|
Szerző |
Üzenet |
bilipeti
vas-tag
|
Meggyőztetek, **** az enyém is. Most, hogy szemüveggel ellenőríztem, látom, hogy nem is magyar a nyelve. Csak azt a sok hátrányos helyzetűt sajnálom, aki ilyet vett, elégedett vele és nincs itt a fórumon. Szegények, majd ha idetévednek Ők is rájönnek, micsoda hulladékot vettek.
|
szomb. jún. 07, 2008 19:26 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Én meg pont ezért tettem a szövegem végére azt, amit tettem. Nem te vagy az első ezen a fórumon, aki, miután sok ember beírja valamivel kapcsolatban UGYANAZT a problémát, közlöd, hogy te aztán kifogtál egy egyedi példányt, ami tökéletesen működik. Ne haragudj, de ez így elég hihetetlenül hangzik.
|
szomb. jún. 07, 2008 18:55 |
|
|
bilipeti
vas-tag
|
Én is pont ugyanezt akartam írni. Azaz, hogy bizonyára ettől jó. Ellenőríztem a firmware-t, nincs tévedés. Mivel az elmúlt csaknem 30 évet nyelvtanárként (inglistícsör) töltöttem, majdnem biztos vagyok benne, hogy viszonylag jól meg tudom állapítani a különbséget a két nyelv között.
|
szomb. jún. 07, 2008 18:19 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Macika írta: bilipeti írta: SW: GM880.001 Firmware: D880XFHB1
Az is lehet, hogy nem kell egy telefont ennyire kritikusan szemlélni. Én végigolvastam ezt a fórumot + a telefongurut is, és úgy tűnik, hogy idősebb Ogre például teljes megelégedéssel használja Áronpapa levetett telefonját (amit néhány hétig ő maga is jónak talált). Na de az XF-ben nincs magyar!
Na de semmi baj, Macika, hiszen ettől olyan jó! Nem is értem, miért kell neked folyton belebrummognod mindenbe, főleg hogy itten megkérdőjelezed topiktársaink szavahihetőségét! Vedd tudomásul, hogy az az én dolgom!
|
szomb. jún. 07, 2008 18:04 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
bilipeti írta: SW: GM880.001 Firmware: D880XFHB1
Az is lehet, hogy nem kell egy telefont ennyire kritikusan szemlélni. Én végigolvastam ezt a fórumot + a telefongurut is, és úgy tűnik, hogy idősebb Ogre például teljes megelégedéssel használja Áronpapa levetett telefonját (amit néhány hétig ő maga is jónak talált). Na de az XF-ben nincs magyar!
|
szomb. jún. 07, 2008 17:56 |
|
|
bilipeti
vas-tag
|
SW: GM880.001
Firmware: D880XFHB1
Az is lehet, hogy nem kell egy telefont ennyire kritikusan szemlélni. Én végigolvastam ezt a fórumot + a telefongurut is, és úgy tűnik, hogy idősebb Ogre például teljes megelégedéssel használja Áronpapa levetett telefonját (amit néhány hétig ő maga is jónak talált).
|
szomb. jún. 07, 2008 15:21 |
|
|
bilipeti
vas-tag
|
"Valami kis fejlemény: a már korábban beírt linken található beállításokkal varjáltam még egy picit:
"Test Mode Menü starten mit folgende Code: *#0206*8378#
Menü [2] HW auswählen
Menü [2] Audio Setting auswählen
Menü [15] Audio AMP auswählen
Wert SLAVE_IOM2_NORMAL von 13 auf 18 setzen
Wert SLAVE_IOM2_HEAD von 19 auf 26 setzen
Speichern"
Most néztem meg, nekem már alapból ezekkel a beállításokkal hozták (18, ill. 23). Mivel megfelelőnek tűnt, nem is állítottam feljebb. Pesten vettem a XVI. kerületben. A többit mindjárt megnézem és írom...
|
szomb. jún. 07, 2008 15:05 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Esetleg megoszthatnád a topictársakkal a szoftverziót, a beszerzési forrást, hátha segít nekik. Ha picit visszábbolvasol, sokak tapasztalják, hogy a 2. SIM esetében halkan csörög a telefon, és halkan hallható a beszédfél.
|
szomb. jún. 07, 2008 14:55 |
|
|
bilipeti
vas-tag
|
Vizsla írta: Most 60e-ért lehet megvenni a mobilmania.hu-n, de kérdés kinek kell, ha a második SIM használhatatlan a készülékkel alapfunkciókra.
