Szerző |
Üzenet |
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Dannyboy írta: Ha pontosan ezekkel a szavakkal illetted, akkor megértem, hogy kitiltottak.
Ismerve az itteni hozzászólásait, szerintem ezeket a szavakat használta és nem is egyszer.
Guni
|
szomb. nov. 15, 2008 12:53 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Ha látnád, hogyan imádják ott azt a telefont, akkor értenéd. Igaz, tizenéves kölkök. De kicsit túlzásnak találom, hogy majdnem kopjafát állítanak annak a két nyáklapnak.
|
szomb. nov. 15, 2008 10:32 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
kuncsaku írta: Engem kitiltottak a www.sesmart.hu -ról mert azt állítottam, hogy drága fos és nem ér többet 60 ezernél az a szemét Xperia.
Ha pontosan ezekkel a szavakkal illetted, akkor megértem, hogy kitiltottak. Amúgy nem kell megvenni és kész, de az esztelen fikázásnak sosem voltam híve, legyen az Nokia, SE, Samsung, stb.
|
szomb. nov. 15, 2008 10:25 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Engem kitiltottak a www.sesmart.hu -ról mert azt állítottam, hogy drága fos és nem ér többet 60 ezernél az a szemét Xperia.
|
szomb. nov. 15, 2008 10:22 |
|
|
hblz
arany tag
|
Most már "csak" 142 a Partnero-nál. Csak így tovább és előbb-utóbb elérhető ára lesz.
|
szomb. nov. 15, 2008 8:06 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Winston_Wolf írta: Hiányoltam a kis (x) -et a cikből... Annyira lehet érezni a "írjatok valami jót erről, és megháláljuk" mentalitást, hogy hihetetlen.
Ha esetleg a domain névből még nem derült volna ki, akkor kb. 5 másodperc nézelődés az oldalon egyértelművé teszi, hogy SE fan oldalról van szó. Egyáltalán nem fizetett cikk, csak kissé túlzásba vitt rajongói leírás - ettől függetlenül az X1 egy jó készülék, bár én százezreket semmilyen telefonért ki nem adok.
|
pén. nov. 14, 2008 9:29 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Nem hiszem hogy erről van szó, ha megnézed a többi cikket, láthatod, hogy ők komolyan gondolják. Vagy a SE-nak rohadt sok pénze van.
Guni
|
csüt. nov. 13, 2008 13:18 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 469 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hiányoltam a kis (x) -et a cikből... Annyira lehet érezni a "írjatok valami jót erről, és megháláljuk" mentalitást, hogy hihetetlen.
|
szer. nov. 12, 2008 20:21 |
|
|
moco22
arany tag
|
11.10-től már lehet kapni gsm-boltban (partnero gsm) !!
155.000 pénz.
|
szer. nov. 12, 2008 19:08 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Ma megnyomogattam a mobilshow-n az X1-et. Béta változat volt még, majd decemberben jön a végleges változat. Akik most előjegyezték, majd olyan 180k-s áron kapják meg kézhez. Annyi szerintem sok érte, de majd megy lejjebb is. A kezelése nem rossz, kicsit akadozott, de kétség kívül elég jó benyomásokat generált bennem. Sikerült ma megbabrálnom egy Omniát is, és a nagyobb kijelzőn kívül nem tudott lenyűgözni semmi mással.
Szóval nem lesz rossz ez a kis teló.
|
pén. nov. 07, 2008 17:29 |
|
|
walkMan
vas-tag
|
Az első magyar Xperia X1 teszt:
http://www.seria.hu/sony_ericsson_ujdonsagok/XPERIA/01_resz/Xperia_01.html
Rengeteg képpel, részletes technikai adatokkal, és bemutató videóval.
|
pén. nov. 07, 2008 14:21 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Azért van élet az IE-n túl, ha WM telefonról van szó.
http://jataayu.net/jB5site/index.php
Ez böngésző például nagyon jól működik de az OPERA böngészője is teljesen stabil.
