Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 5:03

Hozzászólás a témához  [ 720 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Következő
Pannon E-mail Studio (ex-MobilPosta) 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Placc írta:
scorpeeon írta:
webes felületen bármilyen beállítást módosítok, ez fogad: "Sajnos ismeretlen hiba történt az oldal betöltésekor."
pedig már megörültem, hogy mintha lenne rendes spamszűrő, amit erősre fel is állítanék, mert eléggé sokat kapok be sajnos. mostanában teljesen üres leveleket kaptam (se feladó, se szöveg, se semmi).
azon a 40 megán is ideje lenne bővíteni..

Milyen böngészőt használsz? Nekem megy IE-vel és FF-szal is...

FF-el, Opera-val és IE-vel is éppúgy fennáll a hiba. és szerintem bármi másról is, mert szerver oldali a hiba.a rendszerbeállításokban bármit átállítok (pl wap-os felület kisképernyős->nagyképernyős), menteném el, és ezt dobja ki, nem a böngésző, hanem maga az oldal..

szomb. ápr. 19, 2008 10:41
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
scorpeeon írta:
webes felületen bármilyen beállítást módosítok, ez fogad: "Sajnos ismeretlen hiba történt az oldal betöltésekor."
pedig már megörültem, hogy mintha lenne rendes spamszűrő, amit erősre fel is állítanék, mert eléggé sokat kapok be sajnos. mostanában teljesen üres leveleket kaptam (se feladó, se szöveg, se semmi).

Milyen böngészőt használsz? Nekem megy IE-vel és FF-szal is...

szomb. ápr. 19, 2008 10:26
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
csab2 írta:
Ha bekapcsolom az sms értesítést a szabályoknál állítani kell valamit, vagy alapből hagyni kell ahogy van?
Amennyiben mindened megvan az SMS-küldéshez (mailcím, megrendelés(aktiválás), maximális szám) az összes beállításod, akkor nincs több dolgod.

Ez sajnos nem ennyire egyszerű. A szabályokban hozzá kell adni egy "Értesítés minden beérkezett üzenetekről szabályt", amiben tudod definiálni, hogy hány SMS-ben (MMS-ben) kérded az értesítést. Ez a korábbi rendszerben is így volt. Tehát nem elég a Beállításokban akzívra tenni és limitet beállítani.

Viszont új és klassz feature, hogy szabályban meg lehet adni más számot is, így nem csak a saját default számra mehet notif, hanem akármilyenre (viszont ez normáls SMS-ként számlázódik).

szomb. ápr. 19, 2008 10:25
arany tag

Hozzászólás 

szomb. ápr. 19, 2008 1:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
csab2 írta:
Ha bekapcsolom az sms értesítést a szabályoknál állítani kell valamit, vagy alapből hagyni kell ahogy van?
Amennyiben mindened megvan az SMS-küldéshez (mailcím, megrendelés(aktiválás), maximális szám) az összes beállításod, akkor nincs több dolgod.

Akkor nekem nem tudom, miért nem megy. Ügyfélszolgálat lesz belőle.

pén. ápr. 18, 2008 21:43
Moderátor

Hozzászólás 
csab2 írta:

pén. ápr. 18, 2008 16:52
gyémánt tag

Hozzászólás 

pén. ápr. 18, 2008 16:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most úgy tűnik , hogy a Pannonline-on a részletes számlainformációt nézve a fogadott SMS-eknkedvezményekkel csökkentett netto ára 0 Ft. Ugyanis elindultak ám az értesítések. :) Már ez is valami.

pén. ápr. 18, 2008 14:25
Moderátor

Hozzászólás 
joc_ írta:
zoli62 írta:
A volt Mobilposta előfizetőknek (akik hagyományosan csak értesítésre használták) nem jelenik meg a beállítás oldal, vagy csak nálam van hiba?
Nálam sem jelenik meg.
Nálam simán.

pén. ápr. 18, 2008 14:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
A volt Mobilposta előfizetőknek (akik hagyományosan csak értesítésre használták) nem jelenik meg a beállítás oldal, vagy csak nálam van hiba?
Nálam sem jelenik meg.

pén. ápr. 18, 2008 7:46
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. ápr. 17, 2008 19:23
vas-tag

Hozzászólás 
Nálam két pannonos telefonra van aktiválva az e-mail stúdió, mindkettő sms értesítéssel. Az egyiknél 15-én volt kb 1 napos leállás, azóta rendesen küldi az sms-eket. A másik is behalt 15-én, azóta nem működik...

