Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 0:47

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 943 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Következő
Akkufresh (akku restaurátor) vélemények, tapasztalatok 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Megtettem, amit Ákoska ígért, pár user elvérzett az önzetlen reklám miatt.
Kifejezetten háklis vagyok arra, ha hülyének néznek és egy IP-ről több néven írogatnak, és egyik 'énjükkel' támogatják a másik énjüket.

Ők az elsők, de nem ők az utolsók...

szer. okt. 21, 2009 20:29
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ami kicsit sem feltűnő, ámde annál zavaróbb, az az "elégedett" a.f. felhasználók hirtelen fellelkesülése a Terminal fórumra regisztrálás és ott kicsit sem burkolt reklámszöveg hangoztatás ügyben.
Fél óra alatt rögtön hárman. Ez a termék a reveláció erejével hathat. Vagy az eladások nem mennek már elég jól?

Ráadásul én látom mindenki IP-jét (ezt Uzsikó-nak és Timonnak mondom elsősorban) és igen, mi moderátorok különösen rosszul tűrjük az azonos IPről szórakozókat. Más topikokban is a figyelmeztetés szakaszában tartunk emiatt.

A topik most bezáródik és addig így marad, amíg valaki meg nem győz engem vagy bármely moderátort arról, hogy olyan mondandója van, amiért érdemes kinyitni.
A "nekem bevált, a vibrátorom is SOKKAL tovább bírja" és egyéb marketingszövegek NEM ilyenek.

Pedig én szóltam előre...

szer. okt. 21, 2009 10:31
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Mehet a lecsóba a topic szerintem. Nagyon gusztustalan és irritáló, ha valakik ennyire "inverz világosak", erőszakosak és ráadásul nem értenek a szép szóból.

szer. okt. 21, 2009 9:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én ráraktam egyet a ceruzámra, azóta sokkal nagyobb és sokkal tovább is bírja! A lányok nagyok örülnek neki! Nem kamu!!!

szer. okt. 21, 2009 8:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még egy újonnan regisztráló ajnározó és visszatörlöm a topikot az értelmes hozzászólásokig.
Vagy zárom a francba.

Kérem tehát senki ne regisztráljon azért, hogy beírjon egy újabb dicséretet és aztán soha többet ne vegyen részt a fórum életében, mert az illetőnek (és az eddigi összes bér-hozzászólónak) a hozzászólása és a regisztrációja is azonnal megy a levesbe.

kedd okt. 20, 2009 18:36
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tényleg képesek voltak beregisztrálni, és a 123. oldalról előkeresni ezt a topikot?
Jól fizethetnek érte...
Ja, és mennyien használják és elégedettek vele, ha az új tagok ilyen nagy arányban nem mulasztják el dícsérni...

kedd okt. 20, 2009 18:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tény az is, hogy ezért a reklámszövegért felesleges volt ide regisztrálni.

Én máris félretettem a tévhiteket és a további marketingdumát mellőztetem.

Maradjunk ennyiben.

hétf. okt. 19, 2009 15:34
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
arról nem is beszélve, hogy a 6600-ás a Li-s, te pedig Ni-s cellákat használsz! :twisted:

Ahogy mondod! :lol:
Egyébként kezd magáhoztérni a tákolmány. Most már 1 héttől többet is hajlandó menni! :wink:

kedd máj. 13, 2008 11:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
thomas77 írta:
kerelyfe írta:
Na most lenne szükségem egy akkufreshre. :mrgreen: Elõvettem a közel 4 éves 6600-t, amit 5 hónapig nem használtam és az akkumulátor teljesítmény hagy némi kívánnivalót maga után. :D

Ha gondolod, felújítom a telefonod akksiját! :wink:
Már van gyakorlatom! Tutira nem fog mûködni! :twisted:

arról nem is beszélve, hogy a 6600-ás a Li-s, te pedig Ni-s cellákat használsz! :twisted:

kedd máj. 13, 2008 10:18
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Na most lenne szükségem egy akkufreshre. :mrgreen: Elővettem a közel 4 éves 6600-t, amit 5 hónapig nem használtam és az akkumulátor teljesítmény hagy némi kívánnivalót maga után. :D

