Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 14:25

Hozzászólás a témához  [ 886 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Következő
Nokia 6120 Classic: olcsó HSDPA Symbianos mobil 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
Sziaszok,

Valaki megtudná mondani, hogy lehet rajta kikapcsolni az ind0tási dallamot?

Köszi!

vas. jan. 27, 2008 8:09
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
enhetvenes írta:
Ez ugye nem jelent olyat, h vki letölt az én egyenlegemet használva?

PÜ ment

pén. jan. 25, 2008 21:45
arany tag

Hozzászólás 
Ez ugye nem jelent olyat, h vki letölt az én egyenlegemet használva?

pén. jan. 25, 2008 17:18
arany tag

Hozzászólás 
enhetvenes írta:
Köszi majd guglizok. Mivel épp külföldön vagyok, nem tudok csak a törököktöl venni, és az is olyan, mint az ebay. Nem hinném, h eredeti. Az itteni Nokia Shopban egy vagyonért cserélik.

Meg tudja nekem mondani vki, h ha a telefonnal megyek rá a netre (Osztrák Yesss-Data), és pl a Rapidshare-röl szednék le vmit, miért irja azt, h az én ip cimem épp tölt le vmit. Vagy várjak pl 42percet, mert nemrég töltöttem le vmit, holott nem szedtem le semmit.

Üdv Sógoréknál!:) Az okát én sem tudom, de nem csak telefonnal jelentkezik ez a probléma, hanem adatkártyával is (T-Mobile). Szerintem az IP kiosztásnál lehet valami turpisság:) Esetleg próbáld meg újracsatlakozással, nekem párszor segített.
Üdv:
Tian

pén. jan. 25, 2008 17:02
arany tag

Hozzászólás 
Köszi majd guglizok. Mivel épp külföldön vagyok, nem tudok csak a törököktöl venni, és az is olyan, mint az ebay. Nem hinném, h eredeti. Az itteni Nokia Shopban egy vagyonért cserélik.

Meg tudja nekem mondani vki, h ha a telefonnal megyek rá a netre (Osztrák Yesss-Data), és pl a Rapidshare-röl szednék le vmit, miért irja azt, h az én ip cimem épp tölt le vmit. Vagy várjak pl 42percet, mert nemrég töltöttem le vmit, holott nem szedtem le semmit.

pén. jan. 25, 2008 14:55
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
off:

tbc írta:
Mintha egy bináris file-t akarnál winamppal lejátszani.

Miért, egyébként mit szoktál lejátszani a winamppal, text-fileokat? :shock:
Word, illetve pdf fájlokat! :lol:

pén. jan. 25, 2008 12:19
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Nokia márkaboltban emlékeim szerint 3000 pénzért kaptam hozzá előlapot. Egyébként meg a Google a barátod... :D Én megpróbáltam és adott pár ötletet...

csüt. jan. 24, 2008 22:20
arany tag

Hozzászólás 
Lehet már elölapot rendelni vhonnan ehhez a telóhoz?

szer. jan. 23, 2008 16:29
arany tag

Hozzászólás 
WinCE írta:
BrTH írta:
értem, de hogy lehet kivitelezni? miylen programmal?

USB kábel, Total Commander! :lol: :wink:

akkor félre értjük egymást.
Pontosítás:
Olyan program amit fel lehet telepíteni a sym. telefonokre és még ezzel a modellel is kompatibilis.

szer. jan. 23, 2008 12:44
vas-tag

Hozzászólás 
Na,

az első kérdésre már meg is van a válasz: a beállitásokon belül a standby-ban kő átállitani ezeket. Jól eldugták...

A többi kérdés azonban továbbra is adott. Amit még megfigyeltem, hogy az MSN és az Outlook problémája a számitógép kikapcsolása után megoldódik. Csak akkor jönnek ezek a hibajelenségek, ha disconnect nélkül lerántom a kábelről a telefont, és újra csatlakozni akarok dial-uppal.

Más IP-t kapok, ez eddig OK. De valami "beragad" a gépben is, ami csak újrainditással oldódik meg... Vajon mi lehet az?

kedd jan. 22, 2008 18:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
off:

tbc írta:
Mintha egy bináris file-t akarnál winamppal lejátszani.

