|
Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Re: Samsung D900i
vans007 írta: Szia! Van egy Samsung D900i-m és lett rajta csinálva egy EEPROM reset egy kóddal! Ettől a telefon működik,de nem talál semmilyen hálózatot! Mi lehet ennek a megoldása? Mit tegyek? Hozzáértő mobilos megfelelő kellékekkel meg tudja csinálni? Megkérdezhetem, hogy miért?
|
szomb. márc. 08, 2008 14:08 |
|
|
vans007
vas-tag
|
Samsung D900i
Szia! Van egy Samsung D900i-m és lett rajta csinálva egy EEPROM reset egy kóddal! Ettől a telefon működik,de nem talál semmilyen hálózatot! Mi lehet ennek a megoldása? Mit tegyek? Hozzáértő mobilos megfelelő kellékekkel meg tudja csinálni?
|
szomb. márc. 08, 2008 14:02 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Telefanni írta: Sztereo bluetooth a Sony Ericssonokhoz kapható, állítólag máshoz is kompatibilis. Érdekelne egyrészt, hogy Sericsonok közül melyik a legolcsóbb, ami müxik ilyen kütyüvel zenehallgatásilag.
V630.
|
szomb. márc. 08, 2008 10:44 |
|
|
Telefanni
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 596 Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
|
Sztereo bluetooth a Sony Ericssonokhoz kapható, állítólag máshoz is kompatibilis. Érdekelne egyrészt, hogy Sericsonok közül melyik a legolcsóbb, ami müxik ilyen kütyüvel zenehallgatásilag. W sorozatból mindegyik??? (Asszem van köztük nem bluetooth-os is?)
S Nokia hogy áll e témával???
Köszi, ha valaki megszánja szegény információra éhes üres szilvalekvártárolómat.
|
szer. márc. 05, 2008 22:10 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Re: w810i, bluetooth, skype
Hümmm...
3 éve használok bluesoleil-t, a megfelelő (nem trial ) verzió kiválóan használható...
Persze sokkal jobb, ha egy laptopban benne van a BT gyárilag. De ha nincs, simán megteszi a BS is...
|
kedd márc. 04, 2008 0:13 |
|
|
adm7
vas-tag
|
w810i, bluetooth, skype
Vizsla írta: Vistám van nekem is, és nálam is előjön ez a "Bluetooth Peripheral Device" h.lyeség. 6233-at akartam összehozni BT-donglelel, persze nem megy sehogy se. PC Suitetal, majd a Westel saját programjával akartam netre csatlakozni BT-on keresztül, sikertelenül. Leszedtem a .inf modemfájlt, nem települt fel az illesztőprogram, ezt írta ki az Eszközkezelő.
Nézegettem Googlet, sok nokiásnak gondja van a Vista + BT párossal, de ezek szerint ez nem Nokia hiba, hanem Vista hiba, lévén te LG-vel szórakoztál.
Ja, nagy szivás. De tényleg, munkahelyemen kb fél perc alatt összehoztam xp alól - driver felrak, dongle bedug, eszköz párosit és simán ment skype-val (csak persze nem igazán örülnének, ha meló helyett skype-val szórakoznék). Ami a legidegesitobb, hogy a w810i telefonommal SEM megy. A munkatársamnak, aki motorola headset-et vett, elsőre ment. grrr! Legalább az egyikkel menne, na de 2-ből nulla, azért kicsit túlzás. Ahogy nézegettem Google-t, ez sajnos tényleg ilyen "alap" Vista hiba. Vagy nem lehet beállitani rendesen, vagy sehogy/ill. olyan nehezen,h a végére vért izzadsz. Az még külön plusz, hogy én előtte nem igazán foglalkoztam bluetoot-val semmilyen szinten, a donglehoz meg a BlueSoleil sw van... Persze azt már csak itt láttam valahol a fórumokon belül, h az az egyik legrosszabb/legnehezebben beállitható és, h óvakodni kell tőle úgymond. Na mind1. Kolléga megveszi a headsetet, én meg veszek egy motorola-t,amit a másik munkatársam vett (ha azzal sem jó a skype, akkor majd használom a telefonhoz legalább).
|
hétf. márc. 03, 2008 23:22 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Vistám van nekem is, és nálam is előjön ez a "Bluetooth Peripheral Device" h.lyeség. 6233-at akartam összehozni BT-donglelel, persze nem megy sehogy se. PC Suitetal, majd a Westel saját programjával akartam netre csatlakozni BT-on keresztül, sikertelenül. Leszedtem a .inf modemfájlt, nem települt fel az illesztőprogram, ezt írta ki az Eszközkezelő.
