Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 9:54

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
annyira hiteles a one magazin: február szám, 7. oldal "gx18-as számos olyan praktikus funkcióval van felruházva, mint a kihangosítás...", de a mellette lévő táblázat szerint nincs kihangosítás!
mellesleg a vodafos oldalán nincs is gx18.

pén. márc. 28, 2008 23:53
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
QNKORI írta:
át az előfizetők meg lettek-e/vannak-e figyelve?

Nagy Testvér figyel! Ha jól értem, akkor én most a zsebemben egy hordozható poloskát hordok, amit mint mobiltelefont adtak el nekem?

.... Jóóóó reggelt! Ez évek óta nyílt titok, hogy a mobiltelefonok, illetve annak használóinak pontos tartozkodását meg lehet határozni. Tehát nem csak neked adtak el poloskának alkalmas mobiltelefont, és nem csak a Voda teszi ezt, hanem a világ valamennyi mobilszolgáltatója teszi ezt, és szükség esetén az adatokat az illetékes hatóságnak ki is adják.

Magyarországon pl. elöször a Szlávi Bulcsú gyilkosság kapcsán szivárgott ki, hogy a rendörség ilyen adatokat használt fel. :wink:

szer. márc. 12, 2008 9:43
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Ez az ügy már kipattant bõ 2 éve.
Senki sem emlékszik rá?

dehogynem.

szer. márc. 12, 2008 1:58
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Ez az ügy már kipattant bő 2 éve.
Senki sem emlékszik rá?

szer. márc. 12, 2008 1:50
platina tag

Hozzászólás 
QNKORI írta:

Nagy Testvér figyel! ...innentõl már csak pár lépés a Bõség Minisztériuma... bár a hírek és a múlt átírása megkezdõdött.
Ha jól értem, akkor én most a zsebemben egy hordozható poloskát hordok, amit mint mobiltelefont adtak el nekem?

hát hja, a mostani tárkapacitásokhoz képest egy mobilcégnek közel sem megoldhatatlan ezeknek az adatoknak a rögzítése és mondjuk szalagra írása..

kedd márc. 11, 2008 22:25
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 

Nagy Testvér figyel! ...innentõl már csak pár lépés a Bõség Minisztériuma... bár a hírek és a múlt átírása megkezdõdött.
Ha jól értem, akkor én most a zsebemben egy hordozható poloskát hordok, amit mint mobiltelefont adtak el nekem?

kedd márc. 11, 2008 21:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Hát az elõfizetõk meg lettek-e/vannak-e figyelve? :roll:

hogy is gondolhatsz ilyet, elvtársam! 8)

kedd márc. 11, 2008 20:34
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát az előfizetők meg lettek-e/vannak-e figyelve? :roll:

kedd márc. 11, 2008 17:47
arany tag

Hozzászólás 
Know írta:
Követte munkatársait a magyar Vodafone

http://index.hu/gazdasag/magyar/vofo080304/

Nagyon durva sztori...

Most olvastam én is az Indexen, nem semmi!

kedd márc. 11, 2008 15:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Know írta:

Nagyon durva sztori...

:shock:
Azt a ...
Ez még a Vodától is sok!
:evil:

kedd márc. 11, 2008 15:19
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Hát ez undorító és vérlázító. Már nem vagyok olyan büszke, hogy vodás vagyok. Helyettük is szégyellem magam. :oops: :oops: :oops: :oops:

kedd márc. 11, 2008 13:57
ezüst tag

Hozzászólás 

Nagyon durva sztori...

kedd márc. 11, 2008 13:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
megkaptam a számlám, az első oldalra egy 2D vonalkód van nyomtatva. A 1270 - természetesen - nem tudja, hogy miért és hogy az mit tartalmaz. Persze, azt se értette, hogy mi az a 2D vonalkód...