Ha gondolod, felújítom a telefonod akksiját! :wink:
Már van gyakorlatom! Tutira nem fog működni! :twisted:

kedd máj. 13, 2008 6:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nem akkufreshre, hanem freesh akkura van szükséged, hidd el! ;)

Kb. 3 hetet kibírok vele így is.

hétf. máj. 12, 2008 21:05
Moderátor

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Na most lenne szükségem egy akkufreshre. :mrgreen: Elővettem a közel 4 éves 6600-t, amit 5 hónapig nem használtam és az akkumulátor teljesítmény hagy némi kívánnivalót maga után. :D
Nem akkufreshre, hanem freesh akkura van szükséged, hidd el! ;)

hétf. máj. 12, 2008 18:03
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. máj. 12, 2008 8:05
arany tag

Hozzászólás 
Az auchanban azt hiszem a fotókiegészítőknél, vagy a videokiegészítőknél egy nagy kosárban láttam turkálós laptopakkcsit. Én azt próbálnám belevarázsolni a hibás eredeti akku tartójába. Persze csak akkor, ha a paraméterek stimmelnek.

pén. aug. 03, 2007 16:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vagy marad az akkufresh !-D Na jó,ezt én se gondoltam ám komolyan :wink:

pén. aug. 03, 2007 16:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
T68m írta:
azért vannak szükségmegoldások is. Gondolj a szokolrádió 2laposelem szisztémára! :wink:

Tehát, ha gyári megoldás kell, akkor az ott a boltba, ha jó a maszek is, akkor egy kis barkácsolással (garanciavesztés mellett) más, olcsóbb aksit is lehet illeszteni.
Ha jól sejtem, a százalék-kijelzésből ez laptop-akksi lesz. Ott meg lehet, hogy kevés a laposelllllem...

A laposelem tényleg nem jó megoldás hozzá, de ki lehet cserélni a cellákat, az vmivel olcsóbb, mint az új gyári akksi...
Persze pont az én notim típusánál nem volt lehetőség barkács megoldásra (amikor szüségem lett volna rá, utána érdeklődtem, sok tíusnál lehet az akksi belsejét nem olcsón, de olcsóbban cserélni, de az enyémre nem tudtak mit mondani), így már a 3 k...a drága akksi van benne. Ha még egyszer meghal, akkor inkább az egész notit cserélem!

pén. aug. 03, 2007 13:52
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Ha jól sejtem, a százalék-kijelzésbõl ez laptop-akksi lesz. Ott meg lehet, hogy kevés a laposelllllem...

Így van. Gyári megoldás a gyártól. Cipőt a cipőboltból.

Csak eszembe jutott ez a régi megoldás.

pén. aug. 03, 2007 13:20
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
azért vannak szükségmegoldások is. Gondolj a szokolrádió 2laposelem szisztémára! :wink:

Tehát, ha gyári megoldás kell, akkor az ott a boltba, ha jó a maszek is, akkor egy kis barkácsolással (garanciavesztés mellett) más, olcsóbb aksit is lehet illeszteni.
Ha jól sejtem, a százalék-kijelzésből ez laptop-akksi lesz. Ott meg lehet, hogy kevés a laposelllllem...

pén. aug. 03, 2007 13:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
TPinter írta:
Sziasztok, adott egy Li-ion noti aksim, sajnos ott tartok, h 40-42%-nyi teruletere zurt jelez... Az aksis uzemido a 2ora 10 percrol vissza zuhant 45-65 percre :( Nincs valami 5letetek, hogyan lehetne bele egy kicsit tobb eletetl lehelni? :( Nagyon fontos lenne... :( Sajnos jelenleg nincs 20-30-40 ezrem aksit venni, de a hosszabb aksis uzemido is kellene... :(
Márpedig a fizika az fizika.
Akárhány kókler is próbálja elhitetni, hogy õk tudnak a vízen járni (ha megfizeted), nem fog menni.
Az új akksi vétele az, ami megoldást jelenthet.