Miért, egyébként mit szoktál lejátszani a winamppal, text-fileokat? :shock:

kedd jan. 22, 2008 12:37
Profil Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Kb. 1 héttel ezelőtt vettem egyet. Eddig többé-kevésbé elégedett vagyok vele.

Ami nagyon ****:

- **** gyors HSDPA internet
- nekem tetszik kinézetre
- gyors a menürendszere, 369 MHz-es procijának hála...
- nagyon gyorsan feltölthető az akksi

Ami viszont nem:

- rohadt gyorsan merül az akkuja 3G alatt (4-5 óra internetezés alatt 0-n van)
- lehet hogy 3G hibája, de eddig 3x volt olyan, hogy nem értettük egymást a hivóval, mert csak zörgést hallottunk mind a ketten. Mintha egy bináris file-t akarnál winamppal lejátszani.

Van egy pár kérdésem:

1. Hogy lehet megoldani azt, hogy a fenti ikonsorból pl. kikerüljön a Live, és más kerüljön oda? Tehát tulajdonképpen shortcutokat szeretnék oda tenni. Vagy valami más módon pl. el szeretném érni, hogy relative kevés gombnyomással el tudjam inditani pl. a rádiót, vagy ki-be kapcsolni a 3G-t?

2. Outlookkal általában a nap elején le tudom szedni a leveleimet, utána 0x800ccc0f hibát kapok. Miért?

3. MSN-be napi 1x tudok csak bejelentkezni, utána 8100030d hibát kapok. Miért? Skype **** működik.

4. AVI filet mivel tudok lejátszani?

5. Rendeltem hozzá egy USB töltőt. Van valakinek fogalma, hogy azzal mennyi idő alatt tölthető föl?

OFF:
22 perc után (!) még nem vették fel a voda ügyfélszolgálatnál a telefont. Nem semmi. 2008-ban.

kedd jan. 22, 2008 10:50
arany tag

Hozzászólás 
Patika írta:
Szia a Qashqai ban és a Navarrában ez van, tuti. Nekem Qashqai van és a 6120 kivételével minennel műxik.

Ooops! Akkor lehet mégsem leszek Nissan-os! :oops: :lol: :wink:
Azé a telefonhoz mégsem vehetek autót...
Ellenben autóhoz elvileg vehetek telefont... :roll:

kedd jan. 22, 2008 0:15
arany tag

Hozzászólás 
BrTH írta:

USB kábel, Total Commander! :lol: :wink:

kedd jan. 22, 2008 0:13
arany tag

Hozzászólás 
A beépített fájlkezelővel tényleg nem lehet elérni, de egy külsővel, pl. az "X-plore"-ral igen... Csak a 4-es gombot kell megnyomni, és máris megmutatja az üzenetekben kapott fájlokat, amiket aztán bárhová lehet másolgatni. :)

hétf. jan. 21, 2008 21:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
user01 írta:
Ha a beállításokban az üzenetek tárolása a memóriakártyára van megadva, akkor is a tel.mem-be megy először a fájl, és csak azután kerül a mem.kártyára??

Úgy néz ki, hogy akkor valóban a kártyára ment, de akkor meg csak a saját mappába helyezheted át, amit meg nem érsz el a filekezelőben.
Szóval... PC-suite! :?

hétf. jan. 21, 2008 19:31
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Ilyenkor a készülékben lévő szabad memória erejéig másolhatsz. Közvtlen nem tudod a memóriakártyára írni.

Ha a beállításokban az üzenetek tárolása a memóriakártyára van megadva, akkor is a tel.mem-be megy először a fájl, és csak azután kerül a mem.kártyára??

hétf. jan. 21, 2008 18:04
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Ilyenkor a készülékben lévő szabad memória erejéig másolhatsz. Közvtlen nem tudod a memóriakártyára írni.

hétf. jan. 21, 2008 17:28
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. jan. 21, 2008 17:10
arany tag

Hozzászólás 
Két 6120 között nem lehet BT kereszül nagy fájlokat pl fim , zene_mix átküldeni mert azt irja ki nincs hely holott a memoria kártya majdbnem üres. Vagy csak nekem nem sikerült? Valamit be kell állítani hogy a meori kártyára másoljon és ne a telefonba?
Vagy kell hozz másik program?

hétf. jan. 21, 2008 16:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Én mindkettőt csináltam már...

Én még egyiket sem! :oops:

hétf. jan. 21, 2008 13:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Akoska írta:
És egy mentést előtte, de SEMMIKÉPP nem a memóriakártyára, hanem PC Suite-tel.

