Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 15:43

Hozzászólás a témához  [ 2054 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 42  Következő
Router+WLAN Router 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
... Előbb-utóbb mindenhol kénytelen voltam kábelezni...

Ez a lényeg.

100%-os rádiós átvitel gyakorlatilag semmilyen frekvencián sincs (lásd pl mobil telefon is). Mindig előfordulhat zavar, amit bármilyen más forrás idéz elő.

Ezért szvsz ott kell használni, ahol más megoldás nincs. Csak két lépés drótért nem feltétlenül kell. A drót 100% (amig ki nem rúgja valaki :D ). Az a frekvenciasáv, amit itt használnak naygon telített. De ha nem lenne az, akkor is lehetnek zavarok.

vas. jan. 27, 2008 17:31
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
VaFec írta:
Ez lenne a felállás.
http://kepfeltoltes.hu/view/080127/halo ... es.hu_.jpg
Az a kérdés, hogy a kérdõjel helyére milyen eszközök kerüljenek.
Ha jól értelmeztem, akkor a kérdõjel helyére vegyünk egy ovislink 5460-at, ami rádión veszi és továbbítja a jelet a laptopokhoz és annak lan portjára csatlakoztassuk a másik SMC WBR7004 routert, ami kábelen kiossza a netet az asztali gépekhez?

az ovislink után nem kell router, két lan kimenete van. Ha kevés, akkor egy switch/hub-al bővíthető az.

(egy nagyon fontos dolgot azért hadd tegyek hozzá! Nálam, több rádiós, azaz wlanos eszköz EGYIDEJŰ ADATFORGALOMÁNÁL mindig voltak problémák. Akár ilyen volt a felállás, akár egyszerűen csak egyetlen wlan router használatánál. Nem akkor, ha csak a netet böngészték, hanem akkor ha tötikéztek lefele. Előbb-utóbb mindenhol kénytelen voltam kábelezni.)

vas. jan. 27, 2008 15:41
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez lenne a felállás.
http://kepfeltoltes.hu/view/080127/halo ... es.hu_.jpg
Az a kérdés, hogy a kérdőjel helyére milyen eszközök kerüljenek.
Ha jól értelmeztem, akkor a kérdőjel helyére vegyünk egy ovislink 5460-at, ami rádión veszi és továbbítja a jelet a laptopokhoz és annak lan portjára csatlakoztassuk a másik SMC WBR7004 routert, ami kábelen kiossza a netet az asztali gépekhez?

vas. jan. 27, 2008 11:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
nbela írta:
VaFec írta:
szomszédomhoz feltennénk egy access point-ot, ami venné tõlem a rádiós jelet
Az acces point nem vesz, hanem ad:
http://images.dlink.com/products/DWL-G700AP/DWL-G700AP_diagram.jpg
Javaslat: Legyen nálad a wireless router, a szomszéddnál pedig egy Wireless G Range extender. Ez tovább osztja a rádiós netet, és a LAN portjához pedig lehet csatlakoztatni a vezetékes routert és 2 másik gépet.

ezt nem is ismertem!

Egyébként a kérdezőnek valóban nem jó AP. Én egy bridge-t javasolnék: ovislink 5460.

vas. jan. 27, 2008 6:41
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
VaFec írta:
szomszédomhoz feltennénk egy access point-ot, ami venné tőlem a rádiós jelet
Az acces point nem vesz, hanem ad:
http://images.dlink.com/products/DWL-G700AP/DWL-G700AP_diagram.jpg
Javaslat: Legyen nálad a wireless router, a szomszéddnál pedig egy Wireless G Range extender. Ez tovább osztja a rádiós netet, és a LAN portjához pedig lehet csatlakoztatni a vezetékes routert és 2 másik gépet.

szomb. jan. 26, 2008 22:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Üdv!

Adott 2 router, az egyik SMC WBR14T-G a másik SMC WBR7004.
Nálam lenne az egyik router, amin lenne az internet. Szomszédomnál van 2 UTP kábeles gép és 2 w-lan-os laptop. Hogy tudnám megoldani, hogy szomszédom az összes gépen tudjon internetezni?
Az én elgondolásom az lenne, hogy szomszédomhoz feltennénk egy access point-ot, ami venné tőlem a rádiós jelet, amiből egy kábel menne a routerba és az osztaná tovább mind kábelesen, mind rádiósan. Ez csak az én gondolatmenetem, lehet hogy ebben a felállásban nem életképes.

Jelenleg nála van az SMC WBR14T-G router a padláson, ami hozzám lövi át a jelet és az én gépemhez van szintén a padláson egy usb-s w-lan hálókártya, ami fogja azt. Ezt szeretnénk megfordítani a fent leírt módon, mert a jelenlegi internetszolgáltatónk(t-online) enyhén szólva drága a konkurensekhez képest és sajna nem hajlandó engedni az árból. Szolgáltatóváltással sem lenne sokkal olcsóbb a jelenleginél.

Várom az ötleteket!

szomb. jan. 26, 2008 20:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az én routeren WDS módban nem tudja a WPA2-t. :cry:
Nem is szórakoztam ezzel emiatt.
Remélem nem mind ilyen. :hm:

csüt. jan. 10, 2008 19:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
megnézem bár még nem tudom mi az a wds mód.

csüt. jan. 10, 2008 17:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
energoman írta:
mit kell bizgurálni ahhoz hogy két wifi router közöt hálózatot tudjunk összehozni, persze a cél az internet.

egyik egy WRT54GL a másik egy ASUS valami gépnélkül is müködõ vinyókezelõs router

köszi elõre is
üdv
energo

egy bridge-t kell betenni. (kivéve, ha routerek tudják a wds módot, vagy universál repeaterként működni)

csüt. jan. 10, 2008 16:02
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
mit kell bizgurálni ahhoz hogy két wifi router közöt hálózatot tudjunk összehozni, persze a cél az internet.

egyik egy WRT54GL a másik egy ASUS valami gépnélkül is müködő vinyókezelős router

köszi előre is
üdv
energo

csüt. jan. 10, 2008 12:46
vas-tag

Hozzászólás 
Van tesómnak egy vista-s laptopja és van rajta wlan az év asztali xp-s gépemen van veszetékes adsl és van hozzá egy router és így csatlakotik a netre tesóm is.
Hogy lehet kiaakítani lant, megosztott mappát, helyi hálózatot?
Lécci válaszoljatok! köszi :)

szer. jan. 09, 2008 17:27
vas-tag

Hozzászólás 
És akkor ezt a titkositást lépésröl lépésre elmondnátok hogyan kell, mert valahogyan nem akar sikerülni.

