Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 6:41

Hozzászólás a témához  [ 1052 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Következő
SonyEricsson K790i/K800i: 3.2 megapixel AF + Xenon + EDGE/3G 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás Re: Hívás fogadás első 2 másodperce
limre2 írta:
Sziasztok!
Találkoztatok azzal a problémával K800i -nél, hogy hívás fogadás esetén az első 1-2 másodpercben még nincs bekapcsolva a mikrofon? A hívó felet hallom, de ő csak a 3.ik szavamat.
T-mobileos teló, de függetlenítve lett, Pannonnal használva,emiatt garancia nem sok van rajta.
A fw verziója: R8BF003, 2008 októberi kütyü.

Előre is köszönöm a választ!
Nem kell annyira sietni :)
1 mp-et lehet várni.

Mellesleg E51/Pannon is szokott így tenni.

szer. ápr. 15, 2009 18:11
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás Hívás fogadás első 2 másodperce
Sziasztok!
Találkoztatok azzal a problémával K800i -nél, hogy hívás fogadás esetén az első 1-2 másodpercben még nincs bekapcsolva a mikrofon? A hívó felet hallom, de ő csak a 3.ik szavamat.
T-mobileos teló, de függetlenítve lett, Pannonnal használva,emiatt garancia nem sok van rajta.
A fw verziója: R8BF003, 2008 októberi kütyü.

Előre is köszönöm a választ!

szer. ápr. 15, 2009 15:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Fonixx írta:
Eddig a Float's Mobile Agent-et használtam erre...

A MyPhoneExplorer a FMA "utódja":
http://www.fjsoft.at/

Köszönöm, ez nagyon hasznos! :)

vas. márc. 01, 2009 14:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Fonixx írta:
Eddig a Float's Mobile Agent-et használtam erre...

A MyPhoneExplorer a FMA "utódja":
http://www.fjsoft.at/

vas. márc. 01, 2009 10:16
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Egy kérdésem lenne: tudtok ajánlani vmi uptodate telefonkezelőt ehhez a típushoz, amivel sms-eket tudok a gépemre archiválni vmi univerzális formátumban? (pl xls, txt, doc, html, ilyesmik) Eddig a Float's Mobile Agent-et használtam erre, de azt már egy ideje nem fejlesztik és nem eszi már meg a sok sms-t, amit a mobilomon tárolok.

vas. márc. 01, 2009 2:23
vas-tag

Hozzászólás S.O.S.!
Sziasztok!

Szeretném segítségeteket kérni!
A probléma a Sony Ericsson K800i telefonommal van, melyet a Sony Ericsson hivatalos frissítő-telepítő programjával akartam újabb verzióra frissiteni, ám a frissítés során valami hiba lépett fel 1%-nál, mindazok ellenére, hogy a leírtaknak megfelelően végeztem el minden egyes frissítéshez szükséges lépést.

A frissítés megszakadt, és azóta nem tudom bekapcsolni a telefonomat, és semmire sem reagál, próbáltam már más sim-kártyával, más akksival, kivenni belőle a memoria kártyát, de semmi. Teljesen meghalt!

Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném!!

Üdvözlettel, JAMMA

szomb. feb. 21, 2009 13:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Csináltam tegnap egy szoftverfrissítést és megoldódott a probléma szerviz nélkül.. Attól még mondjuk rejtély számomra mi romlott el ilyen hirtelen.

szer. nov. 19, 2008 11:53
ezüst tag

Hozzászólás 
vidékiviktor írta:
SIM kártyád működik másik telefonban? Mert lehet szolgáltatás, vagy kártyaprobléma is, hogy nem tudsz hívást fogadni.
Mit hallasz amikor hívod a számod?
Nem lett véletlenül átirányítva egy fals számra?

A korábbi K700-zal működik.
Ha hívom, akkor a hívott szám nem kapcsolható, de amikor átkapcsoltam GSM/3G, akkor egyszer kicsöngött, majd egy perc múlva megint nem. Szóval hol működik, hol nem..
Átirányítást még nem használtam sosem..

hétf. nov. 17, 2008 20:27
arany tag

Hozzászólás 
SIM kártyád működik másik telefonban? Mert lehet szolgáltatás, vagy kártyaprobléma is, hogy nem tudsz hívást fogadni.
Mit hallasz amikor hívod a számod?
Nem lett véletlenül átirányítva egy fals számra?