Nézegettem Googlet, sok nokiásnak gondja van a Vista + BT párossal, de ezek szerint ez nem Nokia hiba, hanem Vista hiba, lévén te LG-vel szórakoztál.
|
hétf. márc. 03, 2008 14:35 |
|
|
adm7
vas-tag
|
w810i + bluetooth
Sziasztok,
vettem egy LG hbm-761 headsetet, meg egy bluetooth dongle-t - alapvetően skype-val szerettem volna összehozni a dolgokat, de sajnos valamit telepiteni akar a Vista a headsethez, amit nagyon nem tud (bluetooth peripheral device) es igy persze semmi a végeredmény. Gondoltam sebaj, legalább a telefonomhoz legyen jó, de nem - mindent beállitottam, de ahogy a headseten veszem fel a hivást, a telefon azt irja ki, hogy "hang átadva a telefonra", ha pedig megpróbálom hivás közben átrakni a headsetre, akkor azt irja, hogy kapcsolódás, de úgy is marad és soha sem adja át a hangot. mi lehet a gond? elvileg mennie kéne. Ez a headset alapvetően bluetooth 2.0, de lefelé komptaibilis - a dongle 1.2, a teelfon meg 1.1, de hogy egyikkel se menjen... az sem értem, hogy a vista is minek akar telepiteni hozzá még cuccokat, mikor már név szerint megtalálta és kapcsolódva van (valami amúgy a dongle-val is lehet, mert úgy olvastam, hogy ha minden oké és telepitve van, akkor megadható kimeneti eszközként a hangtulajdonságok alatt vagy skype-on belül, de ott sem láttam semmit).
bárki tud bármi okosat, szóljon, légyszi. előre is köszi.
|
hétf. márc. 03, 2008 9:09 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
thomas77 írta: feri__ írta: A T-Mobilnál nem fog működni! Javaslom tüntetés szervezését! Miért jó ez nekik?
Na...
Mégis működik!
Beállítások telefon beállítások alkalmazások realplayer videó hálózat alap. hozzáférési pont és itt azt a hozzáférési pontot választom ki, amelyiknél az "internet" apn van beállítva.
Így működik a http://m.youtube.com/ és a saját alkalmazása is.
Gondolom, a többi készüléken is hasonló módon működésre lehet bírni a videómegosztót!
|
kedd feb. 26, 2008 14:30 |
|
|
gabo007
ezüst tag
Csatlakozott: szer. júl. 14, 2004 20:19 Hozzászólások: 99 Tartózkodási hely: Nyolc ker.
|
Sonyericsson
Sziasztok!
SonyEricsson Z310i telót lehet moddingolni valami okosabb szoftverrel?
|
pén. feb. 22, 2008 18:57 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
feri__ írta: A T-Mobilnál nem fog működni! Javaslom tüntetés szervezését!
Miért jó ez nekik?
|
szer. feb. 20, 2008 8:06 |
|
|
stephenx
vas-tag
|
my411cv
helló.
az volna a kérdés mért nem tudom párositani a sagem my411cv egy hbh-600 bluetoot-tal ?????????????
eddig minden telefonommal müködött, de ez csak felismeri de nem akar vele kommunikálni. ilyenkor mi a túró van.
köszi elöre is.
|
szer. feb. 20, 2008 7:43 |
|
|
feri__
vas-tag
|
user01 írta: thomas77 írta: Ha a http://m.youtube.com/ oldalt megnyitom a mobilomon, akkor nem igazán indulnak el a videók. Mi lehet a baj? Nokia 6120c-vel próbálom, T-s kártyával, 5GB-os internetcsomaggal. Természetesen 3G lefedettséggel rendelkező helyen. A telefonon minden hálózati beállítás gyári, de mégsem mennek a videók. Feltelepítettem a youtube saját alkalmazását is, amelyikkel szintén ez a probléma. "Could not connect to video streaming server." hibaüzenettel visszadobja! Mi lehet a baj? Valakinek működik egyáltalán? Vagy lehet, hogy a T kártyámmal ez sem fog működni? Ha minden igaz, a YouTube videókat az ingyenes emTube progival lehet nézni a telón. A nokiaprogramok.hu-n valószínűleg fent van. http://mobilnegyed.pcworld.hu/story.php?sid=10317&mn=1
A T-Mobilnál nem fog működni! Javaslom tüntetés szervezését!