Kösz

szer. jan. 09, 2008 8:38
Moderátor

Hozzászólás 
barnaz írta:
T68m írta:
barnaz írta:
Üdv! ADSL netem van, 8 mbit. most egy routerral el lett osztva kétfelé a net, de irreálisan lassabb lett, legalábbis a sebességmérő 2000 kbit közelire hozza ki állandóan a kapcsolatot az egyik és másik gépen is, gyakorlatilag mintha megfeleződött volna a netem. Mit kell ilyenkor csinálni? Ha kihúzom a routert és visszadugom csak simán a gépemre akkor megint jó a sávszél...

ki kell cserélned a routert.

Tehát ezt a routert, amit most vettem, csak úgy hajítsam ki és vegyek egy másikat?

Vidd vissza gariba és cseréltesd ki. Ha lehet másik típusra, pl linksys.

kedd jan. 08, 2008 21:40
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az SSID broadcastot akarod letiltani. Azért ettől sokat ne várj. Pontosabban semmit. Inkább csak magadnak okozol vele apró nehézséget néha.
Vannak segédprogramok, pl. Network Stumbler, amivel gond nélkül látható. Ahogy a MAC cím is.
A router menüjében kikapcsolhatod. Írd be a router IP címét a böngésződbe.
Persze azért nálam is le van tiltva. :wink:
Ha valódi védelmet akarsz, WPA2 titkosítást állíts be AES-sel vagy automatikusra.

kedd jan. 08, 2008 21:06
vas-tag

Hozzászólás 
Hello
lenne nekem egy smc 7004-es és SMCWBR14T-G wifi-s routerem, szeretném letiltani a rádiojel láthatoságát az illetéktelenek elöl, de természetesen nálam minden rendesen mőködjön, lehetséges e ez vagy ezek a cuccok ezt a funkciot nem támogatják?
Várom a hozzászolásokat

kedd jan. 08, 2008 20:23
ezüst tag

Hozzászólás 
T68m írta:
barnaz írta:
Üdv! ADSL netem van, 8 mbit. most egy routerral el lett osztva kétfelé a net, de irreálisan lassabb lett, legalábbis a sebességmérő 2000 kbit közelire hozza ki állandóan a kapcsolatot az egyik és másik gépen is, gyakorlatilag mintha megfeleződött volna a netem. Mit kell ilyenkor csinálni? Ha kihúzom a routert és visszadugom csak simán a gépemre akkor megint jó a sávszél...

Tehát ezt a routert, amit most vettem, csak úgy hajítsam ki és vegyek egy másikat?

kedd jan. 08, 2008 16:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
barnaz írta:
Üdv! ADSL netem van, 8 mbit. most egy routerral el lett osztva kétfelé a net, de irreálisan lassabb lett, legalábbis a sebességmérõ 2000 kbit közelire hozza ki állandóan a kapcsolatot az egyik és másik gépen is, gyakorlatilag mintha megfelezõdött volna a netem. Mit kell ilyenkor csinálni? Ha kihúzom a routert és visszadugom csak simán a gépemre akkor megint jó a sávszél...

kedd jan. 08, 2008 15:03
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd jan. 08, 2008 14:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Ha a gépben lenne ADSL modem (nem csak analóg modem, mint sok esetben), akkor nem kéne külön adsl modem. De mivel nincs, azaz a telefonvonalat nem tudod bedugni a gépbe, ezért kell valami, ami átalakítja telefonvonalról ethernet vonalra. Ethernet pedig van már a gépben.

Nekem is eszembe jutott már. Valószínűleg nem olcsóbb egy DSL modemmel egybeépített ethernet illesztő mint egy külső modem, és azt kizárólag ADSL-hez lehet felhasználni. Ethernet port meg gyakorlatilag minden alaplapon van már, és azt több eszközhöz is csatlakoztathatod (router, switch, kábelmodem, másik gép, stb.)

Ilyen szempontból nem tetszik a mobil-internet szolgáltatásokhoz adott USB-s kütyü, amit nem tudsz más ethernet eszközökhöz csatlakoztatni (pl. net megosztáshoz).

hétf. jan. 07, 2008 13:48
vas-tag

Hozzászólás 
Van tesómnak egy vista-s laptopja és van rajta wlan az év asztali xp-s gépemen van veszetékes adsl és van hozzá egy router és így csatlakotik a netre tesóm is.
Hogy lehet kiaakítani lant, megosztott mappát, helyi hálózatot?

hétf. jan. 07, 2008 13:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
A dolog úgy fest, hogy (X)pangott a forgalom, és fel akarták dobni. :wink:
Aki meg beszopja, megérdemli.
Ingyen ebéd nincs, avagy azt is fizeti valaki.
Ha oly egyszerű lenne, hogy egy nyavajás regisztrációval hardvereket osztogatnának... :roll: :lol: Free, és garantált. Na ne!

hétf. jan. 07, 2008 13:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hannibal írta:
Ahogy én olvastam ezt az xpango-t, úgy van, hogy ha az emberke, aki reggelt a te referID-del, vásárol rajtuk keresztül, te csak akkor kaphatsz pontot.... Szóval az esély, hogy ingyen ipodod lesz és stb, az kb 0,000000000000000000000000000001%

És egyébként is mért pont a wlan router topicba írtad be ezt a szutykot???

mindenhova beírta! :wink:

hétf. jan. 07, 2008 12:53
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
vackor írta:
A modem feladata, hogy fizikailag továbbítsa az információt, a router viszont IP szintû csomagszûrést illetve útválasztást végez. Ez tulajdonképpen az OSI modell 1-es és 3-as rétege, de a kapcsolódásuk a 2-es réteg szintjén (ethernet) történik.

ezzel jól megválaszoltad! :lol: :lol: :lol:

A modem a telefonvonalból csinál ethernetet. A telefonvonalon lévő internetből csinál ethernetes internetet. Ha a gépben lenne ADSL modem (nem csak analóg modem, mint sok esetben), akkor nem kéne külön adsl modem. De mivel nincs, azaz a telefonvonalat nem tudod bedugni a gépbe, ezért kell valami, ami átalakítja telefonvonalról ethernet vonalra. Ethernet pedig van már a gépben.

