Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 15:26

Hozzászólás a témához  [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 62  Következő
T-MOBILE-GYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tegyetek panaszt a fogyasztóvédelemnél.

szomb. ápr. 26, 2008 9:03
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
bluetooth-on egyetlen egy videót kaptam (az 1-es teremben, ahol a falfestmények vannak körbefordul a kamera - hang nuku).

Én este próbáltam ki az audio-guide-ot, amikor él a T-percek kedvezményem. Nem kicsit bosszankodtam, amikor láttam, hogy levonták a 38 Ft-os megkezdett percenkénti díjat.

A tájékoztatóban (ami a pénztárnál van elhelyezve) - illetve a neten is hasonlóan - ez szerepel:
A 06 30 3030 2XX-as számot bárki hívhatja a tarifacsomagjának megfelelő 06 30-as mobilszám hívásának díjáért.
(nem reklámozom számot, nincs is miért)

Nem tudom a Műcsarok miért adja a nevét ehhez a nesze semmi - fogd meg jól Tré rekámhoz ill. pénzlenyúláshoz.

pén. ápr. 25, 2008 18:30
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
Ha a Műcsarnokban jártok, és a Lipcse-jelenség kiállításon a 'Tré mobil' audio-guide szolgáltatását veszitek igénybe ne lepődjetek meg, hogy nem a szórólap (!) szerint 0630-as hívás díját, hanem pl. T dominósként min. 38 Ft/perc (információs szám) díjat kell fizetni!
Már a T-Mobile is hazudik!!! Szép lenyúlás ez is!!! Miért nincs itthon egy normális szolgáltató???

csüt. ápr. 24, 2008 22:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Beszéltem a 1430-cal, azt mondták írjak levelet a hálón kívülről jövő fogadott hívások után járó pontok jóváírásának visszartásáról. Brrr.... A mostani válaszadási sebességgel, amit az internetes ügyfél levelezés produkál, talán ha áprilisra választ kapok...
Választ természetesen azóta sem küldtek, jóváírás sem történt, s mostmár bizonyos, hogy márciusra sem adták meg a számhordozott számomra a fogadott hívások után járó pontokat.

szomb. ápr. 12, 2008 16:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy pár perc múlva meggyógyult, de legalább fél órán keresztül halott volt a dolog.
Az órát nekem is csak kikapcsolás után frissítette. Egy hívás kevés volt neki.

hétf. márc. 31, 2008 5:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
És az időfrissítés sem működött: csak ki-bekapcsolás után változott a 3310-esen az idő :(.

vas. márc. 30, 2008 22:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most a GPRS hálózata kotlott meg a T-nek! 3 telefon, 3 T sim, 0 G-betű! :evil:

vas. márc. 30, 2008 20:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem a két szoftverfrissítés pont tud ekkora adatforgalmat generálni. Frissítés előtt megkérdezi a telefon, hogy csatlakozhat-e a netre. Te erre ráböktél, hogy igen. A telefonon lefutott a frissítés. :arrow: Letöltött egy valag adatot, Te meg fizetsz, mert nem volt csak NET START szolgáltatásod. Annak meg ennyi a tarifája. Mi a gond?

vas. márc. 23, 2008 11:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
...folyamatos online GPRS kapcsolat esetén x időnként felfelé kerekítik az addigi pár bájtos forgalmat.
Ha emlékezetem nem csal, az időalapú GPRS noha a westel találmánya, amit magas szintre a pannon fejlesztett :), de a westel csak dominosoknál használja. A díjszabást meg kéne néznem...

szomb. márc. 22, 2008 23:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
ezt most milyen felvetésből írtad?
Hogy 36 ezres számlája lett.

szomb. márc. 22, 2008 23:16
Moderátor

Hozzászólás 
Vizsla írta:
És mi van, ha az a 34MB forgalom (HS)CSD-vel keletkezett :D?
Mondjuk az butaság, de adott egy ötletet, tudjuk, hogy folyamatos online GPRS kapcsolat esetén x időnként felfelé kerekítik az addigi pár bájtos forgalmat. Ebből nem állhat össze egy hónap alatt 34 MB?
És még mondhat is igazat a tulaj, hogy egyáltalán nem használta TUDATOSAN a GPRS-t.

szomb. márc. 22, 2008 22:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:

ezt most milyen felvetésből írtad?

szomb. márc. 22, 2008 21:48
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 

szomb. márc. 22, 2008 19:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
KrE írta:
... Erről kérdeztem már T-s ismerősömet, hogy mi értelme van, azt mondta, hogy azért van, mert többen is visszaéltek azzal, hogy ha részösszeget fizet a számlából, akkor hozzájut az adott előfizető adataihoz a számlának köszönhetően.

ezt mondjuk nem egészen értem, mivel a vodánál valami olyasmi van csak rányomva, hogy X (amit amúgyis te diktálsz be) telefonszámlára befizetés történt Y értékben. Keltezés, aláírás és ennyi.

