Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 7:35

Hozzászólás a témához  [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 51  Következő
Nokia E51 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
mostmár értem miért vannak a sarkok meg az oldala aluból (v vmi fémből) a p1nek.. az ha kopik is nemigen látszik meg rajta... mindenesetre az E51 a mostani eresztéshez képest nagyon masszív...

kedd márc. 18, 2008 16:59
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
scorpeeon írta:
Macika írta:
scorpeeon írta:
Nah, holnap végre meglesz ha minden jól megy. :) Csak legyen még ezüst változat, Electroworld-ben csak fekete van, Photohalloknak a 80%-ában is csak az van.
Érdekes, nekem a fekete jön be...

Nekem alapból inkább az ezüst jött be, de úgy voltam vele, hogy majdnem mindegy végülis. Viszont hallottam más fórumokon panaszkodni fekete tulajokat, hogy elkezdettt lekopni róla a festék, ez olyan dolog, aminek én sem örülnék :)
Na, hát annak én sem!
Bár úgy hallottam, ugyanazzal a gumiszerű festékbevonattal van ellátva, mint a 6233-as fekete kiadása, és az elment nálam >1,5 évet úgy, hogy nyoma nem volt a használatnak rajta.

kedd márc. 18, 2008 16:37
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Okok, értem én, hogy mit akartál írni, de akkor sem értek egyet veled, mert a HSDPA-nak mért lenne a max feltöltése 20K? Ez szerintem a lefedettségtől, na meg a szolgáltatótól is függ! Budapesten pl. általánosságban elmondható, hogy a legynagyobb letöltési- és feltöltési sebessége a T-nek van! Feltöltése ált. 200K-350K. A leggagyibb pedig a Voda, ahol az upload 16K-346K.

kedd márc. 18, 2008 14:29
arany tag

Hozzászólás 
enddav írta:
Winston_Wolf, már bocs de mért ne támogatná?! Jah és nem "HSUPA" ahogy te írtad, hanem HSDPA!

ostobákkal tényleg nem tudok mit kezdeni.

Ha elolvastad volna a feltöltéssel volt problémája és erre írtam azt, hogy nagyobb feltöltés a HSUPA támogatású eszközökkel érhető el.

Most már jó lenne, ha magadba szállnál kicsit mielőtt totálisan lejáratnád magad...

kedd márc. 18, 2008 13:48
arany tag

Hozzászólás 
Megvan a kis drága. 100g-os, ezüst színű és E51-nek hívják 8)

kedd márc. 18, 2008 12:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
enddav írta:
Winston_Wolf, már bocs de mért ne támogatná?! Jah és nem "HSUPA" ahogy te írtad, hanem HSDPA!

Kedves "Kolléga"

A HSDPA és a HSUPA nem ugyanaz a szolgáltatás. Az egyikben egy D betű van, ami a Downlink azaz magyarul a letöltés szót takarja, a másikban az U betű az Uplink azaz a feltöltés szót takarja. Jelenleg már vannak olyan modemek, és telefonok mely mindkét szolgáltatást támogatják, míg például az e51 csak a letöltést támogatja.

Amúgy meg az Option GT -amivel összehasonlítottad - éppenséggel lehet, hogy támogatja, és ezért tud magasabb feltöltést. De mivel nem az én Sza r om - már bocsánat - ezért hagy ne Én nézzek utána

Íme egy érdekes cikk csak neked a Google talán harmadiknak dobja ki kipróbáltam...:

http://www.sg.hu/cikkek/48601/umts_es_hsdpa_utan_itt_a_hsupa

Kérlek mielőtt kérdezel, okoskodsz legalább a google-ba írd be azt, amit nem tudsz. Jah... A felgmaságot meg utálom.

Bocs, de én nem okoskodok, te válaszoltál rosszul pdudas kérdésére, nézd csak meg! Mert ő a HSDPA-t kérdezte, és nem a HSUPA-t! :!:

kedd márc. 18, 2008 12:00
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
scorpeeon írta:
Nah, holnap végre meglesz ha minden jól megy. :) Csak legyen még ezüst változat, Electroworld-ben csak fekete van, Photohalloknak a 80%-ában is csak az van.