A router feladata pedig (a betárcsázáson kívül) az internet megosztása. Router nélkül csak egy gépen lehet internet.

hétf. jan. 07, 2008 12:52
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Ahogy én olvastam ezt az xpango-t, úgy van, hogy ha az emberke, aki reggelt a te referID-del, vásárol rajtuk keresztül, te csak akkor kaphatsz pontot.... Szóval az esély, hogy ingyen ipodod lesz és stb, az kb 0,000000000000000000000000000001%

És egyébként is mért pont a wlan router topicba írtad be ezt a szutykot???

hétf. jan. 07, 2008 12:41
vas-tag

Hozzászólás 
és akkor nem is működik???nem lesz semmi ajándék???

hétf. jan. 07, 2008 12:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
sanyi444 írta:
Ez nem valami átverés! Télleg Működik!

Ja.
http://index.hu/tech/hoax/2007/03/22/in ... hullam_az/

hétf. jan. 07, 2008 11:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
A modem feladata, hogy fizikailag továbbítsa az információt, a router viszont IP szintű csomagszűrést illetve útválasztást végez. Ez tulajdonképpen az OSI modell 1-es és 3-as rétege, de a kapcsolódásuk a 2-es réteg szintjén (ethernet) történik.

hétf. jan. 07, 2008 11:52
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Amatőr vagyok: mi a különbség a router és az adsl modem között?
Köszi, ha valaki válaszol.

Üdv

hétf. jan. 07, 2008 11:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lehet. Beállítás, jogosultságok kérdése.

hétf. jan. 07, 2008 9:05
vas-tag

Hozzászólás 
Hello! Van tesómnak egy vista-s laptopja és van rajta wlan az év asztali xp-s gépemen van veszetékes adsl és van hozzá egy router és így csatlakotik a netre tesóm is.
Az lenne a kérdésem hogy lehet -e lan-t kialakítani mint helyi hálózat, vagy mappamegosztás vagy ilyenek?

vas. jan. 06, 2008 21:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
pumpido1 írta:
SMC vbr 7004 routerem D-Link 360 modemem
Teszteled másik modemmel, másik routerrel (vagy router nélkül), és ha jó, akkor már csak a szolgáltatónál lehet a hiba. Sajnos ilyenkor csak nagyon kevés esetben sikerül megjavíttatni a hibát. A T-Comnak nem nagyon érdeke, hogy egy pár ezer forintos előfizetés hibáját keresve az összes kábelkötést vagy adsl végberendezését bevizsgálja. Ha a ráméréskor éppen nincs hiba, akkor részükről jó. Ha állandósul a kapcsolat szakadás és az ő laptopjukon is megtapasztalják, akkor talán...

vas. jan. 06, 2008 13:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Valaki azt irta clonozzam a mac adresst de nekem adsl-m van és állandóan bont az miért van?

vas. jan. 06, 2008 12:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azt a hálókártya mac addresst kell klónozni, amelyik a szolgáltatónál be van regisztrálva. Neked melyik van beregisztrálva? Jó kérdés! Te is tudod a választ: egyik sem! Már kitárgyaltuk, hogy ADSL-nél nincs ilyen. Ott név/jelszóval történik az azonosítás. Kábeleseknél pedig vagy a modem, vagy a hálókártya mac address alapján. (Mondjuk nem értem, miért elegendő egyeses kábelcégnél csak a modemet regisztrálni, miért kell máshol a hálókártyát is?)

vas. jan. 06, 2008 12:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Én ugy tudom hogy csak kábelnetnél kell a mac adresst clonozni! De ha mégse akkor azt hogyan csináljam? A Wist-ás gépemről netezek de az Xp-s gép a vezérgép melyikét clonozzam?És hogyan mert ahhoz sem értek előre is köszi!

vas. jan. 06, 2008 11:57
vas-tag

Hozzászólás w-lan
Köszönöm a segítséget.

Azért nem használom a másik routert, mert az egy smc router. Időnként egyszer csak nem jön be semmilyen weboldal, pedig a router azt jelzi, hogy van net, és kapcsolódva van. Állandóan ki kellett húzni, reset-elni, és csak utána lehett tovább netezni.

pén. jan. 04, 2008 9:29
a fórum lelke

Hozzászólás Re: router+wlan router
Mokamiki1 írta:
Sziasztok!

Tudtok abban segíteni, hogyan tudom azt megoldani, hogy van egy netem amit megosztok egy routerre-el,és van egy w-lan routerem, (nem stabil, mindig megáll a net), amit rá szeretnék kötni a routerre, hogy legyen w-lan-om is. Miként tudom megoldani. Anélkül, hogy egy acess point-ot kellene vennem!

Köszönöm

annyit kell tenned, hogy a második routerben, amit AP-ként akarsz használni, letiltod a DHCP-t, és csak a LAN portját használod, a WAN-t nem.

De miért nem a wlan routerrel osztod meg a netet közvetlenül?

Még annyit, hogy a ping valóban jobb szokott lenni kábelen, mint adsl-en.

pén. jan. 04, 2008 1:15
Profil Honlap
vas-tag

Hozzászólás router+wlan router
Sziasztok!

Tudtok abban segíteni, hogyan tudom azt megoldani, hogy van egy netem amit megosztok egy routerre-el,és van egy w-lan routerem, (nem stabil, mindig megáll a net), amit rá szeretnék kötni a routerre, hogy legyen w-lan-om is. Miként tudom megoldani. Anélkül, hogy egy acess point-ot kellene vennem!

Köszönöm

csüt. jan. 03, 2008 21:55
Moderátor

Hozzászólás 
A routerben majd klónozni kell a géped mac címét, ennyit kell állítani majd.

Egyébként mind2 technológia lehet baromi stabil, ha normálisan van megcsinálva. Sőt még egy vezetéknélküli megoldás is lehet nagyon stabil, ismétlem, ha normálisan van megcsinálva.
Nekem itthon hálisten szerencsém van, kábelnet van, és a városnak ezen részén ahol én lakom nem használják sokan, így baromi stabil. Bixet pingelva 14-16-s pingek. Egy rossz szavam nem lehet rá.
Albérletben már kicsit rosszabb a helyzet: upc kábelnet, hát....
Alapba a priorizálás khm.... és még sokszor így is olyan lassú mint a dög. Karácsonykor 24-n este elment a net, 26-n este visszajött.

ADSL-hez még nem volt szerencsém.

csüt. jan. 03, 2008 20:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
pumpido1 írta:
Én használtam mind a 2-t és nekem az adsl nem jött be 4 mega az 4 mega a kábelneten az adsl-nél ez nem mondható el a feltöltés az meg értékelhetetlen az adsl-nél! Szerinted hol keressem a probléma okát?MSN?pumpido2@freemail.hu

nem használok msn-t, icq-zok. A hiba, ha ott van a router naplójában, akkor nem a gépedben keresendő. Esetleg egy másik router is érdemes megnézni. Volt már egyszer egy ilyen egy ismerősönél ilyen jelenség, a szolgáltatónál volt rossz az dslam.