Írtam nekik, ügyfélszolgálattal többször is beszéltem, de a válasz mindig ugyanaz: a technikus kollégák dolgoznak a problémán, konkrét időpontot azonban nem tudnak mondani hogy mikor javul meg a rendszer.

Bosszantó...

csüt. ápr. 17, 2008 17:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zaji írta:
Nekem is voltak gondjaim vele, de most egy teljesen új felülettel jelentkezett a PannonMail és azóta (kb. két napja) normálisan működik.

Jo neked, hozzám meg se érkeznek a levelek a postafiókba.

csüt. ápr. 17, 2008 16:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem is voltak gondjaim vele, de most egy teljesen új felülettel jelentkezett a PannonMail és azóta (kb. két napja) normálisan működik.

csüt. ápr. 17, 2008 16:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
club írta:
zoli62 írta:
Én is még Mobilposta korából használom. Mindig csak értesítésre használtam.
Jelenlega beállítási felületet nem érem el. Nem mellékesen pedig szombat óta egy darab értesítés se jött. Másnál is előfordulnak ilyen híbák?

Ha visszaolvasol akkor látod, hogy nekem sem jönnek az sms-ek szombat óta. :evil:

Megint egy hónapig fog tartani az átállás, mint egy korábbi Pannonline karbantartás idején.

csüt. ápr. 17, 2008 14:29
platina tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Jelenlega beállítási felületet nem érem el. Nem mellékesen pedig szombat óta egy darab értesítés se jött. Másnál is előfordulnak ilyen híbák?

Ha visszaolvasol akkor látod, hogy nekem sem jönnek az sms-ek szombat óta. :evil:

csüt. ápr. 17, 2008 9:50
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. ápr. 16, 2008 23:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
arnyekxxx írta:
nálatok működik rendesen az uj mposta? Nálam minden második kattintásnál hibaüzit ad, eltüntek a szabályok, Opera 9.5-el nem müködik a törlés gomb a bejövö mappában.
OK, hogy 13-14.én vacakolt de már 16.-a van.
Nálam is ugyanez. Plusz az otthoni gépen (imap) nem bírtam letölteni weben keresztül a csatolmányokat. Az Outlook Express pedig nem is csatlakozott. Itt a melőhelyen weben hol bírtam csatlakozni hol nem. Szóval össze-vissza még az egész, de bizakodjunk, hogy jobb lesz végül a rendszer!

szer. ápr. 16, 2008 20:06
platina tag

Hozzászólás 
arnyekxxx írta:
nálatok működik rendesen az uj mposta? Nálam minden második kattintásnál hibaüzit ad, eltüntek a szabályok, Opera 9.5-el nem müködik a törlés gomb a bejövö mappában.

Ha a webmailre gondoltál, akkor megnyugtathatlak: Nem vagy egyedül. De még kint van a megértésüket köszönjük szöveg, ami azt jelenti, hogy még a béta verziónál tartanak :lol:

szer. ápr. 16, 2008 19:54
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. ápr. 16, 2008 13:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
Az jó. Azt viszont nem értem, hogy miért nem tudnak MINDEN levélről értesítést küldeni alapból. Van ennek valami technikai oka? Egy üszis csaj egyszer arról hadovált, hogy a spam-beállításokon kell állítani valamit.
Én a magam részéről sosem álltottam be a pannonos felületen semmit, és a felhasználási szintek közül kizárólag az értesítést használom.
De mondom, sok (7-8 ) évvel ezelőtt feltűnt, hogy bizonyos esetekben nekem sem jöttek át a nagyméretű levelek (illetve azok szöveges részei sem), és akkor csináltam meg ezt a szűrőprogramot. Azóta viszont nincs problémám.
Persze tudom ez másnak nem nagyon segítség, valószínűleg nem sokan tehetik meg hogy saját maguk tudjanak leveleket manipuláló programot írni és megfelelő helyen elhelyezni.