hétf. nov. 17, 2008 19:53
ezüst tag

Hozzászólás 
A pénteken fullra töltött telefon szombaton lemerült és ma kiderült számomra, hogy hívást indítani tudok, de fogadni nem.. A teló reggeli töltés után most már csak 36%-on van, holott korábban 3-5 napig simán bírta.. Szerintetek mi lehet a gond?
Próbáltam a GSM only és a 3G/GSM vegyes módot is, de a hívásfogadás egyik esetben sem megy..
Holnap viszem szervizbe, de ha van vmi használható ötlet, akkor örülnék!

hétf. nov. 17, 2008 19:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lossfer írta:
Jövő héten jön meg a K800i-m a T webshoptól. Récsei centerben már az utolsó darab volt.
Aki akar az most vegyen még.

Igen már 28e.

Rögtön akarok venni hozzá ilyen gyöngyvászon tokot, amelyet valaki itt említett a fórumon.
Hol lehet kapni és ~mennyiért, ha valaki tudná esetleg?

Valaki esetleg tudja hol és mennyiért?
Üdv.

szomb. okt. 04, 2008 13:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Kösz a linkeket

csüt. okt. 02, 2008 20:55
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
szoeke írta:
Félreértettél. UGYANAZ az mp3 zene, ha ébresztőnek beállítom üvölt mint állat, ha csak egyszerűen meg akarom hallgatni akkor meg max hangerőn is halk. Ez software probléma, vagy olyan beállítás, amihez normál halandónak lövése sincs. Ennek a megoldására kellene nekem segítség, nem normál halandóktól :D
Nézd, ugyanaz az MP3 ugyanúgy szól mindkét esetben, efelől biztosíthatlak.

Legfeljebb csengőhangnál nincs a teljes hangerő megadva.

Nézz körül, hasonlítsd össze úgy, hogy felteszed menüből maximumra a csengőhang hangerejét (alapból nem ott van, hanem a 4-esen, de a max. az az 5-ös)!

A csengőhangok meghallgatásánál sosincs teljes hangerő.
Szeintem is ébresztésnél hangosabban, máshogy szól ugyan az az mp3!
Most egy K660-am van, és azon meg még brutálisabb a különbség. Olyan hangerővel bír ébreszteni, hogy az szinte már fáj. A médialejátszója meg éppenhogycsak cincog.

csüt. okt. 02, 2008 14:49
Moderátor

Hozzászólás 
szoeke írta:
Megyek is innen a gyíkba, mert ilyen válaszoktól csak a falra mászok :evil:
Ehhez - a magam módján - hozzá is tudok járulni, csak kérned kell...
Vagy még csak azt sem...

csüt. okt. 02, 2008 7:00
arany tag

Hozzászólás 
Bizony le van véve (emlékeim szerint, ami úgy 2 éves) a hangerő 75%-ra. Azt hittem ez minden alkalommal él, nem csak zenehallgatásnál. Az nekem is feltűnt, hogy mintha hangosabb lenne ébresztésnél, de ezt betudtam a "hogy lehet ilyen kegyetlenül hangos mikor még aludni akarok"-érzésnek hajnalban. :lol: Azt viszont nem értem minek hangosabb? Már így is eléggé torz az a hang, felesleges tovább torzítani. Szerintem.

csüt. okt. 02, 2008 1:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
szoeke írta:
Már elnézést, de vehetnéd a fáradtságot, hogy elolvasd amit írok.

Már elnézést, de Te is vehetnéd a fáradtságot, hogy megköszönöd amit írok, ha már vettem a fáradtságot, és HELYETTED megkerestem a TE problémádra a részletes leírást, ahelyett, hogy újoncként fikáznád a többieket, akik még nem találkoztak ezzel a problémával.
Attól, hogy Macika nem értette meg első olvasásra amit írtál - sőt még tanácsot is adott, hogy állítsd be a hangerőt maximumra, mielőtt hallgatod a zenét - nem hinném, hogy feljogosít Téged erre a hangnemre.

Arra viszont igen, hogy mész a gyíkba, ezen nem fogunk összeveszni... :wink:

szer. okt. 01, 2008 23:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jövő héten jön meg a K800i-m a T webshoptól. Récsei centerben már az utolsó darab volt.
Aki akar az most vegyen még.

Nagyon kíváncsi vok rá, meg fogom-e tudni szeretni. Még most is teljesen megállja a helyét a teló,
főleg ennyiért. Beszámolok róla.