Ugyanis a youtube videók 3gpp formátumban, RTP/RTPS protokoll segitségével töltődnének le. ( szemben webbózeres youtube-nál http a protokoll) A T-mobil privát címeket oszotgat a mobiloknak és NAT-tal "teszi ki" az internetre. NAT-on nem megy át az RTP-RTSP.
Átmehetne, ha lenne rtsp proxyjuk, de nincs, szerintem szándékosan.
|
kedd feb. 19, 2008 17:05 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
guni. írta: Hát sajnos nem volt szeretcsém, több telefonom is volt otthon, ami a listájában fel volt sorolva, de egyikkel sem tudott kezdeni semmit. Na mindegy, akkor marad levélnehezék... Guni
Sajnos előfordul. Nem minden kábelt, és nem minden gépet támogat az a progi, nagyon válogatós...
Ha egyszer tolna megyében jársz, és elhozod, megcsinálom...
|
hétf. feb. 18, 2008 11:04 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Trabi TM írta: Ha szerencséd van, akkor szervizkábellel, és ezzel a progival menni fog: http://trabitm.uw.hu/pbbSE.zip . Ha nincs szerencséd, akkor el kell vigyed valakihez megcsináltatni...
Hát sajnos nem volt szeretcsém, több telefonom is volt otthon, ami a listájában fel volt sorolva, de egyikkel sem tudott kezdeni semmit. Na mindegy, akkor marad levélnehezék...
Guni
|
vas. feb. 17, 2008 23:46 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
Van egy olyan link, hogy "Get YouTube on your phone".
Ha ide ráklikkelek, akkor ki is írja, hogy 6120c-hez való verziót fogja letölteni és telepíteni. Ezért nem értem, hogy miért nem megy!
Szerintem megint a T szivat engem!
|
vas. feb. 17, 2008 17:59 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
A youtube videók flash alapúak, szerintem ez a gond.
Üdv!
|
vas. feb. 17, 2008 14:20 |
|
|
user01
arany tag
|
Azt sajnos nem tudom. Valószínűleg a teló még nincs erre felkészítve, ezért csak külső progival megy. Megjegyzem, nincs gyakorlati tapasztalatom, mert nem netezek telefonról.
|
vas. feb. 17, 2008 10:34 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
De az oldaláról, vagy a saját alkalmazásával miért nem lehet?
|
vas. feb. 17, 2008 8:33 |
|
|
user01
arany tag
|
thomas77 írta: Ha a http://m.youtube.com/ oldalt megnyitom a mobilomon, akkor nem igazán indulnak el a videók. Mi lehet a baj? Nokia 6120c-vel próbálom, T-s kártyával, 5GB-os internetcsomaggal. Természetesen 3G lefedettséggel rendelkező helyen. A telefonon minden hálózati beállítás gyári, de mégsem mennek a videók. Feltelepítettem a youtube saját alkalmazását is, amelyikkel szintén ez a probléma. "Could not connect to video streaming server." hibaüzenettel visszadobja! Mi lehet a baj? Valakinek működik egyáltalán? Vagy lehet, hogy a T kártyámmal ez sem fog működni?
Ha minden igaz, a YouTube videókat az ingyenes emTube progival lehet nézni a telón. A nokiaprogramok.hu-n valószínűleg fent van. http://mobilnegyed.pcworld.hu/story.php?sid=10317&mn=1
|
szomb. feb. 16, 2008 21:41 |
|
|
langostejfol
vas-tag
|
sony ericsson t230-ról szeretném számítógépre menteni a hangfelvételeimet. tud valaki segíteni, hogy hogyan lehet?
kell az adatkábel mellé külön program?
kösz
|
szomb. feb. 16, 2008 8:03 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
[quote="Trabi TM"][/quote]
Köszi megpróbálom!
