Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 6:59

Hozzászólás a témához  [ 1824 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 37  Következő
*A MAGYARÍTÁS TITKAI* - Nokia BB5 online firmware frissítés 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
nmboy írta:
életemben eddig kb 2szer írtam fórumba...szerinted honnan kéne nekem tudnom mi az a BBcode???ezért írtam ide, hogy kapjak egy kis segítséget, de úgy néz ki itt csak a fikázás folyik, ha valaki valamit nem tud...de hát ha ettől jól érzitek magatokat.... (tisztelet a kivételnek)

Ne érezd magad rosszul, itt általában csak a buták vannak "fikázva" nem a megfelelő beállításokkal nem rendelkező, de próbálkozó kezdő fórumos. A Moderátoraink igen régi motorosok mind a net, fórum és mobil témában is. Naponta jönnek vas-tag júzerek, akiknek az első dolguk az, hogy topikot nyitnak Help!! és egyéb hangzatos nevekkel. Te megkerested és meg is találtad a megfelelő topikot, ez már értékelendő. Az, hogy nyilvánvaló ostobaságot olvastál a neten a házilag barkácsolható dolgokról nem jelent semmit, azt, hogy beláttad pedig jó dolog.
Szerintem jó úton haladsz, hogy abszolút fórumtárs legyél, maradj ezen az úton. A sértődés gyermeteg dolog itt a fórumon, ellenben a normális vita, beszélgetés kifejezetten üdítő dolog tud lenni.
Sok sikert a telóhoz!

szer. jan. 23, 2008 0:34
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
nmboy írta:
hát én meg a valamennyire szót emelem ki:)...

Aha, és hogy szeretnél bármit kiemelni, ha a profilodban a BBcode tiltva van?

Vagy ez is csak valamennyire megy?

életemben eddig kb 2szer írtam fórumba...szerinted honnan kéne nekem tudnom mi az a BBcode???ezért írtam ide, hogy kapjak egy kis segítséget, de úgy néz ki itt csak a fikázás folyik, ha valaki valamit nem tud...de hát ha ettől jól érzitek magatokat.... (tisztelet a kivételnek)

szer. jan. 23, 2008 0:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
nmboy írta:
hát én meg a valamennyire szót emelem ki:)...

Aha, és hogy szeretnél bármit kiemelni, ha a profilodban a BBcode tiltva van?

Vagy ez is csak valamennyire megy?

kedd jan. 22, 2008 22:14
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
értem...szóval az amit olvastam valószínűleg hülyeség....na akkor maradt a próba...bemegyek aztán talán sikerül...van rá 1% esélyem:)nem baj, optimista vagyok:)

kedd jan. 22, 2008 19:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dannyboy már válaszolt neked. Csak box(doboz, 40-50k befektetés) tudja megoldani a dolgot, ill. olyan ember, akinek van ilyenje.

kedd jan. 22, 2008 18:57
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Na...hát akkor most az én hozzászólásom is így kezdődik: Help!!! Segítség!!! Valaki legyen már olyan kedves és segítsen nekem...lehetséges ez?hogyan?mi az a box?és az előzőek...

kedd jan. 22, 2008 18:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
nmboy írta:
...úgy hogy ne legyen rajta semmilyen firmware sem, és utána telepítenék rá újat. Egy angol nyelvű oldalon olvastam valami hasonlóról, csak az a baj, hogy mostmeg már egyszerűen nem találom ezt az oldalt...
Sok külföldi mobilos fórumon olvashatsz ilyen hozzászólást. Általában így kezdődnek: "Help!" :lol:

kedd jan. 22, 2008 18:45
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
hát én meg a valamennyire szót emelem ki:) olvasgattam róla, nem azt mondtam hogy professzionális telefontudós vagyok...legtöbbször összeszedem az infót, és végigcsinálom a lépéseket...a technikai hátteret nem igazán ismerem...akkor mi lenne a helyes szóhasználat? És elméletileg ez lehetséges? Ha igen hogyan?Ja és végül de nem utolsó sorban....mi az a box?:S Legyetek szívesek segítsetek!Köszi