kedd ápr. 15, 2008 22:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az jó. Azt viszont nem értem, hogy miért nem tudnak MINDEN levélről értesítést küldeni alapból. Van ennek valami technikai oka? Egy üszis csaj egyszer arról hadovált, hogy a spam-beállításokon kell állítani valamit.

kedd ápr. 15, 2008 19:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
joc_ írta:
club írta:
szombat óta érkezett egy levelemről sem kaptam sms-ben értesítést...
Nekem jönnek, és (elég sűrűn szoktak ilyenek jönni) nem is tapasztaltam ebben fennakadást.

Neked minden levélről megy sms értesítés? Nekem - amikor be volt kapcsolva a szolgáltatás - csomó levelemről nem jött. Azokról, amik csatolmányt tartalmaztak.
Ez nálam bonyolult.
Ugyanis nem közvetlenül irányítom a pannonos címre az értesítendő emaileket, hanem (már évekkel ezelőtt problémám volt a nagyméretű csatolmányokkal) egy szerveren lehetőségem van arra, hogy előtte gyakorlatilag azt csináljak a levelekkel amit csak akarok. És én írtam egy olyan "előfeldolgozó" programot, ami kiszedi a levélből a csatolmányt (meg még egyéb egyszerűsítéseket is csinál), és végül csak egy plaintext levél megy a pannonos címemre, aminek a mérete ráadásul garantáltan nem nagyobb 2 kilobájtnál. Így viszont bombabiztos a szolgáltatás.

Tudom, ehhez meg kell az a lehetőség, hogy ezen a másik szerveren visoznt tényleg azt tudok csinálni a levéllel mait csak akarok, és amit csak le bírok programozni.

kedd ápr. 15, 2008 18:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyébként most a frissítés óta nekem is állandóan vacakol a rendszer. A PannOnline viszont megy.

kedd ápr. 15, 2008 14:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
club írta:
Nekem jönnek, és (elég sűrűn szoktak ilyenek jönni) nem is tapasztaltam ebben fennakadást.

Neked minden levélről megy sms értesítés? Nekem - amikor be volt kapcsolva a szolgáltatás - csomó levelemről nem jött. Azokról, amik csatolmányt tartalmaztak.

kedd ápr. 15, 2008 14:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
club írta:

kedd ápr. 15, 2008 9:17
platina tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Még mielőtt valaki anyázna:
Idézet:
Tájékoztatjuk, hogy 2008. április 13-án a magasabb ügyfélkiszolgálás érdekében rendszerfrissítést végzünk a Pannonline oldalain, valamint Pannon Studio néven összevonásra kerül a korábbi E-mail, SMS, MMS Studio felülete. A módosításokkal elképzelhető, hogy egyes funkciók ideiglenesen nem lesznek elérhetőek, ezért megértésüket és türelmüket köszönjük!