Nekem alapból inkább az ezüst jött be, de úgy voltam vele, hogy majdnem mindegy végülis. Viszont hallottam más fórumokon panaszkodni fekete tulajokat, hogy elkezdettt lekopni róla a festék, ez olyan dolog, aminek én sem örülnék :)

kedd márc. 18, 2008 9:27
Moderátor

Hozzászólás 
scorpeeon írta:

kedd márc. 18, 2008 1:16
ezüst tag

Hozzászólás 
A Mammut-os Pannon-ba ma picit meglepődtem, amikor belenéztem a
"Hozd vissza régi telefonod.." vitrinbe, ahol egy E51 figyelt.
De nemrég üríthették, mert elég kevés telefon volt bent.

kedd márc. 18, 2008 0:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
scorpeeon írta:

Duna Plaza Saturnban volt ma még. 70e kfüggetlen.

hétf. márc. 17, 2008 22:00
arany tag

Hozzászólás 

hétf. márc. 17, 2008 20:42
arany tag

Hozzászólás 
enddav írta:

Kedves "Kolléga"

A HSDPA és a HSUPA nem ugyanaz a szolgáltatás. Az egyikben egy D betű van, ami a Downlink azaz magyarul a letöltés szót takarja, a másikban az U betű az Uplink azaz a feltöltés szót takarja. Jelenleg már vannak olyan modemek, és telefonok mely mindkét szolgáltatást támogatják, míg például az e51 csak a letöltést támogatja.

Amúgy meg az Option GT -amivel összehasonlítottad - éppenséggel lehet, hogy támogatja, és ezért tud magasabb feltöltést. De mivel nem az én Sza r om - már bocsánat - ezért hagy ne Én nézzek utána

Íme egy érdekes cikk csak neked a Google talán harmadiknak dobja ki kipróbáltam...:

http://www.sg.hu/cikkek/48601/umts_es_hsdpa_utan_itt_a_hsupa

Kérlek mielőtt kérdezel, okoskodsz legalább a google-ba írd be azt, amit nem tudsz. Jah... A felgmaságot meg utálom.

hétf. márc. 17, 2008 20:27
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. márc. 17, 2008 14:56
Moderátor

Hozzászólás 
reggy írta:
hát már rég használtam... anno a 6230-nál, de akkor emlékeim szerint mindent tudott az oxygen.
szerintetek ha többen összeállnak, tudják ugyanazzal reggelni? azaz leosztható a "költség"?
Miért nem "okosítják" mostanság?
Tudják többen is, természetesen. De csak ha ugyanazt az egyetlen telefont használják, mivel IMEI-hez kötött a program aktiválása.
Ha több IMEI-re kell, akkor is lehet összeállni, de akkor természetesen arányosan drágább a progi, de nem annyival, mintha mindenki külön-külön venné meg.

vas. márc. 16, 2008 14:30
ezüst tag

Hozzászólás 
hát már rég használtam... anno a 6230-nál, de akkor emlékeim szerint mindent tudott az oxygen.
szerintetek ha többen összeállnak, tudják ugyanazzal reggelni? azaz leosztható a "költség"?
Miért nem "okosítják" mostanság?

vas. márc. 16, 2008 12:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem hiszem, hogy volna olyan program, amivel előre, hívócsoportostul, alapértelemezettestül mindent meg tudnál csinálni, hogy a telóra később 1 gombnyomásra 10 mp alatt feltedd a listát.

A hívócsoport mentést sajnos maga a PC Suite sem támogatja, sőt a szervizekben adatmentésre (is) használt WinPhoenix szerviz szoft sem.

Ha az Oxygen minderre mégis képes volna, akkor a minimum amit megér a dolog, hogy megveszed, mert olyat tud, amit semmi más nem.
Oxygenhez mostanság úgysem nagyon van okosság...

vas. márc. 16, 2008 12:40
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello!