Ha kikapcsolod a BBCode-t a hozzászólásban, akkor miért írsz bele BBCode-t? - Macika

kedd jan. 22, 2008 18:42
Moderátor

Hozzászólás 
nmboy írta:
nem egészen úgy gondoltam, hogy downgradelem...bár nem egészen vagyok tisztában a szó jelentéásével, de azért úgy gondolom, valamennyire értek a telefontémához, mostanában sokat olvasgattam róla...rögtön azután visszaírtam a product code-ját a telefonnak, miután frissítettem a szoftvert, és most az nss a régi product code-ot írja ki. Arra gondoltam, hogy esetleg kiflashelhetném a telefon memóriáját valamilyen programmal (erre várok javaslatot, úgy hogy ne legyen rajta semmilyen firmware sem, és utána telepítenék rá újat. Egy angol nyelvű oldalon olvastam valami hasonlóról, csak az a baj, hogy mostmeg már egyszerűen nem találom ezt az oldalt...nem is olyan nagy gondd ez a pixelhiba, mert azért nem elviselhetetlen, viszont nagyon idegesítő:)egyébként lehet, hogy most hülyének néztek (de talán nem:)), mi az a box?:S
Hááát, ha érteni nem is értesz hozzá ,de legalább az önbizalmad már megvan hozzá, ez már fél siker...

Ezt az általam kiemelt szóhasználatot felejtsd el, mert marhaság.

Mi az a box? Na de te már értesz hozzá, nem???

kedd jan. 22, 2008 18:25
vas-tag

Hozzászólás 
nem egészen úgy gondoltam, hogy downgradelem...bár nem egészen vagyok tisztában a szó jelentéásével, de azért úgy gondolom, valamennyire értek a telefontémához, mostanában sokat olvasgattam róla...rögtön azután visszaírtam a product code-ját a telefonnak, miután frissítettem a szoftvert, és most az nss a régi product code-ot írja ki. Arra gondoltam, hogy esetleg kiflashelhetném a telefon memóriáját valamilyen programmal (erre várok javaslatot, úgy hogy ne legyen rajta semmilyen firmware sem, és utána telepítenék rá újat. Egy angol nyelvű oldalon olvastam valami hasonlóról, csak az a baj, hogy mostmeg már egyszerűen nem találom ezt az oldalt...nem is olyan nagy gondd ez a pixelhiba, mert azért nem elviselhetetlen, viszont nagyon idegesítő:)egyébként lehet, hogy most hülyének néztek (de talán nem:)), mi az a box?:S

kedd jan. 22, 2008 17:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
nmboy írta:
hallottam valami ilyesmiről hogy ki lehet flashelni a telefont és utána a régi product coddal felrakni a régi szoftvert, ez műödhet?és hogyan kell az ilyesmit csinálni?gondolom nssben , csak nem akarok hülyeséget csinálni...

Ha picit visszaolvasnál, akkor láthattad volna, hogy visszaflashelés nem megy. Ha a pc átírása után a legfrissebb szoft van rajta, akkor nem fogja neked downgradelni a szolgáltatóis szoftfra vissza. Ezt már csak egy box-szal rendelkező személy tudja megcsinálni. Ha nagyon mélyen belenéznek a telóba, akkor azonnal látják, hogy bele volt nyúlva és a garipapírt azonnal áthúzzák. Egy próbát azonban megér...

kedd jan. 22, 2008 17:00
vas-tag

Hozzászólás 
hallottam valami ilyesmiről hogy ki lehet flashelni a telefont és utána a régi product coddal felrakni a régi szoftvert, ez műödhet?és hogyan kell az ilyesmit csinálni?gondolom nssben , csak nem akarok hülyeséget csinálni...

kedd jan. 22, 2008 16:46
vas-tag

Hozzászólás gond:S
frissítettem a firmwaret noki n73-amon, viszont az a gondom, hogy most 7 nappal azután felfedezte 3(!) pixelhibát a kijelzőn. Vajon a T-mobile boltban be fognak ezért szólni?)tudom hogy a garancia ilyenkor elveszik, de van egy haverom aki szintén telefobnt vitt be, és meg se néztek rajta semmit, nem is kérdeztek semmit, csak azt, hogy mi a baja, mondta rossz az aksi és ennyi). Ha nem lenne rá vmi módszer, hogy visszategyem rá az eredeti firmware-t?Előre is köszönöm a segítséget

kedd jan. 22, 2008 16:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
halika írta:
Most az új frissitő progi szerint meg nem támogatott készülék.