A korábban említett hiváskezelés/hivásindítás pedig tényleg gáz a symbianon a wm-hez képest.
|
kedd nov. 04, 2008 23:22 |
|
|
k_chris
platina tag
|
Winston_Wolf írta: csab2 írta: Pontosan mire gondolsz? Arra, hogy sokan csalódni fognak majd a WM6.1 miatt? Mindig elgondolkodtatnak ezek a kérdések. Szeretem, amikor így szétválasztjátok az oprendszert a telefontól (hardwer). Nem értem ezt az álláspontot. Ha bugos a szoftver akkor az nem a Sonyericsson hibája, hanem a Microfosé? Hogy tudnád elválasztani a hibaforrásokat? Például ha szaggat a videó visszajátszáskor (pl Kaiser de nem az Ede) akkor az most hardweres gyengélkedés, vagy az MS driverhibája? Nem szabad így szétvenni. Szerintem úgy cuzamme lesz sok gond a telefonnal. Nem véletlenül nem jött ki korábban. Szerintem most sikerül olyan állapotra hozni a készüléket, hogy hozza egy átlag induló Nokia bugosságát. Csak a kérdés az lesz, hogy milyen és mekkorák lesznek ezek a hibák??? Dester írta: Legalább olcsóbban megveheted ilyen-olyan aukciókon Hááát nem tudom hogy vagy ezzel, de szerintem ilyen áron aki másodkézből vesz... az azért nagyot eshet a pofácskájára. Mert lehet, hogy garis... De lobogtathatod Te a garijegyet, ha kiderül, hogy az első tulaj megáztatta, vagy leejtette egyszer-kétszer... szóval ilyen kaliberű telefon esetén azt hiszem érdemesebb közvetlen megvenni... Nem second hand.
ezzel a second hand dologgal vitáznék egy picit, lehet rosszul emlékezek de te adtál el pont egy E90est nem? velem is szembefordíthatják azt amikor az Universalomat adtam el hogy biztos ez meg azt csináltam vele. Az volt az egyetlen telefon amit újonnan vettem. Többi _mind_ secondhand. Unimmal jól bántam lelkiismeretem tiszta és alapvetően nem a rosszat feltételezem az emberekről, secondhand vásárlással eddig még _soha_ nem szívtam meg. Most épp egy second hand E90et nyúzok, ami V1es de a kijelzője nem ér hozzá a billhez. Legjobb az volt amikor egy HP PDAm (garis volt de papír nélkül) az ÜFSZhez és adtak helyette egy vadiújat mert serial number alapján kinézték az adatbázisból a gyártási időt és még tényleg garis volt . gondolom már nem így működik mert az ilyeneket mindig vannak akik kihasználják.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára k_chris szer. nov. 05, 2008 11:42-kor.
|
pén. okt. 31, 2008 19:39 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 469 Tartózkodási hely: Budapest
|
csab2 írta: Pontosan mire gondolsz? Arra, hogy sokan csalódni fognak majd a WM6.1 miatt? Mindig elgondolkodtatnak ezek a kérdések. Szeretem, amikor így szétválasztjátok az oprendszert a telefontól (hardwer). Nem értem ezt az álláspontot. Ha bugos a szoftver akkor az nem a Sonyericsson hibája, hanem a Microfosé? Hogy tudnád elválasztani a hibaforrásokat? Például ha szaggat a videó visszajátszáskor (pl Kaiser de nem az Ede) akkor az most hardweres gyengélkedés, vagy az MS driverhibája? Nem szabad így szétvenni. Szerintem úgy cuzamme lesz sok gond a telefonnal. Nem véletlenül nem jött ki korábban. Szerintem most sikerül olyan állapotra hozni a készüléket, hogy hozza egy átlag induló Nokia bugosságát. Csak a kérdés az lesz, hogy milyen és mekkorák lesznek ezek a hibák??? Dester írta: Legalább olcsóbban megveheted ilyen-olyan aukciókon
Hááát nem tudom hogy vagy ezzel, de szerintem ilyen áron aki másodkézből vesz... az azért nagyot eshet a pofácskájára. Mert lehet, hogy garis... De lobogtathatod Te a garijegyet, ha kiderül, hogy az első tulaj megáztatta, vagy leejtette egyszer-kétszer... szóval ilyen kaliberű telefon esetén azt hiszem érdemesebb közvetlen megvenni... Nem second hand.
|
pén. okt. 31, 2008 16:43 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Végülis nem rohanok sehova, és a meglévő új telefont is le lehet majd cserélni egy ilyenre, ha nem tetszik "Sajnos" nagyon SonyEricsson-párti vagyok.