Jővő héten veszem meg a T-nél az E51-et. Most keresgetem össze hozzá a progikat, és olyanra lenne szükségem, amivel a telefonkönyvemet már most összetudom rakni fullosan. (a neveken és ahhoz tartozó bejegyzéseken kívül hívócsoport, alapértelmezett szám beállítás stb..)
Leszedtem a PCSuite-ot, de szerintem az nem a legszuperebb... :(
Az Oxygen Phone manager megfelelő verziójához meg nem találtam semmi okosságot, gondolom még nincs... vagy ti tudtok?
Mit ajánlanátok erre a célra?

Köszi a válaszokat!

vas. márc. 16, 2008 7:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Egy Option GT max ugyanott 3600/350-et csinál.

Azért a 20kbit és a 350kbit között van némi eltérés.
Az a kérdés hogy miért ilyen gyatra a telefon feltöltése és miért jó a gt max.
A GT max sem HSUPA.

k***a KEVÉS A 20KBIT UPLOAD!!!!!!
Legalább 80-100 kbit lenne a normális.

szomb. márc. 15, 2008 23:42
arany tag

Hozzászólás 
pdudas írta:
Hi!

A HSDPA kapcsolatnál megnézné valaki hogy milyen fel és letöltési sebességet ér el?

Nekem 20kbit fölé nem akar menni a feltöltés. A letöltés az 1400-1500kbps.

Mivel a telefon nem támogatja a HSUPA-t ezért nem is fog feljebb menni.

Ez olyan, mintha egy porszívóval akarnál egy focilabdát felfújni...

szomb. márc. 15, 2008 23:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

A HSDPA kapcsolatnál megnézné valaki hogy milyen fel és letöltési sebességet ér el?

Nekem 20kbit fölé nem akar menni a feltöltés. A letöltés az 1400-1500kbps.

szomb. márc. 15, 2008 20:59
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Ha elküldöm Neked a jobb kezem mutatóujját (és van ujjlenyomat-olvasód), akkor Te is meg tudod nézni. :)

ok, világos :)

kedd márc. 11, 2008 21:49
vas-tag

Hozzászólás 
Helios írta:
A wifi zsír, de csak egy a többi funkció közül. És pl nem tudom, te kinél vagy, de én a T mobile-től napi szinten kapok mailt hogy váltsak 3G-re, aztán valódi használatban bukik az egész, és ne használd mert nem lesz neked jó. Milyen már? És mindennek teljébe, még a Nokia mondja, hogy kapcsold ki! Kész!!! :shock:

Voda-s vagyok, de igazabol az is furcsa, nezegetve itt a honlapon a lefedettsegi terkepet, hogy elvileg kb. egesz BP fedve van 3G-vel. Megis ilyen gagyin megy a dolog? :) Vagy ez nem csak ettol fugg, hanem maga a technologia sincs a top-on? T-mobile terkepet is neztem, az is kb azt tudja mint a voda...ami elvileg eleg kene hogy legyen...Ezek alapjan nem kene semmi negativumot tapasztalni hasznalatkor, az akksi leszivasan kivul persze...nem ertem akkor hogy megis hogyan muxik ez :jajne: (öö pontosabban hogyan "nem" :P)

kedd márc. 11, 2008 21:43
arany tag

Hozzászólás 
A wifi zsír, de csak egy a többi funkció közül. És pl nem tudom, te kinél vagy, de én a T mobile-től napi szinten kapok mailt hogy váltsak 3G-re, aztán valódi használatban bukik az egész, és ne használd mert nem lesz neked jó. Milyen már? És mindennek teljébe, még a Nokia mondja, hogy kapcsold ki! Kész!!! :shock:

kedd márc. 11, 2008 19:04
vas-tag

Hozzászólás 
Helios írta:
Érdemes lenne erre indítani egy külön sticky topikot. Azért mégis pofátlanság, hogy a telefon sok funkciója közül pont az nem használható, amivel eladják. Kiakadok ettől itt Magyarországon, hogy itt minden szolg. úgy játszik a vevővel, mint ha nem is neki dolgozna, vagy nem belőle élne. Nézd pl a PTT üzemmódot, ami ugy pl az USAban kitünően használható. Nevetséges, mikor felhívtam a T mobilet, azt mondák, hogy jelenleg nem is tervezik a bevezetését. ÉS VOLT IDŐ, MIKOR EZ MENT A REKLÁMOKBAN! Ezzel adták el!