Érdekes, nekem semmi bajom vele. Kb. 2 hónapja használom 1 Voda és egy Pannon kártyával, döbbenetes külömbséget még nem észleltem közöttük. Mindenkit jól hallottam, ők is engem. Most pillantottam a kijelzőjére, és a másodlagos Pannon térereje full, az elsődleges Voda egy pöcökkel kevesebb. Van mikor fordított a helyzet, a hang minőségét nem befolyásolja. 52 volt magyar menüvel. Pontosan azt tudja, amit vártam tőle.
|
szomb. jún. 07, 2008 14:46 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Hát ja, ebben a felállásban max. 20-at ha ér egy ilyen készülék újonnan.
|
szomb. jún. 07, 2008 11:44 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Most 60e-ért lehet megvenni a mobilmania.hu-n, de kérdés kinek kell, ha a második SIM használhatatlan a készülékkel alapfunkciókra.
|
szomb. jún. 07, 2008 11:16 |
|
|
5210
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. márc. 10, 2008 17:10 Hozzászólások: 42 Tartózkodási hely: BFÜRED
|
2. válaszuk:
-. Az ügyintéző megjegyzése
Tisztelt
Javasoljuk, hogy ezügyben panaszát a közpuntunknak írja meg vagy a
(061)453-1104-es fax számon, vagy a1037. Budapest Szépvölgyi út
35-37-es levelezési címen.
További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Samsung Zrt.
Ügyfélszolgálat
|
szomb. jún. 07, 2008 10:59 |
|
|
5210
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. márc. 10, 2008 17:10 Hozzászólások: 42 Tartózkodási hely: BFÜRED
|
Közben ha valaki tud rendesen összerakott,2 sim-es telót,szóljon.
|
kedd jún. 03, 2008 16:58 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Macika írta: Akárki akármit is mond, az a fajta ügyeskedés, hogy egy végfokkal két SIM-et kihajtani, az nem sikerült példásan még egy gyártónak sem...
Tudni kell megcsinálni, ez tény. Most nem akarok előhozakodni a lehallgathatóság és egyéb idevágó témákkal, de ki tudja, milyen rádiós modul van benne (mint azt tudjuk, a világon jóval kevesebb gyártó gyárt ilyet, mint mondjuk előlapot). Az sem biztos, hogy samsung, vagy az is lehet, hogy valami kész modult próbáltak ők megpeccselni - kevés sikerrel.
|
kedd jún. 03, 2008 16:07 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Akárki akármit is mond, az a fajta ügyeskedés, hogy egy végfokkal két SIM-et kihajtani, az nem sikerült példásan még egy gyártónak sem...
|
kedd jún. 03, 2008 12:45 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Naaa, a hangminőség egyre gyatrább volta miatt betelt a pohár, és kénytelen voltam megválni szegénykétől. Nem ő tehet ugyan a koreai mérnökök bénázásáról, de nálam ő lett ennek a szenvedő alanya.
Bár nagyon sajnálom, mert tuti kis telefon lenne, de már számomra sem volt elfogadható minőségű a hang a másodlagos kártyánál. A szoftveres "hangosítás" tényleg segített valamennyit rajta, de mivel az utóbbi időben egyre többet beszéltem azzal a karival (Pannon 5 perc után 0,- Ft rulez!), nagyon idegesített, hogy minden 3-4. mondatot el kellett ismételtetni a beszélgetés során, mert nem volt érthető! Még jó, hogy ingyen volt!
A másik problémám vele: ha akkor küldtek a másodlagos SIM karira SMS-t amikor nem volt bekapcsolva, egyszerűen nem kaptam meg. A telcsi bekapcsolásakor a küldőnél jelezte, hogy továbbítva az SMS, nálam meg semmi. Nem tudom, más észrevette-e ezt a problémát, nekem (mivel éjjel mindig ki van kapcsolva a telcsi) elég bosszantó, és több esetben félreértésre okot adó dolog volt.