Rengeteg PC-ra ez a válasz mostanában! Várj 1-2-3 hetet, hónapot, évet és frissíteni fogják! :wink:

kedd jan. 22, 2008 16:29
vas-tag

Hozzászólás 
Nekem már az 5.50-es van fent. De én is azon csodálkoztam, hogy a hivatalos Nokia oldalon, ha beirom a telefon kódot, ami magyar és teljesen tiszta, azt irja ki, hogy irjak be egy érvényes kódot. :lol:

A szoftverfrissitő progi meg azt irja ki a telefonomra, hogy nem támogatott készülék.

Ja, amugy 6300 Nokia.

Na ilyenkor mi van??

Ja, előzőleg engedte még a régi frissitővel új szoftra tenni, másodszorra még felismerte a telefont csak kiirta hogy nincs hozzá új szoft.

Most az új frissitő progi szerint meg nem támogatott készülék.

kedd jan. 22, 2008 14:58
Moderátor

Hozzászólás 
repastam írta:
Sziasztok van egy gondom! Nem találok olyan PC-t a nokia 6300-ámhoz (vodás) amit ha beirok a hivatalos oldalon oda ahol az ellenőrzést kéne végezni hogy van-e ujjabb szoft amit elfogadna még azt se fogadja el ami a telefonba van :F :F ez mi a fene lehet illetve valaki tudna adni normális PC-t :) Köszönettel !!! Remélem érthetően értam le uj vagyok még a témába ;)
Milyen FW van a telódon most?

A kiadott legfrissebb FirmWare 6300-hoz 2008. 3. hetében az 5.50-es, mégpedig 2007. 11. 14-én jött ki.

kedd jan. 22, 2008 3:04
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok van egy gondom! Nem találok olyan PC-t a nokia 6300-ámhoz (vodás) amit ha beirok a hivatalos oldalon oda ahol az ellenőrzést kéne végezni hogy van-e ujjabb szoft amit elfogadna még azt se fogadja el ami a telefonba van :F :F ez mi a fene lehet illetve valaki tudna adni normális PC-t :) Köszönettel !!! Remélem érthetően értam le uj vagyok még a témába ;)

kedd jan. 22, 2008 2:08
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok !

Adott egy NOKIA 6300-s, Vodafone Live!-os teló. Gyári szofttal 4.70-es, upgrade lehetőséggel 4.71-re frissíthető. Namost ugye benne a live indító logó, live gomb, live minden. Átírtam a product code-ot már mindenre (bulk-ra, pannonos ra, t-mobra) de a live lovó, meg a live téma a live GPS beállítás mindig marad. a Szoft viszont V5.50-re módosult, de minden Voda aktív benne.
Olyan, mintha az a részt nem flesselné át, hanem átugorná...

Ennek mi lehet az oka? Esetleg hogy orvosolható, hogy tényleg debrandos legyen és/vagy ha pl. egy Pannon-os FW-t teszek fel, akkor a Pannon-os beállításokat kapjam meg?

Válaszaitokat előre is köszönöm !

pén. jan. 18, 2008 12:23
vas-tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
kapsel írta:
Elolvastam, köszi. Egy dolog azonban még mindig nem világos: hol/hogyan kell átírni a PC kódot. Az NSU progiban nem láttam ilyen állítási lehetőséget?
Illetve ha egyszer sikeresen átírom ezt a kódot majd frissítek 5.5-re, akkor nincs már visszaút, nem lehet visszaálni 4.71-re és eredeti PC-re?