Pontosan, ez bosszant engem is. Ezert huzodozom picit a megveteltol. Bar a wifi az legalabb mukodik elvileg, valamilyen szinten talan karpotol a 3G-s hianyossagok miatt :) meglatom...

kedd márc. 11, 2008 12:06
arany tag

Hozzászólás 
Érdemes lenne erre indítani egy külön sticky topikot. Azért mégis pofátlanság, hogy a telefon sok funkciója közül pont az nem használható, amivel eladják. Kiakadok ettől itt Magyarországon, hogy itt minden szolg. úgy játszik a vevővel, mint ha nem is neki dolgozna, vagy nem belőle élne. Nézd pl a PTT üzemmódot, ami ugy pl az USAban kitünően használható. Nevetséges, mikor felhívtam a T mobilet, azt mondák, hogy jelenleg nem is tervezik a bevezetését. ÉS VOLT IDŐ, MIKOR EZ MENT A REKLÁMOKBAN! Ezzel adták el!

kedd márc. 11, 2008 9:48
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Dannyboy írta:
Ha kikapcsolod a 3G/HSDPA módot, akkor a legnagyobb elérhető kapcsolat az Edge lesz, a legkisebb a GPRS.
...ami pont elegendő ÁTLAGOS használatra. És nem is fogyaszt extra áramot, mert maradt a teló 900/1800-on.

Koszi a valaszokat!

kedd márc. 11, 2008 9:24
Moderátor

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Ha kikapcsolod a 3G/HSDPA módot, akkor a legnagyobb elérhető kapcsolat az Edge lesz, a legkisebb a GPRS.
...ami pont elegendő ÁTLAGOS használatra. És nem is fogyaszt extra áramot, mert maradt a teló 900/1800-on.

hétf. márc. 10, 2008 23:58
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. márc. 10, 2008 23:55
Moderátor

Hozzászólás 
scorpeeon írta:
zárójelben kérdezném meg h ilyet csekkolni bárki tudna vagy csak egynéhányan akik olyan helyzetben vannak?:)
Ha elküldöm Neked a jobb kezem mutatóujját (és van ujjlenyomat-olvasód), akkor Te is meg tudod nézni. :)

hétf. márc. 10, 2008 23:49
Moderátor

Hozzászólás 
demeg írta:
Hello!

Átolvastam a hozzászólásokat, gondolkozom egy ilyen teló megvételén. Ez a dolog az UMTS-el azonban elbizonytalanitott... :roll: Konkrétan az, hogy ilyen bug-os a dolog. Tehát hogy zsebben tartva 3G-vel szakadozik, nem lehet hívni stb, meg hogy le kell tiltani az UMTS-t és hasonlók...Ha én részben azért vennék ilyen telót, mert gyorsabb a net (3G/HSDPA miatt) akkor ezek szerint ne tegyem? Szóval az esetleges gyorsabb nettel együtt járnak ezek a 3G-s bizonytalanságok?... a hívások szakadozása, meg hogy nem hallani a másik hangját néha...
Tehát kérdésem: ha én vennék egy ilyet, és nem tiltnám le az UMTS-t pl, akkor szívnék vele rendszeresen? :D

Köszi,
D.
Roppant egyszerű a dolog.
Átlagos használatra (E-mailek figyelése, RSS, stb.) teljesen elegendő a sima sebességű GPRS.
Tehát nyugodtan tiltsd le a 3G-ről a telót.
Ha pedig netezni akarsz, huzamosabb ideig, nagy sebességgel, akkor arra az időre kapcsold vissza 3G-re. Ezzel még a készülék akkumulátorát is kíméled, hiszen 20-30%-kal magasabb a készülék fogyasztása 3G-s hálózaton.

hétf. márc. 10, 2008 23:48
arany tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
scorpeeon írta:
Amúgy az IMEI-vel mit tudnál kezdeni ha megadnám? Le tudod csekkelni?