Rögtön akarok venni hozzá ilyen gyöngyvászon tokot, amelyet valaki itt említett a fórumon.
Hol lehet kapni és ~mennyiért, ha valaki tudná esetleg?
Üdv.

szer. okt. 01, 2008 14:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
szoeke írta:
Félreértettél. UGYANAZ az mp3 zene, ha ébresztőnek beállítom üvölt mint állat, ha csak egyszerűen meg akarom hallgatni akkor meg max hangerőn is halk. Ez software probléma, vagy olyan beállítás, amihez normál halandónak lövése sincs. Ennek a megoldására kellene nekem segítség, nem normál halandóktól :D

Nézz körül, hasonlítsd össze úgy, hogy felteszed menüből maximumra a csengőhang hangerejét (alapból nem ott van, hanem a 4-esen, de a max. az az 5-ös)!

Már elnézést, de vehetnéd a fáradtságot, hogy elolvasd amit írok.

Azzal meg hogy "Nézd, ugyanaz az MP3 ugyanúgy szól mindkét esetben, efelől biztosíthatlak" nem tudok mit kezdeni. Ez úgy ahogy van NEM IGAZ! Jó hogy azt nem mondod Te onnan a messzi távolból, hogy én egy hülye vagyok, nincs is semmi baja a telómnak.
Megyek is innen a gyíkba, mert ilyen válaszoktól csak a falra mászok :evil:

szer. okt. 01, 2008 12:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
szoeke írta:
Ez software probléma, vagy olyan beállítás, amihez normál halandónak lövése sincs. Ennek a megoldására kellene nekem segítség, nem normál halandóktól :D

Bár normál halandónak érzem magam (ez majd ~100 év múlva mondjuk úgyis kiderül), azért megpróbálok segíteni... :wink:

A telefonon több akusztikai driver van, mert mindnek más-más szerepe van. Így külön driver van pl az ébresztőnek, külön driver van a zenelejátszó hallgatásnak, külön a headset-es zenehallgatásna, stb...

Azért van ez így, mert zenehallgatáskor fontosabb a zene minősége, ébresztőnél pedig fontosabb a hangerő. Természetesen ezek a driverek módosíthatóak is, ami viszont a garancia azonnali ugrását vonja magával. Ha ez nem tart vissza, mert már nincs gari/nem érdekel a gari, akkor is érdemes átgondolni, hogy mi a fontosabb, a minőségi hangzás, vagy a nagyobb hangerő. Ha ezen is túlvagy, és még mindig hangosítani szeretnél, akkor 2 topic elolvasásával kezdd.

1. acoustic csere free progikkal:
http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=75&t=7863

2. letölthető, átalakított acousticok K800-hoz:
http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=76&t=5650

kedd szept. 30, 2008 17:48
Moderátor

Hozzászólás 
szoeke írta:

kedd szept. 30, 2008 16:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
szoeke írta:
Tudna valaki segíteni abban, hogy mp3 lejátszáskor a teló hangszórója hangosabban szóljon? Ébresztéskor üvölt mint állat, mp3 lejátszáskor pedig max. hangerőn is kb. csak 70% hang jön ki belőle (az ébresztéshez képest). Ja, K810i-ről van szó.
Az mp3-at kellene feljavítani hangerőben.

A spéci, direkt mobilra készült hangok ki vannak hegyezve arra, ami a dolguk.

Az MP3-ak nem csengőhang-konkurenciának készültek.

kedd szept. 30, 2008 13:04
Moderátor

Hozzászólás 
szoeke írta:
Tudna valaki segíteni abban, hogy mp3 lejátszáskor a teló hangszórója hangosabban szóljon? Ébresztéskor üvölt mint állat, mp3 lejátszáskor pedig max. hangerőn is kb. csak 70% hang jön ki belőle (az ébresztéshez képest). Ja, K810i-ről van szó.
Az mp3-at kellene feljavítani hangerőben.

A spéci, direkt mobilra készült hangok ki vannak hegyezve arra, ami a dolguk.

Az MP3-ak nem csengőhang-konkurenciának készültek.

hétf. szept. 29, 2008 23:17
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. szept. 29, 2008 19:55
arany tag

Hozzászólás 
mikike írta:
K800 headsettel mik a tapasztalatok?
Mennyire szokott elfáradni/elszakadni/letörni?