Tehát, ha gyári megoldás kell, akkor az ott a boltban, ha jó a maszek is, akkor egy kis barkácsolással (garanciavesztés mellett) más, olcsóbb aksit is lehet illeszteni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T68m pén. aug. 03, 2007 13:17-kor.

pén. aug. 03, 2007 13:01
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
TPinter írta:
Sziasztok, adott egy Li-ion noti aksim, sajnos ott tartok, h 40-42%-nyi teruletere zurt jelez... Az aksis uzemido a 2ora 10 percrol vissza zuhant 45-65 percre :( Nincs valami 5letetek, hogyan lehetne bele egy kicsit tobb eletetl lehelni? :( Nagyon fontos lenne... :( Sajnos jelenleg nincs 20-30-40 ezrem aksit venni, de a hosszabb aksis uzemido is kellene... :(
Márpedig a fizika az fizika.
Akárhány kókler is próbálja elhitetni, hogy ők tudnak a vízen járni (ha megfizeted), nem fog menni.
Az új akksi vétele az, ami megoldást jelenthet.

pén. aug. 03, 2007 12:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
500 Ft/db áron adok neked egy csomó Mickey mouse matricát amikkel ha körbetapétázod az akksit, akkor 1 hónapig menni fog töltés nélkül! ez komoly, nem átverés!

pén. aug. 03, 2007 12:32
arany tag

Hozzászólás 

pén. aug. 03, 2007 12:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyreszt, masreszt nem ertem, hogy mit akarunk itt egy 2005-os press anyaggal, amibol a mai napig nincs kozforgalomban termek :) Arulok toshiba notebookokat, de marhara nem olyan egynek sem az akksija, hogy egy perc alatt 80%-ra lehet tolteni :)

csüt. aug. 02, 2007 21:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Először is szeretnék elnézést kérni tőled Drukpa, hogy még mindig nem jelentkeztem a próbapéldányért, de még nem sikerült a környezetemben olyan telefont találni, amit 1 hónap alatt annyiszor tudnék tölteni, hogy azt a tszthez fel lehesen használni. Az egyetlen, ami alkalmasnak látszott, a régi Alcatelem akksija pedig teljesen halott, tehát azon sajnos már nincs mit javítani. Amint sikerült szereznem a teszteléshez alkalmas készüléket, jelentkezem, feltéve, hogy akkor még allni fog az ajánlatod.

Drukpa írta:

Pedig nagyon bíztam benned Macika, hogy korrekt módon a tesztelési útmutatót figyelembe véve, készenléti időt mérve, és az eredményeidet a tesztlapon jegyzőkönyvezve fogod végezni a tesztet. Nagyon örültem volna a tesztedet tartalmazó tesztlapnak.
:( ...de ha nincs, hát nincs. El kell, hogy fogadjam, hogy az �általad végzett teszt� a teszt körülményeinek köszönhetően negatív eredménnyel zárult. Igazán sajnálom. A világért sem szeretném megkérdőjelezni a teszted eredményét, csupán szomorúan fogadom a hírt.

Azért ez a csak készenlétben felejtve működik elv további kérdéseket vet fel bennem.
- Ha készenlétben használ, akkor telefonálás közben miért nem...
- Ha csak készenlétben használ, akkor az miért jó egy mobiltelefon esetében, aminek az a funkciója, hogy az ember telefonáljon vele...
- A teszt útmutató szerint fel kell tölteni, majd hagyni kell lemerülni (és ha éjjel merül le, akkor honnan tudom biztosan, hogy mikor történt?), majd megint feltölteni, hagyni, és ezt ismételgetni 10-szer. Na ha ezt AkkuFresh nélkül tesszük, azt nevezzük az akksi formázásának, ami ha teljesen nem is hozza rendbe az akksit, azért sok esetben valamennyit javít a működési időn. Akkor ezek szerint ti nem is egy működő terméket, hanem csak egy álcázott akkumulátor használatit árultok...

csüt. aug. 02, 2007 21:18
Moderátor

Hozzászólás 
Drukpa írta:
Czumy írta:
Macika írta:
2. Mi nagyon jól tudjuk (pontosan úgy, ahogy Ti is) hogy nem működik (nem működhet) a cucc.

Az ajánlatom az, hogy Ti eltűntök innen, nem ingyenreklámoztok tovább.
Mi pedig leszállunk rólatok és pár ősz hajszállal kevesebbetek lesz.

Ugye, hogy korrekt az ajánlat?

Az.
Akkor most már végre lakat került erre a ***** topikra?! :twisted:

:lol: na ez egy felettébb intelligens hozzászólás volt... Czumy Czumy Czumy
Na jó, és az én ajánlatomhoz mit szólsz? Igazán korrekt, nem?