:D Jellemző?

pén. feb. 15, 2008 13:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
megkaptam a számlám, az első oldalra egy 2D vonalkód van nyomtatva. A 1270 - természetesen - nem tudja, hogy miért és hogy az mit tartalmaz. Persze, azt se értette, hogy mi az a 2D vonalkód...

pén. feb. 15, 2008 2:14
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
A vodafone mindig 90 nappal adja. És még 60 napig zárolja.

Ám jött egy ÁSZF-módosítás, amivel a rendelkezésre állási idő alatt letiltanak korábban még aktivált, ingyenes szolgáltatásól.

szomb. feb. 09, 2008 21:15
platina tag

Hozzászólás 
Nem értitek:
A többi szolgáltató 1 évvel adja a kártyákat. Ha másért nem, addig is javítják saját statisztikájukat.
:lol: :roll: :shock:

szer. feb. 06, 2008 23:26
platina tag

Hozzászólás 
Fel kell tölteni, és kapsz egy évet...

...szerencsés esetben felfüggesztve.

szer. feb. 06, 2008 21:21
arany tag

Hozzászólás 
vocsok írta:
Megdöbbenve tapasztaltam, hogy egy új Vitamax előfizetés csak 3 hónapig él. Ez nem nagyon publikus.
Gratulálok az öngólért a Vodának !

Ez mindig is így volt. Fel kell tölteni, és kapsz egy évet...

szer. feb. 06, 2008 21:12
platina tag

Hozzászólás 
vocsok írta:
Megdöbbenve tapasztaltam, hogy egy új Vitamax előfizetés csak 3 hónapig él. Ez nem nagyon publikus.

És ezzel mi a gond? Aki azért vesz mobilt, mert használni is akarja (értsd telefonálni róla), akkor azt nem hiszem, hogy zavarja, mert a feltöltések miatt úgyis egyre tolódik a felhasználási időszak.

szer. feb. 06, 2008 21:07
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 

szer. feb. 06, 2008 19:40
arany tag

Hozzászólás 
Sajnos nem fogok tudósítani a bíróságról fizetési meghagyás ügyében, mivel hihetetlen módon másfél évvel a telefonszám megszüntetése és több órányi utánajárás után a még épphogy meg nem szüntetett hűségrabságos előfizetésemen megkaptam a "postán" elveszett túlfizetésemet(3k). Miért kell mindig pattanásig húzni az ember idegeit?

kedd jan. 29, 2008 3:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Vodafone Connect Roaming szolgáltatásról jut eszembe...
Ugyebár 50 MB-ot vehetünk 3 ropiért. Ha egy 3.6-os hsdpa készülékkel használom és a hálózat éppen közepes sebességre képes, akkor kicsit több, mint 3 perc alatt fogy el az 50 MB.
Percenként 1 ropi! Nem rossz!
Ha abban az országban, ahol vagyok, veszek egy prepaid kártyát, akkor ennyi pénzért a többszörösét internetezetem. :wink:
Persze ha az itthoni T-hez hasonlítjuk, ahol 80 MB 2 ropi, akkor nem is olyan lehúzós a voda roaming ajánlata! :?

kedd jan. 15, 2008 8:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Miért nem nekem telefonálsz ilyenkor? :)
A POST-os előfizukba én is bele tudok nyúlni...
És én ezt honnan tudtam volna :D? Hogy pont ebbe, pont neked szabad. Akkor please, töröld ki! Köszönöm.

vas. jan. 13, 2008 22:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Netán a többi szolgáltatónál is van ilyen szankció inaktivitás esetén, csak nem annyira ismert?

vas. jan. 13, 2008 19:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
B.sszák meg ezt a 8 napos qrva szabályt, ami a wap megrendelését és törlését illeti!!! Ez nem is szabály, ez egy fikció! Még a szöveget se tudják értelmezni. És még a számlazárásnál se veszik figyelembe! Rohadt g.ci banda! És azt hazudja a telefonba, hogy nem kapcsolhatja ki, amit az ügyfél SMS-ben megrendel. Meg az anyád picsáját! Akkor minek ülsz ott? Melegedni?