Bocsi, hogy ilyen nehéz eset vagyok :)

0, NSS=Nemezis Service Suite, NSU=Nokia Software Updater
1, NSS progi letölt, telepít
2, Telót géphez kötöd pc suite módban
3, NSS elindít, phone info gombra rákattintasz
4, Product code-hoz beírod a product code-ot, kipipálod és a Write gombra kattintasz
5, NSS bezár
6, NSU elindít
7, Frissít, örül

:)

Vissza is írhatod, de visszaflashelni nem fog. Azt csak box-szal lehet és hozzáértővel.

Köszönöm szépen a részletes útmutatót, este leszek windowsos gép közelében, akkor kipróbálom!

pén. jan. 18, 2008 10:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
kapsel írta:
Elolvastam, köszi. Egy dolog azonban még mindig nem világos: hol/hogyan kell átírni a PC kódot. Az NSU progiban nem láttam ilyen állítási lehetőséget?
Illetve ha egyszer sikeresen átírom ezt a kódot majd frissítek 5.5-re, akkor nincs már visszaút, nem lehet visszaálni 4.71-re és eredeti PC-re?

0, NSS=Nemezis Service Suite, NSU=Nokia Software Updater
1, NSS progi letölt, telepít
2, Telót géphez kötöd pc suite módban
3, NSS elindít, phone info gombra rákattintasz
4, Product code-hoz beírod a product code-ot, kipipálod és a Write gombra kattintasz
5, NSS bezár
6, NSU elindít
7, Frissít, örül

:)

Vissza is írhatod, de visszaflashelni nem fog. Azt csak box-szal lehet és hozzáértővel.

pén. jan. 18, 2008 8:55
vas-tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
kapsel írta:
o.k., biztos láma kérdés, de milyen kódot és hogy állítom át gyári PC-re?

Valóban láma kérdés, de a válasz ebben a topikban van: olvasd el az első hsz-t és menni fog. :) Ott mindent megtalálsz, korrektül leírva.

pén. jan. 18, 2008 8:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
kapsel írta:

Valóban láma kérdés, de a válasz ebben a topikban van: olvasd el az első hsz-t és menni fog. :) Ott mindent megtalálsz, korrektül leírva.

pén. jan. 18, 2008 1:34
vas-tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
kapsel írta:
sziasztok, Nu-Tone-éhoz hasonló az én problémám is, van egy vodás 6300-as telóm, amelyen eredetileg 4.7-es szoft volt.

Itt a fórumon és máshol is a neten írjá(to)k, hogy van már 5.0-ás, sőt 5.5-ös firmware hozzá, de amikor rádugtam a telót a gépre, akkor az NSU csak a 4.71-esre való frissítést ajánlotta fel. Ezt fel is rakta gond nélkül, de ezek után azt mondja nincs frissebb FW, ez azért van mert vodás a lelkem és arra nincs újabb FW?

Igen. E65-ösnél szintén ez a helyzet. A vodás még mindig az 1.valamennyit adja, illetve azt, hogy nincs frissebb, viszont a gyári PC-re átírva a kódot mindjárt a 2.valahányast tette fel szó nélkül. Szóval, ha nem zavar a szinte biztos gariugrás, akkor hajrá, tedd fel a gyári szoftot! :)

pén. jan. 18, 2008 0:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
kapsel írta:
sziasztok, Nu-Tone-éhoz hasonló az én problémám is, van egy vodás 6300-as telóm, amelyen eredetileg 4.7-es szoft volt.

Itt a fórumon és máshol is a neten írjá(to)k, hogy van már 5.0-ás, sőt 5.5-ös firmware hozzá, de amikor rádugtam a telót a gépre, akkor az NSU csak a 4.71-esre való frissítést ajánlotta fel. Ezt fel is rakta gond nélkül, de ezek után azt mondja nincs frissebb FW, ez azért van mert vodás a lelkem és arra nincs újabb FW?