Küldök PÜ-t, mert nem akarok ötleteket adni azoknak, akiknek maguktól nem jutott még eszükbe ez a trükk.
(Bár elvileg már nem hasznosítható pont, az általam említett úvintézkedések miatt.)

szomb. márc. 22, 2008 13:41
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
KrE írta:
... Errõl kérdeztem már T-s ismerõsömet, hogy mi értelme van, azt mondta, hogy azért van, mert többen is visszaéltek azzal, hogy ha részösszeget fizet a számlából, akkor hozzájut az adott elõfizetõ adataihoz a számlának köszönhetõen.

ezt mondjuk nem egészen értem, mivel a vodánál valami olyasmi van csak rányomva, hogy X (amit amúgyis te diktálsz be) telefonszámlára befizetés történt Y értékben. Keltezés, aláírás és ennyi.

szomb. márc. 22, 2008 2:35
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
keiko28 írta:
Sziasztok!

Hatalmas problémám van. A T-Mobile erre a hónapra kihozott nekem egy 36 ezres számlát, netezésre... December óta van ez az előfizetéses telefonom, és eddig 2 alkalommal használta a telefon a netet, amikor szoftverfrissítést csináltam. Ezután kaptam is 2 sms-t az adatforgalomról, és persze számlát is... De ebben a hónapban nem volt semmi, nem jött sms, mivel nem is neteztem, van itthon szélessáv, bolond lennék pötyögni kicsiben.... Most mégis rám akarnak verni 36 ezret, 34 MB-ért.... Ami azért is vicces, mert a 15 GB-os netcsomag 14 ezer 1 hónapra, engem meg 34MB-ért lehúznának 36 ezerrel..... Igaz nincs netcsomagom, mivel nincs szükség rá, van itthon net. De most mégis szivatnak.... Voltam bennt, de mivel nem az én nevemen van a telefon, nem tudtam meg semmit.... Vkinek van vmi ötlete, hogy hogyan bizonyítsam az igazamat? És még azt szeretném kérdezni, hogy ha nem az én nevemen van, attól még befizethetem én? Mert most korlátozták a kimenő hívásaimat ameddig nincs befizetve...
Vki mentsen meg! :( :cry:
Naszóval.

Attól, hogy nem NETEZTÉL, attól még a telefonod egyéb szolgáltatásokkal képes 1 hónap alatt ilyen adatforgalmat generálni. Ilyenek pl. a Google Maps, vagy az E-mail-figyelés, esetleg más egyéb, netet/wapot igénybe vevő szolgáltatás.

Egyvalamit felejts el, hogy azt vitasd, hogy valóban az adott számról/SIM-ről történt az adatforgalom. Mivel ebben nem hibáznak.

Gondolom, ha roaming net kavarodott volna bele, arról tudnál, mert azt külön jelzik.

szomb. márc. 22, 2008 1:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
keiko28 írta:
Sziasztok!

Hatalmas problémám van. A T-Mobile erre a hónapra kihozott nekem egy 36 ezres számlát, netezésre... December óta van ez az előfizetéses telefonom, és eddig 2 alkalommal használta a telefon a netet, amikor szoftverfrissítést csináltam. Ezután kaptam is 2 sms-t az adatforgalomról, és persze számlát is... De ebben a hónapban nem volt semmi, nem jött sms, mivel nem is neteztem, van itthon szélessáv, bolond lennék pötyögni kicsiben.... Most mégis rám akarnak verni 36 ezret, 34 MB-ért.... Ami azért is vicces, mert a 15 GB-os netcsomag 14 ezer 1 hónapra, engem meg 34MB-ért lehúznának 36 ezerrel..... Igaz nincs netcsomagom, mivel nincs szükség rá, van itthon net. De most mégis szivatnak.... Voltam bennt, de mivel nem az én nevemen van a telefon, nem tudtam meg semmit.... Vkinek van vmi ötlete, hogy hogyan bizonyítsam az igazamat? És még azt szeretném kérdezni, hogy ha nem az én nevemen van, attól még befizethetem én? Mert most korlátozták a kimenő hívásaimat ameddig nincs befizetve...