|
pén. okt. 31, 2008 13:48 |
|
|
k_chris
platina tag
|
Dester írta: HappyBoy írta: évvégi bónuszomat erre szánom, hacsak addig le nem beszéltek róla. Kb 3 éve várok egy normális mobilra, ez most végre annak tűnik. Ritkán vagyok rákattanva egy-egy tech kütyüre, de ez most nekem is nagyon tetszik. Viszont sem most, sem 3 hónap múlva nem lesz 180e Ft-om egy telefonra. Még ha ennyire über is. Ha a kedvezményemet igénybe vehetném a Pannonnál és mondjuk 120-130 lenne az ára akár 2 év hűséggel, akkor oké. De így esélytelen.
szerintem nem kell pár hónapot várnod és elérhető lesz ilyen vagy hasonló áron-konstrukcióban.. én az E90re voltam rákattanva és már tavasszal 100 körül volt alig használtan (2 heteset vettem), pedig az nem 180 körül kezdte amikor megjelent hanem inkább 250 volt...
|
pén. okt. 31, 2008 13:28 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
HappyBoy írta: évvégi bónuszomat erre szánom, hacsak addig le nem beszéltek róla. Kb 3 éve várok egy normális mobilra, ez most végre annak tűnik.
Ritkán vagyok rákattanva egy-egy tech kütyüre, de ez most nekem is nagyon tetszik. Viszont sem most, sem 3 hónap múlva nem lesz 180e Ft-om egy telefonra. Még ha ennyire über is. Ha a kedvezményemet igénybe vehetném a Pannonnál és mondjuk 120-130 lenne az ára akár 2 év hűséggel, akkor oké. De így esélytelen.
|
pén. okt. 31, 2008 11:24 |
|
|
HappyBoy
arany tag
|
évvégi bónuszomat erre szánom, hacsak addig le nem beszéltek róla.
Kb 3 éve várok egy normális mobilra, ez most végre annak tűnik.
|
csüt. okt. 30, 2008 20:20 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Winston_Wolf írta: Miért érzem úgy, hogy nemsokára lesz 200 "anyám én nem ilyen lovat akartam" ügyfele a SonyEricssonnak???
Legalább olcsóbban megveheted ilyen-olyan aukciókon
|
szer. okt. 29, 2008 11:10 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Winston_Wolf írta: Miért érzem úgy, hogy nemsokára lesz 200 "anyám én nem ilyen lovat akartam" ügyfele a SonyEricssonnak???
Pontosan mire gondolsz? Arra, hogy sokan csalódni fognak majd a WM6.1 miatt?
|
szer. okt. 29, 2008 10:41 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
|
Miért érzem úgy, hogy nemsokára lesz 200 "anyám én nem ilyen lovat akartam" ügyfele a SonyEricssonnak???
|
szer. okt. 29, 2008 9:27 |
|
|
Dester
Moderátor
|
HappyBoy írta: Na megjelent! Mikortól, hol és mennyiért kapható? Tapasztalat?
A hivatalos SonyEricsson márkaboltokban már előrendelhető (én a westendben kérdeztem), novemberben lesz kapható. 200 db-ot kapnak, gyorsan telik a lista, pedig 179900 lesz az ára... Egyelőre szolgáltatónál nem jelenik meg.
|
hétf. okt. 27, 2008 17:36 |
|
|
k_chris
platina tag
|
HappyBoy írta: Na megjelent! Mikortól, hol és mennyiért kapható? Tapasztalat?
nem nagy a pörgés ahhoz képest hogy elég sok minden történt a témában.. Remélem jobb a kijelző nyomásérzékelése mint a Touch Diamond/Pro-nak...
|
csüt. okt. 16, 2008 10:01 |
|
|
HappyBoy
arany tag
|
Na megjelent! Mikortól, hol és mennyiért kapható? Tapasztalat?
|
szer. okt. 15, 2008 17:20 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
KrE írta: kuncsaku írta: Kötelező? A Nokia mai napig árul 128X160 felbontású telefont... Pedig van benne mp3 lejátszás, rádió, meg hangparancs minden, amolyan multimédiás cucc. Mellesleg mióta kötelező egy menedzsertelefonba kamera? És szerinted a 128x160-as közvetlen konkurenciája lesz a Xperia? Idézet: Mire megjelenik, addigra ebben a kategóriában kötelező gyakorlat...