Nem, nem Ladyvel beszéltem, még mielőtt magára venné.

Miért nem nekem telefonálsz ilyenkor? :)
A POST-os előfizukba én is bele tudok nyúlni...

vas. jan. 13, 2008 15:23
arany tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Ahha, és ha fél évig még tíz forint sincs az egyenlegeden? Meg egyébként is csak kiegésztőnek használja valaki, végülis valamikor csak feltöltötte.
Ha nincs, akkor is tud vonni, én már csúsztam le kb 1200Ft mínuszba sms-sel, és lepődtem, mikor feltöltöttem. Akkor csak a T-nek van igazi prepaid kártyája?
A szám miatt nekem is piheg kártyám, de olyan is van amin egy nagy összeg vár arra, hogy a kicsik lefogyjanak, és csak évente töltöm (egyszer elszámoltam a feltöltést)

vas. jan. 13, 2008 7:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Mobi írta:
.gúnár. írta:
Ad, hiszen ott a vonalad, hívhatnak rajta. Legalábbis ezzel fognak védekezni. Természetesen én is bunkóságnak tartom a dolgot ezzel együtt.

3.1.1. A Szolgáltató a Szolgáltatást az Elõfizetõi Szerzõdésben meghatározott idõponttól az Elõfizetõ
számára folyamatosan biztosítja az Elõfizetõ díjfizetési kötelezettségének teljesítése ellenében.

Tehát elvileg nem a 10 forintokért adja, hanem a szolgáltatási idõszakon belül Te a feltöltéssel megvásároltad ELÕRE a vonalat is.
Hozzáteszem (persze csak halkan) hogy ha valaki fél évig egyetlen hívást sem ereszt meg a kártyájáról, akkor annak arra a kártyára nincs süksége. (ez persze csak az én véleményem), valamint ha a voda levonna tõlem 10 forintot tuti hogy nem venném észre.

Na igen, de az idézett pontban nincs az benne, hogy nem vonhatnak le további lóvét, ha õk úgy akarják. Egyébként nekem például speciális az esetem, mert csak a szám miatt tartom fent a karit, és simán nem lehetetlen, hogy fél évig nem lesz róla díjköteles hívás. Mondom, azért az én esetem nem mindennapi, ez tény.

Igen, mert havidíjat sem szedhetne a havidíjas csomiknál fenti analógia alapján. Egyébként ne lovagoljatok ezen, mert itt nem a 10Ft-ra megy ki a játék, hanem arra, hogy ne inaktív kártya legyen a rendszerben, azaz javítsa a saját statisztikáját.

vas. jan. 13, 2008 4:04
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ahha, és ha fél évig még tíz forint sincs az egyenlegeden? Meg egyébként is csak kiegésztőnek használja valaki, végülis valamikor csak feltöltötte.

vas. jan. 13, 2008 2:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mobi írta:
.gúnár. írta:
Ad, hiszen ott a vonalad, hívhatnak rajta. Legalábbis ezzel fognak védekezni. Természetesen én is bunkóságnak tartom a dolgot ezzel együtt.

3.1.1. A Szolgáltató a Szolgáltatást az Előfizetői Szerződésben meghatározott időponttól az Előfizető
számára folyamatosan biztosítja az Előfizető díjfizetési kötelezettségének teljesítése ellenében.

Tehát elvileg nem a 10 forintokért adja, hanem a szolgáltatási időszakon belül Te a feltöltéssel megvásároltad ELŐRE a vonalat is.
Hozzáteszem (persze csak halkan) hogy ha valaki fél évig egyetlen hívást sem ereszt meg a kártyájáról, akkor annak arra a kártyára nincs süksége. (ez persze csak az én véleményem), valamint ha a voda levonna tőlem 10 forintot tuti hogy nem venném észre.