Végignéztem a beszórt linkeket.

Teeeee, Drukpa, tudsz te angolul????????
Ha igen, miért nem olvasod el, amit linkelsz????

Mert én eddig azt hittem magamról, hogy ugatom a nyelvet, de én bizony nem találtam SEMMIT, ami BÁRMILYEN módon is utalna az általatok kitalált bicnicre.
Csak azért, mert a nano szócska ma varázsszónak bizonyul, csak azért nem kéne mindjárt ostobaságokat leírni!!!

A nevezett linken a nano-technológián (titán-dioxid) alapuló új anód, a lítium-titanát az ász.
Ezzel lehet elérni azt (állítólag), hogy 60x gyorsabban lehessen feltölteni az akksit és sokkal lassabban, SOKKAL több töltés után veszítsen az akksi a kapacitásából (1000 töltés után írnak 1%-os kapacitásvesztést, ami szerintem több, mint hihetetlen).

Továbbra is tartom az ajánlatomat...

csüt. aug. 02, 2007 20:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Drukpa írta:
Pedig nagyon bíztam benned Macika, hogy korrekt módon a tesztelési útmutatót figyelembe véve, készenléti időt mérve, és az eredményeidet a tesztlapon jegyzőkönyvezve fogod végezni a tesztet. Nagyon örültem volna a tesztedet tartalmazó tesztlapnak.
:( ...de ha nincs, hát nincs. El kell, hogy fogadjam, hogy az �általad végzett teszt� a teszt körülményeinek köszönhetően negatív eredménnyel zárult. Igazán sajnálom. A világért sem szeretném megkérdőjelezni a teszted eredményét, csupán szomorúan fogadom a hírt.

Megint "write only" vagy??
Macika leírta a tapasztalatát, pont ennek az oldalnak a tetején:

Macika írta:
Örömhír:

Az elmúlt 2 hétben SEMMI sem történt az azóta kb. 20x feltöltött lepukkant 2110i akksimmal. Szinte másodpercre ugyanannyit megy, mint azelőtt, mielőtt hozzámvágták volna az ingyenes 'teszt'példányt e nemes és ötletes papírlapocskából.

Nézd, Macika tesztelt, negatív lett az eredmény, ergo, amit árulsz, mégsem annyira szuper, amint amennyire Te azt gondolod! Valamit elbaltáztatok, vagy ha nem Ti, akkor a japán fejlesztők, szóval, veselkedjetek neki még egyszer és próbáljatok meg egy MŰKÖDŐ terméket piacra dobni, lehetőleg olyat, ami nem "azért jó, mert csak", hanem valós eredményekkel alá tudjátok támasztani a működésének elvét!

Drukpa írta:
Egyébként az ismerőseim az én notebookomon keresztül hsz-eltek a fórumon.
Sikerült. Nem fognak többet írni ide. De nem hinném, hogy az lenne a cél, hogy embereket ijessz el. Szomorúan kell tapasztalnom, hogy nem a hozzászólás számít, hanem hogy mi az IP címed. Mit csináljon, mondjuk egy nagycsaládos? Kérjen változó IP címet, hogy mindenki a családból, aki szeretne hozzászólni a fórumhoz, ne legyen meggyanúsítva azzal, hogy egy személy �szórakozik�? Na ne!!!
Whow Államvédelmi Hatóság? Szerintem hagyjuk.

Hidd el, mi sem ma kezdtük. Ellenben veled. Sok hozzád hasonló "meg nem értett zseni" járt már itt... Szerintem Macikának most elég sz*rul esik, hogy szimplán és arcátlanul hülyének nézed!! Ő éppen ez ellen szólalt fel.

Drukpa írta:

Na, Te majd akkor szólj hozzáűm legközelebb ilyen hangnemben, ha
VÉGRE, VALAHÁRA HITELT ÉRDEMLŐEN BEBIZONYÍTJÁTOK, HOGY MITŐL, HOGYAN ÉS MIKÉNT MŰKÖDIK az akkufresh!