Na ja, csak az a kérdés, mi az az "ideiglenesen". Merthogy tegnap este folyamatosan a Pannon dmz-jében lévő squid-től kaptam mindenféle hüle hibaüzeneteket (belépés helyett), az előbb egyik email-elérés sem működött (most megy).
Ja, és szintén ideiglenesen szombat óta érkezett egy levelemről sem kaptam sms-ben értesítést...

kedd ápr. 15, 2008 8:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Még mielőtt valaki anyázna:
Idézet:
Tájékoztatjuk, hogy 2008. április 13-án a magasabb ügyfélkiszolgálás érdekében rendszerfrissítést végzünk a Pannonline oldalain, valamint Pannon Studio néven összevonásra kerül a korábbi E-mail, SMS, MMS Studio felülete. A módosításokkal elképzelhető, hogy egyes funkciók ideiglenesen nem lesznek elérhetőek, ezért megértésüket és türelmüket köszönjük!

szomb. ápr. 12, 2008 16:54
arany tag

Hozzászólás 
Lehet ilyen eltérés két 6230 közt? :shock: Biztos valami beállításban van eltérés. Azt már asszem korábban is írtuk, hogy a beállítások néha csak sokszori beállításmentés után lesz valóban olyan amilyet szeretne az ember, hiába írja, hogy az megváltozott. Lehet nem tökéletes a rendszer? hmmm A webes felületet már nem is használom. Csak a mailkliens és levelezőprogi. :oops:

szer. feb. 20, 2008 13:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sytex írta:
Sziasztok!

A következő helyzetre keresek valami megoldást:

Adott db nokia 6230i. Az egyikben egy régi-régi előfizetés regisztrálva a MobilPosta szolgáltatás (akkor még igy hivták), a másikban egy 3 hetes előfizetés E-mail Studio-ba regisztrálva. Mindkettőn a "csökkentett" szintű szolgáltatás beállitva, tehát nincs mailbox csak, egyszerűen leküldi telefonra az érkezett emileket (A réginek xxxx@sms.pgsm.hu az újnak yyyy@pannonmail a címe).
Az újra ha érkezik egy sms és megnyitom akkor a képernyő felső sorában megjelenik a pannon központi száma és alatta a következő formátum: Küldő Neve<Küldő@email.cime>(levél tárgya)levél szövege.
A régebbin viszont (mintha a telefon észrevenné hogy ez egy sms-email, felülre a fejlécbe a levél tárgya jelenik meg, és alá az email szövege, majd lapozgatás után jön a szokásos küldés ideje stbst, majd Küldő: email@cime.hu.

Nem tudjátok hogy ez mitől függ? A Mobilposta más formátumban továbbított, vagy telefonbeállítás (Szinte az össze beállítást végignéztük).

Pannon ÜFSZ-on nem tudnak segiteni....
A választ nem tudom, de szerintem ha a két telóban a kártyát megcseréled, és úgy is kipróbálod, akkor jó eséllyel el tudod dönteni, hogy a teló vagy a központ "ludas" a dologban.

kedd feb. 19, 2008 13:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

A következő helyzetre keresek valami megoldást:

Adott db nokia 6230i. Az egyikben egy régi-régi előfizetés regisztrálva a MobilPosta szolgáltatás (akkor még igy hivták), a másikban egy 3 hetes előfizetés E-mail Studio-ba regisztrálva. Mindkettőn a "csökkentett" szintű szolgáltatás beállitva, tehát nincs mailbox csak, egyszerűen leküldi telefonra az érkezett emileket (A réginek xxxx@sms.pgsm.hu az újnak yyyy@pannonmail a címe).
Az újra ha érkezik egy sms és megnyitom akkor a képernyő felső sorában megjelenik a pannon központi száma és alatta a következő formátum: Küldő Neve<Küldő@email.cime>(levél tárgya)levél szövege.
A régebbin viszont (mintha a telefon észrevenné hogy ez egy sms-email, felülre a fejlécbe a levél tárgya jelenik meg, és alá az email szövege, majd lapozgatás után jön a szokásos küldés ideje stbst, majd Küldő: email@cime.hu.

Nem tudjátok hogy ez mitől függ? A Mobilposta más formátumban továbbított, vagy telefonbeállítás (Szinte az össze beállítást végignéztük).