Na igen, de az idézett pontban nincs az benne, hogy nem vonhatnak le további lóvét, ha ők úgy akarják. Egyébként nekem például speciális az esetem, mert csak a szám miatt tartom fent a karit, és simán nem lehetetlen, hogy fél évig nem lesz róla díjköteles hívás. Mondom, azért az én esetem nem mindennapi, ez tény.

szomb. jan. 12, 2008 21:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
B.sszák meg ezt a 8 napos qrva szabályt, ami a wap megrendelését és törlését illeti!!! Ez nem is szabály, ez egy fikció! Még a szöveget se tudják értelmezni. És még a számlazárásnál se veszik figyelembe! Rohadt g.ci banda! És azt hazudja a telefonba, hogy nem kapcsolhatja ki, amit az ügyfél SMS-ben megrendel. Meg az anyád picsáját! Akkor minek ülsz ott? Melegedni?

Nem, nem Ladyvel beszéltem, még mielőtt magára venné.

szomb. jan. 12, 2008 21:22
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
.gúnár. írta:

3.1.1. A Szolgáltató a Szolgáltatást az Előfizetői Szerződésben meghatározott időponttól az Előfizető
számára folyamatosan biztosítja az Előfizető díjfizetési kötelezettségének teljesítése ellenében.

Tehát elvileg nem a 10 forintokért adja, hanem a szolgáltatási időszakon belül Te a feltöltéssel megvásároltad ELŐRE a vonalat is.
Hozzáteszem (persze csak halkan) hogy ha valaki fél évig egyetlen hívást sem ereszt meg a kártyájáról, akkor annak arra a kártyára nincs süksége. (ez persze csak az én véleményem), valamint ha a voda levonna tőlem 10 forintot tuti hogy nem venném észre.

szomb. jan. 12, 2008 12:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mobi írta:
Persze hogy ez mennyire törvényes az már más tészta hisz ezért semmi ellenszolgáltatást nem ad.

szomb. jan. 12, 2008 10:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
És az is más tészta, hogy eddig sosem vont le semmit.

szomb. jan. 12, 2008 9:39
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
hhh3 írta:
Más. Most hogy beleolvastam az ászf-be, érdekes részt találtam:
2.3.1. " ... Amennyiben a Szolgáltatási időszak alatt az Előfizető 180 napig nem bonyolít semmilyen díjfizetés alapjául szolgáló forgalmat, a szolgáltató havi rendelkezésre állási díj felszámítására válik jogosulttá, melyet havonta egy összegben le az Előfizető egyenlegéből..."
Ez mire vonatkozik (pre- vagy post-paid?), és mekkora összegről van szó? Mondjuk van egy ügyfélszámon egy fióklakó házimobil, és egy havidíjas előfizetés, akkor a házimobilt büntetk, vagy csak ha mind házimobil? Vagy a fióklakó döglődő vitamax kártyáról fog leugrani az egyenleg fél év után?

A szolgáltatási időszak kizárólag a Vitamax kártyáknál van!

Szolgáltatási Időszak:
Az az időszak, amelyre az Előfizető a díj előre történő kifizetésével megvásárolta a Szolgáltatás igénybevételét. A Szolgáltatási Időszak az Egyenleg-felhasználási Időszakból és a Rendelkezésre Állási Időszakból áll.

Ez azt jelenti, hogy ha 180 napig egyetlen díjköteles hívást sem kezdeményezel (vagy WAPolsz, stb. szóval bármi amiért fizetned kell), akkor a Voda havonta levon egy összeget a kártyádról, függetlenül attól, hogy az egyenlegfelhasználási idődből még sok visszavan. Ha jól tudom ez az összeg 10 HUF.
Persze hogy ez mennyire törvényes az már más tészta hisz ezért semmi ellenszolgáltatást nem ad.

pén. jan. 11, 2008 15:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Voda mondjon le....

pén. jan. 11, 2008 13:23
arany tag

Hozzászólás 
Lady írta:
Az ászfben egész pontosan úgy fogalmazták meg az okosok hogy a hívás maximális ideje 2 óra lehet, tehát megszakíthatjuk 1:99 perckor is és 1:16 perckor is... nem kommentálnám