A harmadik, és ugyancsak bosszantó dolog a NOKIA CK-1W BT kihangosítóval kapcsolatos: csak a kimenő hívásokat tette át rá, a bejövőknél némította ugyan a rádiót/CD-t, de nem hangosította ki a hívást. Na ez már ugyancsak idegesítő volt számomra!
A negyedik gond a korábban tapasztalt újraindulások voltak, ami ugyan megoldódott egy teljes resettel, de akkor is. Miért nem tehetnék rá java-s progikat? Ja, meg ez: csak WAP-ról lehet rá Javas-cuccot tölteni! Ilyen hülyeséget!
Úgyhogy, bizalmamat megtartva a SAMSUNG készülékeiben, beújítottam egy SYMBIANos i550-be. (mert a G810 még mindig nem akar kapható lenni ).
Erről a típusról is fogok majd írni egy összefoglalót, ha lesz egy kis időm. Eddig minden ok vele, SMS-t megkapom, és a hang minőséggel sincs semmi gond!
Van viszont egy kis plusz súly nálam , de ezt kompenzálja a SYMBIAN rendszer, és a beépített GPS, ami tökéletesen megy GARMIN-nal! Na, de többet majd a hamarosan elkészülő topicjában!
Addig is sok sikert, és a problémák elviselésére kitartást kívánok minden D880 tulajnak!
|
kedd jún. 03, 2008 12:43 |
|
|
5210
ezüst tag
|
Megvan az első válasz:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönettel vettük érdeklődését.
Az Ön kérésének adtunk egy nyilvántartási számot. Szíveskedjen a
továbbiakban az alábbi nyilvántartási száma hivatkozni.
Nyilvántartási szám: 2900242833
-. Ügyfél
Név :
Telefonszám:
Cím : Balatonfüred
Irányító szám: 8230
-. A készülék adatai
Termék típus : HHP
Vásárlás időpontja:
Típusszám : ZOTHERS-HHP
Gyári szám :
-. Az ügyintéző megjegyzése
Tisztelt
Az SGH-D880-as készülék másodlagosra beállított simkártyája valóban
gyengébb minőséget produkál, de ezen szervizünk nem tud segíteni, mert
ez a készülék tulajdonsága.
Jelenlegi szervizpartnerünk Budaörsön található (Kinizsi u. 2/B), ahova
az Oktogonnál lévő partnerünk is továbbítja a nagyobb javításokra.
Üdvözlettel,
Samsung Rt. Vevőszolgálat
Abban az esetben, ha az ügyintézéssel kapcsolatban bármiféle gond van,
amelyet a helyszínen nem tudnak megoldani, hívják a következő
telefonszámot: 06-40-985-985.
Kérjük, hivatkozzon az ügyintézési számra és adja meg az üzlet nevét,
címét, ahol a terméket vásárolta.
Értitek? Ez a tulajdonsága!!!!!!!!!!!
A választ elküldtem.
|
hétf. jún. 02, 2008 16:42 |
|
|
martinm5
vas-tag
|
BT kapcsolat
Sziasztok,
Arról van valakinek pozitív tapasztalata, hogy kocsiba beépített BT rendszerhez hogyan csatlakozik (BMW)?
Nekem Nokia 6230i-t "kell" használnom (pedig már ízeire esik szét), mert a Nokia Symbian rendszerei képtelenek párosodni és átadni a telefonkönyvet, felvenni a hívást.Állítólag azért, mert a BT 2.0 "profiljai nem tartalmazzák lefelé kompatibilis módon valamelyik profile-t.
Ez a telefon nagyon célszerű, de a BT kapcsolat működése nekem fontosabb .
Köszi
|
vas. jún. 01, 2008 19:12 |
|
|
5210
ezüst tag
|
Re: Lázadás:)
Virgi44 írta: Szia,
Támogatom az ötletet, mert én sem fogadom el egykönnyen, hogy konstrukcióhibás telefont adnak rám. Mindenesetre várom a fejleményeket!!!