Meg a K800-as hordása is zsebben milyen?
Nem túl vastag? Van, hogy kinyilík a kamerafedő magától?
(Tel. vásárlás előtt állok, ezért kérdezősködöm.)
A saját hs borzalmas, legalábbis zenét hallgatni mindenképp. Egy HPM-70 vagy valamilyen BT-hs ajánlott hozzá. A szakadást nem értem. Egy hs-em sem szakadt még el az elmúlt 1x évben.
Zsebben nem vastag, viszont úgy hamar lekopik a két felső funkciógombról és a sarkokról a festés. Valamilyen gyöngyvászon tok ajánlott. A kamerafedél pedig minden híreszteléssel egyetértésben kinyílik elég egyszerűen.

kedd aug. 12, 2008 16:20
arany tag

Hozzászólás 
K800 headsettel mik a tapasztalatok?
Mennyire szokott elfáradni/elszakadni/letörni?

Meg a K800-as hordása is zsebben milyen?
Nem túl vastag? Van, hogy kinyilík a kamerafedő magától?
(Tel. vásárlás előtt állok, ezért kérdezősködöm.)

kedd aug. 12, 2008 11:01
Moderátor

Hozzászólás 
gettobike írta:
Nem piszkáltam a teló SW-ét. Viszont tegnap szétszedtem, és rögtön kiderült a hiba. A vakuhoz vezető szallagkábel egy része el van égve :shock: . Szóval így már egyértelmű, hogy csere lesz.
Ez viszont magától nem szokott elégni, csak pl. zárlattól. Amit pl. víz képes okozni.

szomb. aug. 09, 2008 1:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem piszkáltam a teló SW-ét. Viszont tegnap szétszedtem, és rögtön kiderült a hiba. A vakuhoz vezető szallagkábel egy része el van égve :shock: . Szóval így már egyértelmű, hogy csere lesz.

pén. aug. 08, 2008 23:41
Moderátor

Hozzászólás 
gettobike írta:
Sziasztok! Van egy SE K810i telefonom, sajnos nem működik benne a vaku, se az AF segédfénye. Szerintetek egy szoftverhiba lehet? Én azért tippelek erre, mert se vaku, se AF fény.
Miért lenne szoftverhiba? Elkopott volna pár bit benne???

Ha piszkáltad, flashelted, stb, akkor lehet SW-hiba, de ha nem, akkor mitől változott volna meg benne az SW-tartalom akárcsak egyetlen bájttal is??
Egészen véletlenül nem esett/ázott a készülék?

csüt. aug. 07, 2008 23:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Van egy SE K810i telefonom, sajnos nem működik benne a vaku, se az AF segédfénye. Szerintetek egy szoftverhiba lehet? Én azért tippelek erre, mert se vaku, se AF fény.

csüt. aug. 07, 2008 21:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rá lehet tenni. De a kamera (és az egész telefon) nagyon rosszul fog működni.

Sehogy.

A telefon meghal és jó eséllyel soha többé nem éleszted újra.
A két említett telefon ráadásul teljesen más platform (K800:DB2020, W890:A2)

De ugyanez történik, ha bármely egyéb, hasonlóan hasraütésszerűen kiválasztott modell (mondjuk P990, W580, W910, K850 és sorolhatnám) firmware-ével próbálkozol K800 vagy K810 fw kivételével.

szer. jún. 11, 2008 21:57
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Hello!Nekem az lenne a kérdésem hogy egy K800i-re lehet e egy W890i szoftvert rakani?Ha igen akkor milyen változások leszenk?Romlani fog a kamera?Válaszotok előre is köszz!

szer. jún. 11, 2008 21:46
arany tag

Hozzászólás 
Elsősorban létre kell hozni egy bluetoothos adatfiókot. Mivel bluesoleil progit használok, így csak azt tudom hogyan kell beállítani. Illetve nem is kell beállítani rajta semmit. Más progit nem is ismerek. :oops:

hétf. máj. 19, 2008 13:30
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Szeretnék a k800i telómon bluetooth-on keresztül netezni. Tehát úgy, hogy a számítógépen lévő netet használja a telefon.
Siemens telón már sikerült így beállítani, opera minivel ment rendesen, de itt sajna nem tudom sehogy beállítani.

Tudna segíteni valaki, hogy hogyan és mit állítsak a telefonon?

Köszi

Lala

kedd ápr. 29, 2008 20:14
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Thx!

Akkor marad a hivatalos út.

pén. feb. 15, 2008 13:16
Moderátor

Hozzászólás 
Paal írta:
Akkor először azt kell kiderítenem, hogy érvényes-e a garancia.. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?