Mi a különbség a memóriakártyára, illetve a gépre mentett mentés között? :roll:

Én mindkettőt csináltam már és mindkettő vissza is állított mindent. A pc-s a programokat nem, a memóriakártyá mentés még azokat is. Talán annyi lehet, hogy a 7370-es mindent alapra visszaállít és a memkártyás mentés a hibát is lementi és ugyanúgy visszarakja. A pc-s ezt kihagyja, talán ennyi.

hétf. jan. 21, 2008 11:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:

Mi a különbség a memóriakártyára, illetve a gépre mentett mentés között? :roll:

hétf. jan. 21, 2008 11:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Erre egy 4 gombos (zöld, 3, *, PwrON) vagy *#7370#-es formázást javasolnék.

vas. jan. 20, 2008 11:24
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Helo!
Egyik ismerősömnek a 6120-a semilyen témát, illetve java alkalmazást nem telepít amit bluetoothon keresztül küldünk neki. A teló T-mobos 3.83 sw van rajta.Bármit küldünk megnyitáskor azt írja ki "üzenet funkció nem használható".Van rá valami megoldás?

vas. jan. 20, 2008 10:52
ezüst tag

Hozzászólás 
helosztok,
nem tudja valaki hogy honnan tudnék letölteni szoftvert a telomhoz (6120 c), mert a szoftverfrissitő csak újabbakat keres mint 4.21.0 Az baj hogy bevittem Nokia szervizbe mert elromlott a Jack és semmit nem csináltak vele csak **** jobban a szoftverét (lassú mint a ****) és megint fel kéne telepíteni, nem tudjátok hogy lehetne?

előre köszi

vas. jan. 20, 2008 8:19
ezüst tag

Hozzászólás 
WinCE írta:
Patika!
Lehet, hogy Nissan-os leszek? ;)
Lator!
Üdv Néked is a csapatban! :D

Szia a Qashqai ban és a Navarrában ez van, tuti. Nekem Qashqai van és a 6120 kivételével minennel műxik.

üdb

Patika

szomb. jan. 19, 2008 5:48
arany tag

Hozzászólás 
Patika!
Lehet, hogy Nissan-os leszek? ;)
Lator!
Üdv Néked is a csapatban! :D

pén. jan. 18, 2008 22:31
arany tag

Hozzászólás 
WinCE írta:
T68m írta:
WinCE írta:
Hogy bárki láthassa mennyire "elkötelezett mobilos" vagyok: Pannonos hívószám Vodafon előfizetéssel, T-mobil logós telefonnal :lol:

Nekem is.
Üdv a "csapatban", t68m! :lol:

Off:
Bővülünk? :) Ugyanez a helyzet nálam. 20-as szám, Voda Bónusz előfizu, T Logos telefon.

pén. jan. 18, 2008 9:52
ezüst tag

Hozzászólás 
WinCE írta:
Mármint úgy érted, hogy az autódba építve gyárilag...? (ejj, de jó lenne nekem is egy ilyen gép) :)
Valószínűleg be kell ugranod a márkaszervízbe és egy update kell a kihangosítónak.

köszi, ez eszembe sem jutott.
az új nissanokba azt hiszem már ilyen rádiókat szerelnek

csüt. jan. 17, 2008 21:43
arany tag

Hozzászólás 
Mármint úgy érted, hogy az autódba építve gyárilag...? (ejj, de jó lenne nekem is egy ilyen gép) :)
Valószínűleg be kell ugranod a márkaszervízbe és egy update kell a kihangosítónak.

csüt. jan. 17, 2008 21:30
ezüst tag

Hozzászólás 6120 kihangosítóval
Sziasztok,

segítsetek, ha van 5letetek. Ma vettem egy 6120 c-t. A kocsimban gyári kihangosító van BT. 6 telefont lehet vele párosítani, szépen a térerőt is kijelzi a kijelzőn, meg BT jelet is kipakolja.
6300 val oké, SE w810i, k750i, oké. D600 samuval kirakja a bt-t, lehet beszélni is, de a térerő nem látszik. A 6120c vel össze lehet párosítani, de se a kocsi telefonkönyvéből, sem pedig a telefonról nem lehet telefonálni, nem némitja a rádiót, nem írja ki a bejövő hívást. Ill a térerőt sem írja ki.
Szoval nem értem, a Prod Cod- ja olyan mint a Semetka-é, a sw verzója 3.83. Kérem, ha valaki tud 5lettel segítsen. Az előzőekben visszahangos kihangosítókat írtatok, itt meg mégcsak beszélni sem enged.