1. bárki befizethet. Bemész a vesztelhez, megmondod milyen számra akarsz fizetni és kész. (Legalábbis a vodánál így van, és a pannonnál is így volt, amíg ott voltam)

2. mivel nem a te neveden van a telefon, ezért (a telefonos, jelszóval elérhetőeken túl) nem tudsz csinálni semmit sem.

(Ennyiből egyébként is nehéz lenne bármi többet mondani, legfeljebb nagyon elvi szemmel, egy bírósági tárgyalás során, talán megítélhet a bíróság aránytalanságot.)

Alapvetően az lenne a logikus, hogy bárki fizethetne, de a T-nél, ha semélyesen fizetsz, akkor elképzelhető, hogy keresztkérdéseket tesznek fel. Erről kérdeztem már T-s ismerősömet, hogy mi értelme van, azt mondta, hogy azért van, mert többen is visszaéltek azzal, hogy ha részösszeget fizet a számlából, akkor hozzájut az adott előfizető adataihoz a számlának köszönhetően.

pén. márc. 21, 2008 23:56
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem lehet esetleg hatarkozeli az emberunk?

pén. márc. 21, 2008 23:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
keiko28 írta:
Sziasztok!

Hatalmas problémám van. A T-Mobile erre a hónapra kihozott nekem egy 36 ezres számlát, netezésre... December óta van ez az elõfizetéses telefonom, és eddig 2 alkalommal használta a telefon a netet, amikor szoftverfrissítést csináltam. Ezután kaptam is 2 sms-t az adatforgalomról, és persze számlát is... De ebben a hónapban nem volt semmi, nem jött sms, mivel nem is neteztem, van itthon szélessáv, bolond lennék pötyögni kicsiben.... Most mégis rám akarnak verni 36 ezret, 34 MB-ért.... Ami azért is vicces, mert a 15 GB-os netcsomag 14 ezer 1 hónapra, engem meg 34MB-ért lehúznának 36 ezerrel..... Igaz nincs netcsomagom, mivel nincs szükség rá, van itthon net. De most mégis szivatnak.... Voltam bennt, de mivel nem az én nevemen van a telefon, nem tudtam meg semmit.... Vkinek van vmi ötlete, hogy hogyan bizonyítsam az igazamat? És még azt szeretném kérdezni, hogy ha nem az én nevemen van, attól még befizethetem én? Mert most korlátozták a kimenõ hívásaimat ameddig nincs befizetve...

1. bárki befizethet. Bemész a vesztelhez, megmondod milyen számra akarsz fizetni és kész. (Legalábbis a vodánál így van, és a pannonnál is így volt, amíg ott voltam)

2. mivel nem a te neveden van a telefon, ezért (a telefonos, jelszóval elérhetőeken túl) nem tudsz csinálni semmit sem.

(Ennyiből egyébként is nehéz lenne bármi többet mondani, legfeljebb nagyon elvi szemmel, egy bírósági tárgyalás során, talán megítélhet a bíróság aránytalanságot.)

pén. márc. 21, 2008 22:57
Profil Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

pén. márc. 21, 2008 22:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még jó, hogy van My T-Mobile

vas. márc. 16, 2008 0:50
arany tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Én a számlán még nem láttam feltüntetve a KAP pontokat.
Csak a már aranykártyás számoknál van feltüntetve a számla legvégén a számonkénti bontás után.

szomb. márc. 15, 2008 23:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Beszéltem a 1430-cal, azt mondták írjak levelet a hálón kívülről jövő fogadott hívások után járó pontok jóváírásának visszartásáról. Brrr.... A mostani válaszadási sebességgel, amit az internetes ügyfél levelezés produkál, talán ha áprilisra választ kapok...

szomb. márc. 15, 2008 16:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én a számlán még nem láttam feltüntetve a KAP pontokat.

szomb. márc. 15, 2008 15:49
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Nálam ugyanez van. Januártól mostanáig a pontok eltűntek, aranyból kék lett, platinából arany. Sőt, a feburári hónapra egy számhordozott 70-es számon csak az 1 évért járó 5 pontot írták jóvá, míg 6 órányi, más hálóból jövő hívás pontjai még nincsenek sehol!