...és csak magamat tudom ismételni:
Kód:
"Fikázol minket Te, aki folyamatosan ködösít, mellé beszél, egyetlen egy hitelt érdemlő állítást még nem hagzott el tőled!!
Az, hogy "működik, és kész!" nem magyarázat! Nem droidok vagyunk, akik bevesznek minden butaságot! LEGYÉL HITELT ÉRDEMLŐ és akkor elhisszük, amit mondasz.

Mi leírtuk - OLVASS VISSZA!!!, megéri - hogy hogyan működnek az akkumulátorok, és épp ezért miért is csacska dolog ez az akkufresh nevű borzalom!

Nem a vásárlónak kell bizonyítani saját magának, hogy ez a termék jó, hanem NEKED, az eladónak, a gyártónak - NEM MÁSNAK, NEKED!!!!

Nehogy már neked álljon feljebb, mert a vevő kérdezni és kételkedni mer! NEKED kell eladnod a terméket, NEKED kell bebizonyítani, hogy a vevőnek haszna, előnye származik abból, ha ezt a szemetet megveszi!!"

csüt. aug. 02, 2007 18:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha elolvasod a "kollégák" hozzászólásait, azok nem meggyőzött emberek tapasztalatai, hanem erre a célra regisztrált nickek mézesmázas reklámszövegei.

Azt is sokat lehet hallani/olvasni tévében, újságokban, hogy XY szertől garantált 10 kg fogyás lehet egy hét alatt és ezt boldog, frissen fogyott emberek próbálják 10 perceken keresztül igazolni, de az egész akkor sem hiteles. És a szer forgalmazója fizet a hirdetésért.

Maradjunk tehát annyiban, hogy befejezzük az ingyenreklámot végre és elfelejtjük a "bízom benne, hogy sokan tesztelik majd a terméket" jellegű buzdításokat és a tényeknél maradunk.

Máskülönben a topik záródik és süllyed ahova akar.

csüt. aug. 02, 2007 18:08
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Macika írta:
2. Mi nagyon jól tudjuk (pontosan úgy, ahogy Ti is) hogy nem mûködik (nem mûködhet) a cucc.

Az ajánlatom az, hogy Ti eltûntök innen, nem ingyenreklámoztok tovább.
Mi pedig leszállunk rólatok és pár õsz hajszállal kevesebbetek lesz.

Az.

csüt. aug. 02, 2007 17:52
ezüst tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Macika írta:
...

szerintem te elfelejted, hogy annál a cégnél (mint ahogy másutt is), az ott lévők többsége tényleg elhiszi amit mond! Hadd mondjak egy-két példát: dianetika, hit-gyűli, amway, stb. Tehát logikus érveléssel nem sokra mész.

A korrekt ajánlat az az, hogy: "Nézd, nálunk a kísérletek nem támasztják alá az általatok mondottakat, fejlesszétek még egy kicsit, hogy minden körülmények között működjön."

:idea:
A Japán kutató fejlesztő partner cég 2003-at megelőzően (a cégünk 2003 Nov. óta foglalkozik a technológiával) R&D szerződést írt alá néhány céggel, mint például a Toshiba, Altairnano Nano Tech kutató cég. A cégek az IonXtra alapanyagot felhasználva létrehozták a saját fejlesztéseiket, amit úgy hívhatunk, hogy az „AkkuFresh az akkuban”. Itt nem külsőleg helyezzük fel, és érjük el a hatást, hanem beépítve fejti ki azt.
Íme néhány link, hogy nehogy "megint" rám ugorjon Macika :twisted: :

http://www.toshiba.co.jp/about/press/2005_03/pr2901.htm

http://www.altairnano.com/markets_amps.html

A Phoenix Motorcars, Inc. az autójukban használják ezeket az akkumulátorokat:
http://www.phoenixmotorcars.com

Végül, de nem utolsó sorban, íme egy link, ahol a Phoenix Motorcars, Inc. Egyik szakembere ismerteti röviden a technológiát, és előnyeit:
http://www.youtube.com/watch?v=7ZBsZul601Q

:oops:
Remélem nektek is feltűnt, hogy az új akkumulátorok előnyei nagyon hasonlítanak arra, amit mi az AkkuFresh mellett sorolunk fel.

:roll: Persze egyik hír sem arról számol be, hogy hány Terminál Fórum olvasó használja már az AkkuFresh-t.