Az adsl-nél valóban gyengébb a felmenő ág, bár nem annyivel. Pl. az upc-nél is kb. tizede a felmenő, mint a lejövő.

Ismerősi körökből, és saját tapasztalatból gyűjtve az adsl sokkal stabilabb. Ez egyébként érthető is, hisz külön drót megy be a központig, míg a kábelnél közös. Ha azt piszkálják, minenkinek elmegy a net.

csüt. jan. 03, 2008 20:24
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Én használtam mind a 2-t és nekem az adsl nem jött be 4 mega az 4 mega a kábelneten az adsl-nél ez nem mondható el a feltöltés az meg értékelhetetlen az adsl-nél! Szerinted hol keressem a probléma okát?MSN?pumpido2@freemail.hu

csüt. jan. 03, 2008 20:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
pumpido1 írta:
Épp ezen ügyködök én is és nem jövök rá! De átnyergelek a napokban adsl-rõl kábelnetre az stabilabb! Majd meglátjuk. Mit kéne átállitanom a routerbe SMC 17004 vbr! Elöre is köszi.

nem akarlak elrettenteni, de az adsl stabilabb. Sokkal. Érdemes lenne megkeresni a hibát nálad!

csüt. jan. 03, 2008 19:59
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Épp ezen ügyködök én is és nem jövök rá! De átnyergelek a napokban adsl-ről kábelnetre az stabilabb! Majd meglátjuk. Mit kéne átállitanom a routerbe SMC 17004 vbr! Elöre is köszi.

csüt. jan. 03, 2008 19:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
pumpido1 írta:
...

Most olvastam, hogy írtál. Szal, a "T21A4D00Connection is broken" jelzi, hogy megszakadt a kapcsolat. Utána pedig visszacsatlakozott a gép. Egy ilyen kapcsolatmegszakadásnál megszakad az összes fileletöltés, icq/msn/skype, kapcsolat, stb.

Lényeg, hogy ez gépektől függetlenül, a router kapcsolatvesztését jelzi, ennek az okát kell kideríteni.

szer. jan. 02, 2008 13:00
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha valakit érdekel, egy kis anyag a vezetéknélküli hálózatokról:

Wireless Networking (Newnes Know It All)
# Paperback: 576 pages
# Publisher: Newnes; Pap/Cdr edition (September 12, 2007)
# Language: English
# ISBN-10: 0750685824
# ISBN-13: 978-0750685825
# =====================
Book Description:
The Newnes Know It All Series takes the best of what our authors have written to create hard-working desk references that will be an engineer's first port of call for key information, design techniques and rules of thumb. Guaranteed not to gather dust on a shelf!

Wireless Networking: Design, Optimize, Implement delivers readers from the basics of a wireless system such as antennas and transmitters to current hot topic wireless systems and technologies. The backbone to technologies and applications such as mobile, untethered Internet access, Internet telephony, and high quality multimedia content via the Web is completely covered in this reference.

Chapter 1. Basics of Wireless Communications
Chapter 2. Basics of Wireless Local Area Networks
Chapter 3. Radio Transmitters and Receivers
Chapter 4. Radio Propagation
Chapter 5. Antennas and Transmission Lines
Chapter 6. Communication Protocols and Modulation
Chapter 7. High-Speed Wireless Data: System Types, Standards-Based and Proprietary Solutions
Chapter 8. Propagation Modeling and Measuring
Chapter 9. Indoor Networks
Chapter 10. Security in Wireless Local Area Networks
Chapter 11. Voice Over Wi-Fi and Other Wireless Technologies
Chapter 12. Mobile Ad Hoc Networks
Chapter 13. Wireless Sensor Networks
Chapter 14. Reliable Wireless Networks for Industrial Applications
Chapter 15. Applications and Technologies
Chapter 16. System Planning

http://chipollo.info/modules.php?name=xNews&file=article&sid=9248

Ps: érdemes erre a linkre néha benézni, mert vannak komoly (meg nem komoly is :D ) anyagok.

szer. jan. 02, 2008 10:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Azt hol kell bekapcsolni azt még nem néztem!
De Elárulom neked amit ide bemásoltam az nekem teljesen kinai!
mi történt? Mit csináltál? Ilyeneket gyűjts össze, aztán ezzel támadd meg a szolgáltatód! (ugye, az automatikus kapcsolat be van kapcsolva?)

(az "Unrecognized attempt blocked from"-t pedig egylőre hagyasd ki a logolásból)[/quote]

vas. dec. 30, 2007 14:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
és itt:

Kód:
2007. július 30. 12:40:03 T21A4D00Connection is broken
2007. július 30. 12:40:03 PPPoE start to hang-up
2007. július 30. 12:40:08 PADT sent
2007. július 30. 12:40:08 DOD:TCP trigger from 192.168.2.174:37011 to 81.183.184.26:56328
2007. július 30. 12:40:08 PPPoE start to dial-up
2007. július 30. 12:40:08 PADI sent
2007. július 30. 12:40:08 PADO recv 0016 adsl
2007. július 30. 12:40:08 PADR sent
2007. július 30. 12:40:08 PADS recv 8002 016F
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: Rx LCP Request
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: TX LCP ACK
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: TX LCP Request
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: Rx LCP ACK
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: Tx PAP
2007. július 30. 12:40:10 PAP3: OK
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: Rx IPCP Request
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: Tx IPCP Reguest
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: Rx IPCP NACK/REJECT
2007. július 30. 12:40:10 IPCP3: IP is 217.197.178.111
2007. július 30. 12:40:10 IPCP3: DNS0 is 195.38.96.32
2007. július 30. 12:40:10 IPCP3: DNS1 is 195.38.96.31
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: Rx IPCP ACK

mi történt? Mit csináltál? Ilyeneket gyűjts össze, aztán ezzel támadd meg a szolgáltatód! (ugye, az automatikus kapcsolat be van kapcsolva?)