Mégis mit mondjak, hogyan bizonyítsam az igazamat, ha ezek sosem készítenek listát, mikor, miért mennyi pontot adtak/vontak le, s pl. 6-ból ha 1 ügyintéző hajlandó utánanézni és elárulni is a fogadott hívások percmennyiségét?

Nekem sem volt egyszerű menet, többször telefonáltam mire kifogtam egy korrekt ügyintézőt, aki vissza is hívott, nem úgy mint az előzők, és 3 kártyára visszakaptam a pontjaimat, viszont a negyedik a régi rendszerben gyűjtött pontok alapján arany lett volna, azt bebuktam, és nem is akarok már foglalkozni vele, meg az egész KAP-pal. Szerintem 100-ból ha 1 ember foglalkozik csak az elvesző pontokkal, elfogadják ami a számlán van

szomb. márc. 15, 2008 13:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nálam ugyanez van. Januártól mostanáig a pontok eltűntek, aranyból kék lett, platinából arany. Sőt, a feburári hónapra egy számhordozott 70-es számon csak az 1 évért járó 5 pontot írták jóvá, míg 6 órányi, más hálóból jövő hívás pontjai még nincsenek sehol!

Mégis mit mondjak, hogyan bizonyítsam az igazamat, ha ezek sosem készítenek listát, mikor, miért mennyi pontot adtak/vontak le, s pl. 6-ból ha 1 ügyintéző hajlandó utánanézni és elárulni is a fogadott hívások percmennyiségét?

pén. márc. 14, 2008 22:51
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
hhh3 írta:
blueye írta:
hhh3 írta:
Októberben eltüntették az aranykártyapontjaimat, és platináról arannyá fokoztak, pedig még csak egy éve váltottam előfizura. Csak most vettem észre, mikor használni szerettem volna a pontokat vásárlásra, de csak 30 pont volt a több ezer helyett :shock: . A számlákon októbertől a pontok száma helyett az érvénytelen szó szerepelt, csak a mostanin lett 30 .
Nem volt tartozásod, egyirányúsításod?
Nem volt! Ők sem értik miért, azt látják, hogy a pontlevonás történt, mintha 2 évnél régebbiek lennének a pontjaim, de egy éven belül szereztem, a platinát is. Most vizsgálják, majd visszahívnak. Mással is történt ilyesmi? Ha sokan nem veszik észre a pontvarázslást, akkor egész sok pénzt takaríthat meg a Tré.
Akkor jóvá fogják írni.
Kérj egy kis plusz fájdalomdíjat, mert pont most vásároltál volna belőle, de az ő hibájuk miatt nem tudtál. :)

Megoldódott a probléma jóváírták a pontokat, újabb telefonálással a platina színt is visszakaptam. :) Mindez egy(jogos) számlareklamáció miatt történt, a hibás számlát a 1430-cal egyeztetve nem fizettem be. Nem kértem fájdalomdíjat, viszont fél évvel tovább leszek platina :)

pén. márc. 14, 2008 5:16
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Hazafelé kb. 500 méter megtétele után már működött 3G-n is a net!
Úgy látszik, hogy csak az a cella ájult el.

Ilyen cella beájulás a vodánál is ugyanigy van
Tel., sms megy, adatátvitel nem.
Csak 3G-n.
Gsm-en minden rendben.

pén. feb. 29, 2008 22:02
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
myshcz írta:
T-Mobile-nál nem lehet a cellainformációkat megjeleníteni? Gondolok én itt arra, hogy kiírja a készülék hogy Budapes, Győr..stb.

Nem, mert nem sugározza.

csüt. feb. 28, 2008 20:50
vas-tag

Hozzászólás 
T-Mobile-nál nem lehet a cellainformációkat megjeleníteni? Gondolok én itt arra, hogy kiírja a készülék hogy Budapes, Győr..stb.

csüt. feb. 28, 2008 20:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hazafelé kb. 500 méter megtétele után már működött 3G-n is a net!
Úgy látszik, hogy csak az a cella ájult el.

csüt. feb. 28, 2008 17:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most állítottam be az ismerősöm notiján az smtp hitelesítést. Ki kellett próbálnom... De az ő stick-ével sem csatlakozott 3G-n. Csak gprs-edge módban tudtam lepróbálni.
Egyszerre 3 készülék nem halhat be! Biztos, hogy hiba van a hálózatban.
Nemsokára indulok haza. Otthon is kipróbálom. Hátha ott megy! :roll:

csüt. feb. 28, 2008 16:32
platina tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Nekem meg már a 3G adatkapcsolat sem működik! :shock:
Ha átkapcsolom gsm-re, akkor megy rendesen, de 3G-n csak a hanghívás működik!
Persze full 3G térerőt mutat a telefonom. A kollégám usb stickje sem tud csatlakozni.
Mindez Óbudán, ma reggeltől.