Ma megírtam az első levelet a Samsungéknak. Várok.
|
vas. jún. 01, 2008 18:32 |
|
|
Lennon
vas-tag
|
Az a baj a bluetooth-al, hogy egyszer átadja a hangot a kihangosítóra, egyszer nem. Nekem a kihangosító a kocsi navigációján keresztül megy. Egy MIO C520. Eddigi telefonjaimmal csak társítani kellett és működött. Ezt hiába társítom nem működik. Nem adja át a hangot. A SAMSUNG telefonnak van valami sorrendje a társításnak? Először a telefont társítom a kihangosítóhoz, vagy a kihangosítót a telefonhoz? Mert ha csak az egyiket társítom akkor nem működik egyáltalán. (Meg se jelenik a kis fülhallgató ikon a telefon kijelzőjén)Amikor meg megjelenik akkor se mindig adja át a hangot. Egyszer sikerült megcsinálni, akkor kb. két órán keresztül ment is rendesen. Egész addig, míg nem lett megbontva a kapcsolat. Ma nekiállok mégegyszer, és leírom a sorrendeket. Egyiknél csak összejön.
Mondjuk még soha nem volt Samsung telefonom, főleg nem slide-s. Ha valakinek van valami ötlete kérem segítsen.
|
pén. máj. 30, 2008 15:01 |
|
|
5210
ezüst tag
|
Én is kis gsm boltban vettem,a hiv.megjelenés előtt. De ez nem érdekel.
A bluetoothról annyit hogy: menu-applications-4-1on-3on-5off. Ennyi. Aztán minden ajtónyitásnál megkérdezi hogy létesítek-e audio kapcsolatot a ck-7w-vel. Én meg megnyomom hogy yes aztán műkszik.
(Nokia ck-7w,berlingoba szerelve)
|
szer. máj. 28, 2008 15:08 |
|
|
Virgi44
vas-tag
|
Lázadás:)
Szia,
Támogatom az ötletet, mert én sem fogadom el egykönnyen, hogy konstrukcióhibás telefont adnak rám. Én mondjuk annyira nem tudok pattogni, mert kis GSM boltban vettem a készüléket, de ha Te rendes garival, akkor igencsak ki lehet verni a balhét. Szakvéleményt kell szerezni /ez a legnehezebb/, ezzel lehet kezdeni valamit. Én végigjártam már egy ilyen utat, de ott a cég (IBM) rugalmasabb volt, szakvélemény után azonnal kicseréltek egy 150e Ft-os LCD kijelzőt a notebookomban.
Nem tudom, hogy a Samsung hogyan reagálna. Ha nem fogadja el igazságügyi szakértő véleményét akkor elkezdődik a herce-hurca. A kérdés, hogy legoptimálisabb esetben mire számíthatsz. Tegyük fel, hogy visszaadják a készülék árát. De akkor sem lesz használható 2 SIM-es telefonod. Új panelt nem fognak a kedvedért/kedvünkért gyártani. És attól tartok szoftveresen ez a probléma nem megoldható.
De visszatérve a dologra, azt hiszem úgy szól a jogszabály, hogy nekik kell szakvéleménnyel igazolni, hogy a készülék megfelelően működik, nem pedig neked, hogy NEM. A gond, hogy az ő szakértőjük nyilvánvalóan feléjük fogja terelni a szakvéleményt, tehát arra ne számíts, hogy írásba adják, hogy a készülék konstrukcióhibás. Ha te kérsz szakvéleményt valakitől annak borsos ára van. Én szerencsés voltam, "olcsón" megúsztam, de azt mondta az ember 50-60e Ft alatt a tollát nem emeli fel normális esetben. Itt az összefogás lenne a célravezető út a költségek csökkentése végett, de ezt leszervezni, hát nemtudom...
Mindenesetre várom a fejleményeket!!!
üdv
5210 írta: A héten visszakapom és akkor lesz.
|
szer. máj. 28, 2008 11:04 |
|
|
5210
ezüst tag
|
A héten visszakapom és akkor lesz.
