|
Szerző |
Üzenet |
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Apám webshopon rendelt telefont és bankkártyával online ki is fizette. Erre ma, amikor hívták a kiszállítás időpontja miatt, közölték, hogy visszairányítják az összeget és mégis csak a futárnak kell kp.-ban kifizetni. Még jó, hogy a kártyás fizetési lehetőség ott van az oldalon, infrastruktúra van belefektetve, működik, csak épp teljesen feleslegesen.
XXI. század...
Üdv!
|
szomb. máj. 17, 2008 1:20 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
Én azt hiányolom, miért nincs tisztességesen leírva. Így olyan "susmus" szaga van a már a bevezetése óta.
|
pén. máj. 16, 2008 1:54 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Egy kedvezményprogramnak miért kéne benne lennie?
|
csüt. máj. 15, 2008 17:14 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
McLaca írta: Nincs benne az általános üzletszabályzatban? Mert végülis miért lenne kettő?
Üdv!
Ott nem igazán.
|
csüt. máj. 15, 2008 1:14 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Nincs benne az általános üzletszabályzatban? Mert végülis miért lenne kettő?
Üdv!
|
szer. máj. 14, 2008 23:15 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Ti megtaláltátok a Bónusz program üzletszabályzatát? Nekem még nem sikerült. Nem kéne egy ilyennek léteznie?
|
szer. máj. 14, 2008 22:23 |
|
|
TPinter
arany tag
|
bonaparte írta: Ma beszéltem ezügyben a pannonnal, direkt kihangsúlyoztam h _egyéni_ efi vagyok, azt mondták, h csak a kettő együtt fizetős, ez eddig is fizetős volt, és ennek ára emelkedett, ill. ha eddig az egyiket kaptam és az ingyenes volt, akkor ezentúl is ingyenes lesz. Most vagy kiedukálták már az üfsz-ösöket a dologról, vagy nemtommi van. Mert szomszéd fórumban halottam már olyat, h vkinek azt mondták, h csak annak ingyenes aki az előfizetői szerződés megkötésével egyidőben rendelte meg a szolgáltatást (?????)
Utoljara nekem is ilyesmit mondtak, ott be is fejeztem, felirtam az idopontokat, ha kiszamlazzak akkor szepen halgathatjak vissza a beszelgetest.
|
szomb. máj. 10, 2008 18:02 |
|
|
bonaparte
vas-tag
|
Ma beszéltem ezügyben a pannonnal, direkt kihangsúlyoztam h _egyéni_ efi vagyok, azt mondták, h csak a kettő együtt fizetős, ez eddig is fizetős volt, és ennek ára emelkedett, ill. ha eddig az egyiket kaptam és az ingyenes volt, akkor ezentúl is ingyenes lesz. Most vagy kiedukálták már az üfsz-ösöket a dologról, vagy nemtommi van. Mert szomszéd fórumban halottam már olyat, h vkinek azt mondták, h csak annak ingyenes aki az előfizetői szerződés megkötésével egyidőben rendelte meg a szolgáltatást (?????)
|
szomb. máj. 10, 2008 15:58 |
|
|
TPinter
arany tag
|
T68m írta: Bár ez Macika szakterülete, de az én szövegértelmezésem szerint ebben az esetben az "és" az nem a hívásrészletezés egyidejűségére, hanem az árváltozás egyidejűségére vonatkozik!
Ismételten felhíván a figyelmet, hogy mind a ptk, mind az eht kiegészítése a fogyasztók érdekeit szem előtt tartva, kötelezi a szolgáltatókat az érthető, ellentmondásmentes szerződésekre, tájékoztatásra. Vitás esetben a fogyasztó javára KELL dönteni.