A hibabejelentőt hívtam reggel, de nem tudnak hálózati hibáról. Lehet, hogy csak ebben a cellában van gond. Most nem tudok mozdulni, úgyhogy nem tudom máshol kipróbálni.

Akkor nekem szerencsém volt. 2 napja fejeztem be egy hétig tartó hangkonferenciát Óbudán. Kifogástalanul működött a 3G (USB stickel).

csüt. feb. 28, 2008 14:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem meg már a 3G adatkapcsolat sem működik! :shock:
Ha átkapcsolom gsm-re, akkor megy rendesen, de 3G-n csak a hanghívás működik!
Persze full 3G térerőt mutat a telefonom. A kollégám usb stickje sem tud csatlakozni.
Mindez Óbudán, ma reggeltől.

A hibabejelentőt hívtam reggel, de nem tudnak hálózati hibáról. Lehet, hogy csak ebben a cellában van gond. Most nem tudok mozdulni, úgyhogy nem tudom máshol kipróbálni.

csüt. feb. 28, 2008 13:06
platina tag

Hozzászólás 
Ezt az autentikációt nem említi semmilyen leírásban a T. Az ügyfelek, akik levelet kaptak, abban sincs említve. A honlapon sem szerepel a beállítások között.
A súlyosabb, hogy nem t-email -os címegre nem is működik. Így sok értelme sincs.
A T úgy látszik fokozatosan leépíti email szolgáltatását.

csüt. feb. 28, 2008 11:49
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
rviktor írta:
Akkor meg is van a megoldás:) be kell kapcsolni az SMTP authentikációt:)

Na persze!
De mi van azokkal a mobilokkal, amelyiknél nincs erre lehetőség?
:evil:

Itt jön a kompromisszum, vagy engedik és kapsz egy olyan szervert, ami mindig RBL listán van, vagy néhány mobil ami ezt nem tudja csak a t-email-es címével tud kiküldeni...

én minden tekintetben az utolsót választom, mert nincs annál rosszabb hogyha levelet akarsz küldeni és RBL listákra hivatkozva elutasításra kerül, a sok idióta miatt aki nem tudja védeni a gépét.

Mióta a t-online bevezette az authentikációt nem került fel RBL listára, max 50 előfizető akik önszántukból spameltek.

csüt. feb. 28, 2008 10:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
rviktor írta:

Na persze!
De mi van azokkal a mobilokkal, amelyiknél nincs erre lehetőség?

szer. feb. 27, 2008 11:47
arany tag

Hozzászólás 
vocsok írta:
Egy ismerősöm megkért, hogy állítsam be a levelezését, mert számmal megy ki az emailcíme. Megnéztem, minden úgy volt beállítva, ahogy kell. (..@t-email.hu -s a postafiókja).
Azon kívül felháborító, hogy ha nekem van mondjuk egy hivatalos domain alapú fiókom, nem használhatom küldésre a T internetszolgatatást, ahogy minden szolgáltatónál lehet !

"9.2.8. Szolgáltató a csomagkapcsolt és az áramkörkapcsolt adatátviteli hordozó szolgáltatásaihoz kapcsolódó alkalmazásként Előfizető számára mobil készülékről kezdeményezhető e-mail üzenet küldési lehetőséget biztosít SMTP szerverén keresztül meghatározott díj ellenében.