Guni
|
csüt. feb. 14, 2008 13:54 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
Ha a http://m.youtube.com/ oldalt megnyitom a mobilomon, akkor nem igazán indulnak el a videók.
Mi lehet a baj?
Nokia 6120c-vel próbálom, T-s kártyával, 5GB-os internetcsomaggal. Természetesen 3G lefedettséggel rendelkező helyen.
A telefonon minden hálózati beállítás gyári, de mégsem mennek a videók.
Feltelepítettem a youtube saját alkalmazását is, amelyikkel szintén ez a probléma. "Could not connect to video streaming server." hibaüzenettel visszadobja!
Mi lehet a baj?
Valakinek működik egyáltalán?
Vagy lehet, hogy a T kártyámmal ez sem fog működni?
|
szer. feb. 13, 2008 17:08 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
guni. írta: Na hogy on is legyek, kaptam egy SE T100-at, ami le vagyon zárva telefonkódilag. Van hozzá egy sima usb adatkábelem, meg soros szervízkábelem /vagyis az még a T28-hoz volt, de gondolom jó hozzá/. Rá tudom venni valahogy hogy árulja már el, vagy ez nem olyan mint a 3210 meg a LogoManager? Guni
Ha szerencséd van, akkor szervizkábellel, és ezzel a progival menni fog: http://trabitm.uw.hu/pbbSE.zip .
Ha nincs szerencséd, akkor el kell vigyed valakihez megcsináltatni...
|
szer. feb. 13, 2008 9:58 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Na hogy on is legyek, kaptam egy SE T100-at, ami le vagyon zárva telefonkódilag. Van hozzá egy sima usb adatkábelem, meg soros szervízkábelem /vagyis az még a T28-hoz volt, de gondolom jó hozzá/. Rá tudom venni valahogy hogy árulja már el, vagy ez nem olyan mint a 3210 meg a LogoManager?
Guni
|
hétf. feb. 11, 2008 23:36 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Bizony, ha ráértek, folytathatnátok ezt akár az OFFtopicban is...
|
vas. feb. 10, 2008 5:02 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Másik vezérlést kérni sajnos nem lehet, 5 féle van össze-vissza, HF vevőt meg csak akkor cserélnek, ha elromlik/elöregszik.
Teljesítmény bővítésnél az eljárás és az ár függ attól, hány fázisod van most és mennyit szeretnél majd, ill. mennyi amperről mennyire bővítesz. Egész durva árak is kijöhetnek, de minimum 11.000 HUF.
Ez amúgy nem OFF itt?
Üdv!
|
vas. feb. 10, 2008 2:27 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Igényeltem TENSI Goldot. Jópfofa, és most ingyen van, meg lehet vele kedvezményeket szerezni .
Igen, a táblázat segített . Lehet kérni más vezérlés is? Ha az egyik biztosítékot nagyobbra akarjuk cserélni, mi a hivatalos policy?
Számla azóta se jött, tehát nem is tudtuk volna meg, ha te nem vagy, hogy árváltozás miatt diktálhatunk.
|
szomb. feb. 09, 2008 22:28 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Ezeknél a kártya a mézesmadzag, hogy elcsábulj és költs, kamatot meg ne kelljen fizetnie a banknak - gondolom. Nekem a fiók mélyén van a kártya, nem áll szándékomban használni. Ha meg mégis el kell költeni a pénzt, ingyen átvezetem a classic számlára és fizetek onnan szintén ingyen.
De végülis csak egyhavi kamatot buksz, ha van terhelés.
A B2 meg gondolom a táblázatból derült ki, nem a HF vevőről.
Amit még mailben kérdeztél, hogy mi a helyzet a tájékoztatással, arra azért nem válaszoltam még, mert nincs róla infóm... Elvileg a híráramban benne volt, de nem bírok keríteni aktuálisat, az ÁSZ-ek oldalán meg csak a 3. szám van. Majd meginterjúvolom a szakmai főatyaúristent nálunk, ő kommunikál a megbízókkal (és csinálja a hibás segédanyagokat...)
Üdv!
|
szomb. feb. 09, 2008 22:16 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Jaj, eszembe jutottál : a HF megfejtődött, a kategória B2. Képet majd egyszer küldök... Most kapcsoltam be, 21:40-kor .