köszi előre is
üdv Patika

csüt. jan. 17, 2008 18:27
arany tag

Hozzászólás 
Thestalos írta:
... az alkalmazások mappán belül, hogy alkalmazás kezelő. És ezen belül van 1 olyan hogy online tanúsítvány ellenőrzés ...
Jól írtad: "on-line tanusítvány ellenőrzés"... Tehát internet... :)

szer. jan. 16, 2008 20:47
vas-tag

Hozzászólás 
Na találtam egy olyat az alkalmazások mappán belül, hogy alkalmazás kezelő. És ezen belül van 1 olyan hogy online tanúsítvány ellenőrzés és ez "Ki"-re van állítva. De gondolom ez is internetre vonatkozik.

szer. jan. 16, 2008 20:04
vas-tag

Hozzászólás 
Odáig eljutottam hogy tanúsítványellenőrzés, de ha belépek oda, akkor van ott vagy 50 szöveg pl. baltimore cyber trust root stb. És ezek sorakoznak egymás alatt. És ha felhozom az opciókat sajna olyan funkció nincs hogy kikapcsolás, csak olyan hogy: tanúsítvány adatai,,törlés,,,,bizalmis beállítások,,kijelölés/elvetés,,,,súgó,,,kilépés. És itt a bizalmi beállítosokon belül olyan van hogy Internet és online tanúsítvány ellenőrzés és mindkettő igenre van állítva. Szóval ez internetre vonatkozik elvileg. töröljem az összes tanúsítványt vagy mit tegyek?
Mindenesetre kösz hogy segítesz.

szer. jan. 16, 2008 20:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Thestalos írta:
A problémám a memóriakártyával lenne. Van a telómban egy 2 gigás micro sd kártya. Tudok rá a gépről pakolni mindent-- képet, zenét, fájlokat. De ha telepíteni akarok egy alkalmazást/játékot ezt írja: "tanúsítványhiba. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával" és eztuán nem rakja fel a kért alkalmazást. Akkor ez most a memóriakártya hibája és vigyem vissza a boltba? Vagy esetleg telefonhiba? (alkalmazáshiba nem lehet mert idáig mindent felrakott, de most nem működik)
Köszönöm a válaszotok és segítségetek
Tisztelettel: Prof

Jó hír: a memóriakártyával semmi gond nincs. A Beállítások/Biztonság/Tanúsítványkezelésnél kapcsold ki az ellenőrzést. Elvileg ezzel megoldódik.

szer. jan. 16, 2008 18:02
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv!
Nekem lenne 1 problémám és 1 kérdésem.
A kérdésem az , hogy ez a telefon tmogatja a 3D-t vagy nem? Mert játékok szintjén fontos lenne. Ilyen telóm van és amikor felraktam rá a worms fortsot ill. egyéb 3d-s játékot akkor futtatás előtt azt írta: "nem kezelt kivétel. Bezárja az alkalmazást?" és ha arra kattintok hogy "nem" akkor halványan átlátszó lesz a képernyő és nem történik semmi. És ez több játék esetében is előfordult. Haverjaim azt mondják az a baj, hogy nem tudja kezelni a 3d-t. A need for speed pro street pedig megy rajta és az 3d-s. Szóval most nem értem mi a helyet. (haverom k500i-jén vagy 550 nem tudom azon meg mennek)
A problémám a memóriakártyával lenne. Van a telómban egy 2 gigás micro sd kártya. Tudok rá a gépről pakolni mindent-- képet, zenét, fájlokat. De ha telepíteni akarok egy alkalmazást/játékot ezt írja: "tanúsítványhiba. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával" és eztuán nem rakja fel a kért alkalmazást. Akkor ez most a memóriakártya hibája és vigyem vissza a boltba? Vagy esetleg telefonhiba? (alkalmazáshiba nem lehet mert idáig mindent felrakott, de most nem működik)
Köszönöm a válaszotok és segítségetek
Tisztelettel: Prof

szer. jan. 16, 2008 17:47
arany tag

Hozzászólás 
Ma kaptam vissza a pannonos 6120-as a Nokiától, sw frissítés után a 4.21-es van rajta, szal most is ezt teszik rá.

szer. jan. 16, 2008 0:02
arany tag

Hozzászólás 
levike7 írta:
Noh, én is szert tettem pár nappal ezelőtt egy ilyen kicsikére, és mint a kisgyerek, aki új játékot kap!