Igen. E65-ösnél szintén ez a helyzet. A vodás még mindig az 1.valamennyit adja, illetve azt, hogy nincs frissebb, viszont a gyári PC-re átírva a kódot mindjárt a 2.valahányast tette fel szó nélkül. Szóval, ha nem zavar a szinte biztos gariugrás, akkor hajrá, tedd fel a gyári szoftot! :)

csüt. jan. 17, 2008 22:56
vas-tag

Hozzászólás 

csüt. jan. 17, 2008 22:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igazad van: az E61 kilóg a sorból. És lehet, hogy van még kivétel.

Az itt gyűjtött telefonokhoz (értelemszerűen csak BB5, vagyis az online frissíthetőkhöz) azonban elég tudni
az EURO-3 ha S60, vagy
az EURO-D (S40) mellé rendelt PC-ot. EE és EB nem fordul elő BB5-ösöknél, nem is kell idekeverni.

Minden egyéb info a kedves userek megtévesztését okozhatja.

Megjegyzem, én EURO-C-vel magyarítható telefonnal még nem találkoztam. Ha ez alatt EURO-3-ra gondolsz, akkor nem tudom, miért hívod C-nek, mivel egyetlen Nokia service bullettin és flash file/ini file sem jelöl C-t.

Abban igazad van, hogy nem csak D tartalmazhat magyart S40-eseknél.
A D azonban mindig. Az ettől eltérő magyar pakkok nem tűnnek túlzottan szabványosnak, többnyire a B jelzésűben még előfordulhat, de nem mindenhol. És ez nem is derül ki máshonnan, csak az idevágó service bullettinből. Az meg sajnos nem mindig hozzáférhető, így a mi szempontunkból az is zavaró lehet.
De ha Neked van hozzáférésed (valami azt súgja, hogy van) akkor feltehetnél ide néhány nem D-s "szórványmagyar" pakkhoz PC-ot, az érintettek megköszönnék.

hétf. jan. 14, 2008 18:00
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Eléggé kizártnak tartom, hogy egy EURO-D ne legyen magyar.

Az ÖSSZES olyan telefon, ami betűkkel jelzi a nyelvcsomagot (leszámítva a DCT4+ kategória 1-2 képviselőjét, ahol EB a magyar), D a magyar csomag.

És persze az új BB5-ösök ahol EURO-3

Biztosan átírta a PC-ot? Milyen nyelvek kerültek a telefonba?

E61/i-> Euro-I a magyar
S60 -as ->Általában Euro-3 / Euro-C.
S40-> Euro-D vagy Euro-EE ( újabban Euro-EB / Euro-B -ben is)

Sajnos nagy a kavar, bizonyos okokból...

A nokia hangsúlyt fektet a szórvány magyarság ellátására is, ha nem is patriótizmusból, inkább még több eladható telefon miatt és az Ukrán valamint a Román pack - ba is bele teszi a Magyart, tehát a mostanában megjelenő pack-oknál érdemes lehet, ha valaki ott él erre figyelni.

vas. jan. 13, 2008 20:23
arany tag

Hozzászólás 
Előfordul, hogy a téma színei illeszkednek a cover színéhez, így bár működésben semmi különbség a default téma eltérhet.

vas. jan. 13, 2008 20:04
Moderátor

Hozzászólás Re: hello
abruzzi írta:
hello, nem tette ra a szoftot,atmentem a haveromhoz, ott siman mukodott, nemtudom mi lehetett a problema, de mar sikerult! :)

Koszi!!! (de a black nem lett jo, de nem szamit)
A Black az nem a menü színét jelenti... :))))

Hanem azt jelöli vele a Nokia, hogy a gyárból milyen színű előlappal jött ki az adott Product Code-ot viselő készülék.
Ígyaztán előfordul, hogy 3-4 PC is mindössze csak annyiban különbözik egymástól, hogy a végén szereplő szín más, a flashfájlok hóttugyanazok....

szomb. jan. 12, 2008 2:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
FBuson még flashelhető. Ha bp-i vagy, tudok benne segíteni. PÜ

pén. jan. 11, 2008 17:45
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
sziasztok,

van egy kis gondom, remélem nem leszek nagyon off-topic. a lényeg:

tegnap rádugtam a gépre a T-Mobile-branded 6300-mat (PC:0549398), NSU ki is dobta az 5.0-ás FW-re való update lehetőségét (eredetileg 4.71-es volt rajta), ez sikeresen lement. később észrevettem, hogy a # gomb hosszú megnyomásával nem lehet némítani a telefont (ennek utánanéztem, sok helyen írnak róla, bug az 5.0-ás verzióban).