Mit szólsz az Álmok és a Családi Megtakarítási kártyához? Ha használod a kártyát, sosem kapod meg a kimagasló kamatot - jó marketingfogás. És még a vásárlásért is fizetsz.
|
szomb. feb. 09, 2008 21:58 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Az hagyján, de olyan vastag papírra nyomtatják...
A 3 számlámról akkora paksaméta jön, hogy inkább lemondom a papíralapú értesítőt és nyomtatom magam...
Üdv!
|
szomb. feb. 09, 2008 21:54 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
k_chris írta: ugyanez van a bankoknál is... számlavezetőrendszert se sokan gyártanak... Melyik cég az?
CIB mikor fog leszokni a TEXT formátumú, zéródesingú számlaképről?
|
szomb. feb. 09, 2008 21:43 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Hauptmann írta: Sziasztok,
A Nokiának a 6233 után jött ki valami hasonló tudású telefonja S40v3-al, vagy most már ebben a karótegóriában az S60 az egyeduralkodó?
Jött: 6300, 6500 classic, 6500 slide, 6267 (kinyithatós), bár ez utóbbi 3 s40 5th edition.
|
pén. feb. 08, 2008 7:10 |
|
|
Hauptmann
arany tag
|
Sziasztok,
A Nokiának a 6233 után jött ki valami hasonló tudású telefonja S40v3-al, vagy most már ebben a karótegóriában az S60 az egyeduralkodó?
|
pén. feb. 08, 2008 6:05 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
pampika írta: integral írta: Minden mobilnál úgy van, ha lenyomom pl a 2# gombokat, akkor a SIM-es telefonkönyv második helyén tárolt számot hozza elő? Amivel eddig találkoztam, azon működött, szóval valószínű a tieden is
Köszi, valóban működik.
|
pén. feb. 01, 2008 14:03 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
k_chris írta: joc_ írta: pampika írta: integral írta: Minden mobilnál úgy van, ha lenyomom pl a 2# gombokat, akkor a SIM-es telefonkönyv második helyén tárolt számot hozza elõ? Amivel eddig találkoztam, azon mûködött, szóval valószínû a tieden is Az sms átirányítást meg sztem is meg lehetne oldani sokkal olcsóbban is, hisz az sms-nek van egy címzettje. Vagy odaküldöm, vagy felülírom egy, a user által megadott átirányítási számra. Kb ennyit tudhat az a modul. Nem is állította senki hogy többet kell tudnia. De ugye, azt egyikõtök sem gondolja komolyan, hogy mondjuk egy T-s programozó fog a kapcsolóközpont szoftverében programkódot változtatni? Gondolod, hogy a kapcsolóközpont szállítója, gyártója ezt meg fogja engedni?? Ez nem a warez szintje... Tudom t68 te nagyon szeretsz fikázni engem, de segítek: annak amit írtam, az a lényege, hogy a szolgáltató nagyon drágán kaphatja meg ezt a szolgáltatás opciót attól akitõl megvehetné. Pont. Teljesen mindegy most ebbõl a szempontból hogy kitõl. Saját embere nem nyúlhat bele programkódot módosítani. Kapcsolóközpontért meg hiába megy be a sarki barkácsboltba, ott nem árulnak ilyet. Körülbelül hárman-négyen gyártanak ilyet a világon, egy adott típust pedig csak egy valaki. Halkan jegyzem meg, hogy külföldön sem nagyon tudok ilyen szolgáltatásról. Talán ott sem teljesen véletlenül... ugyanez van a bankoknál is... számlavezetõrendszert se sokan gyártanak...