Én ilyet nem írtam. valamit félreolvastál.
Azt nem lehetne, hogy működő telefont gyártsanak? Szerintem pl a SE P990i Opera böngészője is 98%-os lenne, ha működne a telefon. A hiányzó 2% a Flash hiánya. Vagy mit akartok csinálni olyan kis kijelzőn? webdizájnerkedni? Nem értem.
|
hétf. márc. 24, 2008 8:56 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
Winston_Wolf írta: Tehát akkor tavaly szeptemberben mégsem Én voltam a hülye, amikor nem hallottam a FireFox mobil változatáról, és az Opera tényleg fizetős volt. Csak még mielőtt bárki azt hinné hülye vagyok... Ha ma venne bárki WM-es operációs rendszerrel szállított GSM-PDA kombót szerintem előbb-utóbb beleütközne abba a szívásba, hogy az mobile Internet Explorer böngésző nem igazán kompatibilis az Internettel. És most nem feltétlen egy JAVA-ban írt flash-el telerakott oldalra gondolok, hanem mondjuk egy jóval egyszerűbbre csak két-három frame kell rá és megáll az élet mobiléknál... lásd pl lovebox.hu
Na majd a Skyfire...
|
vas. márc. 23, 2008 14:23 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
|
Tehát akkor tavaly szeptemberben mégsem Én voltam a hülye, amikor nem hallottam a FireFox mobil változatáról, és az Opera tényleg fizetős volt.
Csak még mielőtt bárki azt hinné hülye vagyok...
Ha ma venne bárki WM-es operációs rendszerrel szállított GSM-PDA kombót szerintem előbb-utóbb beleütközne abba a szívásba, hogy az mobile Internet Explorer böngésző nem igazán kompatibilis az Internettel. És most nem feltétlen egy JAVA-ban írt flash-el telerakott oldalra gondolok, hanem mondjuk egy jóval egyszerűbbre csak két-három frame kell rá és megáll az élet mobiléknál... lásd pl lovebox.hu
|
vas. márc. 23, 2008 11:33 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
Winston_Wolf írta: Érdekes gondolat annak fényében, hogy pont a HTC gyártja ezt a telefont a SonyEricssonnak:)))
tudom
de talán érdekesebb, hogy míg az SE palettáján messze ez lesz a legnagyobb tudású telefon, addig a HTC-nél szinte semmi különöset nem jelent egy ilyen telefon...
meg ugyebár a szoftver a ms-tól van, a hardver a HTC-től, akkor mi is SE ebben a telefonban? a reklám?
|
szomb. márc. 22, 2008 13:19 |
|
|
bepe79
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 798 Tartózkodási hely: Lincolnshire, England, United-Kingdom
|
Winston_Wolf írta: Opera Fizetős volt akkor, és a tökömnek sincs kedve fizetni érte, mellesleg nem estem hasra attól sem
Firefox mobil változatáról még nem hallottam. Tudsz mondani egy elérhetőséget, ahol meg lehet tudni róla valamit???
http://itmania.hu/tart/rcikk/e/0/126515/1
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=29411
http://magyaropera.blog.hu/2007/11/24/m ... ox_erkezik
http://www.sg.hu/cikkek/56398/mar_keszu ... l_verzioja
Igaz, hogy ez meg csak a kozeljovoben erkezik, de jo hir, es esetleg az X1-en pl. mar lehetlessz hasznalni Firefox-ot.
|
szomb. márc. 22, 2008 11:18 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
|
Opera Fizetős volt akkor, és a tökömnek sincs kedve fizetni érte, mellesleg nem estem hasra attól sem
Firefox mobil változatáról még nem hallottam. Tudsz mondani egy elérhetőséget, ahol meg lehet tudni róla valamit???