(az "Unrecognized attempt blocked from"-t pedig egylőre hagyasd ki a logolásból)

vas. dec. 30, 2007 13:35
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
T68m írta:
pumpido1 írta:
Megtörtént az is! Levelet irtam a T-comnak az ő válaszuk minden OK! A szolgáltató a Tvnet az is azt mondta náluk minden ok! Kezdek beletörődni sajnos mert itt az uj lakásba sajnos nincs kábelnet nem tudok ujjitani másik adsl szolgáltató meg nincs! Ha valaki tudna adni ezek után valami tippet azt megköszönném!

a tipp, hogy a routerral, ami betárcsáz, logoltad a dolgot, majd azt másoldDisplay time: 2007. július 30. 13:11:45

2007. július 30. 11:04:18 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 11:07:27 Unrecognized attempt blocked from 125.44.177.50:1501 to 195.38.110.84 UDP:15702
2007. július 30. 11:08:16 Unrecognized attempt blocked from 62.20.191.190:37539 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:09:36 Unrecognized attempt blocked from 125.24.203.205:50234 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:09:50 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 11:09:50 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 11:10:14 Unrecognized attempt blocked from 80.143.84.156:19115 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:10:28 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.98:35245 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 11:10:45 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 11:11:20 Unrecognized attempt blocked from 80.223.106.56:30949 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:11:56 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 11:12:52 Unrecognized attempt blocked from 221.209.110.9:38709 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 11:13:49 Unrecognized attempt blocked from 212.45.73.108:58226 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:13:56 Unrecognized attempt blocked from 125.24.203.122:9277 to 195.38.110.84 UDP:1042
2007. július 30. 11:14:36 Unrecognized attempt blocked from 71.120.45.32:61989 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:15:40 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 11:16:50 Unrecognized attempt blocked from 91.117.30.92:45679 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:17:05 Unrecognized attempt blocked from 195.38.99.5:3142 to 195.38.110.84 TCP:445
2007. július 30. 11:17:08 Unrecognized attempt blocked from 195.38.99.5:3142 to 195.38.110.84 TCP:445
2007. július 30. 11:17:14 Unrecognized attempt blocked from 154.20.168.161:8802 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:18:33 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:2004 to 195.38.110.84 TCP:39268
2007. július 30. 11:18:36 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:2004 to 195.38.110.84 TCP:39268
2007. július 30. 11:18:42 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:2004 to 195.38.110.84 TCP:39268
2007. július 30. 11:19:51 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:11657 to 195.38.110.84 UDP:39268
2007. július 30. 11:19:52 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:11657 to 195.38.110.84 UDP:39268
2007. július 30. 11:20:37 Unrecognized attempt blocked from 125.224.76.249:27355 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:20:59 Unrecognized attempt blocked from 86.106.89.36:47624 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:21:19 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.89:35563 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 11:21:52 Unrecognized attempt blocked from 130.28.106.85:30680 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 11:21:54 Unrecognized attempt blocked from 125.44.177.50:1501 to 195.38.110.84 UDP:15702
2007. július 30. 11:22:22 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 11:22:28 Unrecognized attempt blocked from 140.115.204.226:10761 to 195.38.110.84 UDP:1042
2007. július 30. 11:22:35 Unrecognized attempt blocked from 71.242.170.47:50819 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:22:51 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.92:43294 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 11:23:15 Unrecognized attempt blocked from 202.97.238.198:58684 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 11:23:15 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:62643 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 11:23:18 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:62643 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 11:23:24 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:62643 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 11:23:51 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.100:35448 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 11:24:15 Unrecognized attempt blocked from 80.218.162.82:1672 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:24:32 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 11:24:35 Unrecognized attempt blocked from 128.210.58.61:30680 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 11:26:12 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.200:9329 to 195.38.110.84 TCP:139
2007. július 30. 11:27:01 Unrecognized attempt blocked from 77.239.173.96:34477 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:28:20 Unrecognized attempt blocked from 212.145.82.30:54210 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:29:02 Unrecognized attempt blocked from 202.97.238.200:58462 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 11:29:02 Unrecognized attempt blocked from 202.97.238.200:58462 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 11:29:27 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.200:2867 to 195.38.110.84 TCP:445
2007. július 30. 11:29:30 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.200:2867 to 195.38.110.84 TCP:445
2007. július 30. 11:31:07 Unrecognized attempt blocked from 204.11.184.104:64843 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:32:09 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 11:32:09 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 11:32:16 Unrecognized attempt blocked from 212.194.174.115:50000 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:32:25 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:64571 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 11:32:27 Unrecognized attempt blocked from 125.44.177.50:1501 to 195.38.110.84 UDP:15702
2007. július 30. 11:32:28 Unrecognized attempt blocked from 85.72.161.204:32946 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:32:28 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:64571 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 11:32:34 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:64571 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 11:33:27 Unrecognized attempt blocked from 82.239.207.232:6881 to 195.38.110.84 UDP:15702
2007. július 30. 11:33:51 Unrecognized attempt blocked from 202.97.238.199:48448 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 11:34:01 Unrecognized attempt blocked from 125.24.203.122:9277 to 195.38.110.84 UDP:1042
2007. július 30. 11:34:44 Unrecognized attempt blocked from 90.157.133.180:54306 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:35:02 Unrecognized attempt blocked from 76.10.170.100:3849 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:37:20 Unrecognized attempt blocked from 154.20.168.161:8802 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:37:32 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.95:50141 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 11:38:03 Unrecognized attempt blocked from 195.38.63.202:3279 to 195.38.110.84 TCP:139
2007. július 30. 11:39:40 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:64819 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 11:39:43 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:64819 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 11:39:49 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:64819 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 11:40:11 Unrecognized attempt blocked from 85.224.12.175:40222 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:40:21 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.94:51973 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 11:40:37 Unrecognized attempt blocked from 125.224.76.249:27355 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:41:30 Unrecognized attempt blocked from 218.10.137.139:52033 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 11:42:21 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 11:42:32 Unrecognized attempt blocked from 140.115.204.226:10761 to 195.38.110.84 UDP:1042
2007. július 30. 11:42:45 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 11:42:45 Unrecognized attempt blocked from 83.233.168.59:51259 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:42:56 Unrecognized attempt blocked from 79.172.95.253:17096 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:45:37 Unrecognized attempt blocked from 74.65.235.151:30211 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:46:02 Unrecognized attempt blocked from 202.97.238.201:55482 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 11:46:53 Unrecognized attempt blocked from 89.228.76.140:33908 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:48:19 Unrecognized attempt blocked from 60.163.101.151:1509 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:48:37 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:59683 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 11:48:40 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:59683 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 11:48:46 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:59683 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 11:49:03 Unrecognized attempt blocked from 65.100.138.110:30680 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 11:49:35 Unrecognized attempt blocked from 221.209.110.12:34681 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 11:49:35 Unrecognized attempt blocked from 221.209.110.12:34681 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 11:49:42 Unrecognized attempt blocked from 79.176.111.39:32364 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:50:50 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.92:53159 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 11:51:00 Unrecognized attempt blocked from 85.140.167.213:27914 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:51:33 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.101:33240 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 11:51:47 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 11:51:56 Unrecognized attempt blocked from 131.46.251.28:30680 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 11:52:15 Unrecognized attempt blocked from 84.49.123.25:51439 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:52:38 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 11:53:29 Unrecognized attempt blocked from 89.254.128.200:31893 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:54:21 Unrecognized attempt blocked from 125.24.203.122:9277 to 195.38.110.84 UDP:1042