Még valaki? Ennél nagyobbat ki tud? Esetleg zöldebbet?
|
csüt. jan. 31, 2008 17:40 |
|
|
k_chris
platina tag
|
Új apró kérdés:
Van énnekem egy W490es Motorolám. Eztet meg lehet szabadítani a rabláncától illetve megoldott?
|
csüt. jan. 31, 2008 15:14 |
|
|
k_chris
platina tag
|
joc_ írta: pampika írta: integral írta: Minden mobilnál úgy van, ha lenyomom pl a 2# gombokat, akkor a SIM-es telefonkönyv második helyén tárolt számot hozza elő? Amivel eddig találkoztam, azon működött, szóval valószínű a tieden is Az sms átirányítást meg sztem is meg lehetne oldani sokkal olcsóbban is, hisz az sms-nek van egy címzettje. Vagy odaküldöm, vagy felülírom egy, a user által megadott átirányítási számra. Kb ennyit tudhat az a modul. Nem is állította senki hogy többet kell tudnia. De ugye, azt egyikőtök sem gondolja komolyan, hogy mondjuk egy T-s programozó fog a kapcsolóközpont szoftverében programkódot változtatni? Gondolod, hogy a kapcsolóközpont szállítója, gyártója ezt meg fogja engedni?? Ez nem a warez szintje... Tudom t68 te nagyon szeretsz fikázni engem, de segítek: annak amit írtam, az a lényege, hogy a szolgáltató nagyon drágán kaphatja meg ezt a szolgáltatás opciót attól akitől megvehetné. Pont. Teljesen mindegy most ebből a szempontból hogy kitől. Saját embere nem nyúlhat bele programkódot módosítani. Kapcsolóközpontért meg hiába megy be a sarki barkácsboltba, ott nem árulnak ilyet. Körülbelül hárman-négyen gyártanak ilyet a világon, egy adott típust pedig csak egy valaki. Halkan jegyzem meg, hogy külföldön sem nagyon tudok ilyen szolgáltatásról. Talán ott sem teljesen véletlenül...
ugyanez van a bankoknál is... számlavezetőrendszert se sokan gyártanak...
|
csüt. jan. 31, 2008 15:08 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
bighug írta: Sziasztok még teljesen uj vagyok
Továbbiakban:
-mondatvégén írásjel
-mondat elején nagybetű
-ékezeteket helyesen használd.
Így könnyebb nekünk is olvasni/értelmezni, hogy mit szeretnél.
|
kedd jan. 29, 2008 18:23 |
|
|
bighug
vas-tag
Csatlakozott: kedd jan. 29, 2008 14:47 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: bp
|
Sziasztok még teljesen uj vagyok remélhetőleg vki tud segiteni.. szoval a problémám: nemrég kaptam egy samsunk sgh-e210es telefont minden ok bár azért aprobb hibák sajna előfodulnak .. a lényeg h probálok rárakni dolgokat Bt-n keresztül mert csak igy lehet elvileg és az a gondh mindig csak a telefonra rakja rá pedig a microsd kártya be van helyezve.. nemudom hogyan lehetne beállitani ugy h a fájlküldésnél rögtön a kártyára rakja a dolgokat... ha sajnos nem oldodik emg a helyzet asszem elugrok a szervizbe.. :/ azért előre köszönet mindent!
|
kedd jan. 29, 2008 14:54 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
pampika írta: integral írta: Minden mobilnál úgy van, ha lenyomom pl a 2# gombokat, akkor a SIM-es telefonkönyv második helyén tárolt számot hozza elő? Amivel eddig találkoztam, azon működött, szóval valószínű a tieden is Az sms átirányítást meg sztem is meg lehetne oldani sokkal olcsóbban is, hisz az sms-nek van egy címzettje. Vagy odaküldöm, vagy felülírom egy, a user által megadott átirányítási számra. Kb ennyit tudhat az a modul. Nem is állította senki hogy többet kell tudnia. De ugye, azt egyikőtök sem gondolja komolyan, hogy mondjuk egy T-s programozó fog a kapcsolóközpont szoftverében programkódot változtatni? Gondolod, hogy a kapcsolóközpont szállítója, gyártója ezt meg fogja engedni?? Ez nem a warez szintje...
Tudom t68 te nagyon szeretsz fikázni engem, de segítek: annak amit írtam, az a lényege, hogy a szolgáltató nagyon drágán kaphatja meg ezt a szolgáltatás opciót attól akitől megvehetné. Pont. Teljesen mindegy most ebből a szempontból hogy kitől. Saját embere nem nyúlhat bele programkódot módosítani. Kapcsolóközpontért meg hiába megy be a sarki barkácsboltba, ott nem árulnak ilyet. Körülbelül hárman-négyen gyártanak ilyet a világon, egy adott típust pedig csak egy valaki.