Hatásodra elkezdtem tanulmányozni az ászf-et (elég mazochista vagyok), de nem találtam erre vonatkozó információkat, lehet, hogy csak felületes voltam. Mindenesetre az én tapasztalatom, hogy december 8-án még bontotta a vonalat 60 percnél, és valahol tényleg szerepelt ez a 60 perc, olvastam róla, de hogy pontosan hol, arra már nem emlékszem , és december 16-án volt az első 60 percnél hosszabb beszélgetésem, itt én tettem le, majd januárban volt amikor majdnem 2 órára sikeredett a hívás, (gondoltam lesztelem), itt bontotta. Ez eddig sem volt probléma számomra, hogy óránként újra kell tárcsázni, ha belefeledkezek a hívásba, sőt jó dolognak tartom, hogy biztosítva vagyok az ellen, hogy benyomódik a telefon, és órákig "csevegek" akárkivel mondjuk 50 Ft-os percdíjon, több órán át. Csak nem láttam változásról szóló híreket, és most nem is tudom, hogy mi az ábra, és ez zavar.

Más. Most hogy beleolvastam az ászf-be, érdekes részt találtam:
2.3.1. " ... Amennyiben a Szolgáltatási időszak alatt az Előfizető 180 napig nem bonyolít semmilyen díjfizetés alapjául szolgáló forgalmat, a szolgáltató havi rendelkezésre állási díj felszámítására válik jogosulttá, melyet havonta egy összegben le az Előfizető egyenlegéből..."
Ez mire vonatkozik (pre- vagy post-paid?), és mekkora összegről van szó? Mondjuk van egy ügyfélszámon egy fióklakó házimobil, és egy havidíjas előfizetés, akkor a házimobilt büntetk, vagy csak ha mind házimobil? Vagy a fióklakó döglődő vitamax kártyáról fog leugrani az egyenleg fél év után?

pén. jan. 11, 2008 2:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lady írta:
Az ászfben egész pontosan úgy fogalmazták meg az okosok hogy a hívás maximális ideje 2 óra lehet, tehát megszakíthatjuk 1:99 perckor is és 1:16 perckor is... nem kommentálnám

De ez is mostanában változhatott, mert utoljára amikor olvastam, még 60 perc volt...
Ja, és gondolom véletlen elírás, de szvsz 1:59-et szerettél volna írni, nem 99-et... :wink:

hétf. jan. 07, 2008 16:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
hhh3 írta:
Most akkor van olyan szabály, hogy 1 óra után bontja a vonalat vagy nincs?

Tudtommal már 2 óra után bont, nem 1 óra után...

hétf. jan. 07, 2008 12:51
arany tag

Hozzászólás 
R'n'R plusz-szal 1 óra 57-kor bontotta a vonalat, múltkor pedig 1 óra 16 után tettem le. Most akkor van olyan szabály, hogy 1 óra után bontja a vonalat vagy nincs? vagy csak a fizetős hívások esetén bontja? (vagy azoknál sem?)
Mondjuk tényleg elég ciki, ha a 1270-nel beszélget az ember, és 55 perc után kapcsolnak egy humanoidot, és nem fér bele 5 percbe, akkor bontja a vonalat, és kezdheted elölről a hívogatást.