Letudja. :wink:

Meg lehet nézni, hogy eredetileg melyik piacra szánták.

hehe, nem hangzik rosszul. és ezt országpontosan lehet behatárolni? (és zárójelben kérdezném meg h ilyet csekkolni bárki tudna vagy csak egynéhányan akik olyan helyzetben vannak?:) )
ok, bárhol is veszem, majd ha meglesz a cucc, elküldöm priviben h biztosra menjek :)

hétf. márc. 10, 2008 23:01
vas-tag

Hozzászólás 
Hello!

Átolvastam a hozzászólásokat, gondolkozom egy ilyen teló megvételén. Ez a dolog az UMTS-el azonban elbizonytalanitott... :roll: Konkrétan az, hogy ilyen bug-os a dolog. Tehát hogy zsebben tartva 3G-vel szakadozik, nem lehet hívni stb, meg hogy le kell tiltani az UMTS-t és hasonlók...Ha én részben azért vennék ilyen telót, mert gyorsabb a net (3G/HSDPA miatt) akkor ezek szerint ne tegyem? Szóval az esetleges gyorsabb nettel együtt járnak ezek a 3G-s bizonytalanságok?... a hívások szakadozása, meg hogy nem hallani a másik hangját néha...
Tehát kérdésem: ha én vennék egy ilyet, és nem tiltnám le az UMTS-t pl, akkor szívnék vele rendszeresen? :D

Köszi,
D.

hétf. márc. 10, 2008 22:10
Moderátor

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
scorpeeon írta:

:)

hétf. márc. 10, 2008 21:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
scorpeeon írta:

hétf. márc. 10, 2008 20:59
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Volt már rá példa, hogy megadták.
A PhotoHall a tuti.

naja, de a Photohallra sztem nem is kell gyanakodni :)

hétf. márc. 10, 2008 20:27
Moderátor

Hozzászólás 
scorpeeon írta:
szted azt megmondanák vásárlás előtt? egyelőre még semmi sem biztos, Photohall is lehet belőle.
Volt már rá példa, hogy megadták.
A PhotoHall a tuti.

hétf. márc. 10, 2008 19:47
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
scorpeeon írta:
Macika: aham. Sztem ezzel a különbözeti adózással kavarhatnak, vszínűleg ezért láttam több hasonló oldalon kiírva, h 0 perces a telefon és nem új. Viszont sztem ha van egy garanciám és beviszem nekik, nemvszínű h kutakodni fognak utána, h hol vettem, mennyiért, milyen cégnél. Ott a garancia, nekik meg kell javítani, ennyi.
Amennyiben arra az IMEI-re szól a garanciajegy és NEM az eladó hiénaGSM üzlet töltötte ki (mivelhogy nekik NINCS JOGUK hozzá), akkor hóttközömbös, hogy fizettél-e ÁFÁ-t rá.
Azért ha gondolod, küldd el privátban vásárlás előtt az IMEI-t nekem.

szted azt megmondanák vásárlás előtt? egyelőre még semmi sem biztos, Photohall is lehet belőle.

hétf. márc. 10, 2008 19:16
Moderátor

Hozzászólás 
scorpeeon írta:
Macika: aham. Sztem ezzel a különbözeti adózással kavarhatnak, vszínűleg ezért láttam több hasonló oldalon kiírva, h 0 perces a telefon és nem új. Viszont sztem ha van egy garanciám és beviszem nekik, nemvszínű h kutakodni fognak utána, h hol vettem, mennyiért, milyen cégnél. Ott a garancia, nekik meg kell javítani, ennyi.
Amennyiben arra az IMEI-re szól a garanciajegy és NEM az eladó hiénaGSM üzlet töltötte ki (mivelhogy nekik NINCS JOGUK hozzá), akkor hóttközömbös, hogy fizettél-e ÁFÁ-t rá.
Azért ha gondolod, küldd el privátban vásárlás előtt az IMEI-t nekem.