a probléma innentől adott volt, mert: a nem branded változatokra már kijött az 5.5-ös FW, ami elvileg megoldja az említett problémát. hogy ezt NSU-n keresztül elérhessem, NSS-sel megváltoztattam a telefon PC-ját 0537626-ra (unbranded 6300 PC-ja). szépen meg is jelent az 5.5-ös FW-re való update lehetősége, viszont itt kezdődtek a problémák.

az első kísérletnél a telefon a frissítés megkezdése után gyanúsan hamar, kb. 10-20 másodperccel újraindult...ezek után még hiba nélkül működött, a FW verzió viszont maradt 5.0.

a dolgokat a végeredmény szempontjából nézve valószínűleg ott követtem el a hibát, hogy újból megpróbálkoztam a frissítéssel. ezúttal látszólag minden rendben ment, viszont a frissítés előrehaladását szemléltető progress bar 80% körül leragadt, és úgy is maradt (vártam eleget). a telefon ekkorra a következő képet mutatta: sötét kijelző, nem reagál semmire, csak az oldalán található 2 státusz-led világítása jelzi, hogy egyáltalán áram alatt van. amit tudtam, megpróbáltam. Phoenix sem látja a telefont.

ha tudtok, segítsetek pls. PM-eket is várom. :)

pén. jan. 11, 2008 16:30
ezüst tag

Hozzászólás hello
hello, nem tette ra a szoftot,atmentem a haveromhoz, ott siman mukodott, nemtudom mi lehetett a problema, de mar sikerult! :)

Koszi!!! (de a black nem lett jo, de nem szamit)

pén. jan. 11, 2008 13:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Eléggé kizártnak tartom, hogy egy EURO-D ne legyen magyar.

Az ÖSSZES olyan telefon, ami betűkkel jelzi a nyelvcsomagot (leszámítva a DCT4+ kategória 1-2 képviselőjét, ahol EB a magyar), D a magyar csomag.

És persze az új BB5-ösök ahol EURO3.

Biztosan átírta a PC-ot? Milyen nyelvek kerültek a telefonba?

csüt. jan. 10, 2008 9:34
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás hi
Akoska írta:
Háát, nem nagyon bőséges a választék:

0515173 RM-140 7390 EURO-D VIPNET VF HR BLACK
0534532 RM-140 CT BL BRONZE LATIN EURO-D
0534720 RM-140 CT POW PINK LATIN EURO-D

Nagyjából ennyi. Majd jelents, mert akkor beteszem a kezdő listába is.

Sajnos nem magyar egyik sem :( De azert koszi!!! Ami tuti magyar olyat nem tudsz? (nem fontos hogy az a black legyen)

csüt. jan. 10, 2008 9:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nesher írta:
Sziasztok! Még új tag vagyok, ez az első postom it. Üdvözlet nektek! ...

Pontosan erről szól a topik. Az NSS nevű progival átírod a Product code-ot a telefonon a topiknyitó hozzászólásban lévő magyar nyelvet is tartalmazó code-ra. Ha ez megvan, akkor az NSU-val újrarakhatod a jelenlegi szoftot és elvileg megkapod a magyar nyelvet is.

Röviden ennyi. Minden más az első hsz-ben!

szer. jan. 09, 2008 23:13
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Még új tag vagyok, ez az első postom it. Üdvözlet nektek!

Segítségre lenne szükségem>

Van egy Nokia E60-as telóm és frissítettem a szoftverét, de nincs a választható nyelvek között magyar. Csak angol meg vmi távol-keleti.
A teló külföldről lett behoza szóval gondoltam lehet hogy ez a bukkanó.

De nem tudjátok, lehet kifejezetten magyar nyelvű szoftvert rápakolni, nem pedig a legfrissebbet.