Más: még várok a fizetési meghagyással a következő számlámig, mivel visszahívtak(3 nappal azután, hogy megegyeztünk, hogy csak a bíróságon tudjuk folytatni), hogy a keresett, eltűnt összeget a még élő hűségrabságos előfizumon jóváírják; de ha nem lesz rajta a pénz, akkor Pesti Központi Kerületi Bíróság 1055 Budapest, Markó u. 25 (ide tartozik a vodafone, IX kerület) , 3000Ft illetékbélyeg (amit kifizettetek a vétkessel), 5 példányban kitölteni a fizetési meghagyást (már beszereztem).
Remélem pozitív lesz a vége az ügyemnek, és nem hiába telefonálgattam, jártam le lábam, idegeskedtem. Mindenesetre többet a vodától nem fogok túlfizetést visszavárni, inkább eltelefonálom, és a maradék 2 előfizumat is elhordozom a hűség után, és a vitamaxokat sem töltöm többé(pedig anyagilag megérné, de idegileg nem) Pedig csak egy kicsit kellett volna jobban odafigyelni az ügyfélre (rám), és pár előfizuval jobban állna a statisztika!

vas. jan. 06, 2008 23:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lady írta:
Erre tudnék reagálni, de vissza kell fognom magam. :?

Miben kell visszafognod magad? :)

vas. jan. 06, 2008 20:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Céges kapcsolatartásoknál, tapasztalataim szerint még mindig leggyorsabb a telefon, de kell az e-mail is, mert "szó elszáll, írás megmarad". Az ügyfelet nyilván valahogy el kell tudni érni válaszadást igénylő kérdésekben. Mi van, ha nem veszi fel a telefont? Lehet küldeni neki mailt. Azt se biztos, hogy elolvassa. Ilyenkor még mindig marad a levél. Az a gond, ha mindegyik elmarad... Persze nyilván ez nemcsak kimondottan a Vodafone-ra igaz.

vas. jan. 06, 2008 20:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elég lenne egy válasz e-mail is, de az sincs.

vas. jan. 06, 2008 20:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lady írta:
Ha nincs akkor mi a fenét mondjunk..?!
Nekem az tetszik - és ez nem vodafone specifikus - mikor azt mondják, hogy továbbítjuk az illetékesek felé, akkor rá pár nap múlva sosem hívnak vissza, hogy átgondolták volna, és megfontolják... És a válaszukat meg is indokolnák.

vas. jan. 06, 2008 19:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Lady írta:
Elfogadom hogy más véleményen vagy, sose lépne előre a világ ha mindenki ugyan azt szajkózza.
Talán lesz változás ebben talán nem.

Nem én hozom a döntéseket, pedig lenne sok ötletem :)

Nyilván. Emlékszem, amikor megvettem az első vodás előfizetésemet (szerintem te akkor még kislány voltál :wink: ), felhívtam 2x a 1270-et, csak kipróbáltam a telefon hangját, az automatát hallgattam. Nem sokra rá hívtak a vodától, hogy hívtam a 1270-et 2x is, nincs-e valami problémám. Hol van már az az időszak. :(

Talán hat-hét éve. :) De az még 3 éve is létezett a callcenterben, ha valaki megvolt elégedve egy ügyintézővel, lehetőség szerint legközelebb is őt kapcsolták. :) Ez pl. nekem tetszett.

vas. jan. 06, 2008 19:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lady írta:
Elfogadom hogy más véleményen vagy, sose lépne előre a világ ha mindenki ugyan azt szajkózza.
Talán lesz változás ebben talán nem.

Nem én hozom a döntéseket, pedig lenne sok ötletem :)

Nyilván. Emlékszem, amikor megvettem az első vodás előfizetésemet (szerintem te akkor még kislány voltál :wink: ), felhívtam 2x a 1270-et, csak kipróbáltam a telefon hangját, az automatát hallgattam. Nem sokra rá hívtak a vodától, hogy hívtam a 1270-et 2x is, nincs-e valami problémám. Hol van már az az időszak. :(

vas. jan. 06, 2008 19:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez tetszik. :)
Idézet:
Nem én hozom a döntéseket, pedig lenne sok ötletem

Ahányszor az ügyfélszolgálattal beszélek, mindig ezt hallom, hogy igen egyetértünk az észrevételével, ez tényleg hiányszolgáltatás, de....
(Pl. opciósan vásárolható mp alapú percek, vagy választható mp alapú publikus tarifa, online hívásrészletező hóközben, stb.) Hozzáteszem, ezek nem Vodafone specifikusak.

vas. jan. 06, 2008 19:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lady írta:
Kedves Lator!