Valahogy egyet ertek veled, h ez inkabb az arvaltozas egyidejusegere vonatkozik, de a hangfelvetel megtortent elvileg... Szoval rajtam nem hajthatjak be... Szerintem... Remelem...
|
szer. máj. 07, 2008 14:12 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
KrE írta: TPinter írta: T68m írta: Visszakanyarodva a te kérdésedre, írj nekik e-mailban vagy levélben, mert akkor írásban válaszolnak. Ha írásban is ugyanezt mondják, akkor érdemes az nhh-hoz fordulni. Irtam, de ugye 30 napjuk van valaszolni, azonban egy masik forumban epp most talaltam egy valaszt, amit egy forumozo kapott a pannontol: "Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy amennyiben Ön üzleti ügyfelünk, úgy a Pannon díjmentesen biztosítja az Ön részére az elektronikus hívásrészletezést és ennek megfelelõen a PannOnline-on hívásrészletezését bármikor megtekintheti. A bruttó 590,- forint lakossági ügyfeleink elektronikus és papír alapú hívásrészletezésének havidíjára vonatkozik. Felhívjuk figyelmét, hogy az elektronikus hívásrészletezés letöltése bruttó 830,- forintra módosul. Közleményünkben az Ön által jelzett csillagozott tétel díjazása üzleti ügyfeleink esetében eltérõ mert részükre díjmentesen biztosítjuk ezen szolgáltatásunkat." Na akkor ezt ti most hogy forditjatok? Kiemeltem a lényeget. Ez eddig is így volt, mivel a törvényi kötelezettségük abban kimerül, hogy havi rendszerességgel ingyen az igénylõ rendelkezésére bocsájtsák a részletes híváslistát. Tehát az eseti hívásrészletezés, vagy a dupla hívásrészletezésre nem vonatkozik! A lényeg, hogy továbbra is bárki ingyen megkapja a papír alapút, állandó jelleggel, aki kéri.
Bár ez Macika szakterülete, de az én szövegértelmezésem szerint ebben az esetben az "és" az nem a hívásrészletezés egyidejűségére, hanem az árváltozás egyidejűségére vonatkozik!
Ismételten felhíván a figyelmet, hogy mind a ptk, mind az eht kiegészítése a fogyasztók érdekeit szem előtt tartva, kötelezi a szolgáltatókat az érthető, ellentmondásmentes szerződésekre, tájékoztatásra. Vitás esetben a fogyasztó javára KELL dönteni.
|
szer. máj. 07, 2008 10:24 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
KrE írta: TPinter írta: Irtam, de ugye 30 napjuk van valaszolni, azonban egy masik forumban epp most talaltam egy valaszt, amit egy forumozo kapott a pannontol:
"A bruttó 590,- forint lakossági ügyfeleink elektronikus és papír alapú hívásrészletezésének havidíjára vonatkozik."
Na akkor ezt ti most hogy forditjatok? Kiemeltem a lényeget. Ez eddig is így volt, mivel a törvényi kötelezettségük abban kimerül, hogy havi rendszerességgel ingyen az igénylő rendelkezésére bocsájtsák a részletes híváslistát.
Aki viszont tanult valaha is magyarul, valamint szeretne nem felreertheto mondatokat gyartani, a kovetkezot irja. Valamint ha van valaki, aki a felette allokbol elvarja ezt tole, akkor ezutan a mondat utan alaposan seggberugna (a kozlemenygyartokat pedig szinten).
A mondat, hogy azt is jelentse, amit ok akarnak:
A bruttó 590,- forintos havidíj lakossági ügyfeleink elektronikus és papír alapú hívásrészletezésének egyidejű biztosítása esetén értendő.
|
szer. máj. 07, 2008 9:22 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
TPinter írta: T68m írta: Visszakanyarodva a te kérdésedre, írj nekik e-mailban vagy levélben, mert akkor írásban válaszolnak. Ha írásban is ugyanezt mondják, akkor érdemes az nhh-hoz fordulni. Irtam, de ugye 30 napjuk van valaszolni, azonban egy masik forumban epp most talaltam egy valaszt, amit egy forumozo kapott a pannontol: "Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy amennyiben Ön üzleti ügyfelünk, úgy a Pannon díjmentesen biztosítja az Ön részére az elektronikus hívásrészletezést és ennek megfelelően a PannOnline-on hívásrészletezését bármikor megtekintheti. A bruttó 590,- forint lakossági ügyfeleink elektronikus és papír alapú hívásrészletezésének havidíjára vonatkozik. Felhívjuk figyelmét, hogy az elektronikus hívásrészletezés letöltése bruttó 830,- forintra módosul. Közleményünkben az Ön által jelzett csillagozott tétel díjazása üzleti ügyfeleink esetében eltérő mert részükre díjmentesen biztosítjuk ezen szolgáltatásunkat." Na akkor ezt ti most hogy forditjatok?