|
szer. máj. 28, 2008 7:53 |
|
|
Lennon
vas-tag
|
5210 írta: Lennon írta: Sziasztok Segítségeteket kérem. Nekem is van egy D880-om, és nagyon megvagyok vele elégedve, kivéve egy dolgot. Nem tudom a Bluetooth-ot kezelni. Egyszerűen nem tudom a kihangosítóra átadni a hangot. De ha véletlenül sikerül is, nem tudom melyik gombra reagál. Amikor hívnak akkor jó, csak amikor én kezdeményeznék hívást akkor nem adja át automatikusan a kihangosítóra. A menüben a bluetooth szolgáltatások alatt, hogy lehet kiválasztani? Mert amikor megnyomom a választ gombot, valami ismertető jön mindig be. Köszi a segítséget. Egyébként nagyon jó telefon. És mind két kártyán egyformán jó hangninőségben hallod a bejövő hívást? (a kihangosítón)
A második kártya nekem is kicsit gyengébb minőségű, de nem annyira vészes. Én ezzel a kis hiányossággal is tökéletesen megvagyok vele elégedve. (de remélem később valami frissítés megoldja ezt a problémát is).
A bluetooth bekapcsolására van valami ötleted?
|
szer. máj. 28, 2008 5:24 |
|
|
5210
ezüst tag
|
Lennon írta: Sziasztok Segítségeteket kérem. Nekem is van egy D880-om, és nagyon megvagyok vele elégedve, kivéve egy dolgot. Nem tudom a Bluetooth-ot kezelni. Egyszerűen nem tudom a kihangosítóra átadni a hangot. De ha véletlenül sikerül is, nem tudom melyik gombra reagál. Amikor hívnak akkor jó, csak amikor én kezdeményeznék hívást akkor nem adja át automatikusan a kihangosítóra. A menüben a bluetooth szolgáltatások alatt, hogy lehet kiválasztani? Mert amikor megnyomom a választ gombot, valami ismertető jön mindig be. Köszi a segítséget. Egyébként nagyon jó telefon.
És mind két kártyán egyformán jó hangninőségben hallod a bejövő hívást?
(a kihangosítón)
|
kedd máj. 27, 2008 19:48 |
|
|
Lennon
vas-tag
|
Sziasztok
Segítségeteket kérem.
Nekem is van egy D880-om, és nagyon megvagyok vele elégedve, kivéve egy dolgot. Nem tudom a Bluetooth-ot kezelni.
Egyszerűen nem tudom a kihangosítóra átadni a hangot. De ha véletlenül sikerül is, nem tudom melyik gombra reagál. Amikor hívnak akkor jó, csak amikor én kezdeményeznék hívást akkor nem adja át automatikusan a kihangosítóra.
A menüben a bluetooth szolgáltatások alatt, hogy lehet kiválasztani? Mert amikor megnyomom a választ gombot, valami ismertető jön mindig be.
Köszi a segítséget.
Egyébként nagyon jó telefon.
|
kedd máj. 27, 2008 15:15 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Előre is sok sikert!
|
pén. máj. 23, 2008 19:10 |
|
|
5210
ezüst tag
|
Ezek szerint még nem ismered a Samsung céget...
De ők sem engem,vazze.
Majd telefonálgatok,idegesítek,zaklatok aztán majdcsak lesz valami.
Hétfőn hívom a sams.magyo kftét.
|
pén. máj. 23, 2008 18:41 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
5210 írta: NEM TUDOM ELHINNI,HOGY EGY NEVES CÉG MEGENGEDHETI MAGÁNAK HOGY TÖBB EZER KULA TELEFONT(nem működik rendeltetésszerüen minden funkciója) PIACRA DOBJON,VILÁGSZERTE.
Ezek szerint még nem ismered a Samsung céget...
|
pén. máj. 23, 2008 18:03 |
|
|
5210
ezüst tag
|
aronpapa írta: Ez szép!
Mondjuk hasonlóra számítottam, de nem ennyire durván közölve a néppel a "jó" hírt.
Én nem erre számítottam. De elképzelem,hogy az emberünkel beszél telefonon a samsung főmérnöke és megmondja neki hogy az első széria rosszul működik,nyugtassa meg az aggódó ügyfelet,a második jobb lesz.
Szerintem kamu. NEM TUDOM ELHINNI,HOGY EGY NEVES CÉG MEGENGEDHETI MAGÁNAK HOGY TÖBB EZER KULA TELEFONT(nem működik rendeltetésszerüen minden funkciója) PIACRA DOBJON,VILÁGSZERTE.