Pannon ÜFSZ-on nem tudnak segiteni....

kedd feb. 19, 2008 8:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Pannonline-on úgy látszik, hogy a Mobilpostát/Emailstudiót nem lehet megrendelt szolgáltatásként törölni. Le lehet mondani valahogy?

vas. máj. 27, 2007 16:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
sirchris írta:
csab2 írta:
Ma 4 e-mailem jött, de csak 2-ről kaptam sms értesítést. Másnál is szokott ilyen lenni?

Nálam igen ha túl nagyok a mellékletek. :(

Lehet, hogy nálam is ez a gond, mert a 4 levélből 2-nek volt csatolmány, és pont arró a 2-ről nem kaptam értesítést. Igaz, hogy nem voltak nagyok a mellékletek (260 kbyte). Ez így azért elég béna. :(

pén. máj. 11, 2007 14:05
arany tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
Ma 4 e-mailem jött, de csak 2-ről kaptam sms értesítést. Másnál is szokott ilyen lenni?

Nálam igen ha túl nagyok a mellékletek. :(

pén. máj. 11, 2007 8:43
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 

pén. máj. 11, 2007 0:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Napok óta nem tudok csatolt file-os mail küldeni. 100-200Kb-os csatolmány se megy el és "Nem lehet csatlakozni az SMTP kiszolgálohoz" hibaüzenetet kapok. Csatolás nélküli mail simán megy.
A hiba 400-al és az uj mobilinternet3 csomaggal is megvan.

Másnál is van ilyen?

szerk.

A fentiek Thunderbirdre érvényesek. Felvettem a gumikesztyüt, elinditottam az O.Expreszt, beállitottam ugyanugy mint a Tbirdöt, és az OE-el elment. Valami hihetetlen lassan, de elment.

Ilyenkor mi van? Egy hete még a Tbird is szo nélkül küldte el a sok megát is.

kedd ápr. 24, 2007 17:37
arany tag

Hozzászólás 
Wagner ur írta:
Nem tudom mire akarsz célozni, de érthetően leírom a folyamatot:
fejlécbe: mail.pannongsm.hu > bejön, baba majd katt a BELÉPÉSRE> és egy "Átirányítás/Redirecting" felirat után már az emailstudio.hu-ra is értem.

Akkor kicsit elbeszéltünk egymás mellett... :)
Ha az emailstudio.hu-ra a lépsz, akkor is kiírja az átírányítást, mert https kapcsolatról http-re vált (biztonságos kapcsolat a bejelentkezés idejére).

kedd aug. 15, 2006 9:45
arany tag

Hozzászólás 
Placc írta:
Wagner ur írta:
Placc írta:
Wagner ur írta:
Ma reggel észleltem, már nem a régi címe van a mobilpistának: http://www2.emailstudio.hu/ http://www.mobilposta.hu

Akár régebb óta is változhatott és csak nem vettem észre.

Még tavasszal, a brand-váltás után módosult. :oops:

Neked, de nekem egész addig a napig a mail.pannongsm.hu ment. :lol:

Nem egészen értelek, a mail.pannongsm.hu mind a mai napig működik... :roll: A brand-váltás után hivatalosan bejött az www.emailstudio.hu a www.mobilposta.hu helyett, de a régi is él még...

Nem tudom mire akarsz célozni, de érthetően leírom a folyamatot:
fejlécbe: mail.pannongsm.hu > bejön, baba majd katt a BELÉPÉSRE> és egy "Átirányítás/Redirecting" felirat után már az emailstudio.hu-ra is értem.

vas. aug. 13, 2006 20:05
arany tag

Hozzászólás 
Wagner ur írta:
Placc írta:
Wagner ur írta:
Ma reggel észleltem, már nem a régi címe van a mobilpistának: http://www2.emailstudio.hu/ http://www.mobilposta.hu

Nem egészen értelek, a mail.pannongsm.hu mind a mai napig működik... :roll: A brand-váltás után hivatalosan bejött az www.emailstudio.hu a www.mobilposta.hu helyett, de a régi is él még...