Kiemeltem a lényeget.
Ez eddig is így volt, mivel a törvényi kötelezettségük abban kimerül, hogy havi rendszerességgel ingyen az igénylő rendelkezésére bocsájtsák a részletes híváslistát. Tehát az eseti hívásrészletezés, vagy a dupla hívásrészletezésre nem vonatkozik!
A lényeg, hogy továbbra is bárki ingyen megkapja a papír alapút, állandó jelleggel, aki kéri.
|
szer. máj. 07, 2008 8:21 |
|
|
TPinter
arany tag
|
T68m írta: TPinter írta: Na akkor ezt ti most hogy forditjatok? magam részéről perben vagyok a pannonnal a furcsa, egyedi jogszabályértelmezésük miatt...
Beszeltem egy kedves csajszival az ugyfelszolgalaton, azt mondta ingyenes lesz az egyik a tovabbiakban is, csak a masik dija emelkedik. Konrektan rakerdeztem, h nekem akinek mar megvan rendelve az elektronikus ingyenes marad-e azt modnta igen. Felirtam az idpontot, ha valami **** szamlaznak, szepen vissza hallgathatjak es jova irhatjak... Ha mashogy nem megy majd lesz ez.
|
kedd máj. 06, 2008 19:00 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
TPinter írta: Na akkor ezt ti most hogy forditjatok?
magam részéről perben vagyok a pannonnal a furcsa, egyedi jogszabályértelmezésük miatt...
|
kedd máj. 06, 2008 15:11 |
|
|
TPinter
arany tag
|
T68m írta: Visszakanyarodva a te kérdésedre, írj nekik e-mailban vagy levélben, mert akkor írásban válaszolnak. Ha írásban is ugyanezt mondják, akkor érdemes az nhh-hoz fordulni.
Irtam, de ugye 30 napjuk van valaszolni, azonban egy masik forumban epp most talaltam egy valaszt, amit egy forumozo kapott a pannontol:
"Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy amennyiben Ön üzleti ügyfelünk, úgy a Pannon díjmentesen biztosítja az Ön részére az elektronikus hívásrészletezést és ennek megfelelően a PannOnline-on hívásrészletezését bármikor megtekintheti.
A bruttó 590,- forint lakossági ügyfeleink elektronikus és papír alapú hívásrészletezésének havidíjára vonatkozik.
Felhívjuk figyelmét, hogy az elektronikus hívásrészletezés letöltése bruttó 830,- forintra módosul.
Közleményünkben az Ön által jelzett csillagozott tétel díjazása üzleti ügyfeleink esetében eltérő mert részükre díjmentesen biztosítjuk ezen szolgáltatásunkat."
Na akkor ezt ti most hogy forditjatok?
|
kedd máj. 06, 2008 9:56 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Bocsi, csak sokszor előfordul, hogy valami egyszerű félreértés van a beíró és a válaszoló hsz-ei közt! Pl. mikor még én pannonos voltam, akkor aki előfizetett a papír alapú hívásrészletezésre, annak az elektronikus ingyenes volt. Igaz, akkor még a papír alapú NEM volt ingyenes. Na, de én nem is azt fizettem elő, hanem a pannonfaxot. Mert amellé jár az ingyenes papíralapú, amellé pedig az ingyenes elektronikus...
Visszakanyarodva a te kérdésedre, írj nekik e-mailban vagy levélben, mert akkor írásban válaszolnak. Ha írásban is ugyanezt mondják, akkor érdemes az nhh-hoz fordulni.
|
pén. máj. 02, 2008 20:52 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Sokan dolgoznak a pannonnál, sokféle munkakörben. Nem mindenkit tájékoztatnak mindenről vagy nem mindenki frissíti a tudását a számára kiküldött tájákoztatóból - utóbbi igencsak sajnálatos. Ergo attól, hogy egy pannonos dolgozó írta, még ne végy mérget rá. Ám higgy a díjszabásnak, és higgy a törvénynek.
