme file-kat hasznalni? Egyaltalan, mi van bennuk? A wallpaper kulon van, a szemetkosar ikonok is (most mar legalabb ertem hogy mukodik) kulon vannak. Szoval akkor mi van abba a bazi theme file-ba?
Udv. Kalman
|
csüt. szept. 11, 2003 18:51 |
|
|
malvin2
ezüst tag
|
tigg wrote:
>... és ott bejelölöd mit rakjon az asztalra >ennyi:)) > > ez eddig ok. (lenne!), de a kerdes az, hogy honnam a fenebol szerezzem be azt a bizonyos tabortuzet? Mert mint mar irtam, anno a "desktop themes online"-al jatszadozva valahonnan lejott. De most mar nincsenek ilyen "online themes"-ek - legalabb is ott nincsenek, ahova a Themes ful megy. Arrol nem is beszelve, hogy ez azert nem csak egy egyszeru ikon csere (mint ahogy szinten irtam, az ikon valtozik attol fuggoen, hogy van e valami a szemetkosarban vagy nincs). Persze lehet, hogy ezzel a modszerrel is siman meg lehetne csinalni, ha meglenne ez a "csoda ikon", de nincs.
Udv. Kalman
|
csüt. szept. 11, 2003 9:33 |
|
|
Signal
|
Igen, itt is lehet, jártam is errefelé valamikor. Most látom, a kuka ikonját is ki lehet cserélni.
|
szer. szept. 10, 2003 19:30 |
|
|
tigga
|
nem kell ehez semmi tweak ---> mármint my comp ikon stb
desktop/asztal -on jobb klikk ---> properties/tulajdonságok? -----> desktop/asztal fül ---->
bal lent customize desktop/vmi asztal (fingom nincs hogy fordították:)) és ott bejelölöd mit rakjon az asztalra
ennyi:))
|
szer. szept. 10, 2003 17:36 |
|
|
Signal
|
Sajátgépet a TweakUI progival megjelenítheted.
Témákat láttam az XP pluspack CD-n is, ilyen tábortűzre nem emlékszem, de attól még lehet.
|
szer. szept. 10, 2003 15:07 |
|
|
malvin2
ezüst tag
|
elhalalozott a HDD es vele az XP. ujra telepitettem, semmi gond, ill. annyi megis, hogy annak idejen szorakoztam a "more themes online" menupontal: mindenfelet megneztem, es vegul valami olyan jott ki, hogy a szemetkosarbol egy tabortuz lett, ami ha ures volt, akkor csak egy farakas, ha meg volt benne valami, akkor egett. (nekem nagyon jopfanak tunt). Most ezen a menuponton valami "Microsoft Plus Digital Media Edition" jon be, de ez nekem nem igazan kellene. En csak a tabortuzemet akarom. Tudja valaki hol/hogyan talalom meg?
Es egy kisse komolyabb kerdes is: az elozo rendszer upgrade volt ME-rol es a desktopon megmaradt a My Computer. A mostani vadi uj install es nincs My Computer. Hogyan lehetne ezt odavarazsolni. (amugy az a bizonyos themes ezt is lecserelte valamire, de az nem volt annyira talalo, ehhez nem igazan ragaszkodnak)
Udv. Kalman
|
szer. szept. 10, 2003 14:58 |
|
|
malvin2
ezüst tag
|
U.i
a homokorabol pedig egy nyiladozo virag, "sulyosabb esetben" pedig egy doglodo bogar lett.
Ez is kellene.
|
szer. szept. 10, 2003 14:52 |
|
|