Nem tehetünk kivételt magánszemély és magánszemély közt, az lenne diszkrinálás. A magánszemély százalékos arányban jóval kevesebb forgalmat generál mint akár egy kisebb cég, hiszen ott nyílván sok a céges hívás. Ettől függetlenül vannak kivételek a magánszemélyek közt akik csinálnak szép nagy számlákat, de jóval kevesebb mint a céges részen. Valljuk be a voda se vörös kereszt, nem lenne neki hasznos ha másodperc alapú csomagja lenne az alföldi tanyasi bácsinak is, meg a soha nem fizető link emberé, mert vannak ilyenek szép számmal. Érted amit mondani szeretnék? :)
Remélem ez elfogadhatóbb válasz volt valamivel :)

Számomra elfogadhatatlan válasz. Az egyesületi flottákkal szintén kivételez a voda, ld. dugósúgó. És ebben leginkább magánszemélyek vannak. Ráadásul még az az érv is megdől, hogy a flottánál kevesebbet kell foglalkozni a vodának a számlázással, mert tudtommal a dugósúgóban és egyéb egyesületeknél a tagok közvetlenül a vodától kapják a számlát.

vas. jan. 06, 2008 17:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
A mellékletet nem. :wink: Köszi!

szomb. jan. 05, 2008 9:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
ÁSZF 7. melléklet 3.1.1-es pontja:

Idézet:
3.1.1 Új előre fizető (feltöltőkártyás) előfizetés létesítése kétkapus számhordozási eljárás
esetén
Amennyiben az Előfizető előre fizető jogviszony létesítését választja, akkor ezt ugyanolyan
feltételekkel teheti meg, mint a nem hordozott számon új előfizetői jogviszonyt létesítő
előfizetők, kivéve a következőket:
o A számátadási időablak kezdetéig a Vodafone az előfizető számára szolgáltatásainak
igénybe vételét a szerződésben feltüntetett 70-es hálózatkijelölő számmal rendelkező mobil
hívószámon teszi lehetővé.
o Sikeres hordozási eljárás esetén a számátadási időablak végén a 70-es hálózatkijelölő
számmal rendelkező mobil hívószám helyébe a hordozott mobil hívószám lép. A
szerződéskötés és a számátadási időablak között fel nem használt, az előfizető egyenlegén
lévő összeg megmarad. A számhordozást követően a hordozott előfizetői mobil
hívószámra vonatkozóan a szolgáltatási időszakot az Előfizető által az előfizetői SIMkártyáról
kezdeményezett első díjköteles hívással újra kell indítani a Szolgáltató Általános
Szerződési Feltételeinek 2.3 pontja szerint, az egyenlegfelhasználási idő pedig egységesen a
szolgáltatási időszak újraindításától számított 180 nap lesz.

o Az előfizetői szerződés hatályba lépése:
A szerződés az aláírással létrejön és hatályba lép.
o Visszavont hordozási igény vagy egyéb okból sikertelen hordozási eljárás esetén a
Szolgáltató a szolgáltatást a hordozási eljárást követően is a 70-es hálózatkijelölő számmal
rendelkező mobil hívószámon nyújtja az előfizetőnek. Ilyen esetekben a szolgáltatás
igénybevételének további feltételei, illetve az előfizetői jogviszonyra vonatkozó szabályok
teljes mértékben megegyeznek a hordozási igény bejelentése nélkül új előfizetői szerződést
kötő előfizetőkre vonatkozóan a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben
rögzítettekkel.
Biztos elolvastad :)?

pén. jan. 04, 2008 21:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ok, elolvastam a hatályos ászf-et Trabi hatására, már nincs szó számhordozásos hosszabbításról benne, tehát 90 (+60) nap számhordozással is.

pén. jan. 04, 2008 21:20
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 152  Következő