2007. július 30. 11:54:23 Unrecognized attempt blocked from 202.97.238.196:41564 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 11:54:29 Unrecognized attempt blocked from 88.181.76.138:20125 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:55:30 Unrecognized attempt blocked from 124.105.177.233:55854 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:55:37 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.198:4161 to 195.38.110.84 TCP:135
2007. július 30. 11:55:41 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.198:4161 to 195.38.110.84 TCP:135
2007. július 30. 11:56:26 Unrecognized attempt blocked from 86.149.147.250:55214 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:56:38 Unrecognized attempt blocked from 91.38.227.158:52376 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:56:43 Unrecognized attempt blocked from 91.147.9.6:30680 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 11:57:25 Unrecognized attempt blocked from 154.20.168.161:8802 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:57:53 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:4919 to 195.38.110.84 TCP:39268
2007. július 30. 11:57:56 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:4919 to 195.38.110.84 TCP:39268
2007. július 30. 11:58:00 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:4919 to 195.38.110.84 TCP:39268
2007. július 30. 11:58:36 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.198:4956 to 195.38.110.84 TCP:445
2007. július 30. 11:58:39 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.198:4956 to 195.38.110.84 TCP:445
2007. július 30. 11:58:47 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:11657 to 195.38.110.84 UDP:39268
2007. július 30. 11:58:50 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:11657 to 195.38.110.84 UDP:39268
2007. július 30. 11:58:52 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:11657 to 195.38.110.84 UDP:39268
2007. július 30. 11:58:57 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:11657 to 195.38.110.84 UDP:39268
2007. július 30. 11:58:59 Unrecognized attempt blocked from 86.156.5.32:29551 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 11:59:10 Unrecognized attempt blocked from 218.10.137.139:33835 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 12:00:39 Unrecognized attempt blocked from 125.224.76.249:27355 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:01:27 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.200:4665 to 195.38.110.84 TCP:445
2007. július 30. 12:01:30 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.200:4665 to 195.38.110.84 TCP:445
2007. július 30. 12:01:40 Unrecognized attempt blocked from 202.97.238.196:44328 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 12:01:49 Unrecognized attempt blocked from 222.88.20.221:33594 to 195.38.110.84 UDP:1042
2007. július 30. 12:01:50 Unrecognized attempt blocked from 202.97.238.194:47436 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 12:01:50 Unrecognized attempt blocked from 202.97.238.194:47436 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 12:02:14 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 12:02:38 Unrecognized attempt blocked from 140.115.204.226:10761 to 195.38.110.84 UDP:1042
2007. július 30. 12:02:55 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 12:03:42 Unrecognized attempt blocked from 102.60.114.137:30680 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 12:03:45 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 12:05:14 Unrecognized attempt blocked from 84.151.50.176:51605 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:05:35 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.200:9329 to 195.38.110.84 TCP:139
2007. július 30. 12:06:01 Unrecognized attempt blocked from 86.202.221.103:14043 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:06:17 Unrecognized attempt blocked from 210.170.193.230:21204 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:06:22 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.103:40303 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 12:07:57 Unrecognized attempt blocked from 124.8.101.195:10281 to 195.38.110.84 UDP:15702
2007. július 30. 12:08:19 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:59605 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:08:22 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:59605 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:08:28 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:59605 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:09:07 Unrecognized attempt blocked from 100.82.109.43:30680 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 12:10:14 Unrecognized attempt blocked from 118.71.114.52:23053 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:10:32 Unrecognized attempt blocked from 83.39.158.55:12268 to 195.38.110.84 UDP:1042
2007. július 30. 12:10:54 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.200:9329 to 195.38.110.84 TCP:139
2007. július 30. 12:10:59 Unrecognized attempt blocked from 83.39.158.55:12268 to 195.38.110.84 UDP:1042
2007. július 30. 12:11:47 Unrecognized attempt blocked from 221.209.110.50:43506 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 12:12:16 Unrecognized attempt blocked from 80.98.10.75:1385 to 195.38.110.84 TCP:47608
2007. július 30. 12:12:18 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 12:12:19 Unrecognized attempt blocked from 80.98.10.75:1385 to 195.38.110.84 TCP:47608
2007. július 30. 12:12:25 Unrecognized attempt blocked from 80.98.10.75:1385 to 195.38.110.84 TCP:47608
2007. július 30. 12:12:49 Unrecognized attempt blocked from 87.63.242.170:27520 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:13:14 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.200:9329 to 195.38.110.84 TCP:139
2007. július 30. 12:13:22 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 12:13:38 Unrecognized attempt blocked from 222.88.20.221:39430 to 195.38.110.84 UDP:1042
2007. július 30. 12:14:03 Unrecognized attempt blocked from 125.24.203.122:9277 to 195.38.110.84 UDP:1042
2007. július 30. 12:14:57 Unrecognized attempt blocked from 59.178.61.227:50189 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:14:58 Unrecognized attempt blocked from 89.166.237.200:17475 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:15:44 Unrecognized attempt blocked from 76.247.66.184:28486 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:16:09 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.94:35687 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 12:16:33 Unrecognized attempt blocked from 78.150.243.194:16881 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:17:30 Unrecognized attempt blocked from 154.20.168.161:8802 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:17:49 Unrecognized attempt blocked from 202.97.238.198:47111 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 12:18:42 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:62813 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:18:45 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:62813 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:18:51 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:62813 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:18:53 Unrecognized attempt blocked from 76.101.33.95:53069 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:19:00 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.92:35031 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 12:19:06 Unrecognized attempt blocked from 82.239.207.232:6881 to 195.38.110.84 UDP:15702
2007. július 30. 12:19:41 Unrecognized attempt blocked from 221.209.110.9:59306 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 12:19:41 Unrecognized attempt blocked from 221.209.110.9:59306 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 12:19:58 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.198:3107 to 195.38.110.84 TCP:445
2007. július 30. 12:20:01 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.198:3107 to 195.38.110.84 TCP:445
2007. július 30. 12:20:35 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.198:3335 to 195.38.110.84 TCP:445
2007. július 30. 12:20:38 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.198:3335 to 195.38.110.84 TCP:445
2007. július 30. 12:20:43 Unrecognized attempt blocked from 125.224.76.249:27355 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:20:45 Unrecognized attempt blocked from 218.187.41.42:20348 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:20:45 Unrecognized attempt blocked from 80.98.10.75:1974 to 195.38.110.84 TCP:47608
2007. július 30. 12:20:48 Unrecognized attempt blocked from 80.98.10.75:1974 to 195.38.110.84 TCP:47608
2007. július 30. 12:20:54 Unrecognized attempt blocked from 80.98.10.75:1974 to 195.38.110.84 TCP:47608
2007. július 30. 12:21:08 Unrecognized attempt blocked from 66.220.124.188:33685 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:22:42 Unrecognized attempt blocked from 140.115.204.226:10761 to 195.38.110.84 UDP:1042
2007. július 30. 12:22:47 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.100:59667 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 12:23:02 Unrecognized attempt blocked from 159.39.9.175:46674 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:23:06 Unrecognized attempt blocked from 71.115.18.65:36387 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:23:16 Unrecognized attempt blocked from 16.30.226.180:30680 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 12:23:25 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 12:23:35 Unrecognized attempt blocked from 195.38.115.230:3303 to 195.38.110.84 TCP:135