:( ...de ha nincs, hát nincs. El kell, hogy fogadjam, hogy az „általad végzett teszt” a teszt körülményeinek köszönhetően negatív eredménnyel zárult. Igazán sajnálom. A világért sem szeretném megkérdőjelezni a teszted eredményét, csupán szomorúan fogadom a hírt.

Remélem lesznek azért itt mások is, akik hajlandóak „letesztelni” az AkkuFresh-t, és egyre többen fogtok beszámolni arról, hogy egy remek terméket használtok.

Egyébként az ismerőseim az én notebookomon keresztül hsz-eltek a fórumon.
Sikerült. Nem fognak többet írni ide. De nem hinném, hogy az lenne a cél, hogy embereket ijessz el. Szomorúan kell tapasztalnom, hogy nem a hozzászólás számít, hanem hogy mi az IP címed. Mit csináljon, mondjuk egy nagycsaládos? Kérjen változó IP címet, hogy mindenki a családból, aki szeretne hozzászólni a fórumhoz, ne legyen meggyanúsítva azzal, hogy egy személy „szórakozik”? Na ne!!!
Whow Államvédelmi Hatóság? Szerintem hagyjuk.

csüt. aug. 02, 2007 17:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
2. Mi nagyon jól tudjuk (pontosan úgy, ahogy Ti is) hogy nem működik (nem működhet) a cucc.

Az.

csüt. aug. 02, 2007 17:48
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Macika írta:
...

szerintem te elfelejted, hogy annál a cégnél (mint ahogy másutt is), az ott lévők többsége tényleg elhiszi amit mond! Hadd mondjak egy-két példát: dianetika, hit-gyűli, amway, stb. Tehát logikus érveléssel nem sokra mész.

A korrekt ajánlat az az, hogy: "Nézd, nálunk a kísérletek nem támasztják alá az általatok mondottakat, fejlesszétek még egy kicsit, hogy minden körülmények között működjön."
Nem szeretném azt hinni, hogy hülyékkel van dolgunk, ha lebecsüljük a vitapartnert, az előbb-utóbb megbosszulja magát.

Igenis nagyon tisztában vannak (legalábbis a cég alapítói) a dologgal.
Hidd el!

csüt. aug. 02, 2007 15:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
...

csüt. aug. 02, 2007 15:23
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Drukpa írta:
Sajnos nem kaptunk választ erre az e-mail-re, és a teszt eredményt tartalmazó lapot sem küldte vissza Macika. :roll: Vajon miért?
Ne röhögtessétek már ki magatokat, na!

Nézd, van egy korrekt ajánlatom.

1. Ti tudjátok (NAGYON JÓL!), hogy kitaláltátok az évtizet üzletét, ami ugyan átverés, de soha senkinek nem fogjátok belátni, menni fog a biznisz még jó ideig, bár azért álmatlan éjszakáitokon előjöhet a dolog, hogy vajon mikor lesz valaki, aki értelmét találja annak, hogy rátok borítsa az egészet, utánajárjon, bizonyítson, stb.
Én - szerencsétekre - nem leszek ilyen, mert nem hoz annyi anyagi javat a megbuktatásotok, mint amennyi pénz megszerzéséhez szükséges időt el kellene rá pazarolnom. De nem lesz ez mindig így. Valaki egyszercsak lesz, aki úgy gondolja, megéri. Vagy ha más nem, hát a hallgatásának az ára. :)

Nem akarom a rendszergazda elé vinni az ügyet, annyit nem ér, mert ő ahogy van, törölné az egész topicot, az összes regisztrációtokkal együtt (tudod, amikor olyan kedvesen próbáltál 3 személy nevében írogatni, csak kihagytad a számításból, hogy én látom, hogy ugyanarról az IP-ről vagysz mind a hárman!)

csüt. aug. 02, 2007 14:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem nem akar zavarba hozni Benneteket azzal, hogy semmi javulásról nem tud beszámolni...

csüt. aug. 02, 2007 13:22
Profil ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Drukpa írta:
:( Sajnos nem kaptunk választ erre az e-mail-re, és a teszt eredményt tartalmazó lapot sem küldte vissza Macika. :roll: Vajon miért?

azért, mert másik e-mail címet használ a spamek miatt. Az itt írtakra reagálni fog. Küldtem neki üzenetet.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T68m csüt. aug. 02, 2007 13:23-kor.

csüt. aug. 02, 2007 13:22
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Na kérem, rend legyen, mert szétültetlek Benneteket!