Hétfőn jön a Samsung magyo.kft.,ahol elmondom a szakszöveget, nem adom fel,időm van egy kicsit telefonálgatni.(bár szerintem tök igazunk van,kocsikat visszahívnak zörgő talpasok miatt,ha több panasz lenne,itt is el lehetne érni.)
Ismét jó hétvégét.
|
pén. máj. 23, 2008 17:24 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Ez szép!
Mondjuk hasonlóra számítottam, de nem ennyire durván közölve a néppel a "jó" hírt.
|
pén. máj. 23, 2008 15:36 |
|
|
5210
ezüst tag
|
d880 szakszervíz
Tegnap kaptam a hírt: "A gyártó közölte velünk,hogy ez a készülék egyenlőre így működik,nem tudunk vele semmit csinálni"
kérdeztem: "esetleg meg tudnám kapni ezt a szakvéleményt írásban? Tovább szeretném vinni az ügyet."
"Nem, viszlát."
Hát ez történt.
|
pén. máj. 23, 2008 13:56 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Naaa, találtam egy engem eléggé idegesítő soft. bugot:
Ha SMS-t írsz, és nem küldöd el azonnal, hanem mented a piszkozatokba, addig, amíg el nem küldöd, folyamatosan úgy jelzi a készülék, mintha új SMS jött volna.
|
szer. máj. 21, 2008 7:20 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Virgi44 írta: Valami kis fejlemény: a már korábban beírt linken található beállításokkal varjáltam még egy picit: "Test Mode Menü starten mit folgende Code: *#0206*8378# Menü [2] HW auswählen Menü [2] Audio Setting auswählen Menü [15] Audio AMP auswählen Wert SLAVE_IOM2_NORMAL von 13 auf 18 setzen Wert SLAVE_IOM2_HEAD von 19 auf 26 setzen Speichern"
Én nem a megadott értékekre állítottam a verdát, hanem kicsit feljebb: SLAVE IOM NORMAL: 20 SLAVE_IOM2_HEAD: 28
Ezekkel a max. értékekkel én is beállítottam a telcsit, és véleményem szerint fényévekkel jobb lett a hangminőség (a SLAVE kártya esetében) a korábbihoz képest.
Azért kíváncsi vagyok, a "szagszervíz" mit okosat tud majd mondani erről a hibáról.
|
szomb. máj. 17, 2008 16:53 |
|
|
5210
ezüst tag
|
D880
Ma 16.45 körül leadtuk a készüléket a szakszervízben,a slave hangminőség problémával. A további eseményekről,történésekről,a szakemberek hívásáról(tuti hogy hétfőn hívnak) itt publikálok.
Jó hétvégét mindenkinek.
|
pén. máj. 16, 2008 19:39 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
drbubo2 írta: Kiváló 5let! Működik! A GPRS beállításoknál az IP címet kellett átírni. Köszönöm még egyszer!
Igazán nincs mit.
Tudod: "Az úttörő ....."
Én még voltam
|
csüt. máj. 15, 2008 13:34 |
|
|
drbubo2
vas-tag
|
aronpapa írta: drbubo2 írta: ... Más: egy kis segítséget kérnék. Az MMS beállításokkal valami baj lehet mert a fogadott MMS-ről csak a notification érkezik meg, letölteni /retrieve/ nem tudja, fél óráig szöszmötöl vele. Törölve az értesítést minden nap ugyanabban az időpontban újra megérkezik Próbáld meg ITT lekérni az MMS beállításokat OTA-n keresztül, de a SAMSUNG D900 add meg majd telefontipusnak. Akkor tuti, hogy a jó beállításokkal fogod használni az MMS-t. Más ötletem sajna nincs.
Kiváló 5let! Működik!
A GPRS beállításoknál az IP címet kellett átírni.