Még valami: nyisd meg a mostani díjszabást, meg fogod találni csak éppen más árazással, megcsillagozva az általam beidézettel.
|
pén. máj. 02, 2008 20:31 |
|
|
TPinter
arany tag
|
Hanyszor kell meg leirni, h nem en ertem felre, csupan:
1. Felhivtam 1220
2. Elmondtam, hogy van ket havi dijas Pannon 60 csomagom, amelyeknel ingyenes Elektronikus hivas reszletezes van, papir alapi nincs es nem is kell.
3. Majd feltettem a kerdest, h ez 0Ft marad, ahogy kellene vagy modosul
4. A valasz: "Igen az on szamara is fizetos lesz."
5. Most akkor miert olyan meglepo, h nem ertem mivan?? Azert, mert elvileg 0Ft kellene, h legyen vagy azert mert tobb hivas alkalmaval, tobb ugyinzeto is ezt a valaszt adta??????
Szereny emlekeim szerint, most is csak az egyik ingyenes, nem? Bar ezt soha nem feszegettem, mert marhara nem kerek 30 A4-es papirt minden honapban...
Amugy thx, h engem neztek hulyenek mikor az ugyfelszolgalatot hivva kaptam a fenti valaszt...
UP: Most bongesztem egy masik forumot, ahol egy PANNON dolgozo irta ezt:
"Igen, sajnos, az elektronikus változat is fizetős lesz... Le is mondtam..."
UP2: Beszeltem veluk ujra. Felhivtam figyelmuket a 2003. évi C. törv. 142. § -ára. A reakció az volt, h a Pannon biztosan megvizsgálta az ide vonatkozó szabályokat, így egészen biztosan nem sért vele törvényt. Bár a hölgy nem ismerte az ide vonatkozó jogszabályt, ezért inkább felolvastam neki. De a válasz így is:
"Az elektronikus változat is fizetős lesz!"
|
pén. máj. 02, 2008 17:26 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
asdf_ írta: Hanyszor kell meg leiirni neked, hogy az EHT ertelmeben nem kerhetnek penzt erte?!?
azt érti félre, hogy CSAK AZ EGYIK AZ INGYENES. Vagy levélben vagy elektronikusan.
|
pén. máj. 02, 2008 15:35 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Hanyszor kell meg leiirni neked, hogy az EHT ertelmeben nem kerhetnek penzt erte?!?
|
pén. máj. 02, 2008 12:28 |
|
|
TPinter
arany tag
|
Vizsla írta: Sajnálatos, hogy téged többször félretájékoztattak, de a május 26-ától érvényes díjszabás is és az Eht. is nekem ad igazat. S ahogy más is írta: nem ártott volna, ha a megcsillagozott rész ott lenne a Közleményben: Idézet: * A részletes számla igényléséről az Előfizető az egyedi előfizetői szerződésben nyilatkozik. Bármilyen, a nyilatkozatban foglalttól eltérő számlát, részletezést, másolatot térítés ellenében bocsátja rendelkezésre a Szolgáltató. A részletes számlát az egyéni Előfizető részére havonta egy alkalommal ingyenesen – döntésétől függően a számla mellé nyomtatott vagy elektronikus formában – biztosítja a Szolgáltató (ÁSZF Törzsszöveg 5.1 pont).