Megvan a számla és a saját - lehet, hogy hibás - értelmezésem szerint mivel EU-n belül vagyunk, így itt is érvényes a gari. Hugomnak ugyancsak kint karácsonyra vettem egy Nokia 6300-t és az itthoni nokia szervizben rákérdeztem és azt mondták, hogy érvényes a gari, ha elromlana valami, csak a számla kell.
Nemzetközi SE garijegy alatt mit értesz? Kint nem nagyon találkoztam telefonvételnél garanciajegy pecstelgetéssel-kitöltéssel..

Közben felhívtam a Westendes szervízt és mivel az imei szám rajta van a számlán, így itt is érvényes a garancia.

Ennek tudatában valakinek valami ötlet?
OK, az nem volt világos, hogy saját beszerzés-e, saját névre szóló számlával.
Így OK, így van rá gari itthon is.

Szerintem nem érdemes különböző warez-technikákkal kísérletezni. 2-3e Ft-ért (+ÁFA esetleg) belerakják a magyart Neked, HIVATALOSAN is.

Nem hiszem, hogy ennyit nem ér meg Neked, hogy TUTI maradjon a gari és a készülék is 100%-os legyen.

pén. feb. 15, 2008 0:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Paal írta:
Mindenekelőtt tisztáznám, hogy végigolvastam a topicot és a társhonlapokba is benéztem, de nem tiszta a magyar T9 bevarázslása a telefonba garancia megtartása mellett.
Történet: Angliában vettem egy hete egy független K800i-t, a magyar nyelv egyedül az sms írásnál hiányzik a telefonból. Próbáltam a SE-portál leírását követve a Sony Ericsson Update Service-t (SEUS), de sajna valszeg ugyanazt a szoftot tette a telefonra, ami eddig is rajta volt.
Valaki tudna segíteni, hogy mit csinálok rosszul, milyen más megoldás van, ami a garanciát nem "bántja"?
Sajnos nincs olyan megoldás.

De jól értem, Te kintre akarod visszavinni, ha valami baja van? Sokat jársz kint vagy kint is élsz?

Mert ha nem, akkor miért érdekel???
Hiszen itthon úgysem érvényes a kinti garancia, csak ha nemzetközi SE garijegyed van és az eredeti beszerzési számlád is megvan.

Akkor először azt kell kiderítenem, hogy érvényes-e a garancia.. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?

Megvan a számla és a saját - lehet, hogy hibás - értelmezésem szerint mivel EU-n belül vagyunk, így itt is érvényes a gari. Hugomnak ugyancsak kint karácsonyra vettem egy Nokia 6300-t és az itthoni nokia szervizben rákérdeztem és azt mondták, hogy érvényes a gari, ha elromlana valami, csak a számla kell.
Nemzetközi SE garijegy alatt mit értesz? Kint nem nagyon találkoztam telefonvételnél garanciajegy pecstelgetéssel-kitöltéssel..

Közben felhívtam a Westendes szervízt és mivel az imei szám rajta van a számlán, így itt is érvényes a garancia.

Ennek tudatában valakinek valami ötlet?

csüt. feb. 14, 2008 13:33
Moderátor

Hozzászólás 
Paal írta:
Mindenekelőtt tisztáznám, hogy végigolvastam a topicot és a társhonlapokba is benéztem, de nem tiszta a magyar T9 bevarázslása a telefonba garancia megtartása mellett.
Történet: Angliában vettem egy hete egy független K800i-t, a magyar nyelv egyedül az sms írásnál hiányzik a telefonból. Próbáltam a SE-portál leírását követve a Sony Ericsson Update Service-t (SEUS), de sajna valszeg ugyanazt a szoftot tette a telefonra, ami eddig is rajta volt.
Valaki tudna segíteni, hogy mit csinálok rosszul, milyen más megoldás van, ami a garanciát nem "bántja"?
Sajnos nincs olyan megoldás.

De jól értem, Te kintre akarod visszavinni, ha valami baja van? Sokat jársz kint vagy kint is élsz?