Előre is koöszi a segítséget

Nesher

szer. jan. 09, 2008 23:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Most elszomorodtam...

Ha a fórum törzsvendégei sem értik, miért emeltem ki a topicot és gyűjtjük a magyar PC-okat legelöl, akkor mit várhatunk az újoncoktól?

Gyorsan megnéztem, hogy tényleg nincs E65 PC a gyűjteményben, de biza ott van, 5 db is.

:oops: Mindig a legutolsó hsz-t nézem. Elnézést, valóban ott van. :roll:

kedd jan. 08, 2008 20:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most elszomorodtam...

Ha a fórum törzsvendégei sem értik, miért emeltem ki a topicot és gyűjtjük a magyar PC-okat legelöl, akkor mit várhatunk az újoncoktól?

Gyorsan megnéztem, hogy tényleg nincs E65 PC a gyűjteményben, de biza ott van, 5 db is.

kedd jan. 08, 2008 17:08
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szeretnék tisztelettel kérni egy magyar, független product code-ot E65-höz.

Köszönöm előre is!

kedd jan. 08, 2008 14:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
kerelyfe írta:
asdf_ írta:
N70 02/11/07 5.0737.3.0.1
.....

Még szintre meleg. :D Ezért nem ismeri az NSU, és valszeg a Mobilask sem. :twisted:
Kb. karácsonyra elérhető lesz.
Hozzám 11. 15-én került el. Általában jó 1 hónap szokott lenni, mire a Nokiánál is hozzáférhető lesz.

Eléggé el vannak kényelmesedve Nokiáéknál. Még sehol semmi. :evil:

kedd jan. 08, 2008 12:53
vas-tag

Hozzászólás 
Pestre gondolom a gyári szervizbe küldik azért kell odaküldeni, remélem nem lesz gond, az idő az sajnos gond, de ha tudtam volna hogy igy is meg lehet oldani akkor igy teszem, de még csak ma találtam a fórumot, mégegyszer nagyon köszi a tájékoztatást.

vas. jan. 06, 2008 16:48
Moderátor

Hozzászólás 
sanaxx írta:
ÚÚÚ ha ezt tudom, de már beadtam esetleg ha mégsem tudnák megcsinálni akkor megkereslek, mert nem bánnám ha jó lenne.
Ha gyári szeviz, akkor tuti jó lesz utána. Itt csak az időtényező számít.

vas. jan. 06, 2008 16:40
vas-tag

Hozzászólás 
ÚÚÚ ha ezt tudom, de már beadtam esetleg ha mégsem tudnák megcsinálni akkor megkereslek, mert nem bánnám ha jó lenne.
Egyébként nsu-val csináltam amit a nokiától töltöttem le meg a gyári kábellel, magyar gari érvényes természetesen és meg is van, akkor van remény :rulez: hurrá. Mondjuk nem mondták itt hogy no gari csak hogy pestre kell küldeni.

Köszi szépen a tájékoztatást nagyon hálás vagyok!

vas. jan. 06, 2008 14:22
Moderátor

Hozzászólás 
sanaxx írta:
Csak tapasztalatként írnám le, hogy én egy pár nappal ezelött megprobáltam frissiteni a telefonomat (n95) és a frissitési folyamat utolsó fázisában vmilyen rajtam kivül álló okból megszakadt a kapcsolat, minek eredményeként nem lehet bekapcsolni a telefont. Most hétfőn indul pestre remélem ott tudnak vele mit kezdeni. Helyben ugyanis nem tudtak, mivel nem kommunikál a szgéppel. Azt tudom hogy szolgáltatós telók elvesztik a garanciát, ha frissitesz, de függetleneknél nem tom mi a helyzet.Nem volt 3 napos mikor vissza vittem, most azt sem tudom vajon gariba megcsinálják v sem szóval rázós dolog ez a firmware, software frissités. Szerintem! !-(
Amennyiben a gyári szoftverrel (amit a www.nokia.hu oldalról töltöttél le) és gyári kábellel (amit a telefonhoz kaptál) csináltad a dolgot és így lett rossz a házilagos frissítés, akkor azt garanciában INGYEN megcsinálják. Feltéve, hogy érvényes magyarországi garanciád vagy érvényes EU garanciád PLUSZ eredeti számlád van.