2007. július 30. 12:23:50 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 12:24:15 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.101:33771 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 12:24:25 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:63067 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:24:27 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:63067 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:24:33 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:63067 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:25:01 Unrecognized attempt blocked from 85.232.210.81:20048 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:25:26 Unrecognized attempt blocked from 78.62.69.86:15830 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:26:09 Unrecognized attempt blocked from 210.170.193.230:21204 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:28:01 Unrecognized attempt blocked from 124.8.101.195:10281 to 195.38.110.84 UDP:15702
2007. július 30. 12:28:20 Unrecognized attempt blocked from 60.163.101.151:1907 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:28:24 Unrecognized attempt blocked from 202.97.238.196:54556 to 195.38.110.84 UDP:1027
2007. július 30. 12:28:45 Unrecognized attempt blocked from 87.57.159.18:30680 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 12:28:52 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:64295 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:28:55 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:64295 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:29:01 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:64295 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:29:05 Unrecognized attempt blocked from 87.254.137.135:59510 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:29:10 Unrecognized attempt blocked from 80.98.10.75:2460 to 195.38.110.84 TCP:47608
2007. július 30. 12:29:12 Unrecognized attempt blocked from 80.98.10.75:2460 to 195.38.110.84 TCP:47608
2007. július 30. 12:29:19 Unrecognized attempt blocked from 80.98.10.75:2460 to 195.38.110.84 TCP:47608
2007. július 30. 12:29:50 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.98:36314 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 12:29:51 Unrecognized attempt blocked from 125.25.54.125:58410 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:30:23 Unrecognized attempt blocked from 222.88.20.221:63047 to 195.38.110.84 UDP:1042
2007. július 30. 12:30:31 Unrecognized attempt blocked from 82.27.110.4:20787 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:30:47 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.200:9329 to 195.38.110.84 TCP:139
2007. július 30. 12:30:51 Unrecognized attempt blocked from 71.118.171.5:50923 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:31:29 Unrecognized attempt blocked from 84.1.98.194:62600 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:32:27 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 12:32:43 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.198:4149 to 195.38.110.84 TCP:135
2007. július 30. 12:32:46 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.198:4149 to 195.38.110.84 TCP:135
2007. július 30. 12:33:28 Unrecognized attempt blocked from 82.141.191.246:45293 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:33:33 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.200:1065 to 195.38.110.84 TCP:445
2007. július 30. 12:33:35 Unrecognized attempt blocked from 195.38.108.200:1065 to 195.38.110.84 TCP:445
2007. július 30. 12:33:42 Unrecognized attempt blocked from 198.53.106.144:47943 to 195.38.110.84 UDP:47943
2007. július 30. 12:34:07 Unrecognized attempt blocked from 125.24.203.122:9277 to 195.38.110.84 UDP:1042
2007. július 30. 12:34:26 Unrecognized attempt blocked from 88.223.24.107:46686 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:34:39 Unrecognized attempt blocked from 96.82.249.188:30680 to 195.38.110.84 UDP:1026
2007. július 30. 12:35:13 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:59741 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:35:16 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:59741 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:35:22 Unrecognized attempt blocked from 78.131.43.208:59741 to 195.38.110.84 TCP:25583
2007. július 30. 12:36:41 Unrecognized attempt blocked from 216.17.157.253:14192 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:37:06 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:2413 to 195.38.110.84 TCP:39268
2007. július 30. 12:37:08 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:2413 to 195.38.110.84 TCP:39268
2007. július 30. 12:37:13 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:2413 to 195.38.110.84 TCP:39268
2007. július 30. 12:37:19 Unrecognized attempt blocked from 82.134.115.133:24224 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:37:31 Unrecognized attempt blocked from 80.98.10.75:3082 to 195.38.110.84 TCP:47608
2007. július 30. 12:37:34 Unrecognized attempt blocked from 80.98.10.75:3082 to 195.38.110.84 TCP:47608
2007. július 30. 12:37:35 Unrecognized attempt blocked from 154.20.168.161:8802 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:37:40 Unrecognized attempt blocked from 80.98.10.75:3082 to 195.38.110.84 TCP:47608
2007. július 30. 12:37:54 Unrecognized attempt blocked from 78.57.174.200:34979 to 195.38.110.84 UDP:25583
2007. július 30. 12:37:58 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:44303 to 195.38.110.84 UDP:39268
2007. július 30. 12:38:32 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:44303 to 195.38.110.84 UDP:39268
2007. július 30. 12:38:32 Unrecognized attempt blocked from 82.144.161.219:44303 to 195.38.110.84 UDP:39268
2007. július 30. 12:40:03 T21A4D00Connection is broken
2007. július 30. 12:40:03 PPPoE start to hang-up
2007. július 30. 12:40:08 PADT sent
2007. július 30. 12:40:08 DOD:TCP trigger from 192.168.2.174:37011 to 81.183.184.26:56328
2007. július 30. 12:40:08 PPPoE start to dial-up
2007. július 30. 12:40:08 PADI sent
2007. július 30. 12:40:08 PADO recv 0016 adsl
2007. július 30. 12:40:08 PADR sent
2007. július 30. 12:40:08 PADS recv 8002 016F
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: Rx LCP Request
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: TX LCP ACK
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: TX LCP Request
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: Rx LCP ACK
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: Tx PAP
2007. július 30. 12:40:10 PAP3: OK
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: Rx IPCP Request
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: Rx IPCP NACK/REJECT
2007. július 30. 12:40:10 IPCP3: IP is 217.197.178.111
2007. július 30. 12:40:10 IPCP3: DNS0 is 195.38.96.32
2007. július 30. 12:40:10 IPCP3: DNS1 is 195.38.96.31
2007. július 30. 12:40:10 PPP3: Rx IPCP ACK
2007. július 30. 12:41:22 Unrecognized attempt blocked from 202.97.238.201:43938 to 217.197.178.111 UDP:1026
2007. július 30. 12:41:23 Unrecognized attempt blocked from 212.153.173.119:30731 to 217.197.178.111 UDP:1026
2007. július 30. 12:42:07 Unrecognized attempt blocked from 202.97.238.200:60674 to 217.197.178.111 UDP:1026
2007. július 30. 12:42:57 Unrecognized attempt blocked from 218.10.137.142:35422 to 217.197.178.111 UDP:1026
2007. július 30. 12:42:57 Unrecognized attempt blocked from 218.10.137.142:35422 to 217.197.178.111 UDP:1027
2007. július 30. 12:43:04 Unrecognized attempt blocked from 65.80.183.45:500 to 217.197.178.111 UDP:500
2007. július 30. 12:43:06 Unrecognized attempt blocked from 65.80.183.45:500 to 217.197.178.111 UDP:500
2007. július 30. 12:43:08 Unrecognized attempt blocked from 65.80.183.45:500 to 217.197.178.111 UDP:500
2007. július 30. 12:43:13 Unrecognized attempt blocked from 65.80.183.45:500 to 217.197.178.111 UDP:500
2007. július 30. 12:43:21 Unrecognized attempt blocked from 65.80.183.45:500 to 217.197.178.111 UDP:500
2007. július 30. 12:43:37 Unrecognized attempt blocked from 65.80.183.45:500 to 217.197.178.111 UDP:500
2007. július 30. 12:43:54 Unrecognized attempt blocked from 65.80.183.45:500 to 217.197.178.111 UDP:500
2007. július 30. 12:44:11 Unrecognized attempt blocked from 65.80.183.45:500 to 217.197.178.111 UDP:500
2007. július 30. 12:44:13 Unrecognized attempt blocked from 65.80.183.45:500 to 217.197.178.111 UDP:500
2007. július 30. 12:44:15 Unrecognized attempt blocked from 65.80.183.45:500 to 217.197.178.111 UDP:500
2007. július 30. 12:44:20 Unrecognized attempt blocked from 65.80.183.45:500 to 217.197.178.111 UDP:500
2007. július 30. 12:44:28 Unrecognized attempt blocked from 65.80.183.45:500 to 217.197.178.111 UDP:500
2007. július 30. 12:44:44 Unrecognized attempt blocked from 65.80.183.45:500 to 217.197.178.111 UDP:500
2007. július 30. 12:44:45 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.98:41850 to 217.197.178.111 UDP:1026
2007. július 30. 12:45:01 Unrecognized attempt blocked from 65.80.183.45:500 to 217.197.178.111 UDP:500
2007. július 30. 12:47:01 Unrecognized attempt blocked from 217.197.187.132:1373 to 217.197.178.111 TCP:445
2007. július 30. 12:47:04 Unrecognized attempt blocked from 217.197.187.132:1373 to 217.197.178.111 TCP:445
2007. július 30. 12:54:30 Unrecognized attempt blocked from 221.209.110.7:36978 to 217.197.178.111 UDP:1027
2007. július 30. 12:54:30 Unrecognized attempt blocked from 221.209.110.7:36978 to 217.197.178.111 UDP:1026
2007. július 30. 12:55:02 Unrecognized attempt blocked from 221.208.208.87:49371 to 217.197.178.111 UDP:1026
2007. július 30. 12:58:30 Unrecognized attempt blocked from 217.197.187.132:3934 to 217.197.178.111 TCP:139
2007. július 30. 12:58:33 Unrecognized attempt blocked from 217.197.187.132:3934 to 217.197.178.111 TCP:139
2007. július 30. 13:00:18 Unrecognized attempt blocked from 217.197.187.132:3869 to 217.197.178.111 TCP:135
2007. július 30. 13:07:34 Unrecognized attempt blocked from 221.209.110.8:42465 to 217.197.178.111 UDP:1027
2007. július 30. 13:07:34 Unrecognized attempt blocked from 221.209.110.8:42465 to 217.197.178.111 UDP:1026
2007. július 30. 13:11:09 Unrecognized attempt blocked from 217.197.187.132:4933 to 217.197.178.111 TCP:135
2007. július 30. 13:11:33 User from 192.168.2.174 login failed
2007. július 30. 13:11:41 Admin from 192.168.2.174 login successful