|
szomb. márc. 22, 2008 11:08 |
|
|
bepe79
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 798 Tartózkodási hely: Lincolnshire, England, United-Kingdom
|
Winston_Wolf írta: Londelmor írta: ... mert a HTC ezt bármiko kirázza a kisujjából (talán a kamerát leszámítva, ami ebben a kategóriában asszem nem meghatározó tényező)... Érdekes gondolat annak fényében, hogy pont a HTC gyártja ezt a telefont a SonyEricssonnak:))) Amúgy meg igen. Egyszerűen rettenet a WM beépített IE böngészője. Magam részéről használtam Kaisert egy ideig, de adtam is tovább rajta viszonylag gyorsan pont a böngésző trágyasága miatt. Röhej, hogy egy Nokia böngésző sokkal szélesebben támogat protokollokat, mint egy IE. Internet Explorer... Kicsit nagyzolós a név:)))
Es mobilos Firefox-ot vagy mobil Opera-t nem lehet a WM6.1-re telepiteni? Gondolom lehet, es akkor nem kell feltetlenul a beepitett IE-t hasznalni.
|
szomb. márc. 22, 2008 11:05 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
|
Londelmor írta: ... mert a HTC ezt bármiko kirázza a kisujjából (talán a kamerát leszámítva, ami ebben a kategóriában asszem nem meghatározó tényező)...
Érdekes gondolat annak fényében, hogy pont a HTC gyártja ezt a telefont a SonyEricssonnak:)))
Amúgy meg igen. Egyszerűen rettenet a WM beépített IE böngészője. Magam részéről használtam Kaisert egy ideig, de adtam is tovább rajta viszonylag gyorsan pont a böngésző trágyasága miatt. Röhej, hogy egy Nokia böngésző sokkal szélesebben támogat protokollokat, mint egy IE. Internet Explorer... Kicsit nagyzolós a név:)))
|
szomb. márc. 22, 2008 10:57 |
|
|
k_chris
platina tag
|
HappyBoy írta: Nekem nagyon tetszik ez a telefon. A kijelzője végre valóban akkora, amekkora használható. A többi meg egy kényelmes, jól használható telefonhoz elég. Már majdnem azt írtam, hogy notebook replacement.
nekem akkor lesz notebook replacement egy ilyen gép ha VÉGRE LESZ rendes böngésző ezekre a platoformokra (értem ezalatt a rendes AJAX, stb támogatást). más tényleg nem nagyon hiányzik... Bár egy ilyen kijelzőn már elég jól-használhaóan elfut az RDP kliens és ott futhat a böngésző
|
pén. márc. 21, 2008 14:39 |
|
|
HappyBoy
arany tag
|
Nekem nagyon tetszik ez a telefon. A kijelzője végre valóban akkora, amekkora használható. A többi meg egy kényelmes, jól használható telefonhoz elég. Már majdnem azt írtam, hogy notebook replacement.
|
pén. márc. 21, 2008 11:54 |
|
|
k_chris
platina tag
|
Londelmor írta: azért azt is vedd figyelembe, hogy vannak olyan emberek, akiknek egyszerűen a platform nem felel meg, nem vennének S60 telefont. így jó alternatíva lehet azért az Xperia, bár hozzá kell tenni, hogy újdonságot akkor sem sokat hoz, mert a HTC ezt bármiko kirázza a kisujjából (talán a kamerát leszámítva, ami ebben a kategóriában asszem nem meghatározó tényező).
bármikor kirázza csak éppen NEM TESZI. Mikor lesz HTC Omni? Spec alapján a legzsírabb teló lenne az Uni méltó utódja. Nekem egyszerűen a 320*240 egy winmobile-nak nem felel meg. legyen qwerty, 3-3.5" kijelző meg VGA vagy WVGA felbontás, 128 MB RAM és egy olyan proci ami meg bírja hajtani ezt a kijelzőt. TytnII zsír lenne VGA és egy kicsit nagyobb kijelzővel (fizikailag).
De egy Toshiba Portégé G910-920 is megfelelne HTC kiadásban és annak megfelelő design-al...
|
pén. márc. 21, 2008 11:31 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
azért azt is vedd figyelembe, hogy vannak olyan emberek, akiknek egyszerűen a platform nem felel meg, nem vennének S60 telefont. így jó alternatíva lehet azért az Xperia, bár hozzá kell tenni, hogy újdonságot akkor sem sokat hoz, mert a HTC ezt bármiko kirázza a kisujjából (talán a kamerát leszámítva, ami ebben a kategóriában asszem nem meghatározó tényező).
|
pén. márc. 21, 2008 11:17 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
kuncsaku írta: Kötelező? A Nokia mai napig árul 128X160 felbontású telefont... Pedig van benne mp3 lejátszás, rádió, meg hangparancs minden, amolyan multimédiás cucc. Mellesleg mióta kötelező egy menedzsertelefonba kamera? És szerinted a 128x160-as közvetlen konkurenciája lesz a Xperia? Idézet: Mire megjelenik, addigra ebben a kategóriában kötelező gyakorlat...