Hat nem tudom, de az tuti, h azert ez igy most nagyon nem oke akkor... Szemely szerint nagyon erdekelne mi is lesz a valos dolog... Nem igazan akarok fizetni... Foleg, h en ingyeneskent rendeltem meg...
|
csüt. máj. 01, 2008 20:50 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Sajnálatos, hogy téged többször félretájékoztattak, de a május 26-ától érvényes díjszabás is és az Eht. is nekem ad igazat. S ahogy más is írta: nem ártott volna, ha a megcsillagozott rész ott lenne a Közleményben:
Idézet: * A részletes számla igényléséről az Előfizető az egyedi előfizetői szerződésben nyilatkozik. Bármilyen, a nyilatkozatban foglalttól eltérő számlát, részletezést, másolatot térítés ellenében bocsátja rendelkezésre a Szolgáltató. A részletes számlát az egyéni Előfizető részére havonta egy alkalommal ingyenesen – döntésétől függően a számla mellé nyomtatott vagy elektronikus formában – biztosítja a Szolgáltató (ÁSZF Törzsszöveg 5.1 pont).
|
csüt. máj. 01, 2008 19:03 |
|
|
TPinter
arany tag
|
Vizsla írta: Nem értem a problémádat. Egyéni előfizetőként az egyiket megkapod ingyen. Üzletiként csak az elektronikusat. Ergo bármelyik szegmensbe is tartozol, lehetőséged van az elektronikus hívás-részletezést díjmentesen igénybe venni.
Ergo felhivtam a Pannon-t es megkerdeztem, h ha nekem Egyeni elofizum van ugy ahogy most, es most ingyenes az Elektronikus hivas reszeltezes akkor ram is vonatkozik-e az, h fizetos lesz a valasz ez volt: "Igen az on szamara is fizetos lesz."
Akkor most mi is van???
UP: rakerdeztem ujra, fizetos lesz 590Ft! Bekaphatjak amire gondolok!
|
csüt. máj. 01, 2008 17:06 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Nem értem a problémádat.
Egyéni előfizetőként az egyiket megkapod ingyen. Üzletiként csak az elektronikusat. Ergo bármelyik szegmensbe is tartozol, lehetőséged van az elektronikus hívás-részletezést díjmentesen igénybe venni.
|
csüt. máj. 01, 2008 16:26 |
|
|
TPinter
arany tag
|
Reszemrol mondjuk rettenetesen mocskos dolognak tartom meg mindig, h fizetosse teszik az elektornikus hivasreszletezest is... A papir alaput igenis vizesse meg akinek kell, mert egy vagon fat kinyirnak, es egy csomoan at se nezik a 30 oldalas papir alapu reszletezest. De az elektornikuson mi kerul annyiba???
|
csüt. máj. 01, 2008 14:37 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
|
szer. ápr. 30, 2008 14:09 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
És az miért is lenne lényeges? Május 26-ától lép életbe a módosítás, az addigi állapot megtekinthető a most érvényes díjszabásban is.
Vagy csak a szokásos "hol műkődik, hol nem"-re utaltál ?
|
kedd ápr. 29, 2008 20:42 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
TPinter írta: Na most vagta ki nalam is a biztositekot a pannon... Hogy kapjak be azt amire gondolok... Fizetos az elektronikus hivasreszletezo is??? 590Ft??? B+ te kocsog, aki ezt kitalaltad...
Persze a POL-ban most a Szolgáltatásinformációk menüpont halott, így nem tudom megnézni az enyémet.
|
kedd ápr. 29, 2008 20:37 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
via homar.hu:
A szolgáltatóknak a EHT (2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről) 142. § értelmében ingyenesen kell a tételes számlát biztosítaniuk:
"(3) Az (1) vagy (2) bekezdésben meghatározott számlamelléklet – egyéni előfizető részére elektronikus vagy nyomtatott, más előfizető részére elektronikus formában történő – kiadását a szolgáltató külön díj fizetéséhez nem kötheti."