Mert ha nem, akkor miért érdekel???
Hiszen itthon úgysem érvényes a kinti garancia, csak ha nemzetközi SE garijegyed van és az eredeti beszerzési számlád is megvan.

szer. feb. 13, 2008 23:30
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. feb. 13, 2008 22:20
platina tag

Hozzászólás 
Hali, ismét írok ide. Kb 7 hónapig használtam egy k800i-t.
Egyetlen apró negatívuma van, hogy nekem 7hónap alatt 4 szer állt meg rajta a JAVA.USB-n géphez kapcsoltam, töltöttem fel rá 1-2 jar fájlt, leválasztottam, kihúztam az USB-t és a telefonon utána nem ment a JAVA. SEUS frissítés nem segít ezen, újra kell flash-elni ilyenkor. szerviz, 3 hét után visszakaptam. Visszaállítottam témákat, képeket, majd 3 héttel később ugyanúgy elszállt a JAVA. Ismét szerviz, 2 hétig megint vártam. És ez még 2szer. Utána kékfoggal raktam rá JAVA-t. Azonban GPRS modemként is használtam ami remek, ismét USB kábel kellett hogy gyors legyen a net. Innentől megint rendszerese elszállt a telefon. Legújabb wotanserveres szoft sem oldotta meg. Utoljára mikor visszajött a szervízből 2 napra rá, meghalt a joystick lefelé iránya... Azonban SE-ék nem jöttek rá arra, amire Alcatel-ék már 8 éve az OT310-nél, hogy a 2-es és 8-as gombokkal lehessen fel-le navigálni!!! Így megint szerviz, de aztán most eladtam.

Azt mondták kifogtam egy problémás darabot... Komolyan elhiszem, mert 1000ek használják a világon, de saját véleményem az hogy "ilyet többet nem".
Kaptam csere telefont egy igen szép állapotú J120 -at. Szerintem max 2 hónapos lehetett. A 3. héten az meg nem kapcsolt be...
Szal én és a SE az kutya macska lett, pedig a k800i amúgy hiperokos volt és szerettem is, amikor működött. Fotógép az megazsír volt.

Pedig a telóimat én ilyan 3-4 évente cserélem, vigyázok rájuk. ;)

kedd jan. 29, 2008 14:23
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás Re: nemjó
Grass írta:
Másik kérdés. A W szériás témák, amik olyan viccesen rezegtetik a készüléket és "lebiztonsági másolatoltuk" az én K-mra, miért nem működnek? (A felbontás megegyezik.)
Üdv: Gabesz
Talán mert flash témák?

szomb. jan. 26, 2008 21:12
arany tag

Hozzászólás nemjó
Sziasztok,
Oké, nekiestem a vodás K800-amnak a SUS-sal. Mindent úgy ahogy kér, mire 'Nincs frissítés!'. És ezt így most hogy? Van akinek van frissebb, én meg szenvedjek a fentebb leírt paraméteressel...? Nagyon zavaró a kamera gomb aktív állapota!!! Help! Milyen egyéb SE szoftvert lehetne rátenni?

Másik kérdés. A W szériás témák, amik olyan viccesen rezegtetik a készüléket és "lebiztonsági másolatoltuk" az én K-mra, miért nem működnek? (A felbontás megegyezik.)

szomb. jan. 26, 2008 14:38
Moderátor

Hozzászólás 
Topi-51 írta:
Köszi megszivlelem és elfogadom a jó tanácsot.,de napi 12órában,ezekkel a készülékekkel foglalkozom. Az éjszakás müszak után,nem mindig.van kedvem új verziokat kutatni vagy netezni. De én csak egy kiváló program használatát kivántam javasolni! Üdv: Topi-51

OK.
MPE-téren nincs vita.

A hozzászólásod szoftfrissítéses részével kapcsolatban voltak aggályaim.

szomb. jan. 26, 2008 0:45
Hozzászólás 
Köszi megszivlelem és elfogadom a jó tanácsot.,de napi 12órában,ezekkel a készülékekkel foglalkozom. Az éjszakás müszak után,nem mindig.van kedvem új verziokat kutatni vagy netezni. De én csak egy kiváló program használatát kivántam javasolni! Üdv: Topi-51

szomb. jan. 26, 2008 0:33
Moderátor

Hozzászólás 
Topi-51 írta:
Heló a K 800-ra, és az ősszes többi Sony Ericsson telora, a szoftverek frissitése lekérhető és telepithető,a cég magyar oldalárol.A magyar honlapjukrol letölthetsz egy alkalmazást, ami a Pc-vel történö szoftver frissitést, és szoftver telepitést segiti. A Sony Ericsson honlapján kivül minden S E. készülék tulajdonosnak javaslok egy jó MyPhoneExpoler programot, amitt a >www.chip.eu< oldalon elérhető. Üdv: Topi-51
Szerintem mielőtt TÉNYLEG jószándékból leírsz ilyet, kérlek nézz körül, milyen szinten vannak 'szakmailag' a többiek a fórumban, vajon hallottak-e már erről.