vas. aug. 13, 2006 14:19
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Mennyibe kerül az MMS-értesítés? Sem a honlapon, sem a díjszabásban nem találom.
Fontos!Az MMS-értesítések jelenleg teszt jelleggel működnek, az első 5 darab MMS mindenkinek ingyenes! Az 5 MMS-értesítő kiküldése után ismét SMS-értesítőket küldünk, az E- mail Studio-ban meghatározott feltételek szerint.
Üdv,
C.

szomb. aug. 12, 2006 20:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mennyibe kerül az MMS-értesítés? Sem a honlapon, sem a díjszabásban nem találom.

szomb. aug. 12, 2006 17:29
arany tag

Hozzászólás 
Nekem is tegnapelőttig a régi oldalon ment a rendszer.

pén. aug. 11, 2006 21:51
arany tag

Hozzászólás 
Placc írta:
Wagner ur írta:

pén. aug. 11, 2006 18:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Es mukodik? Mert nemem csak emailstudio rendszerhibat irt tegnap este is, meg most is (reg nem hasznaltam, de most meg kellene).

pén. aug. 11, 2006 8:03
arany tag

Hozzászólás 
Wagner ur írta:

szer. aug. 09, 2006 7:41
arany tag

Hozzászólás 
Placc írta:
Wagner ur írta:
Mondjuk jött c@pannongsm.hu-ról, amire küldtem is levelet ami át ment.

Ezek random generátorral betolnak több száz levelet a@pannongsm.hu -tól kezdve zzzzzzzzz@pannongsm.hu-ig.
Nem gondolod, hogy az ügyfélszolgálat SPAM küldéssel tölti az idejét... :D

Erre nem is gondoltam. :idea: De most felébresztetted a gyanúm. :D :D

szer. aug. 09, 2006 6:33
arany tag

Hozzászólás 
Wagner ur írta:

Ezek random generátorral betolnak több száz levelet a@pannongsm.hu -tól kezdve zzzzzzzzz@pannongsm.hu-ig.
Nem gondolod, hogy az ügyfélszolgálat SPAM küldéssel tölti az idejét... :D

kedd aug. 08, 2006 17:12
arany tag

Hozzászólás 
Placc írta:
Wagner ur írta:
Placc írta:
Wagner ur írta:
Placc írta:
Ingyenes SPAM-szűrés. :)
Ezt kifejtenéd? Mert nekem folyamatosan jöttek ma is spamek. Már arra sem veszem a fáradtságot, hogy listába tegyem a küldőket.

Lépjél be, és nézd meg a Segítséget.
Köszi! Ide is jó belépés után. Nekem egyértelmű volt. ;)

Pár hónapja elküldtem a pannonnak az egyhavi szemetemet. Úgy 12 megát (aminek a negyede pannonos címről jött) tett ki. Biztos nem csak én panaszkodtam, de a levelem után egy héttel ne jött több spam pannonos címről. :D

Hidd el, hogy az sem effektíve pannonos címről jött, és nem csak Te kaptad meg. Ezek mind behazudott címekről mennek... :(

kedd aug. 08, 2006 16:22
arany tag

Hozzászólás 
Wagner ur írta:
Placc írta:
Wagner ur írta:
Placc írta:
Ezt kifejtenéd? Mert nekem folyamatosan jöttek ma is spamek. Már arra sem veszem a fáradtságot, hogy listába tegyem a küldőket.

Pár hónapja elküldtem a pannonnak az egyhavi szemetemet. Úgy 12 megát (aminek a negyede pannonos címről jött) tett ki. Biztos nem csak én panaszkodtam, de a levelem után egy héttel ne jött több spam pannonos címről. :D

Hidd el, hogy az sem effektíve pannonos címről jött, és nem csak Te kaptad meg. Ezek mind behazudott címekről mennek... :(

kedd aug. 08, 2006 15:55
arany tag

Hozzászólás 
Placc írta:
Wagner ur írta:
Placc írta:

kedd aug. 08, 2006 15:53
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 720 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Következő