Az E90 már 2007 közepén tudta a VGA videót, rázkódáscsökkentéssel, méghozzá nem is akármilyen minőségben! A fényképei borzalmasak, de a videó, amit rögzít, több, mint tökéletes egy telefontól.
Ez jó esetben 2008 közepén jelenik meg, de inkább később. Tehát a legfőbb konkurenshez képest egy évvel később...
A Nokia N sorozatú VGA videós telefonjait, amik már jó ideje hozzák ezt a folbontást, nem hozom fel érvként, mert azok nem ebben a ligában játszanak szerintem.
Nekem felettébb tetszik a Xperia, csak attúl félek, hogy az SE azt fogja ezzel is eljátszani, mint az utóbbi időben minden okostelefonjával, vagyis hogy bejent egy jó telefont, majd mire kiadja, eljár felette az idő.
|
pén. márc. 21, 2008 9:57 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Kötelező? A Nokia mai napig árul 128X160 felbontású telefont... Pedig van benne mp3 lejátszás, rádió, meg hangparancs minden, amolyan multimédiás cucc. Mellesleg mióta kötelező egy menedzsertelefonba kamera?
|
pén. márc. 21, 2008 7:59 |
|
|
KrE
gyémánt tag
|
Mire megjelenik, addigra ebben a kategóriában kötelező gyakorlat...
|
csüt. márc. 20, 2008 23:37 |
|
|
bepe79
platina tag
|
|
csüt. márc. 20, 2008 21:10 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Szaladok, veszek kettőt. Egyet magamnak, egyet meg a Tóth Ottónak. Hm ennyire megbolondult ez a világ? Kezdek aggódni. Vajon mennyi bug van benne? Kinek kell az idegeskedés meg szenvedés egy újabb rakás s z a r-díniásdobozzal?
|
szer. márc. 19, 2008 21:19 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Full SE Xperia X1 users manual letoltes: http://developer.sonyericsson.com/site/global/home/p_home.jsp
http://developer.sonyericsson.com/site/ ... p_home.jsp
Tartalmazza az X1 specifikacioit es mindent, amit egy fullos manual szokott!!!
|
szer. márc. 19, 2008 19:50 |
|
|
k_chris
platina tag
|
hát ez teljesen gáz... meg is érdemli aki ennyire bizonytalan állapotban előrendel.. még a portégé G910esről se tudni sok mindent pedig annak 2008Q1 a hivatalos picradobási ideje...
|
szer. márc. 19, 2008 16:29 |
|
|
guest
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: vhol
|
Sony Ericsson Xperia X1 250 ezerért --> http://www.mobilport.hu/?r=13451
|
kedd márc. 18, 2008 19:57 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
|
Winston_Wolf írta: El kellene dönteni végre, mit akar... Szürke eminenciásként kiszolgálni a saját hűséges vásárlóit a mindig második-harmadik vonalba tartozó telefonokkal el-el csipegetve egy két új felhasználót a konkurenciától, vagy végre nagyot durrantani! Ha az előbbit választják, akkor nevetségesek ezek a bejelentések, ha az utóbbit, akkor tegnapelőtt kellett volna megjelenni a telefonnak.
Ha most távolabb tekintünk ettől a szegmenstől, akkor szerintem a K750i volt az a durranás, ami nagyon kellett már a SonyEricssonnak. Az üzleti kategóriában már viszont régóta a fasorban sincs, sajnos minden szavad igaz.
|
szer. márc. 05, 2008 13:11 |
|
|
k_chris
platina tag
|
hát hja.. teljesen egyetértek. csak azért vettem P1i-t mert az ára viszont tökjó volt részben ezek miatt amit írtál, és teccik a kinézete - nem sok fém telő van, igaz ha E51et látok előbb elbizonytalanodok, de érintőképernyő, qwerty bill... azért az jó.. 1-2 évig kiszolgál..
|
szer. márc. 05, 2008 13:09 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
|
Idézet: Főleg hogy MOST nagy durranás lett volna a telefon, de 6-12 hónap mulva már nem ez lesz az egyetlen hasonló tipusú...