hétf. márc. 10, 2008 19:04
arany tag

Hozzászólás 

hétf. márc. 10, 2008 18:50
Moderátor

Hozzászólás 
scorpeeon írta:
Jah, felhívtam őket és mondták h 0% ÁFA, +20%, ha ÁFÁsat akarok. Nemtom hol vegyem... Nemtom h illegális-e a 0%-os téma, mindenesetre furcsa h nem titkolják el, ha totál illegális az egész. Igazából onnantól kezdve, hogy 2 év nokia gari megvan, tökmind1, hogy hol vettem, semmiben nem lesz nekem jobb ha rendes helyen veszem, ha jól értelmezem. Legfeljebb a lelkiismeretem lehet tisztább. De egy ilyen országban egy ilyen dologtól nem lesz lelkiismeretfurdalásom, az tuti, de ez már egy másik kérdés. Viszont ha a Photohall 20% ÁFA-val kínálja 70k-ért, akkor 60k alatt is adhatnák ÁFA nélkül, viszont 65k így is a legolcsóbb helyen is. Ezért hajlok kicsit én is a Photohallra.
Na szóval az a baj, hogy onnantól, hogy nincs rajta ÁFA, úgy adják el új készülékként, onnantól kezdve nem OK a dolog. Ha esetleg bukik a cég, akkor ESETLEG vihetik a te telódat is. Mivel hivatalosan CSAK ÚGY tudhatják eladni, ha náluk saját tulajdonként, a raktárban megtalálhatóként van a készülék megjelölve. Vagy a másik (de ez már még csúnyább), hogy valamelyik nem Uniós országba kivitték hivatalosan, majd visszacsempészték.
Így az ÁFA visszajött belőle, tudják anélkül árusítani. Nem tudom, melyik az igazi, a lényeg, hogy egyik sem legális.
Hidd el, ha kapnak egy APEH-revíziót, akkor bukik az egész cég, ahogy van.

A különbözeti adózás egyébként (amire hivatkoznak) valóban ismeri a 0 ÁFÁ-s történetet, ám ez KIZÁRÓLAG magánszemélytől, használt (értékesítésre bizományba vagy készpénzért átvett) készülékekre érvényes.
Ez pedig újnak, 0km-esnek van hirdetve.

Tehát nem tiszta az ügylet sehogyan sem.

hétf. márc. 10, 2008 17:36
arany tag

Hozzászólás 
Jah, felhívtam őket és mondták h 0% ÁFA, +20%, ha ÁFÁsat akarok. Nemtom hol vegyem... Nemtom h illegális-e a 0%-os téma, mindenesetre furcsa h nem titkolják el, ha totál illegális az egész. Igazából onnantól kezdve, hogy 2 év nokia gari megvan, tökmind1, hogy hol vettem, semmiben nem lesz nekem jobb ha rendes helyen veszem, ha jól értelmezem. Legfeljebb a lelkiismeretem lehet tisztább. De egy ilyen országban egy ilyen dologtól nem lesz lelkiismeretfurdalásom, az tuti, de ez már egy másik kérdés. Viszont ha a Photohall 20% ÁFA-val kínálja 70k-ért, akkor 60k alatt is adhatnák ÁFA nélkül, viszont 65k így is a legolcsóbb helyen is. Ezért hajlok kicsit én is a Photohallra.

hétf. márc. 10, 2008 17:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Elég furcsák nekem ezek a brutto nagyker ár környéki árak.
A Rightphone (aki nem tudná, a Nokia egyik hivatalos magyarországi nagykereskedelmi forgalmazója) a www.yoo.hu oldalon 79.900 Ft-ért árulja. Ezen nem nagyon lehet 3-4ezernél több nyereségük a nagyker. árhoz képest.

Akkor vajon hogyan tudják ÁFÁS számlával, hivatalos 24 havi garanciával, magyar származással 15 ezer Ft-tal olcsóbban adni ennél???

Érdekelne, hogy előkerül-e a 0-s ÁFA ill. a különbözeti adózás szavak valamelyike, ha ÁFÁ-s számlát kér az ember.
Mert ha bármelyik igen (vagy számla esetén egyből + ÁFA az ár), akkor sima adócsalás az egész...