Örömhír:

Az elmúlt 2 hétben SEMMI sem történt az azóta kb. 20x feltöltött lepukkant 2110i akksimmal. Szinte másodpercre ugyanannyit megy, mint azelõtt, mielõtt hozzámvágták volna az ingyenes 'teszt'példányt e nemes és ötletes papírlapocskából.

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy nem kaptunk visszajelzést erre az e-mail-emre.
:idea: Mert, hát fontos lenne látnunk azt az eredményt, amit Macika "mért".

Elkerülendő, hogy Macika esetleg nem készenléti időt mérve végezte el a tesztet (mivel ez nagyban befolyásolhatja az eredményt), még időben küldtünk számára egy e-mailt amiben egy tesztelési útmutatót :!: , és egy teszt lapot :!: is küldtünk részére. Előbbi egy kis segítségként, utóbbit pedig, hogy az eredményeit számunkra is rögzíthesse.
Kérésre bárkinek nagyon szívesen elküldjük ezen anyagokat.

Íme az e-mail:
Idézet:
Sent: Wednesday, July 11, 2007 12:09 AM
To: macika.terminal@freemail.hu
Subject: AkkuFresh teszt

Kedves „tesztelő”!

Nagyon köszönjük, hogy segít „tiszta vizet önteni a pohárba”. Igazán hálásak vagyunk Önnek ezért.
A csatolt anyagok valószínűen a hasznára válhatnak. Az egyik dokumentum a tesztelési útmutató, a második anyag a teszt lap.
Kérem, ha mód van rá a tesztet az útmutatónak megfelelően, készítse el, és a tesztlapon adminisztrálja a tesztet.
Szeretnék továbbá kérni, hogy a teszt elvégzése után juttassa el hozzánk a kitöltött tesztlapot.
További jó tesztelést.

---
With Best Wishes,

Sylvester Belso
Director

Biokarma Ltd.
Budapest,Hungary
+1-801-938-4238 / Phone USA
+36-20-999-9910 / Phone HUN
+36-20-999-9001 / Fax HUN
biokarma / skype
http://www.biokarma.com
Magnet for the best-in-class

Send urgent message to
sbelso@biokarma.com

:( Sajnos nem kaptunk választ erre az e-mail-re, és a teszt eredményt tartalmazó lapot sem küldte vissza Macika. :roll: Vajon miért?

csüt. aug. 02, 2007 13:00
ezüst tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Sokat nézted az álljunk meg egy szóra c. mûsort?Na bújj vissza az odúdba és próbálj meg a témához kapcsolódó értelmes hozzászólást írni. :twisted:
Ui: és elött soha nem használunk vesszõt bazze

Szívemből szóltál! :lol:

csüt. aug. 02, 2007 12:45
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:

Örömhír:

Az elmúlt 2 hétben SEMMI sem történt az azóta kb. 20x feltöltött lepukkant 2110i akksimmal. Szinte másodpercre ugyanannyit megy, mint azelőtt, mielőtt hozzámvágták volna az ingyenes 'teszt'példányt e nemes és ötletes papírlapocskából.
Ha majd kerekek nőnek a telóra mobilabb lesz és tovább megy. Tömegszersebességszernemtomi. AkkuFressss? Mínusz 1000Ft. Hetente 8-12 alkalommal töltöm a telót. Az akkufressss nem változtatott ezen. Igaz, nem is használom. :-D Akkor kb ugyan az a végeredmény.

kedd júl. 24, 2007 8:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Örömhír:

Pont ma akartam kérdezni. :D

vas. júl. 22, 2007 23:04
Moderátor

Hozzászólás 

Örömhír:

vas. júl. 22, 2007 20:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
OFF
Te meg a mondatjelek után tegyél szóközt :P