Az SE ilyen volt, ilyen, és ilyen is lesz.
Érdekes megnézni az Ericsson telefonokat úgy a 318-astól. Egészen a Sony bekavarásáig elég szépen "tartottak" az üzleti telefonok élvonalával. Aztán jött a Sony. A P800 még talán az utolsó olyan SE telefon - és itt most nem beszélek a csicsabicsa walkman telefonokról, meg gigapixeles telefonokról - ami kijövetelekor ott állt a Nokia 9210i-jével versenyben. Az egyik ebben volt jó (Full keyboard, széles programválaszték) az SE meg az érintőkijelzővel volt vonzó.
Utána viszont sorra elmaradt az üzleti szintű telefonok piacán. A p910, p910i gyakorlatilag már nem tudott komolyan versenyre kelni, de még azért egy-két fanatikus SE felhasználón kívül a laikusokat is elcsábította. a P990 teljesen elmaradt, és már szinte a fanatikusokon kívül más nem is használta. Az edge támogatás teljes hiánya mellett lépett piacra olyankor, amikor vidéken még nem volt ilyen 3g robbanás. azaz ha valki sokat utazott, maradt a gprs netezésre. Ami meg há elég kárcsú. A külső programozók szinte teljesen negligálták az UIQ-t, és alig-alig érkeztek rá programok.
A P1 szerintem a SE mélypontja. Kihozni egy készüléket egy olyan mezőnybe, ahol már szinte mindegyik HSDPA képes egy P990 tudással... Esélye se volt. A billenytűzet ötletes, meg minden de itt megáll az egész. Ebben a szegmensben nem dőnek be a parasztvakításos AF-es kamerának. Itt a tudás számít...
És most itt van ez. WM? Ok lehet, hogy a Nokiának nincs ilyen de nézzük már meg MOST milyen mezőny van a piacon??? A teljesség igénye nélkül ott a Kaiser. Ami szinte mindent tud amit ez az SE tudni fog. mi lesz ezekkel 10 hónap múlva? Milyen mezőnybe fog akkor bejönni az SE???
El kellene dönteni végre, mit akar... Szürke eminenciásként kiszolgálni a saját hűséges vásárlóit a mindig második-harmadik vonalba tartozó telefonokkal el-el csipegetve egy két új felhasználót a konkurenciától, vagy végre nagyot durrantani! Ha az előbbit választják, akkor nevetségesek ezek a bejelentések, ha az utóbbit, akkor tegnapelőtt kellett volna megjelenni a telefonnak.
|
szer. márc. 05, 2008 11:33 |
|
|
k_chris
platina tag
|
265483 írta: Tessék kérem helyretenni a hírt, mert bizony vannak változások tegnap óta...
mrlujoak
érdekes, ezek nem normálisak! komolyan mondom nem fogok híreket olvasni csak olyan telefonról ami már MEGJELENT! minek csorgassa az ember egy olyan telefonra a nyálát amire még 6-12 hónapot kell várni? Főleg hogy MOST nagy durranás lett volna a telefon, de 6-12 hónap mulva már nem ez lesz az egyetlen hasonló tipusú... nem hiszem el hogy ha már most van működőképes darab akkor 1 évbe telik felállítani egy ezt legyártó gépsort...
|
kedd márc. 04, 2008 19:26 |
|
|
mrlujoak
vas-tag
|
Tessék kérem helyretenni a hírt, mert bizony vannak változások tegnap óta...
mrlujoak
|
kedd márc. 04, 2008 15:44 |
|
|
k_chris
platina tag
|
265460 írta: ...ez is olyan lassú **** lesz mint az összes többi erikszon. nokia & samsung 4ever! )
ez igy durván általánosítás. minden gyártónak vannak gyors és lassú modelljei. Az E71es olyan lassú mint egy csiga mert 3xx*4xx pixeles kijelzőt raktak egy rel lassú procira, a p1i megegész tűrhető sebességű főleg hogy _minden_ használt futtathatsz párhuzamosan a RAMban mert annyi van benne mint egy E90ben. Ennek sem régi Xscale procija lesz hanem újabb architektúrájú szóval nem gondolnám hogy másodperceket kell várni amíg az UI reagál...
|
hétf. márc. 03, 2008 12:58 |
|
|