Halkan jegyzem meg, hogy külföldön sem nagyon tudok ilyen szolgáltatásról. Talán ott sem teljesen véletlenül...
|
hétf. jan. 28, 2008 23:47 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
integral írta: Minden mobilnál úgy van, ha lenyomom pl a 2# gombokat, akkor a SIM-es telefonkönyv második helyén tárolt számot hozza elő?
Amivel eddig találkoztam, azon működött, szóval valószínű a tieden is
Az sms átirányítást meg sztem is meg lehetne oldani sokkal olcsóbban is, hisz az sms-nek van egy címzettje. Vagy odaküldöm, vagy felülírom egy, a user által megadott átirányítási számra. Kb ennyit tudhat az a modul.
|
hétf. jan. 28, 2008 23:02 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
joc_ írta: kerelyfe írta: Nem pontos idézet: azt kell elõállítani, amire van kereslet. Ha erre van? Szerintem volna igény a szolgáltatásra. Persze nem ennyiért. Kérdeztem már bennfentes embert, hogy miért is ne lehetne ilyen szolgáltatást csinálni a szolgáltatók oldalán, erre az volt a válasz hogy természetesen technikailag lehetséges. Csak az a baj, hogy azt a modult/sw-t a központba ami az sms átirányítást elrendezi olyan drágán szállítanák a központok fejlesztõi, hogy egyszerûen nem éri meg megvásárolni. Természetesen mindenki tudja hogy nem az önköltsége sok egy ilyen modulnak, hanem sokat akarnak nyúlni a szállítók.
Szép hazugság, csak nem vesszük be.
1. ha külsős cég meg tudja csinálni, akkor ők is meg tudták volna csinálni - modulmegrendelés nélkül is.
2. nem azért drága, mert sokat akarnak nyúlni a szállítók, hanem azért drága, hogy így vigyék ki a nyereséget az anyacégnek. (Mert ő a hazai beszállítója)
És a mesének itt vége is.
|
hétf. jan. 28, 2008 19:22 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Sziasztok!
Minden mobilnál úgy van, ha lenyomom pl a 2# gombokat, akkor a SIM-es telefonkönyv második helyén tárolt számot hozza elő?
Elég ha csak a Samsungra megmondjátok
Köszi.
|
hétf. jan. 28, 2008 18:11 |
|
|
gonczig
vas-tag
|
Szerettem volna meg érdeklödni hogy tudja e valaki, mikor lesz végre kaphato a N95 8GB t-mobilenál???
Merre kell érdeklödni?
|
hétf. jan. 28, 2008 13:32 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
kerelyfe írta: Nem pontos idézet: azt kell előállítani, amire van kereslet. Ha erre van? Szerintem volna igény a szolgáltatásra. Persze nem ennyiért.
Kérdeztem már bennfentes embert, hogy miért is ne lehetne ilyen szolgáltatást csinálni a szolgáltatók oldalán, erre az volt a válasz hogy természetesen technikailag lehetséges. Csak az a baj, hogy azt a modult/sw-t a központba ami az sms átirányítást elrendezi olyan drágán szállítanák a központok fejlesztői, hogy egyszerűen nem éri meg megvásárolni.
Természetesen mindenki tudja hogy nem az önköltsége sok egy ilyen modulnak, hanem sokat akarnak nyúlni a szállítók.
|
pén. jan. 25, 2008 20:36 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
joc_ írta: A mieinket a hónap forulójával.
Köszi!
|
pén. jan. 25, 2008 15:29 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
kerelyfe írta: Kicsit vastagon fog a ceruzájuk! Meg egy kicsit? lehet, hogy nagyon lehúzás gyanús a dolog. Nem pontos idézet: azt kell elõállítani, amire van kereslet. Ha erre van?
ja, ha a szolgáltatók annyira balfékek, pontosabban annyira nincs verseny, hogy nem fejlesztenek semmit, akkor ez van.
|
pén. jan. 25, 2008 14:30 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
thomas77 írta: A T-nél a számlás csomagokat hányadikán zárják? A mieinket a hónap forulójával.
|
pén. jan. 25, 2008 14:19 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
A T-nél a számlás csomagokat hányadikán zárják?
|
pén. jan. 25, 2008 14:00 |
|
|