Melyikre is gondolsz? :o :)

vas. júl. 22, 2007 20:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
OFF
Te meg a mondatjelek után tegyél szóközt :P
Bocsánat, de nekem is szúrja a szemem, ha valaki olyan dologról oszt észt, melyben hiányosságai vannak (egyben nem értem az olvtárs felháborodását).
ON

vas. júl. 22, 2007 20:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na jó,még egy offot rádszánok de aztán tényleg foglalkozzál valami mással.Nekem is van még dolgom.
Nos az ominózus hsz-em első fele Drukpának szólt a magyar nyelvet illetően.A második fele pedig a fórumtársaknak,de mint írtam ez mondatértelmezéssel egyszerűen kivehető,másnak sikerült neked nem.Amúgy a második felére megkaptam a választ,de nem tőled.Én emlékeztem rosszul és ennyi.Világos nem?
Ui:helyesírászseni,a mondatot legalább nagybetűvel kezd :D

vas. júl. 22, 2007 18:50
ezüst tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
bollinger írta:
Részemről lezártam a témát.

Az jól tennéd.Van egy rakás olyan fórum ahol írkálhatsz mérhetetlenűl nagy nyelvtudásodról.
Idézet:
kötekedni pedig Te kezdtél a helyesírás miatt

Hát még olvasni sem tudsz.Legalább a mondatértelemezést tanultad volna meg.Nem a helyesírása miatt fakadtam ki hanem a magyar nyelv idegenként kezelt mivolta miatt.Ezek után erre már ne válaszolj,inkább nézz tv-t.

értem. tehát mikor azt írtad, hogy az akkumulátor szót rosszul írta, akkor nem a helyesírásába kötöttél bele.
igazad van, tényleg meg kell tanulnom a mondatértelmezést :)
megyek tv-t nézni, köszönöm, hogy ma is tanultam valamit! :D

vas. júl. 22, 2007 18:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
bollinger írta:
Részemről lezártam a témát.

Az jól tennéd.Van egy rakás olyan fórum ahol írkálhatsz mérhetetlenűl nagy nyelvtudásodról.
Idézet:
kötekedni pedig Te kezdtél a helyesírás miatt

Hát még olvasni sem tudsz.Legalább a mondatértelemezést tanultad volna meg.Nem a helyesírása miatt fakadtam ki hanem a magyar nyelv idegenként kezelt mivolta miatt.Ezek után erre már ne válaszolj,inkább nézz tv-t.

vas. júl. 22, 2007 18:31
ezüst tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Sokat nézted az álljunk meg egy szóra c. műsort?Na bújj vissza az odúdba és próbálj meg a témához kapcsolódó értelmes hozzászólást írni. :twisted:
Ui: és elött soha nem használunk vesszőt bazze

És előtt csak felsorolásban nem használunk vesszőt, de ezt neked hiába is magyaráznám. Nem akartam okostojás lenni, egyszerűen idegesít, hogy mostanában annyi MAGYAR van, aki a többi magyarnál magyarabbnak hiszi magát, de közben nem beszélnek magyarul... (kötekedni pedig Te kezdtél a helyesírás miatt). Részemről lezártam a témát.

vas. júl. 22, 2007 18:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sokat nézted az álljunk meg egy szóra c. műsort?Na bújj vissza az odúdba és próbálj meg a témához kapcsolódó értelmes hozzászólást írni. :twisted:
Ui: és elött soha nem használunk vesszőt bazze

vas. júl. 22, 2007 18:17
ezüst tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Drukpa írta:
Sajnos nem minden információ van lefordítva idegen nyelvekre az angolról, így, ha az angolt nem olvasod, így sajnos e részek tartalma csak egy ismerősöd segítségével lesz hozzáférhető számodra.

Szóval akkor neked a Magyar nyelv az idegen nyelv?Hát gratulálok.Szégyelheted magadat.Magyar vagy te?Ja és még valami.Javítsatok ki ha tévednék,de én úgy emlékszem hogy az akumlátort egy T-vel írják,még ha rövidítik is.Tehát akufresh és nem akkufresh.

OFF

Hát igen:
1) a "Magyar nyelv" kifejezés helyesen: magyar nyelv
2) "Szégyelheted" helyesen: szégyellheted
3) "Ja és még.." helyesen: Ja, és még..
4) "akumlátor" helyesen: akkumulátor
5) de amúgy tényleg egy t-vel írják.

Szóval biztos te nagyobb magyarnak tartod magad nálam, de attól nem leszel az, hogy a saját anyanyelvedet nem ismered, de másoknak beszólsz.

ON

vas. júl. 22, 2007 18:05
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 943 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Következő