Szolgáltató abban az esetben, ha az Előfizető által beállított e-mail postafiókjának azonosítását el tudja végezni az SMTP szerverén (csak t-email postafiókok), akkor az Előfizető által beállított postafiók nevét változatlanul hagyva kézbesíti a címzettnek a küldendő levelet. Ellenkező esetben, az e-mail postafiók azonosíthatóságának hiányában, Szolgáltató az Előfizető által beállított e-mail postafiók címét átírja a csomagkapcsolt, illetve áramkörkapcsolt adatátviteli hordozó szolgáltatást igénybevevő Előfizető SIM kártyájának hívószámára a következő formátumban: hívószám@t-mobile.t-email.hu, és a címzettnél ebben a formában jeleníti ezt meg."

szer. feb. 27, 2008 8:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
OFF
Anno -meg lehet, hogy most is igy van, dunno- a hdsnet csak @hdsnet.hu feladoval engedte ki a leveleket. Na az sem semmi hulyeseg...
ON

kedd feb. 26, 2008 23:22
platina tag

Hozzászólás 
Egy ismerősöm megkért, hogy állítsam be a levelezését, mert számmal megy ki az emailcíme. Megnéztem, minden úgy volt beállítva, ahogy kell. (..@t-email.hu -s a postafiókja).
Azon kívül felháborító, hogy ha nekem van mondjuk egy hivatalos domain alapú fiókom, nem használhatom küldésre a T internetszolgatatást, ahogy minden szolgáltatónál lehet !

kedd feb. 26, 2008 21:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
hhh3 írta:
blueye írta:
hhh3 írta:
Októberben eltüntették az aranykártyapontjaimat, és platináról arannyá fokoztak, pedig még csak egy éve váltottam előfizura. Csak most vettem észre, mikor használni szerettem volna a pontokat vásárlásra, de csak 30 pont volt a több ezer helyett :shock: . A számlákon októbertől a pontok száma helyett az érvénytelen szó szerepelt, csak a mostanin lett 30 .

Nem volt! Ők sem értik miért, azt látják, hogy a pontlevonás történt, mintha 2 évnél régebbiek lennének a pontjaim, de egy éven belül szereztem, a platinát is. Most vizsgálják, majd visszahívnak. Mással is történt ilyesmi? Ha sokan nem veszik észre a pontvarázslást, akkor egész sok pénzt takaríthat meg a Tré.

Akkor jóvá fogják írni.
Kérj egy kis plusz fájdalomdíjat, mert pont most vásároltál volna belőle, de az ő hibájuk miatt nem tudtál. :)

hétf. feb. 18, 2008 16:51
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Megváltoztatták a szabályzatot, lejjebb vitték a határokat, de azt én sem értem, miért kellett a levásárolható pontok rovására. Olyan, mintha a 6 hónappal ezelőtti pontjaidhoz nem férhetnél hozzá.

Ezt 6 hónapot honnan veszed? Ilyet nem láttam a szabályok között. Én átállási rendszerhibára gyanakszom(, ami akár szándékos is lehet) .

hétf. feb. 18, 2008 16:10
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
hhh3 írta:

hétf. feb. 18, 2008 15:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Megváltoztatták a szabályzatot, lejjebb vitték a határokat, de azt én sem értem, miért kellett a levásárolható pontok rovására. Olyan, mintha a 6 hónappal ezelőtti pontjaidhoz nem férhetnél hozzá.

hétf. feb. 18, 2008 8:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
hhh3 írta:

hétf. feb. 18, 2008 8:34
arany tag

Hozzászólás 

hétf. feb. 18, 2008 2:49
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Én tréonlájnról beszéltem nem westelről :!:
Szóval a matávnetről beszéltél, és nem a westelről... :)

vas. feb. 10, 2008 12:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én tréonlájnról beszéltem nem westelről :!:

vas. feb. 10, 2008 9:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Így összegezve akkor még jobban le van maradva Témob.

vas. feb. 10, 2008 1:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Közben csináltam egy kis körkérdést pár szolgáltatónál, amelyekkel kapcsolatban vagyok. Az eredmény: T-Online nem tud automatikusan túlfizetést jóváírni.
He-he, még jó hogy letiltatom a csop.beszedést, és banki átutalással küldöm a rossz számlázás miatt az összeget :D. De a kis schmutzig, a mai napig nem adta át a számlavezető bankomnak a terhelés napját és összeget, miközben a távszámlával már megjött a számla. És persze postán se küldte ki. Egy élmény tréonlájnosnak lenni!

Vodafone: a számlakép, ellentétben a másik két mobilcéggel, tartalmazza a befizetések elkönyvelésének idejét, a befizetési módot, s a végén akkora összeget kér tőled, ami ezekből adódik, ergo kezelni tudja a hóközi befizetéseket, korábbi túlfizetéseket.

szomb. feb. 09, 2008 21:35
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 62  Következő