ide!

vas. dec. 30, 2007 12:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
pumpido1 írta:
Megtörtént az is! Levelet irtam a T-comnak az õ válaszuk minden OK! A szolgáltató a Tvnet az is azt mondta náluk minden ok! Kezdek beletörõdni sajnos mert itt az uj lakásba sajnos nincs kábelnet nem tudok ujjitani másik adsl szolgáltató meg nincs! Ha valaki tudna adni ezek után valami tippet azt megköszönném!

a tipp, hogy a routerral, ami betárcsáz, logoltad a dolgot, majd azt másold ide!

vas. dec. 30, 2007 11:47
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Megtörtént az is! Levelet irtam a T-comnak az ő válaszuk minden OK! A szolgáltató a Tvnet az is azt mondta náluk minden ok! Kezdek beletörődni sajnos mert itt az uj lakásba sajnos nincs kábelnet nem tudok ujjitani másik adsl szolgáltató meg nincs! Ha valaki tudna adni ezek után valami tippet azt megköszönném!

vas. dec. 30, 2007 8:39
Moderátor

Hozzászólás 
Bemenni t-comhoz egy nagyfejsze társaságába és szólni nekik, hogy cs*sszék meg a netüket, csináljanak vele valamit.

Vagy váltani kábelnetre.

szomb. dec. 29, 2007 21:31
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2054 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 42  Következő