Ismerős a szitu! :lol:
Jó "játékot" -míg meg nem unod! ;)

kedd jan. 15, 2008 21:24
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
WinCE írta:
Az s40-nél (lásd 6230) sms küldésnél csak görgetéssel vagy telszám megadásával tudsz küldeni -miután megírtad az sms-t. Nos ez egy kb 200 telefonszámos listában igencsak érdekes mutatvány, ha az embered a közepén helyezkedik el!

Lehetett ott is szűkíteni. Amikor a listában molyolsz, akkor lehet betűket bepötyögni. Szerintem így szűkül a dolog! :wink:
Nem. Nem "molyolsz", hanem egy eccerű sms írás után -mikor küldeni szeretnéd....
Tehát utólag szeretted volna a címzettet kiválasztani... Na ott a gáz :lol:

kedd jan. 15, 2008 21:17
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
WinCE írta:
Hogy bárki láthassa mennyire "elkötelezett mobilos" vagyok: Pannonos hívószám Vodafon előfizetéssel, T-mobil logós telefonnal :lol:

Nekem is.
Üdv a "csapatban", t68m! :lol:

kedd jan. 15, 2008 21:12
platina tag

Hozzászólás 
Noh, én is szert tettem pár nappal ezelőtt egy ilyen kicsikére, és mint a kisgyerek, aki új játékot kap! Megint elkezdtem nyomkodni, utánaolvasni, és mindent összeszedni hozzá amit csak lehet... A 6600 persze megvan még, mellette van ez a készülék, szóval van némi verzióbeli urgás... :P

Egyelőre nagyon elégedett vagyok vele, össze van rakva, jó anyagok, jó belső tudással! :)

szomb. jan. 12, 2008 15:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
nálam (szintén GSM mód) sosem volt ilyen.

Én szinte mindig 3G-n vagyok, de nekem sem szokott elmenni a hang! A rezgést pedig pár hete kikapcsoltam, de amíg használtam, addig azzal sem volt gond!

pén. jan. 11, 2008 9:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Most meg azt vettem észre h nem rezgett.
Újraindítottam és mostmár rezeg.
Ez mitől lehetett??
Olvastam már h másnak is volt ilyen.

pén. jan. 11, 2008 9:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az csak az olaszoknak gyártott telefonokban van, hogy ideje befejezni a beszélgetést !-Đ

A viccet félretéve: nálam (szintén GSM mód) sosem volt ilyen.

pén. jan. 11, 2008 9:08
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Mának is csinál olyat a telo h mikor beszélek valakivel, fél másodpercre elmegy a hang??
GSM módban van a telo.

pén. jan. 11, 2008 8:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
bajnokpityu írta:
mit tökölnek ennyit az uj szofttal?egyszer már megjelent állitólag 1-2napra valami 4.xx,majd el is tünt.
nem mintha igy használhatatlan lenne,de azért nem ártana..

Tényleg megjelent! 4.21-es volt. Talán 2 napig volt elérhető. A haverom telefonja csinál is azóta furcsa dolgokat ezzel a szofttal! :? Izélget is, hogy fel kéne rakni valami újabbat, de amíg nincs mit...

Várjuk mi is, mint a megváltót! :lol:

szer. jan. 09, 2008 7:48
arany tag

Hozzászólás 
mit tökölnek ennyit az uj szofttal?egyszer már megjelent állitólag 1-2napra valami 4.xx,majd el is tünt.
nem mintha igy használhatatlan lenne,de azért nem ártana..

kedd jan. 08, 2008 22:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha lesz majd egyszer frissítés akkor lehet hogy a product codét is átírom majd.
De addig nem bántok semmit míg nem jelentkezik semmi hiba a telon.
Felesleges.

kedd jan. 08, 2008 21:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Formázástól nem. NSU-s frissítéstől igen (hacsak nem írod át a PC-ot)

kedd jan. 08, 2008 21:30
Profil ICQ
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 886 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Következő