A legolcsóbb szerintem hivatalos forrásból, ÁFA trükközés nélkül a Photo Hall volt a maga 69.900,- as árával. Az összes többi 65-66 körüli 0 % ÁFA-s lett volna....

hétf. márc. 10, 2008 11:04
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
A Rightphone (aki nem tudná, a Nokia egyik hivatalos magyarországi nagykereskedelmi forgalmazója) a www.yoo.hu oldalon 79.900 Ft-ért árulja. Ezen nem nagyon lehet 3-4ezernél több nyereségük a nagyker. árhoz képest.

Akkor vajon hogyan tudják ÁFÁS számlával, hivatalos 24 havi garanciával, magyar származással 15 ezer Ft-tal olcsóbban adni ennél???

Érdekelne, hogy előkerül-e a 0-s ÁFA ill. a különbözeti adózás szavak valamelyike, ha ÁFÁ-s számlát kér az ember.
Mert ha bármelyik igen (vagy számla esetén egyből + ÁFA az ár), akkor sima adócsalás az egész...

igen, ez így van ahogy leírtad

hétf. márc. 10, 2008 10:26
Moderátor

Hozzászólás 

hétf. márc. 10, 2008 1:25
arany tag

Hozzászólás 
én is mostanában nézegetem, nagyon sok helyet megnéztem, itt találtam a legolcsóbban nokia 2 év garisat:
http://mgsm.hu/index.php?menu_=info&uj=1&gyarto_=Nokia&tipus=E51&ti_id=2188
itt is hasonló áron van, kicsit talán olcsóbb is:
http://www.partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm
http://www.vip-technika.com/?main=productDetails&groupid=1&catid=48&page=23&id=3569
65k a határ, ami alá nagyon nem mennek...

vas. márc. 09, 2008 17:53
arany tag

Hozzászólás 
Lalamper írta:
Gyerekek! Mondjatok már egy jó tippet, hol érdemes olcsón, függetlenül
beszerezni!!!??...

Én ezt szemeltem ki: http://www.nextel.co.hu/reszletes.php?id=576
Hogy megbízható e vagy sem arról fogalmam sincs. Valaki olcsóbbat megbízhatót? (nekem is kéne egy)

vas. márc. 09, 2008 12:22
arany tag

Hozzászólás Re: térkép
faga írta:
Valaki segítsen abban, hogy milyen térképprogram megy a symbianon, mert az IGO nem komatibilis.
Szükségem lenne rá.

http://www.youtube.com/watch?v=KCy5-2ukcIw

vas. márc. 09, 2008 9:22
gyémánt tag

Hozzászólás Re: térkép
faga írta:
Valaki segítsen abban, hogy milyen térképprogram megy a symbianon, mert az IGO nem komatibilis.
Szükségem lenne rá.

Szoktál olvasni is? A fél fórum tele van a Garmin a TomTom és a Nokia maps használatával. Tájékozódj azokban!

Garmin amúgy tökéletesen fut rajta külső gps vevővel.

szer. márc. 05, 2008 13:06
vas-tag

Hozzászólás térkép
Szükségem lenne rá.

szer. márc. 05, 2008 13:00
arany tag

Hozzászólás 
Gyerekek! Mondjatok már egy jó tippet, hol érdemes olcsón, függetlenül
beszerezni!!!??

Másik kérdés, ami számomra nem világos, hogy aproneten, itt-ott, mindenki arulja függetlenül, nullpercesen, szidolozva, szilikonsraysve,
csilivili paraméterekkel. Ezeket a telcsiket gondolom nem M.o-on
veszik nagytételben a Nokiától. Honnan tudja az ember hogy meg szabad venni?

Még egy kérdés. Jelenleg Németországban vagyok, Magdeburgban.
Tud itt valaki egy megbizható helyet ahol ez a telcsi megvásárolható?

Mi van ilyenkor a garival? Elfogadják otthon?

Thanks,
Lalamper

hétf. márc. 03, 2008 11:22
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 51  Következő