Köszönöm még egyszer!
|
csüt. máj. 15, 2008 11:15 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
drbubo2 írta: ... Más: egy kis segítséget kérnék. Az MMS beállításokkal valami baj lehet mert a fogadott MMS-ről csak a notification érkezik meg, letölteni /retrieve/ nem tudja, fél óráig szöszmötöl vele. Törölve az értesítést minden nap ugyanabban az időpontban újra megérkezik
Próbáld meg ITT lekérni az MMS beállításokat OTA-n keresztül, de a SAMSUNG D900 add meg majd telefontipusnak. Akkor tuti, hogy a jó beállításokkal fogod használni az MMS-t. Más ötletem sajna nincs.
|
csüt. máj. 15, 2008 10:12 |
|
|
drbubo2
vas-tag
|
Virgi44 írta: Valami kis fejlemény: a már korábban beírt linken található beállításokkal varjáltam még egy picit: "Test Mode Menü starten mit folgende Code: *#0206*8378# Menü [2] HW auswählen Menü [2] Audio Setting auswählen Menü [15] Audio AMP auswählen Wert SLAVE_IOM2_NORMAL von 13 auf 18 setzen Wert SLAVE_IOM2_HEAD von 19 auf 26 setzen Speichern"
Én nem a megadott értékekre állítottam a verdát, hanem kicsit feljebb: SLAVE IOM NORMAL: 20 SLAVE_IOM2_HEAD: 28
Cca. 1 hónapja én is egy ilyen készülék tulajdonosa vagyok és a fentebb leírt beállításokkal nekem is javult a slave hangereje. Előtte Nokia 6280-at "hajtottam" - na annak a hangminőségét nem üti meg de azért elmegy.
Más: egy kis segítséget kérnék. Az MMS beállításokkal valami baj lehet mert a fogadott MMS-ről csak a notification érkezik meg, letölteni /retrieve/ nem tudja, fél óráig szöszmötöl vele. Törölve az értesítést minden nap ugyanabban az időpontban újra megérkezik
És ez megy már egy hete
Beállításaim:
MMS receiving options - auto download vagy manual (mindegy neki)
Profile Settings: Server URL:http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
Proxy: Enable vagy disable (mindegy neki)
GPRS Settings: IP address:10.19.19.19
Port:8080
APN:mms
login ID:mms
Password:***
Version:1.2 (295 KB)
A SIM kártya előfizetéses és nem slave állásban van a telóban. Próbáltam az előfizetéshez előzőleg használt Web'n Walk-ot konfigurálni de kiiírja hogy ez a telefon azt nem támogatja és átirányít a "sima" wapos oldalra.
Ha vkinek lenne esetleg 5lete kérem ne fogja vissza magát...
Előre is köszönettel.
|
csüt. máj. 15, 2008 8:41 |
|
|
jokers5
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: M. Service
|
Elág sok hibával keresnek meg az userek a magyra nyelvvel kapcsolatban, de nagyjából mindegyik eltárö.
|
pén. máj. 09, 2008 22:40 |
|
|
5210
ezüst tag
|
Re: D880
Kíváncsi vagyok, mert engem ez a dolog egyre jobban idegesít...
Én is elviszem ha arra járok, de ha esetleg van valami infód akkor szívesen várom!
Infóm annyi van hogy felhívtam az embert,(kicsit messze lakom)eldadogtam a problémámat,aztmondta megkérdezi a kollégáját hogy tudnak-e valamit erről a dologról,elkérte a számomat és azt mondta hamarosan hív.(azóta nem hívott) Ez volt 2008.05.07.-én reggel 7.59 kor. Érdekes,mindenki azzal van/volt elfoglalva hogy garis-e a készülék.Mondom neki,(másik,budaörsi "szakszervíz") kifizetem a javítást,csak legyen jó "akkor nem tudjuk vállalni". ha samsung szakszervíz,mi köze hozzá hogy garis vagy nem? értenek hozzá vagy nem?
|
pén. máj. 09, 2008 19:11 |
|
|
Virgi44
vas-tag
|
Kíváncsi vagyok, mert engem ez a dolog egyre jobban idegesít...
Én is elviszem ha arra járok, de ha esetleg van valami infód akkor szívesen várom!
|
pén. máj. 09, 2008 16:18 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Ha valakit érdekel, INNENletöltheti a magyar nyelvű használatit hozzá.