A 2008. május 26-tól érvényes ÁSZF 5.1 pontja alapján a Pannon sem csinált mást, minthogy a kötelezően ingyenes havi egy részletezésen felüli többi részletezésért, ill. a nem rendszeres, hanem eseti részletezésekért május 26-tól pénzt kér, de a havi egyszeri rendszeres hívásrészletezés továbbra is ingyenes marad:
"A részletes számlát (havi hívásrészletezés) a Szolgáltató egyéni számlás Előfizető részére elektronikus vagy nyomtatott, más számlás Előfizető részére elektronikus formában ingyenesen biztosítja. A részletes számla igényléséről az Előfizető az egyedi előfizetői szerződésben nyilatkozik. Bármilyen, a nyilatkozatban foglalttól eltérő számlát, részletezést, másolatot – az Eht. korlátai között – térítés ellenében bocsátja rendelkezésre a Szolgáltató. A részletes számlát azon egyéni számlás Előfizető részére, aki az egyedi előfizetői szerződésben erről nyilatkozott, havonta egy alkalommal ingyenesen – döntésétől függően nyomtatott vagy elektronikus formában – biztosítja a Szolgáltató. Ezt követően, illetve ezen felül a másolatokat (számlamásolat, stb.), hívásrészletezéseket a Szolgáltató térítés ellenében a mindenkori Díjszabásban meghatározott díj ellenében, postai úton bocsátja az Előfizető rendelkezésre."
A közleményben egész pontosan ez áll:
"ÁSZF 1. sz. melléklete) 11.2. pontja az alábbiakkal módosul:
Havi előfizetési díjak Bruttó ár
Papír alapú hívásrészletezés* 590 Ft
Elektronikus hívásrészletezés* 590 Ft"
A "*" a fontos, ugyanis ezt a közlemény nem fejti ki, miért is van ez megcsillagozva, nem is kell, mivel csak az ÁSZF változásokat sorolja fel, kiragadva az adott 1-2 változást az ÁSZF szövegkörnyezetéből, ezért is rossz a közlemény alapján bármire is következtetni, meg kell nézni a hivatkozott ÁSZF részt, hisz az 1. számú melléklet 11.2 pontjában a "*" értelmet kap:
* A részletes számla igényléséről az Előfizető az egyedi előfizetői szerződésben nyilatkozik. Bármilyen, a nyilatkozatban foglalttól eltérő számlát, részletezést, másolatot térítés ellenében bocsátja rendelkezésre a Szolgáltató. A részletes számlát az egyéni Előfizető részére havonta egy alkalommal ingyenesen – döntésétől függően a számla mellé nyomtatott vagy elektronikus formában – biztosítja a Szolgáltató (ÁSZF Törzsszöveg 5.1 pont).
|
kedd ápr. 29, 2008 18:17 |
|
|
TPinter
arany tag
|
Na most vagta ki nalam is a biztositekot a pannon... Hogy kapjak be azt amire gondolok... Fizetos az elektronikus hivasreszletezo is??? 590Ft??? B+ te kocsog, aki ezt kitalaltad...
|
kedd ápr. 29, 2008 16:51 |
|
|
x/t
arany tag
|
kerelyfe írta: Ezt elérhetővé tennéd számunkra is?
Korábban olvastam, de nekem nincs meg sajnos. Úgy tűnik az archívumba került cikkekért már fizetni kell. Szóval ha érdekel, akkor áldozni kell rá, ahogy írtam.
|
vas. ápr. 27, 2008 19:41 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Ami pedig igénytelenség: a közleményben egy csomó minden be van csillagozva, de a magyarázatot sehol sem találni. Lehet, hogy én vagyok a béna, akkor bocs.
|
szomb. ápr. 26, 2008 21:32 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Május 26-tól az MMS 125 Ft. Eddig nem 99 volt? Nem mintha érdekelne, mert eddig összesen kb. 3-5 db fizetős MMS-t küldtem életemben.
Elektronikus számlrészletezés május 26-tól 590 Ft. Eddig ingyenes volt, nem?
És a már említett Mobil Internet Start 10KB/12Ft!
SZÉP!
|
szomb. ápr. 26, 2008 21:27 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Mert annyira szánalmas ez a vergődés. Szerintem emelhették volna 4-szeresére is, minthogy félévente folyton emelgetnek. Az előfizetőket úgysem zavarja, nekik kell a telefon, majd tovább használják az adott szolgáltatást az új áron. Mintahogy az ellen sem tesz senki semmit, hogy szolgáltatótól függetlenül telóvásárlás esetén lekötik az embert 2 évre, miközben függő telefont kapnak. Ha meg ki akarnád náluk kódoltatni, kifizettetik veled a kötbért, holott nem kéne, hiszen te a kedvezményes készülékért cserébe 2 év hűséget adtál, ami fix havi bevételt jelent a számlafizetésből adódóan, nem pedig annak firtatását, hogy a kapott készülékkel mi fog történni. Arról nem is beszélve, hogy a szerződés nem tér ki arra, hogy mennyi bevételre tehet szert 2 év során a fogadott hívásokból, mellyel arányosan a szerződő fél kedvezményt nem kap.
|
szomb. ápr. 26, 2008 11:35 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Mert?