Egyébként bármelyikünk (aki megfelelő box-szal rendelkezik) MEGVÁRHATÓAN meg tudná flashelni, mintegy 12 perc alatt. Igaz, hozzánk nem érvényes a Nokia garijegye. ;)

vas. jan. 06, 2008 13:37
vas-tag

Hozzászólás 
Csak tapasztalatként írnám le, hogy én egy pár nappal ezelött megprobáltam frissiteni a telefonomat (n95) és a frissitési folyamat utolsó fázisában vmilyen rajtam kivül álló okból megszakadt a kapcsolat, minek eredményeként nem lehet bekapcsolni a telefont. Most hétfőn indul pestre remélem ott tudnak vele mit kezdeni. Helyben ugyanis nem tudtak, mivel nem kommunikál a szgéppel. Azt tudom hogy szolgáltatós telók elvesztik a garanciát, ha frissitesz, de függetleneknél nem tom mi a helyzet.Nem volt 3 napos mikor vissza vittem, most azt sem tudom vajon gariba megcsinálják v sem szóval rázós dolog ez a firmware, software frissités. Szerintem! !-(

vas. jan. 06, 2008 12:51
arany tag

Hozzászólás 
x/t írta:
6233-at szeretnék frissíteni. A Nokia honlapján az OTA mód nem választható ki (ahogy néztem más készülék típusokra sem).
Marad a kábel vagy valamit elnéztem?

Akkor válaszolok magamnak.
OTA firmware frissítésre a 6233 esetén nincs lehetőség. Ahogy nézem, egyedül a 6131 tudja.

szomb. jan. 05, 2008 21:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Háát, nem nagyon bőséges a választék:

0515173 RM-140 7390 EURO-D VIPNET VF HR BLACK
0534532 RM-140 CT BL BRONZE LATIN EURO-D
0534720 RM-140 CT POW PINK LATIN EURO-D

Nagyjából ennyi. Majd jelents, mert akkor beteszem a kezdő listába is.

csüt. jan. 03, 2008 17:15
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás sziasztok
Sziasztok, sehol sem találok magyar product kódot 7390 Black-re, tud vki?

Köszi szépen!!!!

csüt. jan. 03, 2008 16:58
Moderátor

Hozzászólás 
x/t írta:
Macika írta:

SonyEricssonra sem láttam még olyan programot (gyárit, vagy 3rd party-t), amely korrekten lementette volna majd visszaírta volna az ÖSSZES beállításomat.
Samsungra szintén nem.
Motorolára szintén nem.

Így aztán nem tudom, miért haragudjak a Nokiára...

Egyébként mi a legzavaróbb hiba?
Csak hogy megtudjam már, 18 hónap 6233-es használat után...

Küldtem PM-et.
Nekem Nokiám van, és ez Nokia topic, és (szigorúan felhasználói szemmel nézve) baromira nem érdekel, ha más gyártó sem tudja megoldani a személyes beállítások mentését így a 21. században. :shock:
Minden világos!

ÉRTETTEM!!!!!!

(mondjuk pm-et mostanáig sem kaptam - 2007. 12.31 0:00)

vas. dec. 30, 2007 20:14
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:

SonyEricssonra sem láttam még olyan programot (gyárit, vagy 3rd party-t), amely korrekten lementette volna majd visszaírta volna az ÖSSZES beállításomat.
Samsungra szintén nem.
Motorolára szintén nem.

Így aztán nem tudom, miért haragudjak a Nokiára...

Egyébként mi a legzavaróbb hiba?
Csak hogy megtudjam már, 18 hónap 6233-es használat után...

Küldtem PM-et.
Nekem Nokiám van, és ez Nokia topic, és (szigorúan felhasználói szemmel nézve) baromira nem érdekel, ha más gyártó sem tudja megoldani a személyes beállítások mentését így a 21. században. :shock:

vas. dec. 30, 2007 19:45
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1824 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 37  Következő