|
szer. máj. 07, 2008 11:45 |
|
|
Macika
Moderátor
|
.gúnár. írta: Macika írta: .gúnár. írta: Nem lenne ez bonyolult, csak annyit kéne csinálni, hogy ha az egyik simen hívás van, a másikat lejelentkezteti a hálózatról, majd a hívás végén vissza. Ezek után szabadon konfigolható a másik kari, pl. átirányítás nem elérhető esetre az elsőre, és akkor meg is volna a korrekt foglalt jelzés, de tudom, hogy bilibe lóg a kezem. Nem valószínű, hogy a szolgáltatók ingyen plusz opciókat hoznának be a többkártyás készülékek tulajdonosainak... Lehet, hogy félreértettél, én nem gondoltam semmilyen többletszolgáltatásra, pusztán arra, hogy ha "A" vonalra hívás érkezik, akkor a "B" vonalat a telefon kapcsolja ki. "B" vonalat meg tetszőlegesen konfigolhatom, és ha beállítóm az átirányítást nem elérhető esetre az "A" vonalra, akkor amíg "A" vonalon ugatok, addig a "B"-t hívók sima foglaltat fognak hallani. Amikor befejezem a hívást, a telefon automatikusan visszakapcsolja a "B" vonalat is. Na remélem így világosabb vagyok. Igen
|
kedd máj. 06, 2008 19:55 |
|
|
5210
ezüst tag
|
D880
|
kedd máj. 06, 2008 18:21 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Macika írta: .gúnár. írta: Nem lenne ez bonyolult, csak annyit kéne csinálni, hogy ha az egyik simen hívás van, a másikat lejelentkezteti a hálózatról, majd a hívás végén vissza. Ezek után szabadon konfigolható a másik kari, pl. átirányítás nem elérhető esetre az elsőre, és akkor meg is volna a korrekt foglalt jelzés, de tudom, hogy bilibe lóg a kezem. Nem valószínű, hogy a szolgáltatók ingyen plusz opciókat hoznának be a többkártyás készülékek tulajdonosainak...
Lehet, hogy félreértettél, én nem gondoltam semmilyen többletszolgáltatásra, pusztán arra, hogy ha "A" vonalra hívás érkezik, akkor a "B" vonalat a telefon kapcsolja ki. "B" vonalat meg tetszőlegesen konfigolhatom, és ha beállítóm az átirányítást nem elérhető esetre az "A" vonalra, akkor amíg "A" vonalon ugatok, addig a "B"-t hívók sima foglaltat fognak hallani. Amikor befejezem a hívást, a telefon automatikusan visszakapcsolja a "B" vonalat is. Na remélem így világosabb vagyok.
|
hétf. máj. 05, 2008 18:31 |
|
|
Macika
Moderátor
|
.gúnár. írta: Nem lenne ez bonyolult, csak annyit kéne csinálni, hogy ha az egyik simen hívás van, a másikat lejelentkezteti a hálózatról, majd a hívás végén vissza. Ezek után szabadon konfigolható a másik kari, pl. átirányítás nem elérhető esetre az elsőre, és akkor meg is volna a korrekt foglalt jelzés, de tudom, hogy bilibe lóg a kezem. Nem valószínű, hogy a szolgáltatók ingyen plusz opciókat hoznának be a többkártyás készülékek tulajdonosainak...
|
vas. máj. 04, 2008 20:51 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
|
Nem lenne ez bonyolult, csak annyit kéne csinálni, hogy ha az egyik simen hívás van, a másikat lejelentkezteti a hálózatról, majd a hívás végén vissza. Ezek után szabadon konfigolható a másik kari, pl. átirányítás nem elérhető esetre az elsőre, és akkor meg is volna a korrekt foglalt jelzés, de tudom, hogy bilibe lóg a kezem.
|
vas. máj. 04, 2008 19:35 |
|
|
5210
ezüst tag
|
Köszi. Szomorú vagyok.
|
vas. máj. 04, 2008 17:17 |
|
|
Macika
Moderátor
|
5210 írta: Sziasztok
Azt hogy tudom beállítani,hogy ha pl. az 1.kártyán beszélek és a 2.hívnak akkor foglalt jelzést halljon az ember? Jelenleg mindenkit visza kell hívnom és ez nem kifizetődő. Köszi Nem tud ilyet.
Mivel a foglalt jelet nem a telefon adja ki, hanem a központ.
Két külön szolgáltató kártyájánál pedig - belátható - hogy nem működik együtt a két központ. De még csak azonos szolgáltató két külön SIM-jével sem megy a dolog.
|
vas. máj. 04, 2008 14:46 |
|
|