Üdv!
|
szomb. ápr. 26, 2008 10:48 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Íme egy gúnyos mosoly: .
|
szomb. ápr. 26, 2008 10:27 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Hmm...
Üdv!
|
szomb. ápr. 26, 2008 10:19 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Engedelmeddel kicsit módosítottam a hozzászólásodon: McLaca írta: ami legrosszabb csomagban (start) is 8Ft május 26-ig, utána 12Ft/10kB.
|
szomb. ápr. 26, 2008 10:14 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Ugyanaz van a POL-on, mint amit a 172 küld (az is onnan szedi ), már amikor működik a POL. Kis átfutási idő van, hívások és SMS után 1-2 perc, GPRS-nél úgy 10-15, amíg frissül. A POL ingyenes.
Ha meg nem vagy gépközelben, wap-on is elérhető az egyenleginfó, ha könyvjelzőből hívod be, 10kB alatt forgalmaz, ami legrosszabb csomagban (start) is 8Ft.
Üdv!
|
szomb. ápr. 26, 2008 9:14 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Vizsla írta: Annyi, amennyit írsz. Benne van az aktuális díjszabásban. Téged se érintene, ha inkább a PannOnlinet használnád, a 172 hívogatása helyett, vagy wapon néznéd meg .
Hát ezek után lehet, hogy felhagyok a 172 felhívásával.
Pannonline-os lekérdezés ingyenes? És korábban valami ilyesmiről olvastam, hogy nem mindig pontos a kimutatás. Most mi a helyzet?
|
szomb. ápr. 26, 2008 9:07 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Annyi, amennyit írsz. Benne van az aktuális díjszabásban.
Téged se érintene, ha inkább a PannOnlinet használnád, a 172 hívogatása helyett, vagy wapon néznéd meg .
|
szomb. ápr. 26, 2008 8:53 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Vizsla írta: Folytatódik a tendencia, bővebben itt.
Ami engem érint: az egyenleginformáció (172) 59 Ft lesz máhus 26-tól. Most még 29Ft vagy már régóta 59?
|
szomb. ápr. 26, 2008 8:48 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Ezt elérhetővé tennéd számunkra is?
|
pén. ápr. 25, 2008 21:39 |
|
|
x/t
arany tag
|
T68m írta: kerelyfe írta: asdf_ írta: Nyilvan valaszolni fog De érdemben? nyilván!
Nemrég már megválaszolta ezt a kérdést, csak nem figyeltetek.
Aki hajlandó áldozni rá, letöltheti az interjút innen: http://online.portfolio.hu/2006/users/elofizetes_info.php?pfAuth=fc8197ac8fab34723e6fc922053f4a9b&t=cikk&i=95585
Egyébként a lényeg, hogy az aktív kártyaszám az érdekes...
|
pén. ápr. 25, 2008 20:37 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Folytatódik a tendencia, bővebben itt.
|
pén. ápr. 25, 2008 18:11 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
T68m írta: nyilván!
Akkor jó!
|
pén. ápr. 25, 2008 5:58 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
kerelyfe írta: asdf_ írta: Nyilvan valaszolni fog De érdemben?
nyilván!
|
csüt. ápr. 24, 2008 23:03 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
asdf_ írta: Nyilvan valaszolni fog
De érdemben?
|
csüt. ápr. 24, 2008 19:28 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Nyilvan valaszolni fog
|
csüt. ápr. 24, 2008 19:25 |
|
|
msgp
arany tag
|
na majd megtudakoljuk, hogy mi is van avval az előfizetők számával való trükközéssel
|
csüt. ápr. 24, 2008 18:35 |
|
|