Amúgy sem árt meg, ha újoncként, 1 órával a regisztráció után már nem akarsz igazán okosat leírni.
Egészen biztos tudsz majd hasznos tagja lenni a fórumnak és el fog jönni az az idő is, amikor Te fogsz tudni legelőször válaszolni egy probléma megoldására, de türelemmel ki kell várni azt az időt.

A MyPhoneExplorer valóban kiváló program, egyetértünk. Főleg, hogy kint van belőle az 1.6.6 verzió pár napja...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika szomb. jan. 26, 2008 0:44-kor.

pén. jan. 25, 2008 21:34
arany tag

Hozzászólás 
Topi-51 írta:
Heló a K 800-ra, és az ősszes többi Sony Ericsson telora, a szoftverek frissitése lekérhető és telepithető,a cég magyar oldalárol.A magyar honlapjukrol letölthetsz egy alkalmazást, ami a Pc-vel történö szoftver frissitést, és szoftver telepitést segiti. A Sony Ericsson honlapján kivül minden S E. készülék tulajdonosnak javaslok egy jó MyPhoneExpoler programot, amitt a >www.chip.eu< oldalon elérhető. Üdv: Topi-51
Igen, csak kár, hogy nem a legfrisebbet teszi fel az a csodaprogram, főleg nem voda live-os telóra...
A MyPhoneExplorer tényleg jó, ajánlott!

pén. jan. 25, 2008 20:24
Hozzászólás 

pén. jan. 25, 2008 13:54
arany tag

Hozzászólás Re: K800i
Grass írta:
And_Or írta:
A V630-am csinálta a régi szoftverrel ezt, az újban már "kijavították". A K800-am kezdetektől nem csinálta, pedig R1JC002 volt rajta, most meg az R8BA024

Akkor ez nagyon szoft.frissítésre hajaz..., nem tudom számít-e, hogy vodás a lelkem, remélhetőleg lesz hozzá új!
Az enyémen is vodás szoft volt, csak zavart, hogy már két verzióval előrébb volt a gyári szoftver. Most meg bánom, mert nincs piros/zöld gomb, helyette semmitérő multitasking gomb, meg mégsemmirekellőbb wap gomb...

csüt. jan. 24, 2008 18:06
arany tag

And_Or írta:
A V630-am csinálta a régi szoftverrel ezt, az újban már "kijavították". A K800-am kezdetektől nem csinálta, pedig R1JC002 volt rajta, most meg az R8BA024

Akkor ez nagyon szoft.frissítésre hajaz..., nem tudom számít-e, hogy vodás a lelkem, remélhetőleg lesz hozzá új!

kedd jan. 22, 2008 11:26
arany tag

Grass írta:
Sziasztok,
Egy észrevétel, mint nem régi K800i tulaj... szóval rendkívül zavaró a kameragomb és az, hogy mikor nyomkodom is aktív! A D750 nem csinált például olyant, ha SMS-t írtam megnyomtam véletlenül az exponáló gombot, akkor a kamera szoftvert indította volna... eleve jobb helyen volt a gomb. Grrr.
Esetleg nem tudtok valamit arról, hogy egy szoftverfrissítéssel ezt megoldották volna már?
Vodás, R1JC002, EROM: R3A022. (Azért majd ránézek majd a frissítési szolgáltatásra otthonról.)

kedd jan. 22, 2008 11:15
arany tag

Hozzászólás K800i
Sziasztok,
Egy észrevétel, mint nem régi K800i tulaj... szóval rendkívül zavaró a kameragomb és az, hogy mikor nyomkodom is aktív! A D750 nem csinált például olyant, ha SMS-t írtam megnyomtam véletlenül az exponáló gombot, akkor a kamera szoftvert indította volna... eleve jobb helyen volt a gomb. Grrr.
Esetleg nem tudtok valamit arról, hogy egy szoftverfrissítéssel ezt megoldották volna már?
Vodás, R1JC002, EROM: R3A022. (Azért majd ránézek majd a frissítési szolgáltatásra otthonról.)

kedd jan. 22, 2008